دواک


Гео и язык канала: не указан, не указан
Категория: не указана


⏹ دواک:مخفف چهارکلمه دین و اخلاق کاربردی است.
⏹ علی ع: دوائک فیک. davaok
⏹ دواک کانالی است در گستره واقعیت ها و چالش های فرهنگی؛ اخلاقی و اعتقادی جامعه
ارتباط با مدیر:
@m_mohhammadi

Связанные каналы

Гео и язык канала
не указан, не указан
Категория
не указана
Статистика
Фильтр публикаций


🔹تصویر روزنامه ۱۶ مرداد ۱۳۶۸ و تصریح ایت الله مشکینی رئیس مجلس خبرگان وقت به انتخاب مجدد آیت الله خامنه ای به رهبری🔺
🆔 @davaok


👆👆👆
✅ فیلم پخش شده از بی بی سی و نکات اخلاقی و تاریخی آن

💥پس از تصویب اولین قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۳۵۸، امام خمینی در۴ اردیبهشت سال۱۳۶۸ در نامه‌ای خطاب به اقای خامنه‌ای رئیس‌جمهور وقت؛ هیئتی به ریاست آیت‌الله مشکینی را مأمور بازنگری و اصلاح قانون اساسی نمود.

☄سه ماه بعد، پس از درگذشت امام، قانون اساسی بازنگریسته در ۶ مرداد ۱۳۶۸ (همزمان با پنجمین دورهٔ انتخابات ریاست‌جمهوری) در همه‌پرسی‌ای با اکثریت آراء ۹۷٫۳۸٪ مردم (۱۶٫۰۲۵٫۴۵۹ رای مثبت از مجموع ۱۶٫۴۵۶٫۷۷۱) به تصویب رسید.

📌اما وقتی امام از دنیا می‌روند؛ خبرگان ناگزیر میشود، رهبر موقت را تا زمان رفراندوم انتخاب کند؛ سپس خبرگان در جلسه‌ای بعد از رفراندوم آیت الله خامنه‌ای را به عنوان رهبر دائم انتخاب می‌کنند؛ از این رو همه چیز بر اساس اصول قانونی و شرعی سر گرفته است.

💥در اینجا مناسب است به خاطرات حجت الاسلام هاشمی رفسنجانی در این باره اشاره شود🔻
🔺ایشان در کتاب خاطراتشان در خاطره روز 15 مرداد سال 68 در همین مورد می نویسد: «تا ساعت نه صبح کارهای دفتر را انجام دادم و به مأموران برای آماده کردن جلسه مجلس خبرگان دستوراتی دادم...
☄دستور کار، بررسی مسأله رهبری با توجه به اصلاح قانون اساسی بود که تغییرات قانون اساسی توضیح داده شد. بعضی‌ها معتقد بودند که نیازی به رأی‌گیری مجدد نیست و رهبری آیت‌الله خامنه‌ای ادامه دارد؛ اما چون در رأی‌گیری گذشته تصریح کرده بودیم که رهبری موقت است و پس از اصلاح قانون، خبرگان مجدداً رأی می‌دهد، رأی‌گیری کردیم. شصت رأی موافق بود و چهار نفر رأی ندادند. تعداد آرای موافق، شبیه‌ رأی‌گیری گذشته است ولی گفتند رأی ندادن آنها به خاطر این است که نیازی به رأی گیری نمی بینند. خبرگان ناهار مهمان مجلس بودند. عموماً از وضع پیش آمده با رهبری آقای خامنه‌ای و ریاست جمهوری من خوشحالند و امیدوار. خبر را تنظیم کردم و به رسانه‌ها دادیم.»

✍✍ دو نکته قابل تامل که موجب شیطنت هایی شده، یکی صحبت های شخص رهبری در اون جلسه هست و دیگری علت عدم پخش آن از تلویزیون ایران هست.
1⃣ صحبت های رهبری یکی این هست که من لیاقت این پست مهم را ندارم که اگر غیر از این بود باید تعجب میکرد که ایشون ولع حکومت دارد و دیگر اینکه اشاره کردند احتمالا برخی ها از جمله آقای آذری قمی از من حرف شنوی نخواهند داشت که در پایان عمر آن مرحوم دیدیم عملا چنین شد که هیچ کس تصورش را نمی کرد.

2⃣ اما اینکه چرا تلویزیون ایران در این داستان پیش قدم نبوده که امروزه از طریق بی بی سی ما باید این داستان را بشنویم؛ احتمالا یا بنابر مصالح مهم تری بوده که ضرورت به پخش آن نبوده و یا شاید صدا و سیما بر اساس اصول کلی سیاست های سانسورینگ گاه اشتباه خود چنین تصمیم گرفته که نمونه اش را در همین درگیری های اخیر هم دیدیم که خود معترف به اشتباهشان هستند.
🆔 @davaok


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
✅ تصاویری از جلسه انتخاب آیت‌الله خامنه‌ای به رهبری که به تازگی منتشر شده و توضیحاتی درباره آن👇👇👇


✅ کتاب‌هایی که در ده سال اخیر بیش از 40 نوبت چاپ و منتشر شده‌اند.

💥لطفا کتاب بخوانیم!!!

📌بسیاری از معضلات ریشه در عدم دوستی علم و اندیشه دارد.🔺

🌺کانال فرهنگی - اخلاقی #دواک🔻
🆔 @davaok


💥حاکم از دیوانه پرسید:
مجازات دزدی چیست؟
📌دیوانه گفت: اگر دزد سرقت را شغل خود کرده باشد دست او قطع میشود؛
اما اگر بخاطر گرسنگی باشد باید دست حاکم قطع گردد!
🌺کانال فرهنگی - اخلاقی #دواک🔻
🆔 @davaok


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
💥مهران مدیری با زبان طنز به مردم و مسئولان فهماند که عاقب اقتصاد نفتی، کیسه گدایی است!🔺🔺🔺
🆔 @davaok


👆👆👆
✅با دقت ببینید و بخوانید🔺🔻

💥ابتدا ویدیوی بالا که صحنه فوتبال است را ببینید بعد متن پایین را مطالعه کنید، واقعیت جالب بلکه عجیبی است!☝️👇

☄دنیلو نام این دروازه بان است؛ مثل همه برزیلی ها عاشق فوتبال . در لیگ 1 فوتبال بازی می کند و مطمئنا به اندازه ستاره های فوتبال برزیل سرشناس نیست . اما توجه کنید یک عکس العمل آنی ، یک تصمیم سریع ، اینکه به کدام طرف شیرجه بزند ، یک حرکت خیلی ساده و معمولی، می تواند در عین سادگی چقدر سرنوشت ساز باشد و زندگی صدها نفر را تغییر بدهد .
پنالتی آخر بازیست . دنیلو جهت توپ را تشخیص می دهد . تیم حریف آه حسرت می کشند و دنیلو از خوشحالی سر از پا نمی شناسد . هم تیمی هایش به سمت او می دوند و همه از خوشی فریاد می زنند . تیمشان به فینال مسابقات حذفی راه پیدا می کند ولی این آخرین بار است که مستطیل سبز را از نزدیک می بینند .

📌هواپیمایشان در کلمبیا سقوط می کند و همه اعضای تیم جز سه نفر می میرند .
بله دنیلو دروازه بان مرحوم تیم چاپه کوئنسه است که پس از مرگش به انتخاب مردم ،بازیکن سال برزیل شناخته شد که اگر این پنالتی را نمی گرفت احتمالا هم خودش و هم همه هم تیمی هایش حالا زنده بودند .
ویدیو را دوباره تماشا کنید .

☄بازی سرنوشت ، عجیب و ترسناک است .
خوشحالی اعضای تیم چاپه کوئنسه و ناراحتی تیم حریف را ببینید . راستی که نه به خوشی های زندگی می توان دل بست و نه از غمهایش باید دلخور بود ، اگر سرنوشت قرار است راه خودش را برود!!!
✍ چه زیبا قران فرمودند چه بسا چیزی را که شما دوست دارید اما خیر شما در آن نیست.
پیامبر اسلام ص نیز می فرماید قضا و قدر به تدبیر آدمی میخندد؛ همان گونه که این فوتبالیست ها قطعا برنامه ها برای آینده فوتبال خود داشتند و از آن بی خبر... !!!

🌺کانال فرهنگی - اخلاقی #دواک🔻
🆔 @davaok


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🆔 @davaok
👇👇👇


💥نامه استوار

🌐 سالگرد ابلاغ پیام امام خمینی (ره) به گورباچف توسط آیت الله جوادی آملی

📌 آقای گورباچف صدای شکستن استخوان های کمونیسم را با گوشهایم می شنوم🔺
🆔 @davaok


‍ ✅ تصمیم برای آینده شاه ایران در فرانسه

💥در چنین روزهایی بود که کنفرانس گوادلوپ (در سال 1357ش) میان رؤسای دولت ۴ قدرت اصلی بلوک غرب (آمریکا، انگلستان، فرانسه و آلمان غربی) در جزیره گوادلوپ فرانسه برگزار شد و یکی از موضوعات اصلی آن روش کنار گذاشتن شاه ایران بود.

🔸جیمی کارتر در خاطرات خود در این باره می‌نویسد: متوجه شدم سه رهبر دیگر، پشتیبانی چندانی از شاه نمی‌کنند. آن‌ها در فکر تشکیل دولتی غیر‌نظامی بودند و همگی می‌گفتند، شاه هرچه زودتر باید برود. همچنین در مورد انسجام و قدرتمند ماندن نیروهای مسلح با من هم‌عقیده بودند.

🔸والری ژیسکاردستن، رئیس جمهور فرانسه:تنها کشوری که در این جلسه زنگ خاتمهٔ حکومت شاه را به صدا درآورد نمایندهٔ آمریکا بود و معتقد بود وقت تغییر رژیم ایران است به‌طوری‌که همهٔ ما متحیر و متعجب شدیم. چون تا آن‌جا که ما مطلع بودیم آمریکا پشتیبان حکومت وقت ایران بود…

🔸سولیوان، سفیر وقت آمریکا : در کنفرانس گوآدلوپ، رهبران سه کشور غربی، رئیس جمهوری آمریکا را قانع کردند که راهی برای نجات شاه باقی نمانده و غرب باید برای حفظ منافع حیاتی خود در این منطقه حساس جهان، چاره‌ای بیاندیش.

🔸سفیر ایران در سازمان ملل نیز به نقل از منابع نزدیک به دفتر ریاست جمهوری فرانسه: در کنفرانس گوآدلوپ معلوم شد که آمریکایی‌ها از حدود آذر ۵۷ تقریباً به پیروزی خمینی یقین پیدا کردند و به همین جهت نیز کوشیدند تا از هر راهی که شده به وسیله‌ خود یا دیگران با خمینی و اطرافیانش تماس برقرار سازند.

🔸شاه در خاطرات خود:از چند هفته پیش از کنفرانس گوآدلوپ، فشار برای بیرون رفتن من از کشور شروع شد؛ طی چند هفته مذاکره بر سر تشکیل یک دولت ائتلافی، شرط اولیه، عزیمت من به خارج برای استفاده از تعطیلات بود... چند تن از خارجیان به‌عنوان بازدید به ایران آمدند و از من درخواست کردند از کشور خارج شوم... به گمان من، در کنفرانس گوآدلوپ، فرانسه و آلمان با پیشنهاد انگلیس و آمریکا، با اخراج من موافقت کردند. کنفرانس گوآدلوپ به منزله‌ "یالتای خاورمیانه" بدون حضور شوروی بود...

🔸تیمسار قره‌باغی : تیمساران و من از پیشنهاد ژنرال هایزر متعجب شده بودیم... به تیمساران گفتم، ملاحظه می‌‌کنید که ژنرال هایزر تا به حال مرتباً به ما می‌گفت که دولت آمریکا از دولت بختیار پشتیبانی می‌نماید... ولی حالا پیشنهاد ملاقات با نمایندگان خمینی و مخالفین را می‌کند... آیا می‌شود که این‌ها هر دو طرف را بخواهند؟! فرماندهان و تیمساران اظهارات مرا تأیید می‌کردند. همه متعجب و ناراحت بودیم...

🔸تیمسار ربیعی، فرمانده نیروی هوایی، پس از پیروزی انقلاب، در دادگاه: پنج، شش روز مانده بود که شاه برود، سر و کله‌ هایزر پیدا شد. قره‌باغی گفت، بیایید جلسه داریم... هایزر آمد و گفت: من آمده‌ام که به شما بگویم، شاه باید برود. به همین سادگی؛ به مقدسات عالم در زندگی من، بزرگترین ضربه بود ... درست مثل این که دم یک موش را بگیرند و بیاندازند بیرون.
✍ داستان فوق نمونه ای از استقلال سیاسی نیمه تمام یک کشور است؛ معضلی که امروز خیلی از سرزمین ها و بخصوص مردمان آزاده هر مملکتی از آن رنج می بردند.
🆔 @davaok


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
✅ حمزه غالبی؛ رئیس ستاد جوانان میر حسین موسوی که بعد از انتخابات سال ۸۸ به خارج فرار کرد؛ درباره آشوب های اخیر چه می گوید؟!

📌 آزموده را آزمودن سزاست؟!🔺

🌺کانال فرهنگی - اخلاقی #دواک🔻
🆔 @davaok


❇ اهداف سه گانه دشمنان ما از نظرگاه رهبری چیست؟

💥من عرض می کنم دشمن🔻

1⃣یک هدف کوتاه‌مدّت دارد،
2⃣یک هدف میان‌مدّت دارد،
3⃣یک هدف بلند‌مدّت دارد.

1⃣ هدف کوتاه‌مدت دشمن به هم زدن امنیت کشور است، ایجاد آشوب و فتنه در کشور است، از بین بردن این افتخار بزرگ است که جمهوری اسلامی بحمدالله از آن برخوردار است.
ما در یک منطقه‌ی پر از تشنّج، پر از ناآرامی، بلکه در یک دنیای پر از تشنّج و ناآرامی، توانسته‌ایم محیط امنی را برای کشور خودمان به وجود بیاوریم.

2⃣هدف میان‌مدت آنها مسئله‌ی اقتصاد کشور است، مسئله‌ی معیشت مردم است. اقتصاد  بایستی حرکت نکند، معیشت مردم بایستی لنگ بماند، کار و تولید باید در کشور پایین بماند، بیکاری باید به‌عنوان یک بلا در کشور عمومیّت پیدا کند،
مردم بایستی از جمهوری اسلامی و از نظام اسلامی به‌خاطر مشکلات معیشتی ناامید و مأیوس بشوند.
این هدف دشمن است؛ دنبال این هستند، دارند تلاش می کنند، برایش برنامه‌ریزی می کنند، به قول خودشان اتاق‌های فکر تشکیل می دهند، برای اینکه بتوانند این کار را در کشور ما انجام بدهند. این هدف میان‌مدّت آنها است که دنبالش هستند.

3⃣ هدف بلند‌مدت هم، اصل نظام اسلامی است.
یک روزی صریحاً می‌گفتند که نظام اسلامی باید از بین برود؛ بعد دیدند این حرف، حرفی است که به ضررشان تمام میشود و اوّلاً، نمی‌توانند و در آن می‌مانند و آبرویشان پیش طرف‌دارانشان، دولت‌های وابسته و مزدورشان در دنیا میرود؛
[لذا] آمدند این را تعدیل کردند و گفتند: تغییر رفتار جمهوری اسلامی. بنده همان‌وقت به مسئولین عزیز کشور گفتم: آقایان! توجّه داشته باشید که تغییر رفتار با تغییر نظام هیچ فرقی ندارد.
معنای تغییر رفتار این نیست که اگر صبح ساعت هفت می‌آمدیم، حالا هفت و نیم یا شش و نیم بیاییم. تغییر رفتار یعنی اینکه راه اسلام را میرفتیم، راه انقلاب را می رفتیم، خطّ امام را میرفتیم، حالا زاویه بگیریم؛ اوّل ۲۰ درجه، بعد ۴۵ درجه، بعد ۹۰ درجه، بعد ۱۸۰ درجه در طرف مقابل حرکت بکنیم؛ تغییر رفتار یعنی این؛ یعنی همان از بین بردن نظام اسلامی؛ این هدف بلندمدّت آنها است.
1396/2/20
🌺کانال فرهنگی - اخلاقی #دواک🔻
🆔 @davaok


✅ هشتاد و هشت نفهميديم، محض رضاي خدا الآن بفهميم!

✍محمدرضا زائری

🔸 سال هشتاد و هشت رويه ي آشفتگي ها سياسي بود و الآن رويه ي اقتصادي دارد اما متن و بطن آشفتگي و لايه زيرينش تعارض هاي اجتماعي است.
اشتباه جبهه انقلاب در سال هشتاد و هشت اين بود كه با تحليل سطحي به سراغ مشكلات سياسي رفت و دائم از عدم وقوع تقلب در انتخابات سخن گفت در حالي كه اصل و ريشه مشكل اين نبود.
تو را به خدا عميق تر باشيد!
ما چون فكر كرديم مشكل سياسي است در طول اين سالها به جاي ترميم آسيب هاي اجتماعي دائم روي مسائل دیگر تمركز كرديم و نتيجه اش را ديديم!

🔸 الآن هم چون تصورمان از علل مشكلات غلط است و تصور اقتصادي بودن ريشه بحران را داريم فكر مي كنيم با تكذيب گران شدن بنزين يا اعلام كاهش قيمت تخم مرغ اوضاع آرام مي شود!
مثل اين كه يك جوان به خاطر اين كه ازدواج نكرده و شغل و پول ندارد ناراحت باشد و به كت و شلوار پدرش پيله كند و پدر به جاي درك ريشه ناآرامي او ساعتها در باره كت و شلوارش توضيح بدهد!

🔸 اكنون هم اصل مشكل جامعه نه سياسي است و نه اقتصادي بلكه تعارض هاي اجتماعي فضاي بروز بحراني را ايجاد كرده كه از سالها قبل پيش بيني و به صراحت اعلام شده بود و غده چركين مشكلات اجتماعي با نيشتر سياست يا اقتصاد سرباز كرده!

🔸 مشكل پرسشهاي بي جواب مردم است؛ از گم شدن مجسمه ها در تهران تا اسيدپاشي در اصفهان و شايعه جاسوسي دختر فلان و دزدي برادر بهمان و اين قدر هم به مردم دروغ گفته ايم كه ديگر تكذيب و تاييد هايمان را هم باور نمي كنند!

🔸 مشكل جوك هايي است كه صاف توي روي مردم گفته ايم، مثل خواب آلودگي سعيد مرتضوي موقع امضاي چك بابك زنجاني!
مشكل گسلها و شكافهاي اجتماعي ست و احساس تحقير فراگير كه در لايه هاي مختلف مردم احساس مي شود.

🔸 مشكل تبعيض است، وگرنه صرف نداشتن و نخوردن باعث آشوب نمي شود، وقتي همه مثل هم باشند و شخص گرسنه ببيند كه فرزند رييس جمهور هم شغل ندارد و دختر وزير هم با جهيزيه ساده و مختصر به خانه بخت مي رود!
مشكل وهن عقل و تخصص در اداره كشور و بي اعتنايي به نظر نخبگان است وگرنه سالهاست جامعه شناسان دارند نسبت به شرايط بحراني كشور هشدار مي دهند!
مشكل اين است كه تراكم خشونت و عصبانيت را ديديم ولي تا از اسلام رحماني سخن به ميان آمد دهان ها را بستيم!
مشكل خطبه هاي جمعه امثال آقاي موحدي كرماني و جنتي است.

🔸 مشكل فاصله طبقاتي است، و اوضاع تأسف بار صداوسيما، مشكل تضييع حقوق زنداني هاست، مشكل غيبت بخش عمده اي از مردم در نقش آفريني مؤثر و عدم حضورشان در رسانه ملي است و نقش مخرب آگهي هاي بازرگاني ، مشكل ويژه خواري و پارتي بازي ، عدم گردش نخبگان و چسبيدن مسؤولان نسل اول و دوم به مناصب مختلف ، تصميم گيري هاي بي ربط و سخنراني هاي ابلهانه بعضي از مسؤولان، دروغ هايي كه در عرصه هاي مختلف به مردم گفته شده، تمركز بر موضوعات ظاهري چون حجاب يا بزرگداشت كورش و غفلت از ريشه ها و موضوعات اساسي چون عدالت و آزادي انديشه و آزادي بيان ، رياكاري ها و تظاهرها، سوء استفاده ها و اختلاس ها و ظلم و ستم به طبقات محروم و فرودست است.
📙منبع: کانال شخصی محمد رضا زائری
🆔 @davaok


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
📌آیت الله جوادی آملی:
نفرین بکنیم، نمی دانیم؛ دعا بکنیم، نمی دانیم. بگوئیم خدایا! آنها که روی باند بازی ها کشور را به این صورت در آوردند، تو کیفرشان بده، نمی دانیم! ۱۳۸۲/۱۲/۲۲
🆔 @davaok


💥مصاحبه بلومبرگ با محمد حسینی طراح آتش سوزی های اخیر در کشور🔻

📌 شومن ایرانی از طرفدارانش می خواهد مساجد را به آتش بکشند.🔺

🆔 @davaok


✅ واکنش مطهری به شعاراستقلال، آزادی، جمهوری ایرانی

💥خبرگزاری ایسنا: علی مطهری نایب رئیس مجلس شورای اسلامی یادداشتی منتشر کرد که متن آن به شرح زیر است:
یکی از شعارهای حرکت‌های اعتراضی اخیر «استقلال، آزادی، جمهوری ایرانی» بود. باید از شعاردهندگان پرسید جمهوری ایرانی چیست؟ وقتی اکثریت قریب به اتفاق مردم ایران مسلمان هستند طبعاً جمهوری ایرانی همان جمهوری اسلامی خواهد بود. ایرانی بودن ما چیزی نیست که در مقابل اسلامی بودن ما قرار گرفته باشد.

📌اصولاً یکی از مقومات ملیت مردم یک جامعه مذهب آنهاست. بنابراین اسلام یکی از مقومات ملیت ایرانی ماست نه چیزی در مقابل ملیت ما؛ مگر این که ایران را ایران قبل از اسلام در نظر بگیریم و مقصودمان از جمهوری ایرانی حکومتی مانند حکومت ساسانی باشد با قید جمهوریت، یعنی یک حکومت فاسد طبقاتی که مثلا فرزند کفشگر باید کفشگر می‌شد و حق نداشت شغل دیگری داشته باشد و پادشاه آن خسروپرویز در حرمسرای خود سه هزار زن را اسیر کرده بود و اگر می‌شنید زن زیبایی در گوشه‌ای از ایران وجود دارد او را هم می‌افزود، یا پادشاه دیگر آن انوشیروان که به غلط به «عادل» مشهور شده است وقتی یکی از وزیرانش مشورت و نظری برخلاف نظر خودش ارائه کرد دستور داد آنقدر با دوات بر سرش کوبیدند تا از دنیا رفت.

📌اگر مقصود شعاردهندگان «جمهوری ایرانی» چنین حکومتی است، ‌باید به آنها گفت مردم ایران برای نجات از چنان حکومتی اسلام را با آغوش باز و در کمال آزادی در امتداد زمان پذیرفتند و تسلیم حقیقت شدند و چون آن را حق یافتند بیشترین خدمت را به اسلام کردند همچنان که امروز خدمتشان را می‌بینیم.

☄آری، می‌پذیریم که در جمهوری اسلامی گاهی آن گونه که باید مطابق اسلام عمل شود عمل نشده است. ولی راه آن تلاش برای اصلاح امور است نه شعار دادن برای بازگشت به ظلم و خرافات قبل از اسلام...
🌺کانال فرهنگی - اخلاقی #دواک🔻
🆔 @davaok


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
✅ هوشیاری _ هوشیاری 🔻

💥دشمن میخواهد از درون ما را متلاشی کنه!!!

☄صفحه اینستاگرام سردار سلیمانی با انتشار این کلیپ نوشت: هدف داعش ایران بود!🔺
🌺کانال فرهنگی - اخلاقی #دواک🔻
🆔 @davaok


✅ اسلام سریع ترین دین در جهان

💥تا سال 2050 میلادی اسلام بیشترین رشد جمعیت را دارا خواهد بود!

☄منبع: مرکز تحقیقاتی پیو _ آمریکا

🌺کانال فرهنگی - اخلاقی #دواک🔻
🆔 @davaok


✅ بی توجهی به جایگاه فعلی و اوضاع پیش روی کشورمان فوق العاده خسارت بار است!

💥دکتر رضا نصری، حقوقدان بین المللی مؤسسه عالی مطالعات بین المللی ژنو🔻

📌افکار عمومی ایران از موقعیت خود در منطقه بیش از حد غافل است؛ اکنون زمان پیروی از گروه‌های سطحی و فانتزیک مانند «ری‌استارت» و «من‌وتو» و «آمد نیوز» نیست!

📌پُشت مرزهای غربی کشور ـ از شمال تا جنوب ـ صدها تشکُل‌ سیّال و سلول‌ تروریسیِ فعال و خفته وجود دارد؛ آن هم از داعش گرفته تا جبهه‌النصره، سازمان رجوی، پژاک و گروه‌های «الاحوازی» و جدایی‌طلب خوزستان، که ‌هر یک با هدفِ استیلای ایدئولوژیک و فرقه‌ای، ورود به خاک کشور، ایجاد خلافت، ایجاد پایگاه جدید، دستیابی به منابع، اجرای پروژه‌های اعتقادی خود یا به ‌منظور تغییر نقشه سیاسی منطقه فعالیت می‌کنند یا در انتظار نشسته‌اند!

☄ گزارش کامل سخنان این تحلیلگر ایرانی و حقوقدان بین المللی مؤسسه عالی مطالعات ژنو را از طریق لینک زیر ببینید؛ خواندنی است.👇👇👇
www.tabnak.ir/fa/news/760410/افکار-عمومی-ایران-
🆔 @davaok


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
✅ آشوب های جاری در کشور به زبان طنز و سیامک انصاری

💥شما برید لوله تانک ها را سر چهار راه ها خم کنید ما آمدیم!!!

🌺کانال فرهنگی - اخلاقی #دواک🔻
🆔 @davaok

Показано 20 последних публикаций.

337

подписчиков
Статистика канала