اقتصاد و تجارت ورزشی


Гео и язык канала: не указан, не указан
Категория: не указана


?اصول و مفاهیم
?تحقیقات و پژوهش ها
?رویکردها و سرفصل های نوین
⛳️در اقتصاد و تجارت ورزشی
?ارتباط با ادمین:
@Maziyar_Kalashi

Связанные каналы

Гео и язык канала
не указан, не указан
Категория
не указана
Статистика
Фильтр публикаций


📕 مقاله

🔰 تحلیل وضعیت رقابتی تولیدات پوشاک ورزشی بانوان در کشور ایران با استفاده از مدل رقابتی پورتر

📝 نویسندگان: مهدی نادری نسب

📚 مطالعات راهبردی ورزش و جوانان؛ دوره ۱۶، شماره ۳۷، پاییز ۱۳۹۶

📤 دانلود فایل ⬇️⬇️⬇️⬇️

http://faslname.msy.gov.ir/article_223_818d88978a694ad8ff3b48a8152eddd0.pdf


📗 مقاله

🔀 شناسایی روابط میان حوزه‌های صنعت ورزش ایران

📝 نویسندگان: ملیحه سادات آقائی شهری؛ ژاله معماری؛ مهسا سعادتی

📚 مطالعات راهبردی ورزش و جوانان؛ دوره ۱۶، شماره ۳۷، پاییز ۱۳۹۶

📤 دانلود فایل ⬇️⬇️⬇️⬇️

http://faslname.msy.gov.ir/article_219_35b4a79b2b28ddbc0bbdda10ae7e1666.pdf


✅ اقتصاد رفتاری در ورزش
(بخش اول)

🔻 اقتصاد رفتاری با استفاده از علم اقتصاد و روان‌شناسی نشان می‌دهد كه مبانی شناخت انسان‌ها و متغيرهای جمعيتی و مانند آن بر تصميم‌های اقتصادی افراد اثر می‌گذارد و آن‌ها را از تصميم‌های عقلايی دور می‌كند.

درحالی كه اثر اين متغيرها در تصميم‌گيری، در مدل‌های اقتصادی نئوكلاسيك‌ها، با استدلال در مورد بی تأثيری آن، در نظر گرفته نشده است.

🔹 اقتصاددانان تا مدت ها بر آن بودند كه تصميم‌گيری‌ها و اعتقادات افراد از قوانين و اصول منطقی پيروی می‌كند و نظريه‌های خود را بر پايه جهان ايده آلی استوار كرده بودند كه افراد در آن مانند عوامل عقلايی عمل می‌كردند و از هر فرصتی برای دست يابی به لذت و منفعت بيش تر استفاده می‌كردند.

اما اقتصاددانان رفتاری ثابت كردند كه افراد در برخی موارد كاملا غير منطقی رفتار می‌كنند و انطباق تصميم‌گيری‌ها و قضاوت‌های آن‌ها با مدل‌های عقلايی تقريبا ناممكن است.

روان‌شناسان نشان دادند كه روش‌های جديد عقلانيت الگوهای طبقه‌بندی شده‌ای را در پی دارد. مثلا، ارائه گزينه‌ای مشابه شيوه‌های مختلف، تصميم‌گيری‌های متفاوتی را به دنبال دارد، كه نظريه‌های سنتی اقتصاد از تبيين آن ناتوانند.

☑️ در ادامه مثالی از اقتصاد رفتاری در حوزه ورزش ارائه گشته و در بخش‌های بعدی به صورت مبسوط در مورد این علم نوپا صحبت خواهد شد.

1⃣ اگر به فردی گفته شود با مشارکت در ورزش و انجام فعالیت بدنی، سلامت و تندرستی جسم و روح را برای خود به دست خواهد آورد، آنگاه ممکن است فرد به ورزش و فعالیت بدنی روی آورد.

2⃣ اما اگر به فرد گفته شود با مشارکت در ورزش و انجام فعالیت بدنی ماهیانه مبلغ ۵۰۰ هزار تومان از طرف شرکت بیمه _بابت مراجعه کمتر به پزشک_ دریافت خواهد کرد، احتمال مشارکت فرد در ورزش و فعالیت بدنی افزایش خواهد یافت.

3⃣ اگر به فرد گفته شود با مشارکت در ورزش و انجام فعالیت بدنی، می‌باید ماهیانه مبلغ ۳۰۰ هزار تومان هزینه ورزش را پرداخت نماید احتمال مشارکت در ورزش کاهش خواهد یافت. واضح است چنین کاری در نطر فرد مطلوبیت لازم را ندارد.

4⃣ حال اگر فردی دچار بیماری‌های شود که با عدم مشارکت در ورزش و انجام فعالیت‌های بدنی در ارتباط باشد و عدم مشارکت در ورزش خسارت جانی و مالی برای وی به همراه خواهد داشت در این صورت چه ۵۰۰ هزار تومان را دریافت نماید و چه مجبور به پرداخت ۳۰۰ هزار تومان بابت مشارکت در ورزش پرداخت نماید، بدون تردید در ورزش و فعالیت بدنی مشارکت خواهد کرد.

🆔 @ecosportmark


✅ نخستین کنفرانس اقتصاد ورزش

🔻 اولین همایش«اقتصاد ورزش» کلید خورد. گروه رسانه‌ای «دنیای اقتصاد» با توجه به خلأ موجود در حوزه ورزش کشور و نبود نگاه حرفه‌ای اقتصادی به آن، دست به کار شد تا اولین همایش برای بررسی تمامی ابعاد این موضوع را در سال جاری برگزار کند. به همین منظور اولین جلسه شورای سیاست‌گذاری برای تعیین چارچوب‌های اولین همایش، برگزار شد و کارشناسان و صاحب‌نظران به تبادل نظر در مورد آن پرداختند.

فلسفه همایش اول علیرضا بختیاری، مدیر مسوول «دنیای اقتصاد» به تشریح انگیزه‌های این مجموعه برای برپایی چنین همایشی پرداخت. او با اشاره به اینکه ۸۰ درصد اقتصاد ایران در اختیار دولت است و سهم بخش خصوصی چندان نیست، گفت: «به همین دلیل صنایع مستقلی که در دنیا وجود دارند در کشور ما کمتر پا گرفته است.

مقوله ورزش نیز در ایران دچار چنین عارضه‌ای شده و کمتر به چشم یک صنعت به آن نگاه می‌شود. در حالی که در سال ۲۰۱۴، مجموعه ورزش یک درصد از تولید ناخالص دنیا را به خود اختصاص داده بود که نشان دهنده ظرفیت‌های این صنعت در جهان است. اما در کشور ما به دلیل تمایل دولت به حضور در همه امور این صنعت به جایگاه واقعی خود نرسیده است.» به گفته بختیاری، مجموعه «دنیای اقتصاد» به همین دلیل تصمیم گرفته که این حرکت را آغاز کند؛ ولو اینکه یک گام کوچک باشد. ضمن اینکه دنیای اقتصاد تجربه این کار را در زمینه‌های دیگر داشته است.

بختیاری توضیح داد: «در سال ۸۵ که ایران بزرگترین تولیدکننده و بزرگترین مصرف‌کننده فولاد در خاورمیانه بوده است، همایش‌های پیرامون این موضوع یا در دبی برگزار می‌شد یا در استانبول. در آن زمان ما تصمیم به برگزاری یک همایش بین‌المللی در زمینه فولاد گرفتیم و این همایش از آن زمان به شکل سالانه برگزار شده است. جایگاه فعلی همایش فولاد طوری شده که تقریبا در آن تمامی کسانی که از نقاط مختلف جهان به نوعی درگیر این صنعت هستند، حضور دارند.»

مدیر مسوول«دنیای‌اقتصاد» در مورد هدف همایش اقتصاد ورزش شرح داد: «با همایش اقتصاد ورزش می‌توانیم به شکل تدریجی زمینه را برای سیاست‌گذاری فراهم کنیم و نوع نگاه به ورزش تغییر کند ومدل تصمیم‌گیری از شکل دولتی-اداری به شکل اقتصادی-صنعتی تغییر کند. این نگاه دلیل اصلی تشکیل این کنفرانس بوده است.» او تاکید کرد که این کار نمی‌توانست تنها متکی به دولت باشد، یعنی اگر همایش دولتی در این زمینه برگزار می‌شد در نهایت باز به یک تصمیم دولتی ختم می‌شد و از این رو باید بخش خصوصی واقعی به میدان می‌آمد.

به گفته بختیاری، این کنفرانس مقدمه‌ای است برای دعوت از صاحب‌نظرانی که به اقتصاد ورزش علاقه دارند. همچنین سروش فولادچی، مدیر بخش همایش‌های« دنیای اقتصاد» محورهای پیشنهادی همایش به شورای سیاست‌گذاری را نقش دولت در حوزه اقتصاد ورزش، فرصت‌ها و چالش‌های اقتصادی صنعت ورزش، سرمایه‌گذاری و تامین مالی حوزه ورزش، فرآیندهای پیدا و پنهان در اقتصاد ورزش، مارکتینگ(اسپانسری، تبلیغات، سلامت ورزشی و...)، بحث رسانه و اقتصاد ورزش و بحث تکنولوژی و اقتصاد ورزش عنوان کرد.

📌 منبع خبر : سایت خبری شعار سال

🆔 @ecosportmark


📘 مقاله

📌 بررسی اثر درآمدها و مخارج ورزشی دولتی بر ارزش‌افزودة بخش ورزش: رویکرد مدل خودتوزیع با وقفه‌های گسترده

📝 نویسندگان: محسن مهرآرا؛ سیده وجیهه میکائیلی

📚مطالعات مدیریت ورزشی؛ دوره ۹، شماره ۴۶، بهمن و اسفند ۱۳۹۶

📤 دانلود فایل ⬇️⬇️⬇️⬇️

http://smrj.ssrc.ac.ir/article_1259_898dd330d24ef57ce42b7b1a728b73a0.pdf




💶 هزینه برگزاری بازی های جام جهانی از سال 1982 تا 2018

🆔 @ecosportmark


✅ چین، قهرمان اقتصادی جام جهانی 2018 روسیه
☑️ ایران، قهرمان اقتصادی جام جهانی 2022 قطر!

🔻 چین اگرچه نتوانست از گروه خود صعود کند و راهی جام جهانی 2018 روسیه شود اما این کشور قطعا قهرمان اقتصادی و تجاری این جام خواهد بود. صنعت فوتبال در این کشور، بخصوص در رویدادهای بزرگ از این دست، بسیار گسترده و سودآور است.‍

- یک شرکت چینی به نام 'کیفور' مجوز انحصاری تولید عروسک‌ها و اشیا یادگاری جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه را در اختیار دارد. رییس این شرکت چینی که در منطقه هانگژو واقع شده است برای این حجم عظیم سفارش مجبور شده است ۳۰ کارخانه در ۱۰ استان دیگر چین را نیز به کار بگیرد.

- از آنجا که چین و روسیه یکی از بهترین روابط سیاسی و اقتصادی را در دنیا دارند جام جهانی هم فرصت دیگری شده است تا ارزش تبادلات تجاری نزدیک به 90 میلیارد دلاری دو کشور افزایش یابد امسال نرخ سفر چینی ها به روسیه 50 درصد بیشتر شده است.

- در شهرهای مختلف چین رستوران ها و سالن های پذیرایی با شروع جام جهانی فوتبال روسیه از روز پنجشنبه تلویزیون ها و صفحات نمایش بزرگ دایر کرده اند تا مشتریان را به خود جلب کنند. در این مدت پرچم ها و لباس های تیم های مختلف تهیه شده و به فروش می رسد و برای کسب سود بیشتر انواع راه های تجاری مورد استفاده قرار می گیرد.
📌 منبع: پایگاه تحلیلی خبری نفت ، انرژی و اقتصاد

اینها تنها بخشی از درآمد اقتصادی چین از جام جهانی 2018 روسیه می باشد. در گذشته ای نه چندان دور نوشتاری با عنوان"مناقشات حوزه جنوبی خلیج فارس؛ فرصتی برای اقتصاد ایران (با رویکرد اقتصاد ورزش _ جام جهانی 2022)" را منتشر نموده ایم و در آن فرصت های پیش روی ایران برای مشارکت و بهره مندی اقتصادی و اجتماعی در جریان برگزاری جام جهانی 2022 قطر را بر شمردیم که این فرصت ها به مراتب بیشتر از آن چیزی است که در اختیار چین قرار داشته و آن را به قهرمان اقتصادی جام جهانی 2018 روسیه مبدل نموده است.

✴️ از جمله فرصت های ایران جهت مشارکت در جام جهانی قطر (2022) به قرار زیر است:
1️⃣ مشارکت در آماده سازی، ساخت، ترمیم و تعمیر زیرساخت های برگزاری مسابقات نظیر تامین مواد معدنی و مصالح ساختمانی
2️⃣ تامین خوراک و مواد مصرفی
3️⃣ فرصت سرمایه گذاری بسیار عالی با توجه به ثبات سیاسی اقتصادی
4️⃣ ایجاد کمپ ها تمرینی استاندارد جهت آماده سازی تیم ها قبل از مسابقات جام جهانی
5️⃣ ارائه خدمات و مشارکت شرکت های خدماتی ایران در جریان برگزاری مسابقات

🔴 حال باید دید آیا این عزم و تصمیم در دولت مردان و سیاست گذران ایران وجود دارد تا از این فرصت به وجود آمده نهایت استفاده را ببرند!؟

🆔 @ecosportmark


📊 بررسی تولید ناخالص داخلی کشورهای میزبان جام جهانی در یک دوره پنج‌ساله (دو سال قبل و دو سال بعد از برگزاری مسابقات)

📌 منبع: تجارت نیوز

🆔 @ecosportmark


Репост из: @attachbot
✅ نرخ رشد اقتصادی و پیش بینی رتبه ایران در رنکینگ فیفا

🔻 گروه اقتصادی گلمدن ساکس در گزارش 2018 خود ضمن بررسی وضعیت کشورهای حاضر در مسابقات جام جهانی روسیه، در مورد کشور ایران از دو شاخص رشد اقتصادی و رتبه ایران در رده بندی فیفا استفاده نموده است.

بررسی این نمودار (نمودار پیوستی) نشان می دهد یک رابطه مستقیم بین رشد اقتصادی ایران و رتبه این کشور در رده بندی فیفا وجود دارد به نوعی که با افزایش رشد اقتصادی شاهد بهبود رتبه ایران و با کاهش رشد اقتصادی شاهد نزول رتبه ایران در رنکینگ فیفا می باشیم.

هر چند این تاثیر/رابطه با 2 سال وقفه مشاهد می شود. این بدین معناست که پس از افزایش/کاهش در نرخ رشد اقتصادی ایران که خود تابعی است از وضعیت کلی اقتصاد ایران نظیر: افزایش/ کاهش تولید ناخالص داخلی و ارزش پولی کالاها و خدمات نهایی تولید‌شده توسط واحدهای اقتصادی مقیم کشور در دوره زمانی معین نسبت به دوره قبل از آن؛ شاهد صعود/ نزول رتبه ایران در رده بندی فیفا خواهیم بود.

☑️ بنابراین در تحلیل های کلان اقتصاد ورزش (پیش بینی و تخمین مدل) این متغیر، به عنوان یکی از متغیرهای تاثیر گذار می باید با 2 سال وقفه وارد مدل شود. زیرا تاثیرگذاری برخی عوامل اقتصادی پس از دوره ای معین (به مانند آن چه در مورد این متغیر دیده ایم) مشاهده خواهد شد.

🆔 @ecosportmark


✅ اهميت ميزبانی جام جهانی در اقتصاد (جام جهانی 2018)
(بخش اول)

🔻 كسب ميزباني جام‌جهاني يكي از پيچيده‌ترين پروسه‌هاي ممكن را دارد و كشوري كه مي‌خواهد به اين مهم دست پيدا كند، بايد از قدرت سياسي و ديپلماتيكش نهايت استفاده را ببرد. لابي‌هاي زيادي انجام مي‌شود و براي خريدن راي كشورهاي ممتنع خرج‌هاي هنگفتي مي‌كنند. در مورد تمام ميزباني‌هاي جام‌جهاني در طول تاريخ مناقشات زيادي شكل گرفته و همواره كشور ميزبان به عدم رعايت اخلاق متهم شده اند.

اين مورد حتي در مورد كشوري مثل آلمان كه كسي توقع فساد در آن را ندارد هم رخ داده و براي كسب ميزباني مبالغي به عنوان رشوه به نمايندگان برخي كشورها پرداخت كرده بودند. اما اين ميزباني چه ره آوردي دارد كه كشورها حاضرند براي به دست آوردن آن هر كاري انجام بدهند؟ سود حاصل از برگزاري اين تورنمنت براي ميزبانان چقدر است و آيا از منظر اقتصادي برگزاري جام‌جهاني به‌صرفه هست يا نه؟ در ادامه، همه اين موارد را بررسي مي‌كنيم.

دولت روسيه عنوان كرده براي تامين شرايط ميزباني و برگزاري بازي‌ها با بالاترين كيفيت ممكن، تاكنون چيزي حدود هفت ميليارد دلار خرج كرده است. اين هزينه‌ها عمدتا براي زيرساخت‌ها و امكانات سخت‌ا‌فزاري برگزاري جام بوده است. سايت فيفا اعلام كرده كه ١٢ استاديوم ورزشي در يازده شهر با ظرفيت ۵۵۰ هزار نفر در روسيه ميزبان بازي‌ها هستند.

٢٧ هتل جديد، ١٣ بيمارستان و ١٢ ايستگاه برق براي برگزاري بهتر مسابقات ايجاد شده است و براي بازسازي يا ساخت ١٠ استاديوم ١٣ هزار نفر به كار گرفته شدند. برگزاري جام جهاني در روسيه ٢٠٠ هزار شغل ايجاد كرده است. با بالا رفتن قيمت كالاها به‌خاطر افزايش تقاضا، توليدكنندگان و فروشندگان هم سود سرشاري نصيب‌شان مي‌شود.

صنايع دستي روسيه و توليدكنندگان خرده هم حتي از اين بازار بزرگ سهمي دارند و اوضاع‌شان در يك ماهه برگزاري بازي‌ها از اين رو به‌آن رو خواهد شد. بخش مهمي از اين خرج صرف زيرساخت‌ها شده و روس‌ها بعد از پايان رقابت‌ها هم مي‌توانند از اين ساخته‌ها استفاده كنند.

✍️ علي كربلایی

🆔 @ecosportmark


✅ درآمدزایی 100 میلیارد روبلی جام جهانی برای اقتصاد روسیه
(گردشگری ورزشی)

🔻وزیر توسعه اقتصادی روسیه اعلام کرد تخمین زده می‌شود گردش گران خارجی در طی زمان برگزاری مسابقات جام جهانی در این کشور 100 میلیارد روبل خرج کنند.

ماکسیم اورشکین که در مصاحبه با روزنامه ورزشی "سووتسکی" سخن می‌گفت، اعلام کرد که طبق برآوردهای صورت گرفته توسط این وزارتخانه، گردشگران خارجی که به دلیل جام جهانی به این کشور سفر خواهند کرد، 1.6 میلیارد دلار به اقتصاد روسیه تزریق خواهند کرد.

وی همچنین افزود که مطمئن است تحریم‌های غرب بر این رویداد اثری نخواهد گذاشت؛ بحث سیاست و اقتصاد یک چیز است و بحث زندگی شهروندان عادی چیز دیگر. تقاضا برای تماشای رقابت‌های جهانی نظیر جام جهانی همیشه بالا بوده است.

به گفته انجمن تورگردانان روسیه، حدود 400هزار توریست خارجی در طی زمان برگزاری جام جهانی از روسیه دیدن خواهند کرد. اورشکین افزود: همچنین مدرن‌سازی زیرساخت‌های روسیه که برای جام جهانی صورت گرفت اثر مثبتی روی بخش‌های اقتصادی و کیفیت زندگی مردم خواهد داشت.

با ساختن و نوسازی هتل‌های مدرن، فرودگاه‌ها و جاده‌ها، فعالیت مردم در مناطق مختلف کشور افزایش خواهد یافت و کسب و کارها تسهیل خواهد شد. بگذارید این طور بگویم که از شهر نوگرود تا روستوف، چهره شهرها تغییر خواهد کرد.

📚 منبع: ایسنا

🆔 @ecosportmark


✅ گذر از گذار
(تحلیلی بر وضعیت حال حاضر مدیریت ورزش کشور)

🔻 در سلسله مباحث مطروحه گذشته در مورد "جراحی بزرگ در مدیریت ورزش ایران" مطالبی را ارائه و موضوع را مورد بررسی قرار داده ایم. اما با گذشت زمان، و با مطالعه عمیق تر و رصد اتفاقات مختلف و متعدد در حوزه مدیریت ورزش کشور، نگارنده به این نتیجه رسیده است که تنها راه برون رفت از مشکلات و معضلات حال حاضر در قالب یک تحول بزرگ امکان‌پذیر خواهد بود که این تحول، فرآیندهای مربوط به خود را دارد و خواه و ناخواه برای بهبود شرایط موجود باید از گذار پیش رو گذر کرد.

بنابراین در ادامه مطالبی ارائه خواهد شد که مطالعه آن ها می تواند جنبه های مختلف گذار را روشن تر نموده و در نتیجه بسیاری از تنش های موجود در ذهن را تقلیل داده و مخاطب را به آرامشی نسبی و در نهایت به آینده نگری بیشتر رهنمون نماید.

این مهم موجب می گردد تا تحلیل هایی که در باب مسائل مدیریت کلان ورزش کشور به رشته تحریر در می آید جنبه هیجانی نداشته باشد و توان تحلیل گران را، در زمینه تحلیل امور پیش و پا افتاده و سطحی به هدر ندهد.

جامعه شناسان گذار را به عنوان فرآيند تغيير از يك حالت يا وضعيت، به حالت يا وضعيت ديگر تعريف کرده و به عنوان يك مفهوم محوري و اساسي در زمینه تغییر مطرح می کنند و در ادامه اظهار می دارند که هنگامی که چاچوب های سنتی حاکم شروع به فروپاشی می کنند وارد مرحله گذار شده ایم.

این دوره آمیخته با انواع مشکلات و بحران هاست. مهم ترین بحران های این دوره بحران هویت، بحران مشروعیت، بحران نفوذ، بحران مشارکت، بحران توزیع و بحران یکپارچگی می باشد. تمامی این بحران ها را در جامعه ورزش کشور و به واسطه آن در مدیریت کلان ورزش کشور نیز می توان مشاهده کرد.

☑️ با توجه به موارد فوق الذکر به نظر می رسد جامعه ورزش کشور (که مدیریت کلان ورزش کشور نیز از دل این جامعه بیرون می آید) در مرحله گذار از یک نگاه سنتی به سمت نگاهی مدرن می باشد. در نتیجه با داشتن نگاه و دیدگاهی این چنینی نسبت به مسئله، ملاحظه خواهد شد که مشاهده اتفاقات و بروز مسائل و مشکلات متعدد در مدیریت کلان ورزش کشور، پدیده ای کاملا طبیعی و یکی از ملزومات اصلی گذر از گذار پیش رو می باشد.

✍ نویسنده: #مازیار_کلاشی
🖊 بازبینی: #ابولفضل_بجانی

🆔 @ecosportmark


Репост из: @attachbot
✅ اقتصاد کدام تیم فوتبال حاضر در روسیه، قوی تر و بزرگتر است؟

🔻 اقتصاددانان برای سنجش اقتصاد یک کشور، شاخص تولید ناخالص داخلی (GDP) آن کشور را بررسی می کنند. این شاخص که نشان دهنده قدرت تولید یک اقتصاد است، از جمع ارزش کالاها و خدمات نهایی تولید شده در داخل یک اقتصاد در یک بازه زمانی مشخص (یک سال) به دست می آید. هر چه تولید ناخالص داخلی یک کشور بیشتر باشد، نشان از آن دارد که اقتصاد آن کشور بزرگتر و قوی تر است.

نابراین برای پیدا کردن پاسخ پرسش ها، باید به سراغ آمار تولید ناخالص داخلی این کشورها برویم. برای این منظور از داده های بانک جهانی استفاده خواهیم کرد.

نمودار زیر، میزان تولید ناخالص داخلی کشورهای حاضر در جام جهانی روسیه در سال 2015 را نشان می دهد. همان گونه که دیده می شود، در این رده بندی، ژاپن با تولید ناخالص داخلی به میزان 4383 میلیارد دلار دارای قوی ترین و بزرگترین اقتصاد در بین 32 تیم حاضر در جام جهانی روسیه است. بعد از اقتصاد ژاپن، اقتصاد آلمان قرار دارد که میزان تولید ناخالص داخلی آن در سال 2015، 3364 میلیارد دلار بوده است.

در رتبه سوم نیز اقتصاد انگلستان با تولید ناخالص داخلی 2886 میلیارد دلار قرار گرفته است. در انتهای این رده بندی نیز اقتصاد کشورهای سنگال، ایسلند و صربستان قرار دارند که به ترتیب میزان تولید ناخالص داخلی آن ها در سال 2015، 14، 17 و 37 میلیارد دلار بوده است. روسیه میزبان این رقابت ها دارای هفتمین اقتصاد قوی و بزرگ در بین 32 تیم است و ایران نیز با تولید ناخالص داخلی به میزان 393 میلیارد دلار در رده هجدهم این رده بندی قرار گرفته است.

میزان تولید ناخالص داخلی تیم های هم گروه با ایران یعنی اسپانیا، پرتغال و مراکش در سال 2015 به ترتیب 1193، 199 و 101 میلیارد دلار بوده است. ایران در گروه خود بعد از اسپانیا، دارای دومین اقتصاد بزرگ و قوی است.

📚 منبع: تابناک

🆔 @ecosportmark


✳️اقتصاد در گروه مرگ

🔹کشورهای هم‌گروه ایران در جام جهانی روسیه، در فوتبال، اقتصاد و جامعه چه جایگاهی دارند؟

✍ محسن جلال‌پور

🆔 @ecosportmark


Economic_Impacts_of_the_FIFA_World.pdf
414.0Кб
📤 دانلود فایل ⬆️⬆️⬆️

📕 پایان نامه

⚽️ تاثیرات اقتصادی جام جهانی در کشورهای در حال توسعه

📝 نویسندگان: میرل متسوکا د آراگائو


⚽️ تاثیر مثبت برگزاری جام جهانی بر روی اقتصاد روسیه

✅ بانک مرکزی روسیه اعلام کرد برگزاری جام جهانی می‌تواند منجر به تقویت اقتصاد این کشور در سه ماهه دوم و سوم سال ۲۰۱۸ شود.

به گزارش ایسنا به نقل از رویترز، ولادمیر پوتین- رئیس جمهور روسیه- قصد دارد از فرصت جام جهانی فوتبال که از ۱۴ ژوئن تا ۱۵ ژوئیه در این کشور برگزار می‌شود، برای مطرح کردن روسیه به عنوان یک ابرقدرت جهانی و بخشیدن جانی تازه به مناطقی که با رکود رو به رو هستند، استفاده کند.

بانک مرکزی روسیه در ایمیلی به رویترز اعلام کرد مخارج آماده سازی این تورنمنت، پیش از این هم به حمایت از اقتصاد این کشور کمک کرده است. اقتصاد روسیه پس از دو سال رشد منفی، در سال گذشته رشد مثبت را تجربه کرد.

طبق اعلام بانک مرکزی روسیه، با در نظر گرفتن سه ماهه دوم و سوم سال ۲۰۱۸، تاثیر مثبت کوتاه مدت این مساله روی اقتصاد روسیه، رشد اشتغال و افزایش تقاضای تولیدات مصرفی و خدمات است.

تحلیلگران موسسه " گیدار" روسیه در ماه ژانویه گفتند جام جهانی که در ۱۱ شهر این کشور برگزار می شود می‌تواند در سه ماهه دوم و سوم سال ۲۰۱۸، باعث افزایش ۰.۲ درصدی تولید ناخالص داخلی این کشور شود.

با این حال بانک مرکزی روسیه که برای رسیدن تورم دورقمی به تورم پایین پس از دوران اتحاد جماهیر شوروی تلاش زیادی کرده، هشدار داده است این تورنمنت می‌تواند باعث افزایش قیمت‌های مصرف کننده شود. این بانک اعلام کرد: احتمال افزایش اندک کوتاه مدت برخی از کالاها و خدمات (غذا، سرگرمی و هتل) وجود دارد.

مقامات روس پیش تر برخی از هتل ها را که قیمت اتاق های خود را تا حتی ۵۰۰۰ درصد نیز افزایش داده اند، سرزنش کرده‌اند.

با این حال بانک مرکزی روسیه همچنان تورم را پایین‌تر از سطح ۴ درصدی هدف گذاری شده در سال ۲۰۱۸ می بیند و می گوید این احتمال وجود دارد تورم در سه ماهه دوم سال به ۲ درصد کاهش یابد.

📚 منبع: ایسنا

🆔 @ecosportmark


Репост из: گردشگری ورزشی
مجموعه_مقالات_گردشگری_ورزشی_دکتر.pdf
5.4Мб
مجموعه مقالات گرردشگری ورزشی- گردآورنده: دکتر بحرالعلوم. دانشگاه صنعتی شاهرودhttp://t.me/SportTourismIRAN دکتراکرم خواجه پور


📒 مقاله

🏓 بررسی رابطۀ علیت بین رشد صادرات کالاهای ورزشی و رشد صادرات غیرنفتی ایران

📝 نویسندگان: رقیه سرلاب؛ فریبا عسکریان

📚 مدیریت ورزشی؛ دوره ۹، شماره ۲، تابستان ۱۳۹۶

📤 دانلود فایل ⬇️⬇️⬇️⬇️

https://jsm.ut.ac.ir/article_63007_5d549fa0bf40a2ee3a651d59276e7917.pdf


📙 مقاله

⚽️ بررسی جایگاه اقتصادی استادیوم‌ها و تیم‌های ورزشی حرفه‌ای بر شاخص درآمد

📝 نویسندگان: ادریس قادرپور؛ آرام سپهری وند؛ محمد سلطان حسینی

📚 مدیریت ورزشی؛ دوره ۸، شماره ۲، بهار ۱۳۹۵

📤 دانلود فایل ⬇️⬇️⬇️⬇️

https://jsm.ut.ac.ir/article_59154_c576a7c3f80994d9ae8ab0167191da2e.pdf

Показано 20 последних публикаций.

264

подписчиков
Статистика канала