مرکزفابا - نمایشگاه تراکنش ایران


Гео и язык канала: не указан, не указан
Категория: не указана


کانال خبری مرکز فابا و نمایشگاه تراکنش ایران

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Гео и язык канала
не указан, не указан
Категория
не указана
Статистика
Фильтр публикаций


⭕️🔹⭕️مرتضی ایمانی راد (اقتصاددان):
امیدوارم بانک مرکزی با رسمیت دادن به ارزهای دیجیتال در کشور، گامی اساسی در اتصال بازار ایران به بازار ارزهای رمز پایه در جهان بردارد.

@fabacenter


https://youtu.be/UiHzUsPBM58


https://www.aparat.com/v/7UP8m

@fabacenter
گفتگو با دکتر محمدی در سومین نمایشگاه تراکنش ایران
مدیر اداره کل امور ایرانیان خارج از کشور : باعث افتخار است که دستاوردهای فناوری و تکنولوژی ایران امروز به سطحی رسیده که بتواند حجم عظیمی از تراکنش های بانکی ...


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🔺دیدگاه رییس جمهور در خصوص فیلترینگ شبکه های اجتماعی (۱۸ دی ۹۶)
@fabacenter


🔴⭕️🔴 پاول دورف (سازنده تلگرام):

به کمک فناوری Blockchain، تا یک ماه آینده فیلترینگ تلگرام غیر ممکن خواهد شد.

@fabacenter


🔹آیا می دانستید؟

✅کاربران ایرانی در سال ۲۰۱۷، به سرویس دهنده‌های استارتاپی توجه ویژه‌ای نشان دادند به نحوی که از میان ۱۶ عبارت نخست جستجو، ۴ عبارت به استارتاپ‌های ایرانی اختصاص دارد.

@fabacenter


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🔸دستگاه خود پرداز (ATM) چگونه ساخته می‌شود؟

🔹How ATM (Automated Teller Machine) Is Made?

@fabacenter


https://youtu.be/TYR3Y9_ExkM


https://www.aparat.com/v/kZBp6

@fabacenter
گفتگو با دکتر فیروز آبادی در سومین نمایشگاه تراکنش ایران
دبیر شورای عالی فضای مجازی : نمایشگاه بسیار خوب ، شرکت های متنوع در موضوعات متنوع و حوزه های مختلف ، از قبیل پرداخت ، صدور کارت ، تولید کارت ، تقریباً اکثر ق...


فرجام ارزهای رمزی.docx
17.0Кб
✅فرجام ارزهای رمزی(جنون کلاسیک یاطلای دیجیتال!؟)

🔰سرمقاله شماره 85 ماهنامه بانکداری الکترونیک

🔸به قلم مدیر عامل مرکز فابا و سردبیر ماهنامه
@fabacenter


✅فرجام ارزهای رمزی(جنون کلاسیک یاطلای دیجیتال!؟)

🔰سرمقاله شماره 85 ماهنامه بانکداری الکترونیک

🔸به قلم مدیر عامل مرکز فابا و سردبیر ماهنامه


🔹میشل فوکو فرانسوی(1984-1926) فرزند فکری دهه‌های شصت‌و‌هفتاد قرن بیستم است. زمانی که همه‌جا مشحون از تظاهرات، اعتصاب‌ها و شورش‌های دانشجویی، در مقابل اقتدار سیاسی بود. حوزه مطالعات او جامعه، سیاست و تاریخ است و کتاب« تاریخ جنون‌» او نیز یادگار چنین عصری است. میشل فوکو در این کتاب از مفهومی به نام« جنون کلاسیک‌» نام می‌برد و مالیخولیا، مانیا، هیستری و هیپو‌کندریا را چهار مفهوم اصلی آن معرفی می‌کند و بیشتر به دنبال این بود تا استدلال کند که پزشکی و روانپزشکی مدرن از شنیدن صدای مجانین عاجزند.

🔹از آن سالها حدود نیم قرن می‌گذرد و دور از چشم در خاک فرو‌خفته میشل ‌فوکو،« فناوری‌اطلاعات» شورش‌ها، اعتراضات و انقلاب‌های بزرگی را در حیات بشری به راه انداخته است که حتی« پول» این یادگار مقتدر دنیای کلاسیک را به بازی گرفته است و با ورود ارز‌های رمزی(Crypto-currency) موجی از مقاومت و یا ذوق‌زدگی در دو سوی افکار مردمان این عصر به وجود آورده است. از یکسو اقتصاد‌دانان کلاسیک و صاحبان پول عمق ریسک‌های نگران کننده آن را بر می‌شمارند و حتی برخی از این پدیده تعبیر به « جنون کلاسیک» می‌کنند و لابد همسو با دیدگاه میشل فوکو، پدید آورندگان و مشتاقان آن را مجانینی می‌پندارند که می‌بایستی روانکاوی شوند. اینان معتقدند آنچه را عده ای در صفحات کامپیوتر می‌جویند چیزی جز شورش در مقابل اقتدار«‌پول‌» به معنای واقعی آن نیست. شورشی که نه رهبر دارد، نه رگولاتور و تنها ارزش‌های کاذبی است که میان شبکه‌ای از افراد پدید آمده است و سرانجام نیز چیزی جز یک حباب تاریخی نیست.

🔹از این دسته افراد می‌توان از«پیتر بوکوار» از « لینزی گروپ» نام برد که معتقد است گسترش علاقه به بیت‌کوین، یک جنون کلاسیک است که در نهایت، منجر به ناراحتی فراوانی خواهد شد.
این اقتصاد‌دان کهنه‌کار وال‌استریت و امثال او می‌گویند: مشکل است بتوان این ارزهای رمزی را به عنوان ارز جایگزین در نظر گرفت، در حالی که طلا هم، ارزی جایگزین است. اما کیست که نداند استخراج طلا از زیر زمین کجا و یک لپ تاپ برداشته و یک ارز دیجیتال جدید تولید کردن کجا؟! همانند بوکوار خیلی ها معتقدند این تعقیب قیمت‌ها و ارز‌های رمزی بر‌اساس هیچ و پوچ است.

🔹از سوی دیگر بسیاری نیز از ارزهای رمزی با عناوین زیبا و دلپسندی نام می‌برند که شاید شاه بیت آنها کلمه« طلای دیجیتال» باشد. از دیدگاه اینان وقت آن رسیده است که عرصه اقتدار‌گرای«پول» پوست بیندازد و ابزار مبادله نیز همپای مبادلات الکترونیک، دیجیتال شود و فشار دولت ها و صاحبان رگولیت کردن پول، بر‌داشته شود و داد‌و‌ستد مالی به صورت مستقیم و فرد به فرد(Peer-to-peer) و بدون واسطه، محور مبادلات شوند. چه‌کسی سالها‌قبل باور می‌کرد روزی پول نقد این‌چنین کم رونق شود؟ در حال حاضر نیز«دوئل ارزها» برای آینده‌ای که رنگ دیگری خواهد داشت،‌ حقیقتی است که به واقعیت مبدل خواهد شد و آنانی که این حرکت را «جنون آمیز» تلقی می‌کنند، به سر عقل خواهند آمد و ناچار به همراهی با ارز‌های رمزی می‌شوند.

🔹البته در این میان، بخش عظیمی از جامعه نیز نمی‌دانند چه برخوردی با این پدیده مدرن کنند و مثل بسیاری از تحولات اجتماعی و اقتصادی دیگر، تماشاگر صحنه‌اند. نمی‌دانند پا را محکم در سنت گذارند و به دلیل آسیب‌ها و ریسک‌های آن، بی خیال جنون فناورانه شوند یا دل به دریا بزنند و با تکیه بر محاسن ارز‌های رمزی، ماهی خود را در امواج پیش‌رو صید کنند و از همه مهم تر این نهاد‌های حاکمیتی و بانک‌های مرکزی هستند که گویا در دل همانند ترانه ایرانی«‌سلطان قلبها» زمزمه می‌کنند که «بروم یا نروم؟ »

🔹شاید خوانندگان گرامی خرده بگیرند که این تفکیک‌های سه گانه و جبهه‌گیری‌های دو‌گانه دقیق نیست. بله، صورت بندی‌های اجتماعی از وقایع، بر‌خلاف محاسبات رمزی همچنان از دقت ریاضی کم بهره است ولی با تحولات اجتماعی سازگار. اما در این میان، وقتی از منظر اجتماعی می‌نگریم و تاریخ تحولات اقتصادی، صنعتی و فناوری را مرور می‌کنیم، به نیکی در می‌یابیم که فرجام کار همیشه به نفع تحول گرایان رقم می‌خورد، گرچه مقاومت سنت گرایان نعمتی است که باعث می‌شود تا صورت مسئله آن چنان که ابتدا رخ می‌نماید، باقی نماند و با نقد و نظر‌های مختلف صیقل بخورد و در نهایت به عنوان راهکاری مناسب در اختیار بشر قرار گیرد. از این رو چاره ای نیست جز با برافروختن چراغ دانش و آگاهی در خصوص ارز‌های رمزی و با بینش و نگرش آمیخته با فلسفه تحولات، ضمن رعایت ملاحظات بومی و اقتصادی هر سرزمین، با روند‌های جدید همراه شد.

ای یک دله صد دله دل یکدله کن
افکار پریشان زسر خود یله کن

🔸سرمقاله ماهنامه بانکداری الکترونیک شماره 85

@fabacenter


🔺سرمقاله شماره 85 ماهنامه بانکداری الکترونیک

@fabacenter


https://youtu.be/kiLukkfUL7A


https://www.aparat.com/v/VYMtk

@fabacenter
گفتگو با مهندس زنوزی در سومین نمایشگاه تراکنش ایران
مدیر عامل شرکت داده ورزی فرادیس البرز : شرکت فرادیس البرز شرکتی وابسته به شرکت خدمات انفورماتیک است و با سابقه ای تقریبا هم زمان با شرکت خدمات انفورماتیک در ...


بیت کوین، سرگردان در بازار.pdf
385.0Кб
🔺بیت کوین سرگردان در بازار

🔹مروری بر چالش های تنظیم مقررات ارزهای دیجیتال

🔹نویسنده: سپیده کیارستمی

🔹منبع: شماره 83 ماهنامه بانکداری الکترونیک

@fabacenter


Репост из: آینده (عباس عبدی)
🔴فیلگرام

🔺منتشر شده در شهروند ۱۷ دی ۱۳۹۶

🔲شايد با فروکش‌كردن اعتراضات اخير يكي از مهمترين مسائلي كه دغدغه عمومي شود، سرنوشت شبكه اجتماعي تلگرام است. شبكه‌اي كه علت اصلي رشد آن ضعف بنيان‌هاي رسانه‌اي در داخل كشور است و اگر چنين ضعف مفرطي وجود نمي‌داشت، به ‌طور قطع تلگرام تا اين حد محبوب و مورد استقبال و کاربرد واقع نمي‌شد. بنابراين فيلتركردن تلگرام راه‌حلی برای مشكل رسانه‌اي در ايران نيست؛ بلكه ادامه سياست‌هايي است كه از صد ‌سال پيش شاهد برخورد با فناوري‌هاي جديد بوده‌ايم و همواره نيز اين سياست در زمان بدي به دليل شكست عقب‌نشيني كرده است.

🔲 از همان زماني كه شبكه‌هاي اجتماعي در فضاي مجازي وارد زندگي اجتماعي مردم شدند، يك وضعيت تناقض‌آميزي را شاهد بوديم. با فيلتركردن تلگرام يا حتي شبكه‌هاي ديگر اين وضعيت تناقض‌آميز حل خواهد شد؛ ولي به يك وضعيت تناقض‌آميز بدتري دچار مي‌شويم.
وضعيت تناقض‌آميز اوليه از اينجا بود كه آزادي رسانه يك اتفاق صوري و عادي نيست. درواقع آزادي رسانه، براي جامعه‌اي است كه به تبعات اين آزادي نيز ملتزم باشد. پاسخگويي و شفافيت از الزامات آزادي رسانه است. مسئوليت‌پذيري تولیدکنندگان پیام نيز از شروط آن است؛ ولي ما شاهد آزادي شبكه‌هاي اجتماعي بوديم، و تلگرام ده‌ها ميليون عضو در ايران داشت، ولي موارد ديگر ازجمله مسئوليت‌پذيري افراد در بيان نظر و خبر و تحليل يا پاسخگويي و شفافيت حكومت در حد انتظار محقق نشد؛ لذا با فضاي رسانه‌ای غيرمسئولانه مواجه شديم که در اثر آن مردم به‌سرعت به هر چيز بدبين و معترض شدند. ضمن آنكه شبکه‌های اجتماعی به‌ویژه تلگرام امكان ارتباطي بزرگي نزد هر نيرويي را فراهم كرد كه ساختار غير پاسخگو و غير شفاف قادر به مقابله با تحركات احتمالي اين گروه‌ها نخواهد بود.

🔲اگر تلگرام و ساير شبكه‌ها بسته شود و با فرض آن‌كه فیلترینگ موفق هم باشد، تضاد مزبور حل مي‌شود ولي تضاد و تناقض بزرگتري به وجود مي‌آيد؛ زيرا علت اصلي محدوديت رسانه‌اي اين است كه ساختارها نمي‌خواهند شفاف و پاسخگو باشند و همين امر موجب سقوط بيشتر آنها در فساد و ناكارآمدي مي‌شود و به‌سرعت آنها را به ورطه سقوط مي‌كشاند. ضمن آنكه به لحاظ عملي نيز قادر به جلوگيري موثر از توسعه فناوري و دسترسي مردم به آن نيستند و اين تجربه ملموسي در مورد ماهواره و اينترنت است.

🔲به‌ طور قطع ميان اين دو موقعيت تناقض‌آميز دومي خطرناك‌تر است ولي بهترين راه خارج‌شدن از موقعيت و ساختار تناقض‌آميز است. به اين معنا كه به آزادي رسانه‌ها احترام بگذاريم و با تقويت رسانه ملي و رسمي كشور مسئوليت‌پذيري را به دامن نظام رسانه‌اي مورد استفاده مردم بياوريم و به تناسب نيز شفافيت و پاسخگويي را در كل ساختار مديريت كشور شاهد باشيم. تكرار عبور از راه‌هاي شكست‌خورده شايسته جامعه ايران نيست.

🔲به‌ طور مشخص باید گفت که تلگرام حتی به پديده‌اي فراتر از آنچه كه گفته شد، تبديل شده است. تلگرام ماهواره نيست كه با زدن آن بتوان نفس راحتي كشيد. تلگرام به نوعي در لايه‌هاي گوناگون جامعه و زندگی مردم نفوذ كرده است. اول از همه بقاي شركت‌هاي عرضه‌كننده اينترنت به مصرف آن وابسته است كه با فيلتر‌شدن این شبکه‌ها، اين شركت‌ها به سوي ورشكستگي خواهند رفت. به علاوه تعداد زيادي از مشاغل از طريق اينترنت و تلگرام به دنيا آمده و به حيات خود ادامه مي‌دهند كه حذف آنها براي اقتصاد نيز پردردسر است. بسياري از امور جاري ميان افراد از اين طريق انجام مي‌شده است كه راه‌هاي جايگزين پرهزينه خواهد بود. در كنار اينها تقاضا براي فيلترشكن به‌سرعت افزايش خواهد يافت و اگر فيلترشكن را نوعي مخالفت با هنجار رسمي اعلام‌شده بدانيم، اين مسأله براي جامعه اصلا مناسب نيست که مردم آن در پی استفاده از فیلترشکن باشند. به علاوه اگر به زودي فناوري مناسبي در دسترس مردم قرار گيرد كه بتوانند فيلترينگ را نيز خنثي كنند، تنها چيزي كه باقي مي‌ماند، اثرات منفي اين تصميم و افزايش فاصله بيشتر با حكومت است.

🔲نكته ديگر اين‌كه هر فناوري سود و زیانی دارد؛ نمي‌توان به صرف زيان‌هايش آن را رد كرد. منافع بسيار آن را هم بايد مورد ملاحظه قرار داد. مردم مشكلي ندارند كه براي مدت معيني، محدوديت‌هايي در دسترسي به تلگرام يا شبكه‌هاي اجتماعي به وجود آيد، طبعا رعایت مصالح ملي در اين راه مهم است؛ ولي تداوم آن، هم مردم را عصباني و نااميد و هم ساختار مديريتي را ناكارآمدتر مي‌كند و هم اينكه اين محدوديت‌ها به‌سرعت به دليل پيشرفت‌هاي فناوري بلاموضع خواهد شد. فيلترينگ دايمي كاري بيهوده است. تلگرام منشأ اين وقايع نبود بلكه آن را نشان داد، پيش از آنكه به مرحله بازگشت‌ناپذيري برسد. در نبود تلگرام خود را از شناخت واقعیت جامعه محروم کرده‌ایم. بنابراين بايد قدردان رسانه‌اي بود كه موجب نشان‌دادن اين بحران شد؛ و نه بر عکس.
@abdiabbas


🔊 فیلتر تلگرام برداشته می‌شود.

◀️ محمد کاظمی، ناظر مجلس در کمیته تعیین مصادیق مجرمانه:
✅منبع درآمد مردم نباید قطع شود.

@fabacenter


https://youtu.be/7dO36YcAiFA


https://www.aparat.com/v/IaDS2

@fabacenter
گفتگو با مهندس فرهاد رحیمی در سومین نمایشگاه تراکنش ایران
رئیس هیئت مدیره و مدیر عامل شرکت نارین‌تک‌فرتاک : شرکت نارین تک فرتاک از سال 1389 شروع به کار نموده و شروع به طراحی و تولید ابزار های سلف سرویس بانکی نموده ا...


🔺شماره 85 ماهنامه بانکداری الکترونیک منتشر شد

🔹ارزهای رمزی، بلاک چین،فین تک،کلان داده ها و تحول دیجیتالی را در این شماره بخوانید

🔹فابا؛ همگام با امروز، همراه با فردا

@fabacenter


✅ تمام محصولات اپل حفره امنیتی دارند و‌ هک‌ می‌شوند

@fabacenter

🔹این دو حفره امنیتی که «فروپاشی» و «شبح» نام گرفته اند امکان دسترسی به داده های رایانه ای را برای هکرها فراهم می کند.

🔹اپل می گوید مشکلات امنیتی تراشه های رایانه ای در تمامی آیفون ها، آی پدها و رایانه های تولید این شرکت وجود دارد.

🔹چند شرکت فعال در عرصه فناوری در گزارشی از دو نقیصه امنیتی در تراشه های رایانه ای خبر داده بودند. این دو حفره امنیتی که «فروپاشی» و «شبح» نام گرفته اند امکان دسترسی به داده های رایانه ای را برای هکرها فراهم می کند.

🔹بنا به اعلام شرکت اپل چند وصله و به روزرسانی نرم افزاری برای رفع این نقایص عرضه شده و تاکنون نیز شواهدی دال بر نفوذ هکرها در سیستم های رایانه ای با استفاده از این حفره ها به دست نیامده است/ یورونیوز

@fabacenter


🔸رئیس‌ جمهور در حکمی، رسول سرائیان را به عنوان "دبیر شورای اجرایی فناوری اطلاعات" منصوب کرد

🔹سرائیان چندی پیش به سمت معاون وزیر ارتباطات و رئیس سازمان فناوری اطلاعات منصوب شد

@fabacenter


🖊 یادداشتی از پدرام سلطانی، نایب رییس اتاق بازرگانی ایران

🔰چین اقتصاد ایران را به حاشیه می راند؟

@fabacenter
🔹این هفته سفری تجاری به چین داشتم. بیش از ١٢ سال است که با چینی‌ها تعاملات تجاری دارم و در این مدت مکرراٌ به چین سفر داشته‌ام. این سفر اما متفاوت از تمام سفرهای قبلی بود. اولین تغییر را در فرودگاه شانگهای احساس کردم، هنگامی که گذرنامه خود را به پلیس گذرنامه چین دادم و او شروع کرد به پرس و جو در خصوص علت سفر من به چین، محل اقامتم و داشتن بلیط برگشت. در تمام این ١٢ سال به خاطر نداشتم که هنگام ورود به چین با چنین سئوالاتی برخورد کرده باشم.

🔹 در اولین جلسه کاری‌ام دریافتم که حسابهای شرکتهای ایرانی ثبت شده در چین یک به یک در بانکهای چینی در حال بسته شدن است و موضوع، بر خلاف آنچه که در اخبار ایران انعکاس یافته است، منحصر به دانشجویان و اشخاص حقیقی ایرانی نیست. حتی شرکتهایی که از ١٥-١٠ سال پیش در چین ثبت شده‌اند مشمول این رفتار جدید بانکهای چینی شده‌اند. تجار ایرانی به کارمندان چینی خود متوسل شده‌اند و شرکتهای جدیدی به نام آنان تأسیس می‌کنند و به امید امانتداری آنها دارایی خود را به نامشان می‌زنند.

🔹 بیش از یک سال است که با یکی از شرکت‌های چینی مشغول مذاکره برای سرمایه‌گذاری مشترکی در ایران هستیم. در جلسه‌ای که برای ادامه مذاکرات با او داشتم خبر ناخوشایندی به من داد: دولت چین سرمایه‌گذاری شرکتهای چینی در ایران را تقریباٌ ممنوع کرده است و به سختی مجوز سرمایه‌گذاری خارجی در ایران را صادر می‌کند.

🔹 تقریباٌ در همه جلساتی که داشتم مشتریان چینی اشاره به سخت‌تر شدن کار با ایران داشتند. اظهار می‌داشتند که بسیاری از شرکت‌های چینی ترجیح می‌دهند خرید خود را در شرایط برابر از ایران نداشته باشند زیر پرداخت بسیار مشکل است و باید اسناد تجاری را تغییر دهند و به نام کشور دیگری بزنند تا امکان پرداخت پول از بانک‌هایشان فراهم شود.

🔹"چین عزیز" آرام آرام ایران، این شریک وفادار خود را به حاشیه می‌راند. از سال ١٣٨٩ که شرکت دولتی نفت چین، علیرغم اخذ امتیازات ویژه از دولت وقت ایران در قرارداد ٢/٥ میلیارد دلاری سرمایه چ‌گذاری در میدان نفتی آزادگان، شروع به کند کردن کار و بهانه تراشی کرد سیاست عقب‌گرد چین آشکار شد. قطعاٌ مشکل این نبود که آنها توان انجام کار را نداشتند بلکه سیگنال پایین کشیدن فتیله کار با ایران را دریافت کرده بودند.

🔹چینی‌ها در تمام این سال‌هایی که ایران عضو ناظر سازمان همکاری‌های شانگهای بود، تنها مخالف عضویت کامل ایران در این سازمان، که در آینده می تواند بزرگ‌ترین و مهم‌ترین سازمان اقتصادی آسیا باشد، بودند و برای جلوگیری از عضویت ایران در این سازمان در منشور آن گنجانده بودند که کشورهایی که سازمان ملل بر علیه شان تحریمهایی وضع کرده است نمی توانند به عضویت این سازمان در آیند. حتی پس از لغو تحریمهای سازمان ملل، آنها مخالف عضویت ایران باقی ماندند و در حالی که به عضویت کامل هند، رقیب آسیایی خود، در این سازمان رأی مثبت دادند اما با عضویت ایران موافقت نکردند.

🔹 چینی‌ها حتی در پروژه بلندپروازانه جاده ابریشم نوین مسیر تاریخی جاده ابریشم را به نحوی تغییر داده‌اند که از بالای ایران بگذرد و یک مسیر فرعی از مسیر اصلی برای ورود به ایران منشعب شده است. داستان سرمایه‌گذاری کلان چین در بندر گوادر پاکستان نیز مکمل این پروژه در دور زدن ایران است.

🔹در طول این ١٢ سال، دشمنی آمریکا با ما، و ما با آمریکا، باعث شد که ایران به عنوان بهترین مسیر خطوط لوله انتقال نفت و گاز خلیج فارس و آسیای میانه به اروپا، از این مسیرها حذف شود و به یک مسیر فرعی در نقشه انتقال انرژی منطقه تبدیل شود. از بین رفتن این مزیت مهم ژئوپلیتیک ایران تلخ اما قابل فهم است. اما اینکه چین، کشوری که این چنین از ما بهره برده است و ما به او چشم امید داشتیم، ایران را از مسیر ترانزیت کالا از شرق به غرب و شمال به جنوب کنار گذاشته است و نگاه درجه دومی به ایران دارد جای تأمل بسیار دارد.

🔹چین نشان داده است که در عرصه شطرنج جهانی هوشمندانه بازی می‌کند و چشم‌انداز بلندمدتی دارد. چرا چین چنین سیاستمدارانه و به آرامی ایران را به حاشیه می‌برد؟ او آینده را چه می بیند که پاکستان و افغانستان را به ایران ترجیح می دهد؟ چین برای چینی بندزده‌ی اقتصاد ایران چه نقشه‌ای می‌چیند؟

@fabacenter


https://youtu.be/utGO4Ssg3vA


https://www.aparat.com/v/a4t72

@fabacenter
گفتگو با سید ابوطالب نجفی ، مدیر عامل شرکت خدمات انفورماتیک در ITE 2017
شرکت خدمات انفورماتیک در سال 1372 تأسیس گردیده و عملا این شرکت بازوی فناوری و اجرای بانک مرکزی برای پیشبرد اهداف بانکداری الکترونیکی است. در مجموعه شرکت خدما...

Показано 20 последних публикаций.

1 265

подписчиков
Статистика канала