Farewell Notes | یادداشت‌ها


Гео и язык канала: не указан, не указан
Категория: не указана


🔊 Others 🔊
🎦 Videos: @FarewellFrames
🎷 Music: @FarewellMusics
💽 Spotify: open.spotify.com/user/z14s6ylxt1nql0us1uny613sd?si=508e5
💽 SoundCloud: soundcloud.com/mjahmadi
سخنی، موزیکی، تصویری، چیزی:
https://t.me/BChatBot?start=sc-8e586a8038

Связанные каналы

Гео и язык канала
не указан, не указан
Категория
не указана
Статистика
Фильтр публикаций


Репост из: ترجمان علوم انسانى
🎯 معذرت‌خواهی موفق یک جور معجزه است
—چرا اکثر معذرت‌خواهی‌ها را نمی‌توانیم باور کنیم؟

🔴 فرض کنید دوست صمیمی‌تان کاری کرده است که از دستش رنجیده‌اید. با او دربارۀ ناراحتی‌تان حرف زده‌اید، و او هم معذرت‌خواهی کرده، اما خشم و ناراحتی درونتان آرام نمی‌گیرد. معذرت‌خواهی‌هایش به نظرتان ظاهری و ریاکارانه می‌آید و با اینکه واقعاً دلتان می‌خواهد موضوع را رها کنید و به دوستی‌تان ادامه دهید، ناخودآگاه از او فاصله می‌گیرید یا هر وقت فرصتی پیش می‌آید، اشارۀ طعنه‌آمیزی به آن ماجرای ناراحت‌کننده می‌کنید. شما منتظر یک «معذرت‌خواهی واقعی» هستید تا بتوانید از ته قلبتان او را ببخشید. اما این «معذرت‌خواهی واقعی» اصلاً چطور چیزی است؟

🔴 اگنس کالارد، فیلسوف مشهور دانشگاه شیکاگو، می‌گوید وقتی انتظار یک معذرت‌خواهی واقعی را می‌کشیم، در واقع منتظر یک «معجزه‌» هستیم. معجزه رویدادی متناقض‌نماست: آنقدر بعید به نظر می‌رسد که ما اطمینان داریم اتفاق نمی‌افتد، بااین‌حال به طریقی اتفاق می‌افتد که نه انتظارش را داریم، نه می‌توانیم دلیل رخ‌دادنش را توضیح بدهیم.

🔴 بعضی‌ها فکر می‌کنند به معجزه اعتقادی ندارند، اما حتی اگر کسانی پیدا شوند که به معجزات الهی اعتقاد نداشته باشند، همه به معجزات اجتماعی باور دارند. معجزۀ اجتماعی حاصل دخالت انسان در امور انسانی است، اما به طریقی که ما نمی‌توانیم از آن سر دربیاوریم. مثالی ساده: هدیۀ درست‌و‌حسابی یک معجزۀ اجتماعی است. هدیۀ درست‌و‌حسابی هدیه‌ای است بهتر از آن‌چیزی که فکرش را می‌کنیم، و طوری خوشحالمان می‌کند که انتظارش را نداریم. و این ربطی به قیمت آن یا میزان نیاز ما به آن ندارد.

🔴 تنها چیزی که نمی‌توانید از معجزه انتظار داشته باشید این است که انتظار داشته باشید اتفاق بیفتد. معجزه، بنا به تعریف، اتفاقی غیرمنتظره است، مثل هدیه‌ای که دوست دارید شگفت‌زده‌تان کند، و معمولاً نمی‌کند. اما معذرت‌خواهی به‌طور ویژه‌ای معجزه‌گون است، زیرا معجزه‌ای است که انتظار می‌رود معجزه‌ای دیگر را رقم بزند.

🔴 وقتی معجزۀ اول، یعنی یک «معذرت‌خواهی واقعی» اتفاق بیفتد، تازه راه برای معجزۀ دوم، یعنی «بخشش» هموار می‌شود. به مثال اول برگردیم: دوستتان می‌داند شما از دستش ناراحتید و حق هم با شماست، ولی وقتی موضوع را طرح می‌کنید، با یک «متأسفم» سرد قضیه را جمع می‌کند. ولی همین که از شما جدا شد، به خواهرش زنگ می‌زند و می‌گوید: «روز افتضاحی بود، دوست صمیمی‌ام را ناراحت کردم و گردن هم نگرفتم. گند زدم». ماجرا این است: دوستتان می‌داند چقدر سخت است که او را ببخشید، پس ناامیدانه تلاشی برای معذرت‌خواهی واقعی نمی‌کند.

🔴 معذرت‌خواهی‌کردن مثل صحبت‌کردن نیست، به آزمون‌دادن می‌ماند. به خاطر اینکه طرف مقابل، مثل یک معلم سخت‌گیر حرف‌ها و رفتار ما را با زیربینی وحشتناکی بررسی می‌کند و اگر نخواهد ما را ببخشد، همیشه می‌تواند سوراخی پیدا کند و متهممان کند به اینکه به طریقی معذرت‌خواهی‌مان را درست انجام نداده‌ایم.

🔴 بااین‌همه، یک چیز را از یاد نبریم: بیشترِ هدیه‌ها صرفاً امید به هدیه‌ای درست‌وحسابی را زنده نگه می‌دارند. ما آن‌ها را می‌پذیریم و خوشحالمان می‌کنند، حتی وقتی شگفت‌زده‌مان نکنند. دربارۀ معذرت‌خواهی هم همینطور است. اگر در فهمِ شیوۀ معذرت‌خواهی دیگران مهارت پیدا کنیم، می‌توانیم همین معذرت‌خواهی‌های غیرواقعی را از آن‌ها بپذیریم. خیلی وقت‌ها هم همین کار را می‌کنیم. معذرت‌خواهی یک جور مناسک است و شرایط معذرت‌خواهی موفق پیچیده است، ولی با توافق دو طرف می‌شود آن را ساده کرد: آن «متأسفم» کافی نبود، ولی بی‌خیال.

📌 آنچه خواندید مروری کوتاه است بر مطلب «عذرخواهی واقعی معجزه‌ای است که به ندرت اتفاق می‌افتد» که در سی‌ویکمین شمارۀ مجلۀ ترجمان علوم انسانی منتشر شده است. این مطلب در تاریخ ۳۰ مرداد ۱۴۰۳ در وب‌سایت ترجمان نیز بارگذاری شده است. این مطلب نوشتۀ اگنس کالارد است و فرشته هدایتی آن را ترجمه کرده است. برای خواندن نسخۀ کامل این مطلب و دیگر مطالب ترجمان، به وب‌سایت ترجمان سر بزنید.

📌 ادامۀ مطلب را در لینک زیر بخوانید:

B2n.ir/y53542

@tarjomaanweb




Репост из: شبکه داستانی عصبی
AGI almost achieved




Репост из: شبکه داستانی عصبی
87% خروجی روی بنچ‌مارک ARC-AGI




جلسۀ نهم بحث و گفتگو پیرامون کتاب زندگی ۳٫۰: انسان‌بودن در عصر هوش مصنوعی

اسکایپ


پایان کتاب.
برنامۀ کتاب بعدی به‌زودی اطلاع‌رسانی خواهد شد.

ممنون می‌شم اگه شنیدید و نظر یا نقدی داشتید کامنت کنید.
قربون محبتتون❤️.


Репост из: Farewell Notes | یادداشت‌ها
برای بهبود نفس بشر که سایر بهبودها نتیجه‌ی آنست، آزادی عقیده ضرورت دارد؛ چراکه:

۱- اگر عقیده‌ای را محکوم به خاموشی کنیم ممکن است حق را خاموش کرده باشیم و اگر منکر شویم قضاوت خود را مصون از خطا پنداشته‌ایم.

۲- هرچند عقیده‌ی خاموش‌شده باطل باشد، ممکن است قسمتی از آن حق باشد و اغلب چنین است. و چون عقیده‌ی رایج در هر موضوعی هرگز همه‌ی حقیقت نیست، تنها با برخورد عقاید مختلف است که همه‌ی حقیقت فرصت تجلی خواهد داشت.

۳- درصورتی‌که عقیده‌ی مقبول، حق و تمام حقیقت باشد، اگر پیوسته آن را به مبارزه نطلبند، اعتقاد اغلب معتقدان به آن غیرعقلی و بی‌اساس خواهد بود و این شروع انحراف است.

‏«برداشتی از رسالهٔ دربارهٔ آزادی اثر جان استوارت میل با تصحیح و تغییر».


Репост из: ترجمان علوم انسانى
🎯 شایسته‌سالاری، عمل‌گرایی و صداقت «راز» پیشرفت است


📍کیشور محبوبانی، دیپلمات برجستۀ سنگاپوری که یکی از شاخص‌ترین تحلیل‌گران مسائل بین‌المللی در حوزۀ شرق آسیا به شمار می‌رود، به تازگی کتاب خاطرات خود را با عنوان زندگی در قرن آسیایی: خاطرات غیردیپلماتیک منتشر کرده است. او در این مصاحبه که به بهانۀ انتشار کتاب جدیدش انجام شده است، از تغییر بزرگی سخن می‌گوید که چهرۀ آسیا را در طول قرن گذشته دگرگون کرده است. تغییری که از نظر محبوبانی هنوز غرب نمی‌خواهد آن را بپذیرد.


🔖  ۱۶۱۵ کلمه
⏰ زمان مطالعه: ۷ دقيقه
                                       
📌 ادامۀ مطلب را در لینک زیر بخوانید:
B2n.ir/h81978

📌 آنچه خواندید، به‌طور اختصاصی برای وب‌سایت ترجمان ترجمه شده و به‌رایگان در اختیار شما قرار گرفته است. شما می‌توانید با خرید اشتراک فصلنامه ترجمان علوم انسانی از انتشار این مطالب و فعالیت‌های ترجمان حمایت کنید:
https://tarjomaan.com/shop/product/sub4033/

@tarjomaanweb


Репост из: ترجمان علوم انسانى
🎯 بیشتر آدم‌ها واقعاً نمی‌دانند چطور فکر می‌کنند
— برخی افکارشان به شکل تصویر است و بعضی به شکل واژه‌ها. اما فرایندهای ذهنی مرموزتر از چیزی که تصور می‌کنیم هستند


📍اگر از آدم‌های دور و برتان بپرسید: «روزت را چطور گذراندی؟» و با دقت به شیوۀ تعریف‌کردن آنچه بر آن‌ها گذشته است توجه کنید، خیلی زود به تفاوتی عجیب پی می‌برید: آدم‌ها در جواب‌دادن به سوالاتی تا این حد ساده، به شیوه‌های مختلفی «فکر می‌کنند». برخی فکر کردنشان پر از تصاویر است. انگار یک دوربین فیلم‌برداری توی سرشان روشن است که از همه‌چیز تصویر برمی‌دارد. برخی ذهنشان پر از واژه‌هاست و انگار یک نفر مدام توی سرشان حرف می‌زد و برخی به شکل عجیبی انگار هیچ‌چیز توی سرشان نیست. آیا توضیحی برای این تفاوت‌ها وجود دارد؟


🔖  ۴۹۰۰ کلمه
⏰ زمان مطالعه: ۲۹ دقيقه
                                       
📌 ادامۀ مطلب را در لینک زیر بخوانید:
B2n.ir/f73593

📌 آنچه خواندید، به‌طور اختصاصی برای وب‌سایت ترجمان ترجمه شده و به‌رایگان در اختیار شما قرار گرفته است. شما می‌توانید با خرید اشتراک فصلنامه ترجمان علوم انسانی از انتشار این مطالب و فعالیت‌های ترجمان حمایت کنید:
https://tarjomaan.com/shop/product/sub4033/

@tarjomaanweb


Репост из: شفیعی کدکنی
ـــــــــــــــــــــــ
خودکامگی موجب تباهی‌ است.


▪️از نظر فردوسی قدرت مطلقه به ظلم و تباهی می‌انجامد.
چارهٔ دفع بلای خودکامگی تقسیم قدرت است. این را در سراسر شاهنامه می‌توان دید. از دورهٔ اساطیری پیشدادیان، که پادشاه خود پهلوان و رهبر قوم بود چون بگذریم، در ادوار بعدی قدرت مطلق به دست پادشاه نیست. در دورهٔ کیانی تا پایانِ عصرِ کیخسرو، پهلوانان شریکِ قدرتِ پادشاه‌اند و از گشتاسب تا یزدگرد، موبدان.

پادشاهان آسایش این جهانی ایرانیان را تأمین می‌کردند و موبدان راهِ رستگاری آن‌جهانی را به مردم نشان می‌دادند و هردو نیرو در خدمت بهروزی و نیک‌سرانجامی ایرانیان بود.

در شاهنامه پادشاه مظهر استقلال کشور و حافظ ایران در برابر هجوم خارجی است. اعلام جنگ و صلح با اوست. پهلوانان در جنگ با دشمن فرمانبردار او هستند، اما نوکر چشم و گوش بستهٔ او نیستند. پهلوانان در عین وفاداری به شاه وجدان بیدار ملت و مظهر آزادگی و گردن‌فرازی هستند و اگر پادشاه از اصول صحیح شهریاری و دادگری پای فراتر گذارد در برابر او مردانه می‌ایستند.

نمونه‌های ایستادگی پهلوانان مخصوصاً رستم را در برابر شاهانی چون کاوس و گشتاسب و سخنان تند پهلوانان را خطاب به آن شاهان می‌بینیم.

وقتی کیکاوس با سبکسری و به فریب ابلیس چهار عقاب را به تخت بست و به نیروی آنها به آسمان رفت و در بیشه‌ای در آمل به زمین افتاد، گودرز او را چنین سرزنش کرد:

بدو گفت گودرز بیمارْسْتان
تو را جای زیباتر از شارْسْتان
به دشمن دهی هر زمان جای خویش
نگویی به کس، بیهده رای خویش
سه بارت چنین رنج و سختی فتاد
سرت ز آزمایش نگشت اوستاد
کشیدی سپه را به مازندران
نگر تا چه سختی رسید اندر آن
دگرباره مهمان دشمن شدی
صنم بودی، اکنون برهمن شدی!
به جنگ زمین سربه‌سر تاختی
کنون بآسمان نیز پرداختی!
خالقی، ۲، ص ۹۸

کاوس جوابی ندارد. شرمسار می‌شود و از کاخ بیرون می‌رود.

یک بار دیگر هنگامی که رستم خبر کشته شدن دست‌پرورده‌اش سیاوش شاهزادهٔ بی‌گناه را می‌شنود، به آهنگ کین‌خواهی از تورانیان از نیمروز حرکت می‌کند. ابتدا به درگاه کاوس می‌رود و با خشم و خروش او را خوار می‌سازد:

چو آمد برِ تختِ کاوسِ کی
سرش بود پرخاک و پرخاک پی
بدو گفت خوی بد، ای شهریار
پراگندی و‌ تخمت آمد به بار
تو را مهرِ سودابه و بدخُوی
ز سر برگرفت افسر خسروی
کنون آشکارا ببینی همی
که بر موج دریا نشینی همی

کاوس با شرمساری در برابر سخنان جهان‌پهلوان خشمگین جز اشک ریختن چاره‌ای ندارد. رستم از آنجا به سراغ سودابه می‌رود و او را می‌کشد و‌ کاوس از جای خود نمی‌جنبد:

به خنجر به دو نیمه کردش به راه
نجنبید بر تخت کاوس‌شاه
خالقی، ۲، ص ۳۸۲

با این نمونه‌ها می‌بینید که شاهنامه ستایش شاهان نیست، ستایش ایران و ایرانیان و پهلوانان ایران است. هیچ پادشاهی در شاهنامه از رستم که نماد یک ایرانی آرمانی است بزرگتر نیست و این نکته در همان عصر فردوسی هم بر همگان روشن بوده است. از اینجاست که در حکایت تاریخ سیستان می‌خوانیم که محمود به فردوسی می‌گوید: «همهٔ شاهنامه خود هیچ نیست، مگر حدیث رستم». و نیز افسانه‌ای از همان روزگاران بر سر زبان‌ها بوده و در منابع متعدد قدیمی نقل شده که رستم به خواب فردوسی آمد و گفت در فلان‌جا من گنجی نهفته‌ام، برو، بردار و منتِ محمود را مکش. فردوسی آن گنج را برداشت و میان شاعران قسمت کرد و خود دیناری برنداشت.

زنده‌یاد استاد محمدامین ریاحی
فردوسی
زندگی، اندیشه و‌ شعرِ او
صص۲۲۱–۲۱۳


Репост из: IEEE KNTU STUDENT BRANCH
شاخه دانشجویی IEEE دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی برگزار می‌کند:

💡🎓 سری برنامه‌های آشنایی با صنعت برق ایران - گرایش کنترل

📌 موضوع میزگرد چهارم:
آشنایی با بازار کار مهندسی برق (گرایش کنترل) ⚡️

🎤 سخنرانان:
1️⃣ دکتر بابک توسلی – مدیر گروه کنترل دانشگاه خواجه نصیر
2️⃣ مهندس محمدجواد احمدی – سرپرست گروه هوش مصنوعی و نرم‌افزار ARAS

📅 تاریخ: یکشنبه 18 آذر 1403
⏰ ساعت: 12:45 الی 13:30
📍 مکان: سیدخندان، دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، آمفی‌تئاتر

بهترین فرصت برای دانشجویان ترم 5 که انتخاب گرایش دارند🤩

با ما همراه شوید تا از تجربیات و دیدگاه‌های متخصصین این حوزه بهره‌مند شوید!
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🌐 کانال اطلاع رسانی شاخه دانشجویی IEEE دانشگاه صنعتی خواجه نصیر‌الدین طوسی
🆔 @IEEEKNTU



با سلام و احترام؛

جلسهٔ بعدی روز ۲۹ آذر ۱۴۰۳ و با هدف جمع‌بندی فصول پایانی کتاب برگزار خواهد شد.

پیشنهادهاتون برای کتاب بعدی رو می‌تونید از حالا و پای همین پیام کامنت کنید.

گُل‌های گُلید.


Репост из: SharifGPT Research
📢 آینده کار به روایت مدیرعامل JPMorgan!

🔹 جیمی دایمن، مدیرعامل JPMorgan، پیش‌بینی می‌کند نسل بعدی کارمندان فقط 3.5 روز در هفته کار کنند و تا 100 سال زندگی کنند!
💡 به لطف پیشرفت‌های هوش مصنوعی، بهره‌وری افزایش می‌یابد و تعادل بین کار و زندگی بهبود پیدا می‌کند.

🔹 در JPMorgan، هوش مصنوعی در حال تغییر نحوه انجام کارهاست؛ از معاملات مالی گرفته تا تحقیقات، بهره‌وری را افزایش می‌دهد و حجم کارها را کاهش می‌دهد.
اما او همچنین به چالش‌هایی مانند جابجایی شغلی و سوءاستفاده از هوش مصنوعی اشاره کرده و تأکید دارد که باید قوانین جدید برای تنظیم این فناوری‌ها تصویب شود.

🌟 هوش مصنوعی می‌تواند کیفیت زندگی را ارتقا دهد، اما باید اطمینان حاصل شود که امنیت شغلی قربانی نشود.

#هوش_مصنوعی #آینده_کار #تکنولوژی

🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

☀️ برای تهیه اکانت های پرمیوم ، سرویس های آنلاین و پشتیبانی به آیدی زیر پیام بدین 💬

⚫️ @PortalX_Admin ⚫️


Репост из: ترجمان علوم انسانى
🎯 ظهور تکنو-اقتدارگرایی
— همه نگران اقتدارگرایی روبه‌شد راست‌گرایان در جهان سیاست‌اند، اما شاید خطر اصلی جای دیگری باشد

📍ابرسرمایه‌داران دنیای تکنولوژی، معمولاً خودشان را رهبرانی بزرگ در مسیر تحقق آزادی بیان و ارزش‌های دموکراتیک می‌دانند. آن‌ها دائماً از این حرف می‌زنند که چقدر آنچه ساخته‌اند به منافع عمومی کمک می‌کند و چگونه دنیا را به جای بهتری تبدیل خواهد کرد. اما یک نکته جا می‌ماند: آن‌ها «فقط تا وقتی دلشان بخواهد» طرف مردم می‌ایستند. در واقع مردم هیچ سهمی در تصمیمات آن‌ها ندارند و در برابر قدرت روزافزون آن‌ها، دائماً بی‌قدرت‌تر می‌شوند. اگر بخواهیم راه‌و‌رسم آن‌ها را بشناسیم، بی‌تردید به اقتدارگرایی نزدیک‌ترند تا هر شکلی از دموکراسی.


🔖  ۳۰۰۰ کلمه
⏰ زمان مطالعه: ۱۸ دقيقه
                                       
📌 ادامۀ مطلب را در لینک زیر بخوانید:
B2n.ir/q55321

📌 آنچه خواندید، به‌طور اختصاصی برای وب‌سایت ترجمان ترجمه شده و به‌رایگان در اختیار شما قرار گرفته است. شما می‌توانید با خرید اشتراک فصلنامه ترجمان علوم انسانی از انتشار این مطالب و فعالیت‌های ترجمان حمایت کنید:
https://tarjomaan.com/shop/product/sub4033/

@tarjomaanweb


سند شاخص هوش مصنوعی ایران ۱۴۰۳.pdf
12.2Мб
گزارش شاخص هوش مصنوعی ایران ۱۴۰۳

این گزارش با همکاری مرکز استراتژی و تحول هوش مصنوعی شریف و آزمایشگاه سیاستی دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف تدوین شده است. هدف از طراحی این شاخص‌ها، فراهم آوردن امکان مقایسه داده‌محور وضعیت ایران با کشورهای پیشرو و رقیب در حوزه هوش مصنوعی است.


جلسۀ هشتم بحث و گفتگو پیرامون کتاب زندگی ۳٫۰: انسان‌بودن در عصر هوش مصنوعی

جمعه‌شب‌ها، ۲۲:۳۰، اسکایپ


ادامۀ فصل پنجم و فصل ششم.

ممنون می‌شم اگه شنیدید و نظر یا نقدی داشتید کامنت کنید.
قربون محبتتون❤️.



روشنفکرِ «نمی‌خواهم» و روشنفکرِ «چه می‌خواهم»

من مانند Julein Bend که در نیمهٔ اول قرن بیستم از خیانت و اخلاق‌فروشی روشنفکران سخن گفت، نیستم و قصد توهین به هیچ روشنفکر راستینی را ندارم.

از پیشگامانی چون آخوندزاده گرفته تا بزرگانی چون بهار و نیما، همه شایستهٔ احترام‌اند.
اما در مجموع آن‌ها را به دو گروه تقسیم می‌کنم: روشنفکرِ «نمی‌خواهم» و روشنفکرِ «چه می‌خواهم».

به محض اینکه بگویید «چه می‌خواهم»، مسئولیتی سنگین بر دوش شما قرار می‌گیرد و رنج آغاز می‌شود.
روشنفکر «چه می‌خواهم» باید برای تحقق اهداف خود تلاش کند و مسئولیت پیامدها را بپذیرد.

متأسفانه جامعهٔ عقل‌گریز ما همیشه به «روشنفکران نمی‌خواهم» (امثال صادق هدایت) بها داده است و از «روشنفکر چه می‌خواهم» با بی‌اعتنایی و گاه نفرت یاد کرده است.
ولی آن‌ها که سازندگان این سرزمین‌اند بیشتر همان «روشنفکران چه می‌خواهم»‌اند.

در ایران برای این که شما مصداق روشنفکر نمی‌خواهم شوید کافی است که از مادرتان قهر کنید و بگویید «خورش بادمجان را دوست ندارم» و رمانی پست‌مدرن کذایی یا چند شعر جیغ بنفشِ بی‌وزن بی‌قافیه و بی‌معنی هم در این عوالم مرتکب شوید و به تمام کائنات هم بد و بی‌راه بگویید و دهن‌کجی کنید.

ولی روشنفکر چه می‌خواهم شدن بسیار دشوار است و «خربزه خوردنی» است که حتی پس از مرگ هم باید «پای لرز» آن بنشینید و مورد قضاوت قرار بگیرید.

از نکات عبرت آموز یکی هم این است که فرنگی‌جماعت نیز، برای روشنفکران نمی‌خواهم ما همیشه کف زده‌اند.


مطلب قبلی:
«ریای روشنفکرمآبانه» از ریایِ دینی بسی خطرناک‌تر است.


من چند وقتیه که کانال آقای مهدی اصلانی رو دنبال می‌کنم، و حقیقتاً قلم درست و زیبایی داره. از مطالبش، هم استفاده کردم و هم لذت بردم¹. دعوتتون می‌کنم به کانال مهدی و جلسات جمعه‌شب‌ها:
https://t.me/MAhdisjourney

پ.ن: از مهدی وکیلی عزیز هم که شنونده‌ی جلساتمونه بی‌نهایت ممنونم ❤️😅.

__
1- اخیراً هم تو چند پیام آخر کانالش کلی نسبت به من لطف داشته [شرح در تصویر 😅].


Репост из: ترجمان علوم انسانى
🎯 ممکن است فایدۀ کتابی که امروز می‌خوانید، سی سال دیگر معلوم شود
— یک متخصص هوش مصنوعی می‌گوید فرق انسان‌ها با هوش مصنوعی در نحوۀ آموختن آن‌هاست


📍«فایدۀ خواندن این‌ کتاب‌ها چیست؟» این یکی از رایج‌ترین پرسش‌هایی است که دانشجویان از خودشان می‌پرسند؛ مخصوصاً اگر دانشجوی علوم انسانی باشند. لزلی والینت، دانشمند سرشناسی که در دانشگاه هاروارد تدریس می‌کند، معتقد است اگر نگاه درستی به سازوکار مغز در استفاده از اطلاعات نداشته باشیم، نمی‌توانیم به این سوال پاسخ دهیم. والینت می‌گوید انسان‌ها در مواجهه با مسائل جدید، با رفت‌و‌برگشت بین انبوهی از چیزها که در طول زمان آموخته‌اند، دست به شناخت و ابتکار عمل می‌زنند، بنابراین محتمل است آنچه امروز می‌آموزید، به دردتان نخورد، اما این به معنی بی‌فایده بودنش نیست.


🔖  ۱۵۰۰ کلمه
⏰ زمان مطالعه: ۱۰ دقيقه
                                       
📌 ادامۀ مطلب را در لینک زیر بخوانید:

B2n.ir/m60211

📌 آنچه خواندید، به‌طور اختصاصی برای وب‌سایت ترجمان ترجمه شده و به‌رایگان در اختیار شما قرار گرفته است. شما می‌توانید با خرید اشتراک فصلنامه ترجمان علوم انسانی از انتشار این مطالب و فعالیت‌های ترجمان حمایت کنید:
https://tarjomaan.com/shop/product/sub4033/

@tarjomaanweb

Показано 20 последних публикаций.