اندیشکده جریان


Гео и язык канала: не указан, не указан
Категория: не указана


اندیشکده مطالعات راهبردی جریان
جهان در جریان است..

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Гео и язык канала
не указан, не указан
Категория
не указана
Статистика
Фильтр публикаций


✴️ نشست موسسه مطالعات امنیت ملی رژیم صهیونیستی با عنوان «در آستانه سال 2021؛ ایران برای دولت‌های جدید در تهران و واشنگتن آماده می‌شود»


◽️نشست اول
مدیر و مجری نشست: عاموس یدلین، مدیر INSS
سخنرانان: جان بولتون، مشاور سابق امنیت ملی ایالات متحده
سر جان ساورز، رئیس سابق سرویس اطلاعات مخفی انگلیس

◽️نشست دوم
مدیر و مجری نشست: شیما شین، مدیر میز ایران INSS
سخنرانان: ابتسام الکتبی، رئیس مرکز سیاست های امارات
رودیگر بوهن، معاون کمیساریای دولت فدرال آلمان در زمینه خلع سلاح و کنترل تسلیحات
ژنرال ادی دکل، مدیر عامل INSS
زوهر پالتی، رئیس دفتر سیاسی-نظامی در وزارت دفاع
نورمن تی رول، مدیر اطلاعات ملی میز ایران در دفتر مدیر اطلاعات ملی ایالات متحده
صنم وکیل، معاون مدیر و محقق ارشد برنامه خاورمیانه چتم هوس
سخنان پایانی: عاموس یدلین

📅 زمان: دوشنبه 7 دسامبر از ساعت 17:30
📺پخش زنده از طریق توئیتر، فیسبوک و یوتیوب INSS
@Jaraiancenter


✴️ هادی خسروشاهین، تحلیل‌گر مسائل آمریکا:
#بحران_خاورميانه
كاهش ديپلمات ها در سفارتخانه آمريكا در بغداد،هشدار اسراييل به اتباع خود در مورد عدم سفر به كشورهاي حوزه خليج فارس و خروج خانواده ديپلمات هاي بريتانيايي از منطقه همه نشانه هايي از بالاترين سطح هشدار امنيتي و پرتنش بودن شرايط منطقه طي روزها و هفته هاي آتي است.

#توئیت_روز

@Jaraiancenter


stohl-michael-the-politics-of-terrorism.pdf
22.1Мб
✴️ مجموعه مقالات سیاستِ تروریسم

🖊 سرویراستار: مایکل استول

📅 تاریخ نشر: اوت ۲۰۲۰


@jaraiancenter


✴️ مجموعه مقالات سیاستِ تروریسم

🖊 سرویراستار: مایکل استول

📅 تاریخ نشر: اوت ۲۰۲۰

◽️ این کتاب درک مفهوم و کنش تروریستی را برای مخاطبان فراهم می کند. جستارهای این کتاب درهم تنیدگی تروریسم با سیاست و ساختار اجتماعی در کشورهای مختلف را به نمایش می گذارد.

◽️ مهمترین نظریه های تروریسم، استراتژی ها، ایدئولوژی‌ها، کنش ها و پاسخ ها به تروریسم سیاسی و دولتی در این کتاب ارائه می شود.

#محسن_فخری_زاده

@jaraiancenter




🔻راه آهن استعماری صلح و سرمایه داری نوظهور عربی

انديشكده جريان: با امضاء پیمان صلح «ابراهیم» و عادی سازی روابط میان امارات عربی متحده و رژیم صهیونیستی، مقامات صهیونیست طرحی به همتایان اماراتی خود ارائه دادند که براساس آن حیفا با ایجاد یک شبکه ریلی گسترده به آب های خلیج فارس متصل خواهد شد. در ژوئیه ۲۰۱۹ بود که دولتمردان اسرائیلی از این طرح رونمایی کرده بودند. حال پس از عادی سازی روابط میان ابوظبی و تل آویو، محمد بن زاید و نتانیاهو رویای اتصال دریای مدیترانه و خلیج فارس را دنبال می کنند.

عملیاتی شدن پروژه خط آهن صلح، نخستین برنامه ای بود که پس از توافق ۱۳ اوت مطرح شد. یسرائیل کاتس وزیر امورخارجه رژیم صهیونیستی که از نزدیکان بنیامین نتانیاهو شناخته می شود، طی سخنرانی در شبکه ای رادیویی از برنامه این رژیم برای پیشبرد پروژه های منطقه ای بخصوص در حوزه حمل و نقل و بویژه در بخش راه آهن میان کشورهای شورای همکاری خلیج فارس و رژیم صهیونیستی رونمایی کرد.

این پروژه تل‌آويو را تبدیل به دروازه ورود امارات به دریای مدیترانه خواهد کرد. این توافق در عین حال که می تواند سبب بازسازی اقتصاد در رکود اسرائیل شود؛ نیازهای امارات در حوزه فناوری آب، کشاورزی و.. را تامین کند.

این شبکه ریلی قرار است از حیفا تا بیسان (منطقه ای در اراضی اشغالی سال ۱۹۴۸) ادامه پیدا کند تا از طریق پل «شیخ حسین» وارد اردن شود و از آنجا به شهر اربد در شمال این کشور متصل گردد و در نهایت به عربستان سعودی و کشورهای حاشیه خلیج فارس وارد شود. با نگاه به نقشه جغرافیایی می توانیم شبکه گسترده ریلی را مشاهده کنیم که در آن رژیم صهیونیستی به عنوان پلی زمینی و اردن به عنوان مرکز ارتباطات منطقه ای در نظر گرفته شده اند.
واقعيت آن است كه این پروژه در صورت اجرا مى تواند به طور کامل مسئله فلسطین را به محاق برده و با پیوند زدن اقتصاد کشورهای عربی خلیج فارس به اقتصاد رژیم صهیونیستی، عملا خط بطلانی بر آرمان فلسطین بكشاند. اتفاقی که نشان دهنده یک سرمایه داری عربی نوظهور است که در پارادایم کالایی شدن به ملت فلسطین به مثابه کالایی برای معامله شدن می نگرد.

به #جريان بپيونديد
https://t.me/jaraiancenter


تحولات خليج فارس
#رصد_هفته

🔻هفته گذشته تحولات منطقه خلیج فارس تحت تأثیر چند تحول مهم قرار داشت که همگی نشان دهنده بیم و امیدهای بازیگران شورای همکاری از رویکرد دولت جدید آمریکا است.

◀️ برگزاری نشست جی بیست در ریاض و تماس تلفنی پادشاه سعودی با رئیس جمهور ترکیه، سفر منطقه ای مایک پمپئو وزیرخارجه آمریکا به قطر، امارات و عربستان و پیش از آن سفر مقامات ارمنستان و یونان به ابوظبی و دیدار با محمد بن زاید و مقامات اماراتی از مهمترین این تحولات سیاسی مرتبط با هم است.

◀️ در این چارچوب تلاش عربستان سعودی برای مدیریت تنش ها با ترکیه و قطر با هدف ایجاد موازنه در برابر رویکرد جدید دولت جو بایدن بخش مهمی از این تحرکات را به خود معطوف داشته است.

◀️ همزمان در بعد اقتصادی نیز هفته گذشته عربستان سعودی گذرگاه مرزی عرعر در شمال شرقی شبه جزیره و در مرز با عراق را پس از نزدیک به 3 دهه بازگشایی کرد تا بتواند علاوه بر گسترش تجارت با عراق، زمینه را برای اتصال زمینی خلیج فارس به مدیترانه فراهم کند. هدفی که از سوی دیگر با اتصال ریلی بندر حیفا به بنادر خلیج فارس می تواند موقعیت سیاسی و اقتصادی عربستان و به تبع آن شورای همکاری خلیج فارس را دگرگون کند.

https://t.me/jaraiancenter


🔻سياست راه آهن سازى چين در آفريقا

#چین در حال بازسازی زیرساخت هایی است كه كشورهاى استعمارى سال ها قبل در منطقه شرق #آفریقا ايجاد كرده بودند. راه آهن آدیس آبابا به جیبوتی و راه آهن مومباسا به کامپالا دو نمونه خیلی مهم از این تلاش چین برای بازسازی و نوسازی زیرساخت هاست.

پيش از اين، راه آهن اتیوپی به جیبوتی به دست فرانسه و راه آهن مومباسا به کامپالا توسط انگلیسی ها ساخته شده بود اما چين نهايتا توانست ساخت راه آهن اتیوپی را در سال ٢٠١٨ به اتمام برساند و خط آهن نایروبی تا اوگاندا را نيز در دست احداث دارد.

چين در #جیبوتی پایگاه و یگانهای نظامی مستقر كرده است و اتصال جیبوتی به اتیوپی و کشورهای دیگر قاره افریقا را بايد به معناى نفوذ تدریجی و قابل توجه چین در قاره سياه به شمار آورد.

@Jaraiancenter


🔻مرگ شیخ خلیفه و چشم انداز مبهم اصلاحات در بحرین

طى روزهاى گذشته «خلیفه بن سلمان بن حمد آل خلیفه» یکی از چهره‌های قدرتمند خاندان سلطنتی آل‌خلیفه و نخست وزير بحرين درگذشت.
او که طولانی‌ترین دوره نخست‌وزیری حال حاضر جهان را در کارنامه داشت، عموی پادشاه کنونی و فرزند حاکم سابق بحرین بود. از وى به عنوان شخص شماره دو قدرت در بحرین یاد می‌شده است.

طبق یک سنت سیاسی غیررسمی در حالی که حاکم مسئولیت دیپلماسی و تشریفات سیاسی جزیره را بر عهده دارد، نخست‌وزیر وظیفه اداره امور اجرایی را عهده دار ‌باشد. از این حیث شیخ خلیفه در راس امور این کشور قرار داشت و از وی به عنوان یکی از معماران اصلی اقتصاد بحرین یاد می‌شد. وى اما نقش اساسی نیز در سرکوب مخالفان و اعتراضات مردمی طی دهه‌های گذشته داشت و به عبارتی مغز متفکر دستگاه سرکوب سیستم سیاسی نيز محسوب مى شد.
اكنون پرسش اين است كه کنار رفتن وزنه سنگینی چون او چه تأثیری بر نوع رابطه جامعه و حکومت خواهد داشت؟ گفته مى شود انتخاب «سلمان بن حمد» فرزند پادشاه به عنوان يك نخست وزير میانه‌رو مى تواند پیامی برای کاهش شکاف سياسى در كشور باشد.

👈انديشكده راهبردى جريان

@Jaraiancenter



Показано 10 последних публикаций.

222

подписчиков
Статистика канала