آرشیو گروه صلوات و مباحثه آرامش


Гео и язык канала: не указан, не указан
Категория: не указана


سلام دوستان
به کانال خودتون خوش اومدین
لطفاً کانال آرشیو گروه را
به دوستان خود معرفی نمایید

Связанные каналы

Гео и язык канала
не указан, не указан
Категория
не указана
Статистика
Фильтр публикаций


نوع شهادت 13 معصوم شهيد


نکته: با توجه به اختلافی بودن تاریخ تولد و شهادت بسیاری از معصومین(علیهم السلام)،قول مشهور را بیان می کنیم:

1. حضرت محمد(صلی الله علیه و آله):
در 17 ربیع الاول سال عام الفیل متولد شدند و در سن 63 سالگی در 28 ماه صفر سال 11 هجری قمری بر اثر زهر زنی یهودی به شهادت رسیدند.آن حضرت در چهل سالگی به نبوت مبعوث شدند و 23 سال رسالت آن حضرت طول کشید.

2. امام علی(علیه السلام) در سیزدهم رجب ده سال قبل از بعثت متولد شدند و در سن 63 سالگی با ضربت ابن ملجم ملعون در 21 رمضان سال چهل هجری به شهادت رسیدند.امامت آن حضرت 30 سال بود.

3. حضرت زهرا(سلام الله علیها) 20 جمادی الاخر سال پنجم بعثت متولد شدند و در 13 جمادی الاولی یا سوم جمادی الاخر سال یازده هجری در سن هجده سالگی بر اثر جراحات وارده در هجوم نیروهای خلیفه اول به سرکردگی عمر بن خطاب به شهادت رسیدند.

4. امام حسن(علیه السلام) در پانزدهم ماه رمضان سال سوم هجری متولد و در 28 صفر سال پنجاه هجری بدست همسرش جعده با تحریک معاویه در سن 47 سالگی به شهادت رسیدند.مدت امامت آن حضرت ده سال بود.

5. امام حسین(علیه السلام) در سوم شعبان سال چهارم هجری متولد و در دهم محرم سال 61 هجری بدست نیروهای یزید بن معاویه در سن 57 سالگی به شهادت رسیدند.مدت امامت آن حضرت ده سال بود.

6. امام سجاد(علیه السلام) در پنجم شعبان سال 38 هجری متولد شدند و در دوازدهم یا بیست و پنجم محرم سال 95 هجری در سن 57 سالگی توسط ولید بن عبدالملک به شهادت رسیدند.امامت آن حضرت 35 سال بود.

7. امام باقر(علیه السلام) در سوم صفر یا اول رجب سال 57 هجری متولد شدند و در هفتم ذیحجه سال 114 هجری در سن 57 سالگی توسط ابراهیم بن ولید به شهادت رسیدند. امامت آن حضرت 19 سال طول کشید.

8. امام صادق(علیه السلام) در 17 ربیع الاول سال 83 هجری متولد و در 25 شوال سال 148 هجری در سن 65 سالگی توسط منصور عباسی به شهادت رسیدند.مدت امامت آن حضرت 34 سال بود.

9. امام کاظم(علیه السلام) در هفتم صفر سال 128 هجری متولد و در 25 رجب سال 183 هجری در سن 55 سالگی توسط هارون الرشید به شهادت رسیدند. مدت امامت آن حضرت 35 سال بود.

10. امام رضا(علیه السلام) در یازدهم ذیقعهده سال 148 هجری متولد و در آخر صفر سال 203 هجری در سن 55 سالگی توسط مأمون عباسی به شهادت رسید.امامت آن حضرت 20 سال بود.

11. امام جواد(علیه السلام) در دهم رجب سال 195 هجری متولد و در آخر ذیقعده سال 220 هجری در سن 25 سالگی بدست همسرش ام فضل با توطئه معتصم عباسی به شهادت رسید. امامت آن حضرت 18 سال بود.

12. امام هادی(علیه السلام) در 15 ذیحجه یا دوم رجب سال 212 هجری متولد و در سوم رجب یا 27 جمادی الاخر در سن 42 سالگی توسط معتز عباسی به شهات رسیدند. امامت آن حضرت 33 سال بود.

13. امام حسن عسکری(علیه السلام) در هشتم ربیع الاخر سال 232 هجری متولد و در هشتم ربیع الاول سال 260 هجری در سن 28 سالگی بدست معتمد عباسی به شهادت رسید.امامت آنحضرت شش سال بود.


از زبان نیاکانش💐
همان طور که گفتیم بیشتر نام ها و القاب حضرت مهدی (عَجَّلَ اللہ تَعَالَے فَرَجَہُ الشَّرِیف)
عناوینی هستند که درخطاب الهی یا بیانات اهل بیت(عَلَیهِمُ السَّلَام)آمده و از قرآن مجید الهام گرفته شده است.
هریک از این اسم ها گویا یکی از کمالات او بوده، راه شناخت بیشتر و بابی برای معرفت عمیق تر، نسبت به آن حضرت و شخصیت بی نظیرش در جهان آفرینش می باشد.
برخے از این نام هــا و القاب☟☟☟☟☟
مَهدِے
اَحمَد
حَامِد
مُحسِن
مُنعِم
اَبُوالقَاسِم
اَبَاصَــالِح
خــَاتمُ الاَئِمَّہ
خــَاتَمُ الاَوصـِیَاء
اِحسَان
مُضطَر
مُقتَصِر
قُطب
قـَائِمُ الزَّمـَان
قَیِّمُ الزَّمـَان
خَلَف
خَلـِفَه اللہ
خَلـِیفَه الاَتقِیَاء
نَاطِق
قَاطِع
فـَتح
دَاعِے
ثَائِر
ڪَمَـال
بَــقِیَّه الله
ڪَــاشِفُ الغِطَاء
رَبُّ الاَرض
وَارِث
مُنتَقِم
هَادے
مَنصـُور
حُجَّت
حَقّ
صـَالِح
صـَاحِـبُ الرَّجعَہ
صــَاحِبُ العـَصــر
نـُورُ الاَصفِیَاء
نـُورُ الاَتقِیَاء
وَلِےُّ الله
ڪـَلِمَهُ الحَقّ
لِسـَانُ الصِّدق
مِــیزَانُ الحَقّ
صـَدرَه المُنتَــهَے
صــَاحِبُ الغَیبَہ
صــَاحــِبُ الزَّمَــان
صـــَاحـــِبُ الاَمــر
طـَابُ التُراث
عَدل
حِجَاب
صَاحِب
بُرهَانُ الله
مُنتَظِر
مــــــُوعــــُــــــــود
عـَالــِم
قــَائِم
غـَایِب
بَاســِط
ضـِیَاء
خَلـِیل
غـَوث
فـَجـــر
جــَوَارِ الڪـُنَّس
غـَایَهُ القُصـوَے
نـَجم
عَــین
تَالِے
جــَابِر
حـَاشِر
قـَاطِع
خـَازِن
مُدَبِّر
بَقِیَّه الاَنبِیَاء
مَنَّان
مـُوءَمَل
مـَاءمـُول
بــَلَدُ الاَمِین
لــَوَاءٌ اَعظَم
صـَمـصــَامُ الاَڪــبَر
یَعـسُــوبُ الدِّیـن
نـــُورُ آلِ مــُحَـمَّد (صَلَّےاللہٌ عَلَیہِ وَآلِہِ وَسَلَّم)


صــد و هشتــاد و دو اسم براے نــور یزدان ☟☟☟☟
آخــرین سفیــر الهے،فرزنــد حضــرت عسڪـرے (ع).
غیر از آن اسم نخستین و نام اصلی، که همسان اسم رسول خاتم(صَلَّےاللہٌ عَلَیہِ وَآلِہِ وَسَلَّم) هست به صد و هشتاد و یک نام دیگر خوانده شده که در واقع القاب آن حضرت بوده و بیانگر صفات ارزنده و مقامات عالیه اش می باشد.
این اسامی و القاب در یک تقسیم بندی کلی به سه دسته اند:
۱_بیشتر آن ها نام هایی است که در وحی الهی یا بیانات معصومین آمده،ریشه قرآنی و آسمانی داشته و در منابع اسلامی نقل شده است.
۲_دسته دیگر اسم هایی است که در کتاب های آسمانی پیشین مانند تورات و انجیل یا سایر کتاب های مذهبی جهان ذکر گردیده ونزد پیروان ادیان دیگر معروف می باشد، این نام ها درحقیقت ترجمان و گویای همان القاب آسمانی است که در آئین اسلام برای آن بزرگوار نقل شده است.
۳_برخی دیگر عناوینی هستند که به خاطر اوضاع خاص زندگی آن حضرت،مورد استفاده نایبان،یاوران و دوستانشان قرار گرفته است زیرا نور یزدان در شرایطی متولد شده است که زمامداران بیدادگر و دژخیمان ستمگر در صدد کشتن او بودند.


●➼‌┅═❧═┅┅───┄

♠ #شبهه؛
🔺چرا #نام_اهل_بیت عݪیهمـ اݪسݪامـ در قرآݩ نیامده است؟!


✍🏻 پاسخ
🔘 #همه‌چیز در قرآݩ #نیامده و ایݩ بہ معناے عدمِـ حقانیتِ امر نیست! مثݪاً تعداد رڪعت نماز 👈🏿باید آنرا در گفتار رسوݪ اݪݪّه ص جستجو ڪرد :

وَمَا آتَاكُمُ الرَّسُولُ فَخُذُوهُ وَمَا نَهَاكُمْ عَنْهُ فَانتَهُوا وَاتَّقُوا اللَّهَ إِنَّ اللَّهَ شَدِيدُ الْعِقَابِ (حشر7)
آنچہ پيامبر براے شما آورده، بگيريد و آنچه شما را از آݩ بازداشتہ، ترڪ ڪنيد و از خدا پروا ڪنيد ڪ خداوند، سخت ڪيفر است.
═════════┅┄‌

🔘 ذڪر نامـ افراد دݪیݪ حقانیت نیست؛ مثݪاً #نام_فرعون_و_ابلیس همـ ذڪر شده!
═════════┅┄‌

🔘 👈🏿 دݪیݪ اصݪے، #حفظ_قرآن از شر ڪینہ دشمناݩ اهݪ بیت عݪیهمـ اݪسݪامـ است! یعنے اگر دشمناݩ اهݪ بیت صریحا نامـ اماماݩ را ببینند بخاطر دشمنے با ایشاݩ، در صدد ضربہ زدݩ و تحریف خود قرآݩ همـ بر مے‌آیند!
═════════┅┄‌

🔘 امتحاݩ مردمـ در رجوع بہ پیامبر و ائمہ اطهار عݪیهمـ ‌اݪسݪامـ و پذیرش تفسیر و گفتار آناݩ ؛
═════════┅┄‌

🔘 در ضمݩ اشارات خیݪے زیادے همـ بہ اهݪ بیت عݪیہ اݪسݪامـ در قرآݩ هست!

🗞آیہ تطهیر
🗞آیات دهر
🗞آیہ تبݪیغ
🗞آیہ مباهݪہ
🗞آیہ وݪایت
🗞امـ اݪڪتاب
و بسیارے آیات دیگر ڪ مورد قبوݪ شیعہ و اهݪ سنت همـ هستند

‌●➼‌┅═❧═┅┅───┄


Репост из: حیدر حسین پناهی
حدیث کساء،
حدیث سفینه،
حدیث تشبیه،
حدیث رایت(حدیث خیبر)،
حدیث سبق اسلام،
حدیث سبق صلوة،
حدیث علی اسدالله و سیفه،
حدیث علی مع الحق،
حدیث علی منی و أنا من علی،
حدیث لیلة المبیت(حدیث فراش)،
حدیث قتال علی التأویل و التنزیل،
حدیث کسر اصنام(حدیث بت شکنی)،
حدیث نور و حدیث وصایت.

جان که سهله
همه هستی ونیستمان فدای یه تار مویت مولا


Репост из: حیدر حسین پناهی
د ـ حدیث مؤاخات(برادری)

پس از مهاجرت مسلمانان از مکه به مدینه، پیامبر اکرم(ص) به منظور ایجاد مودت و همبستگی میان مهاجران و انصار، میان تک تک آنان پیمان برادری بست. از امیرالمؤمنین(ع) چنین روایت شده است: «رسول الله(ص) بین مردم پیوند برادری بست و مرا واگذاشت. گفتم ای فرستاده خدا! یاران خود را با هم برادر کردی و مرا واگذاشتی! فرمود: برای چه تو را واگذاشتم؟ تو را برای خود نگه داشتم. تو برادر منی و من برادر توام. سپس فرمود: اگر کسی در این امر با تو محاجه کند به او بگو: من بنده خدا و برادر رسول خدایم. هیچ کس بعد از تو با من دعوی برادری نکند مگر اینکه دروغگو باشد


Репост из: حیدر حسین پناهی
ج ـ حدیث باب مدینه علم

جامع ترین و پرمعنی ترین توصیف رسول خدا(ص) از دانش امیرالمؤمنین(ع) و پیوستگی آن حضرت به دانش بیکران پیامبری، آن است که خود را شهر علم و حضرت علی(ع) را دروازه آن نامیده است. در حدیثی فرموده است: «انا مدینة العلم و علی بابها فمن اراد العلم فلیات الباب» (من شهر علم هستم و علی دروازه آن است. هر که علم می خواهد باید از این دروازه وارد شود.)


Репост из: حیدر حسین پناهی
ب ـ حدیث ثقلین

منظور حدیث معروف پیامبر(ص) است که فرمود: انی تارک فبکم الثقلین کتاب الله و عترتی (همانا من میان شما دو چیز گرانبها را باقی می گزارم: کتاب خدا و عترت خود را) حدیث ثقلین، حدیثی است که نزد علمای همه مذاهب معتبر بوده و شیعیان آنرا از دلایل امامت و خلافت بلافصل امیرالمؤمنین(ع)، علی بن ابیطالب(ع) می شمارند و گویند اگر آنان برای اثبات خلافت آن حضرت دلیلی جز همین حدیث نداشتند، آنها را بسنده بود.

👈 این حدیث را محدثان و علمای بزرگ اهل تسنن چون مسلم بن حجاج نیشابوری در صحیح، محمد بن عیسی ترمذی در صحیح، ابن حنبل در مسند، ثعلبی نیشابوری در الکشف و البیان، ابن مغازلی شافعی در مناقب و سمعانی در فضائل الصحابه و ... روایت کرده اند.


Репост из: حیدر حسین پناهی
هیچ یک از احادیث نبوی به اهمیت حدیث غدیر نیست که یکصد و ده نفر از صحابه و هشتاد و چهار نفر از تابعین و سیصد و شصت نفر از محدثان مورد اعتماد، آنرا روایت کرده اند. از آن گذشته این حدیث به سبب موضوع جانشینی پیامبر اکرم(ص) که در جمع ده ها هزار نفر از زایران خانه خدا از سراسر سرزمینهای اسلامی آن زمان و توسط رسول خدا(ص) ایراد شد ـ از شأن ویژه ای برخوردار است.


Репост из: حیدر حسین پناهی
پس هر که را من مولی و سرپرست اویم، پس این علی نیز مولی و سرپرست است.

خدایا ولی کسی باش که ولایت او را دارد و دشمن آن کس باش که با او می ستیزد. دوست بدار هر که او را دوست دارد و دشمن بدار هر که او را دشمن دارد و یاری کن هر که او را یاری کند و خوار بدار هر که او را خوا بدارد و بگردان حق را با او هر جا که او می گردد. (آگاه باشید! باید هر کس در اینجا حاضر است، این سخن را به غایبان برساند.


Репост из: حیدر حسین پناهی
الف ـ حدیث غدیر(حدیث ولایت)

مراد حدیث معروف پیامبر اکرم(ص) در روز ۱۸ ذی الحجه سال ۱۰ هجری است که در مکان غدیرخم پس از معرفی امیرالمؤمنین(ع) به جانشینی خود بیان فرمود: فمن کنت مولاه فعلی مولاه اللهم وال من والاه و عاد من عاداه و احب من احبه و ابغض من ابغضه و انصر من نصره واخذل من خذله و ادر الحق معه حیث دار الا فلیبلغ الشاهد الغایب

👇👇👇👇👇👇


Репост из: حیدر حسین پناهی
. آیه لیلة المبیت

آیه ۲۰۷ سوره بقره است: وَمِنَ النَّاسِ مَن يَشْرِي نَفْسَهُ ابْتِغَاء مَرْضَاتِ اللّهِ وَاللّهُ رَؤُوفٌ بِالْعِبَادِ(و از میان مردم، کسی است که جان خود را برای طلب خشنودی خداوند می فروشد. خدا بر این بندگان مهربان است.) مفسران شیعه و بسیاری از مفسران اهل تسنن، نزول این آیه را در شأن حضرت علی(ع) از مسلمات می دانند.


Репост из: حیدر حسین پناهی
هـ ـ آیه انفاق

منظور آیه ۲۷۴ سوره بقره است. الَّذِينَ يُنفِقُونَ أَمْوَالَهُم بِاللَّيْلِ وَالنَّهَارِ سِرًّا وَعَلاَنِيَةً فَلَهُمْ أَجْرُهُمْ عِندَ رَبِّهِمْ وَلاَ خَوْفٌ عَلَيْهِمْ وَلاَ هُمْ يَحْزَنُونَ (آنان که اموال خویش را در شب و روز، در پنهان و آشکار انفاق می کنند، اجرشان نزد پروردگارشان است، نه بیمناک می شوند و نه غمگین) بسیاری از مفسران شیعه و برخی از مفسران اهل تسنن، این آیه را در شأن امیرمؤمنان(ع) می دانند.


Репост из: حیدر حسین پناهی
د ـ آیه ولایت

مراد، آیه ۵۵ سوره مائده است: إِنَّمَا وَلِيُّكُمُ اللّهُ وَ رَسُولُهُ وَالَّذِينَ آمَنُواْ الَّذِينَ يُقِيمُونَ الصَّلاَةَ وَيُؤْتُونَ الزَّكَاةَ وَهُمْ رَاكِعُونَ (جز این نیست که ولی شما خداست و رسول او و مؤمنانی که نماز برپا می دارند و در حال رکوع، زکات می دهند.) به اعتقاد بسیاری از مفسران شیعه و سنی، این آیه که آیه زکات به خاتم نیز نامیده شده ـ در شأن امیرالمؤمنین(ع) نازل گردید و آن هنگامی بود که آن حضرت در رکوع نماز، انگشتر خود را در راه خدا به مسکینی بخشید.


Репост из: حیدر حسین پناهی
ای جان ها بقربان عظمتت
ایه ۶٧ مائده میگه
ای رسول با زبان تهدید از طرف خدا👈اگر ابلاغ نکنی رسالتت ناتمام

😔😔😔
حالا شیعه چرا امامت اصل دین
٢٣ سال رسالت در ابلاغ خلافت میدانن😔
ایه ٣ تکمیل شد دین❤️


Репост из: حیدر حسین پناهی
ج ـ آیه اکمال

منظور بخشی از آیه ۳ سوره مائده است: الْيَوْمَ أَكْمَلْتُ لَكُمْ دِينَكُمْ وَأَتْمَمْتُ عَلَيْكُمْ نِعْمَتِي وَ رَضِيتُ لَكُمُ الإِسْلاَمَ دِينًا(امروز برای شما دینتان را کامل و نعمت خود را بر شما تمام کردم و [با ولایت علی] خشنود شدم که اسلام دین شما باشد.) این آیه شریفه به اجماع شیعه در واقعه غدیر خم نازل شده است و عده ای از مفسران و محدثان اهل تسنن هم با علمای شیعه در شأن نزول آن، اتفاق نظر دارند. این آیه و آیه ۵۵ همین سوره(آیه ولایت) را می توان آیه هایی به شمار آورد که نشان دهنده ولایت علی بن ابیطالب(ع) هستند. هنگامی که آیه اکمال نازل شد پیامبر اکرم(ص) دست امیرالمؤمنین(ع) را گرفت و بالا برد و او را وصی (جانشین بلافصل) خود اعلام کرد.


Репост из: حیدر حسین پناهی
عموم علمای شیعه و اکثر علمای اهل سنت بر این قول متفق هستند که مراد از أَبْنَاءنَا، نِسَاءنَا و أَنفُسَنَا (فرزندانمان، زنانمان و خودمان) در این آیه به ترتیب امام حسن(ع) و امام حسین(ع)، حضرت فاطمه زهرا (س) و حضرت علی(ع) منطبق است که در روز مباهله پیامبر(ص) با مسیحیان نجران، همراه آن حضرت بودند.


Репост из: حیدر حسین پناهی
ب ـ آیه مباهله

منظور آیه ۶۱ سوره آل عمران است. فَمَنْ حَآجَّكَ فِيهِ مِن بَعْدِ مَا جَاءكَ مِنَ الْعِلْمِ فَقُلْ تَعَالَوْاْ نَدْعُ أَبْنَاءنَا وَأَبْنَاءكُمْ وَنِسَاءنَا وَنِسَاءكُمْ وَأَنفُسَنَا وأَنفُسَكُمْ ثُمَّ نَبْتَهِلْ فَنَجْعَل لَّعْنَةَ (از آن پس که به آگاهی رسیده ای، هر کس درباره او [حضرت عیسی(ع)] با تو مجادله کند، بگو: بیایید تا حاضر آوریم، ما فرزندان خود را و شما فرزندان خود را، ما زنان خود را و شما زنان خود را، ما خودمان را و شما خودتان را. آنگاه دعا و تضرع کنیم و لعنت خدا را بر دروغگویان بفرستیم.)

👇👇👇👇👇


Репост из: حیدر حسین پناهی
الف ـ آیه تطهیر

مراد بخشی از آیه ۳۳ سوره احزاب است: إِنَّمَا يُرِيدُ اللهُ لِيُذْهِبَ عَنْكُمُ الرِّجْسَ أَهْلَ الْبَيْتِ وَيُطَهِّرَكُمْ تَطْهِيراً (خدا فقط می خواهد آلودگی را از شما خاندان پیامبر بزداید و شما را پاک و پاکیزه گرداند.) به نظر بسیاری از مفسیران اهل سنت و همه مفسران شیعه، منظور از اهل بیت(ع)، حضرت علی(ع)، حضرت فاطمه(س)، امام حسن(ع) و امام حسین(ع) هستند.


Репост из: ابوالفضل ملک محمدی
از صبر و حوصله شما سپاسگزارم

Показано 20 последних публикаций.

4

подписчиков
Статистика канала