انجمن علوم سياسى دانشگاه مفيد قم


Гео и язык канала: не указан, не указан
Категория: не указана


(عضويت دانشجويان ساير رشته ها در كانال انجمن علوم سياسى باعث افتخار ماست )
ارتباط با ادمين :
@apourabedin

Связанные каналы

Гео и язык канала
не указан, не указан
Категория
не указана
Статистика
Фильтр публикаций


♦️سيد حسن خميني در نخستين كنگره آيت الله هاشمي رفسنجاني:

🔹من يكي دوبار آقاي هاشمي را مضظرب ديدم؛ در دوره سال ٨٨ نبود اما لحظات بسيار كوتاهي بود.

🔹يكي از آن روزها ١٥ خرداد٨٤ بود كه قضايايي داشت. اما آن هم كوتاه بود و پس از مدت كوتاهي آرامش به اون برگشت

🔹اطمينان به فهم مردم دومين منشاء آرامش هاشمي بود. او مطمئن بود نمي توان مردم را براي هميشه فريب داد و همه مردم را هم نمي توان فريب داد.

🔹اطمينان به راه و روش خود سومين منشاء اميد او بود.

🔹از هيچ شخصيتي مانند هاشمي مطلب در اختيار نيست. تغيير هم كرده و من هيچ گاه نديدم بگويد من تغيير نكرده ام؛ اما در هر زمان به آنچه مي گفت باور داشت.

#mofid_university_political_science_association
#انجمن_علوم_سیاسی_دانشگاه_مفید_قم
@mofidunipsa


سيد حسن خميني در نخستين كنگره آيت الله هاشمي رفسنجاني:

🔹سخن گفتن در مورد آقاي هاشمي سهل ممتنع است.

🔹يكي از توفيقات من در سال هاي اخير ارتباط ما و لطف پدرانه اي بود كه ايشان به مم داشتند و هر هفته يك يا چند ساعت خدمتشان مي رسيدم.

🔹يكي از وجوه ممتاز و امهات شخصيت آقاي هاشمي، اميد است؛ تمام وجود او اميد بود و در هيچ شرايطي آن را از دست نمي داد.

🔹به همين خاطر بعضي ها شوخي مي كردند كه اگر آقاي هاشمي دستگير مي شد، با خودش فكر مي كرد كه شايد وسط راه مسير عوض شود و به باغ و بستان برود!

🔹اميد به خدا يكي منشاء هاي اين اميد بود. او به شدت به خدا اميدوار بود؛

🔹اين خصلت را بارها براي امام هم گفته ام و توصيه اولياء خدا نيز همين است.

#mofid_university_political_science_association
#انجمن_علوم_سیاسی_دانشگاه_مفید_قم
@mofidunipsa


Репост из: دانشگاه مفید
حجم فایل صوتی: 7/5مگابایت

@publicmofid


Репост из: دانشگاه مفید
هر آنچه که باید درمورد برگزاری امتحانات بدانید...
🔹غیبت
🔸تاخیر
🔹محل برگزاری
🔸قوانین تقلب
🔹حذف آموزشی
و....
@publicmofid
👇👇👇👇👇


دیدگاه دکتر «یوسف اباذری»(12 دی 96) درباره وقایع اخیر در کشور، در حاشیۀ کلاس جامعه شناسی ادبیات...

@mofidunipsa


Репост из: حزب اتحاد ملت ایران اسلامی
✅ بخش دوم بیانیه تحلیلی حزب اتحاد ملت پیرامون اعتراضات اجتماعی دی‌ماه ۱۳۹۶

✔️بخش دوم

🔹حزب اتحاد ملت ایران اسلامی با صدور بیانیه‌ تفصیلی ابعاد مختلف و زمینه‌های شکل‌گیری اعتراضات اجتماعی دی‌ماه ۱۳۹۶ را بررسی و راهکارهای پیشنهادی برای مهار و پیشگیری از رخدادهای مشابه در آینده را ارائه کرد

✅برای خواندن بخش دوم بیانیه بر روی دکمه "INSTANT VIEW" بزنید:

🔻لینک سایت :

https://goo.gl/kd9PcE

🔻کانال تلگرام حزب :

@ETEHADMELLATIRAN

https://goo.gl/kpwJL6


Репост из: حزب اتحاد ملت ایران اسلامی
✅ بیانیه تحلیلی حزب اتحاد ملت پیرامون اعتراضات اجتماعی دی‌ماه ۱۳۹۶

✔️بخش اول

🔹حزب اتحاد ملت ایران اسلامی با صدور بیانیه‌ تفصیلی ابعاد مختلف و زمینه‌های شکل‌گیری اعتراضات اجتماعی دی‌ماه ۱۳۹۶ را بررسی و راهکارهای پیشنهادی برای مهار و پیشگیری از رخدادهای مشابه در آینده را ارائه کرد

✅برای خواندن بخش اول بیانیه بر روی دکمه "INSTANT VIEW" بزنید:

🔻لینک سایت :

https://goo.gl/kd9PcE

🔻کانال تلگرام حزب :

@ETEHADMELLATIRAN

https://goo.gl/sVkgXD


اقای محسن رضایی می گوید :برادر زن صدام در طراحی اغتشاشات اخیر نقش داشته است .
انسان از این گفته خیلی تاسف نمی خورد ؛از این تاسف می خورد که سالها سرنوشت جنگ در دست چنین فکری بوده است .کسی به این جناب بگوید اگر برادر زن صدام در این کشور این قدر نفوذ دارد ،وای بحال سیستم های امنیتی کشور .همشهری دیگر ایشان جناب شمخانی می گوید عربستان سعودی پشت این ماجرا بوده است .اگر حضرات بجای این فرافکنی ها واقعیتهارا می دیدند فکری برای حل مشکلات مردم می کردند .جادارد ارباب صدا و‌سیما چند نفر از گروههای مختلف دعوت کند تا درست ریشه این اعراضات واکاوی شود وبرای حل آن راه حلی ارایه دهند. با کنترل و یا سرکوب علاج مشکل نیست .از تجربه های گذشته درس بگیریم.

#محمدتقی_فاضل_میبدی

#mofid_university_political_science_association
#انجمن_علوم_سیاسی_دانشگاه_مفید_قم
@mofidunipsa




Репост из: Renani Mohsen / محسن رنانی
از هر که هست، نکته دقیقی است، ای کاش شنیده شود!


✅بیانیه ۱۵ فعال سیاسی اصلاح طلب: برای گشایش فضای گفت‌وگو و اعتراض اقدامات عملی صورت گیرد/ در گام اول بازداشتی‌های اعتراضات مسالمت‌آمیز آزاد شوند

📌امتداد: به دنبال اعتراضات مردم در چند شهر کشور نسبت به مسائل اقتصادی، سیاسی و اجتماعی کشور،۱۵ تن از فعالین اصلاح طلب در قالب یک بیانیه به تبیین . ارائه راهکار اتفاقات پیش آمده پرداختند.

📌محسن آرمین، محسن امین زاده، مصطفی تاج زاده، رضا تهرانی، حمید جلایی پور، سعید حجاریان، محمد رضا خاتمی، هادی خانیکی، عبدالله رمضان زاده، محسن صفایی فراهانی، عباس عبدی، فیض الله عرب سرخی، علی رضا علوی تبار، آذر منصوری، محسن میردامادی، محمد نعیمی‌پور امضا کنندگان بیانیه ذیل هستند.

📌به گزارش امتداد در این بیانیه آمده است:

📌اتفاقات و رویدادهای این ایام نشان داد که دغدغه‌ها، تحلیل‌ها و هشدارهای مستمر افراد علاقه‌مند به اسلام، ایران و انقلاب اگر از منظر خیرخواهی، و توجه به مصالح و منافع آنی و آتی کشور تلقی می شد به صواب نزدیکتر بود.

📌متأسفانه فقدان تفاهم و توافق بر سر مسائل اساسی کشور و ضعف انسجام سیاسی و اجتماعی، موجب تشدید گسست‌های سیاسی و اجتماعی و دوگانگی در مدیریت اجتماعی کشور شده است.

📌در این شرایط جناح تندروی مخالف دولت با تکیه بر تریبون‌ها و رسانه‌های خود، به ویژه صداوسیما، مستمراً یأس و ناامیدی نسبت به نهادهای برآمده از رأی مردم را به جامعه تزریق کرد. غافل از آنکه موج ناامیدی و بی‌اعتمادی تنها به نهاد دولت محدود نشده و نه تنها همه ارکان و نهادهای دیگر حکومت، بلکه حتی میراث مدنی، دینی و تمدنی ایران را هم در بر می‌گیرد. امیدواریم که این رویداد موجب تأمل و تغییر جدی در سیاست‌های جاری و رویکرد تصمیم‌گیران کشور شود.

📌این اعتراضات و تداوم خشونت‌آمیز آن، چیزی نیست جز بازتاب فقدان و یا ضعف نهادهای حل و فصل اختلافات و تعارض‌های اجتماعی و شیوه‌های مسالمت‌آمیز ابراز اعتراض و به رسمیت شناختن حق قانونی اعتراض.

📌ما از حق اعتراض شهروندان و هرگروهی از مردم دفاع می‌کنیم و طرح مطالبات و حتی اعلام معترضانه نارضایتی ها را به نفع حکومت و جامعه می‌دانیم. آنچه جامعه، نظام و کشور را در معرض خطر قرار می‌دهد نارضایتی و نقد و ابراز رسمی و قانونی آن‌ها نیست. خطر آنجاست که ناامیدی، بی‌اعتمادی، نفرت و خشونت به جای هرگونه اظهارنظر و ارتباط و گفت‌وگو بنشیند.

📌یاد آور می شویم که نا رضایتی در میان مردم همچنان ادامه دارد و اگر اقدام اساسی در جهت برطرف کردن زمینه های این اعتراضات به عمل نیاید و به اعتراض های به حق پاسخ مناسب داده نشود این گونه حوادث می تواند در آینده، و چه بسا با هزینه های بیشتر، تکرار گردد.

📌 از همه مسئولین کشور می‌خواهیم در جهت گشایش فضای گفت‌وگو، اظهار انتقاد و ابراز اعتراضات و رعایت حرمت و کرامت همه شهروندان اقدامات عملی صورت دهند و در گام اول همه دانشجویان و افرادی را که در اعتراضات مسالمت‌آمیز دستگیر شده‌اند، آزاد نمایند.


#mofid_university_political_science_association
#انجمن_علوم_سیاسی_دانشگاه_مفید_قم
@mofidunipsa

https://static1.jamaran.ir/thumbnail/gCWClq80Q0r3/kzxwgq-JKBXtdnsW2Db/a228df2211a03f8a03e87-%281%29.jpg


#كمپين_حمايت_از_شاغلين_تلگرام



#mofid_university_political_science_association
#انجمن_علوم_سیاسی_دانشگاه_مفید_قم
@mofidunipsa


اندر مصائب دانشجو و سیاست

الف:
‏جماعت دانشجو اغلب با شوری و شیرینی و شورینی شعارها، شیفته و فریفته می‌شود. و تنها وقتی به هوش آمده و پخته شده که عمر حضورش در دانشگاه تمام شده و در انتخابات ۴سال بعد، دل‌زده از سیاست، رفته سراغ سختی‌های زندگی. این است که جنبش دانشجویی علیرغم معصومیت و آرمان‌خواهی و سر و صدایش اغلب نردبان دیگران است.

ب:
‏دانشجو می‌خواهد فلک را سقف بشکافد. می‌خواهد خورشید را با دست بگیرد. صبر ندارد. تن به خواندن تاریخ نمی‌دهد. و حوصله برای شنیدن ندارد. در نفسِ زندانی‌شدن، کتک‌خوردن، فریاد زدن، توهین‌کردن و توهین‌شنیدن فضیلتی می‌بیند. روح جوان‌اش با آدرنالین مست می‌شود. باور ندارد که این‌ها عیب است.

ج:
‏دانشجو به کم راضی نمی‌شود. عارش می‌آید اکتفا کند به خوب درس خواندن و حسابی متخصص شدن. می‌خواهد کارهای بزرگ کند. لاجرم آلوده سیاست می‌شود. از یک پوسترچسباندن یا پاره کردن ساده تا ستاره‌دارشدن و خدای نکرده امثال کهریزک. اصلا باور نمی‌کند که این جناح ته همان کرباسی است که آن جناح سرش!

د:
‏دانشجو گمان می‌کند دنیا به دور او می‌چرخد. فکر می‌کند لابد خیلی مهم است. خیلی دیر می‌فهمد برای هیچ‌کس مهم نیست مگر پدر و مادرش، دستِ‌بالا نامزدش.

بعد می‌خواهد همه این‌ها را به دانشجوی نسل بعدش بگوید. اما مگر او گوش می‌کند؟ مگر خودش گوش می‌کرد؟

#mofid_university_political_science_association
#انجمن_علوم_سیاسی_دانشگاه_مفید_قم
@mofidunipsa


این اینستاگرام بی زبون هم الکی فیلتر شده بود. دیگه چهار تا اخبار زایمان و ویار هنرمندان و تبلیغ افزایش طول انسان (قد) و آخرین اخبار از وضعیت گوارشی عمو اسهال و هزینه و فایده و دابسمش مرجانه گلچین و امیرقاسمی چه نگرانی ای می تونه ایجاد کنه؟ والا اینجا نهایت اکت سیاسی ما تلاش برای آزادسازی وحید خزایی از چنگال امپراطوری عثمانی بود و دیگه خیلی ریسک می کردیم و خطر انفرادی رو به جون می خریدیم ویدیوی کنایه سنگین مهران مدیری به گرانی تخم مرغ رو شیر می کردیم. از جنگ و شورش و آینده مبهم سیاسی کشور و این چیزا هم کمتر از سحر تبر می ترسیم.‌ بابا خدا ما رو فیلتر کرده، تو دیگه هر بار دکمه رو محکم نزن نرو.

#آیدین_سیار_سریع

#mofid_university_political_science_association
#انجمن_علوم_سیاسی_دانشگاه_مفید_قم
@mofidunipsa


قسمت دوم
#دكتر_جواد_كاشى
گروه اول، در پاسخ به گروه دوم می‌گوید بی خود ترس و وحشت ایجاد نکنید. اینجا ایران است با همه کشورهای منطقه تفاوت دارد. با این ترس و وحشتی که تولید می‌کنید، فقط به سرکوب جنبش فرودستان مدد می‌رسانید. تا حدودی هم راست می‌گویند این تحلیل یک پشتوانه فکری برای سرکوب فرودستان فراهم می‌کند. این تحلیل کور است به رنج روزانه و لحظه به لحظه کسانی که گرسنه و بیکارند و خواستار اقل زندگی. اما گروه دوم نیز یادآور می‌شود اینجا جنبش فرودستان تمایزی ماهوی دارد با آنچه در کشورهای اروپایی جریان دارد یا هر کجایی که ساختار تثبیت شده‌ای هست و جنبش فرودستان مطالبات خود را در منظومه یک ساختار با دوام جستجو می‌کند. به هر حال آنچه در ایران جاری است، خیلی بیشتر به تحولات منطقه خاورمیانه شبیه است تا آنچه در اروپای غربی و شرقی جریان دارد. اینجا جنبش بهار عربی با خودسوزی یک فرودست آغاز شد. اما در فرجام کار، باید پاسخ دهیم از آنهمه خون و آتش که در منطقه جریان پیدا کرد، چه چیزی عاید فرودستان شد؟ باید پاسخ دهیم اصولاً چه کسی از آن جنبش‌ها منتفع شد؟
بپذیریم که در هر دو تحلیل سخن قابل شنیدنی هست و از هیچ کدام نمی‌توان به سادگی گذشت. باید در تحلیل خود نشان دهیم با سنخ سومی از تحلیل فاصله داریم: سنخی که اصولاً کینه جویانه از هر سنخ و صنفی از اعتراض قطع نظر از پیامد آن حمایت می‌کنند. البته آنها که کینه در سینه انبار کرده‌اند حق دارند. نظام سیاسی دهه‌هاست با ماشین تولید حاشیه خود، انبارهای کینه ساخته است. اما تحلیل مسئولانه باید چشم به آینده و پیامد عمل داشته باشد. قابل درک است که کینه جویان کینه ورزی کنند، اما اجازه ندهیم کینه امکان تحلیل مسئولانه را از ما برباید.
آن کس که مدافع فرودستان است، به کسی که از مخاطره حفظ تمامیت ارضی سخن می‌گوید، به دید تنفر نگاه می‌کند. اظهار می‌کند علم کردن مخاطره تمامیت ارضی صرفاً مستمسکی برای سرکوب فرودستان است. آنها که با خود صادق و صریح‌اند، می‌گویند اگر ظلم و تبعیض برداشتنی نیست، بگذار بپاشد به درک که فروپاشید. اما باید پاسخ دهد که اگر فروبپاشد چه چیزی عاید فرودستان خواهد شد؟ آنها که این همه صادق و صریح نیستند، می‌گویند چیزی نمی‌شود نگران نباش. آنکس که دلنگران تمامیت ارضی و مخاطرات بین‌المللی و منطقه‌ای است، می‌گوید فرودستان باید فی الحال خواسته های خود با اعتراض و خشونت بیان نکنند. فعلا به دلیل خطرهای موجود از طرق مسالمت آمیز وارد عمل شوند. آنها هم باید پاسخ دهند واقعاً چقدر در این کشور امکان پیشبرد مسالمت آمیز خواسته‌ها بخصوص برای طبقات فرودست وجود دارد؟
هیچ کدام را نمی‌توان به دیگری تعلیق کرد. اما این دشواری نظری، منجر به یک بحران عملی شده است. سرکوب جنبش فرودستان به نام حفظ نظم و تمامیت ارضی کشور، جامعه را بیش از همیشه آبستن بحران‌های بزرگ‌تر بعدی خواهد کرد. دل سپردن به جنبش و حمایت تام و تمام از آن کردن، و یاری کردن به آن برای مقاومت بیشتر در مقابل سرکوب، معلوم نیست سر از چه ناکجا آباد خطرناکی درآورد.
معلوم است راه برون رفت در دست نظام سیاسی است. نظامی که متاسفانه بیش از هر چیز آموخته عقب ننشیند، بایستد و نشان دهد که هر کس که علیه اوست، بر فناست. کاش فوراً برنامه‌های عملی و مشخص خود را برای بهبود وضعیت فرودستان اعلام کند. اعلام نرخ رشد اقتصادی کشور توسط رئیس جمهور، نشان می‌دهد که اصولاً الگوی عمل و زبان گفتگو در این موقعیت‌ها برای آقایان ناشناخته است. دست کم به دلیل مصالح سیاسی هم که شده، از الگوی عمل متعارف شده در حوزه اقتصاد کشور، عقب بنشیند.
اما همزمان صحنه سیاسی کشور نیازمند سخن تازه‌ای است. روشنفکران ما بیشتر آموخته‌اند، از زاویه صاحبان منافع برتر و نیازهای ثانویه طبقات برخوردار سخن بگویند. این الگوی عادت شده فکر و سخن، جامعه ایرانی را با بحران امروز مواجه کرده است. فرودستان اگر با یک نظام مفهومی و زبانی حمایت نشوند، به ابزار توطئه جناح‌های سیاسی موجود یا هیزم آتش توطئه‌های بزرگ تر منطقه‌ای و بین‌المللی تبدیل خواهند شد. باید واقعاً امکان پذیر باشد که فرودستان با اعتراض‌های خود، چیزی به دست آورند که به آنها مربوط است. رویدادهای امروز زنگ خطری است برای همه اصحاب فکر و قلم و سخن. اگر آزمون امروز آنها را به بازاندیشی وادار نکند، برای همیشه باید بساط خود را جمع کنند و به امور خصوصی بپردازند.
#mofid_university_political_science_association
#انجمن_علوم_سیاسی_دانشگاه_مفید_قم
@mofidunipsa


اینجا خاورمیانه است
*********
#دكتر_جواد_كاشى
چیزی هست که جنبش‌های اخیر در سطح کشور را متمایز می‌کند: هسته اصلی و نیرومند آن گروه‌ها و طبقات فرودست، و افراد حاشیه اجتماعی و فرهنگی‌اند. شاید نخستین بار است که در این سطح گسترده و نیرومند، این طیف از نیروهای اجتماعی دست به اعتراض می‌زنند. پیشترها ظهور و بروز طبقات فرودست یا به شورش‌های بی نام و نشان و کوتاه مدت منحصر بود و یا با واسطه طبقات متوسط حامی امکان ظهور پیدا می‌کرد.
واقع این است که طی دو سه دهه اخیر، آنها که خود را ارزشی و طرفدار اسلام و انقلاب خوانده‌اند، به نحوی ابزاری و ریاکارانه از فرودستان سوء استفاده کردند و آنها هم که در موضع مخالف و اپوزیسیون نشستند، به دلیل هژمونی ایدئولوژی نولیبرال، وجدانی آسوده از رنج و محرومیت محرومان این جامعه داشته‌اند. دمکراسی خواهی لیبرال، جامعه مدنی، حقوق بشر، آزادی‌های فرهنگی و اجتماعی و سکولاریسم آئین آنها بوده و آنچه این همه را به هم نزدیک می‌کند، فاصله گرفتن از وضعیت فرودستان و ماشین حاشیه ساز نظام سیاسی، بوروکراتیک و اقتصادی کشور است. در نتیجه دهه‌هاست فرودستان هیچ سخنگو و نماینده و مدافع راستینی در میدان تنازعات بی پایان سیاسی در کشور نداشته‌اند.
در پرتو ریای اصولگرایان، و وجدان خفته اصلاح طلبان، وجدان اجتماعی در مقابل مظاهر دم افزون فساد و تبعیض و فقر و محرومیت طبقات فرودست، خوابیدن و سکوت آموخته است. در چنین شرایطی قابل درک است فرودستان یکباره در قامت یک جنبش اجتماعی ظهور کنند و چرت همه جناح‌های سیاسی را پاره کنند.
اما واقع این است که این طبقات، خود فاقد قدرت بیانگری‌اند. قادر نیستند زبان گویای خواسته‌های خود باشند. آنها که این روزها می‌نویسند و اظهار نظر می‌کنند، به ندرت ممکن است در رنج این طبقات عملاً شریک باشند. بنابراین فاصله‌ای وجود دارد میان خاستگاه ظهور این جنبش، و خاستگاه بیان این جنبش. در این فاصله عمیق، هزاران نکته باریک‌تر از مو وجود دارد. اگر یک سامان ایدئولوژیک چپ وجود داشت، اگر نهادها و سندیکاها و احزابی وجود داشتند که سال‌ها دلمشغول تشکل، ساماندهی، تبلیغ و پیشبرد منافع این طبقات بودند، اینک جنبش فرودستان زبانی از آن خود داشت. اما امروز نباید از معضلاتی که فاصله میان امکان بیانگری جنبش و خود جنبش وجود دارد، به سادگی گذشت.
به نظرم دو سنخ از تحلیل تحولات این روزهای ایران وجود دارد. هر یک مساله و دلمشغولی خاص خود را دارد. باید به سخن هر دو گوش سپرد و امکانی برای ترکیب آن پیدا کرد. چرا که هر یک برای توجه دادن به امر مهمی، از امر مهم دیگری چشم می‌پوشد. در حالیکه به گمانم به هر دو باید توجه کرد.
سنخ نخست تحلیل‌ها، از طرف جریانات چپ عرضه می‌شود. آنها به حق جنبش فرودستان را پاس می‌دارند. راست می‌گویند حقیقتاً آنچه فرودستان می‌خواهند، اصیل‌ترین خواست سیاسی است. جامعه‌ای که به دلیل فساد دامنگستر بوروکراتیک، تبعیض و شکاف‌های طبقاتی، صورتی شبیه جنگل پیدا کرده، به هیچ روی یک جامعه انسانی نیست. خواست فرودستان، بر هر خواست سیاسی اولویت دارد. چرا که در چنین وضعیتی، آزادی خواهی، اسلام خواهی، دفاع از اخلاق و معنویت، همه به اندازه هم ریاکارانه و دروغ است. جامعه فاقد عدالت، فقط یک جنگل است و خواست‌های آنچنانی در جنگل، فریبکاری فرادستان است. نیروهای چپ این فرصت را غنیمت شمرده‌اند و به همه جریانات سیاسی موجود حمله می‌کنند چرا که تصور می‌کنند در حال حاضر فرصتی به دست آمده تا اقدام به خلق یک قدرت تازه در عرصه تنازعات سیاسی ایران بکنند.
همزمان سنخ دومی از تحلیل نیز وجود دارد. سنخ دوم، بیش از این که توجه خود را به مساله خاص طبقات فرودست متوجه کند، درکی تماماً سیاسی از ماجرا دارد. به نظر آنها، آنچه فعلاً اینجا و اکنون جریان دارد، مخاطره‌ای است که تداوم حیات سیاسی کشور را هدف گرفته است. به نظر آنها آنچه می‌بینیم، امکان منطبق شدن شکاف‌های طبقاتی با شکاف‌های قومی و مذهبی و سایر شکاف‌های اجتماعی و سیاسی است. بدون آنکه به دقت معلوم باشد فعال شدن همزمان این شکاف‌ها، و فروپاشی سیاسی در جامعه سرانجام به چه نتیجه‌ای خواهد رسید. آنها با مشاهده عدم انعطاف پذیری نظام سیاسی و فقدان یک آلترناتیو مطمئن، در هراس از هرج و مرج و فروپاشی‌اند. بخصوص که آشکارا، آمریکا و کشورهای منطقه دندان تیز کرده‌اند به پاره کردن تمامیت ارضی کشور.
پایان قسمت اول
#mofid_university_political_science_association
#انجمن_علوم_سیاسی_دانشگاه_مفید_قم
@mofidunipsa


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
✅ سخنان مهم سید مصطفی تاجزاده درباره اعتراضات اخیر:
تنها راه مسالمت آمیز شدن ومدنی ترشدن اعتراضات،استمرار آن است نه قطع آن/ترامپ دنبال حقوق ایرانیان نیست،بلکه به دنبال فروپاشی ایران است.
@mofidunipsa


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
احمد میدری معاون وزیر کار: ۵ سال شبانه روز یأس را به جامعه تزریق می‌کنید/جرقه را کدوم امام جمعه زد...!؟/حالا بروید و جمعش کنید.
@mofidunipsa


🔷 صادق زیباکلام: جناب حجت الاسلام سید محمدخاتمی، باسلام و احترام اصولگرایان چیز بیشتری ندارند که درجریانات اخیر ازدست بدهند. اما به اعتبار اصلاح طلبان تا به همیجا هم لطمات جدی وارد شده. صندوق رای هنوز تنها راه نجات کشور است. ما به "تکرارمیکنم" شما نیاز داریم. بخاطر آینده ایران نگذارید این سرمایه را ازدست بدهیم.

#mofid_university_political_science_association
#انجمن_علوم_سیاسی_دانشگاه_مفید_قم
@mofidunipsa


#mofid_university_political_science_association
#انجمن_علوم_سیاسی_دانشگاه_مفید_قم
@mofidunipsa

Показано 20 последних публикаций.

672

подписчиков
Статистика канала