♻️ سخنان حضرت شیخ الحدیث مولانا عبدالرحمن حفظه الله در همایش گفتمان وحدت.
https://t.me/molana_abdulrahman🔹 به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حضرت شیخ الحدیث مولانا عبدالرحمن حفظه الله، حضرت شیخ الحدیث امروز بیستم دی ماه در همایش گفتمان وحدت که در چابهار با حضور اندیشمندان برگزار شد، شرکت کرده و به ایراد سخن پرداختند؛ مهم ترین مطالب بیان شده در نطق حضرت شیخ الحدیث حفظه الله:
🔻 تقدیر و تشکر می کنم از برگزار کنندگان این همایش اندیشه و تفکر در پیرامون صلح و وحدت، بنده چنین همایشی را به فال نیک می گیر م که روزی بتوانیم با این شعار صلح و وحدت اسلامی بر تمام مشلات و نا همواری ها پیروز و سربلند باشیم.
🔻 ما ملت مسلمان با پیروی از اسلام عزیز و داشتن بهترین ارزش ها و با اعتقاد به اصول دین توحید، نبوت و معاد در پرتوی تعلیمات دینی و قرآنی بر همه ناهنجاری ها و مشکلات طراحی شده از سوی دشمنان برای اسلام و مسلمانان پیروز می شویم هم چنان که خداوند متعال در چندین جای قرآن مجید این نوید را داده است؛ «"يُرِيدُونَ أَنْ يُطْفِئُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَ يَأْبَى اللَّهُ إِلاَّ أَنْ يُتِمَّ نُورَهُ وَ لَوْ كَرِهَ الْكَافِرُونَ» و یا «ولو کره المشرکون» مى خواهند نور خدا را با دهان خود خاموش كنند و حال آنكه خدا گر چه كافران و مشرکین را ناخوش افتد نور خود را كامل خواهد گردانيد.
🔻 خداوند متعال در جا به جای قرآن مقدس کلمات وحدت، صلح و مودت را مورد بیان و ستایش قرار داده است، بیش از سیصد و اندی جای قرآن مقدس ظلم مورد نکوهش واقع شده، کلمه «حب» در قرآن مقدس حداقل سی و دو بار، کلمه «صلح» با مشتقاتش صد و هشتاد بار، کلمه «رحمت» هفتاد و دو بار، کلمه «صلح» به تنهایی صد و چهل بار بیان شده است. قطعا این همه تکرار در مورد این است که ما و شما پاسدار اسلام عزیز باشیم.
🔻 متاسفانه این همه بیان خداوند متعال بر صلح و اتحاد چرا بر روی دل های ما تاثیر مثبت نمی گذارد؟ اگر دشمنان بر علیه ما و اسلام توطئه می کنند وظیفه آن هاست چنان که خداوند متعال در قرآن کریم می فرماید: لا یألون فِیکُمْ إِلاًّ وَ لا ذِمَّةً یُرْضونَکُم بِأَفْوَاهِهِمْ وَ تَأْبی قُلُوبُهُمْ. شما نگران دشمن نباشید، آنها هر فرصتی را احساس کنند نه عهدی را که با شما بستند را رعایت و نه مسئولیتی را که قبول کردند پایش می ایستند.
🔻 پیامبر خدا صلی الله علیه و سلم برای موفقیت اسلام طبق راهنمایی خداوند متعال به مدینه منور تشریف می برد، در آن جا قانون مواخات و برادری بین مسلمین را صادر نمودند، علاوه بر این با قبیله های یهودی اطراف مدینه اعلان تعهدات صلح می کند، البته یهودیان خودشان بعد از این تعهد آن را نقض کردند تا جایی که ممکن بود رسول الله صلی الله علیه و سلم آن معاهده را برپا می داشت.
🔻 موقع غزوه بدر بود که حضرت حذیفه بن یمان رضی الله عنهما از مکه به سوی مدینه راه افتادند ابوجهل جلویشان را گرفت که شما قصد پیوستن به لشکر محمد را دارید و با ما می جنگید آن ها گفتند: ما همچنین قصدی نداریم؛ ابوجهل از آن دو صحابی سوگند گرفت که با لشکر مسلمین به نبرد با ما نیایند و آن دو صحابی سوگند یاد کردند، وقتی این دو صحابی به مدینه رفتند پیامبر خدا صلی الله علیه و سلم قصد خروج برای غزوه بدر را داشت این دو صحابی این موضوع را به عرض آن حضرت رساندند، حضرت فرمودند: شما وقتی عهد کردید با ما بیرون نیایید، ما نصرت را از خداوند متعال می خواهیم.
🔻 دین اسلام دین اخلاق است، اسلام به موضوع اخلاق بسیار اهمیت داده است.
🔻 بخش مهمی از فلسفه تشریع دین اسلام پیام امنیت به جامعه است، ما در فقه بحثی داریم که هر معامله ای که در آن جهالت باشد فاسد است، چون این جهالت مفضی الی المنازعه است و این ناجایز و ممنوع است، پس آن نقطه نزاع چنان مهم است که می تواند یک معامله را بر هم زند، در بحث اخلاق بیاییم غیبت، تهمت، بهتان و دروغ بخاطر این ممنوع و گناه هستند که بین برادران مسلمان اختلاف بوجود می آید.
🔻 در ادیان گذشته نیز به مسائل اخلاقی بسیار اهمیت داده شده است، اما این تکاملی که اسلام داشته در ادیان گذشته نبوده، مثلا در دین حضرت موسی علیه السلام عدالت بسیار مهم بوده و در دین حضرت عیسی علیه السلام احسان؛ اما دین اسلام جهت تکامل این همه مسائل اخلاقی آمده است، چنان که رسول خدا صلی الله علیه و سلم می فرماید: «إِنَّمَا بُعِثْتُ لِأُتَمِّمَ مَکَارِمَ الْأَخْلَاقِ»
🔻 امروز افتخار ما این است که زیر سایه نظام و رهبری که شخصیتی عالم، پرهیزگار و مجتهد می باشند زندگی می کنیم، ما می توانیم مطالبات خود را بدون نیاز به اغتشاش و شورش مطرح کنیم، آن هایی که دست به چنین کاری می زنند غرض دارند.
🔻 در پایان خیر مقدم دارم محضر مهمان گرانقدر و ارزشمند آیت الله اراکی دبیر مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی که بارها در داخل و خارج از کشور از ایشان فیض بردیم.