آیت الله مظاهری:
ما در محضر امام زمانيم و همۀ نعمتها به واسطۀ امام زمان به ما میرسد، اما آنچه از نظر قرآن و روايات اهلبيت مهمّ است، اطاعت از ولايت است. آيات فراوانی هست که مثلاً میفرماید: «يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا أَطيعُوا اللَّهَ وَ أَطيعُوا الرَّسُولَ وَ أُولِي الْأَمْرِ مِنْكُمْ»[7]؛ اطاعت از خدا و اطاعت از پيغمبر و اطاعت از اولياء داشته باشید.
جابربن عبدالله انصاری میگويد پای منبر پيغمبر بودم و آيه آمد که: «يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا أَطيعُوا اللَّهَ وَ أَطيعُوا الرَّسُولَ وَ أُولِي الْأَمْرِ مِنْكُمْ»، من در ميان مردم بلند شدم و گفتم: يا رسول الله خدا را میشناسم و اطاعت میکنم و شما را میشناسم و اطاعت میکنم، اولی الامر چه کسانی هستند؟ فرمودند: دوازده نفر بعد از من هستند. اوّل آنها علي است و اشاره کردند به اميرالمؤمنين که پای منبر بودند. دوّمي حسن و سوّمي حسين و چهارمی آنها فرزندش علی و پنجمين آنها فرزندش باقر و فرمودند: ای جابر! تو باقر را میبينی و وقتی امام باقر را ديدی سلام مرا به امام باقر برسان. جابر بن عبدالله انصاری پير و کور شده بود و امّا عشق امام باقر او را متلاطم کرده بود و در کوچهها میرفت و میگفت اين الباقر، اين الباقر، تا اينکه خدمت امام باقر رسيد و سلام پيغمبر«صلیاللهعلیهوآلهوسلّم» را به امام باقر رساند. فرمودند: ای جابر ششمين آنها جعفر و هفتمين موسی و هشتمين رضا و نهمين جواد و دهمين هادی و يازدهمين آنها حسن ملقب به عسکری و دوازدهمين آنها اسمش اسم من و لقبش لقب من است و غائب میشود و غيبتش طولانی میشود و اما بالاخره يک وقت ظاهر میشود و عالم را گلستان میکند.
خيال نکنيد فقط يک روايت است، بلکه ما شيعيان راجع به امام زمان بيش از ده هزار روايت داريم. به قول استاد بزرگوار ما آقای بروجردی میفرمودند: اين روايتها سه قسم است. سنّیها خيلی اين روايات را نقل کردهاند و سنّیها سه چهار هزار روايت راجع به امام زمان نقل کردهاند. و الحمدلله کتابهای خوبی دربارۀ ولايت و دربارۀ امام زمان نوشته شده است. آقای بروجردی میفرمودند: اين روايتها سه قسم است و يک قسمتش فشرده، میگويد دوازده نفر امامند و وصیّ من و خليفۀ من است و همه از بنیهاشم هستند. يک دسته از روايات که آن هم زياد است و به قول آقای بروجردی مقداری گرههايش را باز میکنند. مثلا پيغمبر، امام حسين«سلاماللهعليه» را در دامان خود مینشاندند و روی منبر میرفتند و گاهی اشاره میکردند به امام حسين و میگفتند: «مِنْ صُلْبِهِ تِسْعَةُ أَئِمَّةٍ أَبْرَارٍ وَ التَّاسِعُ مَهْدِيُّهُمْ يَمْلَأُ الْأَرْضَ قِسْطاً وَ عَدْلًا كَمَا مُلِئَتْ جَوْراً وَ ظُلْماً»
حسينم! نهمين فرزند تو مهدی است و میآيد و عالم را گلستان میکند. به دست او ظلم میرود و عدالت جايگزين میشود و بالاخره قوانين اسلام سرتاسر جهان را میگيرد. اما بيش از پنجاه روايت هست و من پنجاه و چهار روايت ديدم که به قول آقای بروجردی اين بقچه را باز کرده است. از جمله اينکه جابربن عبدالله انصاری روايت را نقل کردند که پيغمبر اکرم بارها اسم دوازده امام را بردند و از آنها تعريف کردند و تفصيل دربارۀ دوازده امام دادند و مخصوصاً دربارۀ مهدی«روحی فداه» خيلی صحبت کردهاند. پيغمبر اکرم«صلیاللهعلیهوآلهوسلّم» دلشان میخواهد ما مطيع امام زمان باشيم. اگر جدّاً مطيع باشيم، انتظار فرج درست میشود و آقا امام زمان هم میآيد، و اما اگر مطيع نباشيم، ممکن است آقا امام زمان را دوست داشته باشيم، اما کاربرد ندارد
✍️خبرگزاری ابنا
@montazer313y❤️🌷🌸
🌹منتظران امام عصر عج🌹