اتاق بازرگانی صنایع معادن و کشاورزی خراسان شمالی/بجنورد


Гео и язык канала: не указан, не указан
Категория: не указана


Похожие каналы

Гео и язык канала
не указан, не указан
Категория
не указана
Статистика
Фильтр публикаций




♦️نرخ ارز بانک مرکزی ۲۱تیرماه/ افزایش نرخ دلار بانکی کاهش قیمت پوند و یورو

🔹هر دلار آمریکا با ۹۰ ریال افزایش نسبت به روز گذشته ۴۳ هزار و ۱۹۰ ریال قیمت خورد.
🔹همچنین نرخ هر پوند انگلیس با ۱۵۵ ریال کاهش نسبت به روز چهارشنبه ۵۶ هزار و ۹۹۹ ریال و هر یورو نیز با ۱۲۲ ریال اُفت در مدت مشابه ۵۰ هزار و ۴۲۳ ریال ارزش‌گذاری شد.


@otaghbazarganibojnurd


معاون فنی و خدمات بازرگانی اتاق ایران : کارت بازرگانی به ابراز وصول مالیات دولت تبدیل شده است

▫️مظفر علیخانی: طبیعتا عده ای بدنبال سوء استفاده هستند اما مشکل جدی این است که کارت بازرگانی به ابزار وصول مطالبات دولت تبدیل شده، در حالی که باید ابزار احراز هویت فرد باشد.

▫️دارنده کارت نمی تواند امتیاز خود را منتقل کند ولی در عین حال نمی توان از حق مدنی افراد در دادن وکالت به غیر جلوگیری کرد. بر اساس همین ساز و کار وکالت برای استفاده از کارت با پیگیری ضمیمه های قانونی مانند وکالت نامه می شود پی برد که چه کسی از کارت استفاده کرده است.

▫️طبق آمار بدست آمده از گمرک، دست شرکت های دولتی و خصولتی در ایجاد این نوع کارت ها دیده می شود و نباید این اتفاق به پای شرکت های خصوصی نوشته شود.

@otaghbazarganibojnurd


🔴 واگذاری کارت‌های بازرگانی مشمول مالیات می‌شود

تاجمیر ریاحی، مدیرکل دفتر حقوقی سازمان مالیاتی عنوان کرد:
🔹با وجودی که تاکنون از کارت های بازرگانی سوء استفاده های زیادی شده، اما اکنون شرایط ویژه ای وضع شده و محدودیت مناسبی را ایجاد کرده است.
🔹۹ شرط برای گرفتن کارت بازرگانی لازم است. شرط سنی ۲۳ سال و مدرک تحصیلی دیپلم از جمله شرایط به دست آوردن کارت بازرگانی است.
🔹افرادی هستند با داشتن کارت بازرگانی حتی سواد نوشتن و خواندن هم ندارد.
🔹کسانی که کارت بازرگانی خود را در قبال اندک مبلغی به غیر واگذار می‌کنند مشمول پرداخت مالیات می شوند.
🔹مردم از دادن مالیات ناراحت نیستند، بلکه از تبعیض ها و شیوه های نادست ناراحتند.


@otaghbazarganibojnurd


امکان خرید ارز از صرافی‌ها در سامانه جامع تجارت فراهم شد

◾️امکان خرید ارز به نرخ توافقی از صرافی‌های دارای مجوز از بانک مرکزی در سامانه جامع تجارت از امروز چهارشنبه مورخ ۱۳۹۷/۴/۲۰ مهیا شده است


◾️فرآیند خرید ارز در سامانه جامع تجارت همچون گذشته است؛ درخواست واردکنندگان از طریق سامانه نیما برای صرافی‌های مجاز ارسال می‌شود و آنها می‌توانند پیشنهادهای خود را روی درخواست ثبت کنند/فارس
@otaghbazarganibojnurd


Репост из: دفتر يادداشت - پدرام سلطانى
🖌 یادداشتی از پدرام سلطانی

"قطب نمای توسعه"

❇️ هفته ی گذشته در قالب هیأت تجاری همراه رئیس جمهور به سوئیس و اتریش سفر کردیم. در بحبوحه ی فشارهای آمریکا به دیگر کشورها برای قطع روابط اقتصادیشان با ایران، سفر به اروپا رنگی دیگر داشت. سوئیس نخستین مقصد ما بود. سوئیسیها از ابتدا اعلام کرده بودند که فقط شرکتهایی که در حوزه ی غذا و دارو فعال هستند در همایش تجاری حضور خواهند داشت. سالن همایش سالنی نسبتاٌ کوچک در یکی از هتلهای شهر برن بود، طوریکه امکان حضور همه ی اعضای هیأت تجاری فراهم نشد و گروهی از ما بیرون ماندند. در غیاب رئیس اتاق اقتصاد سوئیس، به عنوان همتای رئیس اتاق ایران، رئیس یکی از اتاقهای مشترک سوئیس و ایران در جایگاه وی قرارگرفت. سخنرانی رئیس جمهور سوئیس بویی از تجارت و همکاری های اقتصادی نمی داد. سخن ایشان همکاری های علمی و پژوهشی در حوزه ی سلامت و تلاش برای ادامه ی تجارت بشردوستانه ی غذا و دارو بود. پس از سخنرانی دو رئیس جمهور و خروج ایشان، تقریباٌ دو سوم سوئیسیهای حاضر در سالن نیز خارج شدند و تنها حدود 30-20 نفر از ایشان باقی ماندند. سایر سخنرانان سوئیسی بیشتر به بحثهای كارشناسى پرداختند تا موضوعات مرتبط با تجارت بین دو کشور.

روز بعد برای شرکت در همایش تجاری اتریش و ایران به وین رفتیم. اتریشیها استقبالی بسیار گرم و دوستانه از ما داشتند. محل برگزاری همایش اتاق فدرال اقتصاد اتریش بود، سالنی با حدود ٤٠٠ نفر گنجایش. پیش از شروع برنامه رئیس اتاق فدرال اتریش هیأت رئیسه ی اتاق ایران را به گرمی پذیرفت و جلسه ی کوتاهی در دفتر او داشتیم. سپس برای برگزاری همایش تجاری با حضور رؤسای جمهور دو کشور به طبقه ی همکف رفتیم. سالن مملو از جمعیت بود. گروهی سر پا ایستاده بودند. سخنان رئیس اتاق، وزیر اقتصاد و رئیس جمهور اتریش بسیار مثبت و دلگرم کننده بود. آنها علاقمندی خود را برای توسعه ی همکاری های اقتصادی ابراز کردند. بر خلاف سوئیس، بحث تحریمهای آمریکا خیلی محور و مورد اشاره سخنرانان نبود. بلافاصله پس از پایان سخنرانیها و خروج رؤسای جمهور دو کشور، دیدارهای رو در روی هیأت تجاری ایرانی و شرکتهای اتریشی آغاز شد. اینبار بیش از سه چهارم اتریشیها برای دیدارهای رو در رو ماندند، اگرچه مدیران ارشد شرکتهای بزرگ و بانکهای اتریشی سالن را ترک کردند. در گپ و گفتهای دوستانه، اتریشیها هم از فشارهای تحریمی آمریکا ابراز نگرانی می کردند و امیدوار بودند در مذاكرات اتحاديه اروپا راهی برای حفظ تعاملات تجاری دو کشور فراهم گردد.

سوئیس و اتریش دو کشور اروپایی با تشابهات زیادی هستند. اقتصاد سوئیس از اتریش بزرگتر است اما از حیث جمعیت، فرهنگ، سیستم حکومتی، زبان و راهبردهای روابط بین الملل همانندیهای فراوان دارند. دو صحنه ی بسیار متفاوتی که در دو روز متوالی در این دو کشور برای ما رقم خورد مرا بسیار در اندیشه فرو برد. تحلیل کم عمق این بود که نقش سوئیس، به عنوان حافظ منافع آمریکا از یک سو و سابقه ی طولانی ثبات سیاسی روابط ایران و اتریش از دیگر سو، موجب این تفاوت آشکار در رفتار دو کشور با ایران شده است. حتماٌ این موارد بی تأثیر نبودند، اما در گفتار سوئیسیها نگرانی از آمریکا و برخوردهایش آشکارا به چشم می خورد در حالی که اتریشیها مرتباٌ به اتحادیه ی اروپا و تصمیم آن مبنی بر همکاری با ایران اشاره داشتند.

به باور من در نگاهی عمیق تر، مهمترین تفاوت این دو کشور نسبتشان با اتحادیه ی اروپاست. سوئیس به عنوان کشوری که خارج از اتحادیه ی اروپا قرار دارد در مقابل فشارهای آمریکا باید به تنهایی گلیم خود را از آب بیرون بکشد، از این رو پیش او کوتاه می آید، اما اتریش عضوی از خانواده ی بزرگ اتحادیه ی اروپاست، با دیگر کشورها خود را بزرگتر و قوی تر از سوئیس می شناسد، پس با جمع راه می رود و به آینده نگاه مطمئن تری دارد.

در مسیر بازگشت با خود فکر می کردم اگر ایران در یک بلوک تجاری یا سیاسی مقتدر دنیا قرار داشت آیا به این راحتی قربانی تحریمها و بازیهای سیاسی ابرکشورهای دنیا می شد؟ شخصیت سیاسی ایران در دو تله ی تاریخی اسیر شده است، یکی نفت که هاله ی کاذبی دور شخصیت ما کشیده است و دیگری خاورمیانه که ما را در چالشهای خود هضم کرده و قدرت تشخیص جهانی را با نزدیک بینی مسائل قومی و مذهبی از ما گرفته است.

ما نه آنقدر صبور بودیم که بتوانیم پیوسته گام برداریم و به یک قدرت اقتصادی درجه ی یک دنیا بدل شویم تا شایسته ی راهبری منطقه ی خاورمیانه باشیم و نه آنقدر آینده نگر که با حلقه ی کشورهای دور خود به یک اتحاد پایدار و راهبردی برسیم و با هم قد بکشیم. ما یا باید مدل شرقی مانند ژاپن از خاکستر جنگ برخاسته یا چین، اژدهای آرام را بر می گزیدیم یا مدل غربی مانند اتحادیه ی اروپا. تحریمها به ما کمک می کنند تا اندازه ی خود را بیابیم و بدانیم که باید "صبور باشیم و آینده نگر"...

https://t.me/pedram_soltani




🔰 اطلاعیه اظهارنامه اجاره املاک

🔵 سازمان امور مالیاتی کشور، در راستای توسعه خدمات الکترونیکی جهت خود اظهاری مودیان مالیاتی، اظهارنامه مالیاتی اجاره املاک را در سامانه مربوطه قرار داده است که مودیان محترم مالیاتی، پس از ثبت نام در سامانه ثبت نام الکترونیکی ، نرم افزار مذکور را دانلود و پس از تکمیل اظهارنامه، اقدام به ارسال نمایند. 

🔸 کلیه اشخاصی که ملک/ املاک خود را به اجاره واگذار نموده اند و درآمدی از آن حاصل می نمایند مشمول مالیات بوده و موظف اند تا پایان مهلت قانونی نسبت به تسلیم اظهارنامه مالیات بردرآمد اجاره املاک خود اقدام نمایند.

🔹🔹 نکته مهم : تاریخ تسلیم اظهارنامه سال ۱۳۹۶ برای اجاره املاک تا پایان تیر ماه سالجاری می باشد.

🔘 توضیح اینکه نرم افزار اظهارنامه الکترونیکی اجاره املاک سال ۱۳۹۶ و میانسالی ۱۳۹۷ (ویرایش ۱۰.۰.۰.۰ ) در سامانه عملیات الکترونیکی ، بخش اظهارنامه مالیاتی ، بار گذاری شده و آماده دانلود ، تکمیل و ارسال از ناحیه مودیان مشمول می باشد .

@otaghbazarganibojnurd


📌خسروتاج: از کارت‌های بازرگانی سوء استفاده می‌شود

رئیس سازمان توسعه تجارت گفت:
🔹در چند سال اخیر سوء استفاده‌هایی به اشکال مختلف از کارت‌های بازرگانی صورت گرفته است.
🔹بعضی افراد هم برای فرار مالیاتی به دنبال تور زدن افرادی هستند که آشنایی با این کار ندارند و از کارت افراد مبتدی استفاده کردند تا مفاصاحساب مالیاتی را پرداخت نکنند و از این طریق ردپایی از خود نگذاشته باشند.
🔹اما در چند سال گذشته حساسیت‌ها درباره کارت بازرگانی زیاد شده است.
🔹از استانهای مختلف بخصوص استان‌های محروم کشور افرادی را داشتیم که کارت بازرگانی خود را در اختیار افراد سودجو قرار دادند.
🔹یکی از نگرانی ها درباره محل کسب و کار بوده که باید شناسه رهگیری داشته باشد تا در عمل سوء استفاده نباشد.
@otaghbazarganibojnurd


ریزش قیمت ارز در معاملات غیررسمی/بازار در انتظار معاملات اسکناس
@otaghbazarganibojnurd


🌹🎼🎼🎼🎼🎼🎼🌹




اطلاعیه بانک مرکزی در مورد بازار ثانویه ارز


بانک مرکزی از آغاز به کار بازار دوم ارز خبر داد

براساس اعلام بانک مرکزی، ساز و کار لازم برای انجام معاملات ارز بین صادرکنندگان گروه ۲۰ درصدی براساس تقسیم بندی وزارت صنعت، معدن و تجارت، صرافان مجاز و واردکنندگان کالاهای دارای اولویت سوم وزارت صمت نهایی شده و فعالیت بازار دوم ارز آغاز شده است.

این معاملات به دوطریق قابل انجام است:

خرید و فروش ارز و امتیاز واردات به صورت توافقی؛ و
2⃣ خرید و فروش ارز و امتیاز واردات در سامانه نیما.

1⃣ در روش اول که خرید و فروش ارز و امتیاز واردات به صورت توافقی است صادرکننده به صورت توافقی، ارز و امتیاز واردات خود را با استفاده از سامانه جامع تجارت ایران به واردکننده واگذار می کند و واردکننده کالاهای اولویت سوم پس از طی مراحل ثبت سفارش، تشکیل پرونده در بانک عامل و اظهار کالا به گمرک، نسبت به واردات اقدام می کند.

🗓 این روش از روز چهارشنبه ۱۳ تیرماه اجرایی شده است.

2⃣ در روش دوم که خرید و فروش ارز و امتیاز واردات در سامانه نیماست صادرکننده به عرضه ارز حاصل از صادرات خود در سامانه نیما اقدام می کند و در طرف مقابل، صراف با توجه به درخواست های خرید ارز موجود بابت واردات ثبت سفارش شده با اولویت سوم، به خرید ارز با نرخ اعلام شده اقدام می کند. پس از خرید و تسویه با صادرکننده، صراف بایستی به فروش ارز خریداری شده به متقاضی خرید ارز (واردکننده) برای واردات ثبت سفارش شده اولویت سوم اقدام کند.

🗓 این امکان نیز از دیروز در سامانه نیما فراهم شده است./
@otaghbazarganibojnurd


📌افزایش ساعت کار گمرک افغانستان

معاون سیاسی، امنیتی فرماندار تایباد گفت: با افزایش ساعت کاری گمرک مرزی اسلام قلعه افغانستان، تردد کامیون ها در مرز دوغارون ایران روان شد.

حامد قربانی افزود: گمرک اسلام قلعه در گذشته از ساعت 8 صبح تا 16 فعال بود که با توجه به مشکل ایجاد شده برای تردد کامیون های ترانزیت در سمت مرز دوغارون، ساعات کاری این گمرک افزایش یافته و از ساعت 6و 30 دقیقه صبح آغاز شده و تا 18 عصر ادامه می یابد.
@otaghbazarganibojnurd


دو دستور برای کارت‌های بازرگانی

🔸 وزیر صنعت، معدن و تجارت دو دستور جدید برای کارت‌های بازرگانی صادر کرد. براساس ابلاغیه محمد شریعتمداری، تایید کارت بازرگانی بدون اطمینان کامل از هویت متقاضی و احراز شرایط دریافت ممنوع خواهد بود و از سوی دیگر همه کارت‌هایی که در گذشته صادر شده‌اند مجدد باید مورد ارزیابی قرار گیرند.


🔸 کارت بازرگانی مجوزی برای صادرات و واردات است و در اصل شناسنامه هویتی بازرگانان محسوب می‌شود؛ اما سوءاستفاده‌های صورت گرفته در سال‌های اخیر از کارت‌های بازرگانی موجب شد تا اصلاح ضوابط مرتبط با صدور یا تمدید کارت بازرگانی، در دستور کار متولیان این بخش قرار گیرد.
دنیای اقتصاد
@otaghbazarganibojnurd




جزییاتی از اولین توافقات ارزی در بازار دوم؛ هشت هزارتومان اولین نرخ توافق صادرکنندگان و واردکنندگان برای دلار

مشاور بانکی اتاق بازرگانی گفت:
🔹نرخ ارز امروز در بازار دوم حدود ۸ هزار تومان بین صادرکنندگان و واردکنندگان توافق شده است.
🔹آغاز به کار بازار دوم سیگنال مثبتی به بازار ارز داده و موجب شد تا ثبات نسبی بر بازار حکمفرما شود.
🔹در حال حاضر، بازار دوم فقط برای صادرکنندگان و وارکنندگان و گروه کالایی ردیف ۳ است و قرار شده که صادرکنندگان با واردکنندگان بر سر این نرخ به توافق برسند، بدون اینکه دولت در نرخ گذاری دخالتی داشته باشد.
@otaghbazarganibojnurd


⏰اطلاعیه تغییر ساعت کاری ادارات در خراسان شمالی:

با توجه به مصوبه هیئت وزیران درخصوص تنظیم ساعت کاری ادارات با توجه به شرایط خاص آب و هوایی و مدیریت مصرف برق و با ابلاغ استاندار خراسان شمالی به تمام دستگاه های اجرایی، مراکز آموزشی، بانک ها و شهرداری های استان، ساعت کار همه ادارات به استثنای مراکز درمانی و خدمات رسان، از سه شنبه نوزدهم تیرماه تا پایان مرداد امسال از ۶ صبح تا ۱۳ و ۳۰ دقیقه تعیین شده است.

@otaghbazarganibojnurd


♦️عصر امروز از کارتخوان های جدید سوخت رونمایی می شود

🔹امروز قرار است در یک جایگاه عرضه بنزین در غرب تهران (میدان آزادی) از کارتخوان های جدید عرضه سوخت با حضور مسئولان شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی رونمایی شود.

🔹با این کارتخوان ها تمامی نازل‌ها در سراسر کشور به سیستم توزیع سوخت و پرداخت همزمان مجهز می شوند./باشگاه خبرنگاران

@otaghbazarganibojnurd


💢 دلیل ممنوعیت صادرات ۱۸ قلم کالای کشاورزی

🔹 شرایط ایجادشده در بازار برخی محصولات کشاورزی سبب شد تا وزارت جهاد کشاورزی برای جلوگیری از خروج کالاهای اساسی وارد شده با ارز ٤٢٠٠ تومانی، تا اطلاع ثانوی صادرات ١٨ قلم کالا را ممنوع کند. محمود حجتی، وزیر جهادکشاورزی ششم تیرماه امسال در نامه‌ای به محمد شریعتمداری وزیر صنعت، معدن و تجارت خواستار ممنوعیت صادرات ١٨ قلم کالای اساسی همچون ذرت، گندم، آرد، جو، جودوسر، دانه‌های روغنی، روغن خام، روغن پالم، یونجه، کاه و کلش، پودر ماهی و گوشت، انواع سبوس، کنجاله سویا، سایر کنجاله‌ها، تفاله‌ها، خوراک آبزیان، افزودنی خوراک آبزیان، چاودارو سورگوم تا اطلاع ثانوی شده است.

در این رابطه مدیرکل دفتر توسعه صادرات وزارت جهادکشاورزی توضیح داد: با توجه به تخصیص ارز یارانه‌ای توسط دولت، امسال چند برابر سال گذشته ثبت‌سفارش کالاهای اساسی صورت گرفته است که به‌نظر می‌رسد توسط عده‌ای سودجو این کالاها صادر شود. شاهرخ شجری گفت: درحالی‌که این کالاها با ارز دولتی ٤٢٠٠ تومان برای تامین نیاز داخلی وارد می‌شود و با توجه به وضعیت بازار، نیازی به صادرات این محصولات نیست. مدیرکل دفتر توسعه صادرات وزارت جهادکشاورزی یادآورشد: در سال‌های گذشته بخش اندکی از این کالاها مازاد برنیاز داخلی صادر می‌شد اما این مهم درحالی رخ می‌داد که پیش از این ارز یارانه‌ای به این کالاها اختصاص نمی یافت و با ارز آزاد وارد می‌شد. وی علت چنین سودجویی‌هایی را تفاوت نرخ ارز دولتی از نرخ ارز آزاد اعلام کرد و گفت: این افراد کالاهای موردنظر را با ارز یارانه‌ای وارد و با ارز آزاد صادر می‌کنند که هزینه‌اش را دولت پرداخت می‌کند و سود کلانی به جیب دلالان می‌رود. شجری، اقدام دولت در ممنوعیت این اقلام را راهکاری برای جلوگیری از سودجویی و به نفع تولید و منافع ملی کشور دانست. ایرنا

@otaghbazarganibojnurd

Показано 20 последних публикаций.

360

подписчиков
Статистика канала