گفتار هایی از سیاست و اجتماع


Гео и язык канала: не указан, не указан
Категория: не указана


کانال: بیان دیدگاههای اندیشه ورزان
سیاسی / مطالب اجتماعی📚
✔مدیر کانال :
@Mrsamar
@Fzkeshavari

Связанные каналы

Гео и язык канала
не указан, не указан
Категория
не указана
Статистика
Фильтр публикаций


خداوندا ... !
کدام نقطه‌‌ی زمین، از تو خالیست
که خلق،
تو را در آسمان می‌جویند ؟

منصور حلاج

@POLTICALSOCIALSTUDIES


🔴 #مکانیزم_ماشه چیست؟

بندهای ۳۶ و ۳۷ برجام به موضوع نقض عهد طرفین در اجرای برجام و موضوعات اختلافی بر می گردد. مکانیزم حل اختلاف پیش بینی شده در برجام این گونه است که اگر یکی از طرف های برجام به این جمع بندی برسد که طرف دیگر به تعهدات ذکر شده در این توافق پایبند نیست، می تواند به کمیسیون مشترک شکایت کند. این کمیسیون، در چارچوب برجام و برای نظارت بر اجرای این توافق تاسیس شده است. اگر ظرف ۳۵ روز، شکایت آن گونه که شاکی می خواهد حل نشود، شاکی می تواند موضوع حل نشده را به عنوان دلیلی برای توقف اجرای تعهدات برجام در نظر بگیرد و به شورای امنیت سازمان ملل اطلاع دهد که موضوع حل نشده، متضمن عدم اجرای چشمگیر است. پس از آن، شورای امنیت ۳۰ روز وقت دارد تا درباره استمرار تعلیق تحریم ها یا بازگرداندن آنها قطعنامه صادر کند.

اگر در این مدت، شورای امنیت نتواند در این خصوص قطعنامه صادر کند، تمام تحریم های شورای امنیت سازمان ملل که قبل از برجام برقرار شده بودند، به طور اتوماتیک بازمی گردند. به این سازوکار، مکانیزم ماشه (Snapback) یا بازگشت سریع تحریم ها هم می گویند. نکته مهم این سازوکار این است که بازگشت تحریم ها، قابل وتو نیست. البته فعال شدن مکانیزم ماشه فعلا به معنای ارسال پرونده ایران به شورای امنیت و بازگشت فوری تحریم ها نیست/دنیای اقتصاد

@POLTICALSOCIALSTUDIES


هیچیک از ما از لحظات دردناک زندگی در امان نیستیم.لازم است که همه‌ی ما گروهی از افراد خوب و درست را برای رسیدن به مقصد زندگی در کنار خود داشته باشیم.شما به تنهایی از پسِ پارو زدن بر نمی‌آیید.کسی را پیدا کنید تا زندگی خود را با آن قسمت کنید.تا جایی که امکان دارد دوست پیدا کنید و هرگز فراموش نکنید که موفقیت شما در گرو دیگران است‌

📕 کتاب : تخت خوابت را مرتب کن
✍ اثر : #ویلیام_اچ_مک_ریون

@POLTICALSOCIALSTUDIES


🔴سلطان قابوس که بود؟

قابوس بن سعید بن تیمور البوسعیدی در ۱۸ نوامبر ۱۹۴۰ در صلاله متولد شد و چهاردهمین فرد در زنجیره مستقیم سلاطین خاندان آل بوسعید بود. لقب رسمی او در عربی جلالة السلطان المعظم قابوس بن سعید آل سعید (به معنی: اعلیحضرت سلطان بزرگ قابوس فرزند سعید از خاندان سعید) بود که بیشترین طول دوران پادشاهی را در بین دیگر حاکمان کشور‌های عربی داشت.

وی در «آکادمی سلطنتی نظامی» در «سندهرست» انگلیس تحصیل کرد و در ۲۳ ژوئیه ۱۹۷۰ زمانی که ۲۹ سال داشت، در پی کودتایی آرام و بدون خونریزی علیه پدرش به قدرت رسید و سلطنتش نیم قرن به طول انجامید.

سلطان در دوران پادشاهی‌اش به سروسامان دادن امور داخلی روی آورد، کشوری که در آغاز زمامداریش سخت عقب‌افتاده و منزوی از دنیا بود، به سوی پیشرفت اقتصادی هدایت کرد و در سطح بین‌المللی به ترمیم روابط گروه‌ها و کشور‌ها کمک کرد.

اعتبار جهانی او بر مبنای سیاست «دوستی با همه، دشمنی با هیچ کس» شکل گرفت؛ سیاستی که عمان را به کشوری محوری در برخی معادلات منطقه‌ای تبدیل کرد. سیاست عدم تعهد سیاسی به ائتلاف‌ها یا کشور‌های دیگر از او یک چهره بین‌المللی بی‌طرف ساخته بود.

میانجیگری عمان بین یمن و عربستان، عراق و کویت، غرب و سوریه و مواردی دیگر که مهمترین آن‌ها منجر به توافق ایران و آمریکا برای انجام گفت‌وگو در چارچوب مذاکرات هسته‌ای ۵+۱ شد، از جمله موارد ثبت‌شده در کارنامه اوست. سلطان قابوس در نزاع امارات، عربستان و بحرین با قطر جانب هیچ یک از طرف‌ها را نگرفت.

نگاهی به زندگی سیاسی سلطان قابوس

وقتی که عمان با شورش شبه‌نظامیان چپگرا رو به رو شد، ایران نقش اصلی در پشتیبانی از نیرو‌های نظامی عمان و حتی رویارویی مستقیم با این شبه نظامیان داشت و به موجب عملیات نظامی، ایران در ظفار توانست زمام امور را در سال ۱۹۷۵ به سلطان قابوس بازگرداند. از آن هنگام تاکنون به عقیده برخی تحلیلگران عرب، سلطان قابوس حکومتش را مدیون ایرانی‌هایی می‌داند که در روز‌های سخت به یاری‌اش شتافتند.

جانشین پادشاه عمان چه کسی است
معیارهای تعیین جانشین پادشاده عمان
بر پایه قانون اساسی عمان، پادشاه این کشور باید از فرزندان ذکور خاندان «ترکی بن سعید» باشد. والدین او هم باید حتما عمانی باشند. پیش از این در محافل رسانه‌ای نام افرادی، چون «اسعد بن طارق بن تیمور آل سعید»، «میثم بن طارق بن تیمور آل سعید»، «شهاب بن طارق بن تیمور آل سعید» که سه پسر عموی سلطان عمان هستند به چشم می‌خورد.

تعیین شدن جاشنین سلطان قابوس
شبکه تلویزیونی الجزیره به نقل از خبرنگار خود از تعیین «هیثم بن طارق آل سعید» به عنوان پادشاه جدید عمان در پی درگذشت سلطان قابوس بن سعید، پادشاه پیشین این کشور، خبر داد.

پادشاه جدید عمان چه کسی است؟

هیثم بن طارق بن تیمور آل سعید، که به عنوان جاشنین سلطان قابوس انتخاب شد در سال ۱۹۵۴ در عمان به دنیا آمد. مادر وی زن دوم طارق‌بن‌تیمور بود. هیثم بن طارق بیش از یک دهه، وزیر فرهنگ و میراث ملی بوده است و گاهی به‌عنوان فرستاده ویژه سلطان در برخی از نشست‌ها و مراسم‌ها مانند عروسی سلطنتی انگلیس در سال ۲۰۱۱ حضور داشته است. گفته شده او روحیات خاصی دارد و منافع اقتصادی زیادی در عمان دارد.

@POLTICALSOCIALSTUDIES


لم يقتل الحزن أحد،
ولكنه جعلنا فارغين من كل شيء.

اندوه کسی را نکشت،
اما ما را از همه‌چیز تهی کرد.

#محمود_درويش

@POLTICALSOCIALSTUDIES


هرگز واقعه‏‌ای چنان ناگوار نیست که خردمندان نتوانند آن را نهایتاً به سودِ خویش سازند، و هرگز چنان گوارا نیست که بی‏‌خردان نتوانند آن را عاقبت به زیانِ خویش گردانند.

فرانسوا دو لاروشفوکو: ادیب و فیلسوف فرانسوی (۱۶۸۰ - ۱۶۱۳)

#گفتارهایی_ازسیاست_واجتماع
@POLTICALSOCIALSTUDIES


آنان که دستی را که نانشان میداد،
گاز گرفتند،
محکوم اند به بوسیدن پاهایی که
لگدشان می زند!!

#اریک_هافر



#گفتارهایی_ازسیاست_واجتماع
@POLTICALSOCIALSTUDIES


امنیت مردم باید مهم ترین قانون باشد.

#سیسرون


#گفتارهایی_ازسیاست_واجتماع
@POLTICALSOCIALSTUDIES


راجع به ایدۀ تعارض بین فرهنگ ها، بین تمدن ها، من اعتقادی به آن ندارم. این چیزی است که برخی رهبران سیاسی سعی کردند استفاده کنند، و رسانه ها سعی کردند و هنوز هم سعی دارند به ما تحمیل کنند، تا بتوانند جهان و کار خود را ساده سازند.

#پائولو_کوئیلو



#گفتارهایی_ازسیاست_واجتماع
@POLTICALSOCIALSTUDIES


ایده‌ آل‌ ترین جامعه سیاسی آنست که فرمان در اختیار طبقه متوسط باشد، چرا که افراد آن از هر دو طبقه دیگر اجتماعی بیشتر است.

#ارسطو


#گفتارهایی_ازسیاست_واجتماع
@POLTICALSOCIALSTUDIES


آسیا هیچ وقت به روش های غرب متمدن نخواهد شد. آسیا بسیار بزرگ، و بسیار قدیمی است.

#رودیارد_ککیپلینگ


#گفتارهایی_ازسیاست_واجتماع
@POLTICALSOCIALSTUDIES


⭕️ﺍﯾﻦ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﭘﺸﺖ
« ﺳﻨﺪ ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ » ﺩﺭﺝ ﺷﻮﺩ !

ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ : ﺟﻔﺖ ﮔﯿﺮﯼ ﻧﯿﺴﺖ !

ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ : ﺗﺠﺎﺭﺕ ﻣﻬﺮﯾﻪ ﺩﺭ ﺑﺮﺍﺑﺮ ﺧﺪﻣﺎﺕ ﺍﺗﺎﻕ ﺧﻮﺍﺏ ﻭ
ﺁﺷﭙﺰﺧﺎﻧﻪ ﻧﯿﺴﺖ...

ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ : ﺍﺩﺍﻣﻪ ﺧﯿﺎﻻﺕ ﻭ ﺗﻮﻫﻤﺎﺕ ﻣﺠﺮﺩﯼ ﻧﯿﺴﺖ !

ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ : ﺩﺭﻣﺎﻥ ﻧﻮﺍﻗﺺ ﺷﺨﺼﯿﺘﯽ ﻭ ﺑﯿﻤﺎﺭﯼ ﻫﺎﯼ ﺭﻭﺍﻧﯽ
ﻧﯿﺴﺖ...

ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ : ﺭﻭﺍﺑﻂ ﺳﻄﺤﯽ ﮔﺬﺷﺘﻪ ﻧﯿﺴﺖ !

ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ : ﻋﻼﻗﻪ ﮐﻢ ﮐﻢ ﺧﻮﺩﺵ ﭘﯿﺪﺍ ﻣﯿﺸﻪ ﻧﯿﺴﺖ...

ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ : ﺳﻪ ﺭﻭﺯ ﺁﺷﻨﺎﯾﯽ ﻭ ﺳﯽ ﺳﺎﻝ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻣﺸﺘﺮﮎ نیست

ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ : ﺑﺎ ﭼﺎﺩﺭ ﺳﻔﯿﺪ ﺭﻓﺘﻦ ﻭ ﺑﺎ ﮐﻔﻦ ﺳﻔﯿﺪ ﺑﺮﮔﺸﺘﻦ
ﻧﯿﺴﺖ...

ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ : " ﻭﻇﯿﻔﻪ ﺷﻪ " ﻧﯿﺴﺖ !

ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ : ﭼﻮﻥ ﻣﻦ ﻣﯿﮕﻢ ﻧﯿﺴﺖ... ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ : ﺭﻭﺷﻨﻔﮑﺮﯼ ﻭ ﺳﻨﺖ ﺍﻧﺪﯾﺸﯽ ﻧﯿﺴﺖ !

ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ : ﺁﺭﺍﯾﺸﮕﺎﻩ 3 ﻣﯿﻠﯿﻮﻧﯽ ,
ﮔﻞ ﺁﺭﺍﯾﯽ 5 ﻣﯿﻠﯿﻮﻧﯽ ,
ﻣﺮﺍﺳﻢ 100 ﻣﯿﻠﯿﻮﻧﯽ ﻧﯿﺴﺖ...

ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ : ﺗﻌﻬﺪ ﺑﺮﺍﯼ ﺁﺧﺮ ﻋﻤﺮ ﻧﯿﺴﺖ !

ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ : ﻣﻦ ﺗﻮ ﺭﻭ ﺧﻮﺷﺒﺨﺖ ﻣﯽ ﮐﻨﻢ ﻧﯿﺴﺖ...

« ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ »
ﯾﻌﻨﯽ : ﺻﺪﺍﻗﺖ ، ﺷﻨﺎﺧﺖ ، ﺁﺯﺍﺩﯼ , ﺁﮔﺎﻫﯽ ,
ﺍﻋﺘﻤﺎﺩ ﻭ ﺍﻧﻌﻄﺎﻑ، ﺩﻣﻮﻛﺮﺍﺳﻲ ﺻﺤﻴﺢ
یعنی ﻋﺸﻖ ﺑﻲ ﺍﻧﺘﻬﺎ...

« ازدواج » ﻳﻌﻨﻲ : ﺯﻧﺪﮔﻲ
ﻓﻘﻂ ﻭ ﻓﻘﻂ ﺯﻧﺪﮔﻲ ﺑﺪﻭﻥ ﺧﻴﺎﻧﺖ،
ﺑﺪﻭﻥ ﺗﻘﻠﻴﺪ ﺍﺯ ﺍﻓﻜﺎﺭ ﺑﺪ !!!!

اﺯﺩﻭﺍﺝ
ﯾﻌﻨﯽ : ﺁﺯﺍﺩﺍﻧﻪ « ﻋﺎﺷﻖ » ﺑﺎﺷﯽ...!!!


https://t.me/POLTICALSOCIALSTUDIES


تنها انقلاب خطرناک ، انقلاب گرسنگان است . من از شورشهایی که دلیل آن بی نانی باشد ، بیش از نبرد با یک ارتش دویست هزار نفری بیم دارم .

#ناپلئون_بناپارت



#گفتارهایی_ازسیاست_واجتماع
@POLTICALSOCIALSTUDIES


در نهایت ، جهان باید همان وضعی را داشته باشد که همیشه داشته است ، یعنی امور سترگ برای بزرگان می ماند و پرتگاهها برای ژرف اندیشان ؛ ظرافت و هراس برای ظریف اندیشان ودر نهایت ،تمام امور نادر برای نادان .

#فریدریش_نیچه


#گفتارهایی_ازسیاست_واجتماع
@POLTICALSOCIALSTUDIES


فرد خلوت نشین می گوید که حقیقت در کتابها نیست و فیلسوف آن را پنهان می کند. فرد والا از فهمیده شدن توسط دیگران در هراس است نه از بد فهمیده شدن ؛ چون می داند کسانی که او را بفهمند به سرنوشت او یعنی رنج کشیدن در دنیا دچار خواهند شد.

#فریدریش_نیچه


#گفتارهایی_ازسیاست_واجتماع
@POLTICALSOCIALSTUDIES


انسان ها
به ميزان حقارتشان توهين ميكنند،
به ميزان فرهنگشان عشق ميورزند،
و به ميزان كمبودهايشان آزارت ميدهند...

هرچه حقيرتر باشند،
بيشتر توهين ميكنند تا حقارتشان را جبران كنند!
هر چه فرهنگشان غنی تر باشد،
بيشتر به ديگران عشق هدیه ميدهند ...
و هرچه هويّتشان عميق تر باشد
محترمانه تر رفتار ميكنند؛

به اندازه دركشان ميفهمند
و به اندازه شعورشان به باورها و حرف هايشان عمل ميكنند.


#گفتارهایی_ازسیاست_واجتماع
@POLTICALSOCIALSTUDIES


#امیرکبیر وطن پرست بود و عاشق ایران

معتقد و مومن بود


بدنبال ارتقا جایگاه جهانی ایران بود

اما یک عامل سبب حذفش شد

همانی که میتوان آن را عامل اصلی دانست
همانی که پیشرفت ایران نیازمند آن و رهبرانی با چنین ویژگی است

امیرکبیر بله قربان گو نبود و فساد نداشت و
با #فساداقتصادی وسیاسی درستیز بود

#بیست_دی سالروز شهادت دردناک سیاستمدار تاریخ ساز ایران

@POLTICALSOCIALSTUDIES


فریاد که اسباب گرفتاری ما را

چون حلقهٔ زنجیر ز هم فاصله‌ای نیست

#صائب

@POLTICALSOCIALSTUDIES


🔻بی‌عملیِ ترامپ و برجام!

ترامپ امشب همان داستان سرنگونی پهپاد گلوبال هوک را تکرار کرد و نشان داد که تا مرز جنگ پیش می‌رود اما گام آخر را بر نمی‌دارد، حداقل تا به امروز؛ حتی اگر هم گاه و بیگاه به سیاست فشار حداکثری خود چاشنی نظامی بدهد. به نظر می‌رسد فعلا می‌خواهد از طریق همین سیاست فشار حداکثری به تنش با ایران ادامه دهد تا به قول خودش به توافقی جامع دست یابد. اما در لابلای سخنان امشب ترامپ یک جمله معنادار درباره برجام بود که گفت این توافق به زودی کارکرد خود را از دست می‌دهد؛ هر چند که خیلی وقت است این کارکرد از دست رفته است. هیچ بعید نیست که بی‌عملی ترامپ در قبال حملات ایران به پایگاه‌های آمریکا جدا از نگرانی از وقوع یک جنگ زیانبار، احتمالا به ساخت و پاختی هم با اروپایی‌هایِ نگران از وقوع این جنگ برگردد که این قول را از شرکای اروپایی برجام گرفته باشد تا در ازای فعال کردن مکانیسم ماشه از جانب آن‌ها گامی به عقب بردارد؛ به این امید که اروپا دیگر قولا و فعلا در بحث برجام در کنار آمریکا قرار گرفته و با بردن پرونده به شورای امنیت سیاست فشار حداکثری را وارد فاز جدیدی کنند. این چیزی است که ترامپ در سایه هزینه بالای جنگ مدت‌هاست به آن می‌اندیشد.
در این چند روز، ایران با برداشتن گام پنجم کاهش تعهدات به نوعی اعلام نشده از برجام خارج شده و دیگر قید و بندی نمانده است که به آن پایبند باشد، اما خوب همین گام در موقعیتی اتخاذ شد که تحت الشعاع تحولات اخیر قرار گرفته و اروپا که نگران از بالا گرفتن تنش‌ها و شروع یک جنگ بود، با وجود اعتراضاتی نسبت به این گام، واکنشی جدی از خود نشان نداد. اما حالا که تب رویارویی نظامی فرونشسته است، بعید نیست در روزها و هفته‌های آتی شاهد تند شدن موضع اروپایی‌ها در بحث برجام و حتی حرکت آن‌ها به سمت فعال کردن مکانیسم ماشه باشیم؛ خواه در قالب معامله‌ای با ترامپ باشد یا بدون آن، که هر دو صورت به نفع سیاست فشار حداکثری است. این مساله احتمالا برای جبران بی‌عملی در قبال حملات اخیر دنبال شود. در حقیقت، سخنان امشب ترامپ بازگوی این نکته است که وی می‌خواهد نه از طریق جنگِ پرهزینه، اما بدون هزینه و با همین سیاست فشار به اهداف خود برسد.

@POLTICALSOCIALSTUDIES


صلح یعنی آن‌ که در را می‌زند «دوست» باشد.

#یانیس_ریتسوس

@POLTICALSOCIALSTUDIES

Показано 20 последних публикаций.

169

подписчиков
Статистика канала