مرکز تلویزیون وانیمیشن سوره


Гео и язык канала: не указан, не указан
Категория: не указана


"ما نقد می کنیم،تحلیل می کنیم،تا بهترین رسانه را داشته باشیم"
?با مرکز تلویزیون و انیمیشن سوره همراه باشید?

آدرس سایت:www.rpcta.com
Instagram:rpcta

Связанные каналы

Гео и язык канала
не указан, не указан
Категория
не указана
Статистика
Фильтр публикаций


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
گفتگویی با محمد هاشمی رفسنجانی، درخصوص سیزده سال ریاست بر سازمان صداوسیما، ، به همراه پاسخ به سوالی که مدت‌ها بی جواب بود، آیا مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی در انتخاب محمد هاشمی نقشی داشته است.
@rpcta


🔶برای کامل شدن این پرونده با یکی دیگر از دوبلورهای قدیمی کشورمان گفتگو کردیم، شوکت حجت که با دوبله شخصیت‌هایی مثل «ایشی زاکی» در کارتون «فوتبالیست ها» و «سگارو» در «سفرهای میتی کومان» نقش مهمی در نوستالژی سازی برای نسل ما داشت.

✔️ خشونت، سرعت، غم نان و دیگران!

💢نکته ای که نباید از آن غافل شد این است که به مرور سرعت دوبله آثار بالا رفت و مثلا در یک روز چند کار دوبله می‌شد، درحالی که در گذشته اینطور نبود و دوبله یک فیلم سینمایی شاید یک هفته طول می‌کشید. در آن سال‌ها به دلیل زمان مناسبی که داشتیم با آرامش کار می‌کردیم، اما در حال حاضر یک فیلم سخت مثل انیمیشن‌های مهم سال 2017 صبح که به دست ما می‌رسد، باید تا شب دوبله شود چون فردا فیلم دیگری را باید دوبله کرد. طبیعتا در چنین حالتی بیشتر از یک بار نمی‌توان کار را دید و با کاراکتر ارتباط برقرار کرد که این مسئله حس و حال گوینده را در حین دوبله کم و کمتر می‌کند. به طور کلی بحث توجه به کیفیت فیلم‌ها و انیمیشن‌ها خیلی مهم است، من یادم هست که یک بار فیلمی را دوبله می‌کردم، آن اثر چنان وحشتناک بود که من نمی‌توانستم آن را نگاه کنم. یک فیلم رزمی بود که به قدری دست و پا در آن قطع می‌شد، زمانی که رُل خودم را می‌گفتم سرم را پایین می‌انداختم تا آن را نگاه نکنم. واقعا نمی‌دانم آثاری از این دست چه آموزش و لذتی برای نوجوان ما دارد و به جز ارضا شدن خشونت درونی او دیگر چه کاری انجام می‌دهد؟
💢بحث مالی هم در این زمینه بی تاثیر نبود. یک گوینده برای اینکه بتواند دریافت مالی مناسبی داشته باشد، مجبور است که بعضا بیشتر از حد معمول کار کند و انرژی بگذارد، چنین چیزی در بلند مدت کیفیت کار را پایین می‌آورد. البته نباید از کنار بی پولی سفارش دهندگان هم گذشت، خیلی‌ها ترجیح می‌دهند برای کارهایشان از گوینده‌های ارزان‌تر استفاده کنند. یعنی به دنبال صداهای آشنایی که برای مخاطب حس نوستالژیک دارد و مردم با آنها خوب ارتباط برقرار می‌کنند، نیستند. چون آن صداها قیمت بالاتری نسبت به دوبلورهای جوان دارند. جدیدا بیشتر دنبال گویندگانی هستند که کار را صرفا سریع بگویند و ضبط کنند، برای همین می‌بینید که یک سری از صداهای ارزان، دائما تکرار می‌شوند و در آثار مختلف هم حضور دارند.
💢 نسخه کامل این مصاحبه را در INSTANT VIEW بخوانید

http://yon.ir/PpRA1


Репост из: مرکز تلویزیون وانیمیشن سوره
Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
گفتگویی پرتیتر با محمد هاشمی رفسنجانی، از سیزده سال ریاست بر صداوسیما: اصلاح ساختار تلویزیون/ اختلاف با شورای سرپرستی/ دیدار پرحاشیه با فائقه آتشین
به زودی...
#مرکز_تلویزیون_انیمیشن
#حوزه_هنری
@RPCTA


🔶صحبت های محمدرضا صولتی دوبلور انیمیشن های مختلفی همچون باب اسفنجی درخصوص شرایط دوبله انیمیشن و ریزه کاریهایش

✔️انیمیشن ها هم عوض شدند


💢دوبله انیمیشن شرایط ویژه خاص خود را دارد، مثلا بعضی اوقات در انیمیشن‌ها، شخصیت‌ها شکل‌های غیرمتعارف دارند، مثلا دهانشان بسیار بزرگ است یا حالت صورتشان به گونه‌ای است که بیننده انتظار دارد صدایی متناسب با آن حالت دهان بشنود. هندل کردن این شرایط بستگی به دوبلور و تجربیاتی که کسب کرده، دارد. برخی اوقات باید دوبلور به این فکر کند که چه صدایی متناسب با چهره شخصیتی است که قصد دارد جای او صحبت کند و از همان تن صدا استفاده کند. به‌عنوان نمونه در انیمیشن «ماشین‌ها» که من کار دوبله آن را به عهده داشتم شخصیتی بود به نام «ماتر» که به خاطر دندان‌ها و لحن خاص تگزاسی‌اش کار دوبلور را سخت می‌کرد. من مجبور شدم برای این شخصیت وقت زیادی بگذارم تا به لحن و لهجه مورد قبولی برسم. این ریزه کاری‌ها نکاتی است که باید در انیمیشن‌ها قدیمی و جدید به آنها توجه کرد.
💢خود من اصلا آدم طناز یا کارتون‌بین حرفه‌ای نبودم. انیمیشن را دوست داشته و دارم، ولی این‌گونه نیست که بگویم از ابتدا تنها به انیمیشن فکر می‌کردم. وقتی وارد کار دوبله شدم، بین اعضای انجمن گویندگان قدیمی و انجمن جدیدی که راه‌اندازی شده بود، اختلافاتی به وجود آمده بود و من عضو انجمن گویندگان جوان بودم که قرار بود تنها انیمیشن دوبله کنند و انجمن گویندگان قدیمی به دوبله سریال‌ها و فیلم‌‎ها بپردازد. این‌گونه بود که من وارد دنیای پر از رنگ و شاد انیمیشن‌ شدم. بعد از این شرایط و برای این که در دوبله بمانم به خلق تیپ‌ها و شخصیت‌های عجیب و غریب جدید روی آوردم که مورد توجه و استقبال قرار گرفت و من هم تمرکز اصلی کارم را روی دوبله انیمیشن گذاشتم. تاکنون هم انیمیشن‌های زیادی را دوبله کرده‌ام و همه از من انتظار دارند بیشتر از این که روی فیلم و سریال متمرکز شوم، کارتون دوبله کنم. اما حس می‌کنم تنها ایراد این کار این است که صدای من قابلیت‌های زیادی داشت که خیلی از همکاران دوبلورم آن را تائید می‌کردند، اما حالا فقط کارتون دوبله می‌کنم هرچند از کارم راضی هستم، اما صدای واقعی من ربطی به انیمیشن و شخصیت‌های کارتونی ندارد !

#محمدرضا_صولتی
#دوبله_قدیمی
#نوستالژی


http://yon.ir/uNQTE


🔶برای این پرونده ابتدا با ناهید امیریان گفتگو کردیم، دوبلور توانمند و با سابقه ای که شخصیت های محبوبی همچون سندباد، بامزی، نل و... را برای ما ماندگار کرد

✔️ از لطافت قدیم به خشونت امروز

💢در اواخر دهه 50 و اوایل دهه 60 يک سری انیمیشن‌هایی برای دوبله به تلويزيون ایران آمد که اکثر آنها در حافظه تاریخی مخاطبان قدیمی تلویزیون ماندگار شدند. در آن دوران تلويزيون برنامه‌های آنچنان زيادی نداشت و چون در زمان جنگ بودیم، حال و هوای برنامه سازی برای تلویزیون با اوضاع امروز تفاوت عمده‌ای داشت. آن زمان انیمیشن‌های زیادی از تلویزیون پخش می‌شد و به نوعی می‌توان گفت که همه مردم دوست داشتند که کارتون‌ها را تماشا کنند. به نظرم دليل محبوبيت کارتون‌های دهه‌های گذشته اين بود که فيلم‌های سينمایی کمی از شبکه‌های سیما پخش می‌شد و مردم در منازل‌شان پای تلويزيون می‌نشستند و اکثرا انیمیشن می‌دیدند، به همين دليل جذب اين گونه برنامه‌ها می‌شدند و از بزرگ تا کوچک، همه اعضای خانواده کارتون تماشا می‌کردند. البته آثاری که در آن دوران پخش می‌شد با حال و هوای انیمیشن‌های امروزی فرق مي کرد و مانند این آثار جدید خشن و پر از صحنه‌های درگیری و جنگي نبود و به همين دليل به دل مي نشست. انیمیشن‌های امروزی فضاهای خشونت آمیزی را به مخاطبانش نشان می‌دهد، صحنه‌هایی که بعضی از آنها برای بزرگسالان هم مناسب نیست، چه برسد به قشر کودک و نوجوان.
💢اکنون همه چيز در دوبله ديجيتالي خلاصه می‌شود و شما می‌بینید که مثلا يک فيلم سينمايي را يک روزه دوبله می‌کنند، درحالی که در دوران گذشته به شکل آپارات کارها را دوبله می‌کرديم و این خیلی زمان بر بود. به طور مثال انیمیشن «سندباد» 16 ميلي متری بود و ما روزی دو نيم ساعت، يعني دو قسمت دوبله مي‌کرديم که ساعت 9 صبح تا 7 بعد ازظهر دوبله آن طول می‌کشيد. یا مثلا برای کارهای رئال، يک فيلم به 20 قسمت تقسيم و هر قسمت از آن چندين بار تکرار می‌شد و با گوشي تمرين و سپس ضبط می‌کرديم که زمان زيادی می‌برد. البته این‌ها را نگفتم که فکر کنید روش قدیمی بهتر بود، خیر اکنون کيفيت دوبله اصلا پايين نيامده است بلکه با پيشرفت فناوری و ديجيتالی شدن، کارها سريع‌تر هم انجام می‌شود، با اين حال، اما باید بگویم که به نظرم گوينده‌های آن دوران بهتر از اکنون هستند. من معتقدم هر چه قدر روی دوبله بيشتر کار شود، نتيجه بهتری خواهد داد چون سرعت در دوبله کيفيت را پايين می‌آورد و در نتیجه و خروجی کار به شدت تاثیرگذار است.
💢 نسخه کامل این مصاحبه را در INSTANT VIEW بخوانید

#ناهید_احمدیان
#دوبله_قدیمی
#نوستالژی

http://yon.ir/kO2Hl


🔶 موضوع این هفته انیمیشن تغییر حال و هوای انیمیشن‌های خارجی است که برای پخش از تلویزیون انتخاب و دوبله می‌شوند

✔️ دوبله‌های نوستالژیک

در این #پرونده همراه ما باشید

#مرکز_تلویزیون_انیمیشن
@rpcta


🔸مهم ترين اتفاقات فرهنگي هنري را با هنربين ببینید.

🔴 #هنربين شما را از ورق زدن و تماشاي برنامه هاي خبري متعدد #بي_نياز مي كند.

✔️هنربين،فصل دوم ،قسمت چهارم


#هنربين
#قسمت_چهارم
#جشنواره_عمار
#نمایشگاه_کتاب
#جشنواره_موسیقی_فجر
#جشنواره_فیلم_فجر

✔️علاوه بر سايت #آپارات شما میتوانید در دیگر سایت های اشتراک ویدئو هم ببينده هنربين باشيد .

🕶ما منتظريم بهمون بگيد كه اين برنامه مورد پسند شما بود یا خیر؟!


https://www.aparat.com/v/gT7Pt


🔶 پیکسار و دیزنی گلدن گلوب را شکار کردند

✔️ کوکو، یک چراغ روشن

#کوکو
#والت_دیزنی
#پیکسار
#گلدن_گلوب
#اسکار

#مرکز_تلویزیون_انیمیشن
#حوزه_هنری
@rpcta


دی 1396.pdf
3.9Мб
🔶شماره پنجم ماهنامه تلویزیون و انیمیشن منتشر شد

💢با پرونده‌ها و گفتگوهای ویژه تلویزیونی و انیمیشنی

💢به همراه فایل‌های صوتی و تصویری مربوط به مطالب برای راحتی دوستانی که حوصله خواندن ندارند!

@rpcta


🔶 با رای اکثر موسسات امتیاز دهنده آکادمی؛

✔️ کوکو در یک قدمی اسکار

#کوکو
#والت_دیزنی
#پیکسار
#اسکار

#مرکز_تلویزیون_انیمیشن
#حوزه_هنری
@rpcta


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🔶 پنجمین شماره ماهنامه تلویزیون و انیمیشن

💢فردا منتظر ما باشید،با پرونده‌هاو گفتگوهای ویژه تلویزیونی و انیمیشنی

💢به همراه فایل‌های صوتی مطالب برای راحتی دوستانی که حوصله خواندن ندارند!
@rpcta


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🔴 تیزر جدیدترین قسمت برنامه #هنربين

✔️ امروز منتظر چهارمین قسمت از فصل دوم این برنامه باشید

#هنربین
#قسمت_چهارم
#جشنواره_موسیقی_فجر
#جشنواره_عمار
#جشنواره_فیلم_فجر
@rpcta


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🔸تیزر انیمیشن های «ماساکی یوآسا»

#ماساکی_یوآسا
#لو_روی_دیوار
#شب_کوتاه_است
#بازی_ذهنی
#جی_کیدز

#مرکز_تلویزیون_انیمیشن
#حوزه_هنری
@rpcta


🔶 تیزری از انیمیشن های یوآسا

✔️ جی کیدز و آثار ماساکی یوآسا

تیزر این انیمیشن ها را با هم ببنیم 👇👇👇

#مرکز_تلویزیون_انیمیشن
#حوزه_هنری
@rpcta


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🔸تیزر سریال انیمیشن «خانه ارواح»

#خانه_ارواح
#شانون_تیندل
#دیزنی
#کوبو_و_دوتار

#مرکز_تلویزیون_انیمیشن
#حوزه_هنری
@rpcta


🔸تیزر انیمیشن «خانه ارواح» منتشر شد

✔️ انجمن ارواح سرخوش

تیزر این سریال انیمیشن را با هم ببنیم 👇👇👇

#مرکز_تلویزیون_انیمیشن
#حوزه_هنری
@rpcta


🔶برای تکمیل شدن این پرونده، گفتگویی هم با محمدرضا کریمی صارمی داشتیم، مدیرکل امور سینمایی و تئاتر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان. این گفتگو را با هم بخوانیم

✔️ مسیری که دنیا طی کرده

💢دوستانی که در شهرستان‌ها مشغول به کار هستند، فکر می‌کنند در تهران از بودجه بیشتری برخوردارند، ولی موسسه‌های دولتی برایشان فرقی ندارد که یک اثر در کجا تولید می‌شود و اولویت اصلی‌شان این است که کار کیفیت خوبی داشته باشد. در بسیاری از کشورهای دنیا نیز همینطور است، مثلا ما در سفری که به مجارستان داشتیم، کمپانی انیمیشن سازی که در شهر صدهزار نفری «کِچکِمیت» دیدیم، در «بوداپست» پایتخت این کشور ندیدیم. اتفاقا «مایکل دودوک»، کارگردان مطرح هلندی بخش‌هایی از انیمیشن محبوب «لاک پشت قرمز» که جایزه اسکار گرفت را در همان استودیویی ساخته بود که در شهری کوچک در مجارستان وجود داشت. بعد از سال 2000 که اقتصاد انیمیشن رنگ و بویی جدی‌تر گرفت و کمپانی‌ها به فکر سود بیشتر افتادند، به سراغ استفاده از نیروی کار ارزان‌تر رفتند، البته دلیل اینکه نیروی کار خارج از پایتخت ارزان‌تر است به کیفیت کار آنها مربوط نمی‌شود، بلکه مسائلی مثل ارزان‌تر بودن اجاره استودیو، دور بودن از شلوغی و آلودگی‌های مختلف و فراغ بال بیشتر که در کلان شهرها وجود ندارد، دلیل اصلی این اتفاق است.
💢جدا از اینکه چنین سبکی یعنی تمرکز زدایی از کلان شهرها در دنیا ثابت شده است، خود ما نیز بیش از پنجاه سال است که در حوزه انیمیشن مستقل در شهرستان‌ها آثار خوبی ساخته‌ایم و نیروی انسانی با استعدادی در شهرهای مختلف داریم که تولیدات استانداردی از آنها دیده‌ایم. مثلا در شهرهای همدان، شیراز، کرمان و مشهد در این سال‌ها انیمیشن‌های خیلی خوبی تولید شده و حالا دیگر این شهرها قطب انیمیشن ایران محسوب می‌شوند. فیلم بلند سینمایی «کیف‌ها» که در کرمان ساخته شد و با استقبال خوبی مواجه شد، یا پروژه استاپ موشن «آقای گوزن» که در مشهد و با حمایت مرکز انیمیشن تولید شد هم از آن دست آثار ویژه تولید شده در شهرستان‌هاست. به نظرم نکته حائز اهمیت اینجاست که بچه‌ها باید کیفیت آثارشان را به استاندارد انیمیشن ایران برسانند و فکر نکنند چون در شهرستان هستند کیفیت اصلا مهم نیست و آنها نمی‌توانند آنچه که در تهران تولید می‌شود را بسازند، ما در این سال‌ها دیدیم کسانی که جایزه‌های جهانی گرفته‌اند در شهرستان‌های مختلف حضور دارند و در همانجا کارهای فوق العاده‌ای ساخته‌اند.
💢 نسخه کامل این مصاحبه را در INSTANT VIEW بخوانید

#محمدرضا_کریمی_صارمی
#تمرکززدایی
#انیمیشن_ایران

http://yon.ir/8MnRM


🔶تحلیل های مجتبی موسوی، کارگردان انیمیشن «آقای گوزن» که بیشتر کارهایش را در مشهد ساخته، اما سال هایی را هم به خاطر کار به تهران مهاجرت کرده است

✔️ ارتباطات، رمز موفقیت

💢اگر بحث تمرکززدایی واقعا رخ دهد، صددرصد مزایای زیادی خواهد داشت، مثلا اینکه هنرمندان انیمیشن به این نتیجه می‌رسند که تهران رفتن سود خاصی برایشان ندارد. خیلی از دوستانی که در این سال‌ها به تهران رفتند، (از جمله خود من که چند سال آنجا کار کردم) به این نتیجه رسیدند که در پایتخت مزیت رقابتی وجود ندارد و برای اینکه راحت‌تر پروژه بگیریم، لازم نیست مواردی مثل شلوغی، آلودگی و گرانی را تحمل کنیم. منی که در غیر از پایتخت هستم اگر مشکل ارتباطاتم را حل کنم خیلی راحت‌تر کار می‌گیرم و با فراغ بال آن را انجام می‌دهم. خیلی اوقات ممکن است این ارتباطات سفارش‌هایی را برای شما داشته باشد که صرفا از تهران هم نیست، ما انیمیشن سازهای زیادی در کشورمان داریم که با کشورهای دیگر کار می‌کنند، چون در سینما چیزی تحت عنوان مرز جغرافیا معنی ندارد.
💢در کنار بحث عدالت در پخش و توزیع، یک موضوع هم به بحث ارتباطات برمی‌گردد، هم مسئولین و هم دوستانی که در تهران مشغول هستند مقصرند که اخبار و اطلاعات را به طور دقیق منتشر نمی‌کنند تا همه متوجه شوند که در تهران چه خبر است، یعنی خود هنرمندان باید از حال و روز و شرایط موجود باخبر باشند. دوستانی که در شهرهای دیگر کار می‌کنند، گویا یک دیوار فرضی دور خود کشیده‌اند، در آنجا محصور شده‌اند و بیرون هم نمی‌آیند. در حالی که این روزها با پیشرفت گسترده وسایل ارتباطاتی، دیگر فرقی بین مشهد و تهران، یا مشهد و نیویورک نیست. شما به راحتی می‌توانید به همه نقاط کره زمین دسترسی داشته باشید و از همه جا پروژه بگیرید. من خودم بیشتر پروژه‌هایم در دیگر شهرهای کشور، علی‌الخصوص مشهد است، اما با اکثر دوستان تهرانی در ارتباط هستم.
💢 نسخه کامل این مصاحبه را در INSTANT VIEW بخوانید

#مجتبی_موسوی
#تمرکززدایی
#انیمیشن_ایران

http://yon.ir/Hb1rN


با محمدحسین صادقی، تهیه کننده انیمیشن لوپتو، انیمیشنی که در راستای 🔶بحث تمرکززدایی در کرمان در حال تولید است گفتگو کردیم

✔️تمرکززدایی به شرط برنامه ریزی دقیق

💢ما سال‌هاست در شهرستان کار می‌کنیم و برای گرفتن هر پروژه باید هزار کیلومتر مسافت را طی کنیم، به تهران بیاییم، به مدت چند روز وقت بگذاریم و در جلسات متعدد مذاکره کنیم و ببینیم قرارداد بسته می‌شود یا خیر. همین مسئله بُعد مسافت بعضی اوقات سفارش دهنده را از اینکه با یک استودیو شهرستانی کار کند، منصرف می‌کند. نکته قابل تامل اینجاست که حتی در خود شهرستان‌ها نیز سفارش‌های محدودی وجود دارد. سیمای استان‌ها و شبکه‌های تلویزیونی استانی، معمولا مشکلات مالی فراوان دارند و در حوزه سفارشات انیمیشن نمی‌توانند با گستردگی زیاد کار کنند، فضا در اکثر شهرها خیلی محدود است و آمار سفارشات امیدوار کننده نیست. مورد دیگری که باید به آن اشاره کرد رفتار برخی سفارش دهندگان با استودیوهای خارج از تهران است. توقع کارفرمایان از استودیوهای انیمیشن شهرستانی این بوده و هست که با قیمتی به مراتب پایین‌تر از استودیوهای مشابه در تهران آثار را تولید کنند، یعنی در قیمت‌گذاری تبعیض وجود دارد و این مسئله‌ایست که باید فکری هم به حال آن کرد.
💢یک دوره‌ای در دهه هشتاد توسط سیمای مراکز استان‌ها و شبکه‌های استانی، سفارشاتی به استودیوهای شهرهای مختلف داده شد ولی به دلیل عدم مدیریت درست و تامین نشدن اعتبارات از طرف شبکه‌ها، آن اتفاق سرانجام خوبی پیدا نکرد و استودیوهای زیادی تعطیل شدند. به نظرم تمرکززدایی نیاز به برنامه‌ریزی دقیق دارد و در غیر این صورت اگر باز هم غیراصولی رفتار شود، استودیوهایی که در شهرستان‌ها کار می‌کنند آسیب می‌بینند. یک استودیوی قدرتمند با پشتوانه مالی خوب می‌تواند تاخیر در پرداخت مطالبات را تحمل کند، اما در اکثر شهرستان‌ها استودیوها توانایی مالی چندان زیادی ندارند و ممکن است حیات‌شان با عدم پرداخت به موقع یک پروژه به خطر بیافتد. پس این اتفاق حتما باید با دقت و برنامه ریزی مناسب صورت پذیرد تا برای استودیوهای کوچک‌ شهرهای مختلف نیز آسیب‌زا نباشد، یعنی اینطور نشود که با شعار تمرکززدایی وارد یک فضایی شویم که انیمیشن سازهای شهرستانی از چاله بی سفارشی به چاه تعطیلی بیافتند.
💢 نسخه کامل این مصاحبه را در INSTANT VIEW بخوانید

#محمدحسین_صادقی
#تمرکززدایی
#انیمیشن_ایران

http://yon.ir/GG1x1


🔶سیاست تمرکززدایی در انیمیشن، چه کمکمی به رشد این هنر-صنعت در شهرهای مختلف میکند؟

✔️ به دور از هیاهوی پایتخت

در این #پرونده همراه ما باشید

#مرکز_تلویزیون_انیمیشن
@rpcta

Показано 20 последних публикаций.

916

подписчиков
Статистика канала