کلینیک مهندس صنایعشو


Гео и язык канала: не указан, не указан
Категория: не указана


کاریابی و مشاوره شغلی و تحصیلی
توسعه و گسترش کاربرد مهندسی صنایع
اموزش نیروهای متخصص در زمینه مهندسی صنایع
مشاوره در امور آموزشی و پژوهشی مهندسی صنایع
میزگردهای هفتگی و ماهیانه
دوره های آموزشی کاربردی انلاین
اشتراک‌ گذاری تجربیات

@mohandesesanaye

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Гео и язык канала
не указан, не указан
Категория
не указана
Статистика
Фильтр публикаций


چگونه بدون هیچ سابقه‌ی کاری، کار پیدا کنیم؟ این یکی از پرسش‌های مهمی است که همیشه برای افراد جویای کار و به‌ویژه بسیاری از فارغ‌التحصیلان مطرح است. حقیقت این است که وقتی برای هر کاری به سابقه‌ی کار نیاز است، تکلیف یک فرد فارغ‌التحصیل که تنها تجربه‌اش مدرک تحصیلی اوست چیست؟ این افراد از کجا باید شروع کنند؟ امروز «#صنایعشو» برایتان از راه‌هایی گفته است که به کمک آنها می‌توانید بدون داشتن سابقه کار، شغل خوبی پیدا کنید.


چگونه می‌توانیم بدون داشتن سابقه‌ کار، یک شغل خوب پیدا کنیم؟👇👇👇👇😍😍😍


Репост из: Ise Admin
📣📣دعوت به همکاری:
با هدف گسترش طیف خدمات کانال و انجام پروژه برای دانشجویان عزیز از تمام کسانی که در زمینه های زیر تخصص لازم را دارا میباشند دعوت به عمل می آید.

🔴مهارت های مورد نیاز:

1️⃣ برنامه نویسی Matlabشامل الگوریتم های فرابتکاری (ژنتیک، گرگ خاکستری، SA، PSOو...)

🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
🔽 برای اطلاعات بیشتر می توانید با آیدی زیر تماس حاصل نمایید:

🆔 @Iseadmin


ثبت درخواست مشاوره در موارد زیر :
کاریابی و مشاوره شغلی و تحصیلی
توسعه و گسترش کاربرد مهندسی صنایع
اموزش نیروهای متخصص در زمینه مهندسی صنایع
مشاوره در امور آموزشی و پژوهشی مهندسی صنایع
میزگردهای هفتگی و ماهیانه
دوره های آموزشی کاربردی انلاین
اشتراک‌ گذاری تجربیات👇👇👇👇👇👇
09399613744
@mohandesesanaye


نقش #کوچینگ در #موفقیت #فردی و #سازمانی


امروزه با افزایش سرعت #تغییرات، زندگی فردی و اجتماعی انسانها پیچیده تر از قبل شده و نمیتوان با برخی از راه حل های گذشته آنها را رفع نمود. در این بین پدیده ای به نام کوچینگ یا توانمندسازی وارد زندگی شده است که می تواند ریسک #تصمیم_گیری و انتخاب های ما را کاهش دهد.فردی را در نظر بگیرید که در راه اندزی کسب و کار و یا رفتار سازمانی نیاز به مشورت دارد. در این حال شما چه مشاور شایسته ای را به او پیشنهاد می کنید؟ آیا فردی را پیشنهاد می دهید که دارای علم زیادی است و یا فردی که علاوه بر علم دارای تجربه کافی در آن زمینه است؟ قطعا نفر دوم فرد ایده آلی برای موفقیت شما در زندگی خواهد بود.اگر موارد زیر را تجربه کرده اید:آیا مواقعی پیش آمده که در تصمیم خود دچار سردرگمی شوید و بین چندین گزینه #مردد باشید؟آیا تابحال این تجربه را داشته اید که #انگیزه ادامه کار را از دست دهید و فردی مناسب نباشد که بتوانید از راهنمایی های او استفاده کنید؟آیا توانایی ها و استعداد خود را می شناسید؟چگونه میتوانید بیشترین بازدهی روزانه را کسب کنید؟آیا در رسیدن به #اهداف خود دچار مشکل شده اید و هر بار وارد زمینه خاصی می شوید؟اگر موارد بالا در مورد شما صدق می کند، احتیاج به یک مربی یا کوچ دارید تا بتوانید از اشتباهات تکراری جلوگیری کنید و مسیر جدید و امنی را طی کنید.


Репост из: کلینیک مهندس صنایعشو
نمونه مشاوره شغلی زیر یه ماه دعوت به مصاحبه شدن در چند مورد، دانشجوی ترم 6 هستن و مشاوره گرفتن، به امید موفقیت همه صنایعشویی ها


شرکت اتوماسیون صنعتی برگ واقع در خیابان جردن طراح ، گرافیست بصورت پاره وقت استخدام می کند. در صورت تمایل رزومه خود را به ادرس ذیل ایمیل فرمایید.
Hr@bargco.com


دوستان سلام ، به اطلاع می رساند یک شرکت تولیدی در منطقه تاکستان به یک نفر کارشناس توسعه منابع انسانی با حداقل 5 سال سابقه مرتبط نیاز دارد. در صورت شرایط احراز پس از مدت مشخص توسط کارفرما ، قابلیت ارتقا به رده مدیریت هم مقدور خواهد بود. لطفا رزومه در پی وی ارسال فرمایید.
ارسال رزومه به آی دی:

@Taherkhani2015


باسلام
اقا جوان فعال اشنا به امور بانكي و اداري علاقه مند بكار فروش با تحصيلات دانشگاهي جهت همكاري در دفتر بازرگاني توزيع كاشي نيازمنديم،علاقه مندان رزومه خود را بشماره
٠٩١٢٢٧٢١٩٥٥ارسال فرمايند.
باتشكر
اميني


جذب امریه خدمت سربازی در وزارت علوم تحقیقات و فناوری

📋 مرکز جذب اعضای هیئت علمی وزارت علوم تحقیقات و فناوری بر اساس مجوزهای اخذ شده ،در نظر دارد در راستای تکمیل سهمیه نیروی امریه خود از بین داوطلبان واجد دارای شرایط زیر، به‌صورت امریه خدمت سربازی دعوت به همکاری ‌نماید.

🔻شرایط
🔹استان های مورد نیاز:تهران و مراکز تابع استان ‌ها
🔹مدرک تحصیلی مورد نیاز:کارشناسی, کارشناسی ارشد
🔹 جنسیت مورد نیاز: آقا

🔸مهلت ثبت نام: تا 6 شهریور 97

⬅️متقاضیان محترم برای مشاهده جزئیات بیشتر به لینک زیر مراجعه نمایند.
➡️ www.e-estekhdam.com/?p=156890




body language


زمانی که از در وارد می‌شوید، بهترین فرصت است که از زبان بدن‌تان به منظور ترغیب کارفرما کمک بگیرید. گفته می‌شود در همان ۱۰ ثانیه‌ی اولی که مقابل کارفرما حضور پیدا می‌کنید، سرنوشت‌تان تعیین می‌شود. برای اینکه بهتر به نظر برسید، شانه‌های‌تان را به سمت عقب بکشید و سرتان را صاف بالا بگیرید. قدم‌های‌تان را طوری تنظیم کنید که طول هر گام چیزی حدود ۶۰ سانتیمتر دربیاید. وقتی به سمت کارفرما حرکت می‌کنید، برقراری ارتباط چشمی فراموش‌ نشود.


عمیق نفس بکشید و در هنگام بازدم شروع به صحبت کنید

برای اینکه از شدت اضطراب خود بکاهید، عمیق‌تر نفس بکشید. سعی کنید نفس کشیدن‌تان را طوری تنظیم کنید که در هنگام بازدم، یعنی موقع بیرون دادن هوا، شروع به صحبت کنید. تنفس دیافراگمی (نوعی تنفس عمیق که در آن شکم بیش از قفسه‌ی سینه منبسط می‌شود) را تمرین کنید و قبل از شروع مصاحبه ۱۰ مرتبه نفس عمیق بکشید. نفس کشیدن صحیح موجب کاهش ضربان قلب، تنظیم فشار خون و افت هورمون‌های استرس می‌شود.


لبخند بزنید و هر از گاهی سر تکان دهید

برای اینکه نشان دهید به حرف‌های کارفرما گوش می‌کنید و به صحبت‌های او علاقه‌مند هستید، لبخند بزنید. گاهی هم برای اینکه مشخص شود موضوع بحث را درک کرده‌اید سر تکان دهید، اما حواس‌تان باشد این حرکت را پشت سر هم تکرار نکنید.


به میز مصاحبه نچسبید و وسایلی را که همراه دارید مدیریت کنید

اگر با خودتان نمونه‌کار آورده‌اید، اشکالی ندارد چند مورد آنها را روی میز مصاحبه قرار دهید، البته به شرطی که قرار باشد درباره‌ی‌شان چیزی بگویید. بقیه‌ی وسایل‌تان را که احتمالا شامل کیف دستی است، کنار پای‌تان روی زمین بگذارید. قرار دادن کیف روی پاها بین شما و کارفرما مانع ایجاد می‌کند. در ضمن، خیلی به میز نچسبید تا راحت‌تر بتوانید حرکات دست‌تان را به نمایش بگذارید.


شیک خداحافظی کنید

در پایان مصاحبه، وسایل‌تان را آهسته و همراه با لبخند جمع کنید. اگر چند نفر در اتاق مصاحبه حضور دارند و به هر دلیلی نمی‌خواهید با همه‌ی آنها دست بدهید، توصیه می‌کنیم حداقل با کارفرما یا مدیر استخدام و همچنین کارمندی که شما را به اتاق مصاحبه هدایت کرد، دست بدهید.

امیدواریم با رعایت نکات گفته شده شانس بیشتری در مصاحبه‌های شغلی پیدا کنید. به نفع‌تان است قبل از روز مصاحبه، روی زبان بدن‌تان کار کنید و نکاتی را که مرور کردیم حداقل یکبار تمرین کنید. مطمئن باشید کارفرمایان ریزترین حرکات‌تان را زیر نظر دارند و فقط به تجارب کاری شما بسنده نخواهند کرد.
@sanayesho


۱. صاف بنشینید و به پشتی صندلی تکیه بدهید

از خم شدن به سمت جلو به شکلی که قفسه‌ی سینه و شکم جمع شود بپرهیزید. در عوض، صاف بنشینید، انگار یک چیزی مدام در حال کشیدن شما به سمت بالاست. همچنین یادتان نرود در تمام طول مصاحبه قرص و محکم به پشتی صندلی تکیه دهید. این طرز نشستن نشان‌دهنده‌ی حس اطمینان و اعتماد به نفس است، اما در صاف و محکم نشستن اغراق نکنید.

وقتی وارد مکالمه شدید و احساس کردید صحبت گل انداخته است، اشکالی ندارد اگر خیلی کم به سمت جلو متمایل شوید، اما شانه‌های‌تان را پایین نیندازید.

به چشم مصاحبه‌کننده زُل نزنید

اینکه بتوانید مستقیم به چشم‌های کارفرما نگاه کنید نشانه‌ی اعتماد به‌ نفس و اطمینان شماست، اما مواظب باشید این نگاه کردن تبدیل به زل زدن نشود. نگاه کردن طولانی به چشم‌ها ممکن است به عنوان یک رفتار گستاخانه تعبیر شود.

حرکات چشمیِ رو به بالا نشانه‌ی دروغ‌گویی و اعتماد به نفس ضعیف است. پس برای اینکه با اعتماد به نفس و روراست به نظر برسید، مستقیم به چشم‌های کارفرما نگاه کنید، اما حواس‌تان باشد در کلِ صورت طرف مقابل‌ چشم بچرخانید و هر چند ثانیه به بینی و لب‌های مصاحبه‌کننده نیز نگاه کنید

حین صحبت از حرکات دست کمک بگیرید

پنهان کردن دست‌ها نشانه‌ی بی‌اعتمادی است. به جای اینکه خشک و بی‌حرکت بنشینید و دست‌ها را زیر میز یا داخل جیب‌تان قرار دهید، حین صحبت از حرکات دست‌ها برای انتقال مطلب‌تان کمک بگیرید. این حالت موجب برانگیختگی احساسات مثبت در ناحیه‌ی لیمبیک مغز می‌شود و کارفرما احساس راحتی بیشتری با شما خواهد کرد. این در حالی است که دست به سینه نشستن نتیجه‌ی معکوس دارد و در طرف مقابل حالت تدافعی ایجاد می‌کند. همچنین اشاره کردن با نوک انگشت ممکن است توهین‌آمیز تلقی شود

کف دست‌ها را باز نگه دارید
یکی از مهم‌ترین نکاتی که در مورد حرکات دست‌ها باید به آن توجه داشته باشید مشت نکردن دست‌هاست. پیدا بودن کف دست‌ نشانه‌ی صداقت و تعهد است. پس سعی کنید حین صحبت از حرکاتی استفاده کنید که حین آنها کف دست‌ها باز و رو به بالا باشد. پیدا بودن کف دست به نشانه‌ی صداقت و روراستی دقیقا همان چیزی است که در فلسفه‌ی دست دادن به آن اشاره شده است. و اما یک نکته‌ی اساسی در مورد دست دادن:

خیلی سفت یا خیلی شُل دست ندهید. قبل از مصاحبه تمرین کنید تا فشار دست‌تان موقع دست دادن با کارفرما متعادل باشد. در ضمن، کف دست‌تان را اندکی رو به بالا بگیرید، طوری که وقتی با طرف مقابل دست دادید، دست خودتان زیر دست او قرار بگیرد. این طرز دست دادن نشان می‌دهد برای جایگاه طرف مقابل احترام قائلید. یادتان باشد وقتی دست‌تان در دست کارفرماست، هرگز دست دیگرتان را روی دستش قرار ندهید، چرا که این حرکت نشانه‌ی تسلط و برتری است و ممکن است تهدیدآمیز تعبیر شود
. کف هر دو پا را روی زمین قرار دهید

از قرار دان یک پا روی پای دیگر، آن هم از ناحیه‌ی زانو، به شدت اجتناب کنید، به ویژه خانم‌ها. در عوض، پاها را از ناحیه‌ی مچ روی هم قرار دهید تا وقتی خواستید جای پاها را عوض کنید، تغییر حالت‌تان خیلی زیاد به چشم نیاید.

بهترین حالت نشستن در مصاحبه‌های شغلی این است که کف هر دو پا را روی زمین قرار دهید. برای این طرز نشستن دلیل علمی وجود دارد. قرارگرفتن کف هر دو پا روی زمین موجب تقویت ارتباط بین نواحی لیمبیک و نِئوکورتِکس مغز می‌شود، یعنی در مواجهه با سوالات پیچیده راحت‌تر می‌توانید از تفکر خلاق به تفکر منطقی یا برعکس گریز بزنید.
چنانچه مصاحبه‌ی تلفنی انجام می‌دهید، توصیه شده است هنگام صحبت کردن با تلفن قدم بزنید. راه رفتن کمک‌تان می‌کند نیمکره‌‌های مغزتان بهتر با یکدیگر هماهنگ شوند و بتوانید جواب‌های هوشمندانه‌تری بدهید

طرز راه رفتن‌تان را درست کنید


در ادامه، نکاتی را در خصوص زبان بدن با یکدیگر مرور می‌کنیم تا در مصاحبه‌های شغلی موجب سردرگمی کارفرما نشوید.😍👇




توصیه می‌شود پروفایل و رزومه‌ی خود را، البته بدون ذکر اطلاعات شخصی مانند آدرس، در شبکه اجتماعی کسب‌و‌کار لینکدین به اشتراک بگذارید. در یک نظرسنجی که در سال ۲۰۱۱ انجام شد، ۸۹ درصد کارفرمایان اعلام کردند که برای استخدام از شبکه‌های اجتماعی نیز استفاده می‌کنند. در این نظرسنجی، لینکدین با امتیاز ۸۶ درصد پُرکاربردترین شبکه‌ی اجتماعی در فرآیند استخدام گزارش شد.

لازم به ذکر است که هیچ نسخه‌ی یکسانی برای نوشتن رزومه‌ کاری وجود ندارد. اگر از رزومه‌ای که تنظیم کرده‌اید جواب گرفتید، یعنی بارها دعوت به مصاحبه شدید، پس رزومه‌ی خوبی دارید و نیازی نیست تغییرات زیادی ایجاد کنید. اما اگر احساس می‌کنید رزومه‌ای که تنظیم کرده‌اید برای‌تان نتیجه‌بخش نیست، در شیوه‌ی تنظیم اطلاعات تجدیدنظر کنید. چنانچه باز هم بعد از اعمال تغییرات نتیجه نگرفتید، رزومه‌‌ی خود را به دست افراد باتجربه بسپارید و از توصیه‌های‌شان در اعمال تغییرات بهره ببرید.


6. از شغل سابقم اخراج شدم

چیزهایی که هرگز نباید در مصاحبه شغلی بگویید - نگویید از شغل سابقم اخراج شدم

بهترین پاسخ در برابر پرسش مصاحبه‌کننده درباره‌ی اینکه چرا کار سابق‌تان را رها کردید این است که بگویید: «دیگر زمان مناسبی بود که آن کار را رها کنم. چیزهای زیادی از آن آموختم و دیگر چالش‌ها و جای پیشرفت بیشتری برایم نداشت.»

هرگز نباید بگویید اخراج شدم یا اینکه در شرایط بدی آنجا را ترک کردم. با این حرف ممکن است هر چیزی به ذهن فرد مصاحبه‌کننده خطور کند.

۷. اینکه دقیقا سر وقت به محل کارم برسم چقدر مهم است؟

اینکه در مورد ساعت کاری‌تان به‌ویژه زمان ورود به محل کار و زمان خروج از آن از مصاحبه‌کننده سؤال کنید، کاملا به‌جاست و هیچ اشکالی ندارد، اما اینکه بپرسید «آیا باید دقیقا در یک زمان مشخص سر کارم حاضر باشم؟» اشتباه بزرگی است. اگر چنین سؤالی بپرسید، اعتماد فرد مصاحبه‌کننده نسبت به شما متزلزل خواهد شد. فقط زمانی می‌توانید در این مورد سؤال کنید که قرار باشد روی یک برنامه‌ی انعطاف‌پذیر کار کنید.

این پرسش که «آیا به‌طور معمول برای شخصی که به این سِمت منصوب می‌شود، ساعت‌های کاری انعطاف‌پذیر وجود دارد؟» نشان‌دهنده‌ی حرفه‌ای بودن شماست. در حالی‌که پرسیدن «آیا باید دقیقا سر ساعت مشخص به محل کارم برسم؟» کاملا بچگانه است.
سخن آخر

نفس‌های عمیق بکشید و آرامش‌تان را حفظ کنید. صدای انتقادگر درون‌تان را تا جایی که ممکن است دور نگه‌ دارید و روی مکالمه‌تان با مصاحبه‌کننده تمرکز کنید. به یاد داشته باشید هر آنچه باید در خلال مصاحبه اتفاق بیفتد، درست طبق برنامه اتفاق خواهد افتاد. اگر عاقلانه رفتار کنید، همه چیز درست پیش می‌رود و شغلی را که می‌خواهید به‌دست خواهید آورد!


4. من در فلان کار مهارت چندانی ندارم

چیزهایی که هرگز نباید در مصاحبه شغلی بگویید - از عدم مهارت هایتان سخن نگویید

نیازی نیست پرسش‌های خیالی برای خودتان درست کنید و از هر چیزی که در آن مهارت کافی ندارید صحبت کنید و مثلا بگویید: «من اطلاعات چندانی درباره‌ی کلان‌داده‌ها ندارم!» آنها هرچه را که دانستن آن ضروری باشد می‌پرسند. بنابراین خودتان از پیش، مهارت‌هایی را که ندارید بازگو نکنید.
۵. من بسیار سخت‌کوش هستم ، من به‌سرعت یاد می‌گیرم و مواردی از این قبیل را عنوان نکنید

چیزهایی که هرگز نباید در مصاحبه شغلی بگویید - لحن التماس آمیز نداشته باشید

بسیاری از متقاضیان کار فکر می‌کنند اگر خود را سخت‌کوش جلوه بدهند یا ثابت کنند که به‌سرعت هرچه را بلد نیستند یاد می‌گیرند بهتر است، اما در واقع این‌طور نیست. این کار سطح شما را پایین می‌آورد و شما را در حالتی قرار می‌دهد که انگار دارید برای به‌دست آوردن کار التماس می‌کنید. اگر کارفرما به هر دلیلی بخواهد متقاضی دیگری را به شما ترجیح بدهد، این کار را انجام خواهد داد و به ادعای شما مبنی بر سخت‌کوش بودن‌تان توجهی نخواهد کرد. این رزومه‌ی شماست که کارفرما را تحت تأثیر قرار می‌دهد. اگر شایستگی و اعتماد به‌ نفس کافی داشته باشید، کارفرما در استخدام‌تان تردید نخواهد کرد. بنابراین لازم نیست با التماس خودتان را فردی معرفی کنید که حاضر است به‌سختی کار کند.


3. مشکلی به وجود می‌آید اگر … ؟

چیزهایی که هرگز نباید در مصاحبه شغلی بگویید - از نقص هایتان صحبت نکنید

متقاضیان کار معمولا عادت دارند بلافاصله مکالمه‌ را به بحث در مورد نقص‌هایشان بکشانند. به همین دلیل آنها اغلب سؤالات این‌چنینی از مصاحبه‌کننده می‌پرسند:

اگر من کار با نرم‌افزار اکسل را خوب بلد نباشم مشکلی به‌وجود می‌آید؟
من مدرک معتبر اپراتوری ندارم، آیا ایرادی دارد؟
من قبلا هرگز چنین کاری را انجام نداده‌ام. مشکلی هست؟

اجازه بدهید آنها با توجه به سوابق و رزومه‌ی شما بگویند چه چیزی مشکل‌ساز خواهد شد. نیاز نیست شما این کار را بکنید! اگر متقاضی این کار هستید، به‌طور قطع مهارت‌هایی دارید که برای کارفرما مهم است و خودش تصمیم خواهد گرفت که برای آن کار مناسب هستید یا خیر. اگر کاستی‌هایی که دارید مشکل‌آفرین باشد، خودشان این را به شما خواهند گفت

Показано 20 последних публикаций.

2 995

подписчиков
Статистика канала