سهراب احسان


Гео и язык канала: не указан, не указан
Категория: не указана


کانال رسمی مهندس سهراب احسان

Связанные каналы

Гео и язык канала
не указан, не указан
Категория
не указана
Статистика
Фильтр публикаций


Репост из: سهراب احسان
بست ها را روان و چرب کنید ولی پيچ های چرب در لرزش، شل می شوند حتمأ یک هفته يا کمتر بعد از اولین راه اندازی کنترل شوند


Репост из: سهراب احسان
روغن را روی میله بریزید تا پایین رفته و بوش پایین روغن کاری شود


Репост из: سهراب احسان
روغن کاری سر الکترو موتور


Репост из: سهراب احسان
روغن کاری ته الکترو موتور


Репост из: سهراب احسان
روغن کاری محور راست سمت پولی


Репост из: سهراب احسان
روغن کاری محور چپ


Репост из: سهراب احسان
سلام و عرض ادب راستش ما مردم معمولی خودمون کولر آبی خونه را سرویس می کنیم که کار سختى است.
چند نکته خواستم خدمت بعضی عرض کنم که استهلاک کولر با این آب شور کم بشه. البته اغلب کار های عمومی را همه ما بلدیم مثل شستن و تعویض پوشال و.....
یک) ذخیره روغن در محور یاتاقان ها پروانه کولر کم است با یک تکیه پارچه و روغن کاری آن از بیرون به روان بودن و جلوگیری از سایش آن کمک كنيد.
دو) سرو ته الکتروموتور پروانه را مطابق شکل روغن کاری كنيد.
سه) بوش پایین پمپ آب را مطابق شکل روغن کاری کنید.
چهار) پيچ های بست الکترو موتور را روغن کاری و روان کنید.
روغن از چسبیدن نمک و زنگ زدگی جلوگیری و باز و بستن پیچ ها را در پاییز روان می کند. .


Репост из: شریعت نامه
♻️ مقابله با تگرگ
👇👇👇👇
🔹برای جلوگیری از خسارت تگرگ سال‌هاست که سامانه ضدتگرگ ساخته شده است
و جهاد کشاورزی گناباد برای پرداخت وام جهت خرید این سامانه مانعی ندارد اما کشاورزان به تنهایی قادر به خرید نیستند.
شورای روستا‌ها می‌توانند کشاورزان یک منطقه را هماهنگ و سامانه را نصب کنند و از طریق پیامک اداره هواشناسی از احتمال تگرگ مطلع شوند. سامانه ضدتگرگ هزینه نگهداری تقریبا ندارد و هزینه شلیک آن هم بسیار کم است برد مؤثر آن به عوامل زیادی وابسته است ولی میانگین از محل نصب دایره‌ای به شعاع ۵۰۰ را تحت پوشش دارد.
خسارت هر تگرگی چند برابر قیمت سامانه ضد تگرگ است.
🔹اگر شوراها و کشاورزان اندکی همت کنند تگرگ بحران غیرقابل حلی نیست.
🖋سهراب احسان تحریریه شریعت نامه
✳️ @shariat_nameh


کرونا چه موقع خواهد رفت؟
همه ما پی گیر خبرهای کرونایی از رسانه های پزشکی و غیر پزشکی هستیم و بی صبرانه منتظر شکست این ویروس و بازگشت به زندگی قبلی خود هستیم. سؤال اصلی این است زمان نابودی کرونا چه موقع خواهد بود؟؟
مردم در هر موقعیتی که باشند سلامتی اولویت اول آنهاست، اما نگرانی و موضوع اصلی، موضوع مالی و اقتصادی است. امکان در خانه ماندن برای همه مهیا نیست و بعضی افراد باید در سرکار خود حاضر باشند. هرچند پیام های بهداشتی از سوی درصدی از مردم رعایت نمی شود و به سخره گرفته می شود، اما همه به دنبال جواب سؤال هستند.
هنوز عده ای معتقد هستند که عواقب رکود اقتصادی بد تر از خطر کرونا خواهد بود. چنین نگرشی در مسئولان سیاسی و اجتماعی و فعالان اقتصادی بیشتر است.
پاسخ به سوال بالا وظیفه چه ارگان و یا شخصی است؟
باتوجه به تبلیغات رسانه ای انگشت ها به سمت سیستم بهداشتی خواهد بود.
اما آیا یک پزشک متخصص و زبده یا دانشمندی متخصص این رشته می تواند پاسخ دهد که کرونا کی پایان می‌یابد؟
پزشکان در سراسر دنیا با توجه به شرایط جسمی بیمار پاسخگو هستند، ولی ما با اجتماع روبرو هستیم، آن هم نه اجتماع محلی، استانی و یا کشوری بلکه جامعه جهانی، همراه با توانایی های فیزیکی، اقتصادی فرهنگی و صدها عامل محیطی دیگر که واکنش آن ها به پیام های بهداشتی خواهد بود، پس پزشک به تنهایی نمی تواند پاسخی برای سؤال ما داشته باشد. از طرفی پاسخ جامعه شناسان هم به سوال پایان کرونا بر اساس رفتارهای اجتماعی، پاسخ آماری است. حتی اگر این احتمال وجود داشته باشد که ویروس خیلی کم شود و همچنین رفتارهای اجتماعی ما به سطح گذشته برگردد، ویروس کرونا با قدرت باز می گردد یا با ویروس جدید تری روبرو خواهیم شد؟!
شاید از این لحظه به بعد بین ویروس ها و تعداد انسان ها تعادل آماری برقرار شود، شاید گواهی سلامت شما از کارت ملی شما مهم تر گردد!!!
https://telegram.me/sohrabehsan


شرایط آب و هوایی ایران با جدیدترین وسایل اندازه گیری توسط ناسا


*دروازه‌بان‌های کورونایی* *پزشکان پول پرست*

در سال ۱۹۳۷ در انگلستان یک مسابقه فوتبال بین تیم‌های چلسی و چارلتون به‌علت مِه غلیظ در دقیقه ۶۰ متوقف شد اما «سام‌ بارترام» دروازه‌بان چارلتون ۱۵ دقیقه پس از توقف بازی همچنان درون دروازه بود! سام به‌علت شلوغی پشت دروازه‌اش صدای سوت داور را نشنیده بود. او با دست‌هایی گشاده و با حواس جمع در دروازه باقی‌مانده و با دقت به جلو نگاه می‌کرد تا به گمان‌ خودش در برابر شوت‌های حریف غافلگیر نشود.
وقتی پانزده دقیقه بعد از پایان بازی پلیس ورزشگاه به او نزدیک شد و خبر لغو مسابقه را داد، سام بارترام با اندوهی عمیق گفت: چه غم‌انگیز است که دوستانم مرا فراموش کردند در حالی که من داشتم از دروازه آنها محافظت می‌کردم. در طول این مدت فکر می‌کردم که تیم ما در حال حمله است و به تیم رقیب مجال نزدیک شدن به دروازه‌ی ما را نداده است.
در میدان زندگی چه بسیار بازیکنانی هستند که از دروازه با غیرت و حمیت محافظت کردند اما با مه‌آلود شدن شرایط در همان لحظه اول میدان را خالی کرده و آنان را تنها گذاشته‌ایم. گاهی حتی به سویشان سنگ پرتاب کرده‌ایم! گاهی سنگ‌اندازی به سویشان را تماشا کرده‌ایم!
در ۳-۲سال گذشته چه هجمه‌ها و دشنام‌ها نبود که ناجوانمردانه در فضای واقعی و مجازی و صدا و سیما به اکثریت پزشکان صورت نگرفت! بی‌تعارف قاطبه‌ی پزشکان در مؤدبانه‌ترین گویش، فراریان مالیاتی خطاب شدند.
امروز اما دولت همه‌جا را می‌تواند تعطیل کند اعم از ادارات، سازمان‌ها، ورزشگاه‌ها، سینماها، تئاترها، اماکن مذهبی، دادگاه‌ها و... حتی مردم برای سلامت خود و فرزندانشان تقاضای تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها را نیز با اصرار مطرح می‌کنند اما آیا کسی هست که تقاضای تعطیلی بیمارستان‌ها و درمانگاه‌ها را کند؟
پزشکان، پرستاران و کادر درمانی دروازه‌بان‌های بازی زندگی ما هستند. به ویژه اکنون درون دروازه ایستاده‌اند. در این روزها در نقطه‌ای ایستاده‌اند که ما با اکراه و اجبار به سویش می‌رویم. سلامت و جان خود را به کف گرفته‌اند. بپذیریم که با پزشکان بد کرده‌ایم. به آنان جفا کرده‌ایم. به همه‌ی ما نشانی غلط داده بودند. منابع مالی مملکت درجاهای دیگری به یغما می‌رفت اما انگشت اشاره را به سوی سربازان سلامت مردم گرفتند و فریب‌مان دادند.
https://telegram.me/sohrabehsan


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram


🙏


سلام و عرض ادب
هنوز برای چرخش نخبگانی دیر نیست. این وظیفه روشنفکران و کنش گران اجتماعی است که بر بستر و همین سازو كار باریک و کم عرض در مدل انتخاب نماينده تغییر ایجاد کنند اگر از این پيچ تاریخی نتوانیم عبور کنیم حداقل دو دوره دیگر سیر نزولی خواهیم داشت.
🔶 در منحنی تکنيکال تاریخ بین دو سطح مقاومت و سطح حمایت گیر کرده ایم
🔵 یک انتخاب سطح مقاومت را می شکند و زمینه را برای رشد نخبه گان و جوانان شهرستانهای بجستان و گناباد آماده خواهد نمود.
⚫️ انتخاب ديگر سطح حمایت را خواهد شکست و سیر نزولی شروع خواهد شد.
🔴 حب ها ، بغض ها، دوستیها، دشمنی ها، منافع، نگاه به آینده شخصی ممکن است بر تحلیل و آنالیز شرایط بهینه عدالت محوری غلبه کند ولی تثبیت این شرایط سخت و حفظ این تونل باریک اجازه عبور نه به پیرها خواهد داد و نه جوانان، بلکه فقط دوستان بلند پایه از آن خواهند گذشت.
https://telegram.me/sohrabehsan


Репост из: Sohrab Ehsan
آیا دانشگاهیان از دشمن فرضی شكست خواهند خورد?
بطور کلی فرض معمول این است که دانشگاهیان و سایر گروهایی که کارشان با درس و کتاب و عنوان علمی است بهتر و زودتر از غير دانشگاهیان مسائل مختلف را درک می کنند.
آنها در برابر مشکلات و مسائل به کنکاش پرداخته و مسیر های رشد را برای سایرین نیز روشن می کنند.
روشن فکران جامعه چه بخواهند و چه نه خود را در مقابل مسائل جامعه بیشتر مسئول می دانند آنها مورد پرسش قرار گرفته و برای پیشرفت خود و جامعه برنامه ریزی می کنند.
گاهی این احساس تعهد از یک سو و کمبود روزنه های امید در ذهن آنها به تضاد لاینحلی تبدیل می شود چنین تضادی را در جملاتی مانند :
گلیم خودم را از آب بکشم خیلی هنر کردم
از دست ما کاری ساخته نیست خودم را خسته نمی کنم
کسی برای حرف ما تره خورد نمی کند
..و....
جامعه ما با همه خوبی ها و بدی هایش حاصل کار همه ما و پیشینیان است . جامعه خیلی بیشتر از آنکه محصول کارهای انجام داده ما باشد نتیجه کارهای انجام نداده ما است.
چرا کاری را فکر می کنیم درست است را انجام نمی دهيم?
وقتی فکر درست و منطقی را به کار درست و عمل نمی رسانیم پس از مدتى پشیمانی مانند بخاری غلیظ مغز و روح را پر مى کند احساس پشمیانی درست یا غلط شفافیت و نشاط فکری را به مرور کاهش می دهد چنین حالتى شخص را برای انجام اشتباه دوم و ندامت بیشتر آماده می کند.
هر کسی بهتر می داند که واقعا" چرا کار درست را انجام نداده است.
این بحث از زوایای زیادی قابل بررسی است ولی ترس درميان عوامل متعدد برجستگی خاصی دارد. بسیاری از ترسها در ذهن و از دشمن فرضی است دشمنی که وجود خارجی ندارد و از شنیده ها ساخته شده
شرایط ایجاد شده در گناباد برای مهمترین رویداد سیاسی گناباد دو قطبی روشنی را بوجود آورده است.
باوجود اينكه در حال حاضر دیر شده اما دانشگاهیان و روشنفکران و کنشگران اجتماعی هنوز به جمع بندی گروهی نرسیده اند. تحلیل و آنالیز شهرستان گناباد و قضاوت برای چهار سال آینده وظیفه روشنفکران می باشد چه بخواهند و چه نه.
هنوز برای اينكه تیم تصميم گیر چهار سال آینده از صورت هیئتی خارج و به صورت خلاقانه و نخبه گانی تغییر نماید. ممنون
https://telegram.me/sohrabehsan


Репост из: شمارش معکوس
Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
💠سامانه ثبت نام جوانان‌ جویای کار شهرستان گناباد
🌐 http://gonabad.net

#گناباد | #اشتغال | #کارآفرینی


Репост из: سهراب احسان
چرا از موش می ترسیم ?
يكى از دلایل ترس از موش يا سوسک سرعت حرکت آنها است. اگر موش آرام حرکت کند هر خانمی به آرامی پايش روی موش یا سوسک گذاشته و او را می کشد.
معمولا اگر سرعت افزایش خطر کم، تدریجی و آرام باشد انسانها را نمی ترساند هرچند خطر بزرگ و عمیق باشد.
از بزرگترین خطرهایی که جامعه ایران و به مراتب بیشتر شرق کشور و در استان خراسان رضوی بیشتر از همه شهرستانها برای گناباد وجود دارد ، تغییرات اقلیمی و خشکسالی است.
به جرات می توان گفت که بيش از 98 درصد جامعه هزینه مستقیمی که برای خرید سوسک کش و وقتی که برای مبارزه با سوسک کرده اند بیشتر از هزینه مطالعاتى تغییرات اقلیم است. چنین قضاوتی در ذهن کاربر این سوال را به وجود می آورد که این خطر بزرگ می بايست هزينه بزرگی را هم بر ما تحمل مى نمود ?
هزینه تغییرات اقلیمی مانند هزینه بهداشت در مقایسه با درمان است کسی که هزینه بهداشت را پرداخت نكرده است باید چند برابر آنرا در مراحل درمان پرداخت نموده و به احتمال زیاد به سلامتى اول باز نخواهد گشت.
تغییرات اقلیمی با همان سرعتی که پیشروی می کند هزینه زندگی را افزایش داده و با همان سرعت نیز کیفت زندگی و سلامت کل محیط زيست را برای همه موجودات اعم از گیاهان و جانوران و انسانها کاهش مى دهد.
آنچه برایم ناراحت کننده تر از تغییرات اقلیمی است نحوه تحلیل و تصمیم گیری مسؤلان است. اینجانب بر اساس28 سال داده های ایستگاه هوا شناسی گناباد به تحلیل رياضى این داده ها پرداخته ام.
نتیجه نمودارها تایید می کنند که باروری ابرها و مقابله با خشکسالی با وجود آنکه در تضاد با هیچیک از سایر راهکارها نیست اما الویت اول است.
تا به حال هیچ کس با تحلیل رياضى حكم صادره را نقض نكرده بلکه می فرمایند فلانی گفته موثر نیست.
موفق و سربلند باشید
https://telegram.me/sohrabehsan


Репост из: سهراب احسان
سلام و عرض ادب جناب حیدری از نگرش عميق شما استفاده كردم ولی طرح نو یا بنابه نیاز ما در شهرستان گناباد طرح های نو در زمینه های مختلف سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی نیاز به افراد نو با تفکر خلاق و نو دارد.
قطعا طرح نو با انسان های کهنه میسر نیست زیرا وضعیت موجود حاصل طرح های انسان های کهنه است که نسل نو نباید اجازه و میدان عمل به آن اندیشه ها بدهد
موفق و سلامت باشید
https://telegram.me/sohrabehsan


Репост из: انعکاس گناباد
💢وقت آنست که طرحی نو درانداخت...!

🔹از گذشته تا کنون پیشرفت دغدغه ی تمام نخبگان شهرستان های گناباد و بجستان بوده است ،پیشرفتی که سنگ بنای مطالبه گری را پایه گذاشت.
🔸سلیقه های مختلف صداهای متفاوتی برای پیشرفت را منعکس کرد.
🔴 آفت این چند صدایی برای پیشرفت ،اختلافات منطقه ای قومی و قبیله ای و حتی گاه جناحی است ،اختلافاتی که گاهی با غرض ورزی و گاهی از روی ناآگاهی منطقه را از مسیر درست منحرف کرد.
✅حال با نگاهی به گذشته در این برهه ی حساس که کشور درگیر دشمنی های روز افزون مستکبران و جنگ اقتصادی است و جامعه از درد های مختلف بخصوص دردهای اقتصادی رنج می برد می توان با تاکید و تمرکز بر وحدت و همبستگی تمامی مردم منطقه و استفاده از نیروی کارامد با شعار پیشرفت درکنار هم طرحی نو دراندازیم وشیوه ایی منطقی و متفاوت پیشه کرد...

🔵اتحاد حول محور کارآمدی، پیشرفت و توسعه شهرستان های گناباد و بجستان بدور از اختلافات جناحی، منطقه ای و قومیتی نیاز امروز منطقه است

✍هادی حیدری
@gonabadenekas
🔹در پیام رسان ایتا ما را دنبال کنید👇
http://eitaa.com/gonabadenekas


Репост из: Sohrab Ehsan
◼️◼️◼️◼️◼️◼️◼️◼️◼️◼️◼️◼️◼️
◼️شهادت سردار بزرگ و پر افتخار سپاه اسلام ،سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی را به پیشگاه امام زمان (ج) ،مقام معظم رهبری (دام ظله) و امت اسلامی تبریک و تسلیت عرض می نمایم

Показано 20 последних публикаций.

58

подписчиков
Статистика канала