طلبگی


Гео и язык канала: не указан, не указан
Категория: не указана


در طلبگی قصد داریم در کنار هم، طلبه‌بودن را بیاموزیم.
ارتباط با بنده:
@ahmad2zhq

Связанные каналы

Гео и язык канала
не указан, не указан
Категория
не указана
Статистика
Фильтр публикаций


نوشتن و سخن‌گفتن به زبان عربی

دعا می‌کنم رمضانِ نورسیده، برای‌مان سراسر خیر و برکت و طاعت باشد.
مسألۀ تکلم و نوشتن به زبان عربی، از جایگاه بسیار مهمی برخوردار است که بیانش در این نوشتۀ کوچک نمی‌گنجد. و ایام تعطیلات از آن جهت که کلاسی نیست و کتاب‌های متعدد را لازم نیست هر روز بخوانیم، فرصت خوبی است که به تقویت مهارت تکلم و نوشتنِ عربی بپردازیم.
بنده هم مانند شما هستم و هنوز خیلی لازم دارم که به تقویت این مهارت بپردازم.

الحمدلله پارسال، تا مدتی هر روز چند جملۀ مختصر به عربی می‌نوشتم، نتایج‌ش هم بسیار خوب بود؛ اما متأسفانه ادامه نیافت. حال مدتی است که دوباره شروع به نوشتنِ روزانه به زبان عربی کرده‌ام. خیلی زیاد هم نیست، در حد دو سه جمله و محضِ تقلید و تمرینِ یک اسلوب و اصطلاح.

پیشنهادم به شما هم همین است که چنین تمرین‌هایی را شروع کنید. حتماً ان‌شاء‌الله در دراز مدت اثرش را خواهید دید.

حداقل روزانه فقط سه جمله بنویسید و پنج تا ده دقیقه با خودتان به عربی حرف بزنید.

این چند دقیقه اصلاً وقت زیادی و مهمی نیست که اذیت‌ شوید. اما در طولانی‌مدت، نتایج چشمگیری به بار می‌آورد.

این مهارت برای ‌طالب العلم از واجبات است و اگر امروز تنبلی کند، فردا روز ممکن است از قافلۀ علم و دعوت، بسیار عقب بماند.

گفتم که ضرورت و اهمیت این موضوع چنان است که چندین صفحه باید در موردش نوشت.

والسلام علیکم و رحمة الله

#سلوک_علمی #تحذیر

@talabeh7


فایل مخصوص چاپ در فرمت .jpg


4_5918000145412132231.pdf
2.5Мб
جدولی زیبا برای محاسبه و نظم عبادات در رمضان
نسخه پی دی اف


IMG_20220401_233711_958.jpg
1.2Мб
✅ جدولی زیبا برای محاسبه و نظم عبادات در رمضان


عن عبد الله بن عمرو بن العاص -رضي الله عنهما- مرفوعاً: أن رجلاً سأل رسول الله صلى الله عليه وسلم: أي الإسلام خير؟ قال: «تطعم الطعام وتقرأ السلام على من عرفت ومن لم تعرف».

الشرح:

سأل الصحابة أي الإسلام خير؟ أي: أي آداب الإسلام أو أي خصال أهله أفضل ثواباً أو أكثر نفعاً؟ فأجاب النبي -صلى الله عليه وسلم- إطعام الطعام للناس والسلام على الناس من تعرفه ومن لا تعرفه.

من برنامج #نضر
https://play.google.com/store/apps/details?id=hadith.nadr.com


#دعوت_در_عصر_حاضر (۲)

همان‌گونه که در شمارۀ سابق از این مطلب هم اشاره کردم، دعوت وظیفۀ ماست. و چنین نیست که نتوانیم امروزه این وظیفه را انجام بدهیم. بله! دیگر مثل سابق، وقتِ مردم در اختیار دعوتگران نیست. این عصر، عصر سرعت، مشغولیت و سرگردانی‌ست.

اما یک روش دیگر برای دعوت و رساندن مرواریدهای مفاهیم دینی به گوش مردم، ترویج برنامه‌های فرهنگی-دینی است. یکی از پیشنهاداتم که الان می‌خواهم برای‌تان نام ببرم، ساخت "پادکست و کتاب صوتیِ دینی" است.

احتمالاً تجربۀ استفاده از کتاب صوتی را داشته‌اید. در این روزها که مردم غرق در امور گوناگون هستند، کمتر فرصت مطالعۀ کتاب را پیدا می‌کنند، اما کتاب صوتی امکانی را به ایشان می‌دهد که در مکان‌های مختلف یا حتی در هنگام کارهای‌شان، هم‌زمان به مطالبی مفید هم گوش بدهند.
گرچه کتاب‌های صوتی دیروقت است در جهان در حال رشد است، در ایران اما حدود سه-چهار سالی می‌شود که دست‌اندرکاران فرهنگی، به استقبال آن رفته‌اند؛ که البته این روی‌آوردن به‌صورت جدی بوده‌است! ثمرۀ فعالیت‌هایشان هم هزاران کتابِ صوتی به زبان فارسی است؛ آن‌هم در اکثر موضوعات.

الآن خیلی راحت می‌توانید هم یک کتاب صوتی را گوش کنید و در کنارش به کارهای‌تان، ورزش و... بپردازید.
و نیز این را هم بگویم که این حوزه، مخاطبان بسیاری دارد و زمینۀ خوبی برای ترویج مفاهیم دینی و فرهنگی است.

اما...

اما این را هم بدانید که سهم اهل‌سنت از این‌همه کتاب صوتی، بسیار ناچیز است! دلیلش هم این است که اهل‌سنت از هیچ نهاد و سازمانی برای تولید و پیشبرد چنین برنامه‌هایی حمایت نمی‌شود. ولی خب دلیل هم نمی‌شود که ما دست روی دست بگذاریم که در ایران امکانات‌مان کم است و فلان است و بهمان!
نه! باید از یک‌جایی کار را آغاز کرد. نباید بگذاریم بیش از این، کوتاهی‌مان برجسته شود.

لهذا این مهم را به همۀ شما دعوت‌گران و طلاب گوشزد می‌کنم. ان‌شاء‌الله هرکدام‌تان در این مورد فکری بردارید و سعی کنید اول، کمی چم‌و‌خم کار را یاد بگیرید و سپس به تولید این چنین کتاب‌ها و برنامه‌هایی اقدام کنید. که البته خیلی سخت هم نیست و می‌توان با گوشی موبایل هم انجامش داد.

پ.ن: ان‌شاء‌الله اگر لازم بود، در ادامه، نکاتی را در مورد این ایده بیان خواهم کرد.

#دعوت #ایده

@talabeh7


#تحذیر

طلبۀ عزیز، نسبت به پذیرش افکار و عقاید جدید محتاط باش و تعلل کن.
به لطف علم‌دوستیِ این مسیر است که طالب العلم، با کتاب‌های گوناگون انس می‌گیرد. از این جهت بسیار تأکید می‌کنم که مواظب باشید هر کتابی شما را به دنبال خودش نکشاند!

نه تنها هر کتابی، که هر اندیشه‌ای (می‌خواهد کتاب باشد یا کلیپ یا فرد یا...) اگر بر خلاف منهج و عقیدۀ شماست، در پذیرش آن عجله نکنید. چرا که هر چه به علم شما افزوده شود، بهتر خواهید توانست مسائل را درک و تحلیل کنید. بهترین کار این است که همراه با تحقیقِ بیشتر، پذیرش مسأله را به تأخیر بیندازید. خصوصاً طلابی که در اوایل طلبگی قرار دارند.

نه تنها در مسائل عقیده‌ای، که در مسائل فقهی هم باید اینگونه عمل کرد. گاهی طلبه بعضی احکامِ متفق‌علیه را عجیب می‌داند، اما هر چه در مسیر علم به جلو گام بر می‌دارد، شبهاتش کمتر شده و بیشتر به حکمت و دلایل مسائل پی می‌برد.

پس همواره این نکته را مدنظر داشته باشید و با هر تکانی، نلغزید.

@talabeh7


#فوائد


طلبۀ عزیز، اگر حساب و کتابِ خرجت دستت نیست و هر پولی دستت می‌رسد را زود خرج می‌کنی، فکر به حال خودت بکن!

فرقی نمی‌کند که شما طلبه، وضع مالی‌تان خوب باشد یا خیر، باید بسیار بکوشید که بیهوده خرج نکنید و همیشه مبلغی پس‌انداز داشته باشید.

پیشنهادِ من این است که یک قلک یا کارتِ اضافی داشته باشید و یک‌پنجمِ هر پولی که به شما می‌رسد را در آن پس‌انداز کنید. هر پولی؛ حتی اگر پنج‌هزار به‌دست‌تان رسید. این‌گونه ان‌شاء‌الله راحت و بدون احساس فشار، پس‌انداز خواهید کرد.

البته بسته به شرایط و درآمدتان، می‌توان این مبلغ را بیشتر هم بکنید. مثلاً یک‌چهارمِ هر پولِ ورودی یا...

@talabeh7


همیشه به فکر اصلاح و تغییر باشید.


افراد بسیاری دیده‌ام که علی‌رغم استعداد در سخنرانی یا نویسندگی یا داشتن هوش بالا، به جایی نرسیده‌اند؛ دلیلش هم این است که همت نداشته‌اند.

مخصوصاً در عصر حاضر که افراد در باتلاق شبکه‌های مجازی افتاده‌اند و شاهد گذر عمر و سوختن فرصت‌ها هستند.

پس همواره دغدغۀ نظم، تغییر، استفاده از وقت و فرصت‌ها را داشته‌باشید.

همواره به دنبال این باشید که چه‌طور می‌توانم اهدافم را بهتر و بیشتر دنبال کنم.

همواره به دنبال این باشید که چه‌طور از فضای مجازی دوری کنم و کمتر در بند آن باشم.

شاید اگر برویم به ده‌سالِ بعد، هنوز هم در فضای مجازی دیده‌شوید، هنوز هم در کارهایتان افتان و خیزان باشید، اما می‌فهمید که کاملاً از راه به‌در نشده‌اید، می‌فهمید که تمامِ اوقات‌تان را هدر نداده‌اید. می‌فهمید هر بار که به استفادۀ صحیح از وقت فکر کرده‌اید، فوراً سراغ کتاب و قلم را گرفته‌اید.

راستش را بخواهید، موفقیت ثمرۀ همین تلاشِ جسته و گریخته است. افراد موفق همواره در مسیرشان ندویده‌اند؛ بلکه گاهی سریع و گاهی کُند راه رفته‌اند، اما هرگز کاملاً نایستاده‌اند و مسیر را رها نکرده‌اند.

این که می‌گویم همیشه دغدغۀ وقت و هدف را داشته باشید، برای این است که کاملاً در دام تنبلی و تضییع عمر نروید، برای این است که اهداف‌تان را از یاد نبرید، برای این است که عادتِ تلاش و مطالعه و... از بین نرود.

و گرنه نیست کسی که اصلاً روزهای بد نداشته باشد، نیست کسی که تنبلی و سستی اصلاً سراغش نیاید؛ لیکن فرق افراد موفق همین‌جا معلوم می‌شود. آن‌ها فوراً به اهداف و فرصت‌ها فکر می‌کنند و نمی‌گذارند این ضعف‌‌ها ادامه پیدا کند.

یک مثال بزنم: دو شخص داریم که در ابتدای سال برنامه‌ریزی می‌کنند تا در کارهای‌شان موفق باشند.
شخص اول یک ماه برنامه‌اش را اجرا کرده و بعد به‌ دلیل تنبلی، تا مدتی برنامه را رها می‌کند. کم‌کم تنبلی بر او غالب می‌شود و تا انتهای سال، دیگر برنامه و تلاشی ندارد.

شخص دوم هم برنامه‌ریزی می‌کند، هنوز یک هفته نگذشته، می‌رود سراغ تفریح و تنبلی، و چند روزی را بدون عمل به برنامه‌اش، سپری می‌کند. اما یک هفته نگذشته که دوباره برمی‌گردد و یک برنامۀ جدید می‌نویسد و تا یک هفته بر آن پایبند می‌شود. باز هفته‌ای آن را رها می‌کند و دوباره برگشته و یک برنامه‌ی جدید می‌نویسد.

وقتی این سال به پایان می‌رسد، شخص اول فقط یک ماه تلاش کرده‌، اما شخص دوم با وجود بارها شکست در برنامه‌ریزی، شش-هفت ماه سعی و تلاش داشته‌است. این شخص گرچه در ظاهر انسان خیلی قدرتمند و منظمی نیست، اما چون هیچ‌گاه تسلیم نشده‌است، سرانجام به موفقیت می‌رسد.


والسلام علیکم
۲۰ شعبان ۱۴۴۳

#تحذیر

@talabeh7


عوام و احکام

بر طلبۀ کتاب الله و سنت رسول‌الله لازم است که همیشه خداوند متعال را شاکر باشد که او را توفیق کسب علم نصیب کرده‌است.

لهذا این علم را اول از همه توفیق ربّ‌العالمین بدانید و دعا کنید که این توفیق را الله متعال از شما سلب نکند، و دوم این است که لفظ "عوام" شما را فریب ندهد که برتر از مردمان هستید و دیگران را حقیر بدانید! اگر لمحه‌ای چنین تصوری از گوشۀ خیال‌تان گذشت، با استغفار به مقابله‌اش بروید.
علم در وهلۀ اول یک مسئولیت بزرگ است. اگر مسئولیت‌مان را درست انجام دادیم، می‌شود فضیلت. اما اگر زبانم لال، قدر علم را با کوتاهی‌هایمان پایین بیاوریم، رسوای دو عالم خواهیم شد.
پس به خودمان غرّه نشویم، بلکه همواره مسئولیت‌هایمان را به یاد آورده و ‌طلب غفران بکنیم.

عزیزان! یکی از مهم‌ترین وظایف ما نسبت به مردم، تعلیم احکام است. خوب می‌دانیم که غالباً عوام الناس، احکام و فقه را در جایی نمی‌خوانند و درس نمی‌گیرند، آن‌چه را هم که یاد گرفته‌اند، در طول سالیان متمادی، از گوشه‌و‌کنار، و دهان پدر و مادر یا ملا و... شنیده‌اند. اما ما که درس گرفته‌ایم وظیفه داریم که در مواقع مختلف و موافقِ شرایط، احکام را به مردم یاد بدهیم. اگر تجربۀ چنین گفتگوهایی را داشته‌اید، می‌دانید که افراد زیادی در معمولی‌ترین احکام، مشکلات و اشتباهاتی دارند. پس نسبت به این نکته آگاه باشید و سعی کنید در حد توان و در موقعیت‌های مختلف، احکام را با دیگران مذاکره بکنید.

همچنین اگر نزدیک خودتان، کودکانی وجود دارند، روش نماز را به ایشان یاد بدهید. متأسفانه درون خانواده‌ها، نسبت به تعلیم نماز کوتاهی‌های زیادی می‌شود و فرزندان با وجود علاقۀ زیاد به نماز، نماز‌خواندنِ صحیح را یاد نگرفته‌اند. گاهی این ندانستن ادامه می‌باید تا اینکه کم‌کم او به سنّ جوانی و... می‌رسد، این‌جا دیگر خجالت می‌کشد که برود جایی و بگوید من نماز یاد ندارم، یادم بدهید.


پس در ترویج احکام بکوشید و به‌دیگران هم چنین توصیه بکنید.

#تحذیر

@talabeh7


السلام علیکم و رحمة الله

گوشی‌هایتان را کنار بگذارید تا یک‌ونیم ساعت مطالعه بکنیم.

بسم‌الله...


پ.ن: برنامۀ قفل کردن گوشی:
https://t.me/talabeh7/221


یک تمرین مناسب برای شما طلاب همین است که پست‌هایی که به عربی می‌فرستم را در قسمت نظرات ترجمه کنید.

اینگونه هم برای شما مفید خواهد بود و هم برای کسانی که قادر به خواندن و فهمیدن احادیث و نوشته‌های عربی نیستند.

اگر چندین ترجمه باشند که چه‌ بهتر!


Репост из: أدهم شرقاوي
‏" - شَيخٍي ، كَيفَ أعْلَمُ إِنْ كُنتُ مِمّنْ يُحِبُّهُمُ الله ؟!
- بُنَيّ ، لَوْ لَمْ يَكُنْ يُحِبُّكَ لَمَا جَعَلَ حُبّهُ هَمّكْ !" ❤️


عن أبي سعيد الخُدْرِي -رضي الله عنه- قال: جلس رسول الله -صلى الله عليه وسلم- على المِنْبَر، وجلسنا حوله، فقال: «إنَّ مما أخاف عليكم من بَعدي ما يُفتح عليكم من زهرة الدنيا وزِيَنتها».

معنى هذا الحديث أن النبي -صلى الله عليه وسلم- يخاف على أمته بعد موته مما سيفتح عليهم من زخارف الدنيا وزينتها.
وهذا من كمال رحمته وشفقته -صلى الله عليه وسلم- بأمته أن بين لهم ما يخشاه عليهم من زخرفة الدنيا وزينتها، فيضلوا طريق الهدى والفلاح والنجاة إلى أن يفجأهم الموت، فلا اعتذار بعد ذلك.

من برنامج #نضر
https://play.google.com/store/apps/details?id=hadith.nadr.com


@talabeh7


طلبۀ عزیز!

اگر در تعطیلاتِ حوزه به‌سر می‌بری، مهم‌ترین توصیه‌ای که برایت دارم این است که فوراً یک کتابِ انگیزشیِ خوب پیدا کنی و بخوانی.

کتابی که به تو در افزایش بازدهی، افزایش مطالعه، افزایش تمرکز و... کمک کند.

#فوائد

@talabeh7


راستی!

وقتی که برای مطالعۀ کتاب تعیین کرده بودیم، به اتمام رسید!

کتاب گران‌سنگِ "بازگشت به اسلام".

ان‌شاء‌الله سعی خواهم کرد مطالبی را از این کتاب و کتاب "خود را در یابید" در کانال بگذارم.

شما هم می‌توانید در زیرِ همین پست، از این کتاب و مطالبش بنویسید.


Репост из: اندیشه جوان مسلمان
جریان تک‌درختِ دَرَک!

#اندیشه

از آن‌جایی که رونق و حیات فضای مجازی مستلزم وجود سوژه است، قطع‌کردنِ نخلِ ساحلِ درک، سوژۀ جدید و نُقل محافل گشته‌است؛ چنان‌که هر گروه و کانالی را که نگاه می‌کنی، در موردش بحث و دعواست!

باز در همین میان گفته می‌شود که هدف عاملانِ قطع این درخت، دور ساختن گردشگرانِ هنجارشکن و بی‌ححاب بوده‌است.
اگر چابهار رفته‌باشید، می‌دانید که گردشگران زیادی در آن پرسه می‌زنند و بی‌حجابی‌شان هم کاملاً از حدّ گذشته‌است. ساحل و اطراف نخل درک هم جولان‌گاه گردشگران بوده و چنان‌که گفته‌اند، گاهی از فرط شادی، بساط رقص و پایکوبی هم برقرار می‌کرده‌اند.
گویا مردمِ محلی و متدینِ منطقۀ درک، بالأخره کاسۀ صبرشان لبریز شده و به‌ناچاری، تیشه بر پیکر نخل مذکور زده‌اند.

اما پس از این واقعه، عکس‌العمل‌های جالبی دیدم، مانند:
۱- در قرن ۲۱ و این انحطاط فکری؟!
۲- وای! بی‌چاره درخت؛ غریبانه زیست و غریبانه رفت!!!

اکنون می‌خواهم نظرات خودم را در مورد این قضیه و انتقاداتِ وارده، بیان کنم. البته بنده از محیط ساحل درک و ما وَقَع، اطلاعات دقیقی ندارم، لیکن می‌خواهم بر پایۀ فرض مذکور که می‌گوید: "مردم محلی برای برچیدن بساط بی‌حجابی، نخل را قطع کرده‌اند" نظرم را بیان کنم. هم‌چنان که انتقادات هم برپایۀ همین روایت است.

بنده با قطع‌کردن درخت، مادامی که چنین دلیلی، انگیزۀ این قطع‌کردن باشد، موافقم.
اگر کسی بگوید که قرن ۲۱ شده و دوران این خرافات تمام شده، در جواب می‌گویم: الحمدلله که ما تابع خرافات نیستیم. ما تابع شریعت مقدس الله متعال و بر مسیر حق هستیم. و قطعاً مترقی و پیشرفته، آن انسان‌هایی هستند که بر مسیر درست قدم می‌گذارند. [خطاب به این گروه:] اگر گمان کرده‌اید که بی‌حجابی و برهنگی، نشانِ مدرن‌بودن است، زهی خیال باطل که در سر پرورانده‌اید.

اگر کسی بگوید که درخت چه گناهی داشت این وسط؟! نباید درخت را قطع می‌کردند.
باید بگویم: قطع درخت، ناراحت‌کننده‌است؛ لیکن اگر چاره‌ای دیگر نباشد، چاره‌ای نیست و باید قطع شود!
البته این جا باز با دو گروه از افراد مواجهیم: گروه اول که واقعاً برای خودِ درخت ناراحت‌اند! و گروه دوم که درخت را بهانۀ حمله به افراد غیرت‌مند و متدین کرده‌اند، و اِلّا برای نابودی درختان، پشیزی هم غصه نمی‌خورند!

گروه دوم را می‌گویم: موتوا بغیظکم.

اما در جواب عزیزانِ دل‌نگرانِ دستۀ اول هم باید گفت که قطع یک درخت و بلکه هزاران درخت، تازگی ندارد. در همین کشور ما روزانه صدها درخت برای اهداف گوناگون سوزانده شده یا قطع می‌شوند، نظیر: ساخت زغال، استفاده برای چرای دام‌ها، تبدیل جنگل به زمین کشاورزی و مسکونی و... . این امر را نه تنها در استان‌های شمالی و غربی، که حتی در بلوچستان هم شاهد آن هستیم.
پس وقتی برای چنین اهدافی سال‌هاست که درختانی قطع می‌شوند، ان‌شاء‌الله موجه است که برای یک امر به‌مراتب مهم‌تر، یک درخت قطع شود. (اهمیت حجاب را مقایسه کنید با قطع روزانۀ ده‌ها درخت برای ساخت زغال!).

شاید برخی هم بگویند که این نخل از آثار دیدنیِ چابهار بود و این بی‌مهری، حقش نبود.
باید گفت که چه سود وقتی چنین ثمرۀ بدی از قِبَلش حاصل می‌شود؟!
یعنی اگر وضع افتضاحِ فساد و عریانی را در چابهار دیده‌باشید و نگرانیِ مردمان را هم بدانید، حق می‌دهید که کل ساحلِ درک را ببرند بیندازند توی دریا!!! چه فایده که گردشگر بیاید و لذت ببرد و از لذت بردنِ او، تمدن و فرهنگ و ایمانِ ملتی ضربه ببیند؟!

یک نکته هم عرض می‌کنم خدمت آن افرادی که هم ظاهراً متدین و مهذب هستند و هم می‌گویند برای چنین مسائل کوچکی، نباید درختی قطع شود:
آهای آقا! حواست هست؟! برای همین حجاب است که خواهران مسلمان ما در هند، مورد حمله و خشونت و حتی قتل قرار گرفته‌اند. برای همین حجاب است که خواهران ما در فرانسه از تحصیل بازمانده‌اند.
برای همین حجاب است که مردان بلوچ بارها جان خودشان را فدا کرده‌اند.
شما چند صباحی در فضای مجازی بوده‌ای و چند کلمۀ قلمبه-سلمبه شنیده‌ای، گمان نکن که سی‌صد واحدِ روشنفکری پاس کرده‌ای!!!
ولله از ضعف دینی و ایمانی شماست که خیلی راحت می‌آیید و می‌گویید: عده‌ای نفهم، عده‌ای نادان، عده‌ای جاهل...

خسته نباشید! برهنگی و برهنگیِ فرهنگی، سراسرِ شهرهای‌مان را گرفته و شما نشسته‌اید در اتاق‌تان و مردمِ نگرانِ آبرو و عفت و آینده را مذمت می‌کنی؟!
تو خود حیران و گم‌گشته‌ای ای بی‌خبر...

خلاصه، مطلب را نمی‌خواهم بیش از این طول بدهم، ما نظرمان را گفتیم. امیدوارم منتقدانِ باوجدان، منتبه شوند.

والسلام علیکم و رحمة الله
۱۶ شعبان ۱۴۴۳


@muslimic7


قال أبوسليمان الداراني:

مَن أراد أن يسأل الله حاجة فليبدأ بالصلاة على النبيﷺ و ليسأل حاجته ثم ليختم بالصلاة على النبيﷺ فإنها مقبولة و الله أكرم مِن أن يرد ما بينهما.

حاشية الروض لابن قاسم: (٢/١٩٥)


می‌توانید خلاصۀ کتاب صبح جادویی را در لینک زیر بخوانید:

https://sokhanedoost.com/%D8%B5%D8%A8%D8%AD-%D8%AC%D8%A7%D8%AF%D9%88%DB%8C%DB%8C/

گرچه این خلاصه به‌زیبایی نوشته شده و نکات اصلیِ کتاب را در خود گنجانده، اما اصلِ کتاب را اگر توانستید حتماً بخوانید. ان‌شاء‌الله با خواندنِ این کتاب، تغییر برای‌تان بسیار آسان خواهد شد.

@talabeh7


4_5843861802928048716.pdf
6.6Мб
شذا الياسمين من أخبار المعاصرين

في قراءة القرآن الکریم و قیام اللیل

قرأتُ بعض صفحاته و وجدته جمیلاً نافعاً لا بدیل له، توصيتي بأن إقروه خاصة قبل حلول شهر رمضان

#کتاب
@talabeh7

Показано 20 последних публикаций.

575

подписчиков
Статистика канала