چهارمین کنگره بین المللی زخم و ترمیم بافت


Гео и язык канала: не указан, не указан
Категория: не указана


چهارمین کنگره بین المللی زخم و ترمیم بافت

Связанные каналы

Гео и язык канала
не указан, не указан
Категория
не указана
Статистика
Фильтр публикаций




با آرزوی سالی سراسر فرخندگی و شادکامی فرارسیدن نورزو 1397 را تبریک عرض می کنم


کانال تلگرام بخش دانشجویی کنگره سالانه زخم و ترمیم بافت:
@wtrc_studentsection


اخبار کنگره:
🎓 بخش دانشجویی کنگره سالانه زخم و ترمیم بافت آغاز به کار کرد.




متن خبر:
عفونت زخم جراحی دومین علت شایع عفونت های بیمارستانی در همه کشورها از جمله ایران است و با توجه به نوع بیمارستان، بیمار و عمل جراحی از 3 تا 20درصد متفاوت است. عفونت زخم جراحی به طور متوسط یک تا دو هفته سبب افزایش زمان بستری بیمار در بیمارستان می شود.
لارو درمانی یا ماگوت تراپی روشی است که در درمان زخم‌های مزمن از جمله بیماران مبتلا به زخم مزمن پای دیابتی یا زخم بستر استفاده می‌شود. در این روش، از لارو نوعی مگس به نام لوسیلیا سریکاتا (Lucilia sericata) که به صورت استریل کشت داده شده‌اند، جهت درمان بیماران استفاده می‌شود.
این لاروها با استفاده از ترشحات خود باعث حذف بافت‌ های مرده و عفونی شده و موجب بهبود وضعیت زخم و در نتیجه تسریع روند ترمیم آن می‌شوند. در حال حاضر «لارو درمانی» به عنوان یک روش تایید شده در برخی از کشورها از جمله ایران برای زخم های بستر و پای دیابتی بکار گرفته می‌شود.
دکترغلامرضا اسماعیلی جاوید در گفت و گو با خبرنگار علمی ایرنا افزود: چند سالی است که لارودرمانی برای ترمیم زخم های بستر و پای دیابتی استفاده می شود و از این توانمندی می توان برای ترمیم عفونت زخم های مزمن جراجی های شکم ، سینه و قلب که به فضاهای شکم راه دارند، هم استفاده کرد.
وی اظهار کرد که در این شیوه درمانی به جای اینکه لارو مستقیم برروی زخم ها قرار گیرد در کسیه های مخصوص بیولوژیک قرار گرفته و این کسیه ها با رعایت اصول بهداشتی بر روی رخم ها گذاشته می شوند تا ترمیم زخم های جراحی عفونی در زمان کوتاه تری انجام شود.
جاوید ادامه داد که این روش پیشرفته تاکنون در اختیار دو شرکت آلمانی و آمریکایی بوده که با سعی و تلاش محققان این مرکز موفق به تولید این محصول در ایران شده ایم.
وی اظهار کرد: از این فناوری جدید می توان برای ترمیم زخم های ناشی ازجنگ ها هم استفاده کرد تا مجروجان جنگی براثر عفونت ناشی از زخم ها جان خود را از دست ندهند.

** لارودرمانی 1.5 برابر زمان ترمیم زخم های مزمن را کاهش می دهد
مدیر مرکزجامع ترمیم زخم و بافت جهاد دانشگاهی واحد علوم پزشکی تهران، گفت: براساس مطالعات انجام شده، لارودرمانی 1.5 برابر زمان ترمیم زخم های مزمن را کاهش می دهد.
جاوید، زمان ترمیم زخم های مزمن را حدود سه ماه اعلام کرد و گفت: با استفاده از این فناوری زمان ترمیم زخم های مزمن به حدود نصف کاهش پیدا می کند.
وی تاکید کرد که بهره گیری از این فناوری جدید، علاوه بر کاهش زمان ترمیم زخم های مزمن، هزینه های درمانی را هم به صورت چشمگیری کاهش می دهد و بیمار زودتر را از درد و رنج این زخم رها می کند.
جاوید به توجه و مراقبت مناسب از زخم های مزمن در مراکز درمانی اشاره کرد وگفت:این زخم ها به دلیل عفونت می تواند مشکلاتی را برای بیماربه وجود آورد که با لارور درمانی می توان جلوی آنها را گرفت.
وی، تولید کسیه های مخصوص بیولوژیک لارو از راهبردی اصلی این مرکز اعلام کرد و گفت: با سعی و تلاش محققان ما، نمونه های این محصول تولید و قابل استفاده بیماران است.
جاوید به تجاری سازی لارودرمانی برای ترمیم زخم بستر و پای دیابت اشاره کرد و گفت:محققان این مرکزازچند سال پیش موفق شده اند این فناوری را در کشور تولید کنند و درحال حاضر در بیش از 50 شهر از این دستاورد علمی استفاده می شود.


ایرنا - مدیرمرکزجامع ترمیم زخم و بافت جهاد دانشگاهی واحد علوم پزشکی تهران: ازاین روش جدید می توان برای ترمیم زخم عفونی ناشی از جراحی استفاده کرد.


ماگوت تراپی به کمک درمان عفونت زخم جراحی می آید ... متن خبر در ادامه


اخبار روز 🗞🗞👇👇


🔶Dear Colleagues,
Wounds and the relevant disorders are considered as the main challenges among worldwide health organizations. There are many people all around the world who suffer from, wounds, delayed or non-unions and their relevant problems. Many relevant psychosocial issues or economic concerns may even affect the societies and/or health rules and policies
Academic Center for Education, Culture and Research_the branch of Tehran University of Medical Sciences (ACECR_TUMS) has stepped into this important field at the recent years. As the scientific president of the congress, I am honored to present the 4th national congress and 2nd International Congress of Wound and Tissue Repair (ICWTR) held in Tehran at October 2017, 25-27th. On behalf of scientific board and organizing committee, it is my pleasure to invite all relevant experts, specialists, residents, nurses, therapists, and other health professionals to share their latest research results, novel ideas and/or new experiences in the fields.
In scientific and organizing committees, we are trying to include the most novel and challengeable topics on wounds and tissue repair, and schedule multidisciplinary expert panels and specialists’ presentations. The main highlighted categories are scheduled at the congress as:
“Novel Diagnostic/Therapeutic Approaches in Wounds and Tissue Repair”
“Wounds due to Chemotherapy and Transplantation”
“Wounds due to Environmental Factors, Occupation, Disasters and/or War”
“Bio photonics and Genetics in Wounds and Tissue Repair”
“Nano-biotechnology and Bio-informatics in Wounds and Tissue Repair”
I am looking forward to see you all and your active participation in the coming 2nd International Congress of Wound and Tissue Repair held in Tehran at October 2017, 25-27th. 🔶

Dr. Parvin Mansoori, MD
Professor of Dermatology (TUMS)
Scientific Secretary in Clinical Sciences
of 2nd international and 4th National
congress of Wound and Tissue Repair


🔶 پیام دبیرعلمی دربخش علوم بالینی👇👇👇


🔹To heal a wound the body undertakes a series of action collectively known as the wound healing process. Nowadays the wound heling process involves much more than simply stating there are three phases: inflammation, proliferation and maturation. The healing is a complex series of phenomena involving reactions and interactions among cells and "mediators". Each year new mediators are discovered and our understanding of inflammatory mediators and cellular interaction grows. Many intrinsic and extrinsic factors affect wound heling. Understanding basics and mechanisms of wound and wound healing process can find new applications for healing methods and materials introduced by basic sciences. Therefore collaboration between clinicians and basic scientists based on national and international knowledge of healing can create a clear vision of wound healing and regenerative medicine. This year the scientific committee of the congress has selected "New Technologies specially Nano-Biotechnology" as the theme of the 2nd international congress in wound healing and regenerative medicine. We hope the congress creates a platform for effective scientific communication and information sharing regarding wound healing and regenerative medicine.🔹



Dr. Mansour Jamali Zavareh
Scientific Secretary in Clinical Sciences
of 2nd international and 4th National
congress of Wound and Tissue Repair


🔹پیام دبیرعلمی دربخش علوم پایه 👇👇👇


پیام دبیران علمی کنگره در پست های بعد.


🎤🔵 محورهای کنگره امسال را چه موضوعاتی تشکیل خواهد داد؟

🔶 محورهای اصلی کنگره در دو بخش ارائه شده که در محور بالینی شامل: درماتولوژی و زخم، طب داخلی، چشم پزشکی و جراحی، زخم ناشی از عوامل محیطی، شغل، حوادث و جنگ ، توانبخشی، پرستاری، پیشگیری و عوامل روانشناختی/اجتماعی، تکنولوژی های نوین تشخیصی و درمانی، زخم های پیوند اعضا و پلاکت و ترمیم زخم و محورهای بخش علوم پایه شامل: مهندسی بافت و طب بازساختی در ترمیم، زیست فناوری در ترمیم، فیزیوپاتولوژی، فارماکولوژی و میکروبیولوژی در زخم، بیوشیمی، بیوفیزیک و بیوفوتونیک در ترمیم، ژنتیک و نانوبیوتکنولوژی در ترمیم زخم موضوعاتی است که تحقیقات انجام شده در این زمینه ها پذیرش مقاله انجام می گیرد. البته از این بین محور تکنولوژی های نوین تشخیصی و درمانی و نانوبیوتکنولوژی رویکرد های اصلی کنگره امسال را تشکیل می دهند.

🎤🔵 گروه های هدف کنگره امسال چه گروه هایی هستند؟

🔶 امسال نیز همانند سال های گذشته متخصصین علوم بالینی، متخصصین علوم پایه، پزشکان، پرستاران و دانشجویان رشته های مرتبط با موضوعات مورد بحث در کنگره مخاطبین اصلی این کنگره را تشکیل می دهند. این کنگره نیز مانند کنگره های سال های قبل برای رشته های زیرگروه پزشکی دارای امتیاز بازآموزی خواهد بود که میزان امتیاز پس از تصویب دفتر آموزش مداوم به تفکیک گروه های تخصصی به اطلاع خواهد رسید.

🎤🔵 از شما متشکرم


مصاحبه با دبیر اجرایی کنگره قسمت دوم👇


🎤🔵 سلام وقت بخیر از وقتی که در اختیار ما می گذارید سپاسگزارم
برگزاری چهارمین کنگره سالانه زخم و ترمیم بافت در حال حاضر در کدام مرحله است؟

🔶 این کنگره در آبان ماه سال جاری( سوم تا پنجم) توسط مرکز تحقیقات لیزر در پزشکی جهاد دانشگاهی در سالن دکتر غرضی بیمارستان میلاد برگزار خواهد شد. تا کنون جلسات متعددی در خصوص روند اجرایی این کنگره با حضور مسئولین علمی و اجرایی کنگره تشکیل شده است. در این مدت سازمان های همکار در برگزاری از جمله سازمان هلال احمر،سازمان جهاد دانشگاهی خراسان رضوی، جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی و وزارت ورزش و جوانان اعلام آمادگی کرده اند. برنامه های اولیه این کنگره در دست تدوین است و محورهای اصلی آن که در بخش علوم بالینی و علوم پایه است در حال تدوین هستند. سایت کنگره به آدرس www.wtrc.ir به دو زبان فارسی و انگلیسی طراحی و راه اندازی شده است و کلیه مقالات ارسالی از این طریق تا پایان شهریور ماه ۱۳۹۶ قابل دریافت است.

🎤🔵 استقبال از این کنگره را چگونه پیش بینی می کنید؟

🔶 با توجه به ماهیت کنگره که بر حل معضلات موجود در زمینه ترمیم زخم و بافت تمرکز دارد و علاوه بر آن طراحی این کنگره به صورت چند تخصصی و بین رشته ای می باشد، پیش بینی می شود مورد استقبال گسترده متخصصین، محققین، دانش پژوهان و دانشجویان رشته های علوم بالینی و پایه قرار گیرد.


مصاحبه با دبیر اجرایی کنگره قسمت اول👇


⬆️متن مصاحبه در پست بعدی ⬇️


🎤 مصاحبه روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد علوم پزشکی تهران با دکتر محسن فاتح 🗒 دبیر اجرایی چهارمین کنگره سالانه زخم و ترمیم بافت 👇👇👇
http://jdtums.ir/%D8%A8%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86%DB%8C/3190

Показано 20 последних публикаций.

92

подписчиков
Статистика канала