علي طايفي (سنجشگري مسايل اجتماعي ايران )


Kanal geosi va tili: ko‘rsatilmagan, ko‘rsatilmagan
Toifa: ko‘rsatilmagan


معتقدم جامعه شناسي را بايد از فرهنگ و مناسبات اجتماعي مردم آموخت و آنرا نيز نزد مردم برد.
در اين صفحه مي توانيد بامن تماس بگيريد
https://telegram.me/alitayef
وبلاگ من
http://atayefi.blogspot.se

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Kanal geosi va tili
ko‘rsatilmagan, ko‘rsatilmagan
Toifa
ko‘rsatilmagan
Statistika
Postlar filtri


در سرزمینی که بر سردر دانشگاه هایش حکم تکفیر و مرگ نگاشته شده و صدای آزادیخواهی سرکوب شود، علم و دانش رشد نخواهد کرد.

علی طایفی
@alitayefi1


باوجود چندین میلیون دانش آموخته بیکار ، افراد ناشایستی نظیر حداد عادل و ولایتی، دهها شغل و میلیونها ثروت را از آن خود کرده اند!

علی طایفی
@alitayefi1


خطاب پائلو کوئلو به رضا پهلوی در استمداد از امریکا که بیش از وی تاریخ و حقوق ملت ایران را می شناسد: دهانت را ببند!
تبختر و توهم رهبران توتالیتر، بنیان فروپاشی آنان است.

علی طایفی
@alitayefi1


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
مسئول جان کولبران کیست؟ چگونه می توان کولبری را شغل تعبیر کرد و به این مردان زمستان زده گلوله شلیک کرد؟
حکومت دینی، اهمیتی به تامین شغل و امینت جان مردم نمی دهد.

علی طایفی
@alitayefi1


کتاب فساد قضایی در ایران.pdf
5.4Mb
فساد قضایی در ایران
پژوهشی از یاشار پارسا
عدالت و ‌نهادهای پاسداری از آن همواره یک مطالبه تاریخی در ایران بوده که تاکنون محقق نشده است.

علی طایفی
@alitayefi1


چگونه یک ‌انسان‌ تحت تاثیر ایدیولوژی مسلط از خود بیگانه شده و علیه منافع و حقوق خود مواضع ستمگرانه می گیرد.
ایدیولوژی دینی، پایان وارستگی انسان است.

علی طایفی
@alitayefi1


اعتیاد، بیخانمانی، گرسنگی، کانال و گورخوابی و‌ دهها فلاکت اجتماعی گریبانگیر بخشی از مردم، چشم انداز آتی مردم تهیدستی است که برای حداقل حقوق خود به خیابانها ریختند.

علی طایفی
@alitayefi1


چرخه شوم استبداد تا زمانی ادامه خواهد داشت که انسان در مقام تعظیم و تکریم مستبد، خواه بنام شاه فقید یا امام فقیه بوده و خالی از اندیشه آزاد، به ماشین ستم مستبد مبدل می شود.

علی طایفی
@alitayefi1


👁پدیده اهمال جامعه شناسی و‌
زایده جامعه شناسان حکومتی ۲

از این منظر لمپن ها به دلیل خصیصه های فرهنگی خود همواره بنده و برده زور هستند و نسبت به کسی که زور و توانایی وی بیشتر است احساس بندگی و چاکری می کنند، همواره در انتخاب جایگاه خود از این فرهنگ پیروی نموده و در نتیجه اکثرا در کنار حکام و طبقات حاکم قرار دارند و در ازای پشیزی آنها را به خدمت گرفته و به چماق سرکوب علیه انقلابیون تبدیل می نمایند.

با چنین رویکردی می توان علاوه بر بدنه لمپنیزم در جامعه که در مواقع لزوم خواه در سرکوب جنبش های مدنی در دوران مختلف و با سازماندهی سازمان تبلیغات اسلامی و نهادهای امنیتی در ادارات به میادین اجتماعی می ریزند، سراغ قشر دیگری از لمپن ها را نیز گرفت که پس از انقلاب دارای سطح بالاتری هست. در واقع این سطح عبارت از اعتلا و رشد کیفی لمپنیزم‌ در قامت دانشگاهی و پژوهشی است که با وابستگی به نظام فاسد قدرت ارتزاق می کنند. این قشر، متشکل از لایه های دانش آموخته و تیوریسین های نظام لمپنی هستند که از همان لمپن های در کف خیابان با ارتزاق از رانت های نظام لمپنی به گروه های رقیب روشنفکران و روشنگران ضد ساختار قدرت مبدل شده اند.
@alitayefi1
در میان همه لمپن های دانش آموخته یا دانش آموختگان لمپن، از عرصه پزشکی تا مهندسی، و از علوم سیاسی تا علوم اجتماعی، مورد نظر من در این یادداشت، جامعه شناسانی است که زایده های نظام لمپنی بوده و در خدمت لمپنیزم از ابزار های منسوب بدان بهره می برند. این طیف زیر نقاب جامعه شناس و کارشناس امور اجتماعی به تحلیل وقایع و مسایل اجتماعی مردم و رویارویی با روشنفکران واقعی در بین طبقات اجتماعی فاقد قدرت می پردازند.

در میان این جامعه شناسان لمپن خواه در میان جریان های محافظه کار درون قدرت بنام محافظه کار و‌ خواه بنام اصلاح طلب افراد بسیاری مشاهده می شوند که به تحقیر مردم بیصدا و‌ تحکیم نظام مسلط می‌پردازند.

در بین این جامعه شناسان حکومتی نه تنها مسیله اجتماعی در نزد آنان مسیله حکومتی است و از درون قدرت به تحلیل جامعه و‌ تحدید و تهدید آن می‌پردازند بلکه در وقایع اجتماعی نظیر جنبش های مردمی اخیر نیز آنرا به اغتشاش، شوخی، آشوبگری، مزدور و کرکس های وابسته به عوامل خارجی و‌ اپوزیسیونی می‌خوانند و‌ بدین واسطه زمینه سرکوب اعتراضات اجتماعی اقشار و طبقات اجتماعی رنجدیده را مهیا می سازند.

علی طایفی
https://telegram.me/alitayefi1

منبع
http://l1l.ir/3lkn
http://l1l.ir/3l7s
http://l1l.ir/3l7t


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
دروغ، پدیده ضد اخلاقی است که با انقلاب اسلامی بازتولید و رشد کرد. دروغ رایج در زبان روحانیون دینی تا سیاستمداران حکومتی، زمینه بی اعتمادی و ضعف سرمایه اجتماعی را مهیا ساخته است.

علی طایفی
@alitayefi1


👁پدیده اهمال جامعه شناسی و
زایده جامعه شناسان حکومتی ۱

در تحلیل جامعه شناختی جنبش های مردمی نظیر آنچه در روزهای نخست دی ماه سالجاری رخ داده و همچنان در غلیان است می‌توان به نقش جامعه شناسان در پیش و حین این جنبش نیز نظری افکند. در طی سالهای پس از دهه هفتاد، کمتر برهه هایی را می‌ توان نشانه گرفت که در آن جامعه شناسان کشور بطور یکپارچه در برابر مسایل اجتماعی گریبانگیر مردم و‌ جامعه ایران مواضعی روشن و انتقادی گرفته باشند مگر در حمایت از کاندیدای حکومتی که نمونه اخیر آن امضای صدها جامعه شناس در حمایت از روحانی بود. صرفنظر از این کاستی، در اینجا قصد دارم در غیاب جامعه شناسان متعهد و مردمگرا، به نقش جامعه شناسان حکومتی فعالی بپردازم که در این خلا، زمینه رشد یافته اند.

جامعه شناسان حکومتی بویژه در ادبیات پس از انقلاب شامل چند طیف اساسی است:
نخست جامعه شناسانی که با رانت های حکومتی از سهمیه شهدا و جانبازان گرفته تا سهم خوران نظامی، امنیتی، و ‌مدیریتی، به مدارج بالای تحصیلات تکمیلی و مناصب تدریس و پژوهش در دانشگاه ها و مراکز پژوهشی دست یافته اند و به اصطلاح گروه های استراتژیک درون قدرت را تشکیل داده اند.
@alitayefi1
دوم طیف جامعه شناسانی که از درون و بین همین دسته نخست، فراتر رفته و‌ در تدوین جامعه شناسی اسلامی جهت تدوین دکترین رقیب برای‌ همان گروه استراتژیک اهتمام کرده اند و از شورای عالی انقلاب فرهنگی تا نهادهای دانشگاهی و پژوهشی به تصرف مناصب پرداخته اند تا بتوانند تلاش مذبوحانه خود برای ترویج اندیشه اسلامی سازی جامعه شناسی را پیش برند که برخی از اسامی این جماعت از جامعه شناسی خواندگان در پیوندهای زیر آمده است.

سوم طیفی از جامعه شناسان حکومتی که وارد عرصه های سیاسی و اجتماعی شده و فراتر از مناصب بچنگ آورده در دانشگاهها و‌ مراکز تحقیقاتی، در جریان ها و دستجات سیاسی درون قدرت نیز حضور فعال داشته و‌ در صف حمایت از ساختار قدرت، از هیچ تلاشی فروگذار نیستند.

مارکس ‌در‌ تعریف لمپنیزم بر این‌ باور‌بود که لمپن ها گروهای متمایزی را تشکیل می دهند که کانون انواع جنایتکاران است؛ کسانی که حکومت ولگردان و سرباران شهرهای بزرگ را تشکیل می دهند. مارکس در اثرش، بیانیه کمونیست در این باره می نویسد: این موجودات گندیده و غیر فعال، شرایط زندگی خاصی دارند که در آن آمادگی فروش خویشتن به ارتجاع فراهم می شود. به نظر مارکس این قشر، بیش از همه مظهر رسوب های جامعه کهن در دنیایی است که به سوی صنعت گام می نهد. از نظر یک ‌لمپن، هر که با ما نیست از ما نیست، و ‌این دیگری، دشمن ماست، دشمنی که باید حتما نابود شود . بوخارین جامعه شناس روس برخلاف مارکس معتقد بود لمپن ها، از جمله رسوب های خود جامعه سرمایه داری هستند. در قسمت بعد به پیوند لمپنیزم با جامعه شناسان حکومتی می‌پردازم.
ادامه دارد...

علی طایفی
https://telegram.me/alitayefi1


خشونت علیه نیمی از جمعیت با اعمال حجاب و ازدواج اجباری، نقض آشکار حقوق اولیه زنان در انتخاب پوشش و حیات اجتماعی است که توسط حکومت بطور روزانه اعمال می شود.

علی طایفی
@alitayefi1


غولهای قدرت و ‌ثروت این پند تاریخ را نمی فهمند که زمان خستگی و بیزاری مردم زحمتکشی که بر‌گرده شان نشسته اند، فرا خواهد رسید و آنگاه زمان سرنگونی است.

علی طایفی
@alitayefi1


علي طايفي (سنجشگري مسايل اجتماعي ايران ) dan repost
‎⛔️ عصر پايان ديكتاتورها⛔️
@alitayefi1
‎حكومتهاي مطلقه رو به نابودی نهاده‌اند. بر پايه گزارش دمكراسی در جهان از سوی "خانه آزادی"، شواهد حاكی از رشد روزافزون نظام‌های سياسی دمكراتيك در كشورهای جهان می‌باشد. اين مطالعه در سه مقطع زمانی ١٩٠٠، ١٩٥٠ و ٢٠٠٠ متمركز است:

‎١. دمكراسی: آمار تطبيقی اين گزارش حاكی است كه در طول يك قرن گذشته تعداد دولت های دمكراتيك در ابتدای قرن از صفر مطلق به ١٢٠ كشوردر انتهای قرن رسيده است كه ٦٢ درصد كل دولتهای جهان را تشكيل مي دهد كه در اين ميان ٥٨ درصد جمعيت جهان نيز در اين قلمروهای سياسی زندگی می كنند.
@alitayefi1
‎٢. نظام های اقتدارگرا: بلا فاصله پس از رتبه اول دمكراسی در جهان، ٢٠ درصد دولتهای جهان دارای نظام های سياسی اقتدارگراست كه اين نسبت در سال ١٩٠٠ برابر صفر مطلق بوده است.در اين قلمروها بيش از ٣٣ درصد جمعيت جهان زندكی می كنند.

‎٣. دمكراسيهای محدود شده: علاوه بر اين حدود ٨ درصد از دولتها نيز در نظام هايی بااعمال محدود كننده دمكراسی بسر مي برند كه اين نسبت در ابتدای قرن، ١٩ درصد بوده است. دراين ميان قريب ٥ درصد مردم دنيا در چنين فضاهايی زندگی می كنند.
@alitayefi1
‎٤. نظام های سلطنت مطلقه و مشروطه نيز از حدود ٢٤ دولت يا ١٩ درصد دولتها در ١٩٠٠ كلا رو به نابودی نهاده‌اند. بر پايه همين آمار در ابتدای قرن بيستم بيش از٥٤ درصد جمعيت آن زمان در نظام های سلطنتی زندگی می كردند. البته در اين ميان هنوز ١٠ كشور وجود دارند كه نظام سلطنتی بعنوان سلطنت سنتی و تشريفاتی همچنان درآنجا وجود دارد هرچند نظام مسلط سياسی در اين ممالك عمدتا دمكراتيك است.

‎٥. نظام های تماميت گرا يا توتاليتر: بر پايه همين آمار هم اكنون فقط ٥ دولت تام گرا وجود دارد كه نزديك به ٥.٢ درصد از مردم جهان را در خود جای داده است.
@alitayefi1
‎نكته جالب توجه در اين گزارش ترسيم وضعيت ايران است كه شواهد گوياست از سال ١٩٠٠ يعنی مقارن با انقلاب مشروطيت در ايران نظام مسلط سلطنت مطلقه بوده، در سال ١٩٥٠ يا دهه سی شمسی نظام سلطنتی مشروطه بوده و در سال ٢٠٠٠ يا آغاز قرن بيست و يكم و هزاره سوم ميلادی ساختار سياسی ايران اقتدارگرا بوده است. در تعريف از رژيم اقتدار گرا نيز آمده است ” نظام هايی كه در آن دولت تك حزبی و ديكتاتوری نظامی حاكم بوده وبطور جدی حقوق بشرنقض می شود.“
‎آنچه كه در پايان اين بررسی می توان گفت اينكه
نخست. ‎جای خالی كشور ايران در فهرست ممالك دمكرات كه از ابتدای قرن بيستم شاهد تلاش مبارزه برای ساختمان دمكراسی در ايران بوده است بسيار تكان دهنده است.
@alitayefi1
‎دوم. مهمترين ضرورت توسعه سياسی در جهان امروز بويژه ايران امروز فراگير ساختن جنبش دمكراسی خواهی است كه با هيچ مماشات و تسامحی نمی توان آنرا به نظام های مشروطه شاهی يا شيخی تقليل داد.

‎سوم. رويای برخی سلطنت طلبان نيز با چنين گزارشی می بايست به اين بيداری و آگاهی سياسی برسد كه دوران طلايه داری و مبارزه برای سلطنت طلبی بسر آمده است و بازمانده های باستان شناختی سلطنت های موجود نيز بيشتر برای نمايش موزه ای و تاريخی حفظ شده است.

http://l1l.ir/ldy

‎علي طايفي
https://telegram.me/alitayefi1


بمب های اجتماعی.pages
781.9Kb
بمب اجتماعی نسل پنجم، اندیشه کهنه گرا و سنتی نسل های انقلاب را که هنوز بر سریر قدرت هستند، درهم خواهد ریخت و رویای تلاش برای دمکراسی برای ایران به تعبیر خواهد نشست.

علی طایفی
@alitayefi1


۱۹۸ روش مبارزه بدون خشونت.pdf
82.0Kb
۱۹۸ روش مبارزه بدور از خشونت برای تامین امنیت جنبش های مدنی آزادی و ‌برابرخواه را در اینجا مطالعه و‌ تکثیر کنید.
منبع:
http://l1l.ir/3ky9
علی طایفی
@alitayefi1


nonviolent_farsi.pdf
5.2Mb
۵۰ روش اساسی در مبارزه مدنی
و بدور از خشونت برای کاهش هزینه انسانی که نظام های ستمگر در سرکوب جنبش های اعتراضی اعمال می کنند را مطالعه و ‌تکثیر کنید.

علی طایفی
@alitayefi1


این فیلتر شکن را به دیگران معرفی کنید تا امکان ارتباط با اینترنت را بدست آورند.

@alitayefi1


مقاومت زنان در برابر حجاب اجباری و ستم روزانه ای که علیه یکایک آنان و‌ در سطوح مختلف سنی و اجتماعی رخ می دهد، مبدا حرکت بسوی جامعه ای دمکرات و برابر است.

علی طایفی
@alitayefi1


علي طايفي (سنجشگري مسايل اجتماعي ايران ) dan repost
مسئولیت_شخصی_در_برابر_دیکتاتوری.pdf
291.1Kb
"مسئوليت شخصي"، اثر هانا آرنت، در دوران ديكتاتوري، تأملي است بر رابطه اخلاقي خوب و بد، بد و بدتر، و نقش داوري و استقلال شخصي در نظامي كه با سياست شرّ بدنبال خير است.

علي طايفي
@alitayefi1

20 ta oxirgi post ko‘rsatilgan.

1 194

obunachilar
Kanal statistikasi