🌷اسلام بــوڪــ📚


Kanal geosi va tili: ko‘rsatilmagan, ko‘rsatilmagan



Kanal geosi va tili
ko‘rsatilmagan, ko‘rsatilmagan
Statistika
Postlar filtri




ا﷽ا

#روزه_شوال

«عَنْ أَبي أَيوبِ رضی الله عنه أَنَّ رسول اللَّهِ صل الله علیه وسلم قَالَ: «مَنْ صَامَ رَمَضانَ ثُمَّ أَتَبَعَهُ سِتًّا مِنْ شَوَّالٍ كانَ كصِيَامِ الدَّهْرِ» "رواهُ مُسْلِمٌ"

«از ابوایوب رضی الله عنه روایت شده است که پیامبر صل الله علیه وسلم فرمودند: «کسی که ماه رمضان را روزه بگیرد و سپس با شش روز از شوال آن را دنبال کند، مانند روزه‌ی تمام سال است»

@Islambook1
فوروارد⇦♻صدقه‌جاریه♻️


🌙تقبل الله منا و منکم صالح الاعمال🌙

عید فطر بر تمامی مسلمین مبارک باد

الله اکبر کبیرا
الحمدلله کثیرا
سبحان الله بکرة و اصیلا
الله اکبر الله اکبر الله اکبر
لا اله الا الله
الله اکبر الله اکبر
و لله الحمد


ا﷽ا

#از_رحمت_الله_ناامید_نشوید

@Islambook1
فوروارد⇦♻صدقه‌جاریه♻️


ا﷽ا
❓ آیا پیامبر (صلی الله علیه وسلم) در شهادتین می‌گفته‌اند: شهادت می‌دهم که من رسول خدا هستم؟!

🍃 مفهوم و معنای شهادت، پیرامون «حکم»، «قضاء»، «اعلام‌داشتن»، «بیان‌کردن» و «خبردادن» می‌گردد؛ ابتدا باید گفت که شهادت‌دادن چهار مرتبه دارد:
1) دانستن، شناختن و اعتقاد به صحت و ثبوت آنچه بدان شهادت داده می‌شود.
2) سخن‌گفتن به آن، اگرچه در تنهایی و با خویشتن باشد.
3) اعلام و خبردادن از آن به دیگران.
4) ملزم‌داشتن و دستوردادن دیگران به آن. [1]

🍃 خداوند متعال در قرآن کریم، به وحدانیت خود شهادت داده و فرموده است: {شَهِدَ اللّهُ أَنَّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ...} [2]، یعنی: «الله شهادت می‌دهد که معبودى جز او نیست...»
ابن قیم (رحمه الله) می‌گوید: «شهادت خداوند به وحدانیت خویش متضمن این مراتب چهارگانه است؛ یعنی خداوند به این مسئله علم دارد، و بدان سخن گفته و به مخلوقات خود نیز آن را اعلام داشته و به آن خبر داده، و آنها را بدان دستور داده و ملزم گردانده است.» [3]

🍃 از آنجا که پیامبران، خود اولین مخاطبین خداوند بوده‌اند، معلوم است که پیش از دیگران شهادت به رسالت خود می‌دهند و این مطلب در قرآن کریم به صراحت آمده است؛ در سوره‌ی اعراف می‌خوانیم که {وَقَالَ مُوسَى يَافِرْعَوْنُ إِنِّي رَسُولٌ مِنْ رَبِّ الْعَالَمِينَ} [4]، یعنی: «موسی گفت: ای فرعون! من فرستاده‌ای از جانب پروردگار جهانیان‌ام!»، همچنین در قرآن از مسیح (علیه السلام) حکایت شده است که فرموده بود: {يَابَنِي إِسْرَائِيلَ إِنِّي رَسُولُ اللَّهِ إِلَيْكُمْ} [5]، یعنی: «ای بنی‌اسرائیل! من فرستاده‌ی الله به سوی شمایم!»

🍃 پس محمد (صلی الله علیه وسلم) نیز شهادت به رسالت خود می‌داده‌اند و هیچ تعجبی در این نیست، بلکه کاملاً معقول است که پیامبران خود اولین مؤمنان به رسالت خود باشند و به آن شهادت دهند، همان‌طور که خداوند فرموده است: {آمَنَ الرَّسُولُ بِمَا أُنزِلَ إِلَيْهِ مِن رَّبِّهِ وَالْمُؤْمِنُونَ كُلٌّ آمَنَ بِاللّهِ وَمَلآئِكَتِهِ وَكُتُبِهِ وَرُسُلِهِ} [6]، یعنی: «پیامبر به آنچه از سوی پروردگارش بر او نازل شده ایمان دارد، و مؤمنان بدان باور دارند؛ همگی به خدا و فرشتگان او و کتاب‌های او و پیامبرانش ایمان دارند.»

بنابراین از آنچه گذشت فهمیدیم که پیامبر (صلی الله علیه وسلم) خود اولین مؤمنان بوده‌اند و ایمان مؤمنان، تابع ایمان و تبلیغ ایشان می‌باشد، در نتیجه هیچ اشکالی ندارد که ایشان به صدق رسالت و نبوت‌شان شهادت دهند، بلکه اگر خلاف این بود، جای تعجب داشت و آنچه هست، جای تعجب و شگفتی ندارد! اصل این اشکال از سوی ناباوران برای آن بود که معنای «شهادت‌دادن» را به درستی نشناخته‌اند، و مراتب آن را نفهمیده‌اند، پس معلوم است که در چنین حالی به اشتباه رفته و می‌خواهند بی‌خبران دیگر را هم به اشتباه بیندازند، اما آنان که می‌دانند را که می‌تواند بفریبد؟!

والسلام علیکم ورحمة الله وبرکاته
تهیه‌شده در: «رد شبهات ملحدین»

پی‌نوشت‌ها:
[1] تفسیر القیم، مكتبة الهلال، صص 178-177
[2] آل عمران، آیه‌ی 18
[3] تفسیر القیم، ص 178
[4] الأعراف، آیه‌ی 104
[5] مریم، آیه‌ی 30
[6] البقرة، آیه‌ی 285

https://bit.ly/30HndeM
✾•┈┈••✦❀✦••┈┈•✾
@no_atheism
(رد شبهات ملحدین)
🌹اسلام بوک📚
@Islambook1
فوروارد⇦♻صدقه‌جاریه♻️




ا﷽ا

✔️ از فضایل روزه

✅ روزه برای روزه‌دار در روز قیامت شفاعت می‌کند:

رسول الله صلی الله علیه وسلم فرمودند:

(الصِّيامُ والقُرآن يَشفَعان للعَبدِ يومَ القِيامَة).

یعنی: «روزه و قرآن کریم برای بنده فرمانبردار خداوند، در روز رستاخیز شفاعت می‌کنند.»

☑️ به راستی که الله تبارك وتعالی آن را برای خودش می‌خواهد؛ پس فرمود سبحانه:

(الصَّومُ لِي وأنا أَجزِي بِه).

یعنی: «روزه از آن من است و من پاداش آن را می‌دهم.»

✅ در روزه انواع صبر سه‌گانه جمع می‌شود: صبر بر فرمانبرداری، صبر در مقابل گناه و معصیت، و صبر بر تقدیر الهی.

☑️ روزه موجب بخشش گناهان می‌شود:

رسول الله صلی الله علیه وسلم فرمودند:

(الصَّلواتُ الخَمس، والجُمعَة إلى الجُمعَة، ورمضان إلى رمضان، مُكَفِّرات ما بَينَهُنَّ إذا اجتنَبَ الكبائِرَ).

یعنی: «نمازهای پنج گانه و جمعه تا جمعه‌ای دیگر و رمضان تا رمضانی دیگر گناهانی را که در این میان انجام شده‌اند محو می‌کنند، به شرطی که از گناهان کبیره پرهیز شود.»

✅ روزه سپر و حصاری در مقابل آتش است:

رسول الله صلی الله علیه وسلم فرمودند:

(مَن صامَ يَومًا في سَبيلِ الله باعَد الله وَجهَهُ عن النارِ سَبعِينَ خَرِيفًا).

یعنی: «هرکس یک روز را در راه خداوند روزه بگیرد، خداوند به پاداش آن روز، هفتاد سال عذاب دوزخ را از او دور می‌سازد.»

☑️ زیاد روزه گرفتن موجب داخل شدن به بهشت می‌شود:

رسول الله صلی الله علیه وسلم فرمودند:

(إنَّ في الجنَّة بابًا يُقالُ له: الرَّيَّان، يَدخُل مِنه الصائمون).

یعنی: «در بهشت دروازه‌ای هست که به آن «ریان» گفته میشود، روز قیامت فقط روزه‌داران از آن دروازه داخل می‌شوند.»

📚 منبع: فایده های رمضانی - سایت الدرر السنية

🌹 در نشر خیر سهیم باشیم

📩 @TafsireQuranBot

🌹اسلام بوک📚
@Islambook1
فوروارد⇦♻صدقه‌جاریه♻️


ا﷽ا
⭐️ روزه‌ی رمضان، پیام اخلاص

✅ روزه داران محترم!

آیا فکر کرده‌اید که چرا در روزهای گرم و طولانی رمضان با آن‌که خیلی گرسنه و تشنه‌اید و تنها در گوشه‌ای از آشپرخانه قرار دارید و آب سرد و غذای میل‌دل و لذت‌بخش فراهم است و هیچ گونه مزاحمی وجود ندارد و بعد‌ها هم کسی متوجه نمی‌شود، شما به آب و غذا، که نیاز حیاتی و فطری بشراند، دست نمی‌زنید؟!

می‌توانید هنگام مضمضه برای وضو، آب را از گلو فرو ببرید و کسی هم متوجه نمی‌شود و حتى می‌توانید در حضور مردم بخورید و بنوشید و سپس بهانه‌ای بیاورید که فراموش کرده بودم که روزه هستم! و می‌توانید ….

خلاصه این که می‌توان با هزار و یک مکر و حیله روزه را به تنهایی و حتى در جلوی مردم خورد و سپس خود را روزه‌دار جلوه داد! اما چرا چنین نمی‌کنید؟!

پاسخ: چون برای خدا روزه هستید و به حال شما فرقی نمی‌کند، چه مردم ببینند یا نبینند، اما شما روزه می‌گیرید و آن را نمی‌شکنید! به این اخلاص می‌گویند؛ یعنی: کارِ برای خدا.

بنابر این، روزه یک عبادت مخلصانه است و در آن احتمال ریا و سمعه نیست؛ زیرا عبادتی نامرئی است، برخلاف بیش‌تر عبادات که ملموس و قابل مشاهده‌اند.

نمی‌توان تصور کرد که هدف از روزه گرفتن، نشان دادن روزه‌داری است. از این رو، روزه در غایت اخلاص قرار دارد و قطعاً مورد قبول بارگاه ایزد منان است؛ چنان که می‌فرماید: «الصَّوْمُ لِی وَأَنَا أَجْزِی بِهِ» (صحیح بخاری: ۷۴۹۲)؛ روزه برای من است و خودم به آن پاداش می‌دهم.

گرچه تمام عبادت برای خداست و پاداش همه از نزد اوست؛ اما چون روزه در کمال اخلاص قرار دارد، از جهت شرف و عظمت آن، الله تعالى آن را به صورت مستقل، به خود نسبت داده و پاداش آن را به فرشتگان نسپرده است و میزان ثواب آن را خیلی زیاد بیان فرموده‌اند؛ چنان‌که می‌فرماید: «الْحَسَنَةُ بِعَشْرِ أَمْثَالِهَا وَالصَّوْمُ لِی وَأَنَا أَجْزِی بِهِ» (مسند احمد)؛ ثواب هر نیکی ده برابر تا هفت‌صد برابر است؛ و روزه برای من است و من خود پاداش آن را می‌دهم؛ یعنی ثواب آن به مراتب بیش‌تر است.

✅ تسرّی اخلاص از روزه به سایر اعمال

روزه‌دار محترم! اکنون که دانستی در روزه گرفتن اخلاص داری؛ الحمد لله، پس این را هم بدان که تو قطعاً می‌توانی در سایر کارهای نیک و فعالیت‌های دینی مخلص باشی و آن را برای جلب رضایت خداوند و امید ثواب انجام دهی.

هر حرکت و سکون و هر نوع عبادت ظاهری و باطنی مؤمن باید برای خدا باشد، قطع نظر از این که مردم به او مزد می‌دهند و یا او را تعریف می‌کنند و …؛ زیرا اخلاص تاج اعمال است و عمل حتى اگر فریضه نماز و اسلام هم باشد، بدون اخلاص ذره‌ای ارزش ندارد؛ بلکه زیان‌بخش است. پیامبر صلى الله علیه وسلم می‌فرماید: «إِنَّمَا الْأَعْمَالُ بِالنِّیَّاتِ» (صحیح بخاری: ۱)؛ اعتبار اعمال وابسته به نیت‌هاست. نیت درست عمل نیک را می‌قبولاند، نیت نادرست عمل نیک را ضایع می‌کند.

✅ روزه؛ محک اخلاص

با عمل روزه به خوبی می‌توان تشخیص داد که سایر اعمال برای خدا انجام می‌گیرد یا خیر؛ اگر سایر اعمال و فعالیت‌های دینی شما با همان نیت و اراده‌ی رمضان انجام می‌گیرد، پس بدانید که مخلصانه است و نباید از بابت وساوس شیطان در باب اخلاص پریشان شد.

و اگر چنین نیست، باید از رمضان درس اخلاص آموخت.

پروردگارا! بنده و خوانندگان محترم را از بندگان مخلص قرار بده. آمین.

✍🏻 عبدالحكيم سيدزاده


🌹اسلام بوک📚
@Islambook1
فوروارد⇦♻صدقه‌جاریه♻️


ا﷽ا
#صحیح_بخاری

#روزه #رمضان

♦️عَنْ أَبِي هُرَيْرَةَ أَنَّ رَسُولَ اللَّهِ ﷺ قَالَ: «إِذَا جَاءَ رَمَضَانُ فُتِحَتْ أَبْوَابُ الْجَنَّةِ» وفي رواية عنه قال: قَالَ رَسُولُ اللَّهِ ﷺ: «إِذَا دَخَلَ شَهْرُ رَمَضَانَ فُتِّحَتْ أَبْوَابُ السَّمَاءِ وَغُلِّقَتْ أَبْوَابُ جَهَنَّمَ وَسُلْسِلَتِ الشَّيَاطِينُ». (بخارى:1899)

💠ترجمه: از ابوهريره روايت است كه رسول ‏الله ﷺ فرمود: «وقتي ماه رمضان فرا مي رسد، درهاي بهشت گشوده مي شوند». و در روايتي ديگر، ابوهريره مي گويد: رسول اكرم ﷺ فرمود: «وقتي ماه رمضان از راه مي رسد، درهاي آسمان، گشوده مي شوند و درهاي دوزخ، بسته مي گردد و شياطين به زنجير كشيده مي شوند».

┉┅━❀❁✿❃✿❁❀━┅┉

@TafsireQuranBot


🌹اسلام بوک📚
@Islambook1
فوروارد⇦♻صدقه‌جاریه♻️




2_5350324997820777106.pdf
937.5Kb
ا﷽ا

🌙 احادیث صحیح مسلم درباره روزه و ماه رمضان

🌹اسلام بوک📚
@Islambook1
فوروارد⇦♻صدقه‌جاریه♻️


ا﷽ا

_حکم احیای شب نیمه ی شعبان_

حکم احیای شب نیمه ی شعبان چیست ؟

جمهور فقها از مذاهب اربعه قائل به مستحب بودن احیاء شب نیمه ی شعبان هستند بر اساس حدیثی که پیامبر خدا صلی الله علیه و سلم می فرماید : (( خداوند عزوجل در شب نیمه ی شعبان مخلوقات را مورد نظر قرار داده و بندگانش را می آمرزد بجز کینه ورز و قاتل )) امام احمد در المسند به روایت عبدالله بن عمرو با سند صحیح روایت کرده است همانگونه که محققین موسسه الرساله بیان داشته اند ( 11 / 217 ) ، همچنین طبرانی در المعجم با سند صحیح از معاذ بن جبل رضی الله عنه مرفوعا روایت کرده است اما بجای ( کینه ورز و قاتل ) ، مشرک و کینه ورز ذکر شده است . هیتمی می گوید : رجالش ثقه هستند .

حدیث دال بر این است که این شب از نظر مغفرت و رحمت ، مزیت و فضیلتی دارد ، بنابراین کسی که با نماز و ذکر و دعا خویشتن را در معرض این فضیلت قرار دهد امید است که به آن نفحات مبارک دست یابد کما اینکه شب زنده داری برای عبادت در هر شبی مستحب است و این شب را هم شامل می شود .

امام شافعی رحمه الله تعالی در کتاب (( الام )) می فرماید : من هر آنچه را که در مورد این شب ها ( از جمله شب نیمه ی شعبان ) حکایت شده است را نیکو می دانم . و آن چیزهایی که در این مورد حکایت شده همان شب زنده داری و دعا و ذکر است .

ابن حجر هیتمی رحمه الله تعالی می گوید : این شب ( نیمه ی شعبان ) دارای فضیلت است که مغفرتی و اجابتی خاص در آن صورت می پذیرد . ( الفتاوی الفقهیة الکبری )

ابن نجیم حنفی می گوید : از جمله مندوبات احیاء ده شب رمضان و شب های عید و ده شب ذی الحجه و شب نیمه ی شعبان است همانگونه که در این زمینه احادیثی منقول است (( البحر الرائق )

و در (( التاج و الاکلیل 3 / 319)) از کتابهای مالکیه آمده است : در شب زنده داری آن شب ( نیمه ی شعبان ) ترغیباتی صورت گرفته است .

مذهب حنابله هم قائل به چنین قولی است همانگونه که در (( شرح منتهی الارادات ، بهو تی آمده است

و ابن تیمیه می گوید : اما در مورد فضیلت شب نیمه ی شعبان احادیث و آثاری ذکر شده و از گروهی از سلف منقول است که آنها در این شب نماز می خوانده اند و به تنهایی نماز خواندن امری بوده است که از سلف نقل شده و بر آن حجت وجود دارد و کسی آن را انکار نکرده است ( مجموع الفتاوی )

اما در این زمینه دو مساله بسیار مهم که علماء آن را ذکر کرده اند مد نظر است :

اولا : استحباب احیاء شب نیمه ی شعبان با نماز به صورت فرادا ( تنهایی ) می باشد نه اینکه بدین منظور جماعت تشکیل شود نه در مسجد و نه در غیر مسجد و تنها نماز به صورت فرادا بین بنده و پروردگارش در این شب مستحب است و لذا فقهاء احیاء این شب با برپایی نماز به صورت جماعت را مکروه دانسته اند . و این قول بزرگان و فقهای مذاهب اربعه می باشد .

ثانیا : جائز نیست در شب نیمه ی شعبان ، صورت خاصی از نماز مرسوم گردد همانگونه که برخی افراد نمازی موسوم به نماز الفیه ( نماز هزاری ) برگزار می نمایند به این صورت که صد رکعت نماز خوانده که در هر رکعت بعد از فاتحه ده بار سوره اخلاص می خوانند که اینچنین نماز غیرمشروع می باشد و علماء آن را انکار کرده اند و جائز نیست که آن به دین نسبت داده شو د ، بلکه یک مسلمان آن اندازه از نماز که برایش میسر شد می خواند و بر کثرت دعا و درخواست از خداوند تلاش می نماید .

نووی می گوید : نماز موسوم به نماز رغائب و نماز نیمه ی شعبان که صد رکعت است ، هر دو بدعت و منکر است و نباید به خاطر ذکرشان در کتاب قوت القلوب و احیاء علوم دین ، آنها را وارد بدانیم همچنین به احادیثی که در این زمینه وارد شده است نباید توجه کرد چرا که همه ی آن احادیث باطل است کمااینکه فریفته ی تالیفاتی از ائمه که این امر بر آنها ملتبس شده و صفحاتی در مورد استحبابش نگاشته اند را هم نشویم چرا که قطعا آنها در این زمینه دچار اشتباه شده اند . ( المجموع شرح المهذب 4/ 56 ) و الله اعلم .

منقول از دار الافتاء الاردنیة
http://www.sultanolamaqeshm.com//content/media/2314adyn//addons/weblog/2893_l.jpg

https://t.me/joinchat/AAAAAEQkpmVfcQIT4-TSFQ
ورود به کانال اهل السنة و الجماعة الشافعية
🌹اسلام بوک📚
@Islambook1
فوروارد⇦♻صدقه‌جاریه♻️


ا﷽ا

#حدیث

عَنِ ابْنِ عَبَّاسٍ رَضِيَ اللهُ عَنْهُمَا قَالَ: قَالَ النَّبِيُّ ﷺ: «أُرِيتُ النَّارَ فَإِذَا أَكْثَرُ أَهْلِهَا النِّسَاءُ يَكْفُرْنَ». قِيلَ: أَيَكْفُرْنَ بِاللَّهِ؟ قَالَ: «يَكْفُرْنَ الْعَشِيرَ، وَيَكْفُرْنَ الإِحْسَانَ، لَوْ أَحْسَنْتَ إِلَى إِحْدَاهُنَّ الدَّهْرَ ثُمَّ رَأَتْ مِنْكَ شَيْئًا، قَالَتْ: مَا رَأَيْتُ مِنْكَ خَيْرًا قَطُّ». (بخارى:۲۹)

-------------------------------------------

از عبد الله ابن عباس رضي الله عنهما روايت است كه نبي ‏اكرم ﷺ فرمود: «دوزخ به من نشان داده شد، ديدم كه بيشتر اهل دوزخ، زنان هستند. زيرا ناسپاسي مي كنند». سؤال شد: آيا از خدا ناسپاسي مي كنند؟ رسول الله ﷺ فرمود: «خير؛ از شوهرانشان ناسپاسي ميكنند». (يعني خدمت و محبت شوهران خود را ناديده مي گيرند). اگر تمام عمر به همسرت خدمت كني، ولي يك بار از شما چيزي (خلاف ميلش) مشاهده كند، مي گويد: من هرگز از تو خيري نديده ام».

@TafsireQuranKarim
🌹اسلام بوک📚
@Islambook1
فوروارد⇦♻صدقه‌جاریه♻️


ا﷽ا

#اذکار_شب

۱_ آیة الکرسی ؛ ۱ مرتبه

" اللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ "

۲_ سوره اخلاص و سوره فلق و سوره ناس؛ هرکدام ۳ مرتبه

" سورة الإخلاص
بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ
قُلْ هُوَ اللَّـهُ أَحَدٌ ﴿١﴾ اللَّـهُ الصَّمَدُ ﴿٢﴾ لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْ ﴿٣﴾ وَلَمْ يَكُن لَّهُ كُفُوًا أَحَدٌ ﴿٤﴾

سورة الفلق
بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ
قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ ﴿١﴾ مِن شَرِّ مَا خَلَقَ ﴿٢﴾ وَمِن شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ ﴿٣﴾ وَمِن شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ ﴿٤﴾ وَمِن شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ ﴿٥﴾

سورة الناس
بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ
قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ النَّاسِ ﴿١﴾ مَلِكِ النَّاسِ ﴿٢﴾ إِلَـٰهِ النَّاسِ ﴿٣﴾ مِن شَرِّ الْوَسْوَاسِ الْخَنَّاسِ ﴿٤﴾ الَّذِي يُوَسْوِسُ فِي صُدُورِ النَّاسِ ﴿٥﴾ مِنَ الْجِنَّةِ وَالنَّاسِ ﴿٦﴾

۳_ از اذکار شب؛ ۱ مرتبه

" أمسینا و أمس الملك لله، والحمد لله، لا إله إلا الله وحده لا شريك له، له الملك وله الحمد وهو على كل شيء قدير، رب أسألك خير ما في هذا اليوم وخير ما بعده، وأعوذ بك من شر ما في هذا اليوم وشر ما بعده، رب أعوذ بك من الكسل وسوء الكبر، رب أعوذ بك من عذاب في النار وعذاب في القبر "

۴_ از اذکار شب؛ ۱ مرتبه

" اللهم بك أمسینا، وبک أصبحنا، وبك نحيا، وبك نموت وإليك المصیر "

۵_ از اذکار شب؛ ۱ مرتبه

" اللهم أنت ربي لا إله إلا أنت، خلقتني وأنا عبدك، وأنا على عهدك ووعدك ما استطعت، أعوذ بك من شر ما صنعت، أبوء لك بنعمتك علي، وأبوء بذنبي فاغفر لي فإنه لا يغفر الذنوب إلا أنت "

۶_ از اذکار صبح؛ ۴ مرتبه

" اللهم إني أمسیت أشهدك، وأشهد حملة عرشك، وملائكتك، وجميع خلقك، أنك أنت الله لا إله إلا أنت وحدك لا شريك لك، وأن محمدا عبدك ورسولك "

۷_ از اذکار شب؛ ۱ مرتبه

" اللهم ما أمسی بي من نعمة أو بأحد من خلقك فمنك وحدك لا شريك لك، فلك الحمد ولك الشكر "

۸_ از اذکار شب؛ ۳ مرتبه

" اللهم عافني في بدني، اللهم عافني في سمعي، اللهم عافني في بصري، لا إله إلا أنت. اللهم إني أعوذ بك من الكفر، والفقر، وأعوذ بك من عذاب القبر، لا إله إلا أنت "

۹_ از اذکار شب؛ ۷ مرتبه

" حسبي الله لا إله إلا هو عليه توكلت وهو رب العرش العظيم "

۱۰_ از اذکار شب؛ ۱ مرتبه

" اللهم إني أسألك العفو والعافية في الدنيا والآخرة، اللهم إني أسألك العفو والعافية: في ديني ودنياي وأهلي، ومالي، اللهم استر عوراتي، وآمن روعاتي، اللهم احفظني من بين يدي، ومن خلفي، وعن يميني، وعن شمالي، ومن فوقي، وأعوذ بعظمتك أن أغتال من تحتي "

۱۱_ از اذکار شب؛ ۱ مرتبه

" اللهم عالم الغيب والشهادة فاطر السموات والأرض، رب كل شيء ومليكه، أشهد أن لا إله إلا أنت، أعوذ بك من شر نفسي، ومن شر الشيطان وشركه، وأن أقترف على نفسي سوءا، أو أجره إلى مسلم "

۱۲_ از اذکار شب؛ ۳ مرتبه

" بسم الله الذي لا يضر مع اسمه شيء في الأرض ولا في السماء وهو السميع العليم "

۱۳_ از اذکار شب؛ ۳ مرتبه

" رضيت بالله ربا، وبالإسلام دينا، وبمحمد صلى الله عليه وسلم نبيا "

۱۴_ از اذکار شب؛ ۱ مرتبه

" يا حي يا قيوم برحمتك أستغيث أصلح لي شأني كله ولا تكلني إلى نفسي طرفة عين "

۱۵_ از اذکار شب؛ ۱ مرتبه

" أمسینا وأمس الملك لله رب العالمين، اللهم إني أسألك خير هذا اللیلة:فتحها، ونصرها، ونورها، وبركتها، وهداها، وأعوذ بك من شر ما فيها وشر ما بعدها "

۱۶_ از اذکار شب؛ ۱ مرتبه

" أمسینا على فطرة الإسلام، وعلى كلمة الإخلاص، وعلى دين نبينا محمد صلى الله عليه وسلم، وعلى ملة أبينا إبراهيم، حنيفا مسلما وما كان من المشركين "

۱۷_ از اذکار شب؛ ۱۰۰ مرتبه

" سبحان الله وبحمده "

۱۸_ از اذکار شب؛ ۱۰ مرتبه

" لا إله إلا الله وحده لا شريك له، له الملك وله الحمد، وهو على كل شيء قدير "

۱۹_ از اذکار شب؛ ۳ مرتبه

" سبحان الله وبحمده: عدد خلقه، ورضا نفسه، وزنة عرشه، ومداد كلماته "

۲۰_ از اذکار شب؛ ۱ مرتبه

" اللهم إني أسألك علما نافعا، ورزقا طيبا، وعملا متقبلا "

۲۱_ از اذکار شب؛ ۱۰۰ مرتبه

" أستغفر الله وأتوب إليه "

۲۲_ از اذکار شب؛ ۱۰ مرتبه

" اللهم صل وسلم على نبينا محمد "

۲۳_ از اذکار شب؛ ۳ مرتبه

" أعوذ بکلمات الله التامات من شر ما خلق "

☀️ وقت خواندن این اذکار بعد از عصر(اذان و نماز عصر) تا غروب خورشید می‌باشد.


@karvan_nejat

🌹اسلام بوک📚
@Islambook1
فوروارد⇦♻صدقه‌جاریه♻️


ا﷽ا

#اذکار_صبح

۱_ آیة الکرسی ؛ ۱ مرتبه

" اللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ "

۲_ سوره اخلاص و سوره فلق و سوره ناس؛ هرکدام ۳ مرتبه

" سورة الإخلاص
بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ
قُلْ هُوَ اللَّـهُ أَحَدٌ ﴿١﴾ اللَّـهُ الصَّمَدُ ﴿٢﴾ لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْ ﴿٣﴾ وَلَمْ يَكُن لَّهُ كُفُوًا أَحَدٌ ﴿٤﴾

سورة الفلق
بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ
قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ ﴿١﴾ مِن شَرِّ مَا خَلَقَ ﴿٢﴾ وَمِن شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ ﴿٣﴾ وَمِن شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ ﴿٤﴾ وَمِن شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ ﴿٥﴾

سورة الناس
بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ
قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ النَّاسِ ﴿١﴾ مَلِكِ النَّاسِ ﴿٢﴾ إِلَـٰهِ النَّاسِ ﴿٣﴾ مِن شَرِّ الْوَسْوَاسِ الْخَنَّاسِ ﴿٤﴾ الَّذِي يُوَسْوِسُ فِي صُدُورِ النَّاسِ ﴿٥﴾ مِنَ الْجِنَّةِ وَالنَّاسِ ﴿٦﴾

۳_ از اذکار صبح؛ ۱ مرتبه

" أصبحنا وأصبح الملك لله، والحمد لله، لا إله إلا الله وحده لا شريك له، له الملك وله الحمد وهو على كل شيء قدير، رب أسألك خير ما في هذا اليوم وخير ما بعده، وأعوذ بك من شر ما في هذا اليوم وشر ما بعده، رب أعوذ بك من الكسل وسوء الكبر، رب أعوذ بك من عذاب في النار وعذاب في القبر "

۴_ از اذکار صبح؛ ۱ مرتبه

" اللهم بك أصبحنا، وبك أمسينا، وبك نحيا، وبك نموت وإليك النشور "

۵_ از اذکار صبح؛ ۱ مرتبه

" اللهم أنت ربي لا إله إلا أنت، خلقتني وأنا عبدك، وأنا على عهدك ووعدك ما استطعت، أعوذ بك من شر ما صنعت، أبوء لك بنعمتك علي، وأبوء بذنبي فاغفر لي فإنه لا يغفر الذنوب إلا أنت "

۶_ از اذکار صبح؛ ۴ مرتبه

" اللهم إني أصبحت أشهدك، وأشهد حملة عرشك، وملائكتك، وجميع خلقك، أنك أنت الله لا إله إلا أنت وحدك لا شريك لك، وأن محمدا عبدك ورسولك "

۷_ از اذکار صبح؛ ۱ مرتبه

" اللهم ما أصبح بي من نعمة أو بأحد من خلقك فمنك وحدك لا شريك لك، فلك الحمد ولك الشكر "

۸_ از اذکار صبح؛ ۳ مرتبه

" اللهم عافني في بدني، اللهم عافني في سمعي، اللهم عافني في بصري، لا إله إلا أنت. اللهم إني أعوذ بك من الكفر، والفقر، وأعوذ بك من عذاب القبر، لا إله إلا أنت "

۹_ از اذکار صبح؛ ۷ مرتبه

" حسبي الله لا إله إلا هو عليه توكلت وهو رب العرش العظيم "

۱۰_ از اذکار صبح؛ ۱ مرتبه

" اللهم إني أسألك العفو والعافية في الدنيا والآخرة، اللهم إني أسألك العفو والعافية: في ديني ودنياي وأهلي، ومالي، اللهم استر عوراتي، وآمن روعاتي، اللهم احفظني من بين يدي، ومن خلفي، وعن يميني، وعن شمالي، ومن فوقي، وأعوذ بعظمتك أن أغتال من تحتي "

۱۱_ از اذکار صبح؛ ۱ مرتبه

" اللهم عالم الغيب والشهادة فاطر السموات والأرض، رب كل شيء ومليكه، أشهد أن لا إله إلا أنت، أعوذ بك من شر نفسي، ومن شر الشيطان وشركه، وأن أقترف على نفسي سوءا، أو أجره إلى مسلم "

۱۲_ از اذکار صبح؛ ۳ مرتبه

" بسم الله الذي لا يضر مع اسمه شيء في الأرض ولا في السماء وهو السميع العليم "

۱۳_ از اذکار صبح؛ ۳ مرتبه

" رضيت بالله ربا، وبالإسلام دينا، وبمحمد صلى الله عليه وسلم نبيا "

۱۴_ از اذکار صبح؛ ۱ مرتبه

" يا حي يا قيوم برحمتك أستغيث أصلح لي شأني كله ولا تكلني إلى نفسي طرفة عين "

۱۵_ از اذکار صبح؛ ۱ مرتبه

" أصبحنا وأصبح الملك لله رب العالمين، اللهم إني أسألك خير هذا اليوم:فتحه، ونصره، ونوره، وبركته، وهداه، وأعوذ بك من شر ما فيه وشر ما بعده "

۱۶_ از اذکار صبح؛ ۱ مرتبه

" أصبحنا على فطرة الإسلام، وعلى كلمة الإخلاص، وعلى دين نبينا محمد صلى الله عليه وسلم، وعلى ملة أبينا إبراهيم، حنيفا مسلما وما كان من المشركين "

۱۷_ از اذکار صبح؛ ۱۰۰ مرتبه

" سبحان الله وبحمده "

۱۸_ از اذکار صبح؛ ۱۰ مرتبه

" لا إله إلا الله وحده لا شريك له، له الملك وله الحمد، وهو على كل شيء قدير "

۱۹_ از اذکار صبح؛ ۳ مرتبه

" سبحان الله وبحمده: عدد خلقه، ورضا نفسه، وزنة عرشه، ومداد كلماته "

۲۰_ از اذکار صبح؛ ۱ مرتبه

" اللهم إني أسألك علما نافعا، ورزقا طيبا، وعملا متقبلا "

۲۱_ از اذکار صبح؛ ۱۰۰ مرتبه

" أستغفر الله وأتوب إليه "

۲۲_ از اذکار صبح؛ ۱۰ مرتبه

" اللهم صل وسلم على نبينا محمد "

☀️ وقت خواندن این اذکار از طلوع فجر تا طلوع خورشید می‌باشد.


@karvan_nejat

🌹اسلام بوک📚
@Islambook1
فوروارد⇦♻صدقه‌جاریه♻️


ا﷽ا

ابن قیم رحمه الله می‌گوید:

اگر شخصی را دیدی که ذوق و شوقش به شنیدن شعر و ابیات بیش از شنیدن آیات است و شوقش به شنیدن ترانه‌ها و الحان بیش از شنیدن قرآن است بدان که این از قوی‌ترین ادله بر خالی بودن قلب از محبت الله و کلام اوست.

(الجواب الکافی: ۲۳۶)

🌧⁩ #باران_حکمت

🌹اسلام بوک📚
@Islambook1
فوروارد⇦♻صدقه‌جاریه♻️


ا﷽ا
#حدیث

🔆 فضیلت گفتن شهادتین بعد از وضو

▪️عَنْ عُمَرَ بْنِ الْخَطَّابِ قَالَ قَالَ رَسُولُ اللَّهِ صَلِّ اللَّهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ :«مَنْ توضأفأحسن الْوُضُوءِ ثُمَّ قَالَ "أَشْهَدُ أَنْ لا اله الا الله وَحْدَهُ لاشريک‌ لَهُ و أشهد أن مُحَمَّدِ عَبَّده وَ رَسُولُهُ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي مِنَ التَّوَّابِينَ وَاجْعَلْنِي مِنْ الْمُتَطَهِّرِينَ" فُتِحَتْ لَهُ ثمانيه أَبْوَابِ الجنه يَدْخُلُ مِنْ أَيِّهَا شَاءَ»

📌صحیح مسلم/۵۵۳

📝عمر بن خطاب رضی الله عنه می‌گوید رسول الله صلی‌الله علیه وسلم فرمودهرکس به نحوه احسن وضو گیرد و سپس بگوید «أشهد ان لا اله الا الله وحده لاشریک له و أشهد ان محمد عبده و رسوله اللهم اجعلنی من التوابین واجعلنی من المتطهرین» (گواهی میدهم که معبود بحقی جز الله نیست، یکتاست، شریکی ندارد و محمد بنده و فرستاده‌ی اوست؛ الهی مرا از توبه کنندگان و پاکان قرار بده)، دروازه های هشت گانه بهشت برای وی باز می‌شود تا از هر کدام بخواهد وارد شود.

🌹اسلام بوک📚
@Islambook1
فوروارد⇦♻صدقه‌جاریه♻️


📖 سوره الکهف
🎙 قاری: سعد الغامدی


ا﷽ا
🕐 #ساعتی_به_بهای_عمری؛

┈┈•❀ 🌿🌻🌿❀•┈┈

♦️ ابن حجر عسقلانی -رحمه الله- می‌گوید:

➖ با دست خط "محمد بن عبدالرحمن العثمانی" قاضی صفد خواندم که نوشته بود: امیر سیف الدین بلبان الحسامی برایم تعریف کرد که روزی به سوی صحرا حرکت کردم، ابن دقیق العید را دیدم که بر سر قبری ایستاده و در حالیکه گریان بود دعا می‌کرد، گفتم چه شده؟
گفت: صاحب این قبر از یارانم بود و تا لحظه مرگش پیش من درس می‌خواند، دیشب او را در خواب دیدم، پس از حالش از او پرسیدم، گفت: هنگامی که مرا در قبر گذاشتند سگی هار به مانند درندگان به من نزدیک شد، ترس مرا فرا گرفت و بسیار وحشت کردم.
👈 اما شخصی مهربان در شکلی زیبا آمد و او را از من دور کرد و پیشم نشست و مرا آرام کرد. به او گفتم تو کیستی؟
گفت: من پاداش خواندن #سوره_کهف تو در روز جمعه هستم.

📚 الدرر الكامنة [٣٥٢/٥]

┈┈•❀ 🌿🌻🌿❀•┈┈

🆔 @RegayRoon


🌹اسلام بوک📚
@Islambook1
فوروارد⇦♻صدقه‌جاریه♻️


کلیات اسلام @book1988.pdf
853.8Kb
ا﷽ا

📙کلیات اسلام

📝نویسنده : ابوبکر جزائری
🖍مترجم : عبدالعزیز سلیمی

بیان باورهای دینی اسلام و رویکردهای آن به مسایل اخلاقی، اجتماعی و اقتصادی است. نویسنده در این اثر کوشیده است تا با زبانی بسیار ساده و نثری سلیس و خواندنی و با بهره‌گیری از آیات نورانی قرآن کریم و سنت پیامبر گرانقدر اسلام- صلی الله علیه وسلم دیدگاه‌ اسلام را در مسایل و موضوعات گوناگون بیان کند. او برای آنکه نشان دهد که اسلام تا چه اندازه بر فطرت و منطق استوار است، پس از بیان هر یک از عقاید دینی، دلایل عقلی و نقلی مرتبط با هر یک را نیز ذکر می‌کند. او کتاب را با شرح و توصیف ایمان به اسماء و صفات و انواع آن آغاز نموده و در ادامه، دلایل نبوت حضرت ختمی‌مرتبت- صلی الله علیه وسلم- باور به جهان پس از مرگ و عذاب و پاداش اخروی را شرح می‌دهد. بحث در قضا و قدر و راه‌های شناخت اولیای خدا و ابلیس، موضوع فصل‌های بعدی کتاب است. وی بحث را با وجوب امر به معروف و نهی از منکر و شرایط و کیفیت آن و ضرورت محبت صحابه رسول‌الله و پیشوایان دین به پایان می‌برد.

تعداد صفحات : ۹۸

🌹اسلام بوک📚
@Islambook1
فوروارد⇦♻صدقه‌جاریه♻️

20 ta oxirgi post ko‘rsatilgan.

200

obunachilar
Kanal statistikasi