🔴 نامه بیش از ۳۰۰۰ نفر از مسئولین و فعالین سابق و فعلی تشکلهای انقلابی مردمی، دانشگاهی و حوزوی خطاب به مردم انقلابی و مقام معظم رهبری
🔸در این نامه با تحلیل و ارزیابی شاخص های کلان اداره کشور، ضمن برشمردن برخی دستاوردها و نقاط ضعف نظام طی 40 ساله اخیر، نگاهی نسبتا جامع پیرامون وضعیت کشور و نظام اسلامی در آستانه ورود به دهه پنجم از حیات خود تصویر شده است. امضاکنندگان این نامه راه حل افزایش موفقیت ها و رفع نقاط ضعف را تداوم مدل "جمهوری" "اسلامی" با تاکید بر ضرورت پایبندی حقیقی مسئولین نظام دیوان سالار کشور به آرمان های انقلاب 57 و استفاده از جوانان مومن و انقلابی و آرمانخواه نسل سوم و چهارم انقلاب اسلامی در مسئولیت های خطیر کشور می دانند.
🔸 امضاکنندگان با ذکر این که ما باید در مسیر انقلاب به تحولات بزرگتر بیندیشیم و ضعف های جدی و کژکارکردهای نظامات کنونی دیوان سالاری کشور را اصلاح کنیم، به ذکر پاره ای از نقاط ضعف نظام دیوان سالار پرداخته و خواهان اصلاح برخی ساختارهای کهنه فسادخیز، تقویت اقتصاد ملی با نسخه های بومی، نجات قوه قضا از ساختارهای بوروکراتیک بزرگ و ناکارا و برخورد قاطع و فوری و فارغ از سیاست زدگی جناحی با مفسدین، باز طراحی اساسی برخی دستگاه های فرهنگی دولتی و حاکمیتی بر پایه تفکر انقلابی و ایده حکومتی مردم سالارانه امام (ره)، استقرار شفافیت در کشور، ساماندهی فضای مجازی یله و رها شده، بهبود ساختار انتخاباتی در جهت انتخاب مدیران بهتر و نه بازیگران بهتر و کاهش اثرات ابزارهای پروپاگاندا و ... شده اند.
🔸باورهای غرب زده لایه ای از مدیران، عدم باور توان مردمی و داخلی، اتکای بودجه کشور به نفت، اشرافیت برخی و مردمی نبودن برخی مسئولین، قبیله گرایی جناح های سیاسی، قرائت های التقاطی و غیرکارشناسانه از دین و اصرار بر فهم های ناقص در بین برخی جناح ها و مسئولین و... زخم های کهنه و مشکلات اساسی دیگری است که بصورت گذرا به آنها اشاره شده است.
🔸 این نامه تحلیلی نسبتا جامع از جریانات سابقا انقلابی و آرمانخواه اما فی الحال بریده و ناامید از انقلاب را با ذکر اشتراکات تحلیلی آنها ارائه نموده است. در ادامه با رد برخی تصویرسازی های غیرواقعی ارائه شده توسط جریانی نورسیده اما خسته و بریده از انقلاب و ضمن تاکید بر تکراری و مسبوق به سابقه خواندن اینگونه تصویرسازی ها، راه حل نهایی ارائه شده توسط آنها را سیاسی، غیرواقعی، غیرساختارمند و فردمحور دانسته و آن را ناشی از درک غلط آرمان های انقلاب 57، نظام اسلامی و مردم می داند.
🔸 نویسندگان این نامه، اصلاح اساسی را امتداد و استمرار تحقق مردم سالاری دینی دانسته و اصلاح اساسی را خود «جمهوری» «اسلامی» می دانند. به ثمر نشستن انقلاب، متوقف بر استقامت، صبر و التزام همه جانبه بر اصول اساسی این نهضت است. امروز و پس از 40 سال می توان گفت که در ساختارهای سیاسی، مردم سالاری دینی تثبیت شده و به بلوغِ خود نزدیک می شود اما هیچ یک از جریان های سیاسی پایبند مردم سالاری دینی بر اساس قرائت امام (ره) نیستند. امروز برای مردم انقلابی ایران روشن است که اصلاح اساسی نه معطلِ افراد بلکه موکول به اراده اصلاح و پیشرفت به دست مردم است.
مشروح این نامه را در پیوند زیر بخوانید👇👇👇
snn.ir/002qbT
🆔
@AnjomanEslami_iust