🌐کانال تشریفات دیپلماتیک🌐


Kanal geosi va tili: ko‘rsatilmagan, ko‘rsatilmagan
Toifa: ko‘rsatilmagan


🌐 کانال تشریفات دیپلماتیک 🌐

☑️ اولین کانال رسمی تشریفات دیپلماتیک سفرا_ دیپلماتها و سیاستمداران این کانال میباشد .
🧿 نقد و بررسی روش ها فنون مذاکره و
تعاملات دیپلماتیک
🧿 آموزش رسمی آداب تشریفات زبان بدن شخصیت های سیاسی
‎‌‌‌‌‌‌‌‌
@Aliomrani100

Связанные каналы

Kanal geosi va tili
ko‘rsatilmagan, ko‘rsatilmagan
Toifa
ko‘rsatilmagan
Statistika
Postlar filtri


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
#کلیپ_دیدنی

رئیس جمهور شیلی پس از اتمام دوران ریاست بخاطر نداشتن فساد مالی و شکوفایی اقتصاد کشورش هنگام خروج از کاخ و حرکت به سوی آپارتمان دو اتاقه اش با چنین استقبالی روبرو شد!

@diplomaticformalities


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
♦️آقازاده های خرابکار!

🔹️شخصیت های سیاسی و مشهور بسیاری هستند که فرزندانشان آنطور که می خواستند از کار در نیامدند و گاهی از آنها تبری جستتند و حتی گاهی حکم به اعدام آنها دادند.

🔸️در این ویدئو این شخصیت ها و این آقازاده های خرابکار را خواهید دید.


@diplomaticformalities


سفر دکتر ظریف به تونس و ملاقات با رئیس جمهور و وزیر امور خارجه تونس
۲۹ خرداد ۹۷
نوع دست دادن و ری اکشن و لبخند اقای ظریف نشاندهنده صمیمیت بین مقامات.

@diplomaticformalities


نشست معرفی موزه تاریخ و تمدن اسلام.

نحوه ایستادن و مرتب بودن آقای ظریف و صالحی

پ.ن:عکس آرشیوی میباشد.


@diplomaticformalities


انواع مراسم و اجرای آن
بخش دوم

جشنواره :فرصت مناسب برای جشن گرفتن . مجموعه ای از فعالیت های مرتب با حوزه رقابت ها که بیشتر در زمینه هنر به کار می رود و به صورت مرتب تکرار می شود جشنواره گویند .

همایش :همایش به نشستی که در آن نکات علمی و تخصصیارائه می شود ، به گونه ای که برای شرکت کنندگان قابل یادگیری باشد گفته میشود . همایش به جای سمینار و سمپوزیوم هم بکار می رود.

 نشست :به جلساتی که به منظور بحث درباره موضوعی خاص تشکیل می شود اطلاق می گردد .

یادواره :به نشست تجلیل و ستایش از خدمات ارزنده مفید و ماندگار افراد و چهره های شاخصی که در قید حیاط نیستند یادواره گویند.

کارگروه :به گروهی از افراد که وظیفه ویژه ای به آنها محول و متعهد می شوند مسئولیتهای خاص را انجام دهند ، کارگروه گفته میشود . مثل کمیته رسیدگی به زلزله زدگان بم و ...

گروه یا کمیسیون :گروهی که از دولت یا سازمان رسمی برای رسیدگی به موضوعات خاص مأمور می شود و رسماً موظف است درباره آنها پژوهش و تحقیق کند .

کارگاه آموشی :به محل یا اجتماع افرادی که درباره طرح یا موضوعی مطالعه می کنند ، در کارگاه های آموزسی مسائل آموزشی مطرح شده و در سمینارها و کنفرانس ها مورد بحث و همفکری قرار می گیرد . را کارگاه آموزشی گویند .

 تجمع یا میتینگ :گرد هم آمدن گروهی از مردم به منظور و هدف خاص که اغلب منجر به صدور قطعنامه میشود و گاها با سخنرانی فرد یا افرادی همراه است و معمولا در موضوعات سیاسی و اجتماعی برگزار میشود ، تجمع یا میتینگ میگویند .

میز گرد :گروهی که معمولا در شرایطی مساوی قرار دارند و در محیطی دوستانه جمع میشوند و درباره موضوعی مشخص با هم گفتگو می کنند را میز گرد گویند . مباحث میزگرد منجر به بحث های آزاد نمی شود و در موضوعات علمی منسوخ شده است .

تله کنفرانس :میز گرد یا گردهمایی است که با استفاده از تجهیزات صوت و تصویر و تکنولوژی های دیجیتال و فن آوری های فضای مجازی برگزار شده ، مثلا چت بدون حضور فیزیکی افراد در محلی خاص برگزار میشود را تله کنفرانس گویند .

گردهمایی :به معنای اجتماع کردن و به جای کنفرانس و کنگره هم به کار می رود . به اجتماعی گویند که به مباحث عمومی روز  می پردازد و کمتر جنبه علمی و گستردگی کمتری دارد را گردهمایی گویند . مثل گردهمایی شورای شهر و روستا .


@diplomaticformalities


 

انواع مراسم و اجرای آن
بخش اول

1- سمینار 
 2- سمپوزیوم
 3- کنفرانس
4- کنگره
5- جشنواره
6- همایش
7- گردهمایی
8- نشست
9- یادواره 
10-کارگروه
11- میزگرد
12- گروه یا هیئت یا کمیسیون
13- کارگاه آموزشی
14- تجمع یا میتینگ

سمینار :به جلساتی که به منظور مبادله اطلاعات و یادگیری نکات تازه از یکدیگر برگزار می شود ، سمینار گویند .

تعریف سمینار علمی: به اجتماع تبادل نتایج تحقیقات فردی گروهی از دانشجویان که زیر نظر یک استاد و یا مرجع علمی به مطالعه مباحث علمی می پردازد سمینار علمی گفته میشود .

سمپوزیوم :جلساتی که درآن سخنرانان متعدد نظر های کوتاه خود را درباره یک موضوع ولی از منظر های مختلف ارائه می کنند را سمپوزیوم گویند .

کنفرانس : در لاتین به معنای کاری را با هم و دسته جمعی به انجام رساندن . به نشست های بزرگ که در آن افراد دیدگاه های خود را درباره مسائل و مشکلات مهم ارائه می کنند و یا به کمک هم به راه حل و سیاست اجرایی واحدی در قبال یک معضل بین المللی می رسند را کنفرانس گویند .

کنگره : واژه کنگره در لاتین به معنای آمدن و رفتن است . کنگره به اجتماعی از سران یا مغز های متفکر گفته میشود ، که هر عضوی به نمایندگی از ایالات یا دولتی آماده باشد تا پیرامون مسائل خاص سخن گویند و تشریک مساعی کند . مانند کنگره روسای دانشگاه ها ، کنگره روان شناسان و ...



 @diplomaticformalities


پرچم مخدوش😐ناشی از
کم توجهی مسئولان تشریفات

@diplomaticformalities


ظرافت های رفتاری

شاید تصویر منتشر شده درباره نوع نشستن سفیر سوئد در دیدار با رئیس جمهور و واکنش های مختلف به این نوع نشستن سفیر سوئد، بهترین بهانه باشد برای مرور  اصول و اداب تشریفات در دیدارهای رسمی اینچنینی:

مقامات مجازند در دیدار با همدیگر، پای خود را روی پای دیگر بیندازند. به صورتی که زیر زانوی یک پاف روی زانوی پای دیگر قرار بگیرد. البته در دیدارهایی که خیلی غیررسمی باشند هم این اجازه داده شده است که ساق یک پا کاملا روی ران دیگر قرار بگیرد.

اروپایی ها معمولا بلافاصله پس از نشستن، پای راست را روی پای چپ می اندازند.

اما معمولا در دیدارهای رسمی، مقامات پاها را کنار هم و با فاصله بسیار کم روی زمین قرار می دهند. طوری که به نظر بیاید پاها تقریبا جفت شده است.

نکته جالب دراین باره، ویژگی خاص اعراب است. برای مقامات عرب، انداختن پاها روی هم به صورتی که تخته کفش طرف مقابل، به سمت شان باشد بسیار ناراحت کننده است و سبب دلخوری شدید آنها می شود.

 

پرچم

اتفاقی که درباره پرچم های مخدوش ایران در این چند وقت اخیر و در دیدارهای مقامات سیاسی ایران در کشورهای مختلف افتاده است، ناشی از کم توجهی مسئولان تشریفات است.



مطابق اصول تشریفات، روسا و مسئولان هیئت های تشریفات کشورها باید قبل از ساعت ملاقات مقام های کشورشان با مقام های کشورهای دیگر، در محل ملاقات حاضر شده و بررسی های لازم را برای آماده بودن مقدمات تشریفاتی انجام دهند. از جمله بازبینی محل استقرار رئیس هیات دیپلماتیک و اطمینان از حضور میزبان برای استقبال.

 یکی از کارهای هیئت های تشریفات در این بازبینی آخر، چک کردن پرچم هاست. ان ها باید مطمئن شوند که پرچم ها با نقش های صحیح و در جای صحیح قرار گرفته اند و مشکلی دراین باره وجود ندارد. اگر هم در این باره مشکلی وجود داشت، روسای هیئت تشریفات باید برای مواجهه با این اتفاق، همیشه 3 پرچم با ابعاد مختلف را همراه خود داشته باشند تا در صورت نیاز، آنها را جایگزین پرچم های مخدوش کنند.این 3 پرچم شامل یک پرچم رومیزی، یک پرچم سالنی و یک پرچم برای اتومبیل است.


حریم شخصی

یک نکته جالب که در بحث های مربوط به اموزش تشریفات وجود دارد، رعایت حریم فیزیکی با طرف مقابل است. بعضی مقامات سیاسی حدود نیم متر حریم شخصی دارند که طبق آداب تشریفات، نباید این حریم را نقض کرد و بیش از این به آنان نزدیک شد. به عنوان مثال نمی شود با ان ها شانه به شانه حرکت کرد.

 

 @diplomaticformalities


در ادامه رفتار مقابله به مثل اقای احمدی‌نژاد

@diplomaticformalities


حاشیه های جذاب تشریفات ایرانی/ از نوع نشستن سفیر سوئد تا پرچم مخدوش


تشریفات دیپلماتیک در ایران، نکته های جالبی دارد. یک کارشناس ارشد تشریفات از این نکته ها به خبرگزاری مهر می گوید.

مجله مهر: ماجرای نشستن غیرمعمول سفیر سوئد، مخدوش شدن پرچم های ایران در دیدارهای خارجی در چند نوبت، حضور امیر قطر با دمپایی در یک دیدار رسمی با رئیس جمهور ایران و ... حاشیه های خبرسازی هستند که در این چندسال در موضوع دیدارها و سفرهای دیپلماتیک مقام های ایرانی مطرح شده اند. «علی محمد بیدارمغز» کارشناس ارشد تشریفات، مربی فن بیان، مفسر زبان بدن و وجهه ساز که مدرس دوره های تشریفات در وزارت امورخارجه جمهوری اسلامی ایران هم هست، در گفتگو با خبرنگار مهر به بعضی از نکات ویژه تشریفات مقام های ایرانی اشاره کرده است.رفتاری که شاید در ظاهر بی اهمیت و کوچک به نظر بیاید اما در عرف دیپلماتیک، معنا و مفهوم خاص خود را دارد.

تشریفات ایرانی

تشریفات دیپلماتیک در دنیا امری بدیهی و دارای معنی و مفهوم خاص خود است. رفتار و ادابی که دیپلمات ها در دیدارهای رسمی با مقامات کشورهای دیگر باید رعایت کنند تا شان دیپلماتیک خود و کشورشان را حفظ کنند.تشریفات در جمهوری اسلامی ایران نیز امری بدیهی محسوب مِی شود.موضوعی که بر مبنای قرآن، سنت پیامبر اسلام(ص) و امامان معصوم(ع) و ارزشهای انقلاب اسلامی طرح ریزی شده است..دوره های آموزش تشریفات در ایران معمولا به 2 بخش تقسیم می شود: دیپلماسی نظری که به روابط بین کشورها می پردازد و دیپلماسی عملی که در آن معمولا آداب رفتاری بررسی می شود.

تشریفات در کشورهای دیگر، معمولا بر مبنای زورمداری و قدرت مندی است. به عنوان مثال، سفیر واتیکان همیشه بر همه سفیران کشورهای دیگر تقدم داشته است.

اما با اصلاحات به وجود آمده در کنوانسیون وین، مبنای تقدم سفیران کشورها در دیدارهای رسمی، براساس تقدم در ساعت تقدیم استوارنامه است. یعنی سفیری که زودتر استوارنامه خود را به رئیس جمهور یا نخست وزیر کشوری دیگر تقدیم کرده است، نسبت به سفیران بعدی حق تقدم دارد.

مقام های رسمی کشورها معمولا مصونیت هایی نیز دارند.به عنوان مثال چمدان و بار همراه سفیر، از تفتیش مصون است. همین قضیه در مورد سفارتخانه کشورها نیز صدق می کند. یعنی سفارتخانه ها از هرنوع تعرض و تفتیش مصون اند.


رفتار متقابل در برخورد با بی احترامی دیپلماتیک

آیا در برخورد با نوع نشستن  حاشیه ساز سفیر سوئد باید  مقابله به مثل کرد؟ این برخورد در تشریفات دیپلماتیک به چه صورتی تفسیر می شود. «بیدارمغز» در این باره می گوید:«معمولا در باره بی احترامی های دیپلماتیک، مقابله به مثل را پیشنهاد می کنند. یعنی اگر کشوری در برخورد با کشوری دیگر مورد بدرفتاری قرار گرفت، حق دارد عین همان بدرفتاری را با کشور متعرض انجام دهد. در عرف تشریفات و دیپلماسی از «نزاکت» در این باره یاد می شود. یعنی دولتی می تواند بی احترامی را پاسخ دهد. اما این کار را نمی کند.
 

تشریفات در کشورهای مختلف

در کشورهای دیگر، دوره های مختلفی برای آموزش تشریفات وجود دارد. اما مبنای بیشتر این آموزش ها، اصولی قراردادی است که  از سوی مقام های همه کشورها اجرا می شود.

در ایران نیز برای کارآموزان جدید وزارت امور خارجه، دیپلمات ها و مقام های سیاسی کشور، دوره های مختلفی برگزار می شود. بیدار مغز می گوید  که بخشی از این اموزش که حدود 20 ساعت را دربرمی گیرد و به دیپلماسی عملی می پردازد زا در طول این سالها برعهده داشته است. ضمن این که اوتایید می کند که برای شخص رئیس جمهور، وزیر امور خارجه و سایر مقام هایی که بهماموریت های بین المللی عازم شده و یا به پست های بین المللی منصوب می شوند نیزدوره های خاصی برای آموزش تشریفات برگزار می شود.
 

اصول قراردادی در تشریفات

در تشریفات دیپلماتیک، اصول خاصی برای رفتار در دیدارهای رسمی بیان شده است.به عنوان مثال برای دست دادن، 7 قرار تشریفاتی ذکر شده که دیپلمات ها آن را رعایت می کنند.

بعضی از این قرارها به شرح زیر است:

مقام بالاتر حق درازکردن دست را برای دست دادن دارد. اگر مقام بالاتر دستش را دراز نکرد، طرف مقابل حق ندارد دستش را به سوی او دراز کند.

دست، باید گرم و خشک باشد.

وقتی دست طرف مقابل را می گیریم باید چند ثانیه آن را نگه داشته و ان را به ملایمت بفشاریم.

موقع دست دادن باید همزمان در چشم طرف مقابل نگاه کنیم.

 

در مورد نشستن و تقدم و تاخر آن هم یک نکته قابل ذکر است. این که طبق اصول تشریفات، میهمان برای نشستن در یک مراسم حتما باید از طرف میزبان، دعوت به نشستن شود. من شنیدم چند روز پیش در مراسم خداحافظی سفیر ایتالیا، او بلافاصله پس از دست دادن با آقای دکترصالحی رفته و روی مبل خود نشسته. در صورتی که طبق اصول و آداب، باید صبر می کرد تا میزبان یعنی وزیر خارجه کشورمان او را دعوت به نشستن کند.

 

@diplomaticfor


رفتار غیر متعارف سفیر سوئد در دیدار با رئیس جمهور وقت ایران،اقای احمدی نژاد

توجه؛ عکس دانلودی میباشد و تصویر توسط مدیر سایت مخدوش شده است.


@diplomaticformalities


حاشیه های جذاب تشریفات ایرانی

از نوع نشستن سفیر سوئد تا پرچم مخدوش👇👇
"برگرفته از مجله مهر"


@diplomaticformalities


اینکه ژاپن ژاپن شده تصادفی نیست یکی از رموز فرهنگ ژاپنی‌ها اینست که انها معتقدند:نیازی به دشمن و درگیری با دیگران نیست،با رشد و پیشرفت تو،دیگران خود به خود شکست میخورند به دیگران کاری نداشته باش کار خودت رو درست انجام بده.
ما از این تریبون کوچک استفاده میکنیم و درجهت فرهنگسازی در بین خودمون سعی میکنیم این موارد رو رعایت کنیم
یه استاد عزیزی توی کلاس های کارشناسیم همیشه ژاپن رو به دانشجوهاشون مثال میزدن واقعا شما خودتون فاکتور بگیرین چه سرمایه گذاری عظیمی در جهت تربیت نسل اینده در ژاپن صورت گرفته و بعد مقایسه کنید با سیستم اموزشی و نمره محور کشور خودمون.
کشور ما قدمتی به بلندای تاریخ و فرهنگی به عظمت و بزرگی نسل بشر داره اینکه ما الان بجایی رسیدیم که خارجی ها نگاه مثبتی نسبت به مردم نجیب ایران ندارند مقصر کیست؟اینحا بهتره دنبال مقصر نباشیم
خودمون از همین الان شروع کنیم با سایلنت کردن موبایلمون سر کلاس و ...
رفتار هموطنامون رو مقایسه کنید با یک کانادایی و یک افغانستانی،فرق این دو نفر چیه؟مگه هردو انسان نیستند؟پس چرا بعضا نگاه بدی به بعضی از هموطن های افغانستانی مون داریم؟؟؟
به تنهایی میشه کارهای زیادی رو انجام داد ولی باهمدیگر میشه کارهای زیادی رو به سرانجام رسوند.
از نظر من مردم ایران خیلی نجیب و بافرهنگن دارن با تورم و تحریم های داخلی و خارجی میجنگن من بعنوان یک شخص حقیقی بجای مسئولین دستبوس این چنین ملتی هستم

لطفا پستهای امروز کانال رو انتشار دهید قطعا بی تاثیر نخواهد بود

@diplomaticformalities


اولین چیزی که با خوندن این مطلب توجه منو به خودش جلب کرد اهمیت به بهداشت فردی و مسئولیتی بود که سیستم اموزشی ژاپن اونو عهده دار شده.
دانش آموزان بعنوان سرمایه های آینده ژاپن تلقی میشن ببینید چقدر سرمایه گذاری میکنن برای نسل های بعدی و ساختن کشوری بهتر از امروز و دیروزها!!!

@diplomaticformalities


برای این مورد رستوران رو مثال نمیزنم اشاره کوتاهی میکنم به خوابگاههای دانشجویی که تقریبا همه ما تجربش کردیم
تو خوابگاه های دانشجویی کشورمون چقدر دور ریز غذا داریم؟
چیزی که من دیدم بی نهااااایت!
به اندازه مصرف کردن به چه معنیست؟
چرا این مفاهیم تو سیستم آموزشی کشورمون جایگاهی ندارن ؟؟
هر چیزی که تو دوران کودکی آموزش داده بشه و تکرر در انجامش وجود داشته باشه به همون اندازه هم احتمال موفقیت تو اون امر وجود داره😊

@diplomaticformalities


در این باره اشاره میکنم به تمامی معلمین خودم از دبستان تا دبیرستان!
هیچ کدوم از معلمین من هیچوقت سعی نکردن ریشه یابی کنن که چرا نمره های همه درسام همیشه نوزده و بیست بود بجز ریاضی که فاصله ده پله ای با بقیه دروس داشتم

بی‌مسئولیتی در رفتار و انجام ندادن وظیفشون ک بابتش هم حقوق دریافت میکردن.چه چیزی باعث اینهمه بی‌مسئولیتی و خاطرات بد من از کلاسهای ریاضی هستش؟چه کسی مسئول این وضعیت بوده و هست؟
قطعا سیستم اموزشی مقصر اصلیه!

@diplomaticformalities


باز هم مسئولیت پذیری و انتقال نسل به نسل آن توسط پدر و مادر و شکل گیری مفهوم خانواده به معنای اصلی آن.
نهادینه شدن اخلاق و اصول زندگی فردی و اجتماعی با سرمایه گذاری های کلان در بخش آموزش.

@diplomaticformalities


نگاه از بالا به پایین در جامعه امروز ما حاصل چیست؟
معلم اول دبستان خودتونو به یاد بیارین قطعا یکی از موثرترین افراد در شکل گیری شخصیت های اقتدارگر در بین دانش آموزان ایرانی میباشد.


@diplomaticformalities


تا حالا برای همه ما اتفاق افتاده سر کلاس هستیم یا تو جلسه کاری مهمی نشستیم که یهو صدای زنگ موبایلمون درمیاد.تو جمع خونوادگی هستیم و همه سرشون تو گوشیه😐تو یک کنفرانس شرکت کردیم ولی بجای تمرکز روی سخنرانی شبکه های اجتماعی رو چک کردیم😑
ایراد کار کجاست؟
چرا کسی این مسائل و آداب معاشرت اجتماعی رو بدرستی و بموقع به ما یاد نداده؟
یا یاد دادن و به علت عدم وجود نظارت و سختگیری های لازم ماها این مسائل مهم رو پشت گوش انداختیم؟

@diplomaticformalities


ارزش و جایگاهی که مهندسین بهداشت در ژاپن دارند مرهون سیاست‌ توزیع قدرت و ثروت در این جامعه است.
زحمت بیشتر=حقوق بیشتر=جایگاه اجتماعی بالاتر☺

@diplomaticformalities

20 ta oxirgi post ko‘rsatilgan.

1 032

obunachilar
Kanal statistikasi