مطالعات جنگ هیبریدی


Kanal geosi va tili: ko‘rsatilmagan, ko‘rsatilmagan
Toifa: ko‘rsatilmagan


@Mhmdhsn26

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Kanal geosi va tili
ko‘rsatilmagan, ko‘rsatilmagan
Toifa
ko‘rsatilmagan
Statistika
Postlar filtri


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
📌قسمتی از مستند نبرد ظفار توسط نظام شاهنشاهی،این نبرد به نوعی بازگو کننده جنگ هیبریدی شوروی با رویکرد به کارگیری بازیگران غیر دولتی در کشور عمان است.
@HybridWarSt


🧩انقلاب اطلاعاتی یا عصر دیجیتال استفاده از ابزار های ترکیبی را افزایش می دهد وتنها برای هر بازیگر دولتی و غیردولتی جنگ های ترکیبی علیه دشمن را آسان تر از گذشته می کند.
کانال مطالعات جنگ هیبریدی:
@HybridWarSt


سیاسیون_مطالعات خاورمیانه dan repost
با سلام

دوستانی که تمایل دارند ادمین هر کدام از ۲۰ کانال سیاسی ما باشند

به آیدی زیر پیام دهند

@Mhmdhsn26


سیاسیون_مطالعات خاورمیانه dan repost
Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
مجموعه کانال های علوم سیاسی


مطالعات خاورمیانه
@MiddleEastST

مطالعات آفریقا
@AfricSt

مطالعات آسیای مرکزی
@MiddleAsiaSt

مطالعات ایران
@MIranSt

مطالعات آمریکا
@NAmericaSt

مطالعات اروپا
@EuropaSt

مطالعات جنگ هیبریدی
@HybridWarSt

دیپلماسی تسلیحات
@ArmsControlSt

روابط بین الملل
@InternationalRelationshipSt

اندیشه سیاسی در اسلام
@PoliticalIslamiSt

اندیشه سیاسی در غرب
@PoliticalTheorySt

اقتصاد سیاسی
@PoliticalEconomySt

مناظره مجازی
@DebateSt


سیاسیون_مطالعات خاورمیانه dan repost
Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
اولین تصاویر دریافتی از ماهواره برنور
@MiddleEastST


🖋مناقشه غیردولتی و تغییرات در ماهیت جنگ
🔴جنگ های شبه نظامی و چریکی ابعاد جدیدی به ماهیت مناقشات امروزی افزوده است.
قبل از ظهورجنگ غیر دولتی ،جنگ متعارف یا سنتی قابل پیش بینی بود و مهمتر از همه بر بازیگران مشروع یعنی نیروهای نظامی متمرکز می باشد.
🔴بازیگران دولتی عموما از شیوه‌های معمول تاکتیک‌ها و سلاح‌های متعارف استفاده می کردند اما با افزایش اختلافات غیردولتی مسیرهایی که جنگ در آن آغاز می‌شود تا حد فراوانی غیر قابل پیش بینی شده اما؛ در تغییرات عناصر همچنان دارای پیوستگی لازم را دارا بوده است .
@HybridWarSt


📎جنگ نامحدود:
جنگ نامحدود برای غلبه بر مرزها محدودیت ها و حتی هنجارهای است که باعث می‌شود نظامی از غیر نظامی و سلاح غیر جنگی در پناه اقدامات مدنی پنهان بمانند.
📌 عملیات جنگی غیرنظامی شامل منابع متنوع می شود که تاکنون بیشتر از قلمرو نظامیان قرار دارد انواع روش های جنگی ارایه شده توسط نویسندگان عبارتند از: جنگ تجارت، جنگ مالی، جنگ منابع، مبارزه نظامی، ایجاد جنگ ها ،جنگ زیست محیطی، جنگ شبکه محور، جنگ فناورانه، جنگ تروریستی جدید، استفاده از سلاح های مدرن راهبردی که در برخی از منابع سلاح هسته‌ای، جنگ رسانه‌ای ،جنگ روانشناختی، جنگ افزار های نظامی ،جنگ های فرهنگی و جنگ بین المللی را جایگزین می شود.
@HybridWarSt


📎 تمامی جنگ ها براساس اصل فریب انجام می شود.‌

سان تزو

کانال مطالعات جنگ هیبریدی
@HybridWarSt


📎راهبرد در گیری در ناحیه خاکستری: مفاهیم معاصر
نگاهی به مفهوم منطقه خاکستری در کشور چین
قسمت اول
◀️ به نظر می رسد، نوشته های مکتوب و معاصر کشور چین اثرگذاری میراث فلسفی باستان خود را حفظ کرده است.نویسندگان کتاب( علم استراتژیک نظامی) معتقدند که اندیشه راهبردی همیشه مبتنی بر سنت‌های فرهنگی خاص تاریخی و ملی است و قاعده سازی و اجرای راهبردها توسط استراتژیست های بزرگ، همیشه از طریق ایدئولوژی های فرهنگی خاص و تحت هدایت و کنترل نهادهای فرهنگی و تاریخی انجام می‌گیرد. این این بخش به بررسی راهبرد درگیریهای منطقه خاکستری در مفاهیم راهبرد معاصر چین می پردازد:
از آنجا که راهبرد منطقه خاکستری نگران‌کننده و بسیار مبهم است مفهوم جنگ نامحدود که توسط دو سرهنگ کشور چین ارائه گردید در اصل یک چک لیست از جنگ های ترکیبی متراکم و شبکه محور به شمار می‌رود استدلال اصلی در نظریه پیش روی این فرض را مطرح می‌کند که در جنگ نامحدود هیچ قاعده ای وجود ندارد و مرز بین فضای جنگ و فضای غیر جنگ به تدریج تار و مبهم می‌شود.
@HybridWarSt


📎نظریه فرانک هافمن در خصوص ساختار جنگ ترکیبی:
جنگ نسل چهارم چیست؟
هافمن در مقاله خود در سال ۲۰۰۷ میلادی اختلافات در قرن بیست و یکم را زمینه ساز ظهور شکل کاملاً جدید از "مناقشات" به نام (جنگ های ترکیبی) یاد می‌کند و برای کشف آن از مفاهیم نو استفاده کرده است
🔴در این روش، ابتدا جنگ ترکیبی را طیف وسیعی از جنگ‌های مختلف از جمله توانایی های متعارف، تاکتیک های نامنظم و چریکی ،اقدامات تروریستی از جمله (خشونت اجبار و اختلافات جناحی تبعیض‌آمیز )یادآور شده است که در ادامه تعریف فوق را بر روی چندین پرونده تاریخی از جمله شورشیان ایرلند ۱۹۱۹ تا ۱۹۲۲ ،مجاهدین افغان در دهه ۱۹۸۰ میلادی شورشیان چچن در دهه ۱۹۹۰ و حزب‌الله در جنگ سال ۲۰۰۶ با رژیم اسرائیل مطرح می سازد.
🔴هافمن معتقد است: واضح ترین مولفه در جنگ های نوظهور (نیروی هیبریدی مدرن) است، زیرا چنین نیرویی به ترکیب ابزارهای نظامی و غیر نظامی متکی بوده و از طریق حرکات استراتژیک سازمان یافته همراه با شبکه ها و سازمان های غیر متمرکز که از تاکتیک‌های مختلف اقتباس گرفته؛ فعالیت می‌کنند و در نهایت نیز به هدف تعیین شده می رسد.
🔴پس از آنکه اقدامات روسیه در اوکراین و شبه جزیره کریمه در سال ۲۰۱۴ میلادی در فضای کاملا مخفی خود را نشان داد اصطلاح جنگ هیبرید آخرین حرف جدید در میان مقامات، دانشگاهیان و نظامیان برای توصیف درک غرب از اقدامات مسکو به عنوان جنگ های جدید به شمار می رود و بازسازی توانمندی‌های ناتو در شرق اروپا منعکس کننده این مسئله است که تصویر امنیتی در دنیای غرب تبدیل به یک سناریو مشاوره جنگ سرد در گذشته شده است.
@HybridWarSt


📌یکی از شاخص های کلیدی در محیط جنگ ترکیبی به کارگیری موثر و هدفمند از دیپلماسی است.
@HybridWarSt


🌏مفهوم سازی و درک چند بعدی از جنگ های نوظهور
🖋برگرفته از کتاب تئوری سازی جنگ غیرخطی

🧩مفهوم سازی جنگ های ترکیبی در مقاله ای در سال ۲۰۰۵ میلادی توسط جیمز متیس و فرانک هافمن ارائه شد که در قالب یک تحقیق در موسسه تحقیقاتی نیروی دریایی ایالات متحده به چاپ رسیده است .نویسندگان به واقعیت هایی اشاره دارند که برتری (نظامی و متعارف) امریکا را نه تنها با چالش‌های جدی از سوی کشورهای ضعیف تر روبرو می‌سازد بلکه مخالفان غیر دولتی از طریق استفاده ترکیبی از فناوری‌های پیشرفته ،محیط مبهم و جدیدی را برای مقابله با ایالات متحده ایجاد خواهند کرد. کشورهایی که دارای نیروهای متعارف پیشرفته هستند، احتمالاً با رویه های غیرمجاز و تاکتیک‌های مواجه می‌شوند که نشان دهنده یک مزیت کاملاً جدید است. دشمنان از تروریسم، شورشیان و تاکتیک های چریکی، ظرفیت‌ها، فن ها و همچنین توانایی ضعیف تر خود در مقابل نیروی متعارف نظامی استفاده خواهند کرد و به احتمال زیاد این نوع تهدیدات توسط تشکل های شبه نظامی سازمان یافته و بر اساس پیش‌بینی‌های قومی، سندیکاهای جنایتی سازمان‌یافته و همچنین حملات سایبری به زیرساخت‌های نظامی و غیرنظامی ضروری مانند شبکه های سیاسی، مالی بین المللی و سازمان های ارتباطی انجام می گیرد.
با ما در کانال مطالعات جنگ هیبریدی همراه باشید:

@HybridWarSt


🌏سطح عملیاتی:
برگرفته از کتاب تراژدی نسل چهارم جنگ
🧩سطح بعدی "عملیات نظامی" است. این همان سطحی است که اکثر مفسران در رابطه با جنگ های جدیدبا یکدیگر اختلاف نظر سلیقه‌ای دارند. این مسئله که آیا حزب الله در سال ۲۰۰۶ میلادی حمله ارتش اسرائیل را متوقف کرد، یا اینکه سربازان روسیه در سال ۲۰۱۵ به آزار و اذیت شهروندان اوکراین پرداختند، نحوه انجام عملیات به شیوه کاملا جدید را مطرح می سازد.
🧩 عملیات از ترکیب "فعالیت های مخفیانه" "اقدامات نیروهای منظم" و "نامنظم "، به‌طور همزمان انجام شده و برای دستیابی به اهداف مشخص دنبال می شود.
🧩 جنگ هیبریدی در این ساختار کاملا مبهم و جدید به معنای ترکیبی از عملیات مختلف با ویژگی های خاص است اما به شکل دیگری برای رسیدن به هدف نظامی سازماندهی و از سوی طراحان به کار گرفته می شود.
@HybridWarSt


📎جنگ داخلی:
محیطی برای شکل گیری بازیگران غیر دولتی در جنگ ترکیبی است.
@HybridWarSt


📎موازنه قدرت در محیط جنگ ترکیبی
📕برگرفته از کتاب تئوری سازی جنگ غیر خطی:
🧩توازن قدرت معمولاً زمانی اتفاق می‌افتد که حاکمیت ها عناصر قدرت خود را به کشور هدف مطابقت می‌دهند و با مقایسه رقیب متوجه می‌شوند که با هیچ یک از شاخص های مشخص شده تطابق‌ ندارند. این فقدان مزیت به این معناست که هرگونه تلاش مستقیماً به مبارزه بزرگ منجر می‌شود و هزینه‌های فراوان را به بار خواهد آورد. با این حال برآورد دقیق در توازن قدرت یک فرایند کاملاً "ذهنی" است که نیاز به درک جامع توانایی و تمایل دشمن برای مقاومت در برابر اعمال زور و قدرت دارد. این بررسی ها باوجوداتحادیه های دفاعی، توافقنامه های بین المللی ،روابط اقتصادی و ارتباط تاریخی یا فرهنگی بین دشمن و یا سایر نهادهای جهانی انجام می شود.
🧩ناکامی در "تعادل قدرت"به طور دقیق ارزیابی می شود و در نهایت عدم توجه به آن باعث بروز اشتباهات فراوان در طول تاریخ و شکل جنگ‌های گسترده شده است. به طور مثال صدام حسین دیکتاتور سابق عراق، هزینه‌های تلاش برای حفاظت از سهم بزرگتری در بازار نفت جهانی را هنگامی پرداخت کرد، او تصمیم گرفت در سال ۱۹۹۰ میلادی به کشور کویت حمله کند. محاسبه عملکرد اما در نهایت با شکست بسیار سنگین روبرو شد. ارتش عراق به اندازه کافی بزرگ و مجهز تر از همتای خود یعنی کویت بود و دیکتاتوری عراق تصاویر می‌کرد که پیروزی‌های نظامی نسبتا راحتی را بدست خواهد آورد. هزینه ها نه تنها بر ارزش پول است بلکه میزان تلفات نقش موثری در تعیین راهبردها دارد و تنها زمانی می‌توانست موفق به پیش بینی تغییرات موثر در پویایی قدرت شود که به کشور همسایه خود کویت حمله نکرده بود.اما حضور غافلگیرانه (کشورهای تهاجمی واقع گرایانه همچون ایالات متحده )را که در محاسبه نسبی قدرت نقش مهمی بر عهده دارند هرگز پیش بینی نکرده بود . همچنین نتوانست این مساله را که جامعه بین المللی برای ثبات در بازار انرژی جهانی تمرکز ویژه‌ای دارند را به درستی درک کند و به آن پایبند باشد.
🧩 در نتیجه آنچه صدام انتظار داشت یک ماجراجویی نسبتاً کم هزینه بود.لیکن در مدت کوتاهی اقدامات نسنجیده وی در نهایت منجر به نابودی بسیاری از نیروهای نظامی عراق شد و در تلاش بعدی برای پوشش این قدر تضعیف اقدام به مقابله و سرکوب نظامی گروه های آزادیخواه شیعه و کرد در عراق نمود.
📌با ما در کانال مطالعات جنگ هیبریدی همراه باشید:
@HybridWarSt


📎فریب و منطقه خاکستری در ادبیات کلاسیک نظامی چین
قسمت دوم:
یکی از جنبه های کلیدی در مناقشات چین تدبیر جنگی "she" نام دارد که اغلب به عنوان گرایش و اشیا تعریف می شود. به طور کلی؛ هدف بهره‌برداری به نفع خود و به حداکثر رساندن تاثیرگذاری هر شرایطی که با آن مواجه می باشد. جستجوی ثابت برای دستیابی به یک مزیت راهبردی یا در واقع همان اصطلاح "she "و همچنین هدف از بازی راهبردی چین به نام ویکی یا کلمه go است.
◀️مفهوم "she" در همه جا کاربرد دارد، که با استفاده از نیروها و چه از جنبه دیگر محیط راهبردی است .مفهوم‌کلمه she اساساً ،متافیزیک و بسیار دشوار بوده و به دلیل فقدان واژه معادل در ادبیات غربی آن را نمی توان دقیقا ترجمه کرد. تیموتی توماس معتقد است هدف از اصطلاح she؛ اهداف "راهبردی و جنبه های ذهنی" است. ایجاد و دستیابی به یک مزیت نسبت به یک حریف پس از ارزیابی وضعیت و تاثیر بر روی آن مورد توجه می باشد.
◀️وزارت دفاع آمریکا در گزارش سالانه خود با اشاره به زبان و فرهنگ چین توضیح می دهد که مفهوم کلمه "she" در واقع هماهنگی نیروها؛ تمایلات یا ایجاد نگرش بالقوه است که تنها استراتژیست های ماهرو خبره می توانند از آن بهره برداری کرده و برای اطمینان از پیروزی در برابر نیروی برتر بهره گیری کنند.
@HybridWarSt


📎فریب و منطقه خاکستری در ادبیات کلاسیک نظامی چین
قسمت اول:
🔴در تاریخ چین ،همواره عناصر جنگ های ترکیبی اغلب مولفه های مهمی از "درگیری و جنگ" با همسایگان را در بر داشته است. حاکمان چین باستان اساساً از چهار روش برای خنثی کردن مشکل خود استفاده می کردند. اولین رویکرد استفاده از وحشیان برای مبارزه با وحشیان، در این مورد با استفاده از مزدوران وحشی و ایجاد اتحاد راهبردی، همسایگان در کوتاه ترین زمان خرد می‌شدند.
◀️تقابل معاصر (جنگ دیپلماتیک) نام دارد. یعنی خنثی کردن دولت‌های غیر دوست از طریق دیپلماسی عمومی و ایجاد فساد در میان اتحاد و مشارکت های شکل گرفته از سوی آنان.
◀️رویکرد دوم ،رشوه و احترام فراوان به دشمنان است تا آنها را از حمله به چین بازگرداند.رویکرد فعلی؛ تجارت سودآور و کمک‌های مالی در اصل یک انگیزه کلیدی و مهم به شمار می رود.
◀️ رویکرد سوم بازدارندگی قوی و برنامه ریزی شده که چین برای جلوگیری از تهاجم نیروی خارجی آن را طراحی و به اجرا در آورده است. تجاوز و عملیات نظامی زمانی رخ می‌دهد که تمامی تلاش ها نتایج مطلوب را کسب نکند.
🔴اصول و مقاصد چین باستان هنوز هم برای سیاستگذاران کشور چین و نخبگان و نظامیان کارساز و موثر است.
۷ طبقه کلاسیک نظامی چین باستان مجموعه‌ای گسترده و کاملاً ناهمگون از درس های راهبردی به شمار می‌رود که در دوره‌های مختلف همچون دولت‌های متخاصم انباشته شده و همچنان یک مرجع کلیدی و اثرگذار در آموزش نخبگان سیاسی و نظامی آن کشور به شمار می رود.
◀️گرچه هنر جنگ سان تزو یکی از محبوبترین کتابهای دنیای بین المللی است که به نامwu.ziو ۳۶ عنوان دیگر است اما ثابت کرده منابع فراوان برای "حکمت و فلسفه نظامی" در طول قرن ها وجود داشته و از متخصصان نظامی جمهوری خلق چین نشات گرفته است.
◀️ ادبیات نظامی کلاسیک، مبانی نظری را در بر می گیرد که تمام طیف عملیات‌ها را نیز پوشش می‌دهد. اصول تاکتیکی ساده و روش های پیچیده سازماندهی در زمینه فرماندهی و کنترل مبارزات مسلحانه، عملیات روانی، ارائه اطلاعات نادرست، مانور، قدرت راهبردی، اطلاعات، تخریب دشمن ،فریب، تنظیم و محدودیت‌ها ،ارزیابی دشمن و به کارگیری شبه نظامیان در جنگ قابل ارزیابی و تحلیل است.
@HybridWarSt


سیاسیون_مطالعات خاورمیانه dan repost
به نظر شما کدام فرد بهتر از موضع خود دفاع کرد
So‘rovnoma
  •   محمد وفاپور
  •   محمدحسن غلامی
210 ta ovoz


سیاسیون_مطالعات خاورمیانه dan repost
با توجه به مباحث مطرح شده نیروی دریایی ایران قدرت چهارم دریایی در دنیاست
So‘rovnoma
  •   موافقم
  •   مخالفم
483 ta ovoz


مناظره مجازی dan repost
مرحله اول . ۵ دقیقه طرح مسئله
مرحله دوم . ۳ دقیقه پرسش و دفاع
مرحله سوم . ۲ دقیقه پرسش و دفاع
مرحله چهارم . ۲ دقیقه پرسش و دفاع
مرحله پنجم . ۴ دقیقه جمع بندی و نتیجه گیری

هر فرد ۱۶ دقیقه و مجموعا ۳۲ دقیقه تایم مناظره

اگر هر دو فرد تمایل داشته باشند دور دوم مناظرات نیز ۴۸ ساعت بعد انجام خواهد

@DebateSt

20 ta oxirgi post ko‘rsatilgan.

1 075

obunachilar
Kanal statistikasi