رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در ارمنستان


Kanal geosi va tili: ko‘rsatilmagan, ko‘rsatilmagan
Toifa: ko‘rsatilmagan


رسانه رسمی رایزنی فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در ارمنستان

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Kanal geosi va tili
ko‘rsatilmagan, ko‘rsatilmagan
Toifa
ko‘rsatilmagan
Statistika
Postlar filtri




حجت‌الاسلام والمسلمین محمدمهدی ایمانی‌پور رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی طی پیامی، فرارسیدن نوروز باستانی و آغاز سال 1402 شمسی را به ایرانیان عزیز، خصوصا ایرانیان مقیم خارج از کشور و دولتمردان و شهروندان حوزه تمدنی و دینی نوروز تبریک گفت.
نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد
عالم پیر دگر باره جوان خواهد شد
نوروز، تبلور حیاتی نو در کالبد طبیعت است. نوروز، فرصتی دوباره جهت تأمل انسان در گردش روزگار و احوال خویش و استعانت از درگاه الهی برای رسیدن به احسن الحال است. نوروز مجالی برای نو شدن و ترجمانی از نیاز انسان‌ها به تکامل در مسیری مقدس و آکنده از نشانه‌های قدرت حضرت حق است. این تبدیل و تحویل، همان سنت الهی است که نوروز می‌تواند نقطه عطف آن محسوب ‌شود.
هم‌صدایی ملت‌های حوزه‌ نوروز در لحظات پرشکوه و زیبای تحویل سال جدید، قلوب و اذهان آن‌ها را به یکدیگر نزدیک می‌کند... متن کامل پیام را در
وبسایت سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی
ملاحظه‌ فرمایید.


نمایشگاه آثار دانشجویان دانشگاه هنر اسلامی تبریز، افتتاح ۵ فروردین، مسجد کبود ایروان


یا مهدی(عج) ای نقطه شروع شفق، ای مجری حق⚘️
میلاد تو، قصیده بی انتهایی است که تنها خدا بیت آخرش را می داند...
بیا و حُسن ختام زمان باش...
میلاد مهدی موعود(عج) آقا صاحب الزمان مبارک⚘️




نمایشی بر اساس هفت پیکر نظامی گنجوی




انجمن اسلامی دانشجویان در ايروان ارمنستان dan repost
🔹 #آراکس_نیوز: همچون دیگر ملل جهان، ارمنیان نیز برخی از اعیاد و جشن‌های پیشینیان خود را علی‌رغم تغییر دین و پذیرفتن مسیحیت در سال 301 میلادی، حفظ کرده و حتی آن را به تقویم کلیسایی خود افزوده‌اند.

از جمله این جشن‌ها "درندز" یا همان چهارشنبه‌سوری ارمنیان است، که در شب 13 فوریه (24 بهمن) و همزمان با آغاز عید استقبال از مسیح (شب 13 فوریه و صبح 14 فوریه) برگزار می‌شود. این جشن دارای قدمتی به عمق تاریخ است و به زمان‌هایی برمی‌گردد که آتش مظهر پاکی شمرده می‌شد و با بر پا کردن آن اجداد ما بر این باور بودند که زمستان را به آتش کشیده و به همراه گرمای آتش، بهار، زایش و فراوانی را برای خود و اطرافیان خویش به خانه‌ها می‌آورند.

گذشتگان ما بر این باور بودند که گرمای آتش به دشت‌ها سرسبزی و به انسان‌ها علاقه به ازدواج و فرزنددار شدن می‌دهد از این رو وظیفه آتش افروختن بر عهده جوانان دم بخت و تازه دامادها بود.

آنان خرمن بزرگی از آتش را در کنار معبدها بر پا می‌کردند و هر خانواده شعله‌ای از آتش بزرگ را به خانه خود می‌برد تا از برکت آن در خانه ایشان نیز ازدواجی صورت گیرد یا طفلی چشم به جهان گشاید و کارها به رونق بیفتد.

این جشن پس از مسیحیت به دلیل مصادف بودنش با روز استقبال از حضرت مسیح در اورشلیم توسط مومنان منتظر او تغییر نام یافته، اما با این حال نام باستانی آن نیز کاربرد دارد.

امروزه آتش در شب قبل از عید استقبال در حیاط کلیسا افروخته می‌شود و شمعی از آن توسط مومنین به خانه‌ها برده شده و در حیاط منازل و خیابان‌ها نیز آتش می‌افروزند و از روی آن می‌پرند. خانواده‌هایی که در آن‌ها طی سال عروسی برپا شده یا فرزندی متولد شده بین مردم شیرینی و حلوا و آجیل پخش می‌کنند.

در صبح سه‌شنبه 14 فوریه نیز در تمامی کلیساها به مناسبت عید استقبال از مسیح مراسم خاص مذهبی برگزار می‌شود.
امروزه از این جشن با عنوان "جشن دوست داشتن و عشق" نیز یاد می‌شود.

در گذشته اشعار زیبایی نیز به این روز تعلق داشته که عمدتا همانطور که گفته شد به پاکی، سرسبزی، باروری، زوج شدن و برکت در کار و زندگی مربوط می‌شده که هنوز نیز برخی از آن‌ها رایج است.

🔹 #Արաքս_նյուզ: Հայաստանյայց Առաքելական Սուրբ Եկեղեցին Տյառնընդառաջը կամ 40-օրական Հիսուսի ընծայումը տաճարին տոնում է Սուրբ Ծննդյան և Աստվածահայտնության տոնից 40 օր հետո` փետրվարի 14-ին:

Հայ Եկեղեցու կանոնի համաձայն, տոնի նախօրեին՝ երեկոյան ժամերգությունից հետո, կատարվում է նախատոնակ, որով ավետվում է Տերունի տոնի սկիզբը:

Նախատոնակի արարողության ավարտին կատարվում է Անդաստանի կարգ, որի ընթացքում օրհնվում են աշխարհի չորս ծագերը: Եկեղեցու կանթեղներից վերցված կրակով վառվում են խարույկներ՝ իբրև Քրիստոսի լույսի խորհրդանիշ:

Փետրվարի 14-ին՝ տոնի բուն օրը, Հայ Առաքելական բոլոր եկեղեցիներում մատուցվում է Ս. Պատարագ:

Գարեգին Բ Ամենայն Հայոց կաթողիկոսի տնօրինությամբ Տյառնընդառաջի Ս. Պատարագից հետո Հայոց եկեղեցիներում կատարվում է Նորապսակների օրհնության կարգ:
#


Arax News / کانال خبری آراکس dan repost
🔴 عصر امروز کلیسای ارمنی مراسم خاص عید استقبال از مسیح را برگزار می‌کند

🔴 Այսօր նշվում է մանուկ Հիսուսին տաճարին ընծայաբերելու տոնը՝ Տյառնընդառաջը

telegram.me/araxnews


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
Video from Tabatabaei


سالروز پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی مبارک باد






بسم الله الرحمن الرحیم
باری دیگر، شروری دیگر، خاک بر آفتاب پاشید
مزدوران شیطان، هر از گاهی به بهانه‌های واهی، تحت حمایت دولت‌های به اصطلاح طرفدار آزادی بیان، به هتک حرمت مقدسات اسلامی دست می‌یازند. این‌بار شاهد به آتش کشیدن دل و جان میلیون‌ها مسلمان؛ یا همانا قرآن مجید، در مقابل سفارت‌خانه کشور ترکیه، در سوئد بودیم. این بار نخست نیست که کشور سوئد، عرصه‌ی نمایش‌های شیطانی علیه اسلام و مسلمانان می‌شود.
قرآن کریم و آیات وحیانی آن مقدس‌ترین، عزیزترین وعظیم‌ترین یادگار رسول اکرم - که سلام و درود خداوند بر او و خاندان پاکش باد- نزد مسلمانان است.
مسلمانان با قرآن جان می‌گیرند، رشد می‌کنند و به سوی خداوند بازمی‌گردند. قرآن کریم برای مسلمانان کتاب زندگانی، مرگ و رستاخیز است. مسلمانان شبانه روز در سراسر زمین، آیاتی از این کتاب الهی را تلاوت می‌کنند، با قرآن کریم خداوند را نیایش می‌کنند و این کتاب را تقدیس و تکریم می‌نمایند و بدان عشق ورزیده و با این کتاب آسمانی است که دوران زندگی بر زمین را می‌پویند.
برگزاری چنین نمایش‌های رذیلانه‌ای، به بهانه‌ی پاسداری از آزادی، مسلمانان را که همواره به مقدسات، نمادها و آثار و معابد ادیان و آیین‌های دیگر احترام گذارده‌اند را از شقاوت و ظلمت بی‌انتهای این نمایش اهریمنی به خشم می‌آورد.
پوشیده نیست که این دست رفتار‌های شرورانه، به هم‌زیستی مسالمت‌آمیز پیروان ادیان، آیین‌ها و فرهنگ‌ها، آسیب جدی می‌رساند و فضای گفتگوی ادیان و تعامل فرهنگ‌ها را تیره و تار می‌سازد.
اینجانب به عنوان رییس شورای سیاستگذاری و هماهنگی گفتگوی ادیان جمهوری اسلامی ایران آتش زدن‌های قرآن کریم و توهين به مقدسات ديني و جریجه دار ساختن دل و جان میلیون‌ها مسلمان را به شدت محکوم می نمایم.
حداقل انتظار پیروان قرآن کریم از رهبران ادیان و اندیشمندان و آزادگان جهان، به ویژه باشندگان اروپای غربی و آمریکای شمالی که سالیانی است به صحنه این نمایش‌های شرم‌آور تبدیل شده است‌، اعلام برائت آشکار از این اسلام‌ستیزی‌ها و مسلمان‌سوزی‌ها و رسوا ساختن معادله‌ی دروغین و مزورانه تلازم آزادی با اهانت به مقدسات دینی است.
از خداوند متعال مسألت می‌نماییم که ما را از مهر و نور و راه خود دور نسازد.
                                                    محمدمهدی ایمانی پور رییس شورای سیاستگذاری و هماهنگی گفتگوی ادیان
جمادی الثانی 1444 - بهمن 1401


سالروز شهادت دهمین اختر تابناک آسمان ولایت و امامت امام هادی (ع) بر همه شیعیان و پیروان راه حق و حقیقت تسلیت باد.


مسجد جامع کبود ایروان dan repost
حلول ماه رجب و میلاد فرخنده پنجمین اختر آسمان امامت و ولایت خجسته باد!


سفارت جمهوری اسلامی در ارمنستان dan repost
تهران و ایروان خواهرخوانده شدند

امروز چهارشنبه و در مراسمی در تهران، تفاهم‌نامه خواهرخواندگی میان شهرهای تهران و ایروان با حضور شهرداران و سفیر ارمنستان امضا شد که از جمله بندهای آن همکاری در حوزه های حمل و نقل، خدمات شهری و عمران است.

به گزارش ایرنا، مراسم امضای تفاهم نامه خواهرخواندگی میان ۲ شهر تهران و ایروان در مرکز همایش‌های برج میلاد برگزار شد.

شهردار تهران در این مراسم گفت: یکی از سیاست‌های قطعی جمهوری اسلامی ایران برقراری ارتباط، همکاری و حسن همجواری با کشورهای همسایه‌اش است، ارمنستان نیز در نزد ایران از جایگاه ویژه ای برخوردار است و علاقه‌مند به گسترش روابط میان دو کشور هستیم.

علیرضا زاکانی افزود: روابط میان ایران و ارمنستان صدها سال قدمت دارد، بنابراین در شرایط کنونی برقراری ارتباط برای هر ۲ کشور از مزایای ویژه ای برخوردار است.

وی با اشاره به ظرفیت های همکاری موجود در ۲ کشور، افزود: عمده همکاری میان دو کشور در سرفصل هایی چون حمل و نقل، محیط زیست، پسماند و خدمات شهری و مسائل فنی و عمرانی دسته بندی می شود.

زاکانی تاکید کرد: شهرداری تهران توانمندی ها و نیازهایی دارد؛ ما می‌توانیم توانمندی‌ هایمان را به بهترین وجه در اختیار شهرداری ایروان قرار دهیم و برای رفع نیازهایمان نیز از ظرفیت های ارمنستان استفاده کنیم.

زاکانی تاکید کرد: مجموعه شهرداری تهران این آمادگی را دارد تا روابط خود با شهرداری ایروان را روز به روز گسترش دهد و برای رسیدن به این هدف لازم است تیم مشترکی از طرفین برای گسترش همکاری ها تشکیل شود.

شهردار ایروان نیز با اشاره به ضرورت همکاری میان ایران و ارمنستان گفت: دو کشور مسیر تاریخی مشترکی دارند و با توجه به این موضوع ظرفیت های خوبی نیز برای همکاری میان طرفین وجود دارد.

سارگسیان افزود: ما از ظرفیت‌های همکاری به طور کامل استفاده نکرده و با وجود اینکه کشور همسایه یکدیگر می باشیم، شناخت کافی از هم نداریم.

شهردار ارمنستان تاکید کرد: در بازدیدی که از قطار شهری تهران داشتم صادقانه تحت تاثیر مترو تهران و توانمندی های آن قرار گرفتم. به همین دلیل درخواست دارم در صورت امکان گروهی کاری از سوی شهرداری تهران به ارمنستان اعزام شود، فکر می‌کنم هم در مورد فناوری های نوین و هم در رابطه با لوازم یدکی مترو می توانیم همکاری داشته باشیم.

وی گفت: گروه کاری شهرداری ارمنستان از چند ماه قبل در تهران حضور داشته‌ و اطلاعات مهمی از ظرفیت‌های شهرداری تهران به ما داده است که بر اساس آن ما امروز توافقی با محوریت فرهنگ، حمل و نقل و دیگر زمینه‌ های اجتماعی امضا خواهیم کرد، این توافق سرآغاز همکاری های میان شهرداری تهران و ایروان است.

همچنین آرسن آواگیان، سفیر ارمنستان در ایران نیز گفت: سفارت ارمنستان در تهران از هیچ کوششی برای تحقق مفاد تفاهم‌نامه امضا شده میان شهرداری تهران و ایروان دریغ نخواهد کرد.


خجسته میلاد صدیقه طاهره ام ابیها حضرت زهرا(س) بر همه پیروان راه حقیقت مبارک باد.




سومین سالگرد شهادت سردار رشید اسلام سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی را گرامی می داریم

20 ta oxirgi post ko‘rsatilgan.

386

obunachilar
Kanal statistikasi