جریان


Kanal geosi va tili: ko‘rsatilmagan, ko‘rsatilmagan
Toifa: ko‘rsatilmagan


خورجينى از مطالب مختلف فضاى مجازى كه مايه شادى، حال خوب و آگاهى بيشتر است.
در «جريان» باشيد!
راه ارتباطی با ما:
@BaanLine

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Kanal geosi va tili
ko‘rsatilmagan, ko‘rsatilmagan
Toifa
ko‘rsatilmagan
Statistika
Postlar filtri


دیده بان مهاجرت dan repost
عوامل رانشی مهاجرت را تشدید نکنیم!
(نقدی بر طرح صیانت و اثرات آن بر مهاجرت)

🖌بهرام صلواتی، پژوهشگر ارشد حوزه مهاجرت

🔺میل و تصممیم به مهاجرت در هر جامعه ای تحت تاثیر مجموعه عواملی رانشی داخلی و کششی خارجی است. به رغم فقدان مطالعات مهاجرتی در ایران، اندک مطالعات حاکی از آن است که جامعه ایران در شرایط خاص مهاجرتی به سر می برد و جو روانی سنگینی پیرامون میل به مهاجرت در کشور شکل گرفته است.
🔺 به همین خاطر سیاستگذار باید توجه بسیار زیادی به این موضوع داشته و از تحریک احساسات عمومی و تقویت عوامل رانشی مهاجرت از جمله تحدید فضای مجازی و بطور کلی اینترنت پرهیز نماید.

📌 مطالعه ای که رصدخانه مهاجرت ایران در بازه زمانی سال 96-1395 درباره عوامل رانشی مهاجرت در میان متخصصان و فارغ التحصیلان ایرانی خارج از کشور انجام داده، حاکی از آن است که وضعیت اینترنت و فضای مجازی از جمله عوامل مهم رانشی تاثیر گذار بر میل به مهاجرت از کشور در این قشر است.



🔺وضعیت اینترنت و فضای مجازی، چهارمین عامل رانشی مهاجرات در بررسی‌های صورت‌گرفته در سال ۹۵-۹۶ بوده‌ است.

🔗جزییات بیشتر در وب‌سایت رصدخانه مهاجرت ایران


#طرح_صیانت
@midemin


🔻یک نشست و یک یادداشت درباره کتاب «اخلاق بودایی» نوشته خانم ماریا هایم (ترجمه محمد دهقانی و مجید دهقانی، نشر آن‌سو، ۱۴۰۰)

۱. 🎙 نشست نقد و بررسی کتاب «اخلاق بودایی» با حضور دکتر سیدحسن اسلامی، دکتر علیرضا شجاعی،دکتر محمد دهقانی و دکتر محسن دهقانی به میزبانی مرکز فرهنگی شهرکتاب، ۷ دی‌ماه ۱۴۰۰
🔗 منبع

۲. 📝 اخلاق بودایی

آیا اخلاق بودایی از ما می‌خواهد به فکر خودمان و رهایی خویش باشیم؟ یا از ما انتظار دارد که در پی نجات دیگران باشیم؟ آیا اخلاق بودایی اصولی ساده دارد که می‌توان آسان به آنها عمل کرد؟ یا آنکه بسیار دشوار و زیاده‌خواه است؟ قسمت خوشایند مساله آن است که پاسخ همه این پرسش‌های متضاد گویی مثبت است. شما می‌توانید به اخلاقیات بودایی به مثابه تلاشی جامعه‌گریزانه برای نجات خود بنگرید یا آن را کوششی برای درگیری در جامعه برای رهایی دیگران بدانید. دو شاخه بزرگ آیین بودا: شاخه تراوده و ماهایانه پاسخ‌های متضادی به این پرسش‌ها می‌دهند. در نتیجه اگر کسی جامعه‌گریز باشد می‌تواند آیین بودا را پناهگاه خود بداند و اگر هم جامعه‌گرا باشد از آیین بودای درگیر یا آیین بودای ملتزم بهره بگیرد. ...

کتاب اخلاق بودایی یکی از این نمونه‌های خواندنی و آموزنده است که در عین فشردگی، مباحث دقیقی را در بر گرفته است. یکی از آموزه‌های قابل تامل آیین بودا که در اخلاق آن به خوبی کاربرد دارد، آموزه «کرمه» (کارما) است. این آموزه بیانگر آن است که هر چه بکاریم همان را درو می‌کنیم. اما چون همه کاشته‌های ما در زندگی ما به بار نمی‌آید، زندگی ما در چرخه «سنساره»، یا گردونه بازپیدایی، ادامه پیدا می‌کند و بارها به این جهان در قالب‌های گوناگون باز می‌گردیم تا حاصل اعمال خود را بیابیم. آموزه کرمه، منهای سنساره یا تناسخ با اصل «تجسم اعمال» در سنت اسلامی تناظر قابل توجهی دارد.

دومین نکته قابل توجه در اخلاق بودایی که البته در میان نظام‌های اخلاقی کهن رواج داشته، آن است که اخلاق در واقع کاری است که با خود و زندگی خود می‌کنیم. تصور عمومی از زیست اخلاقی آن است که ما به دیگران نیکی می‌کنیم. حال آنکه از نظر آیین بودا، خوب و بد رفتار ما در خود ما جلوه‌گر می‌شود و آرام آرام هستی ما را می‌سازد. این آموزه نیز با برخی آیات قرآنی همسویی شگفتی دارد: «اگر نیکی کنید به خود نیکی کرده‌اید.» شکل ساده‌شده این آموزه در فرهنگ عمومی ما اینگونه بازتاب پیدا کرده است: «هر چه کنی، به خود کنی/‌گر همه نیک و بد کنی».

در حالی که شاخه تراوده در آیین بودا بر دغدغه خود را داشتن و خود را پاییدن و در پی رهایی خویش بودن تاکید عجیبی دارد و رهایی نهایی را ویژه افراد معینی می‌داند، شاخه ماهایانه، بر درگیر شدن و برای دیگران کوشیدن و خواستار نجات همه شدن پای می‌فشارد و گویی نگرش دموکراتیک‌تری را رواج می‌دهد. این دو نگرش را در قطعه سعدی آشکارا می‌بینیم: «صاحبدلی به مدرسه آمد ز خانقاه/ بشکست عهد صحبت اهل طریق را». در عین حال این تنوع نگرش و تفاوت راه‌ها زمینه نظرورزی عمیق درباره سرشت و جایگاه اخلاق و اصول آن را فراهم آورده است که بخشی از آن در کتاب اخلاق بودایی بازگو شده است. با خواندن این کتاب پاسخ برخی پرسش‌ها را می‌یابیم و هم‌زمان پرسش‌های تازه‌ای راه را بر ما می‌بندد و ما را به تامل فرا می‌خواند.

✍🏼 سیدحسن اسلامی اردکانی
ستون #در_ستایش_جزییات / صفحه آخر روزنامه اعتماد، چهارشنبه ۸ دی ۱۴۰۰
🔗 منبع و متن کامل
#کتاب #بودا #اخلاق
در «جریان» باشید.
@Jaryaann


❗️یک کاربر ایرانی در خارج از کشور، با همرسانی عکسی از یک «شیشه ماست» در توئیتر خود با تعجب نوشته است که روی آن، اسم گاوهایی که در تهیه این ماست مشارکت داشته‌اند، نوشته‌ شده است و یک کاربر ساکن ایران با هم‌رسانی آن تصویر یادآوری کرده که در همین حال برخی روزنامه‌های کشور، عکس عکاس را بدون ذکر نام او‌ چاپ می‌کنند.

‼️متأسفانه در بسیاری عرصه‌های دیگر نیز وضع چنین است؛ از جمله در فضای مجازی، بسیاری صفحات و کانال‌ها، از نوشته‌ها، تصاویر، آهنگ‌ها و مطالب، بدون کوچک‌ترین نامی از آفریننده و بی‌هیچ اشاره‌ای به منبع استفاده می‌کنند. در حالی‌که در جامعه‌ای که این فرهنگ فراگیر شود که به «حقِ» مولف، مصنف و پدیدآورندۀ هر چیز و پدیده‌ای -حتی اگر گاو باشد- احترام گذاشته شود، مطمئناً، بسیاری از دیگر مشکلات و معضلات اجتماعی و فرهنگی آن جامعه نیز برطرف خواهد شد!

#آموختنی #اخلاق #رسانه #حق
🔗 منابع: ۱ و ۲
‏در «جریان» باشید.
@Jaryaann


📊 #اینفوگرافی| اجرایی شدن طرح صیانت از فضای مجازی چه نتایجی خواهد داشت؟

منبع:
https://etemadonline.com/content/507166
@EtemadOnline
@Jaryaann


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
🗣 فیلیپ کراوتر، خبرنگار بریتانیایی-لوکزامبورگی-آلمانی آسوشیتدپرس در کی‌یف و پوشش اخبار اوکراین به شش زبان، به ترتیب:
انگلیسی، لوکزامبورگی، اسپانیایی، پرتغالی، فرانسوی و آلمانی

🔗منبع: توئیتر Philip Crowther
#زبان #رسانه
در «جریان» باشید.
@Jaryaann


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
🔬 مراقبه با میکروسکوپ:
زندگی چیست؟ و مرگ چیست؟

• مراقبه بر #مرگ یک مژک‌دار تک‌سلولی

منبع: مدرسه زندگی فارسی
در «جریان» باشید.
@Jaryaann


▪️سیاست‌های زبانی در بستر تاریخ معاصر

🎙گفت‌وگوی دکتر گودرز رشتیانی (عضو هیئت علمی گروه تاریخ دانشگاه تهران) و وحید بهمن (پژوهشگر تاریخ)
🗓 تاریخ: ۱۶ بهمن ۱۴۰۰
📍برگزارکننده: برگه اینستاگرام ایران‌زمین و انجمن علمی تاریخ دانشگاه بهشتی
🔗 منبع
#تاریخ #فارسی #پارسی_میراث_همه_ایرانیان
در «جریان» باشید.
@Jaryaann


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
🎶 هم‌خوانی و هم‌نوازی پترا ناختمانوا (دوتار و آواز) و مهدی امینیان (نی، سه‌تار و آواز) همراه گروه «احیای ریشه‌ها» در کنسرت نوامبر ۲۰۲۱ - وین - عاشیق‌های آناتولی

🎵 نخستین سری پروژه "Roots Revival Series"

#موسیقی #ریشه‌های_مشترک
🔗 منبع و نسخه کامل: کانال یوتیوب Roots Revival
در «جریان» باشید.
@Jaryaann


هربرت گرِگ، با انتشار این عکس شگرف در توئیتر خود نوشته است:

«شب‌هایی که در تخت جمشید عکاسی می‌کردم هر کدام قصه‌ای دارد.
یک شب قبل عکاسی این تصویر، دیالوگ‌هایی بین من و سرباز رد و بدل شد.
گفتم: خسته نشدی ۲۵۰۰ سال اینجا ایستادی؟
گفت: ۱۰۰۰۰ سال هم بگذرد به انتظار طلوع فردا می‌ایستم تا به خورشید ادای احترام کنم.»

⚡️تصویری به راستی خیال‌انگیز است؛ خدا می‌داند که اگر سربازان و پاسبانان ایران‌زمین که نقش و شمایل آن‌ها روی کتیبه‌ها و بناها و در دل کوه‌ها، صخره‌ها و سنگ‌ها آمده، روزی به سخن آیند و از دیده‌های خود در تاریخ چندهزار ساله این سرزمین سخن بگویند چه‌ها خواهند گفت. از فرازها و فرودها، از روشنی‌ها و تیرگی‌ها، از تاخت و تازهای پیوسته و خانمان‌سوز از شرق و غرب و جنوب و شمال شرق و شمال غرب به کشور، از تاراج‌ها و غارت‌ها، از خون مردمان بی‌گناهی که ریخته، و سرهایی که بریده شد، از سیل و زمین‌لرزه و خشکسالی و قحطی و همه‌گیری‌ بیماری‌ها، از رونق و آبادانی شهرها و روستاها و شکوفایی فرهنگ، هنر و دانش، از خردمندی، روشن‌اندیشی و دادگری برخی حاکمان و بی‌عرضگی، ناکارآمدی و ستم برخی دیگر، از خویشکاری، کوشش و خدمات اهل هنر، دانش و ادبیات برای پاسبانی از میراث گذشته و آفریدن هزاران میراث ملموس و ناملوس دیگر فرهنگی و از لطمات و آسیب‌های جاهلان، خشک‌اندیشان و واپس‌گرایان، از فداکاری‌ها و از خودگذشتگی‌ها برای پاسبانی و مراقبت از این سرزمین و از خیانت و دسیسه و پلیدی خودی‌ها، از آرامش و آسایش و از بلوا و آشوب‌ها، از تاریخی که آن‌را گم کرده و از آن بی‌خبریم تا تاریخی که از آن باخبر و به آن بی‌توجهیم .... از هر آنچه ایران و مردمانش در هزاران سال دیده‌اند تا به امروز که این سرزمین با وجود تمام زخم‌ها، حادثه‌ها و بلاها هنوز پابرجاست و هنوز در آن، آثار و بناهای تاریخی، آیین‌هایی چون نوروز و شب چله، اساطیری چون رستم و سیاوش، نغمه‌های موسیقی و فرهنگی مبتنی بر «مهر»، از طوفان حوادث جان به در برده است؛ اگرچه از برخی تنها ویرانه‌‌ای یا ردی مانده و اگرچه سختی و رنج نیز کم ندیده و اگرچه اکنون نیز با تهدیدها و گرفتاری‌های گوناگون مواجه است.

این سربازان شب‌های تار و زمستان‌های سخت بسیاری را با ممارست،‌ هوشیارانه و بدون خستگی، به انتظار بیدار ماندند تا «روز نو» برآید و خورشید دوباره بر این سرزمین و مردمانش بتابد و همان‌ها شاهد خواهند بود که ایران چگونه و تحت چه شرایطی به ایرانیان آینده خواهد رسید.

#تداوم_فرهنگی #ایران
#نوروز #چله #سده #اسطوره

🔗 منبع عکس
در «جریان» باشید.
@Jaryaann


جریان dan repost
Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
چرا مردم بدجنسى می‌كنند؟
#آگاهى #خرد
مترجم و گوينده: ايمان فانى
در «جریان» باشید.
@Jaryaann


چیزی که ترسناکه فقط این نیست که الان از آزادی و عدالت در کشور بی‌نصیبیم!

ترسناک‌تر اینه که با این شیوه‌ای که با هم بر سر راه‌های رسیدن به آزادی می‌جنگیم و نفرتی که از کلمات‌مون نسبت به هم می‌باره تصور فردایی که کنار هم باشیم و حقوق همدیگر رو به رسمیت بشناسیم غیرممکنه.

ترسناک‌تر اینه که چنان به سرکوب خو کردیم و سرکوب و ترس از «دیگری» در ما درونی شده که حتی در مقابله با سرکوب هم تبدیل به سرکوب‌گرانی شدیم که کسی که نظر مخالف ما داره رو می‌خواهیم در نطفه خفه کنیم.

ترسناک‌تر اینه که به جای گفت‌وگو و «شنیدن» افکار و دردهای هم، زبان‌مون صرفا به طعنه و کنایه و پرخاش آلوده‌ست و صرفا به دنبال منکوب کردن طرف مقابلی هستیم که جور دیگه‌ای فکر می‌کنه.

ترسناک‌تر اینه که اگر الان که در قدرت نیستیم با هم چنین می‌کنیم فردایی که قدرت بگیریم با هم چه می‌کنیم.

ترسناک‌تر اینه که «سوریه شدن» فقط به ویرانی و نابودی شهر و خانه‌ها و ساختمان‌ها نیست، به ویرانی و انهدام روح‌ و ذهن و جان مردمان کشور هم هست؛ حال بماند که این دومی می‌تواند منجر به اولی هم بشود!

می‌فهمم که شرایط چقدر سخته و چقدر مردم ناامیدند و چقدر عصبانی‌اند و حق هم دارند؛ می‌فهمم که چه میزان ممکنه تفاوت نگاه وجود داشته باشه و اساساً قرار هم نیست که اختلاف‌های فکری‌مون الزاما از بین بره و می‌فهمم که برای گامی به پیش رفتن راهی جز بحث و گفت‌وگو و حتی جدل فکری نداریم!

اما به این هم فکر کنیم که با این راهی که «ما» می‌ریم و بذر نفرتی که در دل‌مون نسبت به همدیگه می‌کاریم، هر تخیلی برای ایرانی آباد و آزاد و عادلانه که بتونیم در فرداها کنار هم بسازیم غیرممکنه!

در «جریان» باشید.
@Jaryaann


خبرهای فوری مهم 🔖 dan repost
تعطیلی ۹۰۰۰ کسب و کار تلگرامی

🔹جدیدترین آماری که از مرکز رسانه‌های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اعلام شده نشان می‌دهد ۹۰۰۰ کسب و کار خرد اینترنتی که درگیر قطع شدن ارتباطشان از تلگرام هستند در یک هفته اخیر با مشکلاتی مواجه شده‌اند. /ایسنا #اقتصادی
@Khabar_Fouri


مهدی رستم‌پور dan repost
​​​​​​​​​​​اظهارات تحسین‌انگیز قلعه‌نویی:
«مسئولان زمینه ابراز نظر را فراهم کنند. ما مسئول بهشت و جهنم کسی نیستیم»

🔹چرا وقتی بحث انتخابات است، خانم‌ها باید پیشگام باشند اما اینجا آنها را محروم می‌کنیم. چرا زنان سوری حق ورود به ورزشگاه‌های ما را دارند؛ اما زنان ایران خیر! نباید از این حق محروم‌شان کرد.

🔹در اینستاگرام، سال نو میلادی را به همو‌طنان مسیحی تبریک گفتم. نمی‌دانید چقدر به من توهین شد! چرا باید وضعیت اجتماعی فرهنگی ما این باشد؟

🔹جوان ما دانشگاه رفته، سربازی رفته، بخش زیادی از عمرش گذشته و می‌بیند نه شغلی دارد، نه خانواده‌ای و نه آینده‌ای. چرا سن فحشا به ١٥ و سن اعتیاد به ١٠ سال رسیده؟

🔹 مردم مطالبات به‌حق دارند. انرژی جوان باید کجا تخلیه شود؟ تنها تفریح در کشور ما شده رستوران‌ و شام‌. چرا باید هزینه سفر به کیش بیشتر از هزینه سفر به ترکیه باشد.
خاکمان طلاست؛ اما جوان ایرانی نمی‌تواند بهره ببرد. نتیجه‌اش همین شرایط کنونی است و فرار مغزها.

goo.gl/HXJpCv ⬅️ لینک
@Mehdi_Rostampour


رضاعلیپور را می‌شناسید؟ اگر یوستین بولت، سریع‌ترین مَرد افقی باشد، او سریع‌ترین مَرد عمودی دنیاست؛ لقبی که دنیا به او داده است. رضا قهرمان سنگ‌نوردیِ جهان است. یک ایرانی که خیلی از ما نمی‌شناسیمش؛ شغلش هم آتش‌نشان است.
http://bit.ly/2qAq2Ai
از #توئيتر علی عالی
#ورزش
در «جریان» باشید.
@Jaryaann


رای می دهم dan repost
۷ نکته در باب اعتراض‌های اخیر:
پراکندگی اعتراض‌های اخیر و تنوع زیاد مطالبات و شعارهای آن و بدون سر/رهبر و بی‌رسانه بودن این اعتراض‌ها هرگونه تحلیل زودهنگامی در مورد آن را دشوار می‌کند اما چند نکته کلی را می‌توان حول آن گفت:
متن کامل در:
http://bit.ly/2EahfqT

@WeVoteIran


GeoParkTrail dan repost
Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
‏‎بیا، #با_دويدن_كشف_كن...
قشم۱۹بهمن۱۳۹۶

The more you #see...
The more you #change...
The less you fear...

#explore_by_running
@geoparktrail 2018
www.geoparktrail.com
instagram.com/geoparktrail


⭕️ اعتراض با دهان بسته

تظاهرات، نشانه یک اعتراض است، اعتراضی خشمگین! و اگر عاقل باشیم، سیاست‌مداران باید از آن استقبال کنند. چرا که تظاهرات نوعی بازخورد صریح جامعه به حکومت است و نشانه زنده بودن آن سیستم. نگرانی آن جاست که جامعه به «اعتراض با دهان بسته» و یا اعتراض خندان روی بیاورد.
بگذارید پنج نشانه اعتراض با دهان بسته/خندان را با هم مرور کنیم و بعد صادقانه از خود بپرسیم که آیا این اعتراض‌ها در کشور ما وجود دارد یا نه؟

مهاجرت سرمایه؛ سرمایه‌گذاری در کشوری دیگر نه صرفا به قصد توسعه کسب وکار که به دلیل ریسک‌گریزی نوعی اعتراض است به فضای کسب وکار در آن کشور و احساس ناامنی. کارآفرینان ثروتمند وقتی احساس ناامنی می‌کنند به خیابان ها نمی‌آید و خشمگین نمی‌شود. خاموش و خندان، پولش را بر می‌دارد و می‌رود. بدترین قسمت داستان این است که هم ثروت می‌رود هم ثروت‌آفرین. کشور تهی می‌شود از ثروت‌آفرینان جسور، خلاق و آینده‌ساز.

دوتابعیتی شدن یا مهاجرت: تلاش برای اخذ تابعیت یک نوع اعتراض است؛ اعتراض به وضعیت موجود؛ اعتراض به بی‌اعتبار بودن پاسپورت؛ اعتراض به نگرانی دائمی نسبت به آینده.

کتاب نخریدن و کتاب نخواندن: جامعه‌ای که کتاب نمی‌خواند. در اصل دارد اعتراض می‌کند. اعتراض به اینکه ارتقا به علم و دانایی نیست. بلکه به ارتباط و پارتی است.

ماهواره: وقتی در یک جامعه رسانه‌ها متعدد باشند و متنوع. نه یک دست و یک صدا. مردم خود از تضارب اطلاعات و دیدگاه‌های مختلف به حقیقت دست می‌یابند اما اگر فقط یک صدا از کانال‌های رسمی برخاست. مردم اعتراض می‌کنند و این اعتراض‌شان را در پشت بام‌ها نشان می‌دهند نه با شعار دادن که با گذاشتن دیش! ماهواره پشت بام‌های شهر نشانه اعتراض مردم است. دیش‌ها به هر سمتی غیر از آن کشور چرخید یعنی اعتماد از بین رفته است.

فرار مالیاتی: مالیات در همه جای دنیا تلخ است. اما کشورهای پیشرو یاد گرفته‌اند که کمی از تلخی‌اش بکاهند. با پنج شیوه: همه مالیات می‌دهند! (عدالت مالیاتی)، معلوم است که چگونه و چه مقدار مالیات می‌دهند (شفافیت مالیاتی) تا حد ممکن فرآیند تعیین و اخذ مالیات آسان شده (سهولت مالیاتی) و دادن مالیات می‌شود اعتبار (کسی که یک میلیون مالیات می‌دهد تا یک میلیارد در نظام بانکی و مالی آن کشور اعتبارشان متفاوت است). از همه مهم‌تر آنان که مالیات می‌دهند می‌دانند که مالیات در کجا خرج می‌شود و مالیات گیرندگان پاسخگو هستند و شفاف. وقتی یک شهروند بودجه کشور را می‌بیند و متوجه می‌شود برخی نهادها که مالیات نمی‌دهند و برخی نهادها هم بودجه‌های میلیاردی دریافت می‌کنند نه خروجی مشخصی برای جامعه دارند و نه پاسخگویی. آنگاه تصمیم می‌گیرد که اعتراض کند نه خشمگین و در خیابان که خندان و در دفتر کارش با دو دفتره شدن و رشوه به مامور مالیاتی!

☑️ تجویز راهبردی:
1-برای حاکمان: دمی را با خود خلوت کنند و صادقانه به دو سوال پاسخ دهند؛ اول اینکه آیا نشانه‌های پنج گانه اعتراض خاموش در جامعه ما وجود دارد؟ دوم اینکه آیا به همان اندازه که به تظاهرات و اعتراضات خیابانی توجه می‌کنیم به اعتراضات زیرپوستی و خندان نیز توجه می‌کنیم؟ فراموش نکنیم اعتراض همیشه خود را در خیابان‌ها نشان نمی‌دهد. اعتراض را می‌شود در پشت‌بام‌ها (دیش‌های ماهواره)، پاسپورت‌ها، کتاب فروشی‌های کم فروغ و رشوه دید.

2-برای مردم: کتاب و امید را فراموش نکنیم. کتاب (نام دیگر مطالعه+ اندیشه) باعث می‌شود که تجربیات مثبت و منفی جهانی را بیاموزیم و امید باعث می‌شود که در هر جایی هستیم منشا اثر و پیشرفت باشیم. کشور یک شبه و صرفا از بالا ساخته نمی‌شود. سعی کنیم خانه، مدرسه، محله و اداره‌مان را حرفه‌ای‌تر مدیریت کنیم. کشورهای پیشرفته، نیازمند خانواده‌های منسجم‌تر، مدارس شاداب تر، شهرهای تمیزتر و ادارات روزآمدتر است.

شاملو، شاعر نام آشنا سروده است، چراغی در دستم چراغی برابرم. من به جنگ سیاهی می‌روم. شاید آن دو چراغی که وی گفته باشد همین کتاب و امید باشد. این دو چراغ را نباید هیچگاه، هیچگاه زمین گذاشت حتی اگر دستان ما خسته و چشم‌های ما اشک‌آلوده باشد.

✍️ مجتبی لشکربلوکی
#آگاهى #كتاب #امید
در «جریان» باشید.
@Jaryaann


کانال علمی بیگ بنگ dan repost
Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
خورشید کاذب بر فراز سوئد

خورشید کاذب (خورشید مجازی، عکس خورشید، پیراخورشید) یک پدیده جوی است که باعث می‌شود در آسمان در دو سوی خورشید نقاطی روشن از نور دیده شود.

🆔 @big_bangpage


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
🎶 آوازخوانی یک معمم به نام قاسمیان در سر پل ذهاب

وی پس از زلزله برای شادی مردم آوازی را در ماهور اجرا کرد و مرغ سحر خواند که با استقبال مردم و البته واکنش‌های تندی مواجه شد.
#حالخوبى
@Jaryaann


🍀سلام به همراهان جریان
با توجه به مشکل پیش آمده برای دسترسی به تلگرام در داخل ایران،‌ چند روزی مطالب کمتری را در اینجا منتشر می‌کنیم با امید به اینکه این مشکل به زودی حل شود و فعالیت جریان به شیوه سابق بازگردد.

البته این مدت فرصت بدی نیست تا دوستانی که به علت مشغله‌های مختلف نتوانستند مطالب قبلی کانال را ببینند، آنها را سر فرصت بخوانند و ببینند و بشنوند.

با مهر و احترام

در «جريان» باشيد.
@Jaryaann

20 ta oxirgi post ko‘rsatilgan.

1 310

obunachilar
Kanal statistikasi