گروه حمایت از ایده های برتر دانشگاه شیراز


Kanal geosi va tili: ko‘rsatilmagan, ko‘rsatilmagan
Toifa: ko‘rsatilmagan


? گروه حمایت از ایده های برتر دانشگاه شیراز، مرکزی است برای حمایت از ایده های دانشجویان، اساتید و افرادی که دارای ایده ی نوآورانه و خلاق باشند.
ارتباط با ادمین : @sjt110

Связанные каналы

Kanal geosi va tili
ko‘rsatilmagan, ko‘rsatilmagan
Toifa
ko‘rsatilmagan
Statistika
Postlar filtri


انجمن دانش بومی و سنتی? آداب dan repost
افراد علاقه مند به شرکت در رویداد قبل از تکمیل فرم های ثبت نام جهت هماهنگی های اولیه با آی دی یا شماره ی زیر تماس حاصل فرمایید. سپس فرم را تکمیل نمایید.

🆔 @mk612
📞 09198197843

این کانال را دنبال کنید. 👇
«انجمن دانش بومی و سنتی»
@adab_society


انجمن دانش بومی و سنتی? آداب dan repost
با تدریس:
عباس برزگر مبتکر ایده ی بوم گردی
و
دکتر محمدمهدی ظاهر نسب مدرس شتاب دهنده نوران

این کانال را دنبال کنید. 👇
«انجمن دانش بومی و سنتی»
@adab_society


ShirazPUG dan repost
نشست چهارم #شیرازپاگ
چهارشنبه ۲۹ فروردین از ساعت ۱۶:۳۰ الی ۱۸:۳۰
لینک ثبت نام:https://evnd.co/Vpwzx


golnavazan dan repost
Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish


با سلام
عزیزانی که دارای طرحهای تکمیل شده در گروه ایده های برتر هستند، در صورت تمایل به شرکت در جشنواره جهادگران علم و فناوری و عرضه کار برای سرمایه گذاران و نهادهای مختلف، میتوانند از طریق شماره تماس زیر اقدام کنند.
(آقای کلانتری) 09170594424


آگهی استخدام فارس و شیراز dan repost
✳️ استخدام شرکت فرآورده های لبنی و بستنی رامک شیراز

📋 شرکت فرآورده های لبنی و بستنی رامک #شیراز در نظر دارد نیروی مورد نیاز خود را از طریق برگزاری آزمون کتبی، مصاحبه تخصصی، آزمون های روانشناختی و گزینش به صورت قراردادی جذب نماید.

🔻شرایط
🔹مدرک تحصیلی مورد نیاز: #دیپلم #کاردانی #کارشناسی #کارشناسی_ارشد
🔹رشته مورد نیاز: برق قدرت،مکانیک، حسابداری، صنایع، بازرگانی، رشته های فنی و مهندسی، بهداشت حرفه ای، مدیریت مالی، صنایع غذایی، مخابرات،کامپیوتر، مدیریت صنعتی، مدیریت اجرایی، بازاریابی
🔹 جنسیت مورد نیاز: خانم/ آقا
⏳مهلت ثبت نام: تا تاریخ 29/اسفند/96

📌 جهت مشاهده اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه نمایید:
🔗 http://iranestekhdam.ir/?p=42938

📚دانلود نمونه سوالات عمومی آزمون های استخدامی:
🔗 http://shop.iranestekhdam.ir/?p=766
_______________________
_
🏁 کانال آگهی های استخدام استان فارس
🆔 @estekhdam_fars


ستونهای آسمان dan repost
Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
زیباترین کلیپ ناسا درباره #عظمت_هستی که هر شخصی با دیدن آن دچار بحران وجودی می شود. بنابه درخواست بسیاری از کاربران این کلیپ در این کانال به زبان #فارسی و بصورت یکپارچه #زیرنویس شده است.

@Sky_Pillars


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
ربات انسان نماي همدم سالمندان ارايه شده توسط محقق استهباني آقاي دكتر حسين ماهور


Photo from golnavaz259


ابرانسان dan repost
🎼
▪️▫️باسلام روز مهندس را به تمامی مهندسان ایران عزیز تبریک وتهنیت عرض مینمایم.شاد پیروز وسربلند . گامهایتان استوار .کشورتان سرسبز .بازوانتان پر توان باد.

@abarenssan


مرکز نوآوری و کارآفرینی دانشگاه شیراز dan repost
جناب آقای فریدون کورنگی بنیان گذار بیش از 7شرکت فناوری در امریکا، دانمارک و المان، با تجربه جمع آوری سرمایه بیش از یکصد ملیون دلار از بازار سرمایه، و موسس صندوق سرمایه گذاری 100میلیون دلاری در امارات متحده و لوکزامبورگ می باشد.

*موسس و مدیرعامل مچتمع پارس سامانه های دانش پویا بعنوان اولین شتابدهنده و مرکز رشد فناوری در بخش خصوصی در ایران-1390تا زمان حال
*موسس و رئیس هیئت مدیره شرکت Sun Sourced Global FZEدر امارات متحده عربی 1395
*موسس و مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری New Enterprise LLCدر امارات متحده 1386-91
*موسس صندوق سرمایه گذاری NEEIدر لوکزامبورگ با سرمایه یکصد میلیون دلار 1389-1391
*مدیرعامل شرکت . BTS Logic A.Sدر بخش توسعه نرم افزار مخابرات در دانمارک 1383-86
مدیرعامل شرکت BTS Solutionsدر بخش بانک اطلاعاتی در دانمارک 1383-84
تنها بخشی از سوابق حرفه ای ایشان می باشد.

@SHUIEC


مرکز نوآوری و کارآفرینی دانشگاه شیراز dan repost
سمینار نوآوری و نقش آن در تولید ثروت برگزار می گردد.
سخنران:
فریدون کورنگی
زمان: سه شنبه 24 بهمن ماه
لینک ثبت نام:
Https://evnd.co/vgaca

@SHUIEC


یک لیوان چای داغ، نوشته‌های حامد قدوسی hamed_ghoddusi dan repost
چند نکته کوچک در مورد بازار کار تحصیل‌کردگان در کشورهای توسعه‌یافته

اروپا که زندگی می‌کردم دوست نازنینی داشتم که ۲۰ سالی از من بزرگ‌تر بود و دکترای جامعه‌‌شناسی داشت، انصافا هم جامعه‌شناس تیزبین و قابل و خوش‌محضری بود ولی به قول خودش در عمرش نتوانسته بود شغلی مرتبط با رشته‌اش بیابد. چند ماهی در بیمارستانی به عنوان متصدی پردازش نظرسنجی مشتریان کار کرده بود و خوشش نیامده بود و رها کرده بود و دیگر هم چیزی گیرش نیامده بود. دلیلش هم روشن بود: در یک کشور اروپایی ممکن است سالیانه ۱۰۰ نفر دکترای جامعه‌شناسی فارغ التحصیل شوند ولی در کل برای مثلا ۱۰ نفر دکترای این رشته موقعیت جدید وجود داشته باشد. در دوره کارشناسی ارشد منشی گروه ما که کارش هماهنگی کلاس‌ها و امثال آن بود دکترای زبان‌های آسیایی داشت و چینی و ژاپنی بلد بود ولی شغل روزانه‌اش این بود!

اگر می‌گویید آن‌ها اروپا بود و علوم انسانی به این یکی داستان توجه کنید. دانش‌جوی آمریکایی داشتم که لیسانس مهندسی داشت و دکترای ریاضیات مالی (یعنی فردی با مهارت‌های کاربردی). بعد از فارغ التحصیلی جایی دیدمش و گفتم چه کار می‌کنی؟ گفت هنوز کار پیده نکرده‌ام و فعلا راننده اوبر هستم تا وقتی که شغل مرتبطی پیدا کنم. چند ماه بعد دوباره دیدمش، گفت پس از مدتی جست و جو شغلی به عنوان مدرس پاره‌وقت دانش‌گاه پیدا کردم و چند ماه دیگر کارم را شروع می‌کنم! در بوستون رستورانی بود که گاهی می‌رفتیم، متصدی‌اش از MIT لیسانس فیزیک داشت!

این چند نکته شاید بخشی از وضعیت بازار کار در دنیا را تصویر کند:

۱) فارغ التحصیلی در یک رشته تقریبا هیچ تضمینی برای دریافت شغل در آن رشته ایجاد نمی‌کند. به دلیل تاخیرها در دریافت بازخورد از بازار و اینرسی‌ها و هزینه‌‌های تعطیلی و اضافه کردن ظرفیت رشته‌ها، متاسفانه مکانیسم تعیین اندازه رشته‌ها در دانش‌گاه‌ها خیلی متناسب با اندازه فرصت‌های شغلی در بیرون نیست (هر چند در بلندمدت سعی می‌کند آن را دنبال کند). هم اکنون تعداد فارغ‌التحصیلان دکترای فیزیک در آمریکا احتمالا ده برابر فرصت‌های شغلی تخصصی موجود در این رشته است ولی به دلایل مختلف که باید جداگانه بحث کرد دانش‌گاه‌ها هم‌چنان به جذب دانش‌‌جوی دکترا ادامه می‌‌دهند.

۲) به خاطر گسترش آموزش عالی، دست‌یابی به آموزش آن‌لاین و مهاجرت متخصصان، دنیا پر از نیروی تحصیل‌کرده - در همه رشته‌ها - شده است. وضعیت با مثلا پنج دهه قبل تفاوت دارد که نیروی تحصیل‌کرده کم‌یاب و فرصت شغلی به سادگی مهیا بود. عرضه تخصص در اکثریت رشته‌های تحصیلی از تقاضای تخصصی موجود در آن‌ها بیش‌تر است.

۳) ورود هوش‌ مصنوعی و یادگیری ماشینی موج جدیدی از جای‌گزینی نیروهای انسانی را ایجاد خواهد کرد و این بار احتمالا «نیروهای متخصص» و تحلیل‌گران هدف این موج بیکاری خواهند بود. همین الان گسترش الگوریتم‌های یادگیری ماشینی (ML) باعث افزایش جدی بی‌کاری در بین «وکلا» شده‌اند، یعنی رشته‌ تخصصی که همیشه بازار کار مطمئن و جذابی داشت.

۴) تحصیل با «هدف توسعه فردی و غنای افق فکری و علایق شخصی» را باید از تحصیل «برای بازار کار» تفکیک و در عین حال ترکیب کرد. به این خاطر «دو رشته‌ای» بودن تبدیل به استاندارد آموزشی دانش‌گاه‌های برخی کشورهای اروپایی شده است. فرد می‌داند که مثلا بازار کار تاریخ هنر یا فلسفه علم یا زبان‌های هند باستان یا اخترفیزیک ممکن است محدود و دشوار باشد ولی مثلا برای برنامه‌نویس رایانه یا تحلیل‌گر بیمه یا پرستار احتمالا فرصت شغلی خوبی وجود دارد. بنابراین در دانش‌گاه دو رشته را با هم تحصیل می‌کند، یکی برای علایق شخصی و دیگری برای معیشت. این ترکیب افرادی با افق‌های فکری بازتر و زندگی شخصی خوش‌حال‌تر تربیت می‌کند. نوع دیگر نظام آمریکایی است که فرد در دوره لیسانس چیزی که دوست دارد را می‌خواند (البته اگر امکان مالی آن را داشته باشد) و بعد با یک دوره فوق لیسانس یک تا دو ساله، مهارت‌های متفاوت و جدید و کاربردی برای بازار کار کسب می‌کند. دوستی دارم که کارشناسی ارشد مردم‌شناسی دارد ولی یک دوره بهداشت دهان و دندان را هم گذرانده و به واسطه آن شغل خوب و کم استرس و پاره‌وقتی به عنوان تکنیسین در یک مطب دندان‌پزشکی دارد و به علایق مردم‌شناسی‌اش هم می‌رسد.

این مورد آخر هر چند به جبر زمانه کمابیش در کشور ما هم دنبال شده ولی تبدیل به یک اصل در نظام آموزشی و در ذهنیت افراد نشده است. سال‌‌ها است که این را می‌شنویم که دانش‌کده‌های علوم انسانی و اجتماعی و علوم پایه ما باید بیش‌تر به سمت مهارت‌های بازار کار محور بروند و به موازات آن ذهنیت «دو/چند تخصصی» بودن را بین دانش‌جویان ترویج کنند ولی در عمل هنوز اتفاق مهمی نیفتاده است.


تماس با نویسنده @hamed_ghoddusi
@hamedghoddusi


Zoomit | زومیت dan repost
پخش آنلاین رویداد مهم پرتاب موشک فالکون هوی رو میتونید از لینک زیر تماشا کنید. پخش زنده از ساعت 00:15 شروع میشه اما امکان اینکه تاخیر بخوره وجود داره

http://spacex.com/webcast

@myzoomit




مرکز نوآوری و کارآفرینی دانشگاه شیراز dan repost
فراخوان پذیرش استارتاپ ها در هاب شیراز
جهت ثبت ایده های خود از طریق لینک زیر اقدام فرمایید:
http://innovation.shirazu.ac.ir/web/?page_id=167




ﻛﺎﺭﺁﻓﺮﻳﻨﺶ dan repost
جدول مقایسه ای 4 نهادی که از استارت آپها حمایت میکنند
🔹مراکز رشد Incubators
🔹فرشتگان سرمایه گذار Angel Investors
🔹شتابدهنده ها Accelerators
🔹چند ماهیتی ها Hybrids

@Karafarinesh_IUST


V. GOLNAVAZ dan repost
Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish



20 ta oxirgi post ko‘rsatilgan.

218

obunachilar
Kanal statistikasi