پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی


Kanal geosi va tili: ko‘rsatilmagan, ko‘rsatilmagan
Toifa: ko‘rsatilmagan


وابسته به حوزه هنری انقلاب اسلامی
تهران، انتهای خ سمیه. ساختمان حوزه هنری
تلفن: 021-88896933
?ارتباط با ادمین کانال :
@RCICA_admin

Связанные каналы

Kanal geosi va tili
ko‘rsatilmagan, ko‘rsatilmagan
Toifa
ko‘rsatilmagan
Statistika
Postlar filtri


کسی کو برادرفروشدبه خاک
سزدگر نخوانندش ازآب پاک

جلسه۱۳ جستجوی خرداجتماعی درشاهنامه
داستان مرگ ایرج:
"جدال خون و خاک"

یکشنبه ۱۷دی ساعت۱۷
پژوهشکده فرهنگ وهنراسلامی
@RCICA
ثبت نام حضور:
@RCICA_admin


📢 درسگفتارهای "از هنر به علم وسیاست"

دوره اول:درسگفتار نقد قوه حکم(کانت)

دکتر سفیدخوش

چهارشنبه ها/ساعت ۱۳:۳۰ الی۱۵:۳۰

پژوهشکده فرهنگ وهنر اسلامی

ثبتنام: @nadersohrabi66
09127647827
📚 @RCICA


🕯 وحدت صورت ومعنا در هنرهای نمایشی؛الهامی از فلسفه اسلامی

🎙باسخنرانی
دکتر مهدی همازاده ودکتر سید مهدی ناظمی

سه شنبه ۱۹ دی/ ساعت ۱۴_۱۶:۳۰ / پژوهشکده فرهنگ وهنر اسلامی
📚 @RCICA


دوره دوم درسگفتارهای ایده دانشگاه
دکتر میثم سفیدخوش

متن خوانی:
- "علم به مثابه حرفه"(وبر)
- "خودابرازی دانشگاه آلمانی" (هایدگر)

چهارشنبه ها ۱۰-۱۲
ثبت نام: @nadersohrabi66
09127647827

@RCICA


🔺️اثر جدید پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی

صفر تا صد مصاحبه در فیلم مستند

💠اثر محمد دیماسی
چاپ اول پاییز ۱۳۹۶
🆔️ @RCICA


🔺️اثر جدید پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی
نگارش خلاقانه برای فیلم
از مبانی نظری تا روش های کاربردی
💠اثر سید مجتبی شریعتی
چاپ اول پاییز ۱۳۹۶
🆔️ @RCICA


🔺️اثر جدید پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی
کالبدشکافی فیلم
درآمدی به روش های کیفی تحلیل فیلم
💠اثر آرین طاهری
چاپ اول پاییز ۱۳۹۶
🆔️ @RCICA


نهفته چوبیرون کشیداز نهان
به سه بخش کرد آفریدون جهان

جلسه۱۲ جستجوی خرداجتماعی در شاهنامه

《ایران، سرزمین میانجی》

یکشنبه ۱۰دی ساعت۱۷
پژوهشکده فرهنگ وهنراسلامی
@RCICA
ثبت نام حضور:
@RCICA_admin


📎کارکرد دانشگاه در ایران بازتولید عقب ماندگی است
دکتر ابراهیم فیاض عضو هیات علمی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران در پنجمین گردهمایی اصحاب علوم انسانی و اجتماعی انقلاب اسلامی در پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی عنوان «فروپاشی جهانی» را برای سخنرانی خود برگزید و به تبیین نسبت و مواجهه جریان های فکری و فرهنگی ایران به این فروپاشی پرداخت. عنوانی که چندی است در اغلب سخنان و تأملات فیاض طنین دارد . آنچه می‌خوانیم گزیده‌ای از صحبت‌های فیاض در این باره است:
دکتر ابراهیم فیاض «کانت» را شیطان بزرگ غرب می‌نامد. شیطانی که «پدیدارها» و «آیه‌ها» را به‌جای خدا نشاند و گوهر و جوهر یا خدا را غیرقابل بحث می‌داند و متافیزیک را باطل می‌کند. او حرف را اینگونه پی می‌گیرد که فیزیک بر اساس حرکت تبیین می‌شود. متافیزیک درباره فرمول‌های حرکت بحث می‌کند؛ اما آیا جهان فقط حرکت است؟ این تخم لقی است که ارسطو کاشته است.
بعد از جنگ جهانی دوم الگویی به نام آمریکا معرفی کردند و گفتند تاکنون پیشرفت و ترقی (progres) داشته‌ایم و اکنون الگوی توسعه (Development) جایگزین شده است. به این دوره golden time می‌گفتند. دوره‌ای که آمریکا به‌مثابه یک قدرت صلح‌طلب وارد جنگ‌ها می‌شود و کشورها را نجات می‌دهد.
مقطع بعد از جنگ بازگشت به تمدن غرب و بازگشت به قبل از انقلاب است. توضیح این که در این دوره بازگشت به شاهنشاهی شروع شد. جمشید آموزگار، کسی که بعد از هویدای فرانسوی، به دنبال آمریکایی کردن ایران بود، به عنوان نماینده بانک جهانی پهلوی هاشمی رفسنجانی قرار می‌گیرد و ساختار اقتصادی فعلی ما را ایجاد می‌کند. البته احمدی‌نژاد اگر به هاشمی فحش هم بدهد تاثیری ندارد چرا که خود او بدتر از هاشمی همان ساختار اقتصادی را ادامه داد.

فرهنگستان علوم اسلامی قم هم یک سازمان اخباری وحشتناک است که اخباری‌گری صفوی را احیا کرده‌اند و از طرف دیگر مرجعیت غرب را از بعد تمدنی پذیرفته‌اند و بحثشان این است که چه‌طور باید خودمان را با غرب تنظیم کنیم و وقتی هم می‌خواهند ضدغربی عمل کنند مثل خود غربی‌ها عمل می‌کنند.
چون ما مرجعیت تمدنی غرب را پذیرفته‌ایم، دچار فروپاشی خواهیم شد. او وضعیت اقتصادی بانک‌ها و عدم چرخش پول را نشانه این فروپاشی می‌داند.
https://t.me/mediaRCICA/4
اگر مرجعیت غرب را بپذیریم، غرب به ما در تقسیم کار جهانی، نقشی محدود می‌دهد؛ مانند ژاپن و اندونزی که ساختار اقتصادی‌شان را بر همین اساس تنظیم کرده‌اند
ساختار اقتصادی ایران در جامعه جهانی را راست سنتی تولید می‌کند. همان کسانی که مشروطه را به‌وجود آوردند. این اقتصاد، اقتصاد نساجی انگلیسی است. فرهنگ این اقتصاد تجاری است و نخواهد گذاشت که شما صنعتی شوید. پول روضه‌های این بازار را هم انگلیس می‌داد. اولین کسانی را هم که اعدام کردند فقها بودند. شیخ فضل‌اللهی را که ادامه فقاهت عقلانی نجف است اعدام می‌کنند.
نگاه کنید کره شمالی با آمریکا چه می‌کند! ما هنوز نفهمیده‌ایم. رییس جمهور ما هنوز دنبال غرب است. این یک مشکل معرفتی است. نفهمیده‌اند و گرفتار یک عشق یک‌طرفه شده‌اند. من به آن‌ها گفتم مطمئن باشید تحریم تمام نمی‌شود.

دانشگاه‌ها با تولید غرب، عقب‌ماندگی را برای ما ایجاد می‌کنند. دارالفنون هم نمونه تاریخی همین دانشگاه‌های امروزی است و 150 سال ما را عقب نگه داشته است.
مردم بچه‌های خودشان را به سوریه فرستادند. کم بودند اما بالاخره فرستادند. جنگیدند و موفق هم شدند. تمام تئوری‌ها هم شکست خورد. هم تئوری احمدی‌نژاد هم روحانی. خود احمدی‌نژاد هم درباره سوریه کارشکنی کرد. عده‌ای می‌گفتند «چون باید امام زمان بیاید، نباید مزاحم سفیانی در منطقه شویم! ما قرار است ظهور را مدیریت کنیم. ما باید امام زمان را بظهورانیم! دولت ما دولت ظهور است. من سال اول ریاست جمهوری احمدی‌نژاد گفتم که بعد از او هاشمی رفسنجانی دوم می‌آید.

اگر تمدن جدید را با فرهنگ بومی و مذهب مخلوط نکنیم و یک تئوری منطبق عقلانیت فقهی و کلامی خودمان ایجاد نکنیم، شکست می‌خوریم. ما هیچ تئوری خاصی نداریم. ما حتی نمی‌توانیم با اخوان‌المسلمین مصر گفت‌وگو کنیم. ما فقط فیزیکی لشکرکشی می‌کنیم اما روسیه و ترکیه بیشتر از ما کار فرهنگی و فکری می‌کنند.

این موضوع اعلام پایتختی قدس برای اسراییل برگشتن به قرن 19 است و شکست خواهد خورد. البته مسیحیت حالا بیشتر از ما فعال شده و ادعا می‌کند که قدس برای ماست. چون قبر مسیح آنجاست. قدس از نظر ساختاری نمی‌تواند در این شرایط پایتخت اسراییل باشد. باید ببینیم کدام مردم و کدام شهر زودتر قدس را تسخیر می‌کنند. ما پایه‌گذار راهپیمایی مردمی و حرکت‌های مردمی بوده‌ایم. باید به بعد تمدنی انقلاب اسلامی که بر اساس فطرت و حکمت است برگردیم.

📕 @RCICA پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی


.


سبک زندگی، بحران سلامت و نابسندگی علوم اجتماعی ترجمه ای

میثم مهدیار معاون پژوهشی پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی در پنجمین نشست اصحاب علوم انسانی و اجتماعی انقلاب اسلامی، مساله سلامت را یکی از مهمترین حوزه هایی دانست که آینده جامعه ایرانی را مخاطره آمیز کرده ولی با این حال کمتر محل توجه و تامل هنری و نظری بوده است و گفت: "مساله سلامت دیگر صرفا مساله بیماری نیست. مساله سلامت خود یکی از مهمترین قلمروهای سبک زندگی شده است و مثلا مساله عمل های زیبایی یا عمل های غیر ضرور یا نارضایتی از رفتار پزشکان و اخلاق پزشکی یا در سطح کلان جدال میان بیمه ها و بیمارستان ها و داروخانه ها تبعات فرهنگی و اجتماعی زیادی به همراه دارد و کسانی که دغدغه بهبود سبک زندگی دارند نباید نسبت به مسائل اساسی نظام سلامت و بحران ساختاری آن بی توجه باشند. همچنین در چندسال گذشته شاهد بوده ایم که مساله قصور پزشکی چگونه رسانه ای شده و این رسانه ای شدن علاوه بر اینکه موجب ایجاد شکاف میان اقشار اجتماعی و نیز سلب اعتماد از پزشکان شده اما گسترش روز افزون آن نشان از بحران در ساختارهای نظام سلامت ما دارد."

مهدیار ضعف کمی و کیفی چارچوب های مفهومی ترجمه ای در حوزه جامعه شناسی سلامت را یکی از موانع توجه جدی به مساله سلامت در ایران دانست و گفت:" پژوهشهای علوم انسانی و اجتماعی ما درباره سلامت بسیار ناچیز هستند و همین ها عمدتا از چارچوب مفهومی ای استفاده می کنند که نمی تواند خیلی از اتفاقات نظام سلامت ما در بیمارستان ها و یا سیاست گذاری سلامت را تبیین کند و از این رو نیازمند بازاندیشی در این چارچوب های مفهومی ترجمه ای هستیم". مهدیار به پژوهشی که اخیرا در این حوزه انجام داده است اشاره کرد و گفت: نظریه پزشکی شدن(Medicalization) که اغلب در پایان نامه ها و مقالات حوزه جامعه شناسی سلامت و پزشکی مورد استفاده قرار می گیرد کفایت لازم برای توضیح اتفاقات نظام درمان ما ندارد و بررسی های ساختاری و میدانی ما نشان داد که مساله بیشتر از اینکه به پزشکی سالاری مربوط باشد به پزشک سالاری در ایران ارتباط دارد.

پزشکی شدن ناظر به فرایندهایی است که در طی آن بخش زیادی از پراکتیس ها و کنش های اجتماعی و انسان شناختی آدمی که قبلا در حوزه هایی بیرون از قلمرو علوم پزشکی قرار می گرفته اند اکنون تحت اقتدار و انقیاد پزشکی در آمده اند و از طریق مراقبت های پزشکی کنترل و مدیریت می‌شوند. مثلا امروزه پزشکی از قبل از تولد تا بعد از مرگ ما برنامه دارد. قبلا هرگاه بیمار می شدیم و یا صدمه می دیدیم به پزشک مراجعه می کردیم ولی امروزه در همه لحظات و آنات زندگی روزمره توصیه های پزشکی ما را تحت نظارت خود دارد و ما زندگی روزمره مان را متناسب با آن توصیه ها تنظیم می کنیم.
امروزه در عهد مدرن پزشکان بواسطه این روند اقتدار فوق العاده ای در تعیین سبک زندگی ما به دست آورده اند ولی همزمان تحت نظارت و کنترل این گفتمان قرار دارند.در ایران اگر چه نشانه های زیادی برای بسط گفتمان پزشکی شدن داریم ولی مانند غرب پزشکان ذیل این گفتمان تعریف و تحت نظارت قرار نمی گیرند و این پزشکان هستند که به گفتمان پزشکی جهت می دهند. به خاطر سلطه طبقه پزشکان در ایران نظام سلامت ما «درمان محور»است و نه پیشگیری محور و این مساله باعث بلعیدن حجم زیادی از منابع عمومی و واریز کردن آن به جیب پزشکان متخصص و جراحان شده است که نابرابری ها و مسائل و مشکلات زیادی در داخل و بیرون بیمارستان ها ایجاد کرده است و حتی طرح های کلان و بزرگی مثل تحول سلامت را به انحراف و شکست کشانده است. مسئولیت ناپذیری برخی پزشکان به خاطر این عدم نظارت گفتمانی باعث افزایش قصور پزشکی و پیامدهای اجتماعی و فرهنگی بسیار شده است.
مساله تعارض منافع در ساختار سلامت ما از همین کانونهای فساد در نظام سلامت است که باعث ایجاد این مسئولیت ناپذیری شده است.
https://t.me/mediaRCICA/5
هنر و علوم انسانی ما باید نسبت به سلطه طبقاتی پزشکان که منتج از این تعارض منافع است واکنش نشان دهند و اجازه ندهند نظام سلامت ما بیش از این پزشک زده و درمان محور شود و پزشکان متخصص بیش از این قدرت طبقاتی پیدا کنند و یکی از مهمترین قلمروهای سبک زندگی ایرانی را بیش از پیش تحت سیطره منافع خود درآورند.



▶️ @RCICA پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی



.


پنجمین گردهمایی اصحاب علوم انسانی و علوم اجتماعی انقلاب اسلامی چهارشنبه 22 آذر به همت پژوهشکده فرهنگ و هنر حوزه هنری با حضور جمعی از اساتید و دانشجویان این حوزه برگزار شد.

✅در این نشست دکتر ابراهیم فیاض، عضو هیات علمی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران ایده خود در باب «فروپاشی جهانی» را طرح و جایگاه جریان های فکری و فرهنگی ایرانی در مواجهه با این جریانات را مورد نقد و بررسی قرار داد.

✅ اعتراضات اجتماعی اخیر مالباختگان برخی موسسات بانکی نیز بهانه ای شد تا دکتر علی مروی مدیر گروه اقتصاد سیاسی اندیشکده سیاست گذاری و مطالعات حاکمیت شریف گزارشی درباره پژوهش اخیر این اندیشکده در موضوع بحران بانکی و تاثیر آن در آینده اقتصاد ایران ارائه کند.

https://t.me/mediaRCICA/4

✅ تبیین هشدار کارشناسان اجتماعی درباره تبعات آینده بحران نظام سلامت در ایران بر فرهنگ و جامعه ایرانی نیز موضوع ارائه میثم مهدیار، معاون پژوهشی پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی بود. نقد چارچوب های مفهومی ترجمه شده در حوزه جامعه شناسی سلامت در ایران مبتنی بر واقعیات سیاستگذاری و میدانی حوزه سلامت محور این سخنرانی بود.

✅ اعلام اهداف تشکیل و برنامه های «حسینیه حکمت» از دیگر برنامه های این نشست بود.حسینیه‌ای که قرار است محلی برای گردهمایی اهالی علوم انسانی و پیوندگاه فعالان سیاست پژوهی وسیاست گذاری با اهالی علوم انسانی و اجتماعی باشد.

✅در این گردهمایی همچنین یاد و خاطره مرحوم روح الله نامداری با رونمایی و معرفی دو کتاب «خمینی پدیده انسانی پیچیده» و «انقلاب و نظریه اجتماعی» گرامی داشته شد و علیرضا بلیغ یکی از دوستان و همراهان مرحوم نامداری از جایگاهش در میان دانشجویان دانشکده علوم اجتماعی علامه و جبهه فکری انقلاب اسلامی گفت.
▶️ @RCICA

مشروح نشست در ادامه⬇️


.


موسسه مسیر dan repost
🔰 #خبر |
🔻برگزاری اولین نشست از سلسله نشست‌های حیات اندیشه

🔸روز سه‌شنبه هفته جاری، اولین نشست از دوره مطالعاتی آثار #شهید_آوینی با عنوان حیات اندیشه با سخنرانی دکتر وحید #یامین_پور برگزار شد.

🔹در این نشست که با حضور پر شور مخاطبین گرامی همراه بود، دکتر یامین‌پور به تبیین و تشریح شخصیت شهیدآوینی پرداخت و ضمن بررسی سیر تطور و تحول انفسی این شهید بزرگوار خاطرنشان کرد: یکی از چالش‌های آوینی درگیر شدن با #مفاهیم_تحریف_شده است که آن‌ها را "مشهورات زمانه" می‌نامد. #مشهورات_زمانه مواردی است که مردم به عنوان بدیهیات آن‌ها را می‌پذیرند و آن‌ها را حق تلقی می‌کنند و در مورد آن اما و اگر نمی‌آورند در حالی که اتفاقا باید در مقابل آن‌ها چرا گذاشت و آوینی این کار را انجام داد.

🔸وی با بیان اینکه آوینی معلم زمانه است و می‌خواهد ما را به سوی حقایقی تِذکار دهد، افزود: آوینی اولین وظیفه‌‌اش را #مناقشه درباره مشهورات زمانه قرار می‌دهد؛ مفاهیمی همچون توسعه، آزادی، استقلال، عدالت و ... .

🔹رئیس پژوهشگاه فرهنگ و هنر اسلامی با اشاره به اهمیت شهدایی همچون آوینی افزود: اهمیت شهید آوینی و امثال ایشان در قدرتشان است که می‌توانند زمین بازی را در مباحث نظری تغییر دهند و این کار بسیار سخت و بزرگی است؛ چرا که ما معمولا در زمینی بازی می‌کنیم که گفتمان رقیب و دنیایی که ما به آن متعلق نیستیم برای ما طراحی کرده است.

🔸وی ضمن تاکید بر اینکه امام خمینی (ره) در این عصر نازل شد تا #تحول_باطنی ایجاد کند، خاطرنشان کرد: ما برای اینکه در مسیر انقلاب اسلامی حرکت کنیم راهی جز ایجاد نگاهی #غیب_اندیشانه و #طاغوت_ستیز و البته با حفظ اصالت و حقیقت مفاهیمی که با آن‌ها طرف هستیم نداریم.

📌 #حیات_اندیشه، دوره مطالعاتی آثار شهید سیدمرتضی آوینی است که سطح یک آن با محوریت کتاب «رستاخیزِ جان» به همت موسسه مسیر و با همکاری باشگاه هنر پژوهان جوان در حال برگزاری است.
🎥این نشست‌ها برای ثبت‌نام کنندگان #دوره_مجازی بصورت زنده و مستقیم پخش خواهد شد.

🆔 @massir_ir
🆔 @massiradmin

http://yon.ir/E4aNo


ز سالش چویک پنجه اندرکشید
سه فرزندش آمدگرامی پدید

جلسه دهم جستجوی خرداجتماعی در شاهنامه

داستان سه پور فریدون
باگفتاری پیرامون "آزمودن" و "نامیدن"

یکشنبه۲۶آذر ساعت17
پژوهشکده فرهنگ وهنراسلامی @RCICA


ششمین و آخرین نشست از سلسله نشست‌های پدیدارشناسی سینمای ایران، با موضوع «نقد در سینمای ایران» با حضور مسعود فراستی، مدرس و منتقد سینما، جواد طوسی منتقد و مدرس سینما و دکتر سید مهدی ناظمی کارشناس ثابت این نشست‌ها، در پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی حوزه هنری برگزار شد.

مسعود فراستی در این نشست بیان داشت که نقد اثر، خود یک اثر مستقل است که باید روی پای خود بایستد و از خود دفاع کند و باید بتواند هم اثر را توضیح دهد و هم نگاه منتقد را توضیح دهد. نقد، پنجره به روی فیلم و آینه به روی منتقد است. اگر نگاه منتقد در نقد غایب باشد، نقد مشکل دارد. به این معنا ما در ایران امروز منتقدان چندانی نداریم. همچنان که اثر سینمایی از فرم آغاز می شود نه از محتوا، نقد هم باید از فرم آغاز کند.

وی همچنین با تأکید بر اهمیت انسداد موجود بین سینما و جامعه، متذکر شد سینمای دولتی، ارتباط بین مردم و فیلم را قطع کرده است. این سینمای دولتی که با مخاطب بی ارتباط است، منتقد از جنس خود را هم پدید می آورد که منتقدی است «بله گو» به سینمای دولتی. در حالی که اولین ویژگی نقد و اولین ویژگی اندیشه، شجاعت است. اما امروز دیگر به سختی در صفحات نشریه های فرهنگی می توان «نقد» پیدا کرد. فیلمسازان و منتقدان دولتی، محتوا زده هستند، در حالی که معنا از پس فرم می آید.

جواد طوسی هم در بخشی از این نشست اذعان داشت در تاریخ نقد کشور ما، از آنجا که بخش قابل توجه سینما فاقد ابعاد زیبایی شناختی بوده است، خودبخود نقد هم شکل مضمونی و حداکثر جامعه شناختی پیدا کرده است. فضای امروز نقد نویسی ما شیوه کلاسیک خود را از دست داده است و در این فضا، «تشخص» دیده نمی شود. منتقد دارای دیدگاه و دغدغه وجود ندارد. ما همه صرفاً مونولوگهای منفرد خود را داریم و دیالوگی بین افراد و نسلها نیست که بخشی از آن مربوط است به فقدان پاتوقها و نهادهایی که وظیفه آنها شکل دهی به این جریانها بوده است. نمونه ای از این مشکلات تعطیل کردن برنامه هفت است.

طوسی با اشاره به جایگاه سینمای اصغر فرهادی برای طبقه متوسط شهری، اذعان کرد زیبایی شناسی تصویر چقدر در خدمت بیان این طبقه است؟ آیا خود این طبقه موضوع واقعی فیلم است یا بهانه ای است برای این که فیلمساز خودش را بیان کند؟ امروز نسخه های ژنریکی هم از همین سینما بازتولید می شود که طبقه متوسط را به صورت روزمره و بدون هیچ فضیلتی و بدون هیچ پیشنهاد راه برنده ای نشان می دهد.

سید مهدی ناظمی، کارشناس ثابت این نشست‌ها، نیز با ذکر شمه ای از تاریخ شکل گیری سنت نقد سینمایی در کشور، بیان داشت که نقد سینمایی قبل از انقلاب، از دلایل شکل گیری سینمای آوانگارد و کنار رفتن فیلمفارسی بود.
وی همچنین بیان داشت که ظهور طبقه متوسط شهری با پس زدن بسیاری از ساختارهای سنتی در هنر و سینما در حال نوعی انتقام گیری است و این خود را فروش های میلیاردی عجیب و غریب نشان می دهد. امروز امکان گفتگو با این طبقه بسیار سخت شده است چرا که به ظاهر فیلم می بیند، اما در واقع چیزهای دیگری را می بیند و چیزهای دیگری برای او مهم است.

سلسله نشستهای پدیدارشناسی سینمای ایران، طی 6 جلسه از آبان ماه سال جاری در پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی حوزه هنری برگزار شد.

▶️ @RCICA

.
https://t.me/mediaRCICA/3




۵مین گردهمایی اصحاب علوم انسانی واجتماعی

همراه با:
آیین افتتاحیه "حسینیه حکمت" و رونمایی ازکتابهای مرحوم نامداری

۴شنبه(۲۲آذر) از ساعت۱۷
انتهای خ سمیه.پژوهشکده فرهنگ وهنراسلامی حوزه هنری.طبقه دوم


حسینیه حکمت، تمهیدی برای دیدار و گفتگو

حالا بیش از ۱۰۰ سال از طرح مسئلة «علم و سیاست» یا «ایده و اداره» گذشته است. در ایران اما هنوز ارتباط میان مجموعه های علاقمند به حوزه های نظری ومجموعه های متمرکز بر سیاست پژوهی چنان‌که باید برقرار نشده است.
در میان باورمندان به انقلاب و جمهوری اسلامی نیز اگرچه مجموعه‌های متعددی در حوزه‌های نظری و سیاست‌پژوهی و تصمیم‌سازی وجود دارند اما این مجموعه‌ها کمتر با ایده ها و فعالیت ها و دستاوردهای یکدیگر آشناید و از همین رو، کمتر امکان گفتگو و پیوند نظری و عملی میان این مجموعه ها و اساتید و پژوهشگران این حوزه ها فراهم شده است.
«حسینیه حکمت» از دل گفتگوهایی میان برخی از فعالین این حوزه ها بر مبنای چنین دغدغه‌هایی سر بر آورده تا بر مبنای مسمای خود "حکمت" محملی باشد برای پیوند دانش و ارزش یا به عبارت امروزین "علم و سیاست" بر اساس ایجاد شبکه ای از ارتباطات و گفتگوهای نزدیک تر و صمیمی تر مجموعه ها و فعالان حوزه های آموزشی، نظری، راهبردی و سیاست پژوهی.

زانو زدن بر پای محضر و منبر بزرگان اخلاق و دین، گزارش دهی و گفتگو و نشست علمی، طبیعت گردی خانوادگی، فعالیت‌های تربیتی فرهنگی و اجتماعی برای فرزندان،فعالیت های ‌ خیریه و یاریگرانه در حوزه آسیب های اجتماعی، فعالیت‌های ترویجی در حوزة طب و تغذیه سالم و تشکیل صندوق قرض‌الحسنه از جمله فعالیت‌هایی است که برای آینده مجموعة حسینیه حکمت تمهید شده است. باشد که حضرت حق مدد کند.
🦋🦋🦋

آیین افتتاحیه حسینیه حکمت در پنجمین گردهمایی اصحاب علوم انسانی و اجتماعی
چهارشنبه 22 آذر، از ساعت 17، پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی. انتهای خ سمیه. حوزه هنری. جنب مسجد. طبقه دوم پژوهشکده. سرای آوینی

🔽 https://t.me/mediaRCICA/2


با توجه به تغییراتی که در برنامه بالا انجام شد پوستر جدید برنامه :


۵مین گردهمایی اصحاب علوم انسانی واجتماعی

همراه با:
آیین افتتاحیه "حسینیه حکمت" و رونمایی ازکتابهای مرحوم نامداری

۴شنبه(۲۲آذر) از ساعت۱۷
انتهای خ سمیه.پژوهشکده فرهنگ وهنراسلامی حوزه هنری.طبقه دوم


باشگاه هنرپژوهان جوان dan repost
پدیدارشناسی نقد در سینمای ایران

ششمین و آخرین نشست از سلسله نشستهای پدیدارشناسی سینمای ایران، با موضوع نقد در سینمای ایران»، چهارشنبه 22 آذر ماه راس ساعت 16 با حضور آقای مسعود فراستی (منتقد و مدرس سینما)، آقای جواد طوسی (منتقد و مدرس سینما) و دکتر سید مهدی ناظمی (مدرس فلسفه هنر و کارشناس ثابت نشست) و حضور افتخاری آقای خسرو دهقان(مدرس سینما و منتقد) در سالن «اوستا»ی حوزه هنری برگزار می گردد.
🌏
پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی، سلسله نشستهای تخصصی #پدیدار_شناسی_سینمای_ایران را در موضوعات :
#سینمای_کودک، #سینمای_دینی، #جشنواره، #سینمای_دفاع_مقدس، #نقد و #جنسیت_در_سینمای_ایران

با حضور اساتیدی چون :
#مسعودفراستی، #اسماعیل_بنی_اردلان، #جوادطوسی، #فرزادموتمن، #مريم_سادات_نقيبى، #محمدتقى_فهيم #ابراهیم_فیاض، #عزیزالله_حاجى_مشهدی، #جلال_فاطمی #خسرودهقان، #اصغرفهیمی_فر و... برگزار می‌کند.
🎙
این نشستها از هشتم آبان ماه هر هفته دوشنبه‌ها راس ساعت 16 در سالن فردی #حوزه_هنری برگزار شدند.
حضور در این کارگاه «رایگان» است و کسانی که مایل به اخذ گواهینامه پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی هستند می‌توانند به صورت اینترنتی، تلفنی یا حضوری ثبت‌نام کنند.

🔷جهت کسب اطلاعات بیشتر به ادمین کانال تلگرامی باشگاه هنرپژوهان جوان به آدرس @bashgahhp پیام فرستاده شود و یا با شماره تلفن 84172247 تماس حاصل فرمایید

https://t.me/RCICA/28

20 ta oxirgi post ko‘rsatilgan.

685

obunachilar
Kanal statistikasi