دانشگاه ادیان و مذاهب


Kanal geosi va tili: ko‘rsatilmagan, ko‘rsatilmagan
Toifa: ko‘rsatilmagan



Kanal geosi va tili
ko‘rsatilmagan, ko‘rsatilmagan
Toifa
ko‘rsatilmagan
Statistika
Postlar filtri


دانشگاه ادیان و مذاهب dan repost
🌐 دوره آموزش مكالمه عربی
(ویژه نوجوانان دختر و پسر)

با تدریس اساتید مجرب و خبره خارجی

زمان برگزاری کلاس:

پنجشنبه ها: 8 تا 10:30
یکشنبه ها: 19 تا 20:30

مکان برگزاری کلاس ها:
سطح متوسط: پردیسان، دانشگاه ادیان و مذاهب، ساختمان شماره 3

سطح مبتدی: بلوار امين، كوچه 21، دبیرستان علم و فرهنگ

جهت ثبت نام در وقت اداری به مرکز عربی دانشگاه ادیان و مذاهب مراجعه کنید (پذیرش محدود است)

تلفن: 32802610 الی 13 داخلی 247
تلفن تماس: 09193532160

⏪ به ما بپيونديد: @adyanuni


دانشگاه ادیان و مذاهب dan repost
🌐 دوره آموزش پیشرفته مکالمه و سخنرانی زبان عربی
(ویژه دانشجویان و طلاب)

🌐 با تدریس استاد غروی

زمان: پنجشنبه‌ها از ساعت 9 – 11

مکان: دانشگاه ادیان ومذاهب، سالن شهید بهشتی

جهت ثبت‌نام در وقت اداری به مرکز عربی دانشگاه مراجعه کنید یا با شماره 13-32802610 داخلی 247 تماس بگیرید
آی‌دی تلگرام: @Hajaliaga

🌐 ثبت‌نام محدود است

⏪ به ما بپيونديد: @adyanuni


🌐 چهاردهمین دوره جشنواره نقد کتاب منتخبانش را شناخت

چهاردهمین دوره جشنواره نقد کتاب در پژوهشکده فرهنگ، هنر و معماری جهاد دانشگاهی برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری ایبنا حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر سید حسن اسلامی اردکانی، دبیر علمی چهاردهمین دوره جشنواره نقد کتاب در این مراسم با بیان اینکه منتقد کسی است که از کنار هیچ پدیده‌ای به‌سادگی نمی‌گذرد، گفت: به همین دلیل است که منتقدان مورد بی‌مهری قرار می‌گیرند. البته بخشی از کار منتقد رنجاندن است کسی که هرگز نقد نکند و بی‌تفاوت از کنار آثار دیگران بگذرد کسی است که انسان بی‌موضعی است. شما در حوزه‌ای تخصص پیدا می‌کنید باید در مقابل افراد دیگری موضع داشته باشید.
وی با اشاره به اینکه در برخی از گروه‌های این دوره از جشنواره نقد کتاب هیچ مقاله برتری وجود نداشته اظهار کرد: در سال گذشته در گروه‌هایی مانند علوم سیاسی، علوم اجتماعی، متون قدیم، ادبیات، عرفان و... مقاله انتقادی وجود نداشت و این نشان می‌دهد بااینکه آثار زیادی منتشرشده اما نقدی صورت نگرفته است.
دبیر علمی چهاردهمین دوره جشنواره نقد کتاب افزود: بخشی از سرشت دانشوری هر فردی که دست‌به‌قلم می‌برد باید به‌نقد اختصاص پیدا بکند. البته در این میان افرادی هستند که فقط کار نقادی انجام می‌دهند و خودکار تولیدی ندارند و همین موضوع باعث می‌شود که مورد اتهام قرار بگیرند که خود توانایی تولید ندارند.

⏪ ادامه در: urd.ac.ir


⏪ به ما بپيونديد: @adyanuni




🌐 حضور سفیر سابق ایران در آذربایجان در دانشگاه ادیان و مذاهب

سفیر سابق ایران در آذربایجان، روز چهارشنبه 20 دی 96 میهمان دانشگاه ادیان و مذاهب و حجت‌الاسلام‌والمسلمین نواب رئیس این دانشگاه و جمعی از سایر مقامات آن بود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب سفیر سابق ایران در آذربایجان در دانشگاه ادیان و مذاهب حضور یافت و با حجت‌الاسلام‌والمسلمین نواب رئیس و جمعی از معاونین و اساتید این دانشگاه به دیدار و گفتگو نشست.
محسن پاک آیین در این دیدار با مروری بر تاریخ صدساله اخیر آذربایجان، این کشور را کشوری با اکثریت شیعه خواند که متأسفانه در یک قرن اخیر به دلیل تحولات سیاسی ازجمله جدایی از ایران و نیز مبارزه دولت شوروی سابق با دین و مظاهر دینی، دچار آسیب‌های زیادی ازلحاظ اجتماعی و دینی شده است.
آقای پاک آیین خرافه گرایی را به‌عنوان یکی از بارزترین نمونه‌های این آسیب‌های دینی و عقیدتی در جامعه امروز آذربایجان خواند و با اشاره به علاقه جوانان این کشور به علوم دینی بر لزوم بهره‌مندی از این فرصت جهت نشر صحیح تشیع در این کشور تأکید کرد.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین نواب نیز در این دیدار ضمن خوشامدگویی به سفیر سابق ایران در آذربایجان، این کشور را یکی از کشورهایی خواند که پیروان ادیان مختلف با مسالمت در کنار هم زندگی می‌کنند.
رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب همچنین در این دیدار بر لزوم جهت‌دهی آموزش علوم دینی به سمت دوری از افراط‌گرایی تأکید کرد.
در ادامه این جلسه دو طرف درباره نحوه گسترش همکاری‌های علمی میان دانشگاه ادیان و مذاهب و همتایان آذری تبادل‌نظر کردند.
سفیر سابق ایران در آذربایجان در ادامه حضور خود در دانشگاه ادیان و مذاهب با حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر مسجدجامعی مشاور عالی ریاست نیز دیدار و گفتگو و از کتابخانه دانشگاه ادیان و مذاهب نیز دیدن کرد.

⏪ به ما بپيونديد: @adyanuni


🌐 حضور سفیر سابق ایران در آذربایجان در دانشگاه ادیان و مذاهب


🌐 سالروز قیام نوزده دی در دانشگاه ادیان و مذاهب گرامی داشته شد

سالروز قیام مردم قم، روز نوزده دی، با برگزاری جلسه سخنرانی از سوی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ادیان و مذاهب گرامی داشته شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب با سخنرانی حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر انصاری پور عضو هیئت‌علمی این دانشگاه مراسم گرامیداشت روز نوزده دی، سالروز قیام مردم قم برگزار شد.
در این سخنرانی که بین نماز ظهر و عصر روز سه‌شنبه نوزده دی در نمازخانه دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار شد، حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر انصاری پور ضمن نام بردن از روز نوزدهم دی به‌عنوان یوم‌الله و یوم الحق سخنان خود را با اشاره به جایگاه حق در قرآن آغاز کرد و افزود: حق در قرآن دارای جایگاه عظیمی است به‌نحوی‌که 250 بار این کلمه در قرآن تکرار شده است.
وی سپس با قیاس حق و وحی، ارزش حق را بالاتر از وحی خواند و افزود: اصالت ابتدائا ازآن حق است و وحی ازآن‌جهت ارزشمند است که حاوی حق است.
دکتر انصاری پور در ادامه روز نوزده دی را مصداق یاری‌رساندن حق دانست و گفت: در طول تاریخ همواره شاهد رویارویی حق و باطل هستیم که هریک یاری کنندگانی داشته اند و یاری کنندگان امام در این روز جزو یاری کنندگان حق بودند.
عضو هیئت‌علمی دانشگاه ادیان و مذاهب قیام نوزدهم دی را ازجمله مهم‌ترین قیام‌های دهه‌های اخیر خواند و سپس درباره جایگاه شهر قم در احادیث و روایات سخن گفت.
دکتر انصاری پور گفت: شهر قم در احادیث و روایات دارای جایگاه قابل‌توجهی است و موردعنایت اکثر ائمه بوده است.
دکتر انصاری پور سپس به بیان یکی از این احادیث پرداخت و افزود: در حدیثی از امام کاظم (ع) است که ایشان در دیدار مردمی که از شهرری خدمت ایشان رسیده‌اند سه مرتبه از مردم قم تمجید می‌کند و از مردی می‌گوید که از این شهر قیام خواهد کرد و پیروانی خواهد داشت که قلب‌هایشان در حق‌طلبی چون حدید استوار خواهد بود و در گردباد حوادث از پا نخواهند افتاد.

⏪ به ما بپيونديد: @adyanuni


🌐 سالروز قیام نوزده دی در دانشگاه ادیان و مذاهب گرامی داشته شد


🌐 سفیر اتریش در دانشگاه ادیان و مذاهب حضور یافت

سفیر اتریش عصر روز سه‌شنبه 19 دی 96 در دانشگاه ادیان و مذاهب حضور یافت و با مسئولان آن دیدار و گفتگو کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب سفیر اتریش از دانشگاه ادیان و مذاهب دیدن کرد.
دکتر مسجد جامعی مشاور عالی ریاست دانشگاه ادیان و مذاهب در دیدار سفیر اتریش ضمن خوشامدگویی به وی، اتریش را ازجمله کشورهایی خواند که در طول سال‌های اخیر دارای روابط خوب علمی و فرهنگی با ایران به‌ویژه در موضوع گفتگوی ادیان بوده است.
اشتفان شولتز، سفیر اتریش نیز از حضور در دانشگاه ابراز خرسندی کرد و با اشاره به اهمیت شهر قم در عرصه سیاسی و دینی ایران، این شهر را دارای جایگاه مهمی از این نظر خواند.
در ادامه این دیدار دو طرف ضمن بررسی تحولات سیاسی و اقتصادی منطقه، راه‌های عملیاتی کردن روابط علمی دانشگاه‌های اتریشی و دانشگاه ادیان و مذاهب درزمینهٔ گفتگوی ادیان را در قالب تبادل اساتید و دانشجویان و برگزاری دوره‌های آموزشی و پژوهشی مشترک بررسی کردند.
گفتنی است در این دیدار حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر جعفرطیاری قائم‌مقام ریاست و نیز آقای صالحی مدیر همکاری‌های علمی و بین‌الملل دانشگاه ادیان و مذاهب حضور داشتند.
در بخش دیگری از این جلسه مدیر همکاری‌های علمی و بین‌الملل دانشگاه ادیان و مذاهب نیز توضیحاتی درباره دوره کوتاه‌مدت شیعه شناسی این دانشگاه به هیئت اتریشی ارائه داد.

⏪ به ما بپيونديد: @adyanuni


🌐 سفیر اتریش در دانشگاه ادیان و مذاهب حضور یافت


🌐 مدیر جدید دفتر نشریات دانشگاه منصوب شد

معاون پژوهشی دانشگاه ادیان و مذاهب مدیر جدید دفتر نشریات این دانشگاه را منصوب کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب، بنابر حکم دکتر محمد جاودان، آقای مهدی عیوضی به‌عنوان مدیر جدید دفتر نشریات این دانشگاه منصوب شد.
دکتر محمد جاودان، معاون پژوهشی دانشگاه ادیان و مذاهب، در این حکم ضمن اشاره به شایستگی‌ها و سوابق مهدی عیوضی، از تلاش‌های آقای احمد آقامحمدی عمید مدیر پیشین دفتر نشریات دانشگاه نیز قدردانی کرده است.

⏪ به ما بپيونديد: @adyanuni


🌐 مدیر جدید دفتر نشریات دانشگاه منصوب شد


🌐 پژوهشگر کمبریج در دانشگاه ادیان و مذاهب: ناسازگاری علم پیشین الهی و اختیار انسان مسئله الهیاتی نیست

دکتر محمدصالح زارع پور، پژوهشگر مطالعات اسلامی دانشگاه کمبریج در نشستی علمی در دانشگاه ادیان و مذاهب گفت ناسازگاری علم پیشین الهی و اختیار انسان مسئله الهیاتی نیست.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب، نشست علمی "آیا چالش‌های ناسازگاری علم پیشین الهی و اختیار انسان یک مسئله الهیاتی است؟" با حضور دکتر محمدصالح زارع پور، پژوهشگر مطالعات اسلامی در دانشگاه کمبریج، برگزار شد.
در این نشست علمی که یکشنبه 17 دی 96 به پیشنهاد حلقه مطالعاتی دین‌پژوهان از سوی دانشکده فلسفه دانشگاه ادیان و مذاهب و با حضور جمعی از اساتید و دانشجویان برگزار شد، دکتر محمدصالح زارع پور، پاسخ به این سؤال را که "آیا چالش‌های ناسازگاری علم پیشین الهی و اختیار انسان یک مسئله الهیاتی است؟" منفی دانست.
دکتر محمدصالح زارع پور در استدلال پاسخ خود گفت: متألهان و خداباوران مسئول پاسخگویی به این سؤال نیستند.
وی افزود: مسئله بنیادین دیگر در این میان وجود دارد که پاسخ به آن می‌تواند پاسخ این سؤال را نیز روشن کند ولی خود آن مسئله بنیادین مسئله‌ای الهیاتی نیست و ربطی به وجود یا عدم وجود خدا ندارد.
دکتر زارع پور با توضیح جبرگرایی الهیاتی و منطقی در تبیین آن مسئله بنیادین گفت: اگر کسی ادعای صدق گزاره‌ای را در زمان اکنون داشته باشد باید ثابت کند که صدق‌ساز آن گزاره نیز اکنون وجود دارد.
دکتر زارع پور سپس با بیان انواع استدلال‌های خداناباورانه گفت: درواقع استدلال خداناباوران مبنی بر وجود خداوند با تکیه‌بر ناسازگاری میان علم پیشین الهی و اختیار انسان استدلالی عقیم است.
در ادامه این جلسه دکتر زارع پور با بیان مثال‌هایی به تبیین بیشتر ناکارآمد بودن این استدلال خداناباوران پرداخت.

⏪ به ما بپيونديد: @adyanuni


🌐 پژوهشگر کمبریج در دانشگاه ادیان و مذاهب: ناسازگاری علم پیشین الهی و اختیار انسان مسئله الهیاتی نیست


🌐 دوره آشنایی با زبان سریانی در دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار ‌شد

با تدریس پروفسور یوهانس نیهوف عضو هیئت‌علمی دانشگاه برلین دوره آشنایی با زبان سریانی در دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب دوره آشنایی با زبان سریانی با تدریس پروفسور یوهانس نیهوف عضو هیئت‌علمی دانشگاه برلین در دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار شد.
در این دوره که در روزهای چهارشنبه، پنج‌شنبه و شنبه 13، 14 و 16 دی‌ماه با حضور چند نفر از دانشجویان برگزار شد، پروفسور یوهانس نیهوف عضو هیئت‌علمی دانشگاه برلین مباحثی چون تاریخ پیدایش، جغرافیای گویش، ویژگی‌های زبان‌شناختی و ابعاد دینی و سیاسی کاربرد زبان سریانی را موردبررسی قرارداد.
گفتنی است بیش از دو سال است که پروفسور نیهوف با دانشگاه ادیان و مذاهب همکاری علمی دارد و در این مدت در سلسله نشست‌های متعددی ازجمله: سیر تطور حقوق در اروپا از دوران امپراتوری روم تا امروز با تأکید بر حقوق خانواده (آذرماه 1394)، استفاده فیلسوفان از میراث یونانی در شکل‌دهی متافیزیک فلسفه اسلامی (بهمن 1394)، یونان باستان متأخر و صدر اسلام (بهمن 1394)، ادیان پیش از اسلام در شبه‌جزیره عربستان (مهر 1395)، و «متون یهودی و مسیحی در قرآن و شکل‌گیری شریعت‌های مسیحی و یهودی») اسفند 1395)، بررسی جایگاه زرتشت در متون یونانی متأخر (مهرماه 1396) به سخنرانی پرداخته است.

⏪ به ما بپيونديد: @adyanuni


🌐 دوره آشنایی با زبان سریانی در دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار ‌شد


🌐 حضور دانشجویان پردیس خواهران دانشگاه امام صادق در دانشگاه

دانشگاه ادیان و مذاهب روز پنجشنبه 14 دی 96 میزبان جمعی از دانشجویان پردیس خواهران دانشگاه امام صادق (ع) بود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب، هیئتی متشکل از دانشجویان پردیس خواهران دانشگاه امام صادق (ع) با حضور در این دانشگاه در جریان سابقه فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی آن قرار گرفتند.
این گروه که از دانشجویان مقاطع مختلف گروه معارف اسلامی و علوم تربیتی با گرایش مدیریت آموزش بودند و به گفته خود برای آشنایی با مؤسسات آموزشی در شهر قم حضور یافته بودند، در نشستی با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر جعفرطیاری قائم‌مقام ریاست و معاون فرهنگی و نیز حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر حدادی رئیس دانشکده زن و خانواده دانشگاه ادیان و مذاهب شرکت کردند.
در این نشست ابتدا حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر جعفرطیاری توضیحاتی را درباره اهداف و نحوه شکل‌گیری دانشگاه ارائه داد و افزود: نیاز به گفتگو و تعامل با اصحاب سایر ادیان که در طول تاریخ اسلام در جریان بوده و حوادثی مانند مباهله نیز از مصادیق آن است، باعث شد تا این دانشگاه از دل حوزه علمیه شکل بگیرد.
معاون فرهنگی دانشگاه ادیان و مذاهب ضمن اشاره به بستری که برای فعالیت چنین مؤسساتی فراهم‌شده، آن را ثمره خون شهیدان و نظام اسلامی و انقلاب خواند و وظیفه قشر حوزوی و دانشگاهی را در قبال فراهم شدن این بستر خدمت به نظام اسلامی دانست.
دکتر جعفرطیاری سپس به معرفی دانشکده‌ها و رشته‌های مختلف آن‌ها پرداخت و از روابط علمی گسترده دانشگاه با همتایان خارجی، میزبانی از هیئت‌های فرهنگی و سیاسی متعدد و برگزاری دوره‌های شیعه شناسی برای پژوهشگران خارجی گفت.
وی همچنین با اشاره به قضای اخیر کشور مقدمه گفتگوی ادیان و مذاهب را گفتگوی برادرانه همه گروه‌ها و احزاب دانست و هدف دشمن از اقدامات مداخله‌جویانه در این جریانات را نبود ایران و اسلام خواند.
در ادامه این نشست دکتر حدادی رئیس دانشکده زن و خانواده دانشگاه ادیان و مذاهب نیز در سخنانی با اشاره مسئله زن به‌عنوان یکی از چالش‌های پیش روی کشور در دهه آینده اظهار داشت: دانشکده زن و خانواده دانشگاه ادیان و مذاهب و پردیس خواهران دانشگاه امام صادق می‌توانند در این راستا همکاری و همفکری خوبی با همدیگر داشته باشند.
دکتر حدادی در ادامه ضمن معرفی گروه‌های علمی و رشته‌های دانشکده زن و خانواده به سؤالات دانشجویان امام صادق نیز پاسخ گفت.
پایان‌بخش این جلسه معرفی دوره کوتاه‌مدت شیعه شناسی دانشگاه ادیان و مذاهب از سوی آقای صالحی مدیر همکاری‌های علمی و بین‌المللی بود.
صالحی با اشاره به برگزار نشدن دوره‌ای مشابه این برنامه در کشور گفت: با توجه به اینکه در کشورهای غربی این دوره‌ها با محتوای موردنظر آن‌ها برگزار می‌شد این نیاز احساس شد که چنین دوره‌ای برگزار شود.
دانشجویان پردیس خواهران دانشگاه امام صادق (ع) در ادامه حضورشان در دانشگاه ادیان و مذاهب از بخش‌های مختلف آن دیدن کردند.

⏪ به ما بپيونديد: @adyanuni


🌐 پیش نشست همایش تجلیل از آیت‌الله ربانی شیرازی به‌زودی برگزار می‌شود

خانواده آیت‌الله ربانی شیرازی در دیدار با رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب از برگزاری پیش نشست همایش تجلیل از آیت‌الله ربانی شیرازی در آینده نزدیک خبر دادند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب خانواده آیت‌الله ربانی شیرازی در دیدار با رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب از برگزاری پیش نشست همایش تجلیل از آیت‌الله ربانی شیرازی در آینده نزدیک خبر دادند.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین نواب در دیدار سه نفر از اعضای خانواده مرحوم آیت‌الله ربانی شیرازی (ره)، که در دانشگاه ادیان و مذاهب حضور یافته بودند، ضمن استقبال از برگزاری همایش تجلیل از شخصیت و مقام آن عالم فقید از آمادگی دانشگاه برای هرگونه همکاری در این زمینه خبر داد.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین نواب با اشاره به مجاهدت‌های مرحوم آیت‌الله ربانی در پیش و پس از انقلاب اسلامی،‌ ایشان را از فعال‌ترین یاران امام خمینی (ره) خواند و از خاطره حضور خود به همراه ایشان در خدمت امام گفت.
آقای نواب با اشاره به فعالیت‌های مبارزاتی مرحوم آیت‌الله ربانی شیرازی در اوایل انقلاب، تشکیل حوزه‌ای از شورای انقلاب در شهر شیراز را از اقدامات مشترکش با آن عالم فقید خواند.
در این دیدار فرزند آیت‌الله ربانی شیرازی نیز ضمن ابراز خرسندی از این دیدار، هدف از آن را بهره‌گیری از تجربیات و رهنمودهای حجت‌الاسلام والمسلمین نواب به‌عنوان یکی از همراهان آن عالم فقید در دوران انقلاب و به منظور برگزاری همایشی در تجلیل از مقام و شخصیت آن فقیه مجاهد اعلام کرد.

⏪ به ما بپيونديد: @adyanuni




🌐 بررسی و نقد اندیشه رکن رابع در شیخیه

جلسه دفاع از پایان‌نامه دکتری با عنوان بررسی و نقد اندیشه رکن رابع در شیخیه در گروه مذاهب کلامی معاونت آموزشی و پژوهشی دانشکده مذاهب برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب، در جلسه دفاعیه‌ای که سه‌شنبه 12 دی 96 در سالن کنفرانس امام موسی صدر دانشگاه ادیان و مذاهب با حضور حجت‌الاسلام دکتر عزالدین رضا نژاد به‌عنوان استاد راهنما، حجج‌اسلام آقایان دکتر محمد مسجدجامعی و علی‌اکبر باقری، اساتید مشاور و حجج‌اسلام آقایان دکتر شریعتمداری، روزبهانی و درویشی در جایگاه استاد داور برگزار شد، دانشجو محمدرضا مصحفی از پایان‌نامه‌اش دفاع کرد.
در چکیده این پایان‌نامه آمده است:
اندیشهٔ رکن رابع ایمان به‌عنوان اندیشهٔ محوری شیخیه ریشه در افکار شیخ احمد احسایی یعنی پدیدهٔ مرموز قرن سیزدهم هجری دارد و توسط جانشین او سید کاظم رشتی به ظهور و بروز رسید و توسط حاج محمد کریم‌خان کرمانی مدوّن گشت این اندیشه با ریشه‌های شخصیتی خودمحورانه و انحصارگرایانهٔ این سه نفر در ارتباط تنگاتنگ قرار دارد که از غلو در مقام ائمّهٔ شیعه (علیهم‌السلام) آغاز می‌شود و با خودبزرگ‌بینی این سه شخصیت ادامه می‌یابد و به ادّعاهای گزافه و کیش شخصیت فردگرایانه یعنی وحدت ناطق و حامل علم مشایخ می‌انجامد. این پژوهش توصیفی- تحلیلی با بررسی بسترهای تاریخی و فکری نشئت این اندیشه آغاز می‌شود و سپس مبانی تکوین نظری و نوعی این اندیشه مورد کندوکاو قرار می‌گیرد و با غور در سیر تطور آن از مقوله‌ای نظری و نوعی به مقوله‌ای عینی و مصداقی ادامه می‌یابد و پا به پای هر مرحله به نقّادی آفرینندگان و پرورندگان این اندیشه می‌پردازد و نشان می‌دهد که این اندیشه از بدو تولد ابتدایی و در مراحل رشد میانی و سرانجام بلوغ و ثمردهی، اندیشه‌ای معیوب و منحرف نسبت به طراز کتاب و سنّت و عقل و اجماع علمای امامیه بوده است.

⏪ به ما بپيونديد: @adyanuni

20 ta oxirgi post ko‘rsatilgan.

1 143

obunachilar
Kanal statistikasi