biochemistry (Dr. Maroufi)


Kanal geosi va tili: ko‘rsatilmagan, ko‘rsatilmagan
Toifa: ko‘rsatilmagan


?ارتباط با ادمین و تبلیغات
@naz2967
?نکات و مطالب کنکوری بیوشیمی بالینی
?مدیر کانال:رتبه 5 آزمون دکترا
?معرفی کتاب ها و جزوات منابع بیوشیمی بالینی
?نکات و مطالب کنکوری بیوشیمی بالینی
? کارنامه ارشد و دکترا بیوشیمی بالینی
ترجمه متون تخصصی بیوشیمی

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Kanal geosi va tili
ko‘rsatilmagan, ko‘rsatilmagan
Toifa
ko‘rsatilmagan
Statistika
Postlar filtri


سرنوشت آسپیرین در بدن


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish






#کارشناسی_ارشد
#کلید_اولیه

🔑کلید اولیه درس بیوشیمی آزمون کارشناسی ارشد ۹۷

✍ توسط تیم بیوشیمی پایه و بالینی

🎓 کانال بیوشیمی پایه و بالینی👇

🆔 @clinical_biochemistry


با عرض سلام خدمت دوستان عزیز و آرزوی موفقیت برای همه داوطلبین ان شاللله برای سال جدید برنامه جدی تری در کانال خواهیم داشت.منتظر خبرای ما باشید






🔴 چگونه با تمرکز درس بخوانیم؟! / ۲۰ راه‌ برای تقویت تمرکز

🔹امروزه دانشجویان برای یادگیری و مطالعه مخصوصا در هنگام امتحان نیاز به تمرکز دارند. تمرکز باعث افزایش یادگیری می‌شود و در تقویت حافظه موثر است. اما سوال اینجاست گه چگونه با تمرکز درس بخوانیم؟

🔸️روش های تقویت تمرکز حواس:
۱. طرح سؤال
۲. تندخوانی
۳. خواندن اجمالی
۴. جدیت در مطالعه
۵. استفاده از راهنما به هنگام مطالعه
۶. خط کشیدن زیر مطالب مهم
۷. داشتن علاقه به مطالعه
۸. تعیین زمان و مکان مطالعه
و...


💢سطح زبان دانشجویان علوم‌پزشکی خوب نیست

🔹️رییس مرکز سنجش آموزش پزشکی: برای قبولی در آزمون زبان عمومی وزارت بهداشت افراد شرکت کننده باید ۵۰ درصد حد نصاب نمره را کسب کنند تا بتوانند در دانشگاه‌های علوم پزشکی پذیرفته شده و در مقطع ph.d ادامه تحصیل دهند، اما تنها ۲۰ درصد شرکت‌کنندگان در این آزمون حد نصاب نمره را کسب می‌کنند و این نشان می‌دهد که در مجموع سطح زبان دانشجویان در دانشگاه‌های علوم پزشکی خوب نیست.

🔹️برای اینکه امروزه کسی در رشته‌های پزشکی، دندانپزشکی و دارو‌سازی پذیرفته شود باید در آزمون سراسری، سطح علمی و درسی بالایی داشته باشد اما در خصوص درس زبان معمولا نتیجه آزمون ضعیف است.

🔹️اصولا آموزش زبان انگلیسی در مدارس کشور نیز موفق نیست و این مساله را می‌توان در نتایج کنکور سراسری نیز مشاهده کرد؛ به طوریکه یک میلیون شرکت کننده در این آزمون نتیجه آزمون زبان ضعیفی کسب می کنند

#آموزشی
#آزمون










مقدمه ای بر کمی لومینسانس


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish


مهم برای مصاحبه دکترا یاد بگیرید




✅ ثبت نام آزمون MSRT مرداد ماه 97
✔️ شروع ثبت نام سومین آزمون MSRT سال 97 از یکشنبه 10 تیر.


⭕️تعداد پذیرفته شدگان در آزمون دکتری علوم پزشکی/زمان مصاحبه

📣به نقل از خبرگزاری مهر، آزمون دکتری تخصصی و دکتری پژوهشی (Ph.D) رشته های علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی، داروسازی و دندانپزشکی سال ۱۳۹۷ در روزهای ۲۰ و ۲۱ اردیبهشت برگزار شد.

ظرفیت پذیرش در مجموع تمام رشته ها یک هزار و ۸۴۳ نفر است که از این تعداد ۹۰۴ نفر در رشته های علوم پایه دانشگاه های علوم پزشکی، ۲۴۱ در دوره های شهریه پرداز رشته های علوم پایه، ۱۵ نفر در رشته های تخصصی دندانپزشکی و ۳ نفر در دوره های شهریه پرداز رشته های تخصصی دندانپزشکی پذیرفته می شوند.

همچنین از ظرفیت اصلی، تعداد ۲۳۶ نفر در رشته های تخصصی داروسازی و ۶۳ نفر در دوره های شهریه پرداز رشته های تخصصی داروسازی و همچنین ۳۸۱ نفر در دوره های دکتری پژوهشی گروه علوم پزشکی پذیرفته می شوند.

این آزمون برای پذیرش دانشجوی دکتری در دوره های روزانه، شهریه پرداز و دانشگاه آزاد اسلامی در ۶۱ رشته امتحانی گروه علوم پایه پزشکی، ۱۲ رشته امتحانی دکتری تخصصی داروسازی و ۲ رشته دکتری تخصصی دندانپزشکی در ۱۰ منطقه آمایشی برگزار شده است.


تعداد ۱۰ هزار و ۳۲۳ نفر در آزمون دکتری تخصصی و دکتری پژوهشی سال ۹۷ گروه پزشکی ثبت نام کردند که از این تعداد ۶ هزار و ۸۸۶ نفر زن و ۳ هزار و ۴۳۷ نفر مرد بودند. از این تعداد ۹ هزار و ۹۱۵ نفر در آزمون دکتری تخصصی (آموزشی) و تعداد ۴۰۸ نفر در آزمون دکتری پژوهشی سال ۹۷ گروه پزشکی ثبت نام کردند. همچنین تعداد ۲ هزار و ۵۰۰ نفر از داوطلبان در آزمون غایب بودند.

آزمون مرحله دوم (مصاحبه) از تاریخ ۱۴ تیر آغاز می شود و تا ۷ مردادماه ۹۷ ادامه دارد. این آزمون توسط دانشگاههای علوم پزشکی مناطق آمایشی برگزار خواهد شد.


فرایند مصاحبه در رشته های مختلف در دوره های تخصصی و پژوهشی نیز اعلام شده است.

در رشته هایی که مصاحبه آنها تنها در یک منطقه آمایشی برگزار می شود، داوطلبان می توانند بر اساس علاقه و سایر ضوابط نسبت به انتخاب کلیه رشته/محلهای آموزشی اقدام کنند و هیچ محدودیتی در انتخاب آنان وجود ندارد.

در رشته هایی که مصاحبه آنها در ۲ منطقه آمایشی برگزار می شود، داوطلبان می توانند بر اساس علاقه و رعایت سایر ضوابط نسبت به انتخاب کلیه رشته/محلهای آموزشی اقدام کنند و هیچ محدودیتی در انتخاب آنان وجود ندارد.


داوطلبانی که دانشگاه های هر دو منطقه را انتخاب می کنند دو نمره مصاحبه خواهند داشت و هر نمره مصاحبه در انتخاب های آن منطقه اعمال خواهد شد.

مصاحبه رشته محلهای مربوط به دانشگاه آزاد در آن دانشگاه برگزار خواهد شد. یعنی اگر داوطلب دانشگاه آزاد را در اولویت های خود انتخاب کند علاوه بر سایر انتخاب هایش به دانشگاه آزاد نیز معرفی خواهد شد. نمره مصاحبه در دانشگاه آزاد تنها برای انتخاب های دانشگاه آزاد ملاک است.

در انتخاب رشته های مجموعه های ۱ تا ۷ رشته های علوم پایه، بهداشت و تخصصی، افرادی که مجاز به انتخاب رشته شده اند، در فرم انتخاب رشته کامپیوتری، سیستم جلوی انتخاب آنها را نخواهد گرفت. با این وجود داوطلب باید با توجه به نوع مدرک خود بر اساس جدول شماره ۲ انتخاب رشته/محل کند.

جدول مناطق آمایشی و دانشگاه های برگزارکننده مصاحبه دکتری تخصصی (Ph.D) در سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی درج شده است.

در رشته هایی که مصاحبه آنها در ۲ منطقه آمایشی برگزار می شود داوطلب جهت بهره مندی از حداکثر امکان معرفی به مصاحبه باید کلیه اولویت های قابل انتخاب را در همه مناطق آمایشی در آن رشته، بر اساس علاقه و سایر پارامترها انتخاب کند. از آنجا که داوطلبان بصورت چند برابر ظرفیت مناطق و براساس اولویت نمره معرفی خواهند شد، بدیهی است داوطلبی که
مناطق آمایشی محدودی را انتخاب کند و ظرفیت آن مناطق تکمیل شود از فرایند پذیرش حذف خواهد شد.

مصاحبه رشته های گروه دندانپزشکی در روزهای ۱۹ تا ۲۳ تیر ماه و فقط در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار خواهد شد.


مصاحبه در مجموعه رشته های داروسازی در ۱۳ رشته گروه داروسازی در روزهای ۱۶ و ۱۷ تیر ماه و فقط در دانشگاههای علوم پزشکی تهران و شهید بهشتی برگزار خواهد شد.

داوطلبان جهت کسب اطلاع از زمان و محل مصاحبه دو گروه دندانپزشکی و داروسازی باید به سایت اینترنتی این دو دانشگاه مراجعه کنند.

بر اساس مصوبات دبیرخانه داروسازی امسال هر داوطلب فقط می تواند در یک رشته پذیرش شود.

20 ta oxirgi post ko‘rsatilgan.

2 008

obunachilar
Kanal statistikasi