Exir Magazine


Kanal geosi va tili: ko‘rsatilmagan, ko‘rsatilmagan
Toifa: ko‘rsatilmagan


مجله اکسیر
انجمن علمی مهندسی شیمی و پلیمر دانشگاه یزد

Связанные каналы

Kanal geosi va tili
ko‘rsatilmagan, ko‘rsatilmagan
Toifa
ko‘rsatilmagan
Statistika
Postlar filtri


🔺🔺اطلاعیه🔻🔻

گروه نشریه اتحادیه مهندسی شیمی، نفت و پلیمر کشور، در نظر دارد از میان علاقه‌مندان این ۳ رشته از کل کشور، تیم نشریه اتحادیه را تشکیل دهد. لذا از علاقه‌مندان درخواست می‌شود اطلاعات (نام، نام خانوادگی، شماره دانشجویی، نام دانشگاه) را به آیدی زیر ارسال نمایند.
@mesbah1991

📓 @exir_mag


ماشینی که دی اکسید کربن می گیرد ونانوذرات استخوانی می سازد.

محققان پژوهشگاه مواد و انرژی موفق به طراحی و سنتز یک ماشین ماکرومولکولی شدند که قادر است با به‌ دام انداختن دی‌اکسید کربن موجود در هوا، ماده استخوانی نانوساختار تولید کند. از این خاصیت می‌توان در تولید نسل جدیدی از ایمپلنت‌های استخوانی استفاده کرد. مبحث مهندسی بافت یکی از تازه‌ترین فناوری‌ها در ترمیم بافت‌های آسیب‌دیده به شمار می‌رود. افزایش بیماری‌های استخوانی از قبیل پوکی استخوان و سرطان استخوان، مهندسی بافت استخوان را در زمره‌ پرکاربردترین حوزه‌های مهندسی بافت قرار داده‌است. داربست‌های استخوانی اصلی‌ترین ابزار مهندسی بافت استخوان هستند. در سال‌های اخیر تحقیقات متعددی در حوزه‌ سنتز و بهینه‌سازی داربست‌های استخوانی صورت گرفته است.
آپاتیت مهم‌ترین جزء بافت‌های سخت بدن از جمله استخوان و دندان به حساب می اید. در مهندسی بافت‌های سخت غالباً از آپاتیت نانوساختار سنتزی برای ترمیم و بازسازی بافت استفاده می‌شود. آپاتیت سنتزی علی‌رغم مزایای فراوان دارای یک نقطه ضعف جدی است و آن بازجذب زیستی محدود است. بدین معنی که آپاتیت سنتزی سرعت تخریب کمی در بدن دارد. در این پژوهش با طراحی یک ماشین ماکرومولکولی با نام کالکولین تا حدود زیادی این نقیصه را برطرف شده است.ماشین ماکرومولکولی کالکولین قادر است با به دام انداختن دی‌اکسید کربن موجود در جو، گونه‌ای بهینه‌شده از آپاتیت موسوم به آپاسیت تولید کند. آپاسیت با ساختار نانویی خود از زیست سازگاری و زیست فعالی مطلوبی برخوردار است و این توانایی را دارد که استخوان‌سازی را تقویت کند.ساختار کالکولین متشکل از گروه‌های آلی کولینیوم و کلسیم و یون‌های آزاد فسفات است و وظیفه‌ خود را در دو مرحله انجام می‌دهد. در مرحله‌ اول، اعمال یک حرارت ملایم موجب بروز واکنش بین گروه‌های کلسیم و یون‌های آزاد فسفات شده و هسته‌های آپاتیت شکل می‌گیرد. در مرحله‌ دوم کالکولین با به دام انداختن دی‌اکسید کربن موجود در جو و تولید حد واسط‌های مولکولی شبه‌کروبامات موجب جوانه‌زنی کلسیت می‌شود. حاصل این دو مرحله تشکیل یک نانوکامپوزیت متشکل از آپاتیت و کلسیت است که به‌اختصار آپاسیت نام گرفته‌است. به‌علاوه، کالکولین به دلیل پیکربندی ماکرومولکولی سه‌بعدی قادر است رشد نانوذرات کامپوزیتی آپاسیت را کنترل کرده و آن‌ها را در مقیاس نانومتری باقی نگه دارد.بررسی‌ها نشان داده که درصد دو فاز آپاسیت و کلسیت در ساختار نهایی 53 به 47 است و اندازه‌ نانوذرات کامپوزیتی 20 تا 60 نانومتر گزارش شده‌است. ساختار آپاسیت از انحلال‌پذیری بالا و بلورینگی پایینی برخوردار است.
این تحقیقات حاصل تلاش‌های دکتر محمد کریمی دانش‌آموخته‌ مقطع دکتری پژوهشگاه مواد و انرژی و جمعی از دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد این پژوهشگاه است. نتایج این کار در مجله‌ Chemical Engineering Journal با ضریب تأثیر 6.735 به چاپ رسیده‌است.
#سرویس_بیوتکنولوژی
📓 @exir_mag


تمایل دارم در چاپ جدید نشریه اکسیر با... مصاحبه شود.
anonymous poll

دکتر ردائی – 35
👍👍👍👍👍👍👍 40%

دکتر توکلی – 30
👍👍👍👍👍👍 34%

دکتر رجبی – 8
👍👍 9%

دکتر محمد میرزائی – 8
👍👍 9%

دکتر انتظام – 7
👍 8%

👥 88 people voted so far.


با سلام.
🔻تیم تحریریه مجله اکسیر در نظر دارد به منظور انتخاب استاد به جهت انجام مصاحبه در شماره سوم این مجله از نظر مستقیم شما استفاده کند.

✅به نظر شما تیم تحریریه مجله اکسیر برای شماره سوم این مجله، با کدام یک از اساتید گروه مهندسی شیمی و پلیمر به مصاحبه بپردازد؟


❗️لطفا در نظر سنجی شرکت کنید❗️


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
اولین چیزی که می تونه زندگی تورا تغییر بده ،بالابردن معیارهاته!
#انگیزشی
📓 @exir_mag


نتایج نهایی ازمون کارشناسی ارشد سال 1397اعلام شد .
خانم هاجر حسینی: جداسازی صنعتی شریف
خانم فاطمه علی محمدی:محیط زیست صنعتی شریف
خانم مژگان محبی:بیوتکنولوژی علم وصنعت
خانم مریم رضایی :زیست پزشکی تهران
خانم محیابرادران:زیست پزشکی تربیت مدرس
خانم پریسا شهابی:پلیمر تربیت مدرس
اقای مهدی بابایی:نانو تکنولوژی امیرکبیر
اقای حمید شجاعی:طراحی فرایند صنعتی اصفهان
خانم کیمیا صالحی:پلیمر صنعتی اصفهان
اقای سینا سبحانی نیکو :مدیریت صنعتی دانشگاه تهران
انجمن علمی مهندسی شیمی وپلیمر دانشگاه یزد وهمچنین تیم تحریریه مجله اکسیر ضمن ارزوی موفقیت برای این عزیزان ،این نتایج درخشان را به دانشجویان واساتید گروه مهندسی شیمی وپلیمر تبریک عرض می کند .
#سرویس_روابط_عمومی
📓 @exir_mag


‍ گوگل، اپل و استارباکس شرکت‌های بزرگی هستند که داشتن مدرک دانشگاهی را از لیست شرایط استخدام کارمندان جدید حذف کرد‌ه‌اند.

امروزه ، تلاش برای بهبود اقتصاد در کشور های پیشرفته ، آن ها را به مکان بهتری برای جویندگان کار تبدیل کرده است. دیگر زمان لزوم داشتن تحصیلات عالی دانشگاهی برای استخدام در شرکت‌های بزرگ به پایان رسیده و اقتصاددانان پیش‌بینی کرده‌اند که این روند به مرور زمان بهبود یابد و همه‌گیر شود.

اخیرا وب‌سایت glassdoor که در زمینه‌ کاریابی فعالیت می‌کند، لیستی ۱۵ عددی از شرکت‌هایی را که برای استخدام کارمند جدید، وجود مدرک دانشگاهی را الزامی نمی‌دانند منتشر کرده است.

جالب است بدانید که در این لیست، نام شرکت‌های شناخته‌ شده‌ای همانند Google، اپل و EY دیده می‌شود.

سال گذشته‌ میلادی جوانا دَلی، معاون بخش استعدادیابی شرکت IBM، در گفت‌و‌گو با وب‌سایت CNBC اعلام کرد که نزدیک به ۱۵ درصد از فراخوان‌های کاری این شرکت در ایالات متحده، از متقاضیان، درخواست مدرک چهارساله‌ی دانشگاهی را ندارند.


او گفته است که آی‌بی‌ام به‌جای این‌که صرفا متقاضیانی را که مدرک دانشگاهی دارند استخدام کند، دنبال کسانی است که خودشان دنبال علاقه‌شان رفته‌اند و با حضور در کلاس‌های حرفه‌ای، در زمینه‌ی کاری موردنظر تجربه‌ بیشتری نسبت به بقیه دارند.
#سرویس_ارتباط_با_صنعت
📓 @exir_mag


پنج سازه بزرگ فراساحلی دنیا

سازه های فراساحلی، شامل دکل ها و سکوهای تولیدی، تجهیزاتی پیچیده هستند که برای حفاری چاه ها و تولید نفت و گاز از میادین دریایی به کار گرفته می شوند. این تاسیسات را باید در شمار باشکوه ترین سازه های دنیا دانست که در ادامه با ۵ سازه فراساحلی بزرگ دنیا آشنا می شویم:

-1سکوی برکات:
این سکو بزرگترین سکوی نفتی دنیا بوده که در میدان ساخالین در شرق روسیه فعالیت خود را آغاز نموده است. این سکو برای تولید سالانه ۴.۵ میلیون تن نفت طراحی و اجرا شده است. کنسرسیوم ساخالین-۱ در سال ۱۹۹۶ میلادی تاسیس شده و براساس قراردادهای مشارکت در تولید فعالیت می نماید. اعضای کنسرسیوم شامل اکسون موبیل ایالات متحده( ۳۰ درصد)، سودیکو ژاپن( ۳۰ درصد)، روسنفت روسیه( ۲۰ درصد )، و او ان جی سی هند (۲۰ درصد) است. تولید روزانه نفت این سکو ۱۲۰۰۰ تن بوده و در آینده این عدد به ۲۷۰۰۰ تن افزایش می یابد.


-2 سکوی پردیدو:
سکوی پردیدو در منطقه ای با بیشترین عمق (۲۴۵۰ متر) در مقایسه با سایر میادین نفتی دنیا قرار دارد. این سکو در آب های خلیج مکزیک توسط شرکت شل راه اندازی شده است. تولید کنونی روزانه این سکو ۱۰۰۰۰۰ بشکه در روز می باشد. از سوی دیگر، ارتفاع این سکو ۲۶۷ متر و برابر با برج ایفل است.


-3سکوی پترونیوس:
این سکوی آب های عمیق توسط شرکت شورون و ماراتون اویل در خلیج مکزیک اجرا شده و در ۲۱۰ کیلومتری جنوب شرقی نئواورلئان ایالات متحده قرار دارد. این سکو ۶۰۹ متر ارتفاع داشته و مرتفع ترین سازه ساخته شده دنیا تا سال ۲۰۱۰ میلادی و پیش از افتتاح برج خلیفه بوده است. ۷۵ متر از سازه این سکو بالاتر از سطح آب بوده و بقیه آن در زیرسطح آب قرار گرفته است. در این سکو ۲۱ حلقه چاه وجود دارد و مجموع وزن این سازه ۴۳۰۰۰ تن است. تولید روزانه این سکو ۵۰۰۰۰ بشکه نفت خام و ۲۰۰۰۰۰۰ متر مکعب گاز طبیعی می باشد. این سکو در میدان پترونیوس قرار داشته و در سال 1995 میلادی کشف شده است. عمق آب در این منطقه ۵۳۵ متر بوده و از طراحی پیچیده ای برای پایداری در محیط دریایی برخوردار می باشد.


-4 سکوی هیبرنیا:
سکوی نفتی هیبرنیا دارای بیشترین وزن شامل سکو (۴۱۰۰۰ تن) و پایه ( ۶۶۰۰۰۰ تن) در میان سکوهای دنیا برخوردار است. در این سکو از ۴۵۰۰۰۰ تن آب تعادل برخوردار می باشد. در پایه این سازه امکان ذخیره سازی ۱.۲ میلیون بشکه برخوردار می باشد. این سکو نخستین سازه مقاوم در برابر کوه های یخی بوده و بزرگترین سکوی فراساحلی کانادا است.


5 - سکوی مار بی/ الیمپوس:
این سکوی غول پیکر به شرکت شل تعلق دارد و بزرگترین سکوی شناور آب های عمیق این شرکت است. این سکو در کره جنوبی ساخته شده و در فوریه سال ۲۰۱۴ میلادی، عملیاتی شده است. پیش بینی می شود این سکو در دوره فعالیت یک میلیارد بشکه نفت خام استخراج خواهد نمود. این سکو از نوع تی ال پی بوده و ۲۴ چاه در آن حفاری شده است. عمق آب در این منطقه ۹۴۵ متر یوده و در سال ۲۰۱۶ میلادی، میانگین تولید روزانه آن ۱۰۰۰۰۰ بشکه بوده است.
#سرویس_نفت
📓 @exir_mag


شش پالایشگاه بزرگ جهان

نیمی از ده پالایشگاه بزرگ جهان در منطقه اسیا و اقیانوسیه واقع شده است وکشورهایی مانند کره جنوبی وهند که اتفاقا از خریدار های عمده نفت کشور ما هستند رکوردار ساخت بزرگترین مجتمع های پالایشگاهی در جهان هستند.
شاید بسیاری از مردم تصور کنند که کشورهای بزرگ تولید کننده نفت، بزرگترین پالایشگاه ها را نیز در اختیار خود دارند ولی آمار میزان تولید پالایشگاه‌های سراسر دنیا به وضوح نشان می‌دهد که این تصور به هیچ وجه با واقعیت تطابق ندارد و بزرگترین تولید کنندگان نفت در جهان لزوما بزرگترین پالایشگاه ها را در اختیار ندارند.

1-هند در صدر :
جواهری در تاج! نام بزرگترین پالایشگاه خصوصی در جهان است . این پالایشگاه درشمال‌غربی هند و در ایالت گجرات قرار دارد. این مجتمع نخستین پالایشگاه کاملاً خصوصی هند و بزرگترین آن، در جهان است که با ظرفیت یک میلیون و 240 هزار بشکه ای خود حدود یک‌چهارم از کل ظرفیت پالایشی کشور هند را به خود اختصاص داده است.جواهری در تاج با بیش از 31 کیلومتر مربع مساحت با قرار گرفتن در کنار بندری بزرگ برای بارگیری فرآوردهای نفتی معادل 50 میلیون تن در سال تنها در 36 ماه احداث شد.تولیدات این پالایشگاه علاوه بر صادرات به بازارهای خارجی، خوراک لازم را برای صنعت پتروشیمی هند که در یک دهه گذشته در حدود 7.86 میلیارد دلار برایش هزینه شده است را تامین می کند.

2-مجتمع پالایشگاهی پاراگونا:
مرکز پالایشگاه پاراگوانا ونزوئلا دومین پالایشگاه بزرگ جهان با ظرفیت 955 هزار بشکه در روز است. ویژگی و بزرگی این مجتمع پالایشگاهی به دلیل ادغام و قرار گرفتن چهار مجتمع پالایشگاهی در کنار یکدیگر است. این مجتمع پالایشگاهی به تدریج از سال 1949 ساخته شد و هم اکنون بیش از 50 درصد نیاز کشور ونزوئلا را تامین می کند انفجار مخزن شماره 23 این مرکز پالایشگاهی و کشته شدن 25 نفر در آن مهمترین خبر این پالایشگاه در چند سال اخیر بوده است.

3-کره جنوبی پیشرو در احداث مجتمع‌های بزرگ پالایشگاهی:
سومین پالایشگاه بزرگ جهان در شهر اولسان کره جنوبی قرار دارد. این پالایشگاه با ظرفیت روزانه 840 هزار بشکه تولید مقام سوم را از آن خود کرده است. پالایشگاهی که در سال 1964 نخستین واحد آن در عرض کمتر از 16 ماه به بهره برداری رسیده که در نوع خود در آن تاریخ بی نظیر بوده است.سومین پالایشگاه بزرگ جهان دارای پنج واحد تقطیر نفت خام و یک واحد پارازایلین با ظرفیت 758 هزار تن در سال است. از ویژگی‌های مهم سومین پالایشگاه بزرگ جهان وجود مخازن بسیار بزرگ دخیره سازی نفت خام و فرآوده‌های نفتی است که در کمتر پالایشگاهی در سطح جهان دیده می‌شود.34 مخزن بزرگ پالایشگاه اولسان کره ظرفیت بسیار بالایی را در اختیار این کشور برای ذخیره سازی نفت خام و دیگر فرآورده های نفتی قرار داده است.

4-چهارمین پالایشگاه؛ باز هم کره جنوبی
پالایشگاه یئوسو چهارمین پالایشگاه بزگ جهان با ظرفیت پالایش روزانه 775 هزار بشکه در استان jelloa کره جنوبی قرار دارد. این پالایشگاه ابتدا در سال 1969 ساخته شد و واحد دوم آن نیز در سال 2007 به بهره برداری رسید. سورون یکی از سهامداران اصلی این پالایشگاه به شمار می رود.

5-غول پنجم؛ اونسان
پالایشگاه اونسان در سال 1969 از سوی هولدینگ دو شرکت بزرگGS کلتکسو شورون تاسیس شده است و دارای ویژگی‌های خاصی است. برای نمونه این پالایشگاه دارای کارخانه بزرگ روغن هیدروکراکر و تبدیل مواد سنگین و بی ارزش کوره ها به محصولات با ارزشی همچون نفت سفید و گازوییل است.ویژگی پالایشگاه اونسان یعنی پنجمین پالایشگاه بزرگ جهان نیز در قرار گرفتن دو مجتمع بزرگ پالایشگاهی و پتروشیمی در کنار یکدیگر است به عبارت دیگر پالایشگاه اونسان که در سال 1990 تاسیس شد با کاربردی دو گانه و تجهیزات خاص خود محصولات پالایشگاهی و پتروشیمی را تولید و به بازار عرضه می کند.

6_ پالایشگاه پورت ارتور :
اما ششمین پالایشگاه بزرگ جهان با نام پورت آرتور با ظرفیت تولید 600 هزار بشکه در روز در کنار خلیج مکزیک و در تگزاس آمریکا قرار دارد.
اهمیت این پالایشگاه در تولید بنزین با اکتان بسیار بالا است و این محصول نام این پالایشگاه را در تاریخ به عنوان تامین کننده سوخت هواپیماهی جنگی متفقین در جریان جنگ دوم جهانی ثبت کرد. ششمین پالایشگاه بزرگ جهان در سال 1903 ساخته شد و هم اکنون سهام آن متعلق به دو شرکت شل و آرامکو است و با تولید روزانه 600 هزار بشکه محصولات مختلف به ویژه سوخت هواپیما و گازوییل لقب بزرگترین پالایشگاه کشور آمریکا را به دوش می کشد.
#سرویس_نفت
📓 @exir_mag


110.pdf
974.3Kb
گزارش 110(لیست دروس ارائه شده برای نیمسال اول تحصیلی 97_98 گروه مهندسی شیمی وپلیمر ) بر روی سایت گلستان قرار گرفت.
#سرویس_روابط_عمومی
📓 @exir_mag


bid boland refinery.pdf
1.5Mb
سوالات ازمون استخدامی پالایشگاه بید بلند که در تاریخ بیست ونه تیرماه برگزار گردید .
#سرویس_ارتباط_باصنعت
📓@exir_mag


‍ ‍ 🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁
قابل توجه دوستانی که در حال گذراندن دوره کاراموزی در مراکز صنعتی هستند👷‍♂👷‍♀👨‍🔧👩‍🔧



📷مسابقه عکاسی📸

از محیط کاراموزیتون عکس بگیرید و برای ما بفرستید.

خلاقانه ترین و بهترین عکس درشماره بعد مجله اکسیر چاپ خواهد شد😉

✅و اما یک نکته دیگه، برای زیباتر کردن عکس‌تون حق استفاده از جلوه های ویژه (البته در حد اعتدال!) رو دارید.


منتظر عکسای قشنگتون هستیم😁
⚙ارسال عکس به ایدی :
🔧 @Mohammadr_21🔧

#سرویس_ارتباط_با_صنعت
📓 @exir_mag


📢📢
سلام و درود ✋✋
خدمت تمام بروبچه های باحال میم شیمی و پلیمر دانشگاه یزد😊

ان شالله که تعطیلات تابستونی خوش بگذره و حسابی ازش استفاده کنید 🚀 تابستون که شروع میشه باتوجه به اینکه سرمون خلوت تر میشه (البته معمولا) فرصت پیدا می‌کنیم درباره آینده بیشتر فکر کنیم🤔 ادامه تحصیل، اشتغال و سربازی تنها یه بخشی از دغدغه هامونه که تازه با توجه به شرایط فعلی و سوءمدیریت مسئولان در اداره کشور به نظر میرسه قراره جدی تر هم بشه🧐 این دغدغه ها انقدر زیاد و بعضا ناامید کننده هستند که بعد از کمی فکر کردن بهشون ترجیح میدیم بی خیال بشیم🙈 البته هممون این موضوع را باور داریم که هرچقدر زودتر براش برنامه ریزی کنیم بیشتر میتوانیم ازاین حالت گنگی خارجش کنیم. 👨‍🏫👩‍🏫


بچه های تیم تحریریه مجله اکسیر تصمیم گرفتند که تابستون بیشتر باشما در ارتباط باشند. قصد داریم که با حوزه های کاری مختلف مهندسی شیمی بیشتر آشنا شویم تا با هدف شناخت علایق و البته توانایی هامون برای اینده بهتر برنامه ریزی کنیم. پس در طول تابستون به هیچ عنوان کانال اکسیر را از دست ندید.چراکه قراره اخبار مختلف مربوط به مهندسی شیمی را پوشش دهیم .



📌هسته مرکزی تیم اکسیر:

عرفان کاصفر (مدیر مسئول)
@erfan_kasafar
پویا مینائی (سردبیر)
@Pouyam_9
علی محمودی (دبیر گرافیک)
@ali_mahmoodi1997
امیرحسین امین‌الرعایا (دبیر ویراستاری)
@amirhos95
محمدرضا عسگری (دبیر ارتباط با صنعت)
@mohammadr_21
فاطمه حسن (دبیر سرویس پلیمر)
@ftmhsn
محیا برادران (دبیر سرویس بیوتکنولوژی)
@mahyabrd76
کوروش فخاری (دبیر سرویس نفت)
@kuroshfakhari

✅استاد مشاور : دکتر محمد علی محمدمیرزایی


🔵برای انتقاد، و پیشنهاد، مشاوره و سوالاتتون با ادمین کانال در ارتباط باشید.

🌺منتظرتون هستیم🌺

🔸تحریریه مجله اکسیر🔸
📓 @exir_mag


Exir #2 - @exir_mag.pdf
3.7Mb
📢📢

✅نسخه الکترونیکی مجله اکسیر
📌شماره دوم، بهار ۱۳۹۷

📓 @exir_mag


🎉
✅انتخاب نشریه اکسیر به عنوان نشریه برتر در حوزه فنی و مهندسی را به تیم اکسیر و انجمن علمی و همچنین تمامی اساتید و دانشجویان مهندسی شیمی و پلیمر دانشگاه یزد تبریک میگوییم.
📓 @exir_mag
🆔 @sacheyazd


✅توزیع شماره دوم مجله اکسیر
📌شنبه ۵ خرداد
📓 @exir_magazine


📢📢

✅ مجله اکسیر


🔸مجله انجمن علمی مهندسی شیمی و پلمیر دانشگاه یزد

📌شماره دوم، بهار ۱۳۹۷

📣توزیع از شنبه، ۵ خرداد در دانشکده مهندسی شیمی

📓 @exir_mag




🎉🎉 Coming Soon 🎉🎉

✅ #به_زودی

📓 @exir_mag


Exir #1- Final_Compressed.pdf
9.6Mb
📎
🔺شماره اول نشریه اکسیر
پاییز ۹۶

📓 @exir_mag

19 ta oxirgi post ko‘rsatilgan.

122

obunachilar
Kanal statistikasi