کانون حقوقِ فرداد


Kanal geosi va tili: ko‘rsatilmagan, ko‘rsatilmagan
Toifa: ko‘rsatilmagan


کانون پژوهش های میان رشته‌ای حقوق
🌐 www.salir.ir
Instagram.com/fardad_ir
ارتباط با ما:
📧 Pr@salir.ir
صندوق نظرات و پیشنهادات:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdqOqKmUp5nSj1A1OANp2jR05Bdrfc88p0fEDz3g3lfmJziew/viewform?usp=sf_link

Связанные каналы

Kanal geosi va tili
ko‘rsatilmagan, ko‘rsatilmagan
Toifa
ko‘rsatilmagan
Statistika
Postlar filtri




دانستنی های حقوقی⚖️
🔹شرايط تحقق شرط تنصيف دارایی


طلاق واقع شود؛ اجراي اين شرط برخلاف ساير شروط ، صرفاً منوط به واقعه طلاق است و بدون وقوع آن قابل اجرا نیست و امكان الزام شوهر براي اجراي شرط قبل از درخواست طلاق ناشی از درخواست وی وجود ندارد.

زوج،‌ خواهان طلاق باشد ؛ یكي از شرايط تحقق شرط تنصيف دارایی این است که زوج بخواهد زوجه را طلاق دهد و وی ارائه کننده دادخواست طلاق باشد و نه اینکه زوجه خواهان طلاق باشد.

طلاق مستند به تخلف زن از وظایف زناشویی یا سوءاخلاق و رفتار وی نباشد.

ملاک تا نصف اموال یا معادل آن می باشد ؛ در اين شرط عبارت « تا نصف دارايي» یا معادل آن ذکر شده که این میزان می‌تواند از پایین‌ترین درصد اموال زوج تا سقف پنجاه درصد آن تلقی شود که تعيين آن به نظر دادگاه بستگی دارد.

دارايي حاصل زندگی زناشويي با زوجه باشد ؛ یكی دیگر از شرایط تحقق شرط مذکور حصول دارایی زوج ، در زمان زندگی زناشویی با زوجه است ، لذا به اموالی كه زوج پیش از ایام زناشویی داشته (نه از تاریخ عقد) و اموال موروثي سرايت پیدا نمي‌كند ، زيرا به مال ناشي از ارث اموال به دست آورده در زمان زناشويي اطلاق نمي‌شود .

دارایی در حين طلاق موجود باشد ؛ موجود بودن اموال حين طلاق شرط لازم براي اجراي این ‌شرط است. بنابراين شامل اموال از بين رفته اعم از تلف يا مفقود شده ، نمي‌شود.

در صورت تحقق شروط مذکور:زوج مکلف است تا نصف دارایی موجود خود را که در ایام زناشویی با زوجه به دست آورده یا معادل آن را ، بصورت بلاعوض یه زوجه منتقل نماید.
#آیا_میدانید_حقوقی
@fardadmagazine 📚




📖 سازمان عقيدتي سياسي ارتش
سازمان عقيدتي سياسي، سازماني اسـت بـا سلـسله مراتـب مـستقل و متمركـز كـه
مأموريت و وظايف زير را برعهده دارد:
1-مأموريت. رشد و گسترش فرهنگ و ارزشهاي اسـلامي در ارتـش و وزارت دفاع و سازمانهاي وابسته به آنها براساس معيارها و ضوابط اسلامي و تدابير و رهنمودها و دسـتورالعملهـاي مقـام رهبري.
2- وظايف. الف) آموزش عقيدتي و سياسي پرسنل جهت رشد مذهبي و سياسي آن. ب) انجام فعاليـت‌های تبليغي براي پرسنل از قبيل انتشار جزوات و نشريات، تشكيل كتابخانه‌ها و نمايـشگاه‌ها و توليـد برنامـه‌ها راديـو تلويزيوني ارتش و اداره مساجد و ساير اماكن مذهبي مربوط. ج) ارايه خط مشی‌های مكتبـي بـه مبـادي ذيربـط در جهت انطباق سازماندهي‌ها، مقررات، آييننامه‌ها و دستورالعمل‌ها با ضوابط و معيارهاي اسلامي. د) نظارت بر حفظ و عمل به موازين اسلامي در تمامي زمينه‌ها و اعلام موارد خلاف به مسئولين جهت رفع آن‌ها و گزارش بـه فرمانـدهي كل در صورت لزوم. ه) بررسي و ارزيابي پرسنل از لحاظ شايستگي مكتبي جهت انتصابات، ترفيعات و مأموريت‌های خارج از كشور. و) انجام كليه وظايف روابط عمومي ارتش و وزارت دفاع و سازمان‌های وابـسته بـه آن‌ها. (مـاده 14
قانون ارتش جمهوري اسلامي ايران مصوب 1366/7/7)
#ترمینولوژی_حقوق
@fardadmagazine 📚


مثل دنیا مانند مار است که بدن آن نرم ولی در باطن زهر کشنده دارد. عقلا از آن دوری می‌کنند، ولی کودکان با دست خود با آن‌ها بازی میکنند..
‏امام صادق علیه‌السلام‏
بحار الانوار، ج ۷۵، ص: ۳۱۱

#پندنامه


@fardadmagazine 📚


‏━━━━━━━━━━━
با وجود وصل، دوش از گریه آرامم نبود
آن قدَر خون از دل افشاندم که جیحون گفت بس...
‏━━━━━━━━━━━
#شعر_شب
#طالب_آملی

🎶 موسیقی زمینه:
Away we go - piano&oud

@fardadmagazine 📚




دانستنی های حقوقی⚖️
🔹تفاوت اجرای ثبت با اجرای احکام دادگاه‌ها در چیست؟


زمانی که خواهان اسناد لازم الاجراء ندارد چاره ای جزء اقامه دعوا و اثبات حقانیت خود ندارد پس از صدور حکم دادگاه بدوی چنانچه از احکامی باشد که قابل تجدید نظر بوده تا زمان قطعیت حکم و ابلاغ آن به محکوم علیه و با درخواست محکوم له دادگاه بدوی اجرائیه صادر و جهت اجرای آن پرونده به اجرای احکام ارسال و بساز تشکیل پرونده اجرائیه به محکو م علیه ابلاغ می گردد و ایشان موظف است ظرف مدت 10 روز ترتیب اجرای حکم را فراهم و اگر مدعی فرضا اعسار می باشد و قبلا تقاضای اعسار نکرده باشد با تقدیم دادخواست اعسار و یا تقسیط یابه نحو توافقی با محکوم له اقدام نماید لذا در صورت استنکاف از اجرای حکم محکوم له می تواند با معرفی مال نامبرده درخواست توقیف و اخذ محکوم به از مال توقیف شده با شرایطی که در قانون پیش بینی شده از جمله مزایده در نهایت از حاصل فروش آن محکوم به را وصول نماید و در این رابطه هم ممکن است مال مذکور کفایت محکوبه را ننماید و مطلب دیگر اینکه چنانچه قادر به معرفی مال محکوم علیه نباشد می تواند در خواست اعمال ماده 3 نحوه اجرای محکومیت های مالی را از دادگاه صادرکننده دادنامه نماید.
فرض بر این هست که طرف دارای اسناد رسمی لازم الاجراء داشته باشد. دو راه برای چنین شخصی وجود دارد فرضا زوجه که دارای سند نکاحیه دارد می خواهد مهریه خود را از زوج بگیرد یک راه حل این است که به جای اقامه دعوا به همان دفتر خانه که سند نکاحیه تنظیم شده است مراجعه نموده و در خواست صدور اجرائیه نماید به تبع آن دفترخانه با توجه به تشریفات مقرر در خصوص اسناد لازم الاجراء اجرائیه صادر و به زوج ابلاغ می‌نماید.

#آیا_میدانید_حقوقی
@fardadmagazine 📚


معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات.

🖥️ از طریق اسکای روم
https://www.skyroom.online/ch/srbiau.co1390/moon
🖥️ و یا آپارات، تماشا کنید.
https://www.aparat.com/oloumtahghighatu/live

@fardadmagazine 📚






📖 اراضي داير
زمين‌هایی است كه احيا شده و مستمراً مورد بهره‌برداری است. (بند 2 واژهنامه از لايحـه قـانوني اصـلاح لايحه قانوني نحوه واگذاري و احيا اراضي در حكومت جمهوري اسلامي ايران مصوب 1358/6/25 شوراي انقلاب)
#ترمینولوژی_حقوق
@fardadmagazine 📚


‏━━━━━━━━━━━
بر چشم زدم طعنه که این بار نبازی
زان مستی ِ چشمش دل ِ دیوانه شکستم
‏━━━━━━━━━━━
#شعر_شب
#مولوي

🎶 موسیقی زمینه:
حسین فرجام
@fardadmagazine 📚


من مثل عشاق در فیلم و رمان
نبرد عاشقانه ای نمیسازم
من شعرهای عاشقانه ندارم در جیب اما
حرف هایم با تو کم نیست
#گوش_نیوش
@fardadmagazine 🎵


دانستنی های حقوقی⚖️
🔹ازکارافتادگی در تامین‌اجتماعی به چه مفهوم است؟


بر اساس قانون تأمین‌اجتماعی، هر نوع بیماری منجر به کاهش قدرت کار و بروز ازکارافتادگی نمی‌شود، بلکه ‌این کاهش باید پایدار باشد؛ زیرا تأیید کاهش توانایی در کمیسیون‌های پزشکی پس از خاتمه درمان و غیرقابل علاج تشخیص داده شدن بیماری و به ثمر نرسیدن خدمات توانبخشی، انجام می‌شود.
براساس ماده ٧٠ قانون تأمین‌اجتماعی، بیمه‌شدگانی که طبق نظر پزشک معالج غیرعلاج تشخیص داده می‌شوند، پس از انجام خدمات توان بخشی و اعلام نتیجه توان‌بخشی یا اشتغال چنانچه طبق نظر کمیسیون‌های پزشکی در ماده ٩١ این قانون توانایی خود را کاملاً یا بعضاً از دست داده باشند به ٣ حالت زیر تقسیم می‌شوند:
براین اساس، هرگاه درجه کاهش قدرت کار بیمه‌شده ٦٦ درصد و بیشتر باشد به نحوی که نتواند با اشتغال به کار سابق یا کار دیگری بیش از یک‌سوم از درآمد قبلی خود را به دست آورد ازکارافتاده کلی و چنانچه میزان کاهش قدرت کار بیمه‌شده بین ٣٣ درصد و ٦٦ درصد و به علت حادثه ناشی از کار باشد، به نحوی که اشتغال به کار سابق یا کار دیگر، فقط قسمتی از درآمد خود را به دست آورد ازکارافتاده جزئی شناخته می‌شود.
همچنین اگر درجه کاهش قدرت کار بیمه‌شده بین ١٠ تا ٣٣ درصد بوده و موجب آن حادثه ناشی از کار باشد مستحق دریافت غرامت نقص مقطوع می‌شود. شایان ذکر است، بیمه‌شده‌ای که در اثر حادثه ناشی از کار یا بیماری حرفه‌ای ازکارافتاده کلی شناخته شود، بدون درنظر گرفتن مدت پرداخت حق‌بیمه ‌استحقاق دریافت مستمری ازکارافتادگی کلی ناشی از کار را خواهد داشت.
#آیا_میدانید_حقوقی
@fardadmagazine 📚




تو فقط باش تموم کم و کسرش با من
با تموم دوری و طاقت و صبرش با من
#گوش_نیوش
@fardadmagazine 🎵


دانستنی های حقوقی⚖️
🔹صیغه طلاق و عادت ماهانه


برای اجرای صیغه طلاق، زوجه نباید در دوره عادت ماهانه باشد. در صورتی که زوجه در این دوره باشد، سردفتر طلاق اجرای صیغه طلاق را به تمام شدن عادت ماهانه موکول می کند.

#آیا_میدانید_حقوقی
@fardadmagazine 📚




‏━━━━━━━━━━━
برِ عارفان جز خدا هیچ نیست
‏━━━━━━━━━━━
#شعر_شب
#بوستان_سعدی - باب سوم؛ در عشق و مستی و شور

🎶 موسیقی زمینه:
تکنوازی سه‌تار - امیر نوژن
@fardadmagazine 📚

20 ta oxirgi post ko‘rsatilgan.

2 710

obunachilar
Kanal statistikasi