موسسه حامی علوم انسانی


Kanal geosi va tili: ko‘rsatilmagan, ko‘rsatilmagan
Toifa: ko‘rsatilmagan


حامی یک سازمان مردم نهاد ومستقل بوده و هدف آن حمایت از توسعه علوم انسانی در کشور جمهوری اسلامی ایران به ویژه توسعه دانش مدیریت وحکمرانی (governance) است.
www.haamee.org
ارتباط با ما:
@Setareh_Choopani

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Kanal geosi va tili
ko‘rsatilmagan, ko‘rsatilmagan
Toifa
ko‘rsatilmagan
Statistika
Postlar filtri


تسهيلات موسسه"حامي علوم انساني"به دانشجويان برتر:

✅بورسیه تحصیلی(ثبت نام تا١٥ فروردين٩٨)
✅کمک هزینه فرصت مطالعاتي
✅کمک هزینه شرکت در کنفرانس‌های‌بین‌المللی
✅تسهيلات مسكن

www.haamee.org
@haameeorg


✅ #بیوگرافی نفر دوم پذيرفته شدگان #فرصت_مطالعاتي موسسه «حامی علوم انسانی»

✅سید محمدحسین قریشی
✅سیاستگذاری عمومی- دانشگاه پیتسبرگ

در میانِ رشته‌های متنوع کارشناسی، انتخاب‌های اولش را با اطمینان به مهندسی صنایع اختصاص داد و در مهندسی صنایع دانشگاه شریف پذیرفته شد. این اطمینان سه دلیل داشت. اولا مسایل کشور را مرتبط با حوزه مدیریتی می‌پنداشت. ثانیا احساس می‌کرد استعدادی در روابط انسانی دارد که با این رشته متناسب‌تر است و ثالثا علاقه داشت در کنار تحصیل، فرصت‌هایی جهت تقویت سایر ابعاد نگرشی، مهارتی و تجربی در اختیار داشته باشد. استفاده از فرصت تکرارناشدنی دوره‌ی کارشناسی و تجربه‌ی فعالیت‌های دانشجویی و پروژه‌های کاری، در کنار نگاه کلان‌نگر و سیستمی مهندسی صنایع، آمادگي و شناخت بيشتري جهت مواجهه با مسايل كشور در او ايجاد كرد به صورتي كه تصميم گرفت دانش و مهارت خود را در حوزه‌ي مديريت تقويت كند.
بدين جهت در مقطع کارشناسی ارشد در رشته ام‌بی‌ای (مدیریت کسب و کار) تحصیل کرد، اما آن را كافي ندانست. پس از آشنایی با رشته‌ي سیاست‌گذاری عمومی آن را متناسب‌تر با سطح دغدغه‌ها و علایق چند ساله‌اش یافت و این رشته را در مقطع دکتری برگزید. همزمان، جهت اثرگذاري بر مسایل واقعیِ سیاست‌پژوهی و سیاست‌گذاری کشور به همكاري در راه‌اندازی و فعالیت در اندیشکده مطالعات حاکمیت و سیاست‌گذاری دانشگاه شریف پرداخت. اين تجربه باعث شد شكاف ميان دانش و عمل را بيش از پيش لمس كند. پس از آن، جهت ارتباط نزديك‌تر با مراجع سياست‌گذاري كشور و اثرگذاري جدي‌تر، پيشنهاد همكاري با مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی را پذيرفت.
انباشت این تجارب، اهميت ارائه راهكارهاي مبتني بر تخصص و متناسب با نيازهاي واقعي كشور را بر او بيش از پيش روشن ساخت. احساس ضعف در دانش سیاست‌گذاری کشور او را بر آن داشت جهت استفاده از فرصت مطالعاتی تلاشی جدی کند. اساتید معتبری برای این موضوع اعلام آمادگی کردند، اما ترجیح داد علیرغم عدم قطعیت‌ها و مشقت‌های سفر به امریکا، امکان بهره‌مندی از راهنمایی‌های پروفسور پیترز –از شناخته‌شده‌ترین اساتید این رشته– را که مشفقانه دعوتنامه‌ای به این منظور ارسال کرده بود، از دست ندهد. او در حال حاضر پیگیر مقدمات سفر جهت گذراندن دوره فرصت مطالعاتی در دانشگاه پیتسبرگ است و بسیار امیدوار است با تلاش علمی خود در حوزه‌ی سیاست‌گذاری، بتواند کمکی به حل مسایل کشور و جامعه کند.

🔹اطلاعات بیشتر در مورد کمک هزینه فرصت مطالعاتی حامي:

https://www.haamee.org/visiting_scholar

@haameeorg


♨️نفر دوم پذيرفته شدگان #فرصت_مطالعاتي موسسه «حامی علوم انسانی»

✅سید محمدحسین قریشی
✅سیاستگذاری عمومی-دانشگاه پیتسبرگ

بیوگرافی سیدمحمدحسین قریشی👇👇👇
@haameeorg


✅ #بیوگرافی پذيرفته شدگان #بورسیه_تحصيلي موسسه «حامی علوم انسانی»

✅سلیمه سادات حسینی
✅تاریخ هنر- دانشگاه شیکاگو

در سال ۱۳۷۱ در کرمان متولد شد. به دنبال کسب مدال طلا در المپیاد ادبی دانش آموزی و علاقۀ همیشگی به فرهنگ، ادب و هنر ایرانی وارد دانشگاه تهران و در رشتۀ ادبیات فارسی مشغول به تحصیل شد. پس از یک سال تحصیل، همزمان در رشتۀ باستان شناسی دانشگاه تهران را شروع کرد. در کنار تحصیل، به یادگیری زبان‌های پرکاربرد در مطالعاتش، یعنی زبان‌های عربی و فرانسه و همچنین کارآموزی در موزۀ ملی ایران و شرکت در حفاری‌های باستان شناسی متعدد مشغول شد. پرسش‌ها و دغدغه‌های جدی و نظری در باب هنر او را به سمت فلسفۀ هنر کشاند و موجب شد که در مقطع کارشناسی ارشد این رشته در دانشگاه هنر تهران مشغول به تحصیل شود.
در ضمن آشنایی بیشتر با هنر ایران، متوجه شد که علی رغم غنای فرهنگی و تاریخی هنر این سرزمین، متأسفانه تعداد پژوهشگران و صاحب نظران ایرانی در زمینۀ هنر و تاریخ هنر انگشت شمار هستند و هر آنچه یافت می شود عمدتاً آثار مستشرقان غربی است که بعضاً مغلوط و غرض آلودند. این دغدغه و همچنین علاقۀ شخصی موجب شد که برای تحصیل در رشتۀ تاریخ هنر، رشته ای که در دانشگاه‌های ایران ارائه نمی‌شود، در خارج از کشور اقدام کند. او در دو دانشگاه شیکاگو و دانشگاه ایلینوی پذیرفته شد که تصمیم به تحصیل در دانشگاه شیکاگو را گرفت.
اهداف او از تحصیل در این رشته، در درجۀ اول شناسایی و شناساندن ظرفیت‌های غنی هنر به طور کلی و هنر ایرانی به طور خاص در تمدن‌سازی و شکل دادن به هویت ملی است. در مرتبۀ دوم، به عنوان یک مورخ به دنبال شناخت و مطالعۀ دقیق و بی طرفانۀ تاریخ هنر است؛ به گونه‌ای که نتایج این مطالعات راهگشای سیاستگذاران فرهنگی جامعۀ معاصر ایران باشد.

www.haamee.org
@haameeorg


♨️پذيرفته شدگان بورسیه تحصيلي موسسه «حامی علوم انسانی»

✅سلیمه سادات حسینی
✅تاریخ هنر- دانشگاه شیکاگو

بیوگرافی سلیمه سادات حسینی👇👇👇

@haameeorg


✅ #بیوگرافی پذيرفته شدگان #بورسیه_تحصيلي موسسه «حامی علوم انسانی»

✅مجید حسامی
✅مدیریت کسب و کار-مدرسه کسب و کار اینسیَد فرانسه

متولد ۱۳۶۶ در تهران است كه با کسب رتبه ۵۲ کشوری در کنکور سراسری سال ۱۳۸۴ وارد رشته مهندسی مکانیک دانشگاه شریف شد. از ترم اول و درحالیکه شاگرد اول دانشکده بود به منظور یادگیری کار تیمی و رهبری، مسئولیت‌های متعددی را در فعالیت‌های فوق برنامه برعهده گرفت و تجارب ارزشمندی کسب نمود. این تجارب در کنار اشتیاق به اثربخشی بیشتر، او را به رشته مدیریت علاقمند نمود و در نهایت تصمیم گرفت علی رغم داشتن امکان ادامه تحصیل در مقطع ارشد مکانیک بدون نیاز به شرکت در کنکور، تحصیلات خود را در رشته مدیریت ادامه دهد. پس از فارغ‌التحصیلی، کار خود را به عنوان کارشناس انتقال تکنولوژی در شرکت مپنا لکوموتیو شروع کرد. پس از مدتی سرپرست آموزش شرکت شد و سپس واحد توسعه منابع انسانی را تاسیس و ریاست آن را برعهده گرفت. دو سال بعد با توجه به علاقه قبلی خود به حوزه مدیریت مالی و با انگیزه یادگیری یک حوزه جدید از کسب و کار، به پیشنهاد یکی از اساتیدش آقای دکتر عقیلی، بعنوان کارشناس اعتبارات به بانک خاورمیانه پیوست. تجارب قبلی در کنار سخت کوشی به او کمک کرد که در مدت شش سال حضور در این بانک، پله های پیشرفت را به سرعت طی کند و مسئولیت‌های متعددی چون ریاست اداره اعتبارات، ریاست اداره عملیات اعتباری، مشاور مدیرعامل در امور بین الملل و ریاست شعبه مرکزی بانک را عهده دار شود.
در سال‌های اخیر، برای تحقق چشم‌انداز شغلی خود که تبدیل شدن به یک متخصص حوزه مالی با استانداردهای بین‌المللی است، پس از جستجوهای فراوان به این نتیجه رسید که تحصیل در یک دانشگاه تراز اول جهانی بسیار راهگشا خواهد بود چراکه ضمن یادگیری موضوعات تخصصی مورد نظر، میتوان ارتباطات حرفه‌ای خود را تیز در سطح بین‌المللی گسترش دهد. در سال جاری، موفق به اخذ پذیرش از مدرسه کسب و کار اینسیَد شد. بدین ترتیب بعنوان یک جوان ایرانی، با دریافت بورسیه تحصیلی موسسه حامی با افتخار وارد یکی از پر رقابت ‌ترین دوره‌های مدیریت دنیا خواهد شد و به خواست خدا با دانش و تجربه‌ی گرانقیمتی که کسب می کند برای اعتلای کشورش تلاشی مضاعف خواهد داشت.

www.haamee.org
@haameeorg


♨️پذيرفته شدگان بورسیه تحصيلي موسسه «حامی علوم انسانی»

✅مجید حسامی
✅مدیریت کسب و کار- مدرسه کسب و کار اینسیَد فرانسه

بیوگرافی مجید حسامی👇👇👇

@haameeorg


✅ #بیوگرافی پذيرفته شدگان #بورسيه_تحصيلي موسسه «حامی علوم انسانی»

✅ نعیمه محمدی
✅ سیاستگذاری انرژی - دانشکده فنی برلین

به سال ۱۳۶۴ در تبریز متولد شد. تحصیلات کارشناسی خود را در رشته مهندسی برق الکترونیک در دانشگاه صنعتی شریف سپری کرد. گذراندن دوره MBA در دانشکده مدیریت دانشگاه شریف و آَشنایی با محیط کسب و کار، فضای مدیریت در ایران و چالش‌های موجود در حوزه مدیریت مسائل کلان کشور، او را بیش از پیش مشتاق به ادامه تحصیل در رشته سیاستگذاری عمومی در دانشگاه تربیت مدرس نمود. همزمان با تحصیل، به فعالیت در مرکز همکاری‌های فناوری و نوآوری ریاست جمهوری پرداخت تا بیش از پیش با فضای سیاستگذاری‌های کلان، مدل‌های تصمیم‌گیری و اجرای خط مشی‌ها در ایران آشنا شود. او با انجام رساله دکترای خود با عنوان “الگوی حکمرانی مشارکتی توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر ایران: رویکرد نهادی”در حال اتمام دوره دکتری خود در ایران است. اما برای تکمیل رسالت خود، درس‌آموزی از کشورهای موفق در توسعه انرژی پایدار و یافتن پاسخ به چالش‌های موجود در توسعه انرژی تجدیدپذیر در ایران، تصمیم به گذارندن یک دوره پژوهشی دیگر، در کشور آلمان گرفت و دانشگاه فنی برلین را که پیشرو در ایجاد پلتفرم‌های شهر پایدار انرژی، شهر هوشمند و دوره‌های MBA ENERGY است، برگزید.
با کمک بورسیهٔ حامی،او امیدوار است تا با انجام این پژوهش و با همراهی همسر و فرزندان خردسالش، مکانیزم‌های علمی پیاده سازی شده مشارکتی در توسعه پایدار را آموخته و در آینده یکی از سیاستگذاران کلیدی در حوزه محیط زیست و یکی از تاثیرگذاران اصلی در کاهش آلودگی و ارتقای هوای پاک در کشور باشد.

🔹اطلاعات بیشتر در مورد بورسیه تحصیلی حامی:

https://www.haamee.org/scholarship

@haameeorg


♨️پذيرفته شدگان بورسیه تحصیلي موسسه «حامی علوم انسانی»

✅ نعیمه محمدی
✅ سیاستگذاری انرژی - دانشکده فنی برلین

بیوگرافی نعیمه محمدی👇👇👇
https://t.me/haameeorg/50

@haameeorg


✅ #بیوگرافی پذيرفته شدگان #بورسيه_تحصيلي موسسه «حامی علوم انسانی»

✅ محمد جواد شمسی
✅ اقتصاد - مدرسه اقتصادی لندن

در کرمانشاه به دنیا آمدم. پدرم کورد و تبار مادرم به روستایی در آذربایجان می‌رسد. تعلق من به هر یک از فرهنگ‌های کوردی٬ آذری و فارسی تکه‌ای از آنچه که امروز هستم را می‌سازند. فقری که در کودکی و نوجوانی در شهرم می‌دیدم همواره برای من در کنار تاسف‌٬ در هیبت یک علامت سوال بزرگ می‌نمود که چگونه می‌توان با این فقر جنگید. با رویای بازگشت به شهر خویش و بنا کردن کارخانه‌ای در آن٬ رشته مکانیک را در کنکور سراسری انتخاب کردم و راهی تهران و دانشگاه شریف شدم اما مهندسی را منطبق با خصوصیات فردی‌ و هدف‌ام نیافتم٬ لذا ره به علوم انسانی بردم. با کسب رتبه یک کنکور کارشناسی ارشد در رشته اقتصاد٬ وارد دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه شریف شدم. طی دوره کارشناسی ارشد بسیار آموختم اما معمای توسعه نیافتگی همچنان برایم همچون یک علامت سوال بزرگ باقی ماند.


به دنبال پاسخ به سوالم تصمیم به تحصیل در خارج از کشور گرفتم. در سال ۹۷ موفق به اخذ پذیرش در رشته اقتصاد از مدرسه اقتصادی لندن و دانشگاه کلمبیا و همچنین سیاست‌گذاری عمومی از دانشگاه هاروارد شدم که در نهایت مدرسه اقتصادی لندن را انتخاب کردم. زمینه پژوهشی مورد علاقه من اقتصاد توسعه٬ اقتصادی سیاسی و کیفیت حکمرانی است. در تابستان سال ۹۷ از تسهیلات ودیعه موسسه حامی استفاده کردم. ایمان دارم این حرکت نیک که توسط جمعی از دغدغه‌مندان وطن شروع شده است می‌تواند نهال تنک علوم انسانی در کشور را یاری رساند تا به درخت تنومندی تبدیل شود که از میوه‌ی آن کام وطنمان شیرین شود.

🔹اطلاعات بیشتر در مورد بورسیه تحصیلی حامی:

https://www.haamee.org/scholarship

@haameeorg


♨️پذيرفته شدگان بورسیه تحصیلي موسسه «حامی علوم انسانی»

✅ محمدجواد شمسی
✅ اقتصاد- مدرسه اقتصادی لندن

بیوگرافی محمدجواد شمسی👇👇👇
https://t.me/haameeorg/48

@haameeorg


✅ #بیوگرافی نفر اول پذيرفته شدگان #فرصت_مطالعاتي موسسه «حامی علوم انسانی»

✅ علي ظريف
✅ مطالعات كارآفريني- دانشگاه اينديانا

علاقه بسیار زیادم به رشته‌های علوم اجتماعی و انسانی باعث شد پس از دیپلم ریاضی دانشجوی اقتصاد دانشگاه فردوسی مشهد شوم. در دوره کارشناسی مطالعات متنوع زیادی در مورد علم اقتصاد و موضوعات مرتبط به آن داشتم. به منظور تقویت بنیه علمی با کسب رتبه برتر وارد مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی شریف شدم و آن‌جا در یک دوره فشرده توانایی روش تحقیق خودم را تقویت کردم. پایان‌نامه‌ام در رابطه با ساختار صنعت بانکداری ایران بود و با فعالیت در پژوهشکده پولی و بانکی با مسائل واقعی اقتصاد ایران آشنایی بیشتری پیدا کردم. پس از اتمام دوره کارشناس ارشد برای دوره دکترا دوباره به دانشگاه فردوسی مشهد برگشتم و هم‌اکنون بر روی رساله‌ام با موضوع رابطه کارآفرینی و اثر آن بر رشد اقتصادی کار می‌کنم. با هدف ارتقای کیفیت پژوهش دکترایم تصمیم گرفتم برای فرصت تحقیقاتی یکساله به یکی از دانشگاه‌های برتر این رشته بروم. دانشگاه ایندیانا در حوزه مطالعات کارآفرینی در رتبه‌های برتر دانشگاه‌های آمریکا قرار گرفته و هدف من این است که با بهتر پاسخ گفتن به سوال اصلی رساله‌ام در یکی از ژورنال‌های باکیفیت مقاله چاپ کنم. با توجه اهمیت موضوع کارآفرینی در ایران و جهان می‌خواهم یکی از افرادی باشم که در این حوزه به طور تخصصی کار می‌کنم.

🔹اطلاعات بیشتر در مورد کمک هزینه فرصت مطالعاتی حامی در:

https://www.haamee.org/visiting_scholar

@haameeorg


♨️نفر اول پذيرفته شدگان #فرصت_مطالعاتي موسسه «حامی علوم انسانی»

✅علي ظريف
✅مطالعات كارآفريني-دانشگاه اينديانا

بیوگرافی علي ظريف👇👇👇
https://t.me/haameeorg/46

@haameeorg




♨️کمک هزینه فرصت مطالعاتی موسسه «حامی علوم انسانی» تا سقف 10,000$

✅اطلاعات بیشتر در سایت حامی به آدرس 👇👇👇

www.haamee.org/visiting_scholar

@haameeorg


♨️ثبت نام دور دوم بورسیه تحصیلی موسسه «حامی علوم انسانی» تا 5 مرداد تمدید 97 شد.

✅جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت موسسه «حامی علوم انسانی» مراجعه فرمایید.

🌐www.haamee.org

@haameeorg


♨️ثبت نام دور دوم بورسیه تحصیلی موسسه «حامی علوم انسانی»

✅مهلت ارسال مدارک تا 25 تیر ماه

✅جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت موسسه حامی مراجعه فرمایید.

🌐www.haamee.org

@haameeorg


✅بیوگرافی نفر سوم بورسیه 2018 موسسه «حامی علوم انسانی»

✅هما طاهری
سیاستگذاری عمومی-دانشگاه هاروارد

در سال ۱۳۶۸ در قزوین به دنیا آمد. از دوران نوجوانی به حیطه علوم اجتماعی و به‌خصوص، سیاست‌گذاری علاقه‌مند شد. در سال ۱۳۸۶ برای تحصیل در رشته مهندسی برق، تحصیل خود را در دانشگاه تهران آغاز کرد. حین تحصیل، علاقه قدیمی خود در زمینه سیاست‌گذاری را با مطالعه آثار فیلسوفان صاحب‌نظر در این حوزه دنبال کرد.
پس از پایان تحصیل، کار در زمینه مهندسی را آغاز کرد و پس از مدتی در سال ۱۳۹۳ برای تحصیل در رشته اقتصاد، وارد موسسه عالی آموزش و پژوهش، مدیریت و برنامه‌ریزی شد. همزمان با تحصیل، به عنوان پژوهشگر کار خود را با معاونت رفاه اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی آغاز کرد. پس از قریب به دو سال فعالیت در سیاست‌گذاری حوزه رفاهی، برای ادامه تحصیل در همین رشته در خارج از کشور اقدام کرده و موفق به دریافت پذیرش از مدرسه کندی هاروارد و دانشگاه آکسفورد برای ادامه تحصیل در این حوزه شد.
وی این فرصت حضور در محضر اساتید سیاست گذاری مطرح جهانی را به چشم دروازه‌ای برای پیوستن به جرگه آینده‌سازان کشور می‌داند. او امیدوار است که به زودی با علم بیشتر بتواند هر چه بهتر و عمیق‌تر در تصمیم‌سازی‌های بلندمدت کشور نقشی هرچند کوچک ایفا کند.

www.haamee.org
@haameeorg


♨️نفر سوم بورسیه 2018 موسسه «حامی علوم انسانی»

✅هما طاهری
✅سیاستگذاری عمومی- دانشگاه هاروارد

🔆دور دوم بورسیه حامی: 25 تیر 97

بیوگرافی هما طاهری👇👇👇
https://t.me/haameeorg/40

@haameeorg


✅بیوگرافی نفر دوم بورسیه 2018 موسسه «حامی علوم انسانی»

✅محمد امین نادریان
سیاستگذاری عمومی-دانشگاه آکسفورد

سال 1360 در مشهد متولد شد. پس از طی دوران متوسطه، تحصیلات کارشناسی خود را در رشته مهندسی نفت در دانشگاه صنعت نفت سپری نمود و پس از آن در رشته اقتصاد انرژی و بازاریابی دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران پذیرفته شد. پس از یک دوره فعالیت در موسسه مطالعات بین المللی انرژی، در سال 1391 با کسب رتبه برتر وارد مقطع دکترای اقتصاد نفت و گاز دانشگاه علامه طباطبایی گردید. وی در حال حاضر در مرحله دفاع از پایان نامه و اتمام دوره دکترای خود است. محمدامین نادریان تا کنون توانسته بیش از ده مقاله را در حوزه اقتصاد انرژی و اقتصاد پولی در نشریات معتبر علمی-پژوهشی داخلی و خارجی به طبع رساند. او در سال 1392 از سوی پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی به عنوان پژوهشگر برتر انتخاب شد. وی فعالیت کاری خود را از سال 1390 در اداره امور اوپک و ارتباط با مجامع انرژی وزارت نفت ادامه داد و تا کنون به عنوان تحلیلگر اقتصاد بین‌الملل در هیئت کارشناسی ایران در مجامع مختلف بین‌المللی انرژی حضور داشته است. در همین دوره، وی موفق به دریافت دو دوره فلوشیپ در دبیرخانه اوپک نیز گردیده است. ایشان در سال جاری موفق به اخذ پذیرش کارشناسی ارشد سیاست‌گذاری عمومی از دانشگاه اکسفورد گردیده‌اند. تحصیل در این برنامه ضمن تعمیق شناخت ابعاد سیاسی، حقوقی، اقتصادی و فلسفی سیاست‌گذاری عمومی مبتنی بر مشاهدات تجربی، توانمندی‌های مذاکراتی، ارتباطی و دیپلماتیک ایشان در مواجه با چالش‌های سیاستی حوزه انرژی و به ویژه نفت را ارتقاء می بخشد.

@haameeorg

20 ta oxirgi post ko‘rsatilgan.

358

obunachilar
Kanal statistikasi