کافه اقتصاد محتوا و استارتاپ


Kanal geosi va tili: ko‘rsatilmagan, ko‘rsatilmagan
Toifa: ko‘rsatilmagan


چای استارتاپت رو با طعم #محتوا دم کن!

ارتباط با ادمین ها:
@sayedimanjeb95

Связанные каналы

Kanal geosi va tili
ko‘rsatilmagan, ko‘rsatilmagan
Toifa
ko‘rsatilmagan
Statistika
Postlar filtri


RiMiA | ریمیا dan repost

ریمیا کارگاه«شخصیت پردازی منفی داستان» برگزار می‌کند!
خانوم‌ها: “عاطفه بهسام” و “بهاره جابری” مدرسین
این کارگاه هستند.
کارگاه شخصیت پردازی منفی داستان،
📆جمعه، دهم خرداد ماه، از ساعت ۱۶ تا ۲۰ در
📍«میرزای شیرازی، بالاتر از مطهری، کوچه دلاویز،
پلاک۳۰، سرای محله بهجت»
برگزار می‌شه.
ثبت‌نام از طریق لینک زیر👇🏻
https://evnd.co/LCd88


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
✏️خانم عاطفه بهسام؛ نویسنده، ویراستار، مترجم و طراح از هدفشون برای برگزاری کارگاه "ساخت و پردازش شخصیت اصلی داستان'' میگن.

✌️سه شنبه ۲۷ فروردین ساعت ۱۶ تا ۲۰ منتظرتون هستیم.

👉 https://evnd.co/SKUCY

🌀 @innocontent


🔸تصاویر این کمپین سه بخش عمده از زندگی انسان را نشان می‌دهند که در همه آنها، برند دومینو حضور دارد.


🔹عبور از معنای همیشگی و روزمره یک محصول و ایجاد یک نگرش خاص نسبت به آن، مهم‌ترین مشخصه #تبلیغ چاپی خلاقانه‌ای است که توسط آژانس تبلیغاتی X3M Ideas در رده‌بندی غذا، برای برند پیتزا دومینو طراحی شده است. این آگهی که در قالب یک کمپین چاپی و در قالب سه تصویر ارائه شده است، برند پیتزا دومینو را از سطح یک غذا فراتر برده و آن را جزئی از زندگی نشان می‌دهد.

🔹برند دومینو با تصاویر مذکور، بر این نکته تأکید دارد که محصول آن، فقط یک غذا نیست، بلکه تبدیل به بخشی از زندگی شده ‌و به عبارت دیگر، همه چیز است!

🔹نکته دیگری که از کمپین چاپی مورد نظر برمی‌آید، در رابطه با مفهوم دلیوری برند دومینو است، چراکه این شرکت بخش توزیع گسترده‌ای دارد و از این منظر، نشان دادن سه بخش متفاوت از زندگی می‌تواند این نکته را نیز به ذهن مخاطب متبادر کند که در هر مکانی که حضور داشته باشد، می‌تواند این غذا را سفارش بدهد./ هفته نامه شنبه

🌀 @innocontent


🔹کارگاه اصول پردازش و طراحی شخصیت اصلی داستان🔹


🔸 با ارائه مباحثی درمورد ساخت شخصیت اصلی داستان (از قبیل رمان، #کمیک ، #مانگا ، بازی و...) ، آموزش طراحی و پردازش اصولی و حرفه ای شخصیت

📅 سه شنبه ۲۷ فروردین
⏰ ساعت ۱۶ تا ۲۰

🔻ثبت نام کنید:
🔗 https://evnd.co/SKUCY

🌀 @innocontent


🔹اپل، پیشروتر از گذشته🔹


📱اخیرا اپل در سالن مخصوص استیو جابز و در رویدادی با عنوان it's show time از سرویس‌های جدیدش در سال جاری رونمایی کرد. مهم ترین بخش این خدمات، Apple tv plus، سرویس #اشتراک_ویدیویی است که برنامه‌هایی مثل فیلم، سریال، مستند و دیگر نمایش‌ها را از چهره‌های سرشناش و در بستری امن و راحت، بدون پخش تبلیغات برای کاربران ارائه می‌دهد.
اپل اعلام کرده که این سرویس که در پاییز ۲۰۱۹ و با پرداخت حق اشتراک برای کاربران در دسترس خواهد بود، به زودی می‌تواند از طریق سایر پلتفرم‌ها مثل تلویزیون‌های هوشمند سامسونگ، Amazone fire tv، Roku، تلویزیون‌های LG و سونی نمایش هایش را پخش کند. اما فعلا +Apple tv منحصرا و به طور اختصاصی از طریق اپل تی وی در دستگاه‌های کمپانی اپل مثل Mac و سیستم عامل ios قابل دسترسی است.


💵 اپل تا به حال میلیون‌ها دلار برای تولید #محتوای تلویزیونی خودش هزینه کرده است و پیش بینی می‌کند برای توسعه برنامه‌های منحصر به فردش در طی سال ۲۰۱۹ این رقم را به چند میلیارد دلار برساند؛ رقم بسیار بزرگی است! البته در مقایسه با ۱۲ میلیارد دلار هزینه تولید محتوای #نتفلیکس در سال ۲۰۱۸ چیزی نیست اما سرمایه گذاری بزرگی برای اپلی است که به تازگی قدم در این مسیر گذاشته است. با این سرمایه‌گذاری بزرگ اپل امیدوار است بتواند بهترین ستاره ها و استعدادهای سینما و تلویزیون، مدیران بزرگ، کارگردانان و تولیدکننده ها را جذب کند و محتوای اختصاصی خودش را تولید کند؛ و این می‌تواند برای #رقبا یک تهدید بسیار بزرگ باشد.


📰 در این رویداد فقط چند لحظه از این سرویس نمایش داده شد اما مطبوعات تجاری هالیوود به سرعت گزارش‌هایی از پیشنهادات معامله شرکت‌های تولیدکننده یا نمایندگان آنها با #اپل را منتشر کردند!


🔸حالا اپل به سرعت در حال افزایش سهم بازار خودش است تا بهترین و تنهاترین در عرصه تولید و توزیع محتوا باشد. شما چه فکری می‌کنید؟

🌀 @innocontent


📱اپل از چهار سرویس جدید خودش رونمایی کرد.

💬 در یک روز گذشته خبر ورود اپل به بازار تلویزیون‌های استریم، اخبار، بازی و کارت‌های اعتباری را زیاد می‌شنویم.
این می‌تواند هم برای رقبای اپل در هر کدام از این حوزه‌ها خبر مهمی باشد و هم دوستداران اپل.

🔸در آینده درباره این چهار سرویس بیشتر توضیح خواهیم داد.

🌀 @innocontent


🌺 نوبهار است در آن کوش که خوشدل باشی 🌺


🎊 با آرزوی سالی پر از سلامتی و دل خوشی و موفقیت برای شما 🎊

🌀 @innocontent


📋 آخرین کافه محتوای سال ۹۷ هم در ۱۵ اسفند برگزار شد. در ابتدای این جلسه گزارشی از پنج کافه قبلی و مباحثی که در هرکدام مطرح شد و همچنین مهم ترین اخبار هفته گذشته در حوزه محتوا ارائه شد.


🔎 موردکاوی:
در این بخش میزبان آقای آیدین ارجمندی بودیم. ایشان پس از معرفی خود و فعالیت هایشان بحث را با تعریف #خلاقیت آغاز کردند. به گفته آقای ارجمندی معیارهای خلاقیت در مکان ها و کشورهای مختلف می تواند متفاوت باشد. برای مثال در یک کشور خلاقیت معطوف به بحث زیبایی شناسی و جذابیت های بصری است و در جایی دیگر خلاقیت می تواند ترکیب حل یک مسئله با تکنولوژی باشد.
در ادامه آقای آیدین ارجمندی در پاسخ به این سوال که چرا #صنایع_خلاق به این نام خوانده می شوند گفت: با توجه به متفاوت بودن معیارهای خلاقیت، این موضوع می تواند به خیلی از عوامل شخصی مثل خاطرات و سلایق و ... انسان در طول زندگی، تحصیل و کار او برگردد که باعث شود از آن موضوع لذت ببرد. هر اتفاق خلاقانه ای که در یک #صنعت باعث لذت دسته جمعی مخاطبان خودش شود آن را تبدیل به یک صنعت خلاق می کند؛ هرچند معیارهای قابل قبول سبک خودش را رعایت نکرده باشد. مثل فیلمی که با وجود نقدهای بسیاری که به آن وارد است اما توانسته فروش خیلی خوبی را در گیشه سینماها به دنبال داشته باشد.

💎 بخش اصلی
در این بخش آقای مصطفی تبریزی، مدیر #منابع_انسانی استارتاپ ابزارمارت، توجه حضار را به بحث مهم نیروی انسانی به عنوان یک دارایی در شرکت جلب نمود. آقای تبریزی مهم ترین عامل در پیشبرد بهتر اهداف کسب و کارهای کوچک را توجه به #تیم و رهبری آن معرفی کرد. اینکه هر فرد در یک تیم چه توانایی هایی دارد و چطور می توان آنها را مدیریت کرد. سپس با بیان تئوری دو عاملی (سلامت و انگیزاننده)، گفتند: مسائل مالی انگیزه اصلی افراد مشغول در کسب و کارها و تیم های کوچک از جمله #استارتاپ ها نیست و باید انگیزه این افراد را طور دیگری تقویت کرد.

🔰 آقای تبریزی یک مشکل رایج در تیم ها را جذب افراد هم راستا و هم هدف دانستند. راه حل این مشکل، شناخت موقعیت های بحرانی سازمان که برای رسیدن به هدف می تواند کمک کننده باشد و جذب و بسیج کردن استعدادهای سازمان برای حل آن موقعیت است. گاهی با استفاده از نیروهای داخلی میتوان مسائل درون تیم را حل کرد.
بحث آموزش و #توسعه_شخصی و حرفه ای تیم هم بحث مهم دیگری بود که ایشان به آن اشاره کردند. اینکه تیم های کوچک از توان داخلی برای حل مسائل استفاده می کنند گاهی می تواند به ضرر تیم باشد. چرا که باعث می شود بعضا دانش ها و طرز تفکرهای اشتباه در تیم درحال گردش باشند. در این صورت راه حل، استفاده از نیروهای فریلنسر یا خارج از سازمان به طور موقت است.


♥️ کافه اقتصاد محتوا و استارتاپ، سال بسیار خوبی را برای شما آرزو دارد!

🌀 @innocontent


6⃣ آنچه در جلسه ششم "کافه اقتصاد محتوا و استارتاپ" گذشت...

💬 موضوع: منابع انسانی در کسب و کارهای نوآور و خلاق
📆 چهارشنبه ۱۳۹۷/۱۲/۱۵

🌀 @innocontent


🎂 امروز اینترنت ۳۰ ساله شد. به همین مناسبت هم #گوگل تصمیم گرفته با تغییر لوگوی خودش کاربران رو به سالها پیش، زمانی که اولین کامپیوترها به #اینترنت متصل شدند ببره.

امروز سری به گوگل بزنید و به یاد اولین باری که به اینترنت متصل شدید اسم خودتون رو سرچ کنید!

🎈 تولدت مبارک بمب تکنولوژی!

🌀 @innocontent


🔹 تغییر نحوه ریپورت محتوای نامناسب در توییتر

🏷 توییتر تصمیم دارد این قابلیت جدید را به نسخه وب و موبایلی خود اضافه کند که از این به بعد هر کاربری که قصد #ریپورت محتوایی نامناسب را دارد قادر باشد دلیل این کار را توضیح و اطلاعات دیگری نظیر آدرس خانه و اطلاعات مالی را درج کند.

⛔️ این کار برای جلوگیری از فعالیت #ربات هایی است که از این فضای آزاد سوءاستفاده می کنند برای انتشار توییت و کامنت های مخرب.

🔰 البته هنوز نمی توان با اطمینان گفت که ذکر این اطلاعات چه کمکی می تواند در روند مسدود کردن اینگونه محتواها کند و آیا ریپورت ساده کافی نبود؟!

🌀 @innocontent


⭕️ مدیر اجرایی HBO این شرکت را ترک کرد؛


🌐 مدیر اجرایی HBO که از سال 1992 در این شبکه مشغول به فعالیت بود این شرکت را ترک کرد . HBO که محبوبترین کانال و از رقیبان نت فلیکس می باشد سریالهای موفقی همانند Game of Thrones را در کارنامه خود دارد که فصل جدید این سریال طی دو ماه آینده به نمایش در خواهد آمد.

💭 او دلیل خاصی را برای ترک شرکت بیان نکرده و تنها عشق و علاقه خود را به این شبکه و برنامه هایش ابراز کرده است.

📺 این شبکه کابلی که سریال ها و مستندهایش را در طی این سالها با وسواس بسیاری انتخاب کرده است برای رقابت با نتفلیکس برنامه های جدیدی را برای سال ۲۰۱۹ در نظر گرفته است و قصد دارد خدمات دسترسی broadband را علاوه بر شبکه کابلی برای رقابت با رقبایش اجرا کند.

🌀 @innocontent


🎥 استودیو هورخش که در سال ۱۳۸۴ با تیمی جوان شروع به کار کرده، بعد از تولید آثار درخشان مختلف در حوزه هایی نظیر تیزر تبلیغاتی - رمان های مصور (کمیک) - #انیمیشن کوتاه - موزیک ویدئو و بازی رایانه ای، امروز و پس از گذشت ۱۳ سال موفق به دریافت جایزه های متعدد برای درخشش یکی از آثار خود در ژانر سینمایی شد.

🏆 "آخرین داستان"، که در جشنواره فیلم فجر هم موفق به دریافت سیمرغ بلورین بهترین انیمیشن شد، حالا تندیس طلایی بهترین اثر بلند بخش ایران و بین الملل یازدهمین جشنواره پویانمایی تهران را از آن خود کرده است.

استودیو #هورخش که تولید کمیک بوک هایی مثل "جمشید طلوع ۱ و ۲" و "جمشید غروب ۱ و ۲" را در کارنامه دارد، حالا با "آخرین داستان" که برخاسته از یکی از #کمیک بوک های این استودیو است بر سر زبان ها افتاده.

💬 گفتنی است که نشر مارکوزیا که یکی از معتبرترین نشریه‌های انگلستان است، رمان‌های گرافیکی هورخش را به صورت آنلاین و فیزیکی از طریق وبسایت‌هایی مانند #آمازون و #مایکروسافت به فروش می‌رساند.

#تبریک_بهشون!

🌀 @innocontent


🔺با آقای "آیدین ارجمندی" آشنا بشیم؛
(موردکاوی ششمین دورهمی کافه اقتصاد محتوا و استارتاپ)


🔻 چیزی تا دورهمی باقی نمونده؛ جا نمونید
👇ثبت نام کنید👇
🖇 https://evnd.co/vqSwH

🌀 @innocontent


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
🎨 یازدهمین جشنواره بين المللي پويانمايي (انيميشن) تهران توسط كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان از 12 اسفند شروع و تا 16 اسفندماه 1397 در تهران ادامه می یابد.

👥 در این روزها نشست‌ها و کارگاه‌هایی با عنوان‌های «فیلم‌نامه‌نویسی خلاق»، «پایان‌نامه‌های برتر»، «۱۱تکنیک، ۱۱فیلم‌ساز» و «نقد فیلم» برگزار می‌شود.

🔸 همچنین بازار انیمیشن نیز در جشنواره پویانمایی تهران از ساعت ۱۴ تا ۲۱ برپا می‌شود و در بخش میتینگ هم فرصتی برای دیدار و مذاکره بین فیلم‌سازان و #سرمایه‌گذاران و تهیه‌کنندگان فراهم می‌شود. امسال برای اولین بار پیچینگ #انیمیشن ایران نیز برگزار می‌شود.

پیشنهاد می کنیم از دستش ندید.
👆این هم تیزر یازدهمین جشنواره بین المللی انیمیشن تهران

🌀 @innocontent


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
🔆 شما دعوت شدید به:

💠 آیین رونمایی از استارتاپ های #محتوایی خانه نوآوری

📌 سه شنبه ۱۴ اسفند ، سالن ۸ باغ کتاب، ساعت ۱۵

ثبت از طریق :
https://evnd.co/H1dZw

🌀 @innocontent


5⃣ پنجمین جلسه کافه اقتصاد محتوا و استارتاپ هم برگزار شد. در ابتدای این دورهمی هم مثل جلسات قبلی بعد از گپ و گفت اولیه به سراغ بخش #موردکاوی رفتیم.

🔸 در این بخش خانم مهسا محق (مدیر بخش VOD شرکت صباسل) تفاوت های بین ۳ مفهوم UGC ، IPTV و VOD را گفته و برای هر کدام نمونه هایی از داخل و خارج ایران مثال زدند.

📜 سپس با بیان تاریخچه ای از شکل گیری و رشد شرکت نتفلیکس، آن را موفق ترین نمونه vod در جهان نامیدند. به گفته خانم محق در فعالیت های این گونه شرکت ها عوامل و شرایط مختلفی تاثیرگذار بوده است. از جمله: شرایط اقتصادی - اجتماعی - سیاسی و حقوقی. از جمله شرایط #حقوقی اثرگذار بر این صنعت، کلاه برداری ویدیو رسانه ها و خرید محصول از تهیه کننده و فروشش به مصرف کننده است که به آن واسطه گری و #دلالی گفته می شود.

👌 خانم محق در ادامه نقاط قوت نتفلیکس را اینگونه بیان کردند: اولین بودن در بازار و ساخت برند قوی حتی برای کسانی که از آن استفاده نمی کنند - پیشنهاد محتوای سلیقه ای -پخش محتوای اختصاصی مثل آشپزی و... .
ایشان در آخر از فعالیت های شرکت صباسل در این سالها گفتند و استارتاپ "کاناپه" را به مهمانان معرفی کردند.

📺 در بخش سوم میزبان آقای موحدیان بودیم. ایشان در ابتدا با بیان اینکه رسانه بستری است که باعث ارتباط جمعی می شود، ۳ دوره مختلف در عرصه رسانه و محتوا را یادآور شد. ۱) دوره شناخته شدن رسانه به میلیون ها انسان که در این عصر، شبکه های تلویریونی بزرگی شکل گرفتند و محتوا به صورت رایگان ارائه می شد. ۲)  دوره کابلی شدن تلویزیون و شناخت بیشتر نسبت به مخاطب. ۳) دوره توسعه اینترنت که با هر دستگاهی می توان به هر نوع محتوایی دسترسی پیدا کرد. در هرکدام از این دوره ها روش #درآمدزایی متفاوت است و چالش ها و مشکلات خاصی وجود دارد.

📈 آقای موحدیان همچنین به پیشرفت های #نتفلیکس اشاره کردند و گفتند استفاده از هوش مصنوعی در استوری بورد این اجازه را به مخاطب داده است که بتواند #محتوای مورد علاقه خود را بر اساس تخیلات و تصوراتش شکل دهد.


🗣 از دیگر پیشرفت ها در صنعت رسانه افزایش استفاده از صوت است. قابلیت ویژه آن کمتر شدن استفاده از چشم  و انجام کارها بر اساس voice است. کارهایی از جمله جستجوها و ... . پیش بینی می شود تا سال 2020  پنجاه درصد جستجوهای آنلاین بر اساس vocal باشد.

🔹 به گفته آقای موحدیان این دیجیتالی شدن کارها علاوه بر تسریع و تسهیل امور بی مشکل نیست و می تواند خطراتی هم داشته باشد. برای حل این مشکلات، تکنولوژی #بلاکچین بهترین راه است.

🔎 بلاکچین فناوری ای است که در آن اطلاعات به شکلی ذخیره می شوند که همگان در مورد صحت داده ها اجماع دارند.
بیشترین فایده و اثرش در صنعت رسانه حذف هزینه انتقال پول - افزایش قابل اعتماد بودن داده ها - افزایش شفافیت و حذف عوامل انسانی زائد و واسطه ها (دلالی) است.
در آخر، بحث جذاب ارتباط بلاکچین و صنعت رسانه با سوالات مهمانان و پاسخ های آقای موحدیان تا پایان جلسه ادامه پیدا کرد.

📌موضوع جدیدمون: منابع انسانی در کسب و کارهای نوآور و خلاق را در ۱۵ اسفند از دست ندید!

🌀 @innocontent


5⃣ آنچه در جلسه پنجم "کافه اقتصاد محتوا و استارتاپ" گذشت...

💬 موضوع: بلاکچین: آینده صنعت رسانه و محتوا
📆 چهارشنبه ۱۳۹۷/۱۲/۰۱

🌀 @innocontent


🔔کافه اقتصاد محتوا و استارتاپ🔔

6⃣ در ششمین جلسه از کافه محتوا به مهم ترین قسمت هر کسب و کاری می پردازیم؛ #منابع انسانی، که مثل خون تو رگ های کسب و کاره.

💭 اگه به نیروی انسانی صنعت خودتون فکر می کنید و به این موضوع اهمیت میدین یا خودتون جزئی از این مقوله مهم هستید و میخواین بدونین که چطور میشه موثر بود، این جلسه رو از دست ندین.


🔻ثبت نام کنید:
🖇 https://evnd.co/vqSwH

☕️ چای استارتاپت رو با طعم #محتوا دم کن!
🌀 @innocontent


#ده_فیلم_که_بیشترین_فروش_اسباب_بازی_و_لوازم_جانبی_را_داشتند

☄ این هم از آخرین فیلم از Top 10 پرفروش ترین ها در صنعت #مرچندایزینگ.

🔹 این شما و این هم Avengers پر ابر قهرمان!

❓ در پایان معرفی هرکدوم از این ۱۰ فیلم نظرتون درباره تجاری سازی دارایی های فکری مثل کاراکترهای فیلم و انیمیشن چیه؟ چقدر میتونه در اقتصاد کشورها موثر باشه؟

🌀 @innocontent

20 ta oxirgi post ko‘rsatilgan.

164

obunachilar
Kanal statistikasi