«کانال رسمی مرکز فناوری اطلاعات دانشگاه صنعتی اصفهان»


Kanal geosi va tili: ko‘rsatilmagan, ko‘rsatilmagan
Toifa: ko‘rsatilmagan


این کانال به اطلاع رسانی مطالب مرتبط با مرکز فناوری اطلاعات اختصاص دارد.
ارسال مطالب و نظرات (فقط در مورد کانال): @iut_it_admin
برای اعلام مشکلات و قطعی شبکه یا سرویسها:
http://tkt.iut.ac.ir
در صورت عدم دسترسی به سایت فوق:
ثبت تیکت تلفنی 2211

Связанные каналы

Kanal geosi va tili
ko‘rsatilmagan, ko‘rsatilmagan
Toifa
ko‘rsatilmagan
Statistika
Postlar filtri


❇️ پیام نوروزی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به مناسبت آغاز سال 1397

🔹امسال شاهد توسعه نرم افزارهای موبایل محور در کشورمان بودیم و جوانان ما با استفاده از زیرساخت هایی که می توانستند توسعه دهند، توسعه های خوبی را انجام دادند و می شود گفت که حدود صدهزار #اشتغال در عرصه فناوری اطلاعات در سال 1396 حاصل شد و جوانان ما توانستند ایده و خلاقیت خودشان را تبدیل به اقتصاد جاری کنند که هم از منافع آن خودشان و هم مردم بهره مند شوند.

🔹در سال 1396 ما در حوزه ترانزیت ارتباطات بین الملل نیز دستاوردهای خوبی داشتیم هرچند تا ایده آل فاصله داریم اما موفق شدیم قراردادهای بین المللی خوبی را امضا کنیم و با افزایش بیش از 300 گیگابیت در ثانیه ظرفیت 550 گیگی سابق ارتباطات بین الملل را به حدود 800 گیگابیت بر ثانیه ارتقا دهیم که این دستاورد مهمی در عرصه ارتباطات است.

🔹وعده اصلاح تعرفه های سرویس های اینترنت ثابت اصلاح شود که این اتفاق افتاد و تا کنون بیش از 50 درصد مردم سرویس هایشان را بر اساس تعرفه های جدید منتقل کردند که باعث رضایت عمومی خوبی شده و با این مدل تعرفه حجم #ترافیک_داخلی بیش از 60 درصد رشد کرده و عدد قابل قبول و جهش قابل قبولی در عرصه تولید محتوای داخلی بر بستر #شبکه_ملی_اطلاعات بوده است.

🔹در سالی که گذشت بازار اقتصادی ما رشد خوبی را تجربه کرد و رشد مورد انتظارش را برای رسیدن به حجم 2.5 برابری بازار ICT کشور در برنامه ششم توسعه کشور را به خوبی تجربه کرد.

🔹در سالی که گذشت اقدامات اساسی برای توسعه #دولت_همراه با تلاش‌های دستگاه‌های مختلف انجام شد و امیدوارم در اوایل سال97 این دستاوردها رونمایی شود تا بتوانیم خدمات دولت را همراه مردم را بر روی گوشی های همراه ارایه و عرضه کنیم.

🔹 در سال 1397 ما از #شهرهای_هوشمند بیشتر خواهیم شنید و از تحول دیجیتال بیشتر خواهیم شنید و آمارهای خوبی در حوزه اشتغال خواهیم داد چراکه اقدامی که در طول دولت یازدهم و سال ابتدای دولت انجام شده زمینه ساز ایجاد تحول بزرگی در اقتصاد کشور است و #جوانان ما می توانند از ظرفیت های خود برای توسعه و رشد اقتصادی کشور و حرکت به سمت استقلال کشور و سهم خواهی کشور در عرصه تحول دیجیتال و #توسعه_فضای_مجازی_کشور حرکت کنند تا بتوانیم در توسعه زیست بوم فضای مجازی به وظایفمان عمل کنیم.

http://www.ict.gov.ir/fa/newsagency/21076

©کانال تلگرام مرکز فناوری اطلاعات
@IUT_ITCenter


با سلام و تبریک سال نو😊
✅لطفا در صورتی که قصد سفر دارید قبل از آن نکات زیر را مد نظر قرار دهید :
❗️در صورت امکان از به همراه بردن لپ تاپ یا سایر وسایل الکترونیکی حاوی اطلاعات شخصی پرهیز کنید یا در صورت نیاز به حمل آن ها از رمزدار بودن و غیرقابل دسترس بودن اطلاعات شخصی خود اطمینان حاصل نمایید.
❗️قبل از سفر از آپدیت بودن نرم افزارها و سیستم عامل دستگاه های خود اطمینان حاصل کنید.
❗️از پسوردهای قوی (حاوی حروف کوچک و بزرگ و اعداد و علائم و حداقل 8 رقمی) برای دستگاه های خود استفاده کنید و در صورت پشتیبانی دستگاه از اثر انگشت خود جهت قفل کردن اطلاعات بهره ببرید.
❗️قبل و در حین سفر از به اشتراک گذاری تصاویر و سفر خود خودداری نمایید زیرا امکان سوء استفاده توسط عناصر سودجو در صورت غیبت شما وجود دارد و این کار را به بعد از بازگشت به منزل موکول نمایید.
❗️دستگاه های خود را بدون محافظت فیزیکی و قفل کردن در فضای عمومی قرار ندهید چرا که امکان آلوده شدن به بد افزارها و نرم افزارهای ذخیره کننده اطلاعات وجود دارد.
❗️از wifi های رایگان در طول سفر استفاده نکنید زیرا به دلیل عدم رعایت موارد امنیتی امکان سوء استفاده وجود دارد.
❗️در صورت نیاز به استفاده از خودپرداز حتما محیط اطراف را بررسی نموده و در صورت امکان دو نفری به دستگاه مراجعه نمایید.(یک نفر مراقب باشد)
❗️از خاموش بودن بلوتوث و wifi دستگاه های خود در صورت عدم استفاده از آن ها اطمینان حاصل کنید.
❗️اتاق هتل ها و مهمان سراها مکان خوبی برای قرار دادن دستگاه های شخصی نیست و بهتر است در حد امکان آن ها را با خود حمل کنید.
✅پس از بازگشت از سفر موارد زیر را مد نظر قرار دهید :
‼️تمامی پسوردهایی که در طول سفر در وب سایت ها و یا کارت های بانکی استفاده کرده اید تعویض نمایید.
‼️تمامی دستگاه های خود را به دقت توسط آنتی ویروس های قدرتمند (مانند پادویش - کاسپراسکای - node32)مورد ارزیابی قرار دهید.
‼️در صورتی که از نرم افزارهایی ویژه سفر استفاده کرده اید و به آن ها نیاز ندارید اقدام به پاک کردن آن ها نمایید.
😃با آسودگی خاطر اقدام به اشتراک گذاری اطلاعات خود از سفرهای خود در فضای مجازی نمایید.
🌹با آرزوی سفرهای خوش و سلامتی و شادی شما و اعضای خانواده🌹

©کانال تلگرام مرکز فناوری اطلاعات
@IUT_ITCenter


«کانال رسمی مرکز فناوری اطلاعات دانشگاه صنعتی اصفهان»
❇️ نسخه جديد از باج افزار CrySis
🔹 در روزهاي اخير نسخه جديد از باج افزار CrySis كاربران ايراني را بصورت گسترده هدف قرار داده است.
در گونه جديد، باج افزار پسوند فايلهاي رمزگذاري شده را .java تغيير مي دهد.
اين باج افزار پس از نصب شدن، ديسك سخت و پوشه هاي اشتراكي را براي يافتن فايل با پسوند خاص پويش كرده و سپس آنها را رمز گذاري مي كند. بايد در نظر داشت كه حتي در صورت وجود ضد ويروس بر روي دسنگاهها با پوشه هاي اشتراكي ، باج افزار از طريق ديگر دستگاههاي آلوده با نام كاربري داري مجوز لازم، قادر به رمزگذاري فايلهاي موجود در پوشه خواهد شد. بنابراين محدود سازي به پوشه هاي اشتراكي و اطمينان از مجهز بودن دستگاه كاربران مجاز به دسترسي به پوشه به ضد ويروس به روز و قدرتمند از اهميت بسزايي برخوردار است.
متاسفانه در حال حاضر امكان رمز گشايي از فايلهاي رمزگذاري شده بدون در اختيار داشتن كليد فراهم نيست.
رعايت موارد زير براي جلوگيري و پيشگيري از اجراي موفقيت آميز چنين حملاتي توصيه مي شود:
1- استفاده از ضدويروس قدرتمند
2- استفاده از ديوار آتش
3- استفاده از رمزهاي عبور پيچيده
4- اطمينان از نصب بودن تمام اصلاحيه هاي امنيتي
5- غير فعال نمودن پودمان RDP در صورت عدم نياز به آن
#آنتی ویروس

©کانال تلگرام مرکز فناوری اطلاعات
@IUT_ITCenter


❇️ تذکر مهم در خصوص اتصال به اینترنت دانشگاه

🔹 به اطلاع کلیه کاربران اینترنت دانشگاه می‌رساند، با ارتقای اخیر نرم‌افزاری و بمنظور اتصال به شبکه اینترنت دانشگاه، در قسمت نام کاربری *نباید* آدرس کامل ایمیل خود را درج نمایند و صرفاً نام کاربری تا قبل از علامت @ نوشته شود.

#اینترنت

©کانال تلگرام مرکز فناوری اطلاعات
@IUT_ITCenter


⭕️ خسارت همراه اول به ریشه درختان دانشگاه و اجرای کار بدون هماهنگی با دفتر فنی یا مرکز فناوری اطلاعات و توقف پروژه

باسلام و عرض تسلیت ایام شهادت حضرت زهرا (س)
کار از ارسال کلیپ فوق در پیام خصوصی در شب جمعه گذشته و توسط آقای دکتر میرلوحی که همیشه حساسیت و دلسوزی جدی نسبت به محیط زیست دارند شروع شد. موضوع عجیب بود چون مرکز هیچ حفاری خاصی برای فیبر نوری فعلا در برنامه نداشته و قرارداد پیمانکار مربوطه نیز چندماه پیش خاتمه یافته بود. پس از پیگیری و بازدید معاون مرکز آقای دکتر یزدیان همراه با کارشناس مرکز مشخص شد که حفاری مربوط به همراه اول است که قصد تقویت ارتباط بین BTSهای خود را داشته اند ولی هیچ نوع هماهنگی با مرکز فناوری اطلاعات نداشته‌اند. در پیگیریهای بعدی و جلسه دیروز با معاون محترم اداری مالی و مدیر محترم دفتر فنی مشخص شد که دفتر فنی مجوزی به همراه اول داده اما مجوز برای حفاری در آسفالت بوده است و کار در فضای سبز بدون مجوز بوده است. پروژه فعلا توسط دفتر فنی متوقف گردیده تا تعیین تکلیف گردد. موارد فوق براساس صحبتهای مدیران و کارشناسان مربوطه بوده و با هدف اطلاع رسانی کلیات موضوع ارسال می شود. کار دقیق تر روی موضوع نیاز به بررسی مکاتبات و مستندات و سایر بررسی ها خواهد داشت.
در روزهای اخیر تماسهای مکرری توسط برخی دانشگاهیان عزیز دیگر نیز با دفتر فنی و ... برقرار شده که آنها نیز بدون اطلاع کافی مسئولیت را متوجه مرکز فناوری اطلاعات دانسته اند. خدا به همه ما توفیق کار درست و اظهارنظر درست و مستدل و مورد رضایت خود عطا فرماید.


©کانال تلگرام مرکز فناوری اطلاعات
@IUT_ITCenter


Aghafakhr Mirlohi dan repost
Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish


⭕️ سرویس پشتیبانی سامانه برق دیتاسنتر و ابررایانه دانشگاه

🔹 به اطلاع کلیه کاربران اینترنت دانشگاه می‌رساند، به منظور اجرای عملیات سرویس سامانه‌های برق دیتاسنتر و ابررایانه دانشگاه، روز سه شنبه بیست و چهارم بهمن ماه از ساعت ۱۲:۰۰ تا ۱۴:۰۰ ممکن است اختلالاتی در دسترسی به اینترنت و سامانه های نرم‌افزاری ایجاد شود.

🔹 یادآور می‌گردد حداکثر تلاش بر این است که ارتباط کاربرانی که قبل از ساعت فوق به اینترنت متصل شده باشند با مشکل مواجه نگردد.

#اینترنت

©کانال تلگرام مرکز فناوری اطلاعات
@IUT_ITCenter


✅ رفع مشکل خرید شارژ با شارژ منفی برای كاربران شبكه اينترنت دانشگاه

مشكل خريد شارژ براي كاربران با شارژ منفي رفع گرديده است. اين امكان با بروزرساني سيستم حسابرسي كاربران مهيا شده است.
براي خريد شارژ بصورت زير اقدام فرمائيد:

1) پس از اتمام شارژ مجددا لاگين نمائيد يعني كانكشن Net رابرقرار نمائيد(با شارژ منفي در اين حالت لاگين كنيد).

2) پس از برقراري ارتباط تنها امكان خريد شارژ از طريق آدرس https://acc.iut.ac.ir امكان پذير مي باشد.

3) چنانچه پس از برقراري ارتباط به يكي از سايتهاي اينترنتي با پورت 80 متصل شويد (مثلا tabnak.ir ) بلافاصله به پنل كاربري خود (https://acc.iut.ac.ir) هدايت مي شويد.

4) پس از لاگين كردن با شناسه ي كاربري و رمز عبور خود مي توانيد اقدام به خريد شارژ نمائيد.

5) پس از خريد شارژ مجددا كانكشن Net قطع شده و بايد مجددا لاگين نمائيد.

#اینترنت

©کانال تلگرام مرکز فناوری اطلاعات
@IUT_ITCenter


✅ افزایش مصرف اینترنت به دلیل بروزرسانی ویندوز

درپی گزارش‌های افزایش مصرف حجم اینترنت، چند مورد از این نوع مصرف کاربران (که بعنوان مثال طی 8 الی 9 دقیقه چندصد مگابایت مصرف کرده اند)، بر روی سیستم اکانتینگ استخراج و بررسی گردید. لاگ این کاربران نشان میدهد که مصرف فوق عمدتاً در اتصال به سایتهایی مانند microsoft.com بوده است که مرتبط با بروزرسانی اتوماتیک سیستم عامل ویندوز می‌باشد.

علاوه بر اینترنت دانشگاه، گزارش‌هایی از کاربران اینترنت از سرویس دهندگان خارج دانشگاه نیز دریافت شده که مصرف آنها اخیراً در برخی دوره‌های زمانی، بخاطر بروزرسانی ویندوز، افزایش قابل توجهی داشته است.

با این وجود کاربران محترمی که مصرف آنها افزایش داشته، می‌توانند تیکت بزنند تا دلیل آن در سیستم اکانتینگ بررسی و به آنها اعلام گردد.

#اینترنت

©کانال تلگرام مرکز فناوری اطلاعات
@IUT_ITCenter


⭕️ اصلاحیه: طبق گزارش‌های کاربران٬ دسترسی به چند سایت اجتماعی ذکر شده در مطلب قبلی در اکثر سرویس‌دهنده‌ها مجددا مسدود شده است.

©کانال تلگرام مرکز فناوری اطلاعات
@IUT_ITCenter


✅ برقراری مجدد دسترسی کشور به تلگرام و چند سایت اجتماعی

🔸 علاوه بر تلگرام، تعدادی از سایت‌های اجتماعی مشهور که هریک برای کاربردی طراحی شده و در دنیا طرفداران زیادی دارند نیز پس از سالها در دسترس قرار گرفته‌اند:

🔹پینترست (Pinterest)
🔹سوآرم (Swarm)
🔹فوراسکوئر (Foursquare)
🔹ساوندکلاود (Soundcloud)
🔹مدیوم (Medium)
🔹کورا (Quora)
🔹ردیت (Reddit)

©کانال تلگرام مرکز فناوری اطلاعات
@IUT_ITCenter


⭕️ مشکلات دسترسی به سایت‌های دانشگاه بر اثر تغییر تنظیمات سرویس‌دهندگان

به اطلاع دانشگاهیان محترم ساکن در اصفهان می رساند که اخیراً برخی از کاربران مشکلاتی را در دسترسی از طریق سرویس‌دهندگان اینترنت خود به سایت‌ها و سامانه‌های دانشگاه گزارش کرده اند و در برخی از ساعات شبانه روز در سطح استان نمیتوانند به صفحات مربوط به سرورهای دانشگاه متصل شوند. این مشکل مربوط به تغییرات #سرویس‌دهنده ی اینترنت شما می‌باشد و مرکز فناوری اطلاعات دانشگاه هیچ محدودیتی در این خصوص اعمال ننموده است. لطفاً رفع مشکل را از طریق تماس با مراکز پشتیبانی سرویس‌دهندگان پیگیری نمایید.

#اینترنت #خارج_دانشگاه

©کانال تلگرام مرکز فناوری اطلاعات
@IUT_ITCenter


⭕️ باج افزار جديد و لزوم فعال بودن آنتی ویروس شما

به گزارش شرکت مهندسی شبکه گستر (تامین کننده آنتی ویروس دانشگاه)، نسخه جدیدی از باج‌افزار CryptoMix در حال انتشار است که ضمن تغییر نام فایل‌های رمزگذاری شده، پسوند FILE. را به آنها الصاق می‌کند.

روش‌های رمزگذاری این باج‌افزار نسبت به نسخه‌های پیشین آن تغییری نداشته است.

در نسخه جدید نیز همانند نسخه قبلی این باج‌افزار، فایل مربوط به اطلاعیه باج‌گیری HELP_INSTRUCTION.TXT_ نام دارد. در فایل مذکور از قربانی خواسته می‌شود که برای دریافت دستورالعمل پرداخت باج با یکی از نشانی‌های زیر تماس حاصل کند:

file1@keemail.me
file1@protonmail.com
file1m@yandex.com
file1n@yandex.com
file1@techie.com
فایل مخرب این نسخه، با نامی تصادفی در مسیر C:\ProgramData ذخیره می‌شود.

ضدویروس‌های McAfee و Bitdefender نمونه بررسی شده در این خبر را به ترتیب با نام‌های RDN/PWS-Banker و Trojan.GenericKD.6316908 شناسایی می‌کنند.

خوشبختانه آنتي ويروس دانشگاه این باج افزار را شناسايي مي كند.

©کانال تلگرام مرکز فناوری اطلاعات
@IUT_ITCenter


⭕️ به‌روزرسانی سیستم حسابرسی اینترنت دانشگاه

🔹 به اطلاع کلیه کاربران اینترنت دانشگاه می رساند، به منظور اجرای عملیات به‌روز رسانی سیستم حسابرسی کاربران، روز دوشنبه چهارم دیماه از ساعت 11:30 تا 15:30 ممکن است در اتصال به سیستم net اختلالاتی ایجاد شود.

🔹 لازم به ذکر است که معمولاً در این شرایط، ارتباط کاربرانی که قبل از ساعت فوق به اینترنت متصل شده باشند مشکلی پیدا نخواهد کرد.

©کانال تلگرام مرکز فناوری اطلاعات
@IUT_ITCenter


⭕️ اعلام اختلال در ارتباطات بین‌الملل از طرف شرکت زیرساخت

طبق اعلام شرکت زیرساخت، به دلیل اجرای عملیات DOWN TIME در خارج از کشور فردا پنج‌شنبه ممکن است ارتباطات اینترنتی بین ساعت 07:30 تا 11:30 صبح دچار قطعی یا اختلال گردد.

©کانال تلگرام مرکز فناوری اطلاعات
@IUT_ITCenter


⭕️ تقی پور عضو شورای عالی فضای مجازی:

🔹اختلال امشب تلگرام ربطی به فیلترینگ نداشت.

🔹کند شدن تلگرام احتمالا بدلیل سرورهاست، مصوبه‌ای برای کند کردن تلگرام نداشتیم

©کانال تلگرام مرکز فناوری اطلاعات
@IUT_ITCenter


❇️ اسکن باکیفیت متون و نامه‌ها با دوربین گوشی

اگرچه اغلب برای ارسال مستندات به سادگی با دوربین گوشی عکس می‌گیریم، اما این نوع عکس‌ها گاهی مات و بدون کیفیت بوده یا نیاز به اصلاح دارند. نرم‌افزار CamScanner این کار را با کیفیت خوب انجام داده و اصلاحات لازم را بطور خودکار (یا انتخابی توسط کاربر) انجام می‌دهد . خروجی به صورت فایل jpg یا pdf قابل به اشتراک گذاشتن است که معمولاً هنگام چاپ نیز کیفیت بهتری مشاهده می‌شود. نرم‌افزار را می‌توانید از آدرس‌ زیر دریافت نمایید:

https://myket.ir/app/com.intsig.camscanner/

(دقت کنید که نرم افزارهای مختلفی با نام مشابه و از شرکت‌های دیگری وجود دارند که امکانات و کیفیت مواردی که ما بررسی کردیم ضعیف‌تر بود)

#معرفی_ابزار

©کانال تلگرام مرکز فناوری اطلاعات
@IUT_ITCenter


⚠️کاربران محترم روز دوشنبه 15 آبان از ساعت 6:45 الی 8 صبح ارتباط اینترنت و سرویسهای شبکه دانشگاه دچار اختلال خواهد شد.
صمیمانه از همراهی شما سپاسگزاریم🙏
©کانال تلگرام مرکز فناوری اطلاعات
@IUT_ITCenter


🔴🔴اگر گوشی شما به این ویروس آلودە شدە بە قسمت تنظیمات (Settings) گوشی رفته و به قسمت مدیریت برنامه ها (apps manager) بروید و برنامه intwrk رو پیدا کنید و حذف نمایید.
#امنیت #هشدار
©کانال تلگرام مرکز فناوری اطلاعات
@IUT_ITCenter


⛔️ هشدار: ویروس پیامکی با وعده 2 گیگ اینترنت

از ساعاتی پیش یک ویروس پیامکی خطرناک ایرانی در حال انتشار و آلوده کردن گوشی های کاربران است. این ویروس که با وعده دریافت دو گیگ اینترنت رایگان کاربران را مجاب به کلیک بر روی یک لینک می‌کند، پس از نصب در گوشی کاربر به صورت خودکار شروع به ارسال پیامک با گوشی قربانی کرده و به تمام مخاطبان وی، پیامکی با همین مضمون ارسال می‌کند.

نحوه عملکرد ویروس پیامکی ایرانی

همه چیز از یک پیامک ( اس ام اس – SMS ) شروع می‌شود؛ ابتدا یک پیامک از شخصی که شماره شما را در مخاطبان خود ذخیره کرده دریافت می‌کنید. جالب اینجاست که متن پیامک مورد نظر تکراری نبوده و جملات مختلفی در ویروس قرار داده شده است تا طبیعی جلوه دهد؛ اما محتوی تمام پیامک ها شبیه به هم بوده و یک لینک در آنها قرار دارد. محتوی مورد نظر طوری نوشته شده که علاوه بر خودمانی بودن، وعده 2 گیگابایت اینترنت رایگان را به کاربر داده و وی را مجاب به کلیک بر روی لینک داخل آن نماید. اما قسمت بد ماجرا این است که شما ممکن است پیامک را از یکی از نزدیکان یا افراد مورد اعتماد خود دریافت کنید؛ اینجاست که کاملا به لینک داخل پیامک اعتماد کرده و آن را باز می‌کنید. صاحب گوشی ارسال کننده پیامک هم از همه جا بی خبر اصلا از این موضوع اطلاع ندارد و گوشی شما به راحتی به این ویروس آلوده خواهد شد. بد تر از همه، درست بعد از نصب ویروس بر روی گوشی شما، خودتان نیز به یکی از انتشار دهندگان این ویروس مبدل خواهید شد!

همانطور که اشاره شده، جملات متفاوتی در پیامک ارسالی توسط ویروس تعریف شده که جهت آشنایی شما با آن، در زیر به چند مورد از آنها اشاره می‌کنیم. (جهت پیشگیری از شیوع ویروس، قسمتی از لینک آلوده حذف شده است)

برو تو این کانال www.sl.qbia…. امتحان کردم دوگیگ اینترنت میدن

بیا تو این کانال www.sl.qbia…. امتحان کردم دوگیگ اینترنت هدیه میدن

سلام اینجا 2گیگ اینترنت مجانی میدن من گرفتم برو بگیر www.sl.qbia….

اینها برخی از جملاتی است که این ویروس در قالب پیامک برای آلوده کردن گوشی کاربران ارسال می‌کند؛ به احتمال بسیار زیاد، جملات متعدد و متفاوتی برای این ویروس تعریف شده و حتی ممکن است آدرس لینک نیز تغییر کند، پس لازم است بسیار هوشیار باشید.

درصورتی که پیامکی با این مضمون دریافت کردید، به هیچ وجه لینک داخل آن را باز نکرده و ارسال کننده پیامک رااز آلوده شدن گوشی وی به این ویروس مطلع سازید.

پس از باز کردن لینک چه می‌شود؟

لینک داخل پیامک شما را به یک سایت ارجاع میدهد (تصویر بالا) که پس از 5 ثانیه آن وب سایت لینک عضویت یک کانال تلگرام را برای شما باز می‌کند (تصویر زیر)، اما عضویت در کانال تلگرامی تنها یک کلک برای گمراه کردن و انحراف ذهن کاربر است تا توسعه دهنده ویروس بدین وسیله هدف شوم خود که همان نصب ویروس بر روی گوشی شماست را عملی سازد. همزمان با باز شدن لینک عضویت در کانال مورد نظر، فایل نصب ویروس هم بر روی گوشی شما دانلود شده و اگر آن را نصب کنید کار تمام است.

جالب است بدانید، این ویروس پس از نصب (که در زمان بسیار کوتاهی انجام می‌شود) هیچگونه آیکونی در منوی گوشی شما ایجاد نخواهد کرد، به همین دلیل بیشتر کاربران اصلا متوجه نصب آن نخواهند شد.

بعد از نصب ویروس چه می‌شود؟

پس از اینکه ویروس بر روی گوشی شما نصب شد، گوشی به حال سایلنت رفته و شروع به ارسال پیامک به تمام مخاطبان داخل موبایل شما خواهد کرد. این کار ضمن انتشار ویروس میان مخاطبان صاحب گوشی، هزینه ارسال پیامک سنگینی نیز برای گوشی قربانی به دنبال خواهد داشت!

چگونه ویروس پیامکی را از گوشی خود حذف کنیم ؟

طی بررسی های انجام شده متوجه شدیم که با اینکه آیکون برنامه (ویروس) نصب شده در منوی گوشی قربانی وجود ندارد، اما همچنان می‌توانیم آن را در بخش برنامه های نصب شده (Apps) از منوی تنظیمات (Setting) سیستم عامل اندروید پیدا کرده و از همان منو برنامه را از گوشی حذف کنیم. توجه داشته باشید که ویروس مورد نظر هیچ آیکونی در بخش برنامه های نصب شده ندارد و اگر تعداد برنامه های شما زیاد باشد، ممکن است پیدا کردن آن در لیست اپلیکیشن ها کمی مشکل باشد.

راه حل بعدی، ریست فکتوری یا همان تنظیمات کارخانه ای گوشی است که البته با توجه به اینکه از روش بالا امکان حذف ویروس وجود دارد، نیازی به استفاده از این روش نیست. اما اگر به هر دلیلی از روش اول موفق به حذف ویروس نشدید، ریست فکتوری قطعا چاره حل مشکل شما خواهد بود.

#هشدار #امنیت #مراقبت_جدی

©کانال تلگرام مرکز فناوری اطلاعات
@IUT_ITCenter

20 ta oxirgi post ko‘rsatilgan.

771

obunachilar
Kanal statistikasi