سلااام به تو دوست و همراه عزیز کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند✌🏻😁
شاید تو هم وقتی پست قبلیمونو دیدهباشی از خودت پرسیدهباشی که خوب چه طور میشه من هم
"پژوهشگر برجسته کشوری" بشم؟!
✅خوب خیلی مختصر و مفید بریم سراغش...
پژوهشگران برجسته کشوری با توجه به بند «ک» یک آیین نامه مشخص میشن. این بند از ٧ ماده تشکیلشده که شما باید از حداقل ۴ ماده امتیاز کسب کنین. این ٧ تا ماده شامل انتشار مقاله، پایاننامه، ارائه خلاصهمقالات در کنگرهها و سمینارها، انتشار کتاب، اجرا يا همكاری در اجرای طرحهای تحقيقاتی، فعالیت در کمیته تحقیقات دانشجویی و نوآوری و اختراع و اکتشاف میشن.
❗️حداقل امتياز لازم كسب شده از این مواد برای معرفی به عنوان دانشجوی پژوهشگر، در مقطع ليسانس ۵۵ امتياز (بدون درنظرگرفتن امتياز حاصل از پاياننامه)، در مقطع دكترای حرفهای و كارشناسی ارشد ٩۵ امتياز و در دانشجويان مقاطع بالاتر ١١۵ امتياز هست.
📝البته یه تبصره هست که میگه دانشجوهای دانشگاههای تيپ ٢ و دانشگاههای ارتش و شاهد با احراز ٩٠% و تيپ ٣ با احراز ٨٠% از امتياز حدنصاب مقطع تحصيلی مربوطه، با رعايت حداقلهای ذكرشده در موارد مختلف، به عنوان دانشجوی پژوهشگر درنظرگرفتهمیشن.
❗️ نکتهی مهم این که برای بهدستآوردن این عنوان جذاب باید امتیازت به حدنصاب مذکور برسه، و رقابتی با سایر دانشجوها نداری. ضمنا در تمام دوران تحصیلت و حتی تا دو سال بعد از فارغ التحصیلی در هر مقطع تحصیلیت فرصت داری این امتیازاتو جمعکنی. دیگه چی از این بهتر؟! 😅
🔴 فکر نمیکنی بهترباشه از وقتت بیشتر استفاده کنی تا بتونی از مزایای بند «ک» استفاده کنی؟🤔
🟢اگه تلاش کنی تا مشمول بند «ک» بشی میتونی از تسهیلات آموزشی، پژوهشی و رفاهی ویژه استعدادهای درخشان استفاده کنی. خلاصه همینو بگم که استعداد درخشان پژوهشی میتونه به تو در کنکورای پیش روت کمک کنه. 😎
❗️توی پست بعدی برات دستورالعمل بند «ک» رو میفرستم. دوست داشتی مطالعه کن!😄
سؤالی داشتی تعارف نکن، بیا بپرس اَزَمون... 😀👌🏻
🆔
@SRCBUMS_Admin🆔—–––––––––—🔸🔶🔸
@srcbums
src.bums.ac.ir
instagram.com/srcbums