(*باشگاههای کشاورزان جوان*


Kanal geosi va tili: ko‘rsatilmagan, ko‘rsatilmagan
Toifa: ko‘rsatilmagan


*بسم رب*
کانون روستازادگان سرزمین آفتاب
با کارکردهای:
تسهیلگری
توانمندسازی
و توسعه تقاضامحور
متشکل از جوانان روستایی
به دنبال برخورداری کشور از روستاهایی
دانش بنیان/دانایی محوراست.
"همه جوانان روستایی اعم ازساکن ومهاجر"
@bashgahjavanan

Связанные каналы

Kanal geosi va tili
ko‘rsatilmagan, ko‘rsatilmagan
Toifa
ko‘rsatilmagan
Statistika
Postlar filtri


نورالثقلين dan repost
#ایام_صادقیه
#شهادت_امام_صادق_تسلیت

✳️توجه مرد طاغوتی و وفای مولانا و سيّدنا امام صادق (علیه السلام)

_ ابوبصیر یکی از شاگردان برجسته امام صادق (علیه السلام) می گوید:

همسایه ای داشتم، از گماشته های طاغوت عصر بود و از این راه (با رشوه و چپاول) ثروت بسیار برای خود انباشته بود، مجلس عیش و نوش و ساز و آواز تشکیل می داد، زنان آوازه خوان را دعوت می کرد و شراب می نوشید و با این کارها مرا که همسایه اش بودم آزار می داد، چند بار او را نهی از منکر کردم نپذیرفت، بسیار اصرار کردم که دست از این کارها بردار، سرانجام به من گفت :

"فلانی! من یک شخص گرفتار هستم ولی تو یک انسان شریف و دور از آلودگی ها هستی، اگر مرا به مولایت امام صادق (علیه السلام) معرفی کنی امید آن دارم که به وسیله تو و راهنمایی های آن امام، از این گرفتاری نجات یابم."
گفتار او در قلبم اثر کرد وقتی که به حضور امام صادق (علیه السلام) رفتم، ماجرای آن همسایه را به عرض آن آقا رساندم، امام صادق (علیه السلام) به من فرمود :

هنگامی که به کوفه بازگشتی او به دیدارت می آید، به او بگو: "جعفر بن محمد (علیه السلام) می گوید: کارهای زشت خود را ترک کن و آنچه بر گردنت هست ادا کن، من برای تو ضامن بهشت می گردم."
هنگامی که به کوفه بازگشتم، عده ای از جمله آن همسایه به دیدارم آمدند، وقتی که خانه خلوت شد پیام امام صادق (علیه السلام) را به او رساندم، او تا این سخن را شنید گریست و گفت :

"تو را به خدا امام صادق (علیه السلام) به تو چنین گفت ؟"
گفتم: آری و برایش سوگند یاد کردم که امام صادق (علیه السلام) چنین گفت. او گفت :

همین (کمک در مورد من) برای تو کافی است سپس از نزد من رفت، بعد از چند روزی برای من پیام داد که نزدش بروم، نزدش رفتم، دیدم در پشت خانه اش برهنه است،

گفتم : چرا در این وضع هستی؟

گفت : ای ابوبصیر، سوگند به خدا آن چه در خانه از ثروت و اموال بود، همه را رد کردم (به صاحبانش دادم و قسمی از آنها را که صاحبش را نشناختم صدقه دادم) اینک می بینی که برهنه هستم و هیچ چیزی ندارم.

ابوبصیر می گوید : من نزد برادران دینی رفتم و برای او لباس تهیه نمودم، و پس از چند روز، برای من پیام فرستاد که نزد من بیا، بیمار شده ام نزد او رفتم و از او پرستاری می کردم، ولی بیماریش شدید شد، دیدم در حال جان دادن است، در بالینش نشسته بودم، دیدم گاهی بی هوش می شود و گاهی به هوش می آید، در آخرین بار که به هوش آمد، به من گفت: #قد_وفی_صاحبک_لنا "ای ابو بصیر! مولای تو امام صادق (علیه السلام) به عهد خود در مورد ضمانت بهشت برای من وفا کرد" سپس جان سپرد خدایش رحمت کند.
ابوبصیر می گوید: در سفر حج به حضور امام صادق (علیه السلام) رسیدم، هنوز در راهرو بودم و ننشسته بودم و سخن نگفته بودم، به من فرمود: #قد_وفینا_لصاحبک "ما در مورد رفیقت آن چه را وعده داده بودیم وفا کردیم".

📚 اصول کافی ؛ جلد 1، صفحه 474، حدیث 5

@noorthaqalain


ای #امام_صادق! ای خورشید مدینه دانش! کدام معلمی را می توان نام برد که به اندازه تو ، تربیت یافته مکتب عترت داشته باشد؟
تو با بیانی بلیغ و کلامی فصیح، زبان رسای رسالت نبوی (ص) و مکتب علوی(ع) بودی.
❣شهادت تو، نشانی از مظلومیت خط اهل بیت عصمت و طهارت بود.
🍀السلام علیک یا صادق آل محمد(ص)

👈کانون استانی باشگاههای کشاورزان جوان


🔳🔳🔳🔳🔳🔳🔳🔳🔳🔳🔳🔳🔳🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴


امام جعفر صادق (ع) :

پيامبر خدا فرموده است : اي علي هيچ تهيدستي سخت تر از ناداني و هيچ مالي سودمندتر از عقل نيست .

سالروز شهادت عالم و صادق آل محمد(ص) را خدمت همه دوستان عزیز تسلیت عرض میکنم.

🔳🔳🔳🔳🔳🔳🔳🔳🔳🔳🔳🔳🔳








کریم آباد ۱۴۱۱ dan repost
به مناسبت ۱۴ تیر ((روز دهیار)) گفتگوی زنده تلویزیونی حسن غلامی کریم آباد نماینده دهیاران شهرستان رشتخوار فرداشب ساعت ۲۱ برنامه شب شرقی شبکه خراسان رضوی

@karimabad1411


علوی مهر محسن dan repost
انجام دهیم و به همین منظور در سال جاری ۱۳۰۰ طرح کارآفرینی را شناسایی کردیم و قصد نگارش جلد دوم کتاب را داریم.
جندقیان در بخشی از صحبت‌هایش به تفاهم‌نامه‌ای که سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌ها با پست بانک منعقد کرده است اشاره کرد و گفت: تفاهم‌نامه‌ای با پست بانک به منظور ارائه تسهیلات به دهیاری‌های کارآفرین منعقد کرده‌ایم تا به این منظور کارآفرینان شناسایی شوند و در روستاها اشتغال ایجاد شود.
معاون امور دهیاری‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور به اقدام مشترک معاونت دهیاری‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور با وزارت کشور نیز اشاره کرد و گفت: کار مشترکی را با وزارت کشور آغاز کردیم و در حال تهیه سند توسعه مناطق محروم با بهره گیری از ظرفیت‌های علمی و دانشگاهی برای ۳۱ شهرستان محروم کشور هستیم. در حقیقت بر اساس شاخص‌های محرومیت، شهرستان‌های محروم شناسایی می‌شوند. یعنی مطالعه تمام شمولی از ابعاد مختلف اجتماعی، اقتصادی منطقه خواهیم داشت و بر اساس پتانسیل‌های منطقه و با توجه به اسناد بالادستی این سند را تهیه خواهیم کرد که مبنای تصمیمات آتی کشور خواهد شد. زیرا می‌خواهیم به سهم خود در تقویت بنیه اقتصادی کشور از ظرفیت خود استفاده کرده و نقش خود را ایفا کنیم و معتقدیم اگر قرار است اتفاقی بیفتد مهمترین عامل تشویق و ترغیب سرمایه گذاران، جوانان و کارآفرینان توسط شوراها و دهیاری‌ها است.
وی تصریح کرد: متاسفانه هماهنگی بین دستگاه‌های متولی این امور برای توسعه روستایی نداریم و این سند می‌تواند جایگاه دستگاه‌های ذی‌مدخل در توسعه روستایی را مشخص کند و همچنین می‌تواند محورهای توسعه را نیز صریحا مشخص کند. ضمن اینکه این سند صرفا یک سند کتابخانه‌ای نیست.
جندقیان در ادامه با اشاره به اینکه ۲۸ دستگاه متولی امور توسعه روستایی در کشور هستند، گفت: سازمان شهرداریها و دهیاری های کشور در راستای همگرایی و هم افزایی تاکنون توانسته است با 24 دستگاه تفاهم‌نامه مشترک منعقد نماید.
جندقیان ادامه داد: ۴۰۰۰ مدرسه متروکه در کشور احصا کردیم و دیدیم که این مدارس بنا به دلایلی خالی از دانش آموزند. به همین دلیل از آموزش و پرورش درخواست کردیم که این مدارس را در اختیار ما قرار دهند تا بتوانیم آنها را به دهسرا تبدیل کنیم. به عبارت دیگر دهسرا همان فرهنگسرا در شهر است که در آنجا می‌توانیم به برگزاری کلاس‌های مختلفی از جمله کلاس‌های ورزشی، مشاوره و یا فضایی برای اشتغال زایی بانوان بپردازیم. همچنین قصد داریم پنج میلیون واحد روستایی در کشور بیمه شوند و تفاهم‌نامه آن را با بنیاد برکت آماده کرده‌ایم و در حال حاضر در حال زمینه سازی این اقدام هستیم.
معاون امور دهیاری‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور اضافه کرد: سه استان آذربایجان شرقی، لرستان، و کرمان را به عنوان پایلوت قرار دادیم و در ۴۶۰ روستا محورهای توسعه را پیدا کرده‌ایم و پس از دسته بندی این محورهای توسعه به مراجع مربوطه و به وزرای مربوطه نامه داده‌ایم که این روستاها می‌توانند در چه عرصه‌هایی فعال باشند.
جندقیان با اشاره به اینکه برای اینکه توسعه روستایی اتفاق بیفتد لازم است پایه‌های اقتصادی و معیشت روستاییان را تقویت کنیم، گفت: برای بررسی عملکرد دهیاری‌ها قراردادی با یکی از دانشگاه‌ها منعقد کردیم و از دانشگاه خواستیم که نهاد دهیاری ما را ارزیابی کند تا بدانیم آیا دهیاری‌های ما موفق بوده‌اند یا خیر که نتایج آن را اعلام خواهیم کرد.
وی در پایان صحبت‌هایش افزود: اگر پنج درصد در مصرف منابع آب صرفه جویی یا مدیر‌یت کنیم حدود سالانه ۵۰۰ هزار هکتار زمین آماده کشت خواهیم داشت که نه تنها موجب کم شدن تنش آبی می شود بلکه موجب اشتغال زایی نیز خواهد شد.


علوی مهر محسن dan repost
روابط عمومی اتحادیه تعاونی های دهیاریهای استان خراسان رضوی:

👈معاون امور دهیاری‌های سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور به همراه مدیران کل حوزه معاونت دهیاری ها به مناسبت 14 تیرماه، روز دهیاری و شهرداری در نشست خبری که در محل این سازمان و با حضور خبرنگاران برگزار شد، اهم سیاست‌ها، برنامه‌ریزی‌ها و اقدامات انجام شده در حوزه دهیاری‌ها را تشریح و به سوالات آنها پاسخ داد.
به گزارش روابط عمومی سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور؛ دکتر سعیدرضا جندقیان معاون امور دهیاری‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور در این نشست اظهار کرد: شکل گیری نهادهای دهیاری در مناطق روستایی نقطه عطف و سرآغازی برای واگذاری امور محلی به خود مردم بود. این قانون در سال ۱۳۷۷ به تصویب مجلس رسید و سال ۸۲ اجرای آن توسط وزارت کشور آغاز شد که از سال ۸۲ تا کنون منشأ تحولات و اقدامات ارزشمندی بوده است و ۱۴ تیر در تقویم رسمی کشور به عنوان روز شهرداری‌ها و دهیاری‌ها نامگذاری شده است.
وی ادامه داد: در تقسیم بندی سلسله مراتب سکونتگاهی اگر روستاها را کوچکترین واحد و شهرهای کلان را بزرگترین واحد بدانیم باید مشخص شود که روستاها در توسعه اقتصاد کشور چه نقشی دارند. بسیاری از کارشناسان توسعه روستایی، نقش روستاها در تولید ناخالص ملی را درک نکرده‌اند.
جندقیان در مورد کاهش جمعیت روستا‌ها مطرح کرد: هر ۵ سال، ۷۰۰ هزار نفر از جمعیت روستا‌ها مهاجرت کرده‌اند و ما باید بنیان‌های اقتصادی مانند اشتغال را برای توسعه و رشد جمعیت روستا‌ها تقویت کنیم.
وی در بخش دیگری از صحبت‌هایش با اشاره به نقشه جمعیتی کشور گفت: در سال ۵۹ جمعیت شهری بیش از جمعیت روستایی بود. در سال‌های بعد جمعیت روستایی به تدریج کم تر شد. کم شدن جمعیت روستایی به دلایلی چون ضعف در اقتصاد بنیانی روستایی، فرار مغزها، افزایش سطح تکنولوژی در شهرها و حضور مراکز اندیشه ورز در عرصه‌های شهری بوده است و اینکه انتظار داشته باشیم جمعیت روستایی پس از اقدامات انجام شده در روستاها بازگردند انتظار درستی نیست؛ زیرا این اقدام یک فرآیند طولانی مدت است و ما باید بهره وری را در روستا بالا ببریم.
وی خاطر نشان کرد: در حال حاضر معیشت غالب روستائیان ما از کشاورزی است و تنها ۱۰ درصد تولید ناخالص ملی را شامل می‌شود، اما به دلیل تولید بسیاری از محصولات روستایی در حاشیه کلانشهر‌ها و به این علت که ۹۵ درصد محصولات کشاورزی مربوط به عشایر است و در عرصه‌های روستایی تولید می‌شود، این درصد بسیار کم است.
وی اظهار داشت: از آغاز تاسیس دهیاری‌ها در کشور از سال ۱۳۸۲ تاکنون، بیش از 15 هزار میلیارد تومان به دهیاری‌های کشور اختصاص یافته است که بیش از 12 هزار میلیارد از آن در دولت یازدهم و دوازدهم توزیع شده است.
معاون امور دهیاری‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور اضافه کرد: یکی از دلایل اصلی که باعث شد در پنج سال گذشته شاهد افزایش چشمگیر اعتبار دهیاری‌ها باشیم تغییر قانون تجمیع عوارض به قانون مالیات بر ارزش افزوده بود. البته ما معتقدیم صرفا با توزیع اعتبارات توسعه روستایی اتفاق نخواهد افتاد.
وی با اشاره به اینکه در کل کشور ۶۲ هزار آبادی داریم که از این تعداد ۳۸ هزار مورد روستا است، اظهار کرد: از این ۳۸ هزار روستا حدود ۳۶ هزار روستا دهیاری در آنجا مستقر شده است که این دهیاری‌ها به عنوان بازوی اجرایی در روستاها هستند.
وی در ادامه گفت: در این دهیاری‌ها حدود 3000 دهیار زن فعال هستند. بنابراین حضور زنان نسبت به دوره‌های قبل در دهیاری‌ها رشد چشمگیری داشته است.
معاون امور دهیاری‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور اظهار کرد: استان‌های خراسان رضوی، مازندران، سیستان و بلوچستان، گیلان به ترتیب دارای بیشترین تعداد دهیار زن هستند و به طور کل از ۱۱۹ هزار نفر عضو شوراهای روستایی ۳۵۴۷ نفر را زنان تشکیل می‌دهند.
به گفته وی، برای اولین بار بودجه‌ای را برای آموزش دهیاران اختصاص یافته است که رقمی معادل شش میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان است که به هر استان متناسب با جمعیت روستایی آن مبلغی برای آموزش دهیاران توزیع می‌شود.
جندقیان در ادامه صحبت‌هایش به اقدامات انجام شده توسط معاونت دهیاری‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور اشاره کرد و گفت: در سال گذشته جلد اول کتاب کارآفرینان برتر روستایی را منتشر کردیم که هدف ما ترویج و نشر ایده‌های کارآفرینی در روستا بود. به عبارت دیگر در گام اول با همکاری استانداری‌ها طرح‌های خلاقانه هر استان را شناسایی کردیم و ۱۱۰۹ طرح کارآفرینی که در کشور به نتیجه رسیده بود احصا و بانک اطلاعاتی آنها را تکمیل کردیم که برای دسترسی عموم مردم در سایت سازمان شهرداری‌ها قرار دادیم.

وی در ادامه گفت: از بین این طرح‌ها ۵۳ طرح را انتخاب و در قالب کتاب به طور مفصل توضیحاتی درباره زندگی کارآفرین، مشکلات و موانع آنها روایت کردیم. امسال نیز قصد داریم این کار را


کریم آباد ۱۴۱۱ dan repost
به مناسبت ۱۴ تیر ((روز دهیار)) گفتگوی زنده تلویزیونی حسن غلامی کریم آباد نماینده دهیاران شهرستان رشتخوار فرداشب ساعت ۲۱ برنامه شب شرقی شبکه خراسان رضوی

@karimabad1411


خیریه کارآفرینان هنرمند رضوی خورشیدباران dan repost
مدیر کل تعاون ، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی در ادامه مطالب خود اعلام داشت : امروز مساله و وظیفه اصلی ما رسمی و پایدار کردن مشاغل خانگی در استان است. وی گفت: پرداختن به مسئله اشتغـال یکی از مهمترین امـوری است که می بایست با جدیت پی گیری و اجرایی شود .

مهندس سنجری در خاتمه گفت: متقاضیان تسهیلات مشاغل خانگی این استان می توانند

⬅️برای ثبت نام به سامانه مشاغل خانگی به آدرس
mashaghelkhanegi.ir.www
مراجعه نمایید.


خیریه کارآفرینان هنرمند رضوی خورشیدباران dan repost
📢📢📢📢خبر مهم

مهندس سنجری مدیر کل تعاون ، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی از ابلاغ 640 میلیارد ریال سهم تسهیلات قرض الحسنه مشاغل خانگی خراسان رضوی در سال جاری خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون ، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی سنجری در رابطه با این خبر عنوان داشت : در راستای اجرای قانون ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی و در جهت توسعه مشاغل خانگی در استان خراسان رضوی مبلغ 640 میلیارد ریال تسهیلات مشاغل خانگی در سال جاری به استان در نظر گرفته شده است که این تسهیلات

🛑در هشت بانک رفاه کارگران، ملت ، تجارت ، صادرات ، توسعه تعاون ، کشاورزی ، مسکن و ملی قابل پرداخت خواهد بود.

🛑 وی ادامه داد این تسهیلات به متقاضیانی اعم از کار آفرینان ، دارندگان مجوز فعالیت های پشتیبانی و افراد مستقلی که طرح آنها منطبق بر ظرفیت و اولویت های استان و مورد تایید دستگاه های اجرایی ذیربط و آماده ورود به بازار کار باشند قابل پرداخت می باشد.


۳۱ خرداد سالگرد شهادت دانشمند آزاداندیش و متفکر دینی نواندیش؛
#دکتر_مصطفی_چمران
مردی که به دنیا پشت پا زد، و سلوک الی الله را طی کرد... ❤️🌷🌹🌷❤️


🌸🍀🌼اَللّهُمَّ اَهْلَ الْکبْرِیاءِ وَ الْعَظِمَة وَ اَهْلَ الْجُودِ وَ الْجَبَرُوتِ وَ اَهْلَ الْعَفْوِ وَ الرَّحْمَةِ...

🔸#عیدفطر، عید پایان یافتن رمضان نیست، عید زایش انسانی نو از خاکسترهای خویشتن خویش است، انسانی که ققنوس وار و دگرباره از خاکستر خویش متولد می شود.

#عیدفطر جشن بیداری است، تلاقی آدمی با فطرت خویش است، ملاقاتی است مقدس با سرچشمه ی خویش.

انسانهای عاشق؛ پس از یک ماه مدیریت خود و کنارزدن پرده های غفلت، روفتن غبار و زنگارهای دل، زدودن خواهش ها و تمایلات، نه گفتن به هوسهای پرتعداد، گذشتن از جلوه آرایی و صیقل دادن روح، چونانندکه سرشت خویش می بینند و مروارید صدف درونشان می شناسند.

#عیدفطر، بر فاتحان عرصه های جهاد با نفس گرامی باد! 🌸🌺🍀🌼


علوی مهر محسن dan repost


پایگاه اطلاع رسانی میراث فرهنگی خراسان رضوی dan repost
♻️ ۸۰ روستای خراسان رضوی ظرفیت بوم گردی دارد

مدیر مرکز کارآفرینی و اشتغال جهاد دانشگاهی مشهد: ۸۰ روستا در خراسان رضوی ظرفیت ایجاد بوم گردی و گردشگری کشاورزی دارد.
@PrRazaviCHTO


فرهادی:
:
​آقای بهرام ناصری فرد، میلیاردر ایرانی​
.او بزرگ ترین نخلستان خصوصی جهان در دشتستان برازجان را که در آن، بیش از 200000 نخل وجود دارد، وقف خیریه نموده است و از خرماهای این نخلستان است که در افطاری های ماه رمضان، از تمام بوشهری ها پذیرایی می شود. او داستان جالبی از زمانی که در فقر زندگی کرده است، بازگو می کند. او مي گويد: " من در خانواده ای بسیار فقیر در روستای شول برازجان زندگی می کردم به حدی که هنگامی که از بچه های مدرسه خواستند که برای رفتن به اردو یک ریال بیاورند، خانواده ام به رغم گریه های شدید من، از پرداخت آن عاجز ماندند. یک روز قبل از اردو، در کلاس به یک سوال درست جواب دادم و معلم من که برازجانی بود، به عنوان جایزه، به من یک ریال داد و از بچه ها خواست برایم کف بزنند. غم وغصه من، تبدیل به شادی شد و به سرعت با همان یک ریال در اردوی مدرسه ثبت نام نمودم. دوران مدرسه تمام شد و من بزرگ شدم و وارد زندگی و کسب و کار شدم و به فضل پروردگار، ثروت زیادی به دست آوردم و بخشی از آن را وارد اعمال خیریه نمودم. در این زمان به یاد آن معلم برازجانی افتادم و با خود فکر می کردم که آیا آن یک ریالی که به من داد، صدقه بود یا جایزه؟! به جواب این سئوال نرسیدم و با خود گفتم: نیتش هرچه بود، من را خیلی خوشحال کرد و باعث شد دیگر دانش آموزان هم نفهمند که دلیل واقعی دادن آن یک ریال، چه بود. تصمیم گرفتم که او را پیدا کنم و پس از جستجوی زیاد، او را یافتم در حالی که در زندگیِ سختی به سر می برد و قصد داشت که از آن مکان کوچ کند. بعد از سلام و احوال پرسی به او گفتم: "استاد عزیز! تو دِین بزرگی به گردن من داری!" او گفت: "اصلاً به گردن کسی دِینی ندارم." من داستان کودکی خود را برایش بازگو نمودم و او به سختی به یاد آورد و خندید و گفت: "لابد آمده ای که آن یک ریال را پس بدهی!" من گفتم: " آری! " و با اصرار زیاد، او را سوار بر ماشین خود نموده و به سمت یکی از ویلاهایم حرکت کردم. هنگامی که به ویلا رسیدم، به استادم گفتم: "استاد، این ویلا و این ماشین را باید به جزای آن یک ریال، از من قبول کنی و مادام العمر حقوق ماهیانه ای نزد من داری. "استاد خیلی شگفت زده شد و گفت: "اما این خیلی زیاد است." من گفتم: "به اندازه آن شادی و سروری که در کودکی در دل من انداختی، نیست." من هنوز هم لذت آن شادی را در درونِ خود احساس می کنم.

​مرد شدن،​
​شاید تصادفی باشد؛​
​اما مرد ماندن ومردانگی کردن ، کار هر کسی نیست​


کریم آباد ۱۴۱۱ dan repost
آینده زیبا از آن کسانی خواهد بود
که زیبایی اهدافشان را باتمام وجود باور دارند
همیشه با اميد لبخند بزنید و بگویید
باور دارم که میشود.

کریم آباد۱۴۱۱

@karimabad1411


بیستم خردادماه روز جهانی صنایع دستی مبارک! 🌸🌺🌼🍀

🔸کانون استانی باشگاههای کشاورزان جوان


کریم آباد ۱۴۱۱ dan repost
توزیع بیش از ۵۰۰ غذای گرم درشب قدردرب منازل اهالی وروزه داران روستای کریم آباد باسپاس ازخیرین گمنام

@karimabad1411

20 ta oxirgi post ko‘rsatilgan.

467

obunachilar
Kanal statistikasi