آموزش گام به گام مقاله وپایان نامه نویسی


Kanal geosi va tili: ko‘rsatilmagan, ko‘rsatilmagan
Toifa: ko‘rsatilmagan


✔از سیر تا پیاز مقاله نویسی و پایان نامه نویسی در کلاس
✔اخبار آزمون دکتری
✔نکات و فنون شرکت در جلسه مصاحبه دکتری و تقویت رزومه
✔اخبار و فرصتهای شغلی
مارا به دوستان خود معرفی کنید .
?مدیر کانال(جهت پاسخگویی به سوالات علمی و مشاوره ):
@Moshavermp

Связанные каналы

Kanal geosi va tili
ko‘rsatilmagan, ko‘rsatilmagan
Toifa
ko‘rsatilmagan
Statistika
Postlar filtri


💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠

اگر کسی از دیگری به نیکی یاد کند، آن خیر و نیکی، به وی باز می‌گردد.
این بدان مانَد که کسى اطراف خانهٔ خود گلزار برپا کند.
پس هر بار نظر كند، گل و گلزار بيند، و دائماً در بهشت باشد.
و چون از یکی بد گفت، آن كس در نظر او مبغوض شد و چون از او یاد کند و خيال او پيش آيد، چنان است كه مار يا كژدم يا خار و خاشاك در نظر او آيد!
پس اکنون که می‌توانی در باغ و گلزار باشى
چرا در ميان خارستان و مارستان مى‌گَردى؟!
همه را دوست بدار تا هميشه در گُلزار و گلستان باشى.

#مولانا



@maghalehpa7102


نکات مربوط به انتخاب موضوع به صورت کلیدی


1🔑-شناسایی و مرور منابع هسته و اصلی: آیا منابع اصلی در حوزه موضوعی کار خود را می شناسید و شمار های اخیر مجلات منتشر شده در رشته خود را مطالعه کرده اید؟
2-🔑جست و جو در پایگاههای موضوعی: آیا در پایگاههای اطلاعاتی ، نمایه نامه ها و چکیده های موضوعی جست و جو کرده اید؟
3-🔑مرور مقالات کنفرانس ها: آیا کنفرانس ها و و همایش های جاری در رشته خود و موضوعات مورد بحث در آنها را میشناسید و آثار ارائه شده در کنفرانس های اخیر رشته خود را دیده اید؟
4-🔑جست و جو در پایگاههای مربوط به پژوهش های در دست اجرا: آیا به شناسایی و جست و جو در پایگاههای اطلاعاتی پژوهش های در دست اجرا در داخل و خارج کشور اقدام کرده اید. بد نیست حین انتخاب موضوع سری به پژوهشکده ها و سازمان های بزرگ بزنید شاید که انها پروپوزال تصویب شده و مورد علاقه شما داشته باشند.
5-🔑 مطالعه پایان نامه های مشابه: در حین انتخاب موضوع حتما یادتون باشه سری به کتابخانه دانشکده تون بزنید و پایان نامه هایی را که به تازگی دفاع شده اند را مرور کنید.
6- 🔑ترسیم نقشه ذهنی: سعی کنید با استفاده از اصلاح نامه ها یک نقشه ذهنی از کار خودتون ترسیم کنید. (در ادامه ان شالله اصلاح نامه ها را خدمتتون معرفی خواهم کرد).
7-🔑مطالعه کتاب های روش تحقیق و مرور زمینه های پژوهشی: سعی کنید کتاب های روش تحقیق در حوزه های مربوطه را مطالعه کنید و زمینه های پژوهشی مورد علاقه خودتون را بهتر بشناسید.
8- 🔑مقایسه مبانی نظری و عملی: قبل از شروع انتخاب موضوع با خودتون فکر کنید و ببینید بیشتر به مباحث نظری گرایش دارید یا موضوعات کاربردی را ترجیح می دهید.
9- 🔑مقایسه رویکرد کمی و کیفی: آیا به رویکرد کمی علاقه مندید یا بیشتر رویکرد کیفی رو می پسندید.
10-🔑انتخاب موضوع های مسئله مدار: آیا در محل کار و تحصیل با مسئله ای روبرو هستید که بتواند مبنای انتخاب موضوع قرار گیرد.

در پایان خدمتتون عرض کنم که وقتی خواستین موضوع انتخاب کنید حتما این ده مورد را برای خود مرور کنید چون کمک زیادی بهتون خواهد کرد.


@maghalehpa7102


معرفی نرم افزار رفرنس نویسی مندلی


یک نرم افزار مدیریت مراجع و شبکه اجتماعی علمی است که به شما در سازماندهی تحقیقات شما و مشارکت با سایر افراد آنلاین در شبکه و نیز پیدا کردن آخرین تحقیقات علمی کمک می کند. این نرم افزار امکانات قوی دارد که در ادامه به معرفی برخی از آن ها پرداخته مي شود.

👈برخی ومزایای نرم افزار رفرنس نویسی مندلی:

👌🏻مرجع دهی

مندلی یک نرم افزار مدیریت مراجع است که قادر به یکپارچه شدن با نرم افزارهای آفیس در محیط های مختلف بوده و می توان با استفاده از آن به سهولت و سرعت اقدام به رفرنس دهی نمود. برای این منظور کافیست پلاگین نرم افزار آفیس مورد نظر خود را از طریق منوی Tools در نرم افزار مندلی نصب کنید تا امکان رفرنس دهی در آفیس برای شما فراهم گردد. همچنین امکان استفاده از بیش از 1000 سبک مرجع دهی نظیر APA، Harvard و IEEE از جمع ویژگی های این نرم افزار است.

👌🏻مطالعه فایل های PDF و یادداشت نویسی در آن ها

در نرم افزار مندلی این امکان فراهم گردیده که شما بتوانید فایل های PDF هر یک از مقالاتی که در بانک اطلاعاتی خود وارد می کنید را به آن پیوست کنید. بدین ترتیب می توانید فایل ها را در خود نرم افزار مشاهده و بر روی آن ها یاداشت بگذارید. همچنین می توانید این یادداشت ها را با سایر افرادی که از این نرم افزار استفاده می کنند به اشتراک بگذارید.

👌🏻افزودن فایل های PDF و سازماندهی آن ها

شما می توانید فایل های PDF را از اینترنت، حافظه کامپیوتر و یا سایر نرم افزار های مدیریت مراجع نظیر اندنوت وارد نرم افزار مندلی کنید. مندلی این قابلیت را دارد که فایل های شما را بازبینی نموده و اطلاعات کتابخانه ای مقالات شما، نظیر عنوان مقاله، نام نویسندگان، نام مجله، سال انتشار و ... را به صورت اتوماتیک از آن استخراج نماید. همچنین به شما این قابلیت را می دهد که بتوانید واژه های کلیدی خود را در متن کلیه مقالات جستجو نمایید.

👌🏻به اشتراک گذاری مقالات و یادداشت ها

شما در مندلی یک حساب خواهید داشت که از طریق آن می توانید مقالات و یادداشت های خود را بین افرادی که می خواهید به اشتراک گذارید. ایجاد برنامه های تیمی، ساخت گروه های مخفی برای انجام پروژه های تحقیقاتی، اطلاع از مقالات اضافه شده توسط سایر اعضای تیم و امکانات کم نظیر دیگر، از جمله ویژگی های مندلی می باشد.

👌🏻جستجوی مقالات و گروه های عمومی

مندلی این امکان را به شما می دهد تا گروه های علمی عمومی را جستجو و از اطلاعات آن ها استفاده کنید و یا همکاران علمی جدیدی در سراسر دنیا برای کارهای تحقیقاتی خود جستجو کنید. همچنین مندلی قابلیت جستجوی تمام متن میلیون ها مقاله علمی را برای شما فراهم ساخته است.


@maghalehpa7102


✅ تفاوت بین #پایان_نامه کارشناسی ارشد و #رساله_ی دکتری

🔺در برخی از دانشگاه‌ها بین رساله و پایان‌نامه تفاوتی قائل نیستند. اما بین این دو واژه تفاوت وجود دارد. معمولاً واژۀ پایان‌نامه یا تز برای درجۀ کارشناسی‌ارشد (Master) بیان می‌شود و رساله یا دیزرتیشن برای درجۀ دکتری (PhD).

🔺در پایان‌نامۀ کارشناسی‌ارشد، دانشجو برای اولین بار به‌طور جدی کار پژوهشی خود را آغاز می‌کند. از دانشجو انتظار می‌رود به اصول روش تحقیق توجه کند و پژوهش او از اصالت و نوآوری (Orginality) برخوردار باشد.

🔺در حالی که در رسالۀ دکتری از دانشجو انتظار می‌رود نه تنها باید پژوهش او از اصالت و نوآوری برخوردار باشد، بلکه باید اندیشه‌ها، تفسیرها، و تحلیل‌های خود را دربارۀ هرگونه اطلاعات گردآوری شده، بیان کند. در واقع حضور اندیشه‌های خود پژوهشگر در رسالۀ دکتری برجسته است. در نهایت در رسالۀ دکتری پژوهشگر باید بتواند نظریه‌ای جدید یا ناقض یا تأییدکنندۀ نظریات پیش از آن را ارائه دهد.

🎓مرجع مقاله نویسی و پایان نامه👇
🆑 @maghalehpa7102


اگر بدانيد مردم هزار بار بيشتر
به يك سردرد معمولى خود
اهميت مى دهند تا
به خبر مرگ من و شما،
ديگر نگران نخواهيد شد كه
درباره شما، چه فكرى مى كنند ...!


#دیل_کارنگی

📚 @maghalehpa7102


📝 توضیحات مربوط به انتخاب روش تحقیق


🎓مرجع مقاله نویسی و پایان نامه👇
🆑 @maghalehpa7102


✍ نکات ویرایشی در نگارش مقاله / پایان نامه

🔹در متن مقالات و یا پایان نامه تون از فعل های اول شخص مفرد یا جمع استفاده نکنید، و فعل ها رو مجهول کنید. مثلا به جای " در این پژوهش سعی خواهیم کرد..." از عبارت " این پژوهش سعی دارد..." استفاده کنید.

🔹هنگام استفاده از منابع درون متنی، بعد از ذکرمنبع، نقطه بگذارید نه قبل از آن. مثلا : بین خلاقیت و هوش هیجانی ارتباط معنا داری وجود دارد (حسینی و همکاران، 1390).

🔹جاهایی در متن که به ویرگول یا نقطه ویرگول احتیاج هست، بعد درج آن یک فاصله ایجاد کنید، قبل از آن لازم نیست.

🔹 تو رفتگی ابتدای هر پاراگراف رو رعایت کنید.

🔹فاصله های اضافی رو حذف کنید و از نیم فاصله ( Ctrl + خط تیره) استفاده کنید. خصوصا هنگام جمع بستن، نشانه های جمع رو با استفاده از نیم فاصله جدا بنویسید. مثلا : کتاب ها به جای کتابها. همچنین حروف فعل های مضارع (می / نمی ) هم جدا از فعل نوشته شود.

🔹سعی کنید نشانه های جمع مثل "ها"، به ابتدای خط بعدی منتقل نشود و یا حروف فعل های مضارع (می / نمی ) انتهای خط جا گذاشته نشود. با کنترل فاصله بین حروف و کلمات این اتفاق نخواهد افتاد.

🎓مرجع مقاله نویسی و پایان نامه👇
🆑 @maghalehpa7102


حق چاپ و تکثیر و مالکیت نتایج

در اين برگ دانشجو اعلام مي کند که کلیه حقوق پايان نامه متعلق به دانشكده بوده و هر گونه کپي و استفاده از آن تنها با اجازه نويسنده مجاز است ( طبق نمونه زیر نوشته می شود)

نمونه متن فرم حق طبع ونشر و مالکیت نتایج :

✅ حق چاپ و تكثیر اين پايان نامه متعلق به نويسنده آن مي باشد. هرگونه کپي برداری به صورت کامل پايان نامه يا بخشي از آن تنها با موافقت نويسنده يا کتابخانه دانشكده ........ دانشگاه ..... مجاز مي باشد.

✅ضمنا متن اين صفحه نیز بايد در نسخه تكثیر شده وجود داشته باشد.

✳️کلیه حقوق معنوی اين اثر متعلق به دانشگاه ............... مي باشد و بدون اجازه کتبي دانشگاه به شخص ثالث قابل واگذاری نیست.

✅همچنین استفاده از اطلاعات و نتايج موجود در پايان نامه بدون ذکر مرجع مجاز نمي باشد.


البته این صفحه در همه پایان نامه ها معمولا وجود ندارد و به فرمت دانشگاه بستگی دارد.


@maghalehpa7102


سخت ترین درس این است که یاد بگیرید چه زمانی باید کاری را شروع کرده و چه زمانی آن را به پایان برسانید.

#ساتیا_نادلا

@maghalehpa7102


✅نکاتی پیرامون هزینه #چاپ #مقاله در #مجلات

با توجه به نیاز های مالی مجلات برای بقای خود، استفاده از روش های درآمد زایی یک امر طبیعی می باشد. بسیاری از مجلات علمی به سازمان ها و یا دانشگاه های معتبر جهانی وابسته هستند و ضمن دریافت بودجه چاپ مقالات را بصورت رایگان انجام می دهند، در مقابل نیز مجلات غیر وابسته و یا غیر وابسته مالی نیز با دریافت مبلغی جهت چاپ و داوری مقاله و از سوی دیگر دریافت هزینه دسترسی به نسخه کامل مقالات (Full Text) نسبت به تامین منابع مالی خود اقدام می نمایند.

🎯هزینه هایی که از محققان جهت چاپ مقالات در نشریات دریافت می گردد معمولا با عنوان های زیر می باشد.

1⃣هزینه رسیدگی به مقالات یا Processing Fee یا Submission Fee

2⃣هزینه دسترسی رایگان یا Open Access ، با پرداخت این هزینه مقاله شما بصورت رایگان در دسترس عموم قرار خواهد گرفت و مجله بابت دسترسی به این مقاله وجهی دریافت نخواهد کرد. این گزینه ضمن اجازه دسترسی ساده تر به مقاله شما، شانس ارجاعات (Citation) را افزایش می دهد.

3⃣هزینه داوری سریع، گاهی زمان رسیدگی به مقالات بصورت عادی بین 3 تا 6 ماه بطول می انجامد، در چنین مواردی مجلات با دریافت هزینه ای بابت داوری سریع در زمان کمتری به مقالات رسیدگی خواهند کرد. لطفا دقت فرمایید داوری سریع به معنی پذیرش مقاله شما در مجله نمی باشد!

4⃣هزینه انتشار، گاهی مجلات پس از تایید مقالات هزینه ای بابت چاپ مقاله نیز بصورت جداگانه دریافت می کنند.

🎓مرجع مقاله نویسی و پایان نامه👇
🆑 @maghalehpa7102


انواع سطوح پذیرش مقالات کنفرانسی


🎓مرجع مقاله نویسی و پایان نامه👇
🆑 @maghalehpa7102


#قانون_کارما

به افکار خوب بیندیش،
چیزهای خوب بگو،
کارهای خوب در قبال دیگران انجام بده،
همه چیز به سوی تو باز می گردد...


👉🏻 @maghalehpa7102


✍🏻مختصری از 5 نمونه‌ی اصطلاح علمی در #مقاله_نویسی

🔹1- Impact Factor
🔍شاخص ضریب تاثیر نشان می‌دهد که مقالات یک مجله به صورت متوسط چه میزان در شکل گیری مقالات علمی دیگر موثر هستند...

🔹2- Desk Rejection
🔍وقتی که مقاله مان را به مجله ای ارسال می‌کنیم، اول از همه این مقاله توسط سردبیر مجله مورد بررسی قرار می‌گیرد. سردبیر دو مساله مهم را چک می کند...

🔹3- Cover Letter
🔍نامه ایست که به مقاله پیوست می‌شود و هدف از آن دادن یک توضیح مختصر اما جامع راجع به کار انجام شده است...

🔹4- Volume
🔍مثلا عدد ۱۸ بود، نشان دهنده ولیوم یا دوره یا جلد است. در بیشتر مجلات هر ساله فقط یک جلد چاپ می‌کنند...

🔹5- Issue
🔍مثلا عدد ۶ نشان دهنده ایشو یا شماره مجله است. معمولا مجلات در هر سال چندین شماره را چاپ می‌کنند...

🎓 مرجع پایان نامه و مقاله👇
🆑 @maghalehpa7102


گاهی در نگارش مقالات، پژوهشگران کارهایی انجام می‌دهند که غیراخلاقی هستند و خود از آنها غافل هستند.


🎓مرجع مقاله نویسی و پایان نامه👇
🆑 @maghalehpa7102


✅ در نوشتن مقدمه مقاله باید از چندین کار اجتناب کنیم

📚 در نوشتن مقاله کارهای زیادی باید انجام شود تا مقاله تکمیل شده یک مقاله شود ولی گاهی اشتباهاتی باعث می شود که کیفیت مقاله کاهش یافته و چاپ آن در مجلات معتبر غیر ممکن شود. بعضی از این اشتباهات به این صورت می باشد:

1️⃣اشتباه اول : نخست اینکه مقدمه جای درد دل کردن نیست. به این معنی که باید یک راست برویم سر اصل مطلب و حاشیه نرویم.

2️⃣اشتباه دوم: اشتباه دیگر در مقدمه این است که مسایل بدیهی و پایه ای را بیش از حد توضیح بدهیم. باید توجه کنیم که مخاطب اصلی مقالات علمی ،متخصصین حوزه تحقیقاتی ما هستند . فقط مواردی را بیان کنیم که به طرح موضوع و نشان دادن ضرورت آن و اهمیت مقاله کمک می کند.

3️⃣اشتباه سوم: این اشتباه از دو اشتباه بالا مهمتر است این است که شتاب در کار نداشته باشیم که این عامل در این مورد باعث می شود که اشتباهات تایپی و نگارشی و ... در مقاله داشته باشیم.

4️⃣اشتباه چهارم: ساختار نگارشی و گرامری مقاله را رعایت نکنیم.

🎓مرجع مقاله نویسی و پایان نامه👇
🆑 @maghalehpa7102


هدف اصلی ما در زندگی کمک به ديگران است. اگر نمی توانيد به آنها کمک کنيد حداقل آزار نرسانيد.


#دالای_لاما

📚 @maghalehpa7102


#آموزشی

✍🏻نکات مربوط به انتخاب موضوع به صورت کلیدی

1🔑-شناسایی و مرور منابع هسته و اصلی: آیا منابع اصلی در حوزه موضوعی کار خود را می شناسید و شمار های اخیر مجلات منتشر شده در رشته خود را مطالعه کرده اید؟
2-🔑جست و جو در پایگاههای موضوعی: آیا در پایگاههای اطلاعاتی ، نمایه نامه ها و چکیده های موضوعی جست و جو کرده اید؟
3-🔑مرور مقالات کنفرانس ها: آیا کنفرانس ها و و همایش های جاری در رشته خود و موضوعات مورد بحث در آنها را میشناسید و آثار ارائه شده در کنفرانس های اخیر رشته خود را دیده اید؟
4-🔑جست و جو در پایگاههای مربوط به پژوهش های در دست اجرا: آیا به شناسایی و جست و جو در پایگاههای اطلاعاتی پژوهش های در دست اجرا در داخل و خارج کشور اقدام کرده اید. بد نیست حین انتخاب موضوع سری به پژوهشکده ها و سازمان های بزرگ بزنید شاید که انها پروپوزال تصویب شده و مورد علاقه شما داشته باشند.
5-🔑 مطالعه پایان نامه های مشابه: در حین انتخاب موضوع حتما یادتون باشه سری به کتابخانه دانشکده تون بزنید و پایان نامه هایی را که به تازگی دفاع شده اند را مرور کنید.
6- 🔑ترسیم نقشه ذهنی: سعی کنید با استفاده از اصلاح نامه ها یک نقشه ذهنی از کار خودتون ترسیم کنید. (در ادامه ان شالله اصلاح نامه ها را خدمتتون معرفی خواهم کرد).
7-🔑مطالعه کتاب های روش تحقیق و مرور زمینه های پژوهشی: سعی کنید کتاب های روش تحقیق در حوزه های مربوطه را مطالعه کنید و زمینه های پژوهشی مورد علاقه خودتون را بهتر بشناسید.
8- 🔑مقایسه مبانی نظری و عملی: قبل از شروع انتخاب موضوع با خودتون فکر کنید و ببینید بیشتر به مباحث نظری گرایش دارید یا موضوعات کاربردی را ترجیح می دهید.
9- 🔑مقایسه رویکرد کمی و کیفی: آیا به رویکرد کمی علاقه مندید یا بیشتر رویکرد کیفی رو می پسندید.
10-🔑انتخاب موضوع های مسئله مدار: آیا در محل کار و تحصیل با مسئله ای روبرو هستید که بتواند مبنای انتخاب موضوع قرار گیرد.
🎤در پایان خدمتتون عرض کنم که وقتی خواستین موضوع انتخاب کنید حتما این ده مورد را برای خود مرور کنید چون کمک زیادی بهتون خواهد کرد.

🎓مرجع مقاله نویسی و پایان نامه👇
🆑 @maghalehpa7102


♒️ پنج سایت مقایسه تفاوت های دو نوشته انگلیسی 👇

copyleaks.com/compare
diffchecker.com/diff
text-compare.com
quickdiff.com
countwordsfree.com/comparetexts

🎓مرجع مقاله نویسی و پایان نامه👇
🆑 @maghalehpa7102


تدوین چکیده خوب، اهمیت زیادی دارد. اكثر خوانندگان پس از مطالعه چكيده، درباره مطالعه متن مقاله و ارجاع به آن تصمیم می‌گیرند.


🎓مقاله نویسی و پایان نامه در👇
🆑 @maghalehpa7102


#آموزش

⭕️چرا مقاله من پذیرفته نشد؟ (دلایلی که باعث رد شدن یک مقاله از سوی داوران ژورنال می شود)

📚شاید شما هم با این مشکل برخورد کرده باشید: با زحمت و دردسر فراوان و بعد از چند ماه مطالعه و بررسی و پژوهش، مقاله ای را آماده می کنید؛ اما بعد از فرستادن مقاله، با این جمله ناامیدکننده مواجه می شوید: «مقاله شما پذیرفته نشد»

📍اما چرا این اتفاق می افتد؟ …
آمارها نشان می دهد در ۷۰ درصد موارد، علت عدم پذیرش یک مقاله، نه به خاطر فقدان کیفیت علمی آن، بلکه به خاطر عدم رعایت برخی اصول نگارشی یا ویرایشی بوده است.

لطفا به این موارد دقت کنید:
برخی از مهم ترین دلایل عدم پذیرش چکیده یک مقاله در نشریات علمی به شرح زیر است:
۱) ابهام در موضوع مقاله و وجود تعداد زیاد مقالات مشابه پیشین
۲) عدم تبیین زمینه اصلی تحقیق
۳) نمونه گیری نامناسب
۴) عدم رعایت اصول مقاله نویسی مورد نظر نشریه
۵) عدم ذکر صحیح ارقام آماری
۶) فقدان بحث و پرداختن به نتایج
۷) چکیده های خیلی کوتاه و خیلی زیاد
۸) بی دقتی در تهیه متن (غلط تایپی، اشتباهات متن)
۹) عدم ارتباط موضوع مقاله با رویکرد نشریه

🎓مرجع مقاله‌نویسی و پایان نامه👇
🆑 @maghalehpa7102

20 ta oxirgi post ko‘rsatilgan.

2 885

obunachilar
Kanal statistikasi