مشق ما


Kanal geosi va tili: ko‘rsatilmagan, ko‘rsatilmagan
Toifa: ko‘rsatilmagan


«مشق ما» رسانه دبیرخانه مقابله با فقر و نابرابری آموزشی است. مسئله ما فقر آموزشی است و چشم‌انداز ما اصلاح نظام آموزشی در جهت منافع عمومی به ویژه گروه‌های کم‌صدای جامعه است.
سایت: mashghma.ir
ایمیل: education.poverty.action@gmail.com

Связанные каналы

Kanal geosi va tili
ko‘rsatilmagan, ko‘rsatilmagan
Toifa
ko‘rsatilmagan
Statistika
Postlar filtri


دبیرخانه مقابله با فقر و‌ نابرابری آموزشی برگزار می‌کند؛

نشست بررسی بودجه آموزش و پرورش

سخنران:

دکتر عطیه وحیدمنش،

استاد دانشگاه تهران و محقق اقتصاد آموزش

🗓زمان: سه‌شنبه ۱۳ دی ماه

⏰ساعت ۱۴-۱۶

📍مکان: خیابان طالقانی، بعد از تقاطع ولیعصر، پ ۴۴۰ ، دانشگاه علمی کاربردی خانه کارگر


🔗در صورت تمایل به حضور آنلاین روی لینک زیر کلیک کنید:

https://www.skyroom.online/ch/khanehkargar/jalasate10

@mashghemaa
mashghma.ir
#نشست_آموزشی




🔸یک وزارتخانه بی‌‏انگیزه

📍کسانی که دغدغه ایران را دارند، نمی‌‌توانند نسبت به مسائل آموزش‌‌و‌‌پرورش بی‌‌تفاوت باشند. سرنوشت حال و آینده کشورمان در مدرسه‌‌ها رقم می‌‌خورد. گفت‌‌وگوی اجتماعی پیرامون مسائل نظام آموزشی کشور، یک‌‌ضرورت است.

علی اصغر فانی از کسانی است که بر نظام آموزش و پرورش کشور تسلط دارد. کتاب فراتجربه (ناشر عابد 1390 چاپ پنجم) خاطرات علی اصغر فانی است.
خواندن این کتاب و نشستن پای سخنان فانی بسیار توصیه شده است.

باید کتاب او را خواند تا نه‌‌تنها به مسائل آموزش‌‌ و‌‌ پرورش ایران در نیم‌‌قرن اخیر واقف شویم، بلکه با نسلی از مدیران کشور که از پایین‌‌ترین سطح، کار خود را آغاز کردند و سال‌ها برای اصلاح آن بخش تلاش کردند، آشنا شویم.

این گفتگوی خواندنی را در پیوند زیر بخوانید.
https://b2n.ir/MASHGHEMA1

#نظام_آموزشی
#گفت‌وگو
mashghma.ir
@mashghemaa


‍ همگرايي براي مقابله با فقر و نابرابري آموزشي

علی ربیعی- احمد میدری

📍مقابله با فقر و نابرابري آموزشي يك هدف و يك وسيله است. هدف است زيرا كرونا بيشترين و عميق‌ترين تاثير خود را بر نظام آموزشي به جاي گذاشته و فقر و نابرابري آموزشي پس از كرونا به‌شدت افزايش يافته است اگر براي مقابله با آن اقدام جدی صورت نگيرد وضعيت نيروی كار و نسل آينده در ايران و جهان، بدتر از نسل كنونی است. هنوز در ايران و جهان، آموزش مهم‌ترين ابزار خروج از فقر است. شايد براي ۵ درصد ثروتمند سرمايه‌‌هاي مالي عامل تعيين‌كننده باشد اما براي مابقي جمعيت سطح آموزش عامل مهم منزلت اقتصادی و اجتماعی است. عدالت آموزشی از آرمان‌های انقلاب مشروطه و قانون اساسی جمهوری اسلامی است.

🔸 نابرابری آموزشی در حال افزايش است و موجب نگرانی همگان شده است. در دنياي ديجيتال شده امروز تنها با آموزش مستمر مي‌توان از فقر نيروي كار جلوگيري كرد. اما جدا از هدف بودن مقابله با فقر و نابرابري آموزشي اقدام ملي براي تحقق اين هدف يك وسيله است. جامعه ايران مانند همه جوامع داراي شكاف‌هاي سياسي و اجتماعي است. شايد آنچه در ايران متفاوت است متاثر از انقلاب اسلامي شكاف‌هاي سياسي بيشتر رخ مي‌نمايد. تغيير ساختارهاي سياسي نيازمند يك دوره زماني طولاني براي همگرايي نيروهاي سياسي است. فعال بودن شكاف‌هاي سياسي در ايران به يك واقعيت مسلم و پذيرفته‌شده سياسي تبديل شده است. واگرايي يا حتي فعال ماندن اين وضعيت پرهزينه است و موجب بي‌ثباتي‌هاي مختلف مي‌شود.

🔸 جريان‌هاي سياسي با همه اختلاف‌هاي‌شان دردها و اهداف مشترك دارند. بدون ترديد همه جريان‌هاي سياسي نگران فقر و نابرابري آموزشي و ساير اشكال فقر و نابرابري هستند. اقدام مشترك براي مقابله با فقر و نابرابري سازوكار مهمي براي تبديل واگرايي‌ها به همگرايي‌هاست. در بسياري از كشورهاي جهان احزاب مخالف دفاتر مشترك بين حزبي و مطالعات مشترك دارند. توافق در عين رقابت يا اختلاف امري رايج است و ما نيز راهي به جز آن نداريم.

🔸بخش مهمي از نيروهاي اجرايي در طيف‌هاي مختلف سياسي كه ديگر كار اجرايي ندارند و در دانشگاه يا نهادهاي مدني مشغول به كار هستند مي‌توانند دور يكديگر جمع شوند و براي حل مشكلات مشترك كار كنند. تبديل امور سياسي به امور اجتماعي در كشورهاي مختلف براي تبديل واگرايي سياسي به همگرايي‌ها راهگشا بوده است. بزرگ‌ترين كاركرد پاراديم دولت رفاه شايد همين تغيير امور سياسي به امور اجتماعي باشد. تا زماني كه منافع طبقه كارگر در جهان امري سياسي بود و راه آن مبارزه طبقاتي و تسخير طبقه حاكمه تصور مي‌شد چهره نظام سرمايه‌داري هر روز خونين‌تر مي‌گشت. در اين ميان جرياني متولد شد كه تحقق منافع كارگران را نه مبارزه بلكه مصالحه طبقاتي مي‌دانست... اين تغيير رويكرد اطمينان را به طبقه حاكمه برگرداند و منفذ جديدي براي تحقق منافع نيروي كار به وجود آورد.

🔸در ايران امروز نيز مقابله با اشكال فقر را بايد در ساختار سياسي موجود جست‌وجو كرد و مصالحه نيروهاي سياسي بر سر منافع مشترك از جمله مقابله با فقر و نابرابري آموزشي امري ممكن و مطلوب است.

#فقر_آموزشی
@mashghemaa
Mashghma.ir

https://s2.uupload.ir/files/untitled_7.001_t4kr.jpeg

4 ta oxirgi post ko‘rsatilgan.

7

obunachilar
Kanal statistikasi