یادداشتهای محسن قاسمی


Kanal geosi va tili: ko‘rsatilmagan, ko‘rsatilmagan
Toifa: ko‘rsatilmagan


? حسابدار
? مُعَلِّمِ حسابداری
❤ عاشقِ خانواده‌ام
?? عاشقِ ایران
✍ و عاشقِ نوشتن
اینستاگرام: www.instagram.com/mohsen_ghasemee

Связанные каналы

Kanal geosi va tili
ko‘rsatilmagan, ko‘rsatilmagan
Toifa
ko‘rsatilmagan
Statistika
Postlar filtri


یادداشتهای محسن قاسمی dan repost
Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
🎙 بیانیه نخستین روز نخست وزیری زنده یاد دکتر محمد مصدق و تاکید بر آرمان های نهضت ملی شدن صنعت نفت ایران

🎥 از مُستندِ تاریخیِ «آقای نخست‌وزیر»، خرید از سینما مارکت: https://goo.gl/ClRwFt
▫️


یادداشتهای محسن قاسمی dan repost
▫️«نهضت ملّی شدن صنعت نفت و رنسانس حسابداری در ایران»، یادداشتی به مناسبت فرارسیدن 66امین سالگرد ملّی شدن صنعت نفت ایران: http://iica.ir/news/iica-news/3423-9512291
▫️


🍀🌺🍀🌸🍀🌼🍀
🌺🍀🌸🍀
🍀🌼
🌸
🍀
برآمد باد صبح و بوی نوروز
به کام دوستان و بخت پیروز
مبارک بادت این سال و همه سال
همایون بادت این روز و همه روز


به نام پروردگار یکتا

فرارسیدن سال نو را به شما و خانواده گرامیتان شادباش می گویم و برایتان سالی پربار، همراه با تندرستی و شادکامی، و سرشار از کامیابی روزافزون آرزومندم.

ارادتمند
محسن قاسمی
🍀
🌸
🍀🌼
🌺🍀🌸🍀
🍀🌺🍀🌸🍀🌼🍀


انجمن حسابداران خبره ایران dan repost
Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
🎞 نسخه کم‌حجم (برای موبایل) فیلم مستند "آقای حسابدار: زمانه و زندگی حسن سجادی‌نژاد"

▫️نسخه باکیفیت‌تر این فیلم در کانال انجمن در آپارات در دسترس است: www.aparat.com/v/hsFza
▫️
▫️
🇮🇷 [ @IICA_IR ]


انجمن حسابداران خبره ایران dan repost
Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
🎞 بخشی از توضیحات محسن قاسمی (دبیرکل) قبل از نمایش فیلم مستند "آقای حسابدار: زمانه و زندگی حسن سجادی‌نژاد"

▫️فیلم کامل این توضیحات در کانال انجمن در آپارات در دسترس است: www.aparat.com/v/rJv4O
▫️


مجله حسابدار - HESABDAR dan repost
🔴 «گسترش تحصيلات تکميلي در حسابداري ايران: راه يا بيراهه» | محسن قاسمي، دبیرکل انجمن حسابداران خبره ایران، مجله حسابدار (ماهنامه انجمن حسابداران خبره ایران)، شماره 311 و 312، اسفند 1396 و فروردین 1397، صص 6-4، دانلود: http://iica.ir/files/iica/HESABDAR/1396/311/HESABDAR_No_311__312_1396_12_1397_12_pp_04_06_Editorial_By_Mohsen_Ghasemi.pdf
▫️
▫️
🇮🇷 [ @HESABDAR_IICA_IR ]


🔴 دورخیز حرفه حسابداری برای ورود به زندگی شخصی آدمها

▫️| @mohsen_ghasemee


🔴 جامعه دانشجویان حسابداری:
⭕️ بزرگترین جامعه دانشجویی ایران
🎙پیوند فایل صوتی برنامه رویش: t.me/podcast_iica_ir/26

▫️ | @mohsen_ghasemee


📻 برنامه «رویش» (رادیو اقتصاد)، با موضوع "مشاغل حسابداری و حسابرسی و اهمیت آنها در اقتصاد" پنجشنبه، 12 بهمن 1396، ساعت 8 تا 9 صبح، با حضور محسن قاسمی، دبیرکل انجمن حسابداران خبره ایران

▫️




❄️ برف
❄️ و نوستالژی کودکی ما

▫️ | @mohsen_ghasemee


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
🔴 هشدار زنده‌یاد مصطفی علیمدد درباره تکرار اشتباه تاسیس جامعه حسابداران رسمی تحت کنترل دولت

▫️۲۳ آبان ۱۳۷۵، چهارمین سمینار سراسری حسابداری ایران، انجمن حسابداران خبره ایران

▫️| @mohsen_ghasemee


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
🔴 درد دل‌های زنده‌یاد دکتر غلامرضا اسلامی بیدگلی در سخنرانی ایرادشده در شانزدهمین سمینار انجمن حسابداران خبره ایران (۱۳ و ۱۴ دی ۱۳۷۹) - فیلم کامل: www.aparat.com/v/RwUcA

▫️ @mohsen_ghasemee


🔴 بازارِ داغِ فروشِ عنوانِ
⭕️ چهره ماندگار

▫️ | @mohsen_ghasemee


🔴 دانش‌جویی یا نمره‌جویی؟!
⭕️ مسئله این است!

▫️ | @mohsen_ghasemee


🔴 حسابداران زن و انتخابات شورای عالی انجمن حسابداران خبره ایران

✍ 26 دی 1396، مجمع عمومی عادی سالانۀ اعضای انجمن حسابداران خبرۀ ایران در تالار جابر بن حیان دانشگاه تربیت مدرس برگزار خواهد شد. مطابق روال هر سال، یکی از بااهمیت‌ترین – اگر نگوییم مهم‌ترین -  دستور جلسه این مجمع، انتخاب سه عضو جدید شورای عالی است.

✍ شورای عالی، به عنوان عالی‌ترین رکن راهبری انجمن، متشکل از نُه (9) عضو است که توسط اعضای حاضر در مجمع عمومی عادی سالانه به مدت سه سال به این سمت انتخاب می‌شوند. نکته قابل توجه نیز این است که، در شورای عالی انجمن، هر سال دوره عضویت سه عضو (از نُه عضو) پایان می‌پذیرد و سه عضو منتخب جدید جایگزین آنان می‌شوند؛ و این رویه هر سال برقرار است.

✍ انجمن حسابداران خبرۀ ایران همانند قریب به اتفاق تشکّل‌های حرفه‌ای، دانشگاهی و صنفی فعّال در زمینه‌های تخصصی گوناگون، در ایران و در بیش‌تر کشورهای جهان، یک نهاد "مَردمحور" (مُذَکَّرمحور) است. با این که طی سال‌های اخیر - در انجمن - همواره درصد رشد اعضای زن در مقایسه با مردان بیش‌تر بوده است، و هم اینک نیز قریب به 900 حسابدار زن از سرتاسر کشور عضو انجمن هستند، ولی همچنان قریب به 90 درصد اعضای انجمن را مردان تشکیل می‌دهند. البته از این جنبه، اوضاع انجمن نسبت به اغلب تشکّل‌های دیگر به مراتب مناسب‌تر است.

✍ با این حال، از بدو تأسیس انجمن (2 اسفند 1351) تا کنون، همواره مشارکت زنان عضو انجمن در ارکان مختلف آن بسیار کم‌فروغ و انگشت‌شمار بوده است. بنیان‌گذاران انجمن (34 نفر) و نخستین اعضای شورای عالی همگی از بین مردان بودند. در بین 175 عضو تشکیل‌دهندۀ نخستین فهرست اعضای انجمن نیز تنها نام چهار زن (حدود 2 درصد)، از جمله، فریده خلعت‌بری، فرنگیس داوران، مه‌بانو درکه‌ای، و ناهید مظفریان، دیده می‌شود. البته فریده خلعت‌بری، علاوه بر حضور در این فهرست چهار نفره، مشارکتی ممتاز و ماندگار نیز در تاریخ انجمن داشته است، و در بخش زنانۀ تاریخ انجمن همچون ستاره‌ای پرفروغ و درخشان است. او نخستین سردبیر نشریۀ انجمن حسابداران خبرۀ ایران (دورۀ قدیم "مجلۀ حسابدار") بود، که از پاییز 1355 تا زمستان 1357 در دوازده شمارۀ بسیار ارزشمند منتشر شد. در این دوازده نشریه، بخش بسیار بااهمیتی از تاریخ انجمن و حسابداری ایران مستند شده است و از این حیث ارزشی بی‌بدیل دارد. او همچنین، در همان سال‌های نخست بنیان‌گذاری انجمن، یکی از دو حسابرس و بازرس انجمن نیز بود و امضایش در گزارش‌های حسابرسی آن سال‌های انجمن به چشم می‌خورد.

✍ ولی حتی خلعت‌بریِ استثناء و فعّال نیز هرگز به شورای عالی انجمن راه نیافت. در تمام چهل و پنج سالی که از عمر انجمن می‌گذرد، تنها سه زن، شامل، زهرا مطلب‌زاده، ژانت نصیری، و فریده شیرازی موفق به عضویت در شورای عالی انجمن شدند. این عدّه، در مقایسه با بیش از صد مردی که طی این سال‌ها به عالی‌ترین رکن راهبری انجمن راه یافته‌اند، نشان‌دهندۀ سهمی کمتر از دو، سه درصد است. این مشارکت ناچیز در ادارۀ انجمن، حتی با درصد زنان عضو انجمن (حدود  ده درصد) نیز تناسب ندارد و به مراتب کم‌تر از آن است. افزون بر این، طی این پنج دهه، در هیچ کدام از ارکان دیگر انجمن نیز، از جمله، جایگاه دبیرکل، هیئت تحریریه مجله حسابدار، هیئت امناء و شورای مدیریت مرکز آموزش حسابداران خبره و جایگاه مدیر اجرایی آن شاهد مشارکت هیچ زنی نبوده‌ایم.

✍ در این جا قصد ندارم به چرایی مشارکت کم‌فروغ زنان در ادارۀ انجمن بپردازم. ولی از آن‌جا که باور قلبی دارم که میزان مشارکت زنان در هر نهاد و جامعه‌ای، از جمله، نهادِ انجمن و جامعۀ حسابداران ایران، یکی از برجسته‌ترین نشانه‌های توسعه‌یافتگی آن نهاد و جامعه است، صمیمانه امیدوارم در مجمع امسال و مجامع سال‌های آینده شاهد حضور پررنگ و موفقیت زنان توانمند عضو انجمن در راهیابی به عالی‌ترین رکن راهبری انجمن باشیم.

▫️| @mohsen_ghasemee


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
🎞 فیلمی کوتاه درباره رُمان
✍ "در جست‌وجوی زمان از دست رفته"
▫️مارسل پروست
▫️بلندترین رُمان تاریخ ادبیات
▫️با 1.267.069 کلمه در 7 جلد
▫که طی 14 سال به زبان فرانسوی نوشته شده است.

▫️| @mohsen_ghasemee


🔵 آقای حسابدار

▫️به مناسبت رونمایی از تمبر یادبود «15 آذر روز حسابدار» منقّش به چهرۀ زنده‌یاد استاد حسن سجادی‌نژاد در چهارمین همایش بزرگداشت روز حسابدار، 21 آذر 1396، اصفهان

▫️ | @mohsen_ghasemee


انجمن حسابداران خبره ایران dan repost
Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
🔴 رونمایی از تمبر یادبود «15 آذر روز حسابدار»، منقش به تصویر زنده‌یاد حسن سجادی‌نژاد، توسط مدیرکل پست استان اصفهان - سه‌شنبه، 21 آذر 1396، چهارمین همایش بزرگداشت روز حسابدار (اصفهان)

▫️ | @IICA_IR


🔴 تاثیرات متقابل توسعه صنعتی و توسعه حرفه حسابداری در ایران
⭕️ به بهانه گرامیداشت یاد و خاطره زنده‌یاد تازه درگذشته، دکتر رضا نیازمند
goo.gl/hqbDfZ
✍️ روز گذشته، زنده‌یاد دکتر رضا نیازمند، بنیانگذار سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) درگذشت. وی در طول دوران خدمت‌گزاری خود کارخانه‌های صنعتی عظیم و تاثیرگذاری را در ایران راه‌اندازی و اداره کرد. از این رو، مشارکتی انکارناپذیر در توسعه صنعتی ایران داشت.

✍️ چند ماه پیش که کتاب "تکنوکراسی و سیاستگذاری اقتصادی در ایران به روایت دکتر رضا نیازمند" را می‌خواندم، لابه‌لای روایت‌های خواندنی و جذّاب آن زنده‌یاد از تلاش‌های انجام‌شده برای توسعه صنعتی در ایران طی دهه‌های سی و چهل، تاثیرات متقابل این اقدامات و توسعه حرفه حسابداری در ایران برایم بسیار جالب بود.

✍️ دوستانی که با تاریخ معاصر حسابداری و حسابرسی ایران آشنایی دارند می‌دانند که نخستین موسسات حسابرسی ایرانی و شعبات موسسات بزرگ بین‌المللی در ایران عمدتاً در همان دهه چهل آغاز به کار کردند. پس از چند سال نیز ابتدا در اسفند 1351 انجمن حسابداران خبره ایران و سپس در اسفند 1352 کانون حسابداران رسمی تاسیس شدند‌. در صورتی که پیش از آن سه بار برای تاسیس انجمن حسابداران حرفه‌ای در ایران تلاش شده بود (از 1325 تا 1343) ولی هیچ‌یک به نتیجه منتهی نشده بودند. چون اساساً در ایران آن سال‌ها حرفه حسابداری و حسابرسی به معنی امروزی آن وجود نداشت که از آن انجمن حرفه‌ای برآید. ولی هر دو تلاش اخیرالذکر در تاسیس انجمن حسابداران خبره ایران و کانون حسابداران رسمی منتهی به نتیجه پاینده شدند.

✍️ از این رو، افرادی همچون زنده‌یاد دکتر رضا نیازمند علاوه بر مشارکت تاثیرگذاری که در توسعه صنعتی ایران داشتند، غیرمستقیم در توسعه حرفه حسابداری و حسابرسی ایران نیز نقش‌آفرین بودند.

✍️ البته آن زنده‌یاد به دلیل آشنایی بسیار خوبی که با حسابداری و حسابرسی حین تحصیلات خود در آمریکا پیدا کرده بودند (و در کتاب فوق مشروحاً ذکر شده است) در مقاطعی از طریق ایجاد سامانه‌های حسابداری و گزارشگری مالی نوین در سازمان‌ها و شرکت‌های تازه‌تاسیس آن سال‌ها و اهمیت قائل شدن برای خدمات حسابداری و حسابرسی و معرفی این خدمات به مقامات دولتی وقت، تاثیرگذاری مستقیم و آگاهانه در توسعه حسابداری، گزارشگری مالی، حسابرسی، و حتی حسابرسی داخلی داشت که فرازهایی از آنها مستنداً در کتاب فوق ذکر شده است (به عنوان مثال، ماجرای تهیه و تصویب صورتهای مالی سال ۱۳۳۸ شرکت نساجی ایران: https://t.me/mohsen_ghasemee/141).

✍️ با توجه به مراتب فوق، گمان می‌کنم خواندن کتاب فوق برای حسابداران، حسابرسان، و مدیران مالی علاقه‌مند به تاریخ حسابداری ایران خالی از لطف و جذابیت نباشد (فهرست مطالب کتاب: https://t.me/mohsen_ghasemee/145).

🔸 یاد و خاطره آن زنده‌یاد تازه درگذشته گرامی باد.

▫️| @mohsen_ghasemee

20 ta oxirgi post ko‘rsatilgan.

215

obunachilar
Kanal statistikasi