?MonitorCenter


Kanal geosi va tili: ko‘rsatilmagan, ko‘rsatilmagan
Toifa: ko‘rsatilmagan


معرفی مراکز، اسناد، افراد و تحلیل آمارهای مرتبط با حوزه علم، فناوری و نوآوری
مسئول کانال: مریم پاک نیت

آدرس ایمیل جهت ارسال پیشنهادات و انتقادات ?
"maryam.pakniyat@yahoo.com"
??↩??↩??↩????↩

Связанные каналы

Kanal geosi va tili
ko‘rsatilmagan, ko‘rsatilmagan
Toifa
ko‘rsatilmagan
Statistika
Postlar filtri


۳. ادامه سالشمار زندگی ملکم خان
🖥 @MonitorCenter


۲. ادامه سالشمار زندگی ملکم خان
🖥 @MonitorCenter


۱. سالشمار زندگی ملکم خان
🖥 @MonitorCenter


👤 ملکم خان (نظریه پرداز نوسازی سیاسی در صدر مشروطه)

ملکم، روشنفکری اصلاح طلب بود. وی از جوانی تا پایان عمر به مدت پنجاه سال مبارز خستگی ناپذیر پروژه های نوسازی بود. نه هرگز حاشیه نشین قلمرو سیاست شد و نه هرگز کوشنده ی نیمه راه و روشنفکر سیاسی پاره کاره و فصلی بود. او در پیگیری روند نوسازی جدی ترین روشنفکر زمان خود بوده.

هر چند ملکم خان مردم را به نافرمانی مدنی در برابر حکومت استبدادی و فاسد آن زمان دعوت می کرد اما به عنوان یک مصلح، مخالف انقلاب بود و مخالف انقلاب ماند و همواره تاکید کرد" نباید فراموش کرد که در آئین آدمیت راه نجات در ظهور قانون است نه در زور انقلاب. ما در این ملک ریشه ی نظم هستیم نه تیشه ی بی نظمی ".

📖رساله اصول آدمیت ملکم خان با این مقدمه آغاز میشود که:" ستایش باد بر آدم که جویای علم و طالب آدمیت آمده است. معنی هستی نیست مگر در آدمیت... مکرر این رساله را بخوان، اصول آدمیت را بدان که نجات تو میسر نخواهد شد مگر به انوار علم و به انوار علم تقرب نخواهی یافت مگر به اصول آدمیت"

📋سپس ملکم هفت تکلیف آدمیت را بر می شمارد: ۱- اجتناب از بدی ۲-اقدام به نیکی ۳ - در رفع ظلم ۴-اتفاق ۵ - طلب علم ۶- ترویج آدمیت ۷ - حفظ نظام.
وی در ادامه به تبیین هر یک از این تکالیف می پردازد...

🆕در آستانه سال نو، خواندن اندیشه های نوسازی ملکم خان را پیشنهاد می کنم.
سالی سرشار از اندیشه های نو را آرزومندم🌺

http://yon.ir/cNUsf

🖥 @MonitorCenter


Readiness For The Future of Production.pdf
3.9Mb
گزارش آمادگی برای آینده تولید ۲۰۱۸

Readiness For The Future of Production

@MonitorCenter


📝گزارش آمادگی برای آینده تولید ۲۰۱۸ (مجمع جهانی اقتصاد)

تولید، موتوری قدرتمند برای رشد اقتصادی، نوآوری و رفاه کشورها است. انقلاب صنعتی چهارم و فناوری‌های نوظهوری نظیر اینترنت اشیاء، هوش مصنوعی، رباتیک و تولید افزایشی به ایجاد روش‌های تولید جدید و مدل‌های کسب و کار تازه‌ای منجر شده است که تولید را به شکلی بنیادی دستخوش تغییر می‌سازد. سرعت و اندازه تغییرات تکنولوژی همراه با ظهور و بروز سایر روندها، لایه‌ای از پیچیدگی را به چالش‌های کنونی استراتژی‌های توسعه خواهد افزود که در عمل بهره‌وری و رشد فراگیر را متأثر خواهد ساخت. در این شرایط کشورها باید تصمیم بگیرند که چگونه به این پارادایم جدید تولید واکنش نشان دهند و برای آن برنامه‌ریزی نمایند. این امر مستلزم آن است که کشورها از میزان آمادگی ساختار تولید خود برای تغییرات آینده آگاه باشند.
مجمع جهانی اقتصاد در گزارشی با عنوان «آمادگی برای آینده تولید» به معرفی و توسعه شاخصی برای سنجش میزان آمادگی کشورها برای مواجهه با تغییر تکنولوژیکِ عظیمِ در جریان پرداخته است.

ℹ️این شاخص خود دارای دو بخش شامل ساختار تولید (اندازه و پیچیدگی تولید) و محرک‌های تولید (شامل تکنولوژی و ابداع، سرمایه انسانی، تجارت جهانی و سرمایه‌گذاری، چارچوب نهادی، منابع پایدار و محیط تقاضا) است.

☣شاخص آمادگی برای آینده تولید برای ۱۰۰ کشور مختلف محاسبه شده و بسته به ۱) اندازه و پیچیدگی ساختار تولید و ۲) مطلوب بودن یا مطلوب نبودن محرک‌های تولید، این کشورها به ۴ دسته تقسیم شده‌اند:
1⃣کشورهای نوپا (دارای اندازه و پیچیدگی پایین و در عین حال محرک‌های نامطلوب)
-
2⃣کشورهای با پتانسیل بالا (دارای اندازه و پچیدگی پایین اما محرک‌های مطلوب)
3⃣کشورهای سنتی و درجا مانده (دارای اندازه و پیچیدگی بالا اما محرک‌های نامطلوب)
4⃣کشورهای پیشرو (دارای اندازه و پیچیدگی بالا و در عین حال دارای محرک‌های مطلوب)

♨️بر اساس نتایج، ۲۵ کشور از ۱۰۰ کشور مورد بررسی در زمره کشورهای پیشرو طبقه‌بندی شده‌اند که از این بین ۱۸ کشور اروپایی هستند و ۵ کشور آسیایی (چین، ژاپن، کره جنوبی، مالزی و سنگاپور) در کنار آمریکا و کانادا دیگر کشورهای این مجموعه را تشکیل می‌دهند.

http://yon.ir/j978B
منابع:
http://www.eghtesadonline.com

@strategicreports

🖥 @MonitorCenter


IMJ_Volume 6_Issue 1_Pages 1-6(1).pdf
175.1Kb
📝مقاله راهکارهای بهبودضریب تاثیر مقالات علمی

سرمقاله مجله تکنویشن، به نویسندگان میگویدکه چگونه ضریب تاثیرمقاله خودرابه میزان چشمگیری بهبودبخشند.

ترجمه:دکتربنیادی نائینی واسفندی،۱۳۹۶
@MonitorCenter


IMJ_Volume 5_Issue 1_Pages 1-7.pdf
261.7Kb
📝سرمقاله، ساختاردهی یک مقاله علمی-پژوهشی برای انتشار موفق آن(مقاله خود را مانند مقالات پراستناد ساختاردهی کنید)

ترجمه: دکتر طبائیان و قاراخانی، ۱۳۹۵

🖥 @MonitorCenter


📋نمايي از امتياز ايران در زیر شاخص حقوق مالكيت فكري از سال ۲۰۱۱تا ۲۰۱۷

منبع: گزارش مرکز پژوهش های مجلس
🖥 @MonitorCenter


📋امتياز ايران در شاخص بين المللي حقوق مالكيت و نماگرها و مؤلفه هاي آن در گزارش سال ۲۰۱۷

منبع: گزارش مرکز پژوهش های مجلس
🖥 @MonitorCenter


📋جایگاه ایران در شاخص بین المللی حقوق مالکیت در سال ۲۰۱۷

ايران در آخرین گزارش شاخص بین المللی حقوق مالکیت كه مربوط به سال ۲۰۱۷ است، در بين ۱۲۷ كشور جهان، رتبه ۹۹ و در بين ۱۷كشور منطقه منا (به علاوه تركيه و پاكستان)، رتبه۱۲ را كسب كرده است و عقب تر از كشورهاي در حال توسعه رقيب مانند مالزي، عربستان سعودي، اندونزي و تركيه قرار گرفته و رتبه ايران نسبت به سال قبل نيز بدون تغيير باقي مانده است.
اهميت و جذابيت اين شاخص، به اهميت اساسي حقوق مالكيت براي محيط كسب وكار باز ميگردد.

حقوق مالكيت، اين حق را براي همگان به رسميت ميَشناسد تا دارايي و منابع خود را بدون دخالت دولت يا هر شخص حقيقي و حقوقي ديگري در تملك كامل خود داشته باشند و از آنها براي اهداف و مقاصد مدنظر خويش استفاده كنند. بدين ترتيب، يكي از اركان و عوامل تعيين كننده درجه شكوفايي و رونق اقتصادي هر كشور، احترام و حمايت از حقوق مالكيت شهروندان آن كشور است.
با توسعه شاخص بين المللي حقوق مالكيت، كشورهايي كه زير پوشش اين شاخص هستند، ميتوانند ميزان رشد خود را مشاهده كرده و پيشرفت حاصله هر نماگر را در هر سال پايش كنند. سه نماگر اصلي شاخص بين المللي حقوق مالكيت عبارتند از: محيط حقوقي و سياسي، حقوق مالكيت فيزيكي و حقوق مالكيت فكري. هر کدام از موارد مذکور دارای تعدادی زیر شاخص است که عبارتند از:
🔘محيط حقوقي و سياسي داراي چهار مؤلفه با عناوين حاكميت قانون، استقلال قضايي، كنترل فساد و ثبات سياسي است.
حقوق مالكيت فيزيكي سه مؤلفه به نامهاي حمايت از حقوق مالكيت فيزيكي، آساني دريافت وام و ثبت مالكيت دارد. آخرين نماگر كه حقوق مالكيت فكري است نيز از سه مؤلفه با عناوين حمايت از حقوق مالكيت فيزيكي، حمايت از حق نشر و حمايت از حق اختراع تشكيل ميشود.
⭕️کمترین امتیازات ایران مربوط به زیر شاخص حاکمیت قانون(اين مؤلفه ميزان اطمينان كارگزاران اقتصادي به قوانين جامعه و نيز تبعيت آنها را از قوانين اندازه گيري ميكند. به ويژه كيفيت اجراي قراردادها، حقوق مالكيت، پليس و دادگاهها، همچنين احتمال وقوع جرم و جنايت و خشونت را در بر ميگيرد.) و سهولت دسترسی به وام است و بیشترین امتیاز مربوط به ثبت اموال است.

⭕️اين گزارش نشان ميدهد كشورها براي افزايش رفاه شهروندان خود، به سمت حمايت هاي بيشتر از انواع حقوق مالكيت حركت ميكنند. اما عملكرد ايران نسبت به همسايگان خود مناسب نيست.
روشن و مطمئن نبودن حقوق مالكيت، هم به مصرف كنندگان و هم توليد كنندگان و در نهايت به كل اقتصاد به انحاي گوناگون آسيب ميزند. متأسفانه، مسائل مطرح شده، به طور جدي ازسوي قوه قضائيه و دولت و به طور كلي سياست گذاران، مورد توجه قرار نگرفته است. نتایج دقیق ارزیابی را می توانید در گزارش مرکز پژوهش های مجلس بخوانید. لینک گزارش در منابع زیر ذکر شده است.
http://yon.ir/979wf
منابع:
گزارش مرکز پژوهش های مجلس، اسفند 96👇
🌐 http://rc.majlis.ir/fa/report/show/1049035
سایت گزارش شاخص حقوق مالکیت سال ۲۰۱۷👇
🌐https://www.internationalpropertyrightsindex.org/compare/country?id=111








📝گزارش برترین شتاب دهنده های دنیا ۲۰۱۶:

شتاب دهنده به سازمانی گفته می شود که با برگزاری دوره های فشرده حمایتی قصد تسریع موفقیت و پیشرفت شرکت های نوپا را دارد. بسیاری از شرکت های تازه تاسیس، در مراحل اولیه رشد، به مشاوره مدیریتی، بازاریابی، مالی و فناورانه نیازمندند و هدف از برگزاری این دوره ها کمک همه جانبه به آنهاست. این پشتیبانی ها معمولا با در اختیار گذاشتن فضای کسب و کار اداری همراه است. علاوه براین، شتاب دهنده با سرمایه گذاری اولیه در هریک از شرکت های تحت حمایت خود بخشی از سهام آتی آن ها را از آن خود می کند. مجموعه سهام های آتی که شتاب دهنده در قبال خدمات خود دریافت می کند منبع اصلی درآمدی آن خواهد بود.

🏫مؤسسه سرمایه‌گذاری گاست (Gust) ، شتاب‌دهنده‌های مختلف و میزان سرمایه‌گذاری هر کدام روی استارت‌آپ‌ها را ارزیابی می کند. گاست در بیش از ۱۵۰ کشور فعالیت دارد و بیش از ۵۰۰ هزار استارت‌آپ با بیش از ۴۵ هزار سرمایه‌گذار در قالب ۱۵۰۰ شرکت سرمایه‌گذاری از زیرساخت‌های گاست استفاده کرده‌اند.

📝به گزارش گاست، در سال ۲۰۱۶ حدود ۷ میلیون و ۵۸۷ هزار و ۷۳۸ دلار برای ۱۱۷۲ استارت‌آپ توسط ۵۱ شتاب‌دهنده در منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا(منا) سرمایه‌گذاری شده.
✅شتابدهنده آواتک از ایران با شتابدهی بیش از ۲۰ استارتاپ و ۱۶۰ هزار دلار یکی از ۱۰ سرمایه گذار برتر این منطقه شناخته شده است.
همچنین طبق این گزارش، آواتک با ۲۰ استارتاپ در سال ۲۰۱۶ ، یکی از ۲۰ شتاب دهنده برتر منطقه است. البته در صدر این رتبه‌بندی شتاب‌دهنده اتوهم(Etohum)ترکیه با ۱۶۵ استارتاپ فعال قرار دارد. در بازار خاورمیانه تجارت ‌الکترونیک و نرم ‌افزارهای ارائه خدمات با ۶۱ درصد، و سلامت و آموزش به‌عنوان بازارهای پرتقاضا شناخته شده‌اند.

🔋شتاب‌دهنده آواتک با ۱۵۰ مربی، سه هزار تیم بررسی شده و ۴۳ استارت‌آپ راه‌اندازی شده یکی از اولین شتاب ‌دهنده‌های ایران است که از مهرماه ۱۳۹۳ فعالیت خود را آغاز کرده و هر سال دو دوره شتاب‌دهی ۶ ماهه را برگزاری می‌کند.
در این گزارش آواتک در کنار شتاب دهنده‌های گازااسکای گیکز، هک کوارترز، و نوما که در زمینه نوآوری سازمانی و تنظیم فعالیت خود با شرکت‌ها بزرگ در منطقه پیشرو هستند، قرار گرفته است.

🖇لینک های مربوط به گزارش گاست و لیست شتابدهنده های ایران در کانال موجود است.

❌امید آن می رود که تمامی شتابدهنده ها و نهادهای تقویت کننده نوآوری و خلاقیت در راستای تحقق اهداف(تسریع پیشرفت و موفقیت استارتاپ ها) گام بردارند و همواره مقید به انجام وظایف خود باشند.

👌حواسمان باشد که یکی از سخت ترین کارهای دنیا ترمیم اعتمادیست که از دست رفته

http://yon.ir/QkDD0
منابع:
https://gust.com/
http://avatech.ir
https://donya-e-eqtesad.com

🖥 @MonitorCenter


GlobalStartupEcosystemReport2017.pdf
10.5Mb
📝گزارش اکوسیستم استارتاپی جهان در سال 2017

By Startup Genome.
In close partnership with GEN

🖥 @MonitorCenter


📝گزارش برترین اکوسیستم های استارتاپی جهان در سال ۲۰۱۷:

وبسایت Startup Genome، سومین گزارش جهانی اکوسیستم استارتاپ‌ها را در سال ۲۰۱۷ منتشر کرده است و در آن به بررسی تمام شهرهایی که در میدان رقابت حضور دارند پرداخته است. این گزارش ، بر اساس یک سال تحقیق متخصصان ، بررسی ۱۰ هزار استارتاپ و ۳۰۰ شرکت مرتبط انجام گرفته است و در ۱۵۰ صفحه منتشر گردیده.
گزارش مذکور میزان آمادگی شهرهای مختلف برای شکل‌گیری و توسعه استارتاپ‌ها را از طریق بررسی ۹ فاکتور عملکرد،سرمایه‌گذاری مالی، میزان دسترسی به بازار، میزان اتصال به جامعه جهانی، تعداد استعدادهای بالقوه متخصص، تجربه شکل گیری استارتاپ ‌ها، میزان جذب منابع، میزان فعالیت مشارکتی‌ شرکت‌ها و میزان بلند همتی و استراتژی موسسان مورد بررسی قرار داده است.

☣سه منطقه برتر در این لیست عبارتند از سیلیکون ولی، نیویورک و لندن، اما این گزارش حاوی اطلاعاتی فراتر از مشخص کردن سه شهر برتر است.

شهرهای آسیا و اروپا، در رقابتی نزدیک تلاش می‌کنند تا از آمریکا پیشی بگیرند. سنگاپور از جمله این شهرهاست. دولت سنگاپور نقش فعالی در زمینه ایجاد اکوسیستم‌های حامی استارتاپ‌ها دارد.این شهر امسال رتبه اول را در زمینه تعداد استعدادهای متخصص کسب کرده است که یکی از دلایل آن، می تواند تصویب قوانین حمایت از مبتکران و مخترعان در دهه ۱۹۹۰ باشد. بلند نگری ، نقش اصلی در ارتقا شهر سنگاپور داشته است. این شهر با وجود داشتن دولتی حامی و صبور توانست امسال در بین ۲۰ شهر برتر این لیست قرار بگیرد.

شهر پکن در چین نیز از دیگر شهرهای آسیاست که یکی از اکوسیستم‌های با کیفیت و حامی استارتاپ‌ها و شرکت‌های نوپا را دارد و با ارتقا فاکتورهایی مانند عملکرد بالا، سرمایه گذاری و تجارب استارتاپی توانست جایگاه معقول و قابل قبولی در این لیست داشته باشد. طبق گزارش ها پکن ۴۰ استارتاپ با سرمایه‌ای بیش از یک میلیارد دلار دارد. بر اساس رتبه بندی ها شاخص عملکرد استارتاپ های چینی تنها کمی پایین تر از سیلیکون ولی است و به طور کلی پکن در رتبه چهارم برترین اکوسیستم های استارتاپی جهان قرار دارد. رتبه ۱۹ از ۲۰ پکن در دسترسی به بازار به دلیل درصد کم مشتریان خارجی و عدم ارتباط با بنیانگذاران دیگر استارتاپ های اکوسیستم است.
هیچ شهری از قاره آفریقا در بین ۲۰ شهر برتر گزارش امسال وجود ندارد اما این بدین معنی نیست که اکوسیستم‌های روبه رشدی برای استارتاپ‌ها در بین شهرهای آفریقایی وجود ندارد. سه شهر آفریقایی اشاره شده در این لیست، لوگوس در نیجریه، کیپ تون و ژوهانسبورگ در آفریقای جنوبی است. اکوسیستم استارتاپ‌ها در لوگوس جایگاه چندان بالایی ندارد اما در قاره آفریقا، این شهر در بین برترین‌هاست.

نام ایران در این گزارش نیامده است اما دنیای استارت آپ‌ها امروز بیشتر از هر زمان دیگری برای ایرانیان جذاب است و تعداد این شرکت‌ها در چند سال گذشته به خاطر استقبال مردم از آنها افزایش یافته است. بر اساس آمارهای ارائه شده تعداد این کسب‌وکارها در مقایسه با سال ۹۲، رشد چشمگیری داشته است.
با توجه به قشر تحصیل کرده، مشتاق و با استعداد کشور، اگر سنگ اندازی های محیط کسب و کار روند پیشرفت ها را متوقف نکند و رشد استارتاپ های ایرانی هم تنها در افزایش تعداد آنها خلاصه نشود، ممکن است بتوانیم در آینده به یکی از اکوسیستم های استارتاپی محبوب در منطقه تبدیل شویم.

🌱آنجا که امید جوانه میزند، محال سر تسلیم فرود می آورد...

http://yon.ir/jioAw
منابع:
1.https://startupgenome.com/
2.http://itiran.com
3.http://digiato.com

🖥 @MonitorCenter


randhawa2016.pdf
729.0Kb
A Bibliometric Review of Open Innovation: Setting a Research Agenda 2016

Krithika Randhawa, Ralf Wilden, and Jan Hohberger

🖥 @MonitorCenter


👤پروفسور هنری ویلیام چسبرو

هنری ویلیام چسبرو متولد 1956، نظریه پرداز در حوزه سازمان است. وی برای اولین بار از واژه نوآوری باز در پژوهش های خود استفاده نمود.
چسپرو دارای مدرک کارشناسی اقتصاد از دانشگاه ییل، و کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی از دانشگاه استنفورد و دکترا از دانشگاه کالیفرنیا، برکلی می باشد. چسبرو که بنیان گذار و رئیس مرکز نوآوری باز دانشگاه برکلی نیز می باشد، پیش از شروع تدریس در دانشگاه بیش از یک دهه سابقه کار در صنعت رایانه، به عنوان یکی از مدیران ارشد شرکت کوانتوم و بعدها به عنوان مشاور صنعتی، داشته است. در آثار وی تئوری های علمی با تجربه صنعتی در حوزه مدیریت نوآوری و فناوری گره خورده اند.
مجموعه مقالات چسپرو در پایگاه وب آف ساینس بیش از 6000 استناد دریافت کرده است.
هنری چسپرو به دلیل نگارش کتاب نوآوری باز پارادایم نوین آفرینش و تجاری سازی ( توسط دکتر سید کامران باقری و مرضیه شاوردی در ایران ترجمه شده) به عنوان یکی از 50 نوآور برتر آمریکا برگزیده شد و مجله نامدار راهبرد کسب و کار و انجمن خلاقیت و نوآوری اروپا این کتاب را بهترین کتاب نوآوری سال نامیدند.

📝در مقاله راندهاوا و همکارانش (2016) که در زیر آورده شده برترین محققان و ژورنال های حوزه نوآوری باز ارائه گردیده.

📚کتاب هایی از هنری چسپرو که در ایران ترجمه شده است عبارتند از:

📙کتاب نوآوری باز (پارادایم نوین آفرینش و تجاری سازی فن آوری)
ترجمه: سید کامران باقری، مرضیه شاوردی
سال: 1390
📕کتاب نوآوری باز خدماتی (بازنگری در کسب و کار با هدف رشد و رقابت در زمانه‌ای نوین)
ترجمه: سید کامران باقری
سال: 1391
📘کتاب افق های جدید در نوآوری باز
ترجمه: مرتضی اکبری ,حمیدپاداش ,علی نیکو انتشارات دانشگاه تهران
سال: 1396

💢Most innovations fail. And companies that don’t innovate die.
"Henry Chesbrough"
http://yon.ir/xCwC8

🖥 @MonitorCenter


4_5940528142232846831.pdf
1.7Mb
یکی از جدیدترین مقالات پروفسور چسپرو در زمینه نوآوری باز در شرکت های بزرگ 2018
The Adoption of Open Innovation in Large Firms

20 ta oxirgi post ko‘rsatilgan.

172

obunachilar
Kanal statistikasi