مشاوره ی مشارکت در ساخت برای مالکین تهرانی -شرکت مهندسی تکا


Kanal geosi va tili: ko‘rsatilmagan, ko‘rsatilmagan
Toifa: ko‘rsatilmagan


مشاوره ی انتخاب سازنده
داوری و میانجی گری
داوری (حکمیت)
تنظیم متمم
تعیین قدرالسهم
مشاوره فنی قرارداد
مشاوره حقوقی قرارداد
نظارت عالی
جهت مشاوره به آی دی زیر پیام ارسال فرمایید:
@tkaconsultant
www.tka-eng.com
26150585
22837067

Связанные каналы

Kanal geosi va tili
ko‘rsatilmagan, ko‘rsatilmagan
Toifa
ko‘rsatilmagan
Statistika
Postlar filtri


@HZCaptionBot dan repost
Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
🔹هاشمی از استعفای نجفی خبر داد
🔹سرویس دهی خط پنج مترو در آخرین جمعه سال ۱۳۹۶
🔹قرارداد شهرداری تهران با شرکت کره‌ای برای استحصال گاز متان از آرادکوه
🏘 @tkaeng


تکا: طراح مشاور و مجری پروژه های عمرانی dan repost
خبر فوری 👈شورای شهر تهران مصوبه موسوم به برج باغ را لغو کرد

«مصوبه دومین دوره شورای اسلامی شهر تهران موسوم به برج باغ ها مبتنی بر احداث بنا در باغ های شهر تهران براساس ۳۰ درصد بنا و ۷۰ درصد باغ است».

علی اعطا عضو کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر تهران روز سه شنبه در پنجاه و سومین جلسه علنی شورا با بیان اینکه مصوبه برج باغ اصالتا تخلف پذیر است، گفت: این مصوبه ذاتا تخلف پذیر است زیرا در زیرزمین، فضای کافی برای تأمین پارکینگ‌ و تأسیسات فراهم نمی‌شد و درنتیجه با تسامح، سطح اشغال در طبقات زیرزمین را بیشتر می‌کردند.

وی افزود: بعضا دیده می‌شد ۸۰ یا حتی ۱۰۰ درصد باغ خاک‌ برداری شده و آنچه از باغ باقی می‌ماند، تعدادی گل و گلدان و نهال در خاک کنار برج بود.

اعطا افزود: از سوی دیگر احداث پارکینگ، دسترسی می‌خواست و مسیر دسترسی به‌ناچار از میان باغ می‌گذشت.

وی گفت: تامین مسیر هم مستلزم قطع تعدادی از درختان بود که همه اینها فساد آور است.

اعطا با بیان اینکه طرح موسوم به برج باغ در سال ۸۲ تصویب شد، افزود: درباره سابقه موضوع باید گفت که اوایل کار شورای پنجم، طرح لغو مصوبه موسوم به برج باغ در شورا تقدیم هیات رییسه شد.

وی گفت: در مصوبه برج باغ ها به‌منظور حفظ، نگهداری و احیای باغ‌ها و زمین‌های مشجر، سطح اشغال بنا در این‌گونه املاک و اراضی معادل ۳۰ درصد مساحت و تراکم ساختمانی مجاز آن ۲۰ درصد بیشتر از تراکم منطقه‌ای برای املاک و اراضی غیر باغ (املاک و اراضی مشابه مجاور) است.

احمد مسجد جامعی دیگر عضو شورای اسلامی شهر تهران نیز در ادامه این جلسه، خواستار ارائه طرح حمایتی از باغات تهران از سوی شهرداری به شورای شهر شد.

وی تاکید کرد: طرح حمایتی باید به گونه ای باشد که مالکان را به حفط باغ های شهر تشویق کند.

زهرا صدراعظم نوری رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران نیز درادامه با تاکید بر ضرورت لغو مصوبه برج باغ ها، گفت: پیشنهاد ما این است که صدور هر نوع مجوز ساخت و ساز در باغ های پراکنده شهر تهران تعلیق شود.

نوری افزود: در طول این مدت یعنی از سال ۸۲ تا به امروز هر مجوزی که صادر شده با هدف حفظ باغ ها بوده اما ما یک مورد باغ حفظ ‌شده در تهران هم نداریم و تمامی باغ های شهر نابود شده اند.

شهربانو امانی عضو دیگر شورای اسلامی شهر تهران نیز مصوبه برج باغ ها را میراث دوران حضور احمدی نژاد در شهرداری عنوان کرد و خواستار لغو این مصوبه شد.

اعضای شورای اسلامی شهر تهر ان در نهایت به اتفاق آرا، طرح لغو مصوبه برج باغ ها را تصویب کردند.

منبع: دنیای اقتصاد

@tkaeng


سوال :

سلام
وقت بخیر و خسته نباشید
یه سوال داشتم بابت قدرالسهم در مشارکت در ساخت.
میشه به جای پرداخت قدرالسهم و خوابوندن سرمایه درصد مشارکت رو به نفع مالکین به اندازه ارزش سهامشون بیشتر کرد.
مثلا با محاسبه به جای 60 به 40
بشه 65 به 35.
ممنون میشم اگر راهنمایی کنید. مرسی.


پاسخ:
شرکت مهندسی تکا:
سلام بسته به این که مبلغ بلاعوض یا ارزش کلنگی با انجام محاسبه و در نظر گرفتن لیست متریال درخور منطقه باید درصد مشارکت در ساخت محاسبه شود

@tkaeng




#انتخاب_سازنده_جهت_مشارکت_در_ساخت

👈یکی از مهمترین نکات قرارداد مشارکت در ساخت انتخاب یا شیوه ی انتخاب سازنده می باشد .

⁉️کمتر هم وطنی را ملاحظه می کنید که هنگامی که در مقابل سوالی قرار بگیرد، که پاسخ آن را نمی داند، از کلمه ” نمی دانم ” استفاده کند.

☎️به جرأت می توانم بگویم اگر تماس های روزانه هوطنان و مالکین عزیز را طی چند سال گذشته بررسی کنیم، به این نتیجه خواهیم رسید که بخش بزرگی از مشکلاتی که برایشان پیش آمده، اعم از مسائل ساخت، زمانبندی پروژه، حق فسخ قرارداد، داوری، درصد مشارکت و... ناشی از اشتباهات ایشان در انتخاب مشاورین جهت معرفی سازنده و انتخاب سازنده بوده است.

👑 جالب است، این هم وطنان چون همه چیز را می دانند تمام حواسش را باید معطوف به حفظ ظاهر و ژستش کند، زودتر از هر جماعت دیگری هم فریب می خورند، گول می خورند.

💵متاسفانه گاهی حاضر نیستیم مبلغ کمی هزینه کنیم و با یک وکیل، یک متخصص و یا کارشناس مشاوره نماییم ولی بعد از وقوع مشکل حاضریم 100 ها برابر هزینه کنیم تا اصطلاحا پوزه طرف را به خاک بمالیم.

❌ یعنی اگر از این افراد سوال شود که اگر میتوانستید به گذشته برگردید و تغییری در قراردادتان ایجاد کنید، چه میکردید؟پاسخ اکثر این افراد این بود یا که اصلا مشارکت نمی کردیم یا از مشاورین خوب و صادقی جهت انجام امور قراردادی و انتخاب سازنده استفاده می کردیم.

لازم میدانم به علت وفور این تماسها و اطلاع رسانی به شما عزیزان تعدادی از این سوالات را باهم مرور کنیم تا خدای ناکرده این مسائل برای شما پیش نیاید.
👇👇👇👇👇👇👇👇👇

📞1-خانمی تماس گرفتند و سوال این بود که، سازنده ملکشان را ساخته ولی در طول پروژه ملک دیگری را بدون اجازه ی ایشان با این ملک تجمیع کرده و متاسفانه داور قرارداد هم خود سازنده است!!! حالا چه کار میشود کرد؟

📞2-آقایی حضورا مراجعه کردند، سازنده شان پس از یک سال هنوز جواز نگرفته، در قرارداد هم زمانی برای اخذ جواز و حق فسخ یکطرفه تعیین نشده و پس از مطالعه قرارداد توسط وکیلمان متوجه شدیم که به دلیل عدم رعایت اصول کلی قراردادها، قرارداد قانونی نمیباشد!!! 3 نفر به عنوان داور در قرارداد تعیین شده یکی از طرف سازنده یکی مالکین و یک نفر هم بنگاه معاملات املاک!!!! دراین موارد باتوجه به تجربه میتوان پیش بینی کرد که 100% رای داوران به ضرر مالکین خواهد بود.

📞3-شخصی با سازنده قرارداد نوشته ولی به دلیل عدم مشاوره با اشخاص متخصص، سازنده وعده ی اخذ 10 طبقه ی مسکونی در یک ملک 1250 متری داده!!! پس از پرداخت بلاعوض، سازنده ملک را از مالکین تحویل گرفته و بدون اخذ جواز اقدام به تخریب ملک نموده است!!! هم اکنون 3 سال است که ملک تخریب شده و سازنده هم قادر به اخذ 10 طبقه نیست!

📞4-مالکی که ملکش مشخصا باغ بود(برج باغ) با سازنده مشارکت می کند تا 6 طبقه با سطح اشغال 60% ساخته شود، با این شرط که تا طبقه 5 سهم مالک 60% و از طبقه 5 به بالا 30% باشد، غافل از این که شهرداری فقط و فقط 10 طبقه مجوز با سطح اشغال 30% (جهت حفظ درختان) به ملک می دهد و متاسفانه در این قرارداد 2 داور تعیین شده که نمی توانند به اتفاق نظر برسند و سالهاست موضوع حل نشده!

📞5-بنگاه معاملات املاک سازنده ای را به مالک معرفی نموده و ملک ایشان بازدید شده، مالک پس از گذشت 1 سال تازه متوجه شده که ملک بازدید شده متعلق به این شخص نبوده و ایشان فقط پیمانکار اسکلت این ملک بوده اند!!!

📞6-سازنده ای بنام که فقط 5 ملک در حال اتمام در منطقه ی یک تهران دارد با شخصی مشارکت می نماید دریغ از اینکه این سازنده حتی پول کارگرهای خودش را 3 ماه نداده و نقدینگی ندارد!

📞7-مالکین ملکی خودشان جهت تعیین قدرالسهم و توافق بین همسایگان اقدام نموده اند ولی به بعدا متوجه شده اند که مدیر ساختمان هر کسی را با وعده و عیدهای غیر واقعی راضی کرده و سپس سازنده ی آشنای خودش را معرفی نموده است!

و بسیار موارد دیگری که واقعا تعجب مارا بر می انگیزد😳😳😳😳

عاجزانه از شما درخواست میکنیم که حتما در خصوص انتخاب سازنده و مشاور وقت بیشتری صرف کنید و از چندین متخصص مشاوره بگیرید.

👈👈👈چه زیبا می گوید بر تو دلت برشت : آن کس که حقیقت را نمی داند ابله است ولی آن کس که می داند و آن را پنهان می کند یک جنایت کار است. و واقعا هر روز در کوچه خیابانهای این شهر چه جنایاتی که رخ نمی دهند!👉👉👉

💰💰💰
مشارکت در ساخت جذابیت و سود بالاتری نسبت به فروش یا معاوضه ی ملک دارد و هرچقدر سود یک سرمایه گذاری بالاتر باشد، ریسک های آن نیز بیشتر است.

از شما درخواست میکنم درصورتی که در حال مذاکره با سازنده ای هستید، سازنده ای انتخاب کرده اید یا قصد انتخاب سازنده دارید. با مشاورین ما در شرکت تکا تماس بگیرید. به شما اطمینان می دهیم که پس از مشاوره با خیال راحت میتوانید افراد را مقایسه کنید و فردی مناسب انتخاب کنید.
https://t.me/mosharekat_tka
26150585


سوال مالک:

سلام به شما. از کانال و سایت خوبتون بسیار سپاسگزارم. همچنین ممنون میشم من رو در دو مورد زیر راهنمایی کنین:

۱. در یک آپارتمان ۴ طبقه ۸ واحد که متراژ آپارتمانها کاملا مساویه و ۲ تا آپارتمان پارکینگ ندارن قدرالسهم زمین چه جوری حساب میشه؟

۲. وقتی برای کل مساحت پارکینگ (بدون حیاط و انباری) هزینه ای صورت میگیره این هزینه چه جوری بین واحدها تقسیم میشه؟ در نظر داشته باشید که واحدهای بدون پارکینگ فقط برای رفتن به انباری و حیاط از این فضا استفاده میکنن اما پارکینگ دارها هر روز از اونجا استفاده میکنن.

پاسخ:👇👇👇
شرکت مهندسی تکا:
سلام طبق قانون تملک آپارتمان ها قدر السهم هر شخص از زمین مطابق با سهم اعیانی می باشد و ربطی به پارکینگ و انباری ندارد و خصوصا در مورد شرایط شما همه در هزینه های مشاعات سهیم هستن

مالک:
خیلی ممنون از پاسختون.
یه اشکالی در مورد دوم پیش میاد. بله همه ی واحدها در جز جز همه مشاعات سهیم هستند.
اما چطور با عدالت جور در میاد که افراد پارکینگدار با رفت و آمد هزاران باره با ماشینهاشون، مشاعاتی رو که واحدهای بی پارکینگ، با رفت و آمد حداکثر ۵۰ بار در سال، در جز جزئش شریکند، مستهلک کرده و دود آلود کنند و اونوقت هزینه پاکسازی، بازسازی و زیبا سازیش رو از بی پارکینگها بگیرن؟

پاسخ تکا:


متاسفانه این موضوع طبق قانون به همین شیوه اعمال میشه و این چیزیه که کاری در موردش نمیشه کرد

@tkaconsultant


شرایط فسخ قرارداد مشارکت در ساخت

یکی از راه های انحلال قراردادها فسخ می باشد.

فسخ با یک اراده صورت می گیرد (یکطرفه)👈

اما معمولا مشکلی که در خصوص فسخ قراردادهای مشارکت در ساخت وجود دارد، هزینه­ ها و عوایدی است که از ابتدای پروژه تا زمان فسخ بوجود آمده و باید تعیین تکلیف شود. همین موضوع فسخ قرارداد را سخت می ­کند.

قبل از هر چیز از شما درخواست می­ کنیم در زمان تنظیم قرارداد مشارکت در ساخت حتما توجه داشته باشید که در خصوص بروز هرنوع اختلاف نظری، حق فسخ در نظر گرفته نشود. بلکه الزامات و ضمانت­های اجرایی در نظر بگیرید. همچنین در مواقع زمانی مختلف و با توجه به پیشرفت پروژه عملا فسخ بصورت یکطرفه و بدون رای داور یا دادگاه عملی نیست.
📊📊📊
توجه داشته باشید که فسخ با اقاله (تفاسخ) متفاوت است.
وقتی دو طرف در خصوص انحلال قرارداد تراضی می­کنند اقاله صورت می ­گیرد.🤝

فسخ قرارداد بوسیله ی یکی از خیارات (اختیارات) ماده ۳۹۶ قانون مدنی امکان پذیر است.

3️⃣9️⃣6️⃣

✍️خیار شرط:
می­توان در قرارداد برای هر یک از طرفین یا شخصی خارج از قرارداد اختیار فسخ طی مدت خاصی در نظر گرفته شود.
نکته: اگر برای خیار شرط مدتی معین نشود قرارداد باطل است!



✍️خیار غَبن:
هرگاه یکی از طرفین بصورت فاحش، مغبون شده باشد، اختیار فسخ قرارداد را دارد.
مغبون اصطلاحا شخصی است که مثلا زیر قیمت معامله کرده یا خارج از عرف قرارداد نوشته و…

نکته: اثبات غَبن کار ساده­ای نیست.

نکته: مغبون پس از علم به غَبن،شخص باید فورا نسبت به فسخ قرارداد اقدام کند .


✍️خیار تَدلیس:
هر نوع عملی که موجب فریب طرف دیگر معامله شود را تدلیس می ­نامند.
نکته: پس از علم به تدلیس، شخص باید فورا نسبت به فسخ قرارداد اقدام کند.

✍️خیار تخلف شرط:
می ­توان بصورت جداگانه برای انجام یا عدم انجام فعلی (کاری)، رسیدن یا نرسیدن به نتیجه­ای، یا در خصوص صفتی در قرارداد، اختیار فسخ برای هر یک از طرفین یا در نظر گرفت.
نکته: خیار تخلف شرط از موارد پر کاربرد در قرارداد مشارکت در ساخت می­ باشد.

در خصوص اختیارات فسخ لطفا به نکات زیر دقت کنید:

1️⃣تمامی خیارات به ورثه منتقل می ­شود مگر اختیار فسخی که برای شخص ثالثی در قرارداد در نظر گرفته شده باشد که به ورثه ایشان منتقل نخواهد شد.

2️⃣سقوط برخی یا همه­ی خیارات را می ­توان ضمن عقد شرط نمود. “اسقاط کافه­ خیارات حتی خیار غبن فاحش و ….از طرفین سلب و ساقط گردید“.

3️⃣این جمله ای خطرناکی است که با نوشتن آن هیچ یک از طرفین تحت هیچ عنوان و شرطی حق فسخ قرارداد را نخواهند داشت. پس در موقع امضای قرارداد به این جمله دقت داشته باشید.

4️⃣در خصوص خیار تخلف شرط موارد ذیل مطرح است:

🔴🔴شروطی که انجام آن غیر مقدور باشد، به نفع کسی نباشد، نامشروع باشد باطل است ولی قرارداد را باطل نمی­ کند.

🔴🔴شروطی که خلاف مقتضای ذات عقد باشد یا شرطی که مجهول باشد بصورتی که جهل به آن موجب جهل نسبت به مورد معامله و شرایط آن ایجاد کند قرارداد را باطل می­ کند.

◀️در کل شروط بر ۳ قسم هستند▶️

✏️شرط صفت : راجع به کیفیت یا کمیت مورد معامله

✏️شرط نتیجه : تحقق امری خارج از قراراد شرط شود.

✏️شرط فعل (اثباتا یا نفیا) : انجام یا عدم انجام فعلی توسط طرفین یا شخصی خارج از قرارداد.

👈👈اگر شرط فعلی برای هریک از طرفین تعیین شود ولی وی انجام ندهد، طرف مقابل می ­تواند با مراجعه به حاکم تقاضای اجبار شخص به آن فعل را درخواست کند. و در صورت که اجبار آن شخص توسط حاکم امکان­پذیر نبوده ولی از طرف شخص ثالثی قابل انجام باشد، حاکم حکم به انجام فعل به هزینه ­ی ملتزم( شخص اول که تعهد داده بود ) می­دهد. اگر امکان انجام آن فعل از طرف شخص ثالث هم وجود نداشته باشد، طرف مقابل حق فسخ قرارداد را خواهد داشت.👉👉

📑📄در هرحال یکی از مهمترین موارد قراردادهای مشارکت در ساخت بخش اختیارات فسخ می ­باشد که شاید کمتر به آن توجه می ­شود.
همچنین معمولا این بخش در آخر قرارداد صحبت می­ شود که افراد کاملا خسته 😖شده ­اند و دقت کافی روی موارد نخواهند داشت.
متاسفانه بسیاری از واسطه­ هایی که قرارداد مشارکت در ساخت را تنظیم می ­نمایند هم نسبت به این موارد حقوقی اطلاعات صحیحی ندارد.

موفق و پیروز باشید

لینک کانال ما:
👇👇
https://t.me/joinchat/AAAAAEPkqq8T9NkzkRuHWA


https://www.aparat.com/v/bMU8W


جهت ثبت نام در کلاس آشنایی با قرارداد مشارکت در ساخت به لینک زیر مراجعه کنید:
https://evand.com/events/چهارمین-کارگاه-آشنایی-با-قرارداد-مشارکت-در-ساخت-1

@tkacosultant
داوری و میانجیگری
ویدیو داوری و میانجیگری از کانال شرکت مهندسی تکا




https://www.aparat.com/v/RJv81

جهت ثبت نام در این کلاس به لینک زیر مراجعه کنید:
https://evand.com/events/چهارمین-کارگاه-آشنایی-با-قرارداد-مشارکت-در-ساخت-1
معرفی کلاس آشنایی قراداد مشارکت در ساخت
در این ویدئو راجع به سر فصل های کلاس توضیح داده شده است


Tarh2Tarh dan repost
نتیجه مسابقه ی طراحی آشپزخانه شعله

با تشکر از تمامی شرکت کنندگان

منتظر مسابقات بعدی ما باشید

طرح تو طرح
برگزارکننده مسابقات طراحی معماری
@Tarh2tarh


تکا: طراح مشاور و مجری پروژه های عمرانی dan repost
طرح تفصیلی تهران.pdf
9.5Mb
آخرین نسخه ی طرح تفصیلی تهران با تمامی جداول و ضمائم
@tkaeng


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
مصاحبه با آقای مهندس مجتبی گل محمدی
از شرکت کنندگان در #دوره_حرفه_ای_تنظیم_قرارداد_مشارکت_در_ساخت
📄📑📃📊
جهت ثبت نام در #کارگاه_آشنایی_با_قرارداد_مشارکت_در_ساخت به لینک زیر مراجعه کنید:
👇👇
yon.ir/2aASr


شرکت طرح تو طرح در حال راه اندازی یک استارت آپ جدید است و نیاز داریم که یکم اطلاعات در خصوص نظر اشخاص راجع بهش داشته باشیم
ممنون میشم چند دقیقه ای وقت بزارین و این فرم رو پر کنین 🙏🏻🙏🏻💐
لطفا اگر امکانش بود برای افرادی که میشناسین هم ارسال کنین
کسانی که این فرم را پر کنند در صورتی که در آینده مشتری ما باشند 50% تخفیف خواهند گرفت

👇🏻👇🏻
https://goo.gl/forms/m7TyKHnAesDlxS0v1


اطلاعات حقوقی dan repost
نحوه ی ابلاغ رای داوری
⚖️⚖️⚖️⚖️⚖️⚖️
#اطلاعات_حقوقی

❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️
🔹ابلاغ رای داور بطرق ذیل است

پاسخ: الف- با ارجاع اختلاف به داوری و انجام داوری بر اساس مقررات مذکور در قرارداد داوری یا قوانین موضوعه، هیئت داوران باید پس از صدور رای چنانچه برای ابلاغ آن روش خاصی توافق نشده باشد، رای داوری را به دفتر دادگاه ارجاع کننده امر به داوری تسلیم نماید و دفتر دادگاه اصل رای را بایگانی و رونوشت گواهی شده آن را به دستور دادگاه برای اصحاب دعوی ارسال دارد .

ب- درصورتی که ارجاع به داوری بر اساس توافق قبلی و پیش از مراجعه به محکمه باشد دفتر دادگاهی که صلاحیت رسیدگی به اصل موضوع را دارد با دریافت رای داور اصل آن را بایگانی نموده و رونوشت را جهت ابلاغ به اصحاب دعوی به دستور دادگاه با هان ضوابطی که برای حکم دادگاه وجود دارد ارسال می نمایند و در این خصوص اخذ وجه و هزینه ای تجویز نشده است و اقدامات دادگاه در مورد ابلاغ و اجرای رای داور نیاز به تنظیم دادخواست ندارد و از طریق درخواست کتبی ذینفع جریان پیدا می کند .
❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️

جهت تعیین وقت مشاوره با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید
📞📞📞📞
02126150585
02122837067
مطالب و پرسش و پاسخ های بیشتر در کانال اطلاعات حقوقی
👇👇👇👇
https://t.me/etelaatehoghooghy
⚖️⚖️⚖️⚖️⚖️⚖️⚖️⚖️⚖️




تکا: طراح مشاور و مجری پروژه های عمرانی dan repost
Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
🔸تسهیلات بانک مسکن در بافتهای فرسوده


@tkaeng


تکا: طراح مشاور و مجری پروژه های عمرانی dan repost
تخفیف ۳۳ درصدی پرداخت نقدی عوارض تا پایان سال

🖌سمیع ا... حسینی مکارم معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران گفت: با ابلاغ شهردار تهران و به استناد مصوبه شورای شهر تهران از امروز (27 دی ماه) چنانچه مؤدیان عوارض ساختمانی شامل پروانه ساخت و پایان کار نسبت به پرداخت بدهی خود اقدام کنند از 33 درصد تسهیلات تشویقی شهرداری تهران بهره‌مند می‌شوند.

🖌وی افزود: مؤدیانی که درخواست صدور پروانه ساختمانی و یا پایان کار ساختمانی دارند و یا تمایل به پرداخت کلیه عوارض ساخت و ساز ملک‌شان را دارند اگر از امروز نسبت به پرداخت بدهی‌شان اقدام کنند از 33 درصد تسهیلات تشویقی بهره‌مند می‌شوند.

🖌معاون شهردار تهران با بیان اینکه این تسهیلات تنها شامل کسانی می‌شود که بدهی خود را به صورت نقدی و یکجا به خزانه شهرداری واریز کنند، گفت: مهلت بهره‌مندی از این تخفیف 33 درصدی محدود و غیرقابل تمدید است و این اقدام تنها در راستای اتخاذ سیاست‌های حمایتی و تشویقی برای رونق ساخت و سازهای شهر تهران و ارائه تسهیلات لازم در این خصوص و وصول درآمدهای شهرداری تهران در سال 96 است.

🖌وی با بیان اینکه اگر مؤدیانی که بدهی خود بابت عوارض را قسط بندی کردند در صورتیکه کل اسناد دریافتی سررسید نشده را زودتر از موعد مقرر به صورت نقدی و یکجا پرداخت کنند مشمول تسهیلات تشویقی 33 درصد می‌شوند، گفت: مودیان می‌توانند برای بهره‌مندی از این تسهیلات به اداره درآمد و شهرسازی مناطق 22 گانه مراجعه کنند. به گفته حسینی مکارم، این تسهیلات شامل پرداخت‌های غیرنقدی نمی‌شود.

@tkaeng


اطلاعات حقوقی dan repost
https://www.aparat.com/v/Xqt3e

https://t.me/etelaatehoghooghy
حقوق دارنده چک که منجر به عدم پرداخت شده است.
اصغر گرشاسبی وکیل پایه یک دادگستری، کارشناس ارشد حقوق خصوصی عضو کانون وکلای دادگستری با بیش از ۱۰ سال سابقه کار. برای دریافت وقت مشاوره می توانید با شماره های زیر تماس حاصل نمایید. 021-26150585 021-22826318 آدرس سایت :ww.vakil-garshasbi.ir آدرس عضویت در کانال تلگرام: https://t.me/joinchat/AAAAAEP0p8...


Rasool Modarres dan repost
دوره ی اصول حرفه ای تنظیم قراردادهای مشارکت در ساخت
جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام از لینک زیر اقدام کنید:
https://evnd.co/Uhq2o

کد تخفیف۲۰ درصدی فقط بصورت محدود:
takhfif12315
کانال ما:
@tkaeng

20 ta oxirgi post ko‘rsatilgan.

446

obunachilar
Kanal statistikasi