نگاهی نو به احمدی نژاد


Kanal geosi va tili: ko‘rsatilmagan, ko‘rsatilmagan
Toifa: ko‘rsatilmagan


ما یک عهدی داریم پای این عهد هستیم.
انتقادات، پیشنهادات و مطالبتون رو از طریق صفحه فیسبوکمان بیان کنید:
https://facebook.com/negahi.no.be.ahmadinejad
اینستاگرام ما:
https://www.instagram.com/negahi_no_be_ahmadinejad/

Связанные каналы

Kanal geosi va tili
ko‘rsatilmagan, ko‘rsatilmagan
Toifa
ko‘rsatilmagan
Statistika
Postlar filtri


مجمع صنفی قضات و دادستانهای عالیرتبه دهه ۱۳۶۰

نگاهی به فهرست بنیانگذاران "مجمع روحانیون مبارز" که جریان اصلاحات از دل آن در آمده و سیدمحمد خاتمی نیز دبیرکل فعلی آن است نشان می دهد عنوان واقعی تر این تشکل در زمان تاسیس می توانسته چنین چیزی باشد:

"مجمع صنفی قضات و دادستانهای عالیرتبه دهه ۱۳۶۰ جمهوری اسلامی ایران"


@negahi_no_be_ahmadinejad


پایان روزشمار /۴۰ روز از فرار مصطفی تاجزاده از مناظره گذشت

از آغاز این روزشمار، روشن بود عضو جریانی که لیدرها و بنیانگذارانش، قضات و دادستانهای خوش سابقه(!) دهه ۱۳۶۰ از خلخالی و صانعی بگیر تا موسوی تبریزی و موسوی خوئینیها هستند، اما وقیحانه سوزنشان روی پست قاضی مرتضوی در دولت احمدی نژاد گیر کرده است، از مناظره ای با موضوع مقایسه عملکرد دولت احمدی نژاد با دولت موسوی در زمینه حقوق زنان یا برخورد با منتقدان، فراری باشد. به نظر می آید ۴۰ روز، فرصتی به اندازه بود برای رفقای هادی غفاری و تکرار کنندگان برای دری نجف آبادی و فلاحیان و... در لیستهای خبرگان تهران و دیگر استانها که ماهیت پنهان شده خود را نیز در جریان اعتراضات اخیر به خوبی آشکار کردند.

همچنانکه قبلا هم اشاره شد، بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی لرستان با ارسال دعوتنامه ای رسمی به تاجزاده، برای برگزاری این مناظره که پیشنهاد دهنده اش کمال رستمعلی (جامعه شناس و فرماندار دولت احمدی نژاد) بود اعلام آمادگی کرده بود اما تاجزاده این دعوت را هم نپذیرفت.

https://t.me/negahi_no_be_ahmadinejad/7819

@negahi_no_be_ahmadinejad


خداییش خیلی جالبه ها. امثال این جوجه آتش به اختیار، به خاطر معالجه هاشمی شاهرودی (که منصوب رهبره) در آلمان، حق دارن بهش بگن بهتر بود می مردی و به خودشون حق میدن بگن مرگ بر ولایتی (مشاور و منصوب رهبری)، ولی احمدی نژاد حق نداره به یک منصوب دیگه رهبر به خاطر عملکردش بگه غاصب. جالبه که قدیانی ادعا داره به خاطر رهبر اینجوری حرف زده. دقیقا احمدی نژادم گفت ادامه ریاست صادق لاریجانی، "نقض حقوق رهبره".

https://t.me/negahi_no_be_ahmadinejad/8208

@negahi_no_be_ahmadinejad


قول سدید dan repost
❌مرحبا بناصرنا
من چنانچه قبلا هم گفتم حسین قدیانی یک نویسنده شاعر مسلک است که کلمات را قشنگ به هم می بافد...
امروز بعد از یادداشت تندش علیه آیت الله هاشمی شاهرودی مطلب دیگری نوشته است که حرف دل ماست...
نوشته است اگر به هاشمی شاهرودی و حداد و ولایتی گیر ندهیم، فحشش را آقا می خورد... برای همین باید بگوییم مرگ بر حداد و ولایتی تا کسی بر رهبری توهین نکند... بعد نوشته اگر همین الان آملی لاریجانی هم برود خارج عمل کند به او هم می گوییم مرگت باد!!
خوب برادر حسین!
حرف احمدی نژاد همین است... اگر مسافر سفر خارجی عادی معمولی از نظر شما سزاوار مرگ است تا رهبری فحش نخورد! به همین نسبت اگر مسوولی اهل ظلم و بی عدالتی بود...
حالا این بنده خدا گفته سزاوار عزل است شما که می گویی سزاوار مرگ!!
انصافا اهل حرف مفت زدن نیستی؟
بی خود و بی جهت به کسی حمله می کنی و بعد خودت حرفش را تکرار می کنی...
مشکل قدیانی قبلا هم گفته ام رشدش در کیهان است... تفکری که خود را محور انقلابی گری و صاحب مردم و انقلاب می داند... به قول عزیزی این تازه آقازاده نیست... آقازاده بود کشور را می خورد!!

https://t.me/ghete26/406


دردنامه dan repost
🖋چرا «متهمِ همیشگی» این بار مخالف بود؟!

🔹یکی از حقایق مهم درباره اعتراض‌های اخیر این است که انگلستان با به ثمر رسیدن آن موافق نبود به نحوی که می‌توان گفت اگر چنین موافقتی وجود می‌داشت احتمالاً آرام کردن شرایط بسیار سخت‌تر یا حتی غیر ممکن می‌شد.
در حالی که رئیس‌جمهور امریکا در همان گام اول در موضعی بسیار تند گفت «مردم ایران از فسادِ رژیم(!) و تلف کردن ثروت ملی برای تامین مالی تروریسم در خارج خسته شده‌اند» و حتی وزیر خارجه و سخنگوی کاخ سفید اعلام کردند که از «انتقال مسالمت‌آمیز قدرت در ایران» حمایت می‌کنند! ولی در این مدت وزیر خارجه انگلستان به «ابراز نگرانیِ» صرف از وقایع و لزوم به رسمیت شناخته شدن حق اعتراض مسالمت‌آمیز اکتفا کرد و عکس‌العمل ویژه دیگری نشان نداد.
بهمن کلباسی خبرنگار بی‌بی‌سی زیر اکانت توئیتر پاوِل دوروف -مدیر تلگرام- پیامی گذاشت برای درخواست حذف کانال آمدنیوز. بی‌بی‌سی نیز از پشتیبانی این وقایع در ابتدای امر سر باز زد به نحوی که کانال آمدنیوز از این کانال تحت عنوان «آیت الله بی‌بی‌سی» یاد کرد تا بتواند اثر تخریبی آن را بر اعتراض‌ها دفع کند.
در جلسه شورای امنیت سازمان ملل هم انگلستان به صراحت با مخالفت کردن با امریکا مساله‌یِ اعتراض‌ها را به دلیل به خطر نیفتادن صلح و امنیت بین‌الملل در حد و اندازه‌یِ طرح در شورای امنیت ندانست و حتی بیان کرد که ایران نگرانی‌های امنیتی مشروعی در منطقه خاورمیانه دارد!
مسئولینِ ایرانی نیز مطابق با همین واقعیت هر کسی را متهم کردند (از سیا، داعش، موساد، تلگرام، آل سعود، مجاهدین و اطرافیان احمدی نژاد تا برادرزن صدام) جز متهمِ همیشگی یعنی انگلستان!

🔹تصور کنید رسانه سلطنتی -در حالی که شبکه‌ای ماهواره‌ای است که امکان فیلترینگ ندارد و حتی فیلترینگ اینترنت موجب هجوم بیشتر مردم به آن می‌شود- محل تجمع سراسریِ فردایِ معترضان در تهران و سایر نقاط کشور را رسماً اعلام می‌کرد و به پوشش برخی از فیلم‌های ارسالی کاربران اکتفا نمی‌نمود. و نیز تصور کنید روی این خط خبری که نباید خشونت صورت بپذیرد و باید معترضان بروند و در نقطه‌ی مهمی از شهر به صورت مسالمت‌آمیز تحصن دائمی کنند کار می‌کرد، در آن صورت به نظر می‌رسد جمع شدن مساله بسیار مشکل‌تر می‌شد. خصوصاً که شرکایِ داخلیِ انگلستان نیز صدای‌شان در حمایت از این حرکات در می‌آمد و این جنبش از حرکتی کور تبدیل به جنبشی سیاسی می‌شد که خشونت علیه آن به معنایِ دستگیریِ تعدادی از سیاسیون بوده و در نتیجه هزینه‌ی آن چندین برابر می‌گردید.

❓در اینجا چند پرسش را باید مطرح کرد؛
1️⃣اولاً این «متهمِ همیشگی» دقیقاً و به چه دلیلی بر خلاف همیشه‌ی تاریخ‌ش تا امروزِ پس از انقلاب مخالف به هم ریختن ایران بود؟ به نظر می‌رسد انگلستان در «نظمِ موجود» شرکای مهمی دارد که امیدوار است با همین فرمان «آینده‌یِ ایران» به دست آن‌ها بیفتد. یا شاید در دیدگاه انگلستان مسیر طی شده توسط برجام و دیگر وقایع به نحوی پیش می‌رود که با همین روند یک «فرود آرام» را برای انقلاب اسلامی تجربه خواهیم کرد که نیازی به خشونت و گردن گرفتن تحولات توسط غرب ندارد.

2️⃣پرسش بعدی اینجاست که اگر بپذیریم «متهم‌ِ همیشگی» در حقیقت همان «مجرمِ همیشگی» هم هست، آن وقت اگر روزی او تصمیم بگیرد کشور را واقعاً بر هم بریزد باید چه کنیم؟ خصوصاً که اگر کمی دقت کنیم علی‌رغم مخالفت‌های اولیه بی‌بی‌سی کماکان آتش‌تهیه کافی برای روز مبادا را می‌ریزد تا در صورت لزوم آن واقعه رقم بخورد. آیا سرمایه‌ی اجتماعی باقیمانده برای نظام در حد مقابله با دست‌اندازی رسانه‌ی سلطنتی بر افکار و دل‌ها و اذهان مردم‌مان هست؟ بر خلاف برآوردهای خوش‌خیالان شرایط را بسیار وخیم ارزیابی می‌کنم.

@dardnameh


اصلاحات مرد، مرده باد اصلاحات

@negahi_no_be_ahmadinejad


hashiesaz (حاشیه ساز) dan repost
در این ایام که تظاهرات های عکس العملی تحت عنوان "پاسخ مردم" برقرار بود، در یکی از گزارشهای تلویزیونی دختر جوانی با حدت میگفت که "من به خاطر این امنیتی که داریم آمده ام و حتی جانم را فدای امنیت کشورم میکنم."

گفته آن فرد مصاحبه شونده، مرا به تامل واداشت: البته که امنیت مطلوبیت ذاتی دارد، ولی آیا مشکل جامعه ایرانی در عهد حکومت پهلوی، ناامنی بود که سر به انقلاب برداشت؟ آیا هیچ شاهدی یا قرینه ای مبنی بر مطالبه امنیت به توسط انقلابیون سال ۵۷ در دست است؟ اگر پاسخ منفی باشد، فلذا موجب شرمساری و سرافکندگی است که بعد از گذشت چهل سال از انقلابی که شعارش استقلال، آزادی و عدالت بود؛ امنیت را یگانه مایه تفاخر خود اعلام بداریم. و البته ننگاور و سفله پروری نیز هست اگر که مردم را میان حفظ وضع نابسامان موجود و "سوریه ای شدن" مخیر کنیم؛ و ذره ای به خود نیاییم که چرا راه سوم یعنی عدالت گستری را در پیش نگیریم؟

@hashiesaz


کمال رستمعلی dan repost
🔻میزان در هر کس حالِ فعلیِ او نسبت به چی و کی است؟!

"میزان در هر کس حالِ فعلی او است." در ادبیات سیاسی کشورمان به کرات مورد استناد قرار گرفته است.

اشخاص و احزاب سیاسی بارها برای نقد و نفی رقبای خود یا بررسی شخصیت فردی یا عملکردِ جناح و گروهی که با او هم فکر و هم رای نیستند، با اشاره به این جمله یِ امام راحل ضمن تاییدِ خدماتِ گذشته یِ آن شخص یا آن گروه و جریان، تاکید می کنند که حالِ فعلیِ آن فرد یا گروه، دیگر مورد تایید نیست.

سوال اما این است که حالِ فعلی که دیگر مورد تایید نیست، با کدام حالِ معیار مقایسه شده است؟! یعنی حالِ آن فرد و آن گروه با چه چیزی یا چه کسی یا چه گروهی سنجیده شد و رد شد؟!

خیلی روشن است که اگر من حالِ خودم را معیار بدانم و بر اساسِ حال و استانداردهایِ خودم، شخص یا جریانی را رد و نفی کنم و بگویم میزان حال فعلی افراد است، از حقیقتِ کلامِ امام راحل فاصله گرفته ام.

در واقع معیار برایِ سنجشِ حالِ هر شخص و جریانی، مبناهایِ انقلاب اسلامی است. یعنی باید دید هر شخص و جریانی در هر لحظه چه نسبتی با آرمان ها و ارزش های انقلاب اسلامی دارد.

باید دید هر کسی و هر حزب و گروهی چقدر به آزادی، استقلال، کرامت انسانی، عدالت و رفاه و آسایش برای همه یِ مردم نزدیک است. باید دید هر شخص چقدر از تجمل گرایی، دروغ، ظلم، غرور و خودخواهی دور است.

باید سنجید هر شخص و جریانی چقدر مردمی ست، چقدر بیت المال برایش اهمیت دارد، چقدر هدف وسیله را توجیه می کند در نظرش زشت است، چقدر جانِ تک تک انسان ها برایش مهم است، چقدر گسترش و تعمیق معنویت برایش اولویت دارد.

باید دید حالِ هر فرد و جریان و ملتی نسبت به مبناهایِ اصولی و اساسیِ انقلابی که هزاران جوانِ نازنین برایش به شهادت رسیدند، چگونه است.

@rostamali




بدون شرح

حمید بقایی، ۵ دی ۱۳۹۶:

"آقای شیخ حسین طائب، رئيس سازمان اطلاعات سپاه، پیرو اعلام قبلی مطلب مستند مهمی در خصوص شخص جنابعالی آماده کرده بودم که با انتشار آن ماهیت شما و بسیاری از مسائل برای همگان روشن می شد.
اما امروز پس از مشورت با دوستانم (همان کسانی که شما آنها را انحرافی می خوانید) منصرف شدم. چون آنان معتقد بودند که بیان این مطلب ممکن است به اطرافیان شما نیز لطمه وارد نماید و ما اگرچه مورد اجحاف و ظلم شما قرار گرفته ايم، اما نباید در مقام دفاع از مظلومیت خویش، به روش هايی متوسل شويم كه مخصوص و مختص شماست. روش هايي که دائماً با توسل به آنها دیگران را تخریب می نمائید، آبرو و حيثيت ديگران را ملعبه دست خودتان مي كنيد.
جناب شیخ حسین طائب! من و شما از قدیم همدیگر را خوب می شناسیم و شاید نیازی به یادآوری نباشد، اما تکرار می کنم که ما ایرانی و مسلمان هستیم و آبروي خانواده يك مسلمان ديگر را حتي اگر دلي پر از كينه و عداوت نسبت به ما داشته باشد، مثل آبروي خودمان مي دانيم."
--------
فرمانده سپاه، هشت روز بعد:

"موضوع تجمع و اعتراض در مشهد و برخی شهرهای دیگر با فراخوان یکی از سایت هایی صورت گرفت که وابسته به شخصی است که این روزها زبان به مخالفت خوانی نسبت به اصل و ارزش های نظام گشوده است!!!
نیروهای امنیتی درحال بررسی این مسئله هستند و اگر به دخالت این مسئول سابق برسند قطعا متناسب با وضعیت و درخواست ناجا با او برخورد خواهند کرد."

@negahi_no_be_ahmadinejad


نتیجه نظرسنجی از مخاطبان کانال "نگاهی نو به احمدی نژاد" در مورد اجباری بودن حجاب

@negahi_no_be_ahmadinejad


کاریکاتور جالب نشریه انگلیسی گاردین

https://facebook.com/negahi.no.be.ahmadinejad/


مقایسه تعداد دانشجوهای بازداشتی دانشگاههای تهران در حوادث اخیر با تعداد دانشجویان حاضر در صحنه اعتراضات، نشون میده که اگر در سال 88 هم قرار بود مثل امسال با دانشجویان حاضر در اعتراضات برخورد بشه، بسیاری از دانشگاههای تهران بالکل تعطیل می شدند!!
با این تفاوت که از نظر سبزاللهی ها، الان این بگیر و ببند شدید، هیچ ربطی به رئیس جمهور وقت (روحانی) نداره ولی در سال 88 همه اش زیر سر احمدی نژاد بوده.

@negahi_no_be_ahmadinejad


مکتوبات dan repost
Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
🎥 این #گشت_امنیت_اخلاقی نیست. این توحشی افسار گسیخته علیه مردم است

#منشور_حقوق_شهروندی

@maktubat


مُلّامحسن dan repost
دو روی یک سکه

🔷"رجوی به هادی غفاری‌ها نیاز داشت تا نیروهایش را توجیه کند که جمهوری اسلامی سرکوبگر است"
این جمله‌ای است که آقای عبدالرضا داوری که این روزها به خاطر کامنت‌های توهین آمیز افراد ناشناس در حبس به سر می‌برد، در دی95 هنگام مناظره با هادی غفاری آخوند به ظاهر اصلاح طلب بیان کرد. عبدالرضا داوری در مناظره با هادی غفاری با اشاره به اعدام بدون محاکمه امیر عباس هویدا در سال‌های اولین انقلاب، اقدامات متعدد غیرقانونی و غیرشرعی مسئولان وقت از جمله هادی غفاری را زمینه ساز اصلی فتنه مجاهدین ‌دانست و هادی غفاری‌ها را آن روی سکه مجاهدین تحلیل ‌کرد.

🔷در واقع این توصیف، منحصر در فتنه مجاهدین نمی‌شود بلکه در تمامی فتنه‌هایی که برای جمهوری اسلامی رخ داده است، همواره دستگاه حاکم علاقه مند بوده تا آن فتنه را تک بُعدی ببیند یا با دادن آدرس‌های غلط، آن را تحلیل کند. اما آن روی سکه فتنه‌ها چه کسانی هستند؟ به عبارت روشن‌تر اگر رهبران یک جریان معترض، انسان‌های فاسدی هستند، چطور حامیانشان حاضر شده‌اند از آنها حمایت کنند؟ و چطور تعداد قابل توجهی از مردم را همراه خود کرده‌اند؟ آیا همه‌ی مردم حامی آنها نیز انسان‎‌های فاسدی هستند؟

🔷در تحلیل دستگاه حاکم که همواره خود را حق مطلق می‌بیند، مردم همراه با این جریانات را انسان‌هایی فاسد یا نهایتا ساده لوح و احمق می‌پندارند اما هیچ گاه درباره میزان عملکرد خودش که اسباب نارضایتی مردم را فراهم کرده است، نظری نمی‌دهد یا نارضایتی را صرفا به قوه مجریه تقلیل می‌دهد در حالی که خود رئیس قوه مجریه نیز از نظر شورای نگهبان نظام، امین باتقوا مومن مدیر و مدبر شناخته شده است یا نقش دستگاه قضایی نظام که موظف به اجرای عدالت و برخورد عادلانه با مفسدان است، نادیده گرفته می‌شود در حالی که با یک نظرسنجی ساده نیز می‌توان میزان رضایت مندی مردم را از قوه قضائیه و به طور کلی از مجموعه نهادهای انتصابی نظام تشخیص داد. و در این میان، توهین‌های مکرر مسئولان به مردم معترض، خشم آنها را دوچندان می‌کند که نمونه‌های فراوانی دارد. به عنوان نمونه معاون رئیس قوه قضائیه در مواجهه با حجم عظیم مالباختگان موسسات مالی که تجمعاتی عاری از خشونت داشتند، صراحتا آنها را اشخاصی طماع و سودجو معرفی می‌کند.

🔶نتیجه آنکه اگر قرار باشد رهبران یک شورش، فتنه گر باشند، اشخاص و نهادهایی که با عملکرد ضعیفشان و توهین‌های مکررشان به مردم، باعث همراهی تعداد قابل توجهی از مردم با یک شورش می‌شوند، به طریق اولی فتنه گر هستند و در واقع رهبران یک شورش خشونت آمیز بر ضد منافع مردم، نقش مکمل مسئولان ناکارآمد و ضعیف و آن روی دیگر سکه هستند.

https://t.me/mohsenp1414/78

پی نوشت:
در همین رابطه ببینید:
1.تحلیل آقای علی اللهیاری در کانال مکتوبات؛ از همان ۸۸ مهمترین انتقاد ما به سیاست‌های کلان نظام این بود که مقصر حوادث، همین مسئولین رده بالای مملکت هستند؛ نه مردم، نه بدنه‌ی جنبش سبز. متن کامل در https://t.me/maktubat/4458
2.تحلیل کانال آرمانشهر؛ بر این نظرم سازمان‌ها، حرکت‌ها و رسانه‌هایی همچون گروهک منافقین، ری‌ استارت و آمدنیوز برخلاف ادعا و ظاهرشان، قوی‌ترین حافظان وضع موجود ایران و بزرگترین خائنان به مردم ایران هستند. متن کامل در https://t.me/armanha_tk/1273

@mohsenp1414


دیوث زمانه ات را بشناس!

https://facebook.com/negahi.no.be.ahmadinejad/


آرمانشهر dan repost
چرا آمدنیوز و ری استارت بززگترین حافظان وضع موجود و خائن به مردم ایرانند؟

در مورد اعتراضات سیاسی و اقتصادی، نموداری افقی را در نظر بگیرید که یک سر آن سکوت و ملایمت و مدارا و سر دیگر آن نهایت خشونت و رادیکالیسم و تندروی است. روشن است که یک حرکت اصلاحی اعتراضی، اگر نزدیک به سر ملایم این نمودار باشد، مسئولان کشور را وادار به اصلاح اساسی امور نمی کند و با بی اعتنایی آنها مواجه خواهد شد. از سوی دیگر اگر شدت اعتراضات به انتهای رادیکال نمودار نزدیک شود، ضمن اینکه بهانه کافی برای جمع کردن اعتراضات را به مسئولان خواهد داد، همراهی بدنه مردم را نیز با خود نخواهد یافت و از این رو اعتراضات، ناکام و معطل خواهند ماند.
جایی در میانه این طیف است که به اصلاح امور می انجامد: جایی که هم مسئولان با شدت واقعی نارضایتی مردم مواجه می شوند و نیز همراهی فراگیر توده مردم با اعتراضات، به جای جمع کردن اعتراضات، مسئولان را به اصلاحات اساسی وادار خواهد کرد.
با توجه به این نمودار است که بر این نظرم سازمانها، حرکتها و رسانه هایی همچون گروهک منافقین، ری استارت و آمدنیوز برخلاف ادعا و ظاهرشان، قوی ترین حافظان وضع موجود ایران و بزرگترین خائنان به مردم ایران هستند و تا زمانی که مطرح هستند و شیر فلکه دعوت و اطلاع رسانی و جهت دهی اعتراضات دست آنها یا حامیانشان در صدای آمریکا و امثالهم است، بن بست و انسداد در اصلاحات سیاسی و اقتصادی برقرار است.
ایران امروز به جنبش و رسانه هایی مربوط به آن احتیاج دارد که اولا بدانند مشکلات کشور فقط اقتصادی نیستند و مشکلات اقتصادی، معلول عوامل سیاسی هستند،
ثانیا به حمایتهای امثال ترامپ و نتانیاهو و رجوی روی خوش نشان ندهند و اصلا با شعار علیه آنها همراه باشند و بدانند که مبارزه با انواع استکبار داخلی و بین المللی از یکدیگر تفکیک ناپذیرند و تفکیک آنها از یکدیگر، راه به آزادی و عدالت نخواهد برد. (چیزی که در رسانه ای همچون آمدنیوز عکس آن دیده می شود)
ثالثا تا می توانند از حملات به اماکن و المانهای مقدسی مثل حسینیه ها، امامزاده ها، پرچم، تصاویر و اسامی شهدا جلوگیری کنند،
رابعا با هر حرکت خشنی همچون دعوت به شلوار از پا کشیدن و فراتر از آن (مثل تهدید به قتل و آتش زدن اماکن و...) برخورد کنند.
خامسا ضمن اینکه به تغییرات زیربنایی و اساسی (همچون رفراندوم و تغییر قانون اساسی که خواسته هایی غیرقانونی نیستند و در خود قانون اساسی فعلی به آنها مشروعیت داده شده) التفات دارند، به جای شعارهای گریزاننده مرگ و نفی، شعارهای ایجابی و شعارهای دعوت به استعفا و عزل و امثالهم در آن محوریت داشته باشند.

@armanha_tk


دردنامه dan repost
🔴چرا با این دست فرمان باید منتظر فاجعه بود؟!

فهرست کارهایی که مسئولین برای مهار اعتراض ها انجام دادند:
▪️فیلترینگ اینترنت
▪️انداختن تقصیرها به گردن جناح دیگر
▪️انداختن تقصیر به گردن امریکا و سعودی
▪️انداختن تقصیر به گردن مردمِ کوفه یِ بی تحمل که منتظر نمی مانند بالاخره از این گردنه اقتصادی عبور کنیم
▪️انداختن تقصیر به گردن احمدی نژاد
▪️انداختن تقصیر به گردن مردم که به روحانی رای دادند یا فریب خوردند
▪️کمونیست معرفی کردنِ معترضان چون چند دانشجو شعارهای کمونیستی داده بودند!
▪️مخلوط کردن اعتراض های خشن با مردمِ به تنگ آمده و جمع کردن اعتراض های مردمی به بهانه اعتراض های غیر قانونی
▪️اعلام کردن اینکه تظاهرات کنندگان «کم تعداد» بوده اند (مثلاً فقط و فقط ۵۰ هزار نفر! مطابق اعلام وزیر کشور)
▪️سطحی و نرم و اقتصادی جلوه دادنِ مطالبات معترضان
▪️فراخواندن حامیان سنتی به خیابان با پخش موسیقی مهیج و گرفتن شعارهای حمایتی همیشگی و پخش گسترده تلویزیونی
▪️فتنه نامیدن و امنیتی کردن وقایع به صورت کلی
▪️گشتن به دنبال قاتلِ بروسلی!
و ...

به طور خلاصه همه کاری انجام شد ولی حتی یک فرماندار یا بخشدار از مردم عذرخواهی نکرد‍! هیچ طرح تحولیِ جدی و آسیب شناسیِ واقعی صورت نپذیرفت. تقریبا هیچ رسانه ای به دلِ معترضان نرفت تا حرف شان را بشنود و صرفا از شعارهایِ تند بهره برداری سیاسی شد.

از سوی دیگر در حالی حامیانِ همیشگی انقلاب به میدان آمدند که به قول صدا و سیما اصلی ترین چیزی که داشتند از آن حمایت می کردند «آرامش» کشور بود. در حالی که باید مثلا طرحی اصلاحی ارائه می شد تا مردم به حمایت از آن به خیابان بیایند وگرنه همه می دانند حفظ آرامش که فی نفسه ارزشی ندارد! حتی در ۸۸ اعتراض ها خوابید چون ادعای تقلب در انتخابات حق نبود وگرنه عموم مردم حمایت نمی کردند.

شاید فکر می کردیم که دیگر از این به بعد تجمعِ آرامِ چند کارگرِ بدبختِ معدن در فلان کوره دهات برای گرفتن شندرغاز حقوق که ۱۰ ماه عقب افتاده آزاد بشود ولی قضیه برعکس خواهد بود! هر اعتراضی از این به بعد بیش از پیش همراهی با #فتنه_گران نامیده خواهد شد!

با این فرمان باید منتظر انفجار بود! عمده مردمِ فرودست همراهی نکردند ولی اگر راه های تنفسی تنگ تر شود آن هم اتفاق خواهد افتاد.

امید که این پیش بینی بر خلاف موارد قبل صحیح از آب در نیاید!

@dardnameh


عام (عقلانیت،عدالت،آزادی،معنویت) dan repost
اولین باری که مردم به صورت گسترده در حکومت محمد رضا پهلوی به خیابان ها ریختند 11 سال بعد از تبعید رضا شاه و اشغال ایران توسط متفقین بود. جماعت معترض علیه انتصاب جدید نخست وزیر توسط شاهنشاه همایونی در 30 تیر سال 1331 به خیابان ریختند و جواب تهدید های قوام سلطنته را با حمله به خانه وی دادند، شاه جوان در گام اول کوتاه آمد و مصدق را با اختیارات بیشتر به نخست وزیری منصوب کرد، اما بعد از کشمکش های فراوان در 28 مرداد 1332 قائله نخست وزیر سرکشش را با اقتدار خاتمه داد و 28 مرداد تبدیل به روز ملی و قیام مردم ایران شد. تجدید میثاق ملت و شاه نیز در تقویم کشور ثبت شد و همه ساله این روز را جشن می گرفتند!
اعلی حضرت با اقتدار بعد از 28 مرداد تمام گروه های فتنه طلب را سرکوب کرد، عوامل بیگانه و وابسته به شوروی یعنی حزب توده را که در راستا پروژه نفوذ در ارتش حضور داشتند، شناسایی و پاکسازی های گسترده ای صورت گرفت.
برخی از مذهبیون تندرو به زعم شاهنشاه آریامهر با وجود آنکه در اثر اختلافات درونی از قیام 28 مرداد حمایت کردند بعد از مدتی نوبتشان رسیده بود که سر جای خود نشانده شوند و نواب صفوی یکسال بعد از اعدام حسین فاطمی (که پیش تر از ترور فدائیان اسلام جان سالم به در برده بود) به جوخه مرگ سپرده شد!
تمام جریان های مستقل از شاهنشاه (بخوانید احزاب و جریان های غیر حکومتی)، سرخورده و به حاشیه رانده شدند و گویا انقلاب مردم ایران و بلکه مطالبه اجرای بی کم و کاست قانون مشروطه برای همیشه سرکوب شده بود! در بسیاری از خاطرات مبارزین به حضور پر رنگ و پر تعداد مردم در استقبال از شاه اشاره کرده اند، امری که سبب سر خوردگی روز افزون معارضین پهلوی بود. انتخابات نیز روز به روز فرمایشی تر می شد و قدرت شاه مطلقه تر!
تا انکه آتشفشان خشم مردم مجددا 10 سال بعد به بهانه دستگیری مرجع تقلیدشان در 15 خرداد 42 فوران کرد. رژیم پهلوی این آشوب را به عوامل بیگانه، وطن فروشان، ارازل اوباش بدنام و فئودال های ناراضی از اصلاحات به نفع زارعین، نسبت داد. شورش هایی که در همان چند روز اول موجب آسیب رساندن به اموال عمومی و خصوصی فراوان شده بود و حتی در فرودگاه افرادی دستگیر شدند که اعلام شد از طرف دولت های خارجی دشمن، برای مخالفین پول می آوردند!
هر چه بود این بار نیز اقتدار ارتش و پلیس سبب شد تا دامنه اعتراضات چنان گسترده نشود و با مشت آهنین سرکوب نتیجه مطلوب برای رژیم دهد.
بعد از فروکش کردن اعتراضات، البته روح الله موسوی خمینی در 11 مرداد در عین آرامش آزاد شد.
اما وقتی یکسال بعد وی مجددا دستگیر و در تاریخ 13 آبان 1343 به ترکیه تبعید شد ، اینبار حتی اعتراض حداقلی میدانی هم صورت نگرفت. مبارزین ناکام و سرخورده فعالیت سیاسی را بی نتیجه فرض می کردند. همزمان گروهی از جوانان رادیکال مماشات با حکوت را بی نتیجه و مبارزه مسلحانه را بر اساس تجربیات کوبا ، چین و الجزایر پیش گرفتند، 6 سال بعد حمله به پاسگاه سیاهکل در 19 بهمن 1349 آغاز سبک متفاوتی از مبارزات بود که حالا خرابکاری و کشتن مردم و سرباز بی گناه در آن اظهر من الشمس بود!
مارکسیست ها و مارکسیست های اسلامی در ضربه های کاری ساواک در شهریور 1350 و نهایتا 1354 به محاق رفتند و شاه و یارانش یکه تاز میدان شد، نه اقدامات ملیون نه مذهبیون و نه چریک ها پایه های حکومت پهلوی را متزلزل نشان نمی داد. تمام گزارشات نیز همین امر را انعکاس می کرد. بی راه نبود که 10 دی 1356 کارتر رئیس جمهور امریکا در تهران ، ایران را جزیره ثبات خطاب کرد. اما همه آن اقتدار، همه آن ثبات، همه ناامیدی انقلابیون، همه و همه در عرض چند ماه از لبریز شدن صبر مردم ( که بهانه آغازش از مقاله ای مطبوعاتی بود که تکرار همان ادعاهای همیشگی و تکراری وابسته فرض کردن مخالفین به عامل بیگانه با عنوان ایران استعمار سرخ و سیاه بود.) به سرعت باور نکردنی موجب فروپاشی رژیم 2500 ساله شاهنشاهی شد، حتی خود انقلابیون نیز باورشان نمی شد به این سرعت سرنگونی محقق شود و انتظار قدرت نمایی دیگری از ارتش و ساواک داشتند!

خرابکاران وحشی! خائنان دیروز، آدم کش های حرفه ای و وابستگان به بیگانگان (تعابیر رسانه های وقت رژیم پهلوی)حالا انقلابیون فداکار و وطن پرست شده بودند (هر چند بعدا برخی از آنان مجددا ضد انقلاب خطاب شدند)
رجال وطن پرست دیروز که مفتخر به تقدیر حکومت بودند،حالا خائن و عامل امپریالیست و نوکر اسرائیل خطاب می شدند و مستجب محاکمه!
اعلی حضرت همایونی، شاهنشاه آریامهر که در 20 شهریور 1320 محبوب و مقبول عام و خاص بود. اما بعد 37 سال کاری کرده بود که شعار مرگ بر شاه ، تبدیل به شعار ملی ایرانیان شده بود!

📌به مناسبت نزدیک شدن به دهه فجر بازخوانی عملکرد پهلوی را پی میگیریم.
@edallat1


بیا جوون ، بیا عوض تلگرام، این "وی چت" رو بگیر، برو تو کار مخ زنی دخترای همسایه و محل و مشغول عشق و حال شو. بی خیال اعتراض و سیاست و این دردسرا.

@negahi_no_be_ahmadinejad

20 ta oxirgi post ko‘rsatilgan.

2 569

obunachilar
Kanal statistikasi