مرجع انرژیهای تجدیدپذیر


Kanal geosi va tili: ko‘rsatilmagan, ko‘rsatilmagan
Toifa: ko‘rsatilmagan


اخبار، وقایع، مطالب آموزشی، فرصت های شغلی و... مربوط به انرژیهای تجدیدپذیر
?ادمین:
@adbargh1
?تماس با ما: 02166122939
احراز هویت کانال در سامانه ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی:
t.me/itdmcbot?start=re4ir

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Kanal geosi va tili
ko‘rsatilmagan, ko‘rsatilmagan
Toifa
ko‘rsatilmagan
Statistika
Postlar filtri


👈نامه مستقیم مدیرعامل ساتبا به شرکت های توزیع برق کشور و درخواست از سرگیری صدور قراردادهای خرید تضمینی برق انرژی های تجدیدپذیر

🔶مرجع تجدیدپذیرها:
@re4ir


✅✅اختراع پنل‌های خورشیدی با قابلیت تولید برق در روز‌های ابری

🔷محققان دانشگاه بریتیش کلمبیا، توانستند سلول‌های خورشیدی جدیدی بسازند که می‌توانند نور خورشید را به انرژی الکتریکی تبدیل کنند. یکی از مزایای سلول‌های خورشیدی جدید، تولید انرژی برق حتی در روزهایی غیر آفتابی و ابری و انرژی تولید شده دو برابری در مقایسه با سلول‌های خورشیدی معمولی است.

📌 مشاهده متن کامل خبر:
barghnews.com/fa/news/32949

🔶مرجع تجدیدپذیرها:
@re4ir


✅✅✅استمرار قرارداد‌های خرید تضمینی برق تجدید پذیر در ساتبا

🔶ساتبا در واکنش به انتشار خبر روز گذشته برق نیوز با عنوان "توقف صدور قرارداد‌های خرید تضمینی برق تجدیدپذیر"اطلاعیه جدیدی صادر کرده است که در اطلاعیه بیان شده است قراردادهای خرید تضمینی برق تجدیدپذیر و پاک یک قانون دائمی است و این قراردادها کما فی‌السابق و بدون هیچگونه تغییری در حال انجام می‌باشد و توقف آن صرفا با تصویب مجلس شورای اسلامی ممکن خواهد بود.

📌 مشاهده متن کامل خبر:
barghnews.com/fa/news/32924
—---------------------------------
✔️مرجع خبری صنعت برق:
🆔: @BarghNews


برق نیوز dan repost
✅✅✅توقف صدور قرارداد‌های خرید تضمینی برق تجدیدپذیر

🔶گزارش‌های دریافتی برق نیوز نشان می‌دهد که صدور قرارداد‌های خرید تضمینی برق تجدیدپذیر متوقف شده است و مشخص نیست که ساتبا چه برنامه‌ای در این خصوص خواهد داشت.

📌 مشاهده متن کامل خبر:
barghnews.com/fa/news/32898
—---------------------------------
✔️مرجع خبری صنعت برق:
🆔: @BarghNews


برق نیوز dan repost
✅✅نوسانات نرخ ارزی موجب کندی توسعه انرژی تجدیدپذیر هاست

🔷نائب رئیس هیات مدیره سندیکاى صنعت برق ایران با اشاره به اینکه در برنامه ششم توسعه بایستی سالی هزار مگاوات انرژی تجدیدپذیر اضافه می‌شد گفت: تا پایان برنامه میزان تولید از محل انرژی تجدیدپذیر باید به ۵ هزار مگاوات برسد؛ بنابراین، ما طبق برنامه در این راستا خیلی کند عمل کردیم. دلیل این امر نوسانات نرخ ارز و نبود سرمایه‌گذاری خارجی در این بخش است.
📌 مشاهده متن کامل خبر:
barghnews.com/fa/news/32887
—---------------------------------
✔️مرجع خبری صنعت برق:
🆔: @BarghNews


✅برآورد هزینه ساخت نیروگاه خورشیدی بر اساس بهترین قیمت

برای سرمایه گذاری در هر کسب و کار، منطق حکم می کند که با یادداشت برداری و تجزیه و تحلیل اطلاعات جمع آوری شده، از روند واقعی یک کسب و کار که در جریان است مطلع شوید. شما باید ورای هیاهوی تبلیغاتی، برای سرمایه ای که آورده اید دلیل کافی پیدا کنید.

در واقع قبل از اینکه وارد فضای بازار اجناس و تبلیغات شوید بهتر است به دنبال توجیه مناسب برای هزینه کردن سرمایه خود باشید.

در این خصوص لازم است بدانید نه ارائه کمترین قیمت ( قیمت پایین تر از حد معقول) و نه دادن فاکتور و قیمت بالا به معنای توجه فروشندگان به سرمایه شما نیست.

کمترین و ارزانترین میتواند به معنای وجود ضعف در جنس باشد و ارائه فاکتور بالا و معرفی تجهیزات گران نیز نمیتواند به منزله تایید کیفیت و مقرون به صرفه بودن سرمایه گذاری باشد.

در این خصوص بهتر است سرمایه گذار به دنبال ارائه بهترین قیمت با ارائه تجهیزات مقرون به صرفه و دارای توجیه اقتصادی باشد.

لذا باید توجه داشت که سرمایه گذاری بر اساس بهترین قیمت به این معنا میباشد که شرکت ارائه دهنه خود ابتدا بتواند طرح توجیهی خود به سرمایه گذار را توجیه کرده و از ان دفاع کند.

بعضا ممکن است مجبور شوید هزینه اضافی پرداخت کنید اما امنیت سرمایه گذاری خود را نیز افزایش دهید.

در نتیجه پیشنهاد میگردد سرمایه گذار ابتدا به دنبال توجیه اقتصادی و منطقی برای هزینه سرمایه خود از سوی مشاوران باشد.
🔸مرجع تجدیدپذیرها:
@re4ir


💯دوره ۲روزه طراحی ونصب نیروگاه خورشیدی خانگی با مونتاژ سیستم خورشیدی واقعی on-grid و off-grid در کارگاه برای اولین بار

15-14 تیر-تهران بامدرک معتبر

👈جزئیات و ثبت نام در:
http://goo.gl/Ur6rTT


✅✅شرکت تولیدکننده پنل خورشیدی ایرانی به مزایده گذاشته شد

🔷شرکت کارخانجات تولیدی شهید قندی در نظر دارد ۵۱%(معادل ۳۳/۱۵۰/۰۰۰سهم یکهزارریالی) از کل سهام خوددر شرکت برق آفتابی هدایت نور یزد رابصورت نقد از طریق مزایده عمومی واگذار نماید. شرکت برق آفتابی هدایت نور یزد یکی از تولید کنندگان پنل های خورشیدی در کشور است.
دلیل این واگذاری اعلام نشده است و به نظر می رسد با انکه این شرکت خط تولید 10 مگاواتی را راه اندازی کرده است نتوانسته است به دلیل شرایط سرمایه گذاری در حوزه نیروگاه های خورشیدی در کشور به پیش بینی های فروش خود برسد.

📌 مشاهده متن کامل خبر:
barghnews.com/fa/news/32617

🔶مرجع تجدیدپذیرها:
@re4ir


✅میدانید؟استرالیای ۲۴ میلیون نفری اکنون ۳ میلیون نیروگاه تجدیدپذیر مقیاس کوچک دارد که نیروگاه خورشیدی کوچک و آبگرمکن خورشیدی بخش اعظم آنرا تشکیل می دهد.
از هر پنج خانه در استرالیا یک خانه نیروگاه خورشیدی پشت‌‌‌بامی دارد.

مرجع تجدیدپذیرها:
@re4ir




1.jpg
260.2Kb
عوامل محدودیت در نظر گرفته شده جهت احداث نیروگاه خورشیدی

مرجع تجدیدپذیرها:
@re4ir


1.png
147.3Kb
اطلاعات هواشناسی مربوط به ایستگاه هی استان یزد
مرجع تجدیدپذیرها:
@re4ir


راهنمای سرمایه گذاری در نیروگاههای کوچک
مرجع تجدیدپذیرها:
@re4ir


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
فیلم کوتاه از اجرای یک نیروگاه خورشیدی مرجع تجدیدپذیرها:
@re4ir


1.jpg
322.3Kb
✅هزینه های ثابت و متغیر ساخت نیروگاه خورشیدی
مرجع تجدیدپذیرها:
@re4ir


✅روشهای تولید الکتریسیته از انرژی خورشیدی

توليد الكتريسته از انرژي خورشيد به دو روش مستقيم و غير مستقيم صورت ميگيرد. در روش مستقيم، انرژي خورشيد مستقيماً توسط سلو ل هاي خورشيدي تبديل به ال كتريسته مي شود كه به آن سيستم فتوولتائيك مي گويند. در روش غير مستقيم، ابتدا انرژي خورشيد به انرژي حرارتي تبديل ميشود و سپس از طريق يك سيكل ترموديناميكي انرژي حرارتي به انرژي الكتريكي تبديل مي گردد، كه به آن سيستم حرارتي خورشيدي گفته ميشود.
مرجع تجدیدپذیرها:
@re4ir


1.jpg
125.5Kb
تغييرات سبد انرژي كشور ايران از سال 2000 تا 2010

مرجع تجدیدپذیرها:
@re4ir


✅میانگین ساعات آفتابی ایران
بر اساس محاسبات، ميانگين سالانه ي تعداد ساعات آفتابي در ايستگاه هاي كشور در دوره ي مورد مطالعه، 2954ساعت بوده است كه قسمت هاي مركزي وجنوب شرقي، بيشترين مقادير (حداكثر در ايستگاه سراوان 3408 ساعت) و سواحل شمال كشور، كمترين
مقادير (حد اقل در ايستگاه رامسر 1587 ساعت) رادارند. همچنین ميانگين تعداد ساعات آفتابي سالانه بيش از 2900 ساعت براي ايران توسط گزار شهاي معتبر ديگر (وزارت نيرو، 1389: 18 ) نيز تأييد ميشود.
شایان ذکر است متوسط تغييرپذيري سالانه ي تعداد ساعات آفتابي در سطح كشور 3/5 درصد است كه بر عك سِ توزيع ميانگين ساعات آفتابي، در مناطق مركزي كشور، داراي كمترين تغييرات ( 4/2 درصد در خوربیابانک) و در سواحل شمال كشور كه كمترين مقادير ساعات آفتابي را دارد، داراي بيشترين تغييرات (1/10 درصد در ایستگاه رشت) است. منبع: مقاله نگرشي بر ناموزوني ها و روندهاي ساعات آفتابي در ايران نوشته دكتر فيروز مجرد ، كامران مرادي

مرجع تجدیدپذیرها:
@re4ir


✅نیروگاههای دودکش خورشیدی (Solar Chimney)

نیروگاه دودکش خورشیدی، یک نیروگاه خورشیدی است که از ترکیب کلکتورهای هوای خورشیدی و برج هدایت کننده هوا برای تولید جریان هادی القائی هوا استفاده می‌کند و این جریان هوا موجب چرخش توربین‌های پله‌ای فشار و در نهایت تولید برق توسط ژنراتور می‌شود.

نحوه عملکرد نیروگاههای حرارتی دودکش خورشیدی:

تابش خورشید موجب گرم شدن هوا در زیر سقف هادی نور (شفاف) که برج مرکزی را احاطه کرده است، می شود. در مرکز این سقف یک برج عمودی با دهانه ورودی عریض واقع شده است. محل اتصال این برج با سقف شیشه‌ای باید به نحوی ساخته شود که در مقابل نفوذ هوا مقاوم باشد. هوای گرم سبک‌تر از هوای سرد است لذا از برج بالا خواهد رفت. با مکش هوای گرم به بالای برج، هوای سرد مجدداً از فضای خارجی سقف وارد آن خواهد شد. این جریان مداوم هوا را با استفاده از توربین‌های پله‌ای فشار تبدیل به انرژی مکانیکی و سپس توسط ژنراتورهای مرسوم برق تولید می‌کند. شکل ۱ نمایی از شماتیک عملکرد این نوع نیروگاههای خورشیدی را نشان می‌دهد. برای تولید ۲۴ ساعته برق در این نیروگاه می‌توان از لوله‌های حاوی آب و یا محفظه‌های آب در زیر سقف استفاده نمود. این لوله‌ها یا محفظه‌ها تنها یک بار از آب پر می‌شوند و هیچ نیازی به آب‌گیری مجدد ندارند.

اجزاء اصلی یک دودکش خورشیدی:

سقف نیمه شفاف (مثلاً شیشه‌ای) که در ارتفاع چندمتری زمین نصب می‌گردد.
دودکش مرتفع که درمرکز سقف شیشه‌ای قرار می‌گیرد.
توربین های بادی که در پایة دودکش قرار می‌گیرند.
زمین که با روکش مناسبی پوشانده می‌شود.

مرجع تجدیدپذیرها:
@re4ir


نیروگاههای دودکش خورشیدی (Solar Chimney)
مرجع تجدیدپذیرها:
@re4ir

20 ta oxirgi post ko‘rsatilgan.

4 632

obunachilar
Kanal statistikasi