💢
نقش حواس و نشانه ها در اقتصاد از منظر جامعه شناسی اقتصادی در مقایسه ای با نورواکونومیکس11 آبانماه 1403گزارش: مریم السادات حسینی- مهدی کریمی
این نشست با ارائه جناب آقای رضا مجید زاده و حضور دکتر علی اصغر سعیدی، دکتر احسان رحمانی خلیلی و جمعی از دانشجویان جامعه شناسی اقتصادی و علاقه مندان حوزه جامعه شناسی یازدهم آبانماه برگزار شد.
دکتر مینا شیروانی ناغانی دبیر نشست بااشاره به اینکه گئورک زیمل در جامعه شناسی اقتصادی حواس درباره حس بینایی توده کارگران، مینویسد، گفت: «فردِ فرد کارگران با حضور یافتن در محیط کار و دیدن دیگر کارگران، بی آنکه حتا بتوانند با آنان حرف بزنند، حس می کنند که بخشی از وظیفه عام انتزاعی «کارگران» هستند. کارگرانی که در کارگاههای کارخانهای مشغول کار هستند.. به طریقی با یکدیگر احساس وحدت می کنند و حتا اگر یگانگی آنان ریشه در عواملی ماوراءالطبیعی داشته باشد، بخشی از ویژگی های این وحدت را به طور کلی از طریق حس بینایی تشخیص می دهند.
منظور این است که افراد در طی فرآیندهای اشتراکی یکدیگر را می بینند اما نمی توانند باهم صحبت کنند. در فرآیندهای اشتراکی یکدیگر را می بینند اما نمی توانند باهم صحبت کنند. در این حالت، آگاهی ازاین یگانگی نسبت به حالتی که ممکن بود این تداعی معنا شامل ارتباط کلامی نیز باشد، ماهیت و ویژگی انتزاعی تری دارد.»
@sociology_development_economicادامه این گزارش را روی
وب سایت انجمن جامعه شناسی ایران بخوانید.@iran_sociology#انجمن_جامعه_شناسی_ایران
با حمایت انجمن جامعه شناسی، از فرهنگ و فرهیختگی حمایت کنید