S-m nejati.hosseini-اندیشه خراسانی ، فلسفه اجتماعی


Kanal geosi va tili: ko‘rsatilmagan, ko‘rsatilmagan
Toifa: ko‘rsatilmagan


اندیشه خراسانی

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Kanal geosi va tili
ko‘rsatilmagan, ko‘rsatilmagan
Toifa
ko‘rsatilmagan
Statistika
Postlar filtri




@smnejatihosseini

[دشمن ما همین جاست ،دروغ میگن ...‌‌]

(سید محمود نجاتی حسینی)

☘مردمان مسلمان و همیشه قهرمان این سرزمین اهورایی در اعتراضات جاری خود نسبت به همه سیاه کاری های رایج در این ملک و دیار بارها این شعار جالب را سر داده اند : «دشمن ما همین جاست -دروغ میگن امریکاست »

🍀با این وجود این تمدن ایرانی اسلامی و جامعه ایران اسلامی کنونی حاصل از ان را هم چنان دشمنان بزرگتری تهدید می کند که همه داخلی و درونی و درون زا هستند .

🌱اما مهم ترین این دشمنان به نگاه همه ما اینان هستند :

🍂بی اخلاقی
( که منجر می شود به: دروغ گویی ، خیانت در امانت ، وعده خلاف واقع، وفا نکردن به عهد و‌پیمان با مردم و رای دهندگان، بی صداقتی با افکار عمومی ،پنهان کاری ، تحریف حقیقت )

🍂🍂بی تقوایی ( که منجر می شود به : تحریف دین خدا ، فروش دین خدا ، دنیا طلبی به نام دین و در زیر پرچم دین ، چپاول بیت المال به نام نماینده خدا، استفاده ابزاری از مقدسات و احساسات دینی مردمان ساده اندیش ، تفسیر دین به نفع طبقه و صنفی خاص ، ترویج ریاکاری دینی ، تشویق به نفاق دینی،وجود روحانیتی که مردمان را به اخرت گرایی دعوت می کند اما خود و خانواده خود را بر سفره پر زرق و برق و‌ پر نعمت و‌پر برکت دنیا گرایی می نشاند)

🍂🍂🍂بی عقلی و بی دانشی ( که منجر می شود به : سطحی نگری سیاسی ، ساده اندیشی ، عدم درک درست جامعه جهانی ، عدم فهم مناسبات پیچیده بین المللی ، جزیره پنداری در جهان ازاد ، ارائه تعابیر ساده لوحانه از مسایل پیچیده محلی و ملی و منطقه ای و جهانی،داشتن توهم توطئه به سبک دایی جان ناپلئون ، هم چون دون کیشوت سنتی با ابزار سنتی منسوخ و کهنه و شمشیر چوبین به جنگ مدرنیه و جهان مدرن و تکنولوژی مدرن و ابزار اهنین رفتن، عدم توجه به کارشناسی گرایی و‌تخصص گرایی ، فقدان شایسته سالاری،بی توجهی به نخبه گرایی و‌در عوض بهادادن به پخمه سالاری)

🍂🍂🍂قدرت طلبی و منفعت طلبی ( که منجر می شود به :رانت خواهی ، تصدی مقامات سیاسی به صورت مادام العمر ، خویشاوند سالاری اداری سیاسی ،اختلاس ، رشوه خواری ، پارتی بازی ، خون سالاری و فرزند گرایی و قوم و قبیله گرایی مدیریتی )

☘ همه این عوامل جامعه شناختی که هم می تواند صفات بد تک تک افرادجامعه باشد و هم صفات بد گروه های اجتماعی و قشر های اجتماعی و دولت مردان و حاکمان سیاسی؛
نیازمند:

🌱«اصلاح رفتاری نگرشی منشی کنشی فردی و گروهی و جمعی» است و البته مستلزم :

🌱🌱«تحول ساختاری و نهادی در سیاست و فرهنگ و اجتماع و‌اقتصاد و‌حقوق و اخلاق »

و پر واضح نیازمند وجود :
« سیاست ورزانی مومن و متخصص عاقل و عالم و پاک نهاد و‌پاک دست و‌پاک اندیش و جامعه گرا و دلسوز جامعه و مردم گرا و مردم دوست و خیرخواه دین و‌ملک و....»

🌹🌷[ دی شیخ با چراغ همی گشت گرد شهر - کزدیو و‌دد ملولم و
«انسانم آرزوست» /
گفتند یافت می نشود ما گشته ایم - گفت آنی که یافت می نشود
« آنم آرزوست»]

[کلان شهر تهران ، ۱۸ تیر ۱۳۹۷ ]
@smnejatihosseini


Radio Zamaneh dan repost
صدای پای فاشیسم


🔗 https://t.me/iv?url=https://www.radiozamaneh.com/401640&rhash=eec6b76cb50965

علی‌اصغر حاج سید جوادی (۱۳۰۳–۱۳۹۷ (، روزنامه‌نگار و نویسنده، در سه‌شنبه ۵ تیر، در پاریس درگذشت. مراسم تدفین او و به دنبال آن جلسه یادمان او در روز چهارشنبه ۱۳ تیر (۴ ژوئیه) در پاریس برگزار می‌شود.
از نوشته‌های ماندگار او نامه سرگشاده زیر به آیت الله خمینی است. آن را به یاد این ضروشنفکر آزادیخواه بازخوانی کنیم.



🌎 https://www.radiozamaneh.com/401640

🔴در انتهای این پست با لمس دکمه instant view در تلفن‌همراه و یا تبلت خود این مقاله را به صورت کامل مطالعه کنید🔴


DW Persian دویچه‌‌وله فارسی dan repost
🔶 نمایندگان ادیان به منزله منادیان صلح؛ موضوع کنفرانسی در برلین

به دعوت وزارت امور خارجه آلمان و وزارت خارجه فنلاند حدود ۷۰ تن از نمایندگان ادیان جهانی از چندین کشور آسیایی در برلین، پایتخت آلمان، در باره مسئولیت ادیان در قبال صلح جهانی به بحث و تبادل نظر می‌نشینند. این کنفرانس از روز دوشنبه ۱۸ ژوئن آغاز شده و تا چهارشنبه ۲۰ ژوئن (۳۰ خرداد) ادامه خواهد داشت.

کشور فنلاند که در این زمینه تجارب زیادی دارد، مدت‌هاست می‌کوشد نمایندگان ادیان را وارد چرخه‌ی کارزار برای صلح کند، به ویژه با هدف پیشگیری از مناقشه‌های منطقه‌‌ای که خصلت دینی دارند.

📌متن کامل این خبر را بخوانید:
t.me/iv?url=http://p.dw.com/p/2zq7z&rhash=eda96f36fc80e0
@dw_farsi






روح الله مهدی پناه dan repost
▪️مشروح گفتگو و دسترسی به نسخه دیجیتال فصلنامه رصد۳۳ 👇👇👇
rasad.org/fa/news/125255




انجمن جامعه شناسی ایران dan repost
🔸🔹🔸امین ِ جامعه شناسی ایران
آئین بزرگداشت محمدامین قانعی‌راد
▪ ️شنبه ۲ تیر 97 ساعت 14
▪️ مرکز همایشهای کتابخانه ملی ایران
@iran_sociology








👆ویژه نامه روزنامه ایران یادبود استاد مرحوم سید محمد امین قانعی راد ۲۷ خرداد ۹۷👇








کانال خبری بامدادنو dan repost
🔴 متن اطلاعیه خانواده و همکاران دکتر قانعی راد درباره مراسم تشییع و ترحیم ایشان
.
بسم الله الرحمن الرحیم
همه از خداییم و به سوی او بازمی‌گردیم
درگذشت اندوهبار دکتر محمدامین قانعی‌راد جامعه‌شناس و اندیشمند برجسته کشور، سوگ بزرگ همه آنانی است که به انسانیت، اخلاق، دانش و مسئولیت اجتماعی می‌اندیشند. او در خانواده، دانشگاه و جامعه سرمشقی کم‌نظیر در رفتار انسانی، اندیشه‌ورزی، کنشگری و وارستگی بود. میراث ماندگار علمی و مدنی وی همچنان برای بازماندگان، همکاران و همراهانش راهگشا و درس‌آموز است.
پیکر پاک او را یکشنبه 27 خردادماه ابتدا از محل کارش در مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور تودیع و پس از آن از خانه دومش انجمن جامعه شناسی ایران تا قطعه نام آواران بهشت زهرا تشییع می‌کنیم.
مراسم تودیع: ساعت 8 و 30 دقیقه؛ خیابان ملاصدارا، خیابان شیراز جنوبی، خیابان سهیل، پلاک 9 ( مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور)
مراسم تشییع: ساعت 9 و 30 دقیقه؛ بزرگراه جلال آل‌احمد، جنب دانشگاه تربیت مدرس، دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران ( انجمن جامعه شناسی ایران)
مراسم ترحیم: روز سه شنبه 29 خردادماه، ساعت 14 تا 15 و 30 دقیقه؛ مسجد جامع شهرک قدس میدان صنعت

خانواده، دوستان و بازماندگان
انجمن جامعه‌شناسی ایران و سایر انجمن‌های علوم انسانی و اجتماعی
مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور
سازمان اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران

🔸 منبع:ایرنا

❇️ @eslahaat_press


انجمن جامعه شناسی ایران dan repost
⚫ بازگشت همه به سوی خداست⚫

به اطلاع دوستان و همکاران و اعضای محترم انجمن جامعه شناسی ایران و اجتماع علمی کشور و دوست داران استاد دکتر محمدامین قانعی راد می رساند،

مراسم وداع با پیکر پاک این استاد فرزانه صبح روز یکشنبه ۲۷ خرداد از انجمن جامعه شناسی ایران واقع در دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران برگزار می شود.

ساعت دقیق برنامه در اطلاعیه بعدی به اطلاع خواهد رسید.

انجمن جامعه‌شناسی ایران


@attachbot dan repost
@smnejatihosseini

[از اخلاق علم ورزی تا علم ورزی اخلاقی: خاطراتی از زیست علمی عمومی استاد تازه در گذشته مرحوم سید محمد امین قانعی راد ]

(سید محمود نجاتی حسینی )

🍀زیست علمی عمومی دانشپژوهان شاخص منش و بینش انان است و هم میراثیست برای علم ورزی و هم الگویی است هنجاری اخلاقی برای اجتماع علمی.ازین لحاظ یاداوری خاطرات شخصی من از استاد قانعی راد شایدبتواند گوشه ای از سجایای اخلاقی ان فقید سعید را در دومین روز از درگذشت ان مرحوم یاداوری کند.

🌱 مهم ترین خصیصه استاد قانعی راد اخلاق علم ورزی بود.
این« اخلاق گفتگویی» را در گفتگوی علمی با همکاران و دانشجویان و اصحاب رسانه می توان دید.شخصا با ایشان هم در گروه تلگرامی جامعه شناسان تا همین اواخرو هم در برخی نشستهای تخصصی انجمن جامعه شناسی در دوران ریاست ایشان و نیز پس از ان در چند نشست تخصصی انجمن مزبور و هم در دوران حضورم در شورای پژوهشی پژوهشکده مطالعات فرهنگی اجتماعی وزارت علوم سالهای ۹۳ تا ۹۵ که ایشان عضو ان شورا بودند گفتگوهای هم دلانه و انتقادی داشتم .سعه صدر ان مرحوم در شنیدن انتقادات و پاسخ دادن منطقی، نیک کنشی بود از سر دانایی و منطقی بودن به عنوان یک فرهیخته دانشگاهی .

☘☘«اخلاق مدارا و سعه صدر »
در گروه تلگرامی جامعه شناسان نیز ایشان به گواه همه همکاران عضو ان گروه سعه صدر و «اخلاق مدارا »داشتند و« نقد منطقی و‌منصفانه » را می پذیرفتند و حتی دیگران را مجاب می کردند که چنین کنند.شخصا بیاددارم در ان گروه تعریضی انتقادی بر موضوع سخنرانی ایشان ذیل موضوع دورکیم شناسی داشتم و تلاش کردم زاویه اختلاف دید ایشان و خودم را توضیح دهم .ایشان در عین تایید نگاه خود به جامعه شناسی دورکیم با نگاه فلسفه اجتماعی من به دورکیم نیز همراهی نشان دادند .

🌱باز بیاددارم سال گذشته به مناسبتی از حضور رسانه ای و همایشی بیش از اندازه و غیر لازم تنی چند از همکاران محترم دانشگاهی کتبا در گروه تلگرامی انتقاد نامه ای نوشتم .ایشان پس از خواندن متن در گفتگوی حضوری در پژوهشکده با من تلاش کرد تا حضور خود در این همایش ها و مصاحبه ها را برای من قانع کننده سازد و پوشه قرمز پر از یادداشتی را که همراهش بود به عنوان سند مطالعه نشانم داد .به خنده گفتم دکتر عزیز نیک میدانی که منظورم شمانیستید بلکه دیگرانی هستند که بدون تخصص لازم همه جا حضورند.

🌱🌱 «اخلاق انتقادی » ایشان نیزجالب توجه بود .در یک جلسه تخصصی برای بررسی سوابق مصاحبه شوندگان دوره دکترای جامعه شناسی فرهنگی و سیاست گذاری پژوهشکده پیشتر ذکر شده که من هم به عنوان مدیر وقت گروه مطالعات فرهنگی حضور داشتم دانشجویی مقاله ای در حوزه جامعه شناسی علم نوشته بود اما در عین حال ایشان را هم به صورت تصویری نمی شناخت ! با کپی برداری از مقاله دکتر قانعی راد !اما ایشان بدون این که این مطلب را به ان دانشجو‌ یاداوری کند فقط گفت بهتر است برای موارد بعدی به ارای تخصصی دیگران هم رفرنس داده شود !این در حالی بود که من در همان جلسه به دانشجویی که در پایان نامه کارشناسی ارشد خود از مطالب من بدون ذکر نام در حد یک فصل کپی برداری کرده بود با ذکر سند صراحتا انتقاد کردم !.به هر حال پس از جلسه به استاد قانعی راد گفتم دکتر جان دانشجو‌ و حتی همکار باید بداند که نتیجه کپی برداری رسوایی علمی است اما ایشان به نحوی دیگر مایل به واکنش به چنین مواردی بود.

🍀🍀«اخلاق مباحثه ای » در نشست ها
به مناسبتی و بنا به دعوت انجمن علمی دانشجویی جامعه شناسی دانشگاه تهران من و د.اعتمادی فرد و ایشان سه جلسه در باره «رسالت استادی و پیامبری در جامعه شناسی» در حضور دانشجویان دانشکده علوم اجتماعی صحبت کردیم و بیاددارم در عین شیفتگی ایشان به رسالت اکادمیک جامعه شناسان کلاسیک و دفاع ازین نقش اجتماعی ،ایشان با دیدگاههای من در باره اولویت نقش روشنفکری جامعه شناسان بر نقش دانشگاهی انان نیز صحه گذاشتند و هر چند نقدی به ان مباحث داشتند اما در عین حال با رعایت اخلاق مباحثه بسیار بر سر مهر بودند .

☘☘☘ به نظر من استاد مرحوم قانعی راد« الگوی علم ورزی اخلاقی» خوبی برای دانشجویان و حتی همکاران علوم اجتماعی بودند و هستند و حیف است که به مناسبتهای مختلف ازین «اخلاق حسنه علم ورزی»ان استاد مرحوم یادی به میان نیاید .

🌱خداوند ایشان را بیامرزاد و همه ما و همگان را نیز توفیق خوب زیستن بر مدار اخلاق و معنویت و فرزانگی و فرهیختگی بزیستاند و خوب هم بیامرزاند .آمین

[تهران ۲۵ خرداد ۱۳۹۷ ]

@smnejatihosseini


انجمن جامعه شناسی ایران dan repost
استاد دکتر سید محمدامین قانعی راد، استاد برجسته جامعه شناسی و رییس اسبق انجمن جامعه شناسی ایران

20 ta oxirgi post ko‘rsatilgan.

509

obunachilar
Kanal statistikasi