Postlar filtri


بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ

برای عضویت در کانال های زیر لطفا روی اسم شان کلیک نمائید.
برای شرکت در این لیست منظم و دوست داشتنی 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻

@Nikravesh2024


سازمان همکاری کشورهای اسلامی نشستی را پیرامون اهمیت آموزش زنان و دختران را تا کم‌تر از یک هفته دیگر در اسلام‌آباد، پایتخت کشور پاکستان برگزار می‌نماید.



@sputniknews_afg


سفر امیرخان متقی به امارات

امیرخان متقی، سرپرست وزارت خارجه طالبان، در رأس یک هیأت به امارات متحده عربی سفر کرده است.

وزارت خارجه طالبان روز دوشنبه، ۱۷ جدی، با نشر خبرنامه‌ای هدف این سفر را تقویت روابط دوجانبه و بررسی زمینه‌های همکاری‌های اقتصادی اعلام کرده است.

براساس این خبرنامه، مقام‌های طالبان در جریان این سفر در مورد توسعه روابط تجاری، سرمایه‌گذاری و سایر موضوعات مورد علاقه گفت‌وگو خواهند کرد.

وزارت خارجه طالبان گفته است این سفر گامی در جهت گسترش روابط این گروه با کشورهای منطقه است.



@sputniknews_afg


رسانه‌های پاکستانی گزارش داده‌اند که نشست آینده سازمان همکاری اسلامی در تاریخ ۱۱ و ۱۲ جنوری سال جاری در پایتخت این کشور، اسلام‌آباد، برگزار خواهد شد.

گزارش‌ها می‌افزایند که دستور کار اصلی این نشست موضوع آموزش زنان در جهان اسلام خواهد بود، و در این میان به مساله ممنوعیت آموزش دختران در افغانستان نیز پرداخته خواهد شد.

@sputniknews_afg


نیویورک تایمز: طالبان برای حل مشکلات اقتصادی، نگاه به منابع معدنی خود دارند

این نشریه با نویسندگی دیوید زوچینو، کارشناس مسائل افغانستان، در مطلب اخیر خود عنوان کرده که طالبان پس از سال 2021، قراردادهای بسیار متعددی برای استخراج سنگ‌های قیمتی و باارزش همچون طلا، مس، آهن و سایر مواد معدنی ارزشمند مانند کرومیت را با سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی بسیاری امضا کرده‌اند.

نیویورک تایمز در ادامه نوشته است که این گنجینه‌های دفن شده و پنهان یک راه نجات بالقوه پرسود برای اقتصاد ضعیف افغانستان است.

دولت ایالات متحده تخمین می‌زند که حداقل یک تریلیون دالر ذخایر معدنی در زیر زمین این کشور قرار دارد. این کشور سرشار از مس، طلا، روی، کرومیت، کبالت، لیتیوم و مواد معدنی صنعتی و همچنین سنگ‌های قیمتی و نیمه‌قیمتی مانند زمرد، یاقوت، یاقوت کبود، گارنت و لاجورد است.

براساس گزارش اداره سیگار، افغانستان همچنین دارای گنجینه‌ای از عناصر خاکی کمیاب است. چنین عناصری در مجموعه‌ای از فناوری‌های مدرن مانند تلفن‌های همراه، لپ‌تاپ‌ها و وسایل نقلیه الکتریکی استفاده می‌شوند.

@sputniknews_afg


ترجمان افغانستان dan repost
🔴 انتقاد بشرا گوهر از سکوت ملل متحد درباره اخراج مهاجران افغانستان از پاکستان

⬅️بشرا گوهر، فعال حقوق بشر و عضو پیشین مجلس نمایندگان پاکستان، سازمان ملل متحد و کمیساریای عالی پناهندگان را به بی‌توجهی و سکوت در برابر اخراج مهاجران افغانستان از پاکستان متهم کرد.

⬅️او امروز (دوشنبه) در اکس گفت که زنان و کودکان افغانستان از منطقه «بی۱۷» اسلام‌آباد جمع‌آوری و به بازداشتگاه‌هایی در مناطق «اچ۱۴» و کمپ حاجی منتقل می‌شوند.

⬅️خانم گوهر این اقدامات را که به وزیر کشور پاکستان، محسن نقوی، نسبت داده شده است، به‌عنوان نقض جدی حقوق بشر و رفتار غیرانسانی با مهاجران افغان محکوم کرد.

⬅️وی تأکید کرد که خانواده‌های افغان، به‌ویژه زنان و کودکان، در وضعیت بسیار آسیب‌پذیری قرار دارند و با تهدید، بازداشت و استثمار روبه‌رو هستند.

⬅️به گفته او، در گذشته سفارت افغانستان در پاکستان به مهاجران افغان کمک‌های حقوقی ارائه می‌کرد، اما تحولات اخیر در افغانستان و حضور «گروه‌های نیابتی» باعث شده است که بسیاری از این خانواده‌ها در وضعیت بی‌تابعیتی یا بی‌حمایتی قرار بگیرند.

⬅️او هشدار داد که این شرایط، پناهجویان را در معرض سوءاستفاده‌های گسترده قرار داده و مشکلات انسانی آن‌ها را تشدید کرده است.

⬅️این اظهارات در حالی بیان می‌شود که فعالان حقوق بشر پیش‌تر نیز از سازمان‌های بین‌المللی، به‌ویژه کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل، به دلیل بی‌عملی در برابر بحران پناهجویان افغانستان در پاکستان انتقاد کرده‌اند.
🔜 @tarjomanaf


افغانستان، لقمه خاردار

به تازگی آنتونی بلینکن وزیر خارجه امریکا گفته که دولت دونالد ترامپ هیچ تغییری در سیاست خارجی امریکا در قبال افغانستان ایجاد نخواهد کرد و دیگر نسلی از امریکایی‌ ها وجود ندارد که در افغانستان بجنگد و بمیرد. وی در گفت‌وگویی با نیویورک تایمز گفت که واشنگتن دیگر نمی‌خواهد درگیر جنگ شود و پایان دادن به جنگ افغانستان را یکی از دستاوردهای دولت بایدن می‌داند.
پس از شوروی و انگلیس، امریکا خیال میکرد که قدرتمندتر از این دو کشور است و به همین خاطر به افغانستان حمله کرد و بزرگترین جنگ تاریخ خود را رقم زد. این اشغال 20 سال به درازا کشید، ولی در نهایت این امریکا و نیروهای ناتو بود که با وجود بهترین تجهیزات جنگی با فناوری های پیشرفته، در برابر طالبانی که کمترین تجهیزات داشتند، شکست خوردند و مجبور گشتند از افغانستان خارج شود.
افغانستان برای هر اشغالگری لقمه خاردار بوده و آنچه را نصیب شان کرده، بی عزتی، ذلت و مرگ بوده است و اشاره وزیر خارجه امریکا هم به همین موضوع است که نمیخواهد یکبار دیگر خود را در افغانستان درگیر کند که نتیجه ای جز ذلت و تلفات برای امریکا ندارد. پاکستان که این روزها به ادامه سیاست های قبلی خود، مداخله گری و زورگویی را پیشه کرده و خیال میکند که با زورگویی میتواند طالبان را مطیع کند، ولی اشتباه گذشته را تکرار میکند. نه طالبان مثل غنی هستند که در برابر شیطنت های پاکستان سکوت اختیار کند و نه هم پاکستان قدرتمندتر از امریکا و انگلیس و شوری است که بخواهد نفوذی بر افغانستان داشته باشند.
بهترین راه و مسیر برای پاکستان اینست که با تروریسم مبارزه کند و اگر فکر میکند که طالبان هم باید اقدامی بر علیه تروریسم انجام دهند، با گفتگو و دپلماسی همراه طالبان شوند، نه با دخالت و کشتار غیرنظامیان.



@sputniknews_afg


⭕️دور جدید مذاکرات میان حماس و رژیم صهیونیستی در جریان است/ احتمال توافق آتش بس وجود دارد

وزیر امور خارجه آمریکا ضمن ابراز امیدواری به پیشرفت مذاکرات و حصول توافق آتش‌بس در غزه، اعلام کرد که این توافق به‌زودی اعلام خواهد شد.

@sputniknews_afg


تأکید سرپرست سفارت ایران در کابل بر نقش نظام اسلامی در تقویت روابط با افغانستان

علی‌رضا بیکدلی، سرپرست سفارت ایران در کابل، با سراج‌الدین حقانی، وزیر کشور حکومت طالبان، دیدار کرد.

عبدالمتین قانع، سخنگوی وزارت کشور حکومت طالبان، اعلام کرد که در این دیدار سراج‌الدین حقانی ابراز امیدواری کرده است بیکدلی در تقویت روابط میان دو کشور، که همسایه و دارای مشترکات تاریخی و فرهنگی هستند، نقش مؤثری ایفا کند.

بیکدلی نیز تأکید کرد که وجود نظام اسلامی در هر دو کشور می‌تواند به تقویت روابط دوجانبه کمک کند.

@sputniknews_afg


پیشرفت ۷۳ درصدی کار پروژه انتقال برق ۵۰۰ کیلوولت از دشت خواجه الوان به کابل

وزارت انرژی و آب اعلام کرده است که کار بازسازی پروژه انتقال لین برق ۵۰۰ کیلوولت از دشت خواجه الوان تا سب‌استیشن ارغندی کابل، ۷۳ درصد پیش‌رفت داشته است.

به گفته این وزارت، با تکمیل این پروژه، برق به ۱۲ ولایت کشور منتقل خواهد شد.


@sputniknews_afg


شهرک ویژه مهاجرین در ولایت دایکندی افغانستان افتتاح شده است

طالبان از افتتاح شهرک ویژه مهاجرین در ولایت دایکندی خبر داده‌اند.

این دومین شهرک است که در سال‌های اخیر برای مهاجرین تأسیس شده است.

فصیح‌الدین فطرت، رئیس ستاد مشترک ارتش طالبان، به نیلی، مرکز ولایت دایکندی، سفر کرده و در مراسم افتتاح این شهرک اسناد زمین‌ها را به برخی از مهاجرین تحویل داد است.

وزارت مهاجرین طالبان نیز تایید کرده است که روند توزیع زمین به مهاجرین و بازگشت‌کنندگان در ولایت دایکندی آغاز شده است.


@sputniknews_afg


ترجمان افغانستان dan repost
🔴 نیویورک تایمز: طالبان برای حل مشکلات اقتصادی، نگاه به منابع معدنی خود دارند

⬅️این نشریه با نویسندگی دیوید زوچینو کارشناس مسائل افغانستان، در مطلب اخیر خود عنوان کرده که طالبان پس از سال 2021، قراردادهای بسیار متعددی برای استخراج سنگ های قیمتی و باارزش همچون طلا، مس، آهن و سایر مواد معدنی ارزشمند مانند کرومیت را با سرمایه گذاران داخلی و خارجی بسیاری امضا کرده اند.

⬅️نیویورک تایمز در ادامه نوشته است که این گنجینه های دفن شده و پنهان یک راه نجات بالقوه پرسود برای اقتصاد ضعیف افغانستان است.

⬅️دولت ایالات متحده تخمین می زند که حداقل یک تریلیون دالر ذخایر معدنی در زیر زمین این کشور قرار دارد. این کشور سرشار از مس، طلا، روی، کرومیت، کبالت، لیتیوم و مواد معدنی صنعتی و همچنین سنگ‌های قیمتی و نیمه قیمتی مانند زمرد، یاقوت، یاقوت کبود، گارنت و لاجورد است.

⬅️براساس گزارش اداره سیگار، افغانستان همچنین دارای گنجینه ای از عناصر خاکی کمیاب است. چنین عناصری در مجموعه ای از فناوری های مدرن مانند تلفن های همراه، لپ تاپ ها و وسایل نقلیه الکتریکی استفاده می شوند.

⬅️دیوید زوچینو نویسنده این گزارش در ادامه عنوان می کند که طالبان در تلاش هستند تا کاری را انجام دهند که ایالات متحده در طول 20 سال اشغال خود نتوانست آن را انجام دهد. رئیس اداره سیگار در گزارشی که در ماه جنوری 2023 منتشر شد، نتیجه گرفت که دولت ایالات متحده نزدیک به یک میلیارد دالر برای توسعه پروژه های معدنی در افغانستان هزینه کرد، اما "پیشرفت محسوس ناچیز بود و پایدار نبود." موانع آن چنین بود: کمبود امنیت، زیرساخت های ضعیف، فساد گسترده، سیاست ها و مقررات ناسازگار دولتی، و تبدیلی های مکرر مقامات دولتی.

⬅️با این حال، طالبان پس از کاهش سریع کمک های خارجی به افغانستان که با عقب نشینی آمریکا همراه بود، برای کسب درآمد و جبران زیان های اقتصادی، دست به چنین موضوعی زده اند.
🔜 @tarjomanaf


تحریم برندهای اسرائیلی
بر سر عهدی که بستم، هستم


#تحریم



@sputniknews_afg


بارش سنگین برف راه‌های مواصلاتی چهار ولسوالی سمنگان را مسدود کرد

به‌دلیل بارش سنگین برف راه‌های مواصلاتی چهار ولسوالی سمنگان به شهر ایبک، مرکز این ولایت مسدود شده است.

به‌گفته‌ی منابع، از دیروز (یک‌شنبه، ۱۶ جدی) به این‌طرف راه‌های رفت‌وآمد به ولسوالی‌های خرم‌وسارباغ، روی‌دوآب، دره‌ صوف بالا و دره‌ صوف پایین مسدود است.

ریاست فواید عامه‌ی طالبان در سمنگان هم می‌گوید که از میان هفت ولسوالی، مسیرهای ارتباطی چهار ولسوالی در پی بارش‌ شدید برف طی دو روز گذشته مسدود شده‌ است.

به‌گفته‌ی این ریاست تلاش برای بازگشایی راه‌ها جریان دارد.


@sputniknews_afg


ناکارآمدی سازمان ملل در قضیه فلسطین

سازمان ملل متحد به عنوان یگانه نهادی که میتواند موثریت زیادی روی ختم تنش ها و آشتی و صلح جهانی داشته باشد، در مسئله فلسطین از همان ابتدای اشغال تاکنون کار موثری انجام نداده است. یعنی هر باری که این سازمان قطعنامه ای را برای ختم اشغال و تنش در سرزمین های اشغالی تصویب کرده، فردای آن رژیم صهیونیستی اسرائیل با نقض این قطعنامه به تصمیم گیری های سازمان پشت پا زده است. متعاقب آن سازمان ملل هیچ کاری انجام نداده، گویا تمام این قطعنامه ها و تصمیمات نمایشی بوده و فقط برای فریب افکار عمومی انجام شده است.
به تازگی انتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل‌متحد، در ایکس اعلام کرده که ده سال اخیر شامل سال ۲۰۲۴، گرم‌ترین سال‌های ثبت‌شده در تاریخ بوده‌اند. او می افزاید که کشورها باید تا سال ۲۰۲۵ با کاهش تولید گازهای گلخانه‌ای و حمایت از انرژی‌های تجدیدپذیر، جهان را به مسیر امن‌تری هدایت کنند.
گرم و سردی جهان که دقیقا روی زندگی انسان ها تاثیری زیادی دارد، ولی باید از آقای دبیرکل پرسید که برای نجات زندگی صدها هزار انسان فلسطینی چکاری کردید تا توسط رژیم اسرائیل قتل عام نشوند. کشتار نزدیک به 46 هزار فلسطینی در یکسال قلب سنگ را آب میکند، ولی گویا حقوق بشر برای این مردم مظلوم وجود ندارد برای برای احقاق آن اقدام شود.
رژیم صهیونیستی تمام قوانین جهانی را زیرپا گذاشته و بدترین جنایات جنگی و ضد حقوق بشری را مرتکب شده، اما چرا هنوز این جنایت ادامه دارد و متوقف نمیشود. بنابر این سازمان ملل باید نجات فلسطین را در اولویت قراردهد و به جای فرافکنی و اعمال و بیانیه های نمایشی، گام های عملی بردارد تا جهانی از شر رژیم اسرائیل نجات پیدا کند.



@sputniknews_afg


افزایش آمار فلج اطفال در پاکستان و بهبود در افغانستان

در حالی که فلج اطفال تنها در دو کشور افغانستان و پاکستان هنوز ریشه‌کن نشده است، «داون نیوز» با بررسی گزارش‌ها درباره موارد ابتلای این بیماری در دو کشور اعلام کرد وضعیت کنترل فلج اطفال در افغانستان بهتر از پاکستان است.

یک مقام ارشد برنامه فلج اطفال پاکستان دراین‌باره به داون نیوز گفت پاکستان سیاست شفاف‌سازی حقایق را دنبال کرده و سیستم گزارش‌دهی آن نسبت به افغانستان بهتر است. به همین دلیل احتمال زیادی وجود دارد که در افغانستان برخی از موارد گزارش نشده باشد.
@sputniknews_afg


چین بیشترین ویزای تجاری را به افغان‌ها می‌دهد

در دیدار سفیر چین در کابل با عبدالسلام حنفی، معاون اداری طالبان، ژائو شینگ با یادآوری دوستی هفتاد ساله بین دو کشور و تأکید بر گسترش روابط تجاری و سرمایه‌گذاری کابل و پکن، از اعطای بیشترین ویزا به تاجران افغان، برنامه‌های ساخت خانه برای مهاجرین عودت‌کننده، ایجاد سردخانه برای محصولات کشاورزی، همکاری در بخش کشاورزی و استخراج معادن خبر داد.

@sputniknews_afg


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
اخذ ویزای عاجل درمانی و تداوی در ایران

مرکز خدمات طبی شکوه ایران و تبیان افغانستان در مشهد و تهران:

خدمات طبی و تداوی مریضی‌های سرطانی، گرده و جگر، ناباروری، قلبی و عروقی، ارتوپدی، دهان و دندان، پوست و مو، انواع عملیات‌های زیبایی و تداوی تمام مریضی‌ها در بهترین مراکز صحی در شهر مشهد و تهرانِ ایران.

کاهش هزینه های گردشگری و ارائه انواع خدمات با تخفیف‌
@sputniknews_afg


هزاران شهروند اسرائیلی به جاده‌های تل‌آویو آمدند و در برابر دولت بنیامین نتانیاهو شعار سر دادند.

‏آنان خواهان پایان جنگ در غزه و رهایی گروگانان اسرائیلی شدند.
@sputniknews_afg


ترجمان افغانستان dan repost
🔴 کوگلمن: ترمپ ممکن برای مبارزه با داعش به طالبان نگاه مثبت داشته باشد

⬅️مایکل کوگلمن، تحلیلگر ارشد امریکایی در امور افغانستان و آسیا، می‌گوید که احتمالاً رویکرد دونالد ترمپ، رییس جمهور منتخب امریکا، در قبال طالبان با دیگر اعضای کابینه او «اختلاف‌برانگیز» باشد.

⬅️کوگلمن این اظهارات را روز یک‌شنبه، ۱۶ جدی، در یادداشتی در ایکس نگاشته است.

⬅️این پژوهشگر ارشد امریکایی مدعی شده که احتمال می‌رود ترمپ برای مبارزه با داعش به طالبان نگاه مثبت داشته باشد.

⬅️او خاطرنشان کرده که این رویکرد باعث اختلاف در میان اعضای ارشد حکومت ترمپ خواهد شد.

⬅️کوگلمن تصریح کرده که مایک والتز، مشاور امنیت ملی کاخ سفید در دولت ترمپ، یکی از چهره‌های ضد طالبان است که با این رویکرد اختلاف‌نظر دارد.

⬅️او اذعان داشته که در این میان پاکستان هم از نگرانی‌های فزاینده تروریسم مبتنی بر افغانستان بهره‌برداری خواهد کرد.

⬅️کوگلمن یادآور شده که پاکستان می‌تواند خودش را یک شریک مفید برای دولت آینده امریکا نشان دهد.
🔜 @tarjoamanf

20 ta oxirgi post ko‘rsatilgan.