فناوری و نوآوری


Kanal geosi va tili: ko‘rsatilmagan, ko‘rsatilmagan
Toifa: ko‘rsatilmagan


مطالبی در حوزه فناوری و نوآوری و کسب و کار دانش‌بنیان
چو باشد ز اهداف ما مهتری ز دانش بسازیم فناوری
Technology & Innovation

Связанные каналы

Kanal geosi va tili
ko‘rsatilmagan, ko‘rsatilmagan
Toifa
ko‘rsatilmagan
Statistika
Postlar filtri


رایج‌ترین دلایل شکست استارت‌آپ‌ها

@TBDU_IR


صندوق پژوهش و فناوری صنایع خلاق راه‌اندازی شد

چهل و هفتمین جلسه کارگروه صندوق‌های پژوهش و فناوری با حضور منصور غلامی- وزیر علوم، تحقیقات و فناوری-، علی وحدت - دبیر کارگروه صندوق‌های پژوهش و فناوری و رییس صندوق نوآوری و شکوفایی- و دیگر اعضا برگزار و در این جلسه مجوز تاسیس صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی صنایع خلاق صادر شد.
توسعه سرمایه‌گذاری در حوزه صنایع نرم، هویت‌ساز، خلاق و فرهنگی، توسعه صنایع فرهنگی بر اساس اولویت‌های فرهنگی ایرانی و اسلامی، افزایش سهم تولیدات ملی و صادرات محصولات و خدمات نسبت به سایر صنایع و محصولات کشور، افزایش ضریب نفوذ نوآوری و فناوری در تولید محصولات و ارائه خدمات در حوزه فعالیت صندوق، ایجاد و توسعه زیرساخت لازم برای تسهیل و تسریع فرایندهای صادراتی و جذب سرمایه خارجی در دامنه فعالیت صندوق و ارتقاء و بهره برداری از سرمایه‌های متخصص انسانی کشور در حوزه فناوری‌های نرم از ماموریت‌های این صندوق به شمار می‌رود.

@TBDU_IR


مدیران خوب برای رشد کارمندان چه می‌کنند؟

ساری وایلد، نایب رئیس مدیریتی شرکت مشاوره گارتنر، پس از تحقیقات روی ۵۰۰۰ مدیر توانست آنها را در چهار گروه قرار دهد:
«معلم، مشوق، همیشه حاضر و ارتباط‌دهنده»

نتیجه تحقیقات او بسیار جالب و غافلگیرکننده بود: با وجودی که بسیاری از شرکت‌ها مدیران را به ارائه بازخورد دائمی به کارکنان تشویق می‌کنند که از ویژگی‌های مدیران «همیشه حاضر» است، اما این مدیران نتوانسته‌اند کمکی به رشد کارکنان کنند.

او توضیح می‌دهد که برای کمک به رشد کارکنان، بهتر است از سبک مدیران «ارتباط‌دهنده» پیروی کنیم چون این مدیران، ایجاد تعاملات سازنده در سازمان را ممکن و تسهیل می‌کنند.

با وجود چنین مدیری، اعتماد و صراحت میان اعضای تیم بیشتر می‌شود. حتی در تیم‌هایی که دارای فضای رقابتی هستند، مثل تیم‌های فروش.
حتی در این تیم‌ها هم یک مدیر ارتباط‌دهنده می‌تواند اهداف مشترک ایجاد کند. در این صورت، تو تنها در صورتی به هدفت می‌رسی که من هم برسم. فضای تیمی سالم‌تر خواهد بود. این مدیرها راحت‌تر درباره مشکلات حرف می‌زنند.

@TBDU_IR


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
مرزهای ایران در سیر تاریخ!

@TBDU_IR


پنج قانون نانوشته‌ی گوگل برای موفقیت تیم‌های کاری

شرکت گوگل همواره تحقیقاتی برای درک بهتر رفتار کارمندانش انجام می‌دهد و اطلاعات زیادی در این باره به دست آورده است. جالب‌ترین پروژه این شرکت «ارسطو» نام دارد.
گوگل برای این تحقیق، تعدادی از بهترین و باهوش‌ترین کارمندانش را دورهم جمع کرده تا به چارچوبی برای موفقیت تیم‌ کاری‌اش دست یابد.

گوگل می‌خواهد به این نتیجه‌گیری برسد که چرا وقتی برخی تیم‌ها عملکرد موفقیت‌آمیزی دارند، تیم‌های دیگر نمی‌توانند موفق ظاهر شوند؟
پیش از انجام این تحقیق، مدیران گوگل فکر می‌کردند ایجاد یک تیم موفق به معنای جمع کردن بهترین افراد دور هم است. آنها به این خیال بودند که با کنار هم گذاشتن بهترین برنامه‌نویس، یک مدیر مالی و کارمندی با مدرک دکترا موفقیت تیم حاصل می‌شود. اما اکنون جولیا روزوفسکی، مدیر آنالیز کارمندان گوگل می‌گوید این تفکر کاملا اشتباه است.

تحقیق و بررسی «ارسطو» دو سال طول کشید. نشریه نیویورک تایمز درباره این تحقیق نوشت:
"وقتی روزوفسکی و همکارانش به دنبال عوامل موفقیت تیم‌های کاری بودند، مدام با تحقیقاتی مواجه می‌شدند که روانشناسان و جامعه‌شناسان در آنها به عادات گروه‌ها پرداخته بودند. عادت‌ها، استانداردهای رفتاری و قوانین نانوشته درباره نحوه کار گروهی. شاید این عادات و قوانین جایی نوشته نشده باشد اما می‌تواند تاثیر قابل توجهی روی عملکرد تیم‌ها بگذارد."

با بررسی این موضوع از نگاهی جدید با اطلاعات دیگری که از پژوهشی درباره هوش جمعی (توانایی‌هایی که در اثر همکاری بوجود می‌آیند) به دست آمده بود، محققان پروژه «ارسطو» از نو، رفتار کارمندان را مورد بررسی قرار دادند تا به این قوانین نانوشته اما بسیار مهم دست پیدا کنند:

1. قابل اتکا بودن

اعضای تیم وظایف خود را کامل و به موقع انجام می‌دهند و انتظارات را به خوبی برآورده می‌کنند.

2. داشتن شفافیت

تیم‌های موفق اهداف مشخصی دارند و نقش تمام اعضا به درستی تعریف شده است.

3. تعلق خاطر

هر عضو به اهداف گروه اهمیت می‌دهد.

4. تاثیرگذاری

تمام اعضای گروه اعتقاد دارند فعالیت‌شان هدف‌دار بوده و تاثیر مثبتی روی اهداف بزرگتر خواهد داشت.

5. امنیت روانی

شرایطی را در نظر بگیرید که در آن اعضا قدرت ریسک، سوال پرسیدن و بیان نظرات‌شان را داشته باشند بدون اینکه مورد قضاوت یا سرزنش قرار بگیرند. محیطی که مدیر نقش حمایتی داشته و شرایطی مهیا می‌کند تا کارمندان بتوانند بدون نگرانی کار کنند. این همان امنیت روانی است.
گوگل در این پژوهش به نتیجه رسید کارمندانی که امنیت روانی دارند کمتر به دنبال کنارگذاشتن شغل‌شان هستند و از پتانسیل‌های خود استفاده بهتری می‌برند.

داشتن بهترین تیم برای شرکت‌ها کار سخت و پیچیده‌ای است اما توجه به 5 نکته‌ی بالا شما را به نتایج خوبی می‌رساند. براساس این تحقیق، گوگل اثبات کرد ارسطو «یک کلیت است که از تک‌تک اعضایش عملکرد بهتری دارد.»

منبع: inc

@TBDU_IR


ذهن ثروتمند و ذهن ثروت‌جو

به‌نظرم ذهن ثروتمند ذهنی است ساده، آرام، تهی در هر لحظه، فاقد حس کمبود، دور از حسد، قضاوت، مقایسه و رقابت.

و ذهن ثروت‌جو ذهنی است درگیر، پیچیده، چند لایه، متلاطم، درحال رقابت، زیاده‌خواه، مملو از حس کمبود، دائم در حال مقایسه و قضاوت.

بهترین دعایی که شنیده‌ام
"خدایا خواهم که نخواهم "

مرتضی یوسفی طهارم

@TBDU_IR


نظریه انتشار نوآوری چیست و چرا هر کارآفرینی باید آن را بداند؟

نظریه انتشار نوآوری به چگونگی و چرایی پخش شدن یک ایده‌ی جدید در سازمان‌ها و شبکه‌های اجتماعی و فرهنگ می‌پردازد.

این انتشار، فرایندی است که یک نوآوری در طول زمان و با استفاده از کانال‌های مشخص بین اعضای یک نظام اجتماعی پخش می‌شود.

نام دیگر این نظریه، مدل انتشار نوآوری (DOI یا IDT) می‌باشد. این مدل توسط Rogers در سال ۱۹۹۵ مطرح شد.

نظریه انتشار نوآوری می‌گوید دو و نیم درصدِ اول جمعیت نوآور هستند، دوازده و نیم یا سیزده و نیم درصدِ بعدیِ جمعیت تبعیت می‌کنند،

سی و چهار درصد اکثریت متقدم هستند، سی و چهار درصدِ بعدیِ اکثریت متاخر هستند، و شانزده درصدِ آخر، گروه تاخیری هستند.

@TBDU_IR


کاربردهای یادگیری ماشین برای کنترل همه‌گیری کووید ۱۹

Applications of Machine Learning for COVID-19 Epidemic Control

@TBDU_IR


یک‌سال، یک‌سال نیست!

وقتی شما به کودک ۵ ساله خود قول می‌دهید که فلان دوچرخه را یک‌سال بعد برای تو می‌خرم، با وقتی که به پدربزرگ ۸۰ ساله خود قول می‌دهید که یک‌سال بعد ایشان را به مسافرت خواهید برد؛ مفهوم و نسبت یک‌سال از دید دو نفر متفاوت است؛ برای فرزند تحمل یک‌سال یعنی صبر کردن به اندازه ۲۰٪ عمرش و برای پدربزرگ تحمل یک‌سال یعنی ۱.۲۵٪ از عمرش.

به همین دلیل است که غالباً کودکان در رسیدن به خواسته‌هایشان عجولند؛

استارتاپ‌ها همانند کودکان برای رسیدن به اهداف و دستاوردهای خود باید عجول باشند؛ چرا که ۱ سال برای استارتاپ می‌تواند بسیار بسیار سرنوشت‌ساز باشد و هزینه سعی و خطا بعضا می‌تواند به نابودی استارتاپ بیانجامد.

برای همین است که عمدتاً بنیانگذاران استارتاپ‌ها افرادی با قدرت تحلیل و تصمیم‌گیری سریع هستند.
سرمایه‌گذاران استارتاپ‌ها نیز می‌بایست مفهوم سرعت در تصمیم‌گیری و اتخاذ سریع تصمیم را بلد باشند و تمرین کنند.
اگر این ویژگی در شما به‌عنوان بنیانگذار و حتی سرمایه‌گذار نیست؛ برای احترام به منابع خود اعم از مادی یا معنوی، سمت و سوی استارتاپ‌ها نروید؛

استارتاپ بیشتر از برند و پرستیژ، مفهوم و سَبک فکری و عملی است.

علیرضا صادقی

@TBDU_IR


بهروز فروتن.pdf
168.3Kb
بهروز فروتن؛ بنیان‌گذار شرکت صنایع غذایی بهروز: یک مدیر کسی است که بپذیرد مشکل را باید حل کند و متعهد باشد.


بهروز فروتن در سال 1324 در امیریه تهران متولّد و بزرگ شد. در سن ده سالگی پدرش را از دست داد، پدرش رئیس اداره‌ی آگاهی تهران بود. به گفته‌ی خودش مهم‌ترین چیزی که از پدرش به یاد دارد این است که همیشه می‌گفت: انسان باید جوهر کار داشته باشد.

تا قبل از فوت پدرش، از نظر مالی مشکلی نداشته‌اند، با این حال پدرش اصرار داشته که در ایّام تعطیل کار کنند، مهم نبود چه کاری انجام دهند بلکه مهم این بود که با فرهنگ کار آشنا شوند.
از کودکی سختی زندگی را قبل از نمایان شدن سختی‌های آن، دیده است و یک حالت خود‌ساختگی دارد. از همان کودکی تابستان‌ها شکلات، اسباب بازی، بادبادک، فانوس، روروئک می‌فروخت و یا دوچرخه تعمیر می‌کرد. بعد هم به دنبال کارهای فنّی رفت. اکثر مواقع، درآمدش را صرف مسائل تحصیلی یا هزینه‌ی روزمرّه‌ی زندگی می‌کرد و بیش‌تر درآمدش را به مادرش می‌داد تا آن را برایش پس‌انداز کند. پس از فوت پدر، خیلی از امکانات از او گرفته شد و...

ادامه‌ی مطلب را در فایل پیوست دنبال کنید...

@TBDU_IR


اثر باورنکردنی استفاده مداوم از الکل بر سلامتی انسان

برای مقابله با کرونا بهترین اقدام شست‌وشوی دست با صابون یا مایع دستشویی است. مواد ضدعفونی کننده برای ریه مضر است و به دلیل جذب پوستی مسمومیت به دنبال دارد. بنابراین بهترین اقدام برای مهار کرونا شست‌وشوی دست با صابون یا مایع دستشویی است.

رییس انجمن متخصصان داخلی: الکل از راه مخاط و پوست جذب می‌شود. در ضمن بخار الکل از راه تنفس وارد بینی شده و سلامت فرد را به خطر می‌اندازد. استفاده مدام الکل باعث آسیب به مخاط، نارسایی‌های کبد، کلیه‌ها، سیستم عصبی و اختلال در فکر و تمرکز می‌شود.

@TBDU_IR


یکی از پرسش‌های پرتکرار در موضوع دانش‌بنیان مراحل ثبت‌نام شرکت‌ها برای ورود به فرآیند ارزیابی است.


مراحل ثبت‌نام شرکت­‌ها برای دانش‌بنیان شدن چیست؟

پاسخ: در ابتدا شرکت می‌بایست به سایت www.daneshbonyan.ir مراجعه کرده و پس از مطالعه آیین‌­نامه­‌ها و قوانین و در صورت دارا بودن شرایط مندرج در آیین‌نامه در قسمت «مصوبات کارگروه ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان و نظارت بر اجراء»، در سامانه ارزیابی شرکت‌­ها و موسسات دانش‌­بنیان (http://www.reg.daneshbonyan.ir) ثبت نام نمایند.

هشتگ راهنما: #ارزیابی #آموزش

@TBDU_IR


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
#Video #Entropy

مقدمه‌ای بر انتروپی، انتروپی متقابل و واگرایی KL

A Short Introduction to Entropy, Cross-Entropy and KL-Divergence
By Aurélien Géron

@TBDU_IR


مستی قدرت!

مستی قدرت زشت و خطرناک‌ترین مستی است در مقابل دیگر مست‌ها:

«ابن‏ أبی‏‌الحدید نیز شعری را در این‌باره نقل می‏‌کند که البته چندان به شعر هم نمی‏‌ماند ولی مضمون آن پرمحتواست. او می‏‌گوید:
«خمس سکرات اذا مُنی المرء/ بها صار عرضة للزمان/
سکرة المال و الحداثة و العشق/ و سکر الشّراب و السّلطان»

پنج مستی وجود دارد که اگر مردم به آن مبتلا شوند در معرض گرفتاری زمان قرار می‏‌گیرند. این پنج مستی عبارتند از:
۱ـ مستی مال و ثروت.
۲ـ مستی جوانی و تازه به دوران رسیدن؛ خدا نکند که جوانی بی‏‌لیاقت باشد و به او مقامی بدهند و یا یکدفعه پولدار شود؛ این خود مستی خطرناکی می‏‌آورد.
۳ـ مستی عشق؛ کسی هم که گرفتار عشق کاذب و مستی آن شد، دست به هر
دیوانگی می‏‌زند؛ ولی عشق حقیقی که عشق به حق تعالی و جمال و جلال اوست، بزرگترین نعمتی است که نصیب خواص از انسانها شده و بهترین مهار حفظ انسان از خطر سقوط است؛ خداوند إن‏شاءاللّه آن را روزی همه ما کند.
۴ـ مستی شراب؛ که تا مدّتی عقل و هوش انسان را زایل می‏‌کند و می‏‌پوشاند.
۵ـ مستی قدرت و حکومت؛ که شاید این نوع مستی از بدترین انواع آن باشد.

@TBDU_IR


ﺧﺪﺍﯾﺎ !
ﺧﺮﻭﺝ ﺍﺯ ﻣﺎﻩ ﻣﺒﺎﺭﮎ
ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺎ ﻣﻘﺎﺭﻥ ﺑﺎ ﺧﺮﻭﺝ
ﺍﺯ ﺗﻤﺎﻣﯽ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﺪﻩ...🌼🍃

ﺍﻟﻬﯽ ﻧﺼﯿﺮﻣﺎﻥ ﺑﺎﺵ
ﺗﺎ ﺑﺼﯿﺮ ﮔﺮﺩﯾﻢ، ﺑﺼﯿﺮﻣﺎﻥ
ﮐﻦ ﺗﺎ ﺍﺯ ﻣﺴﯿﺮ ﺑﺮﻧﮕﺮﺩﯾﻢ ....🌼🍃

ﺍﻟﻬﯽ ﮐﯿﻨﻪ ﺭﺍ ﺍﺯ
ﺳﯿﻨﻪ‌ﻫﺎﯾﻤﺎﻥ ﺑﺰﺩﺍﯼ، ﺯﺑﺎﻧﻤﺎﻥ ﺭﺍ
ﺍﺯ ﺩﺭﻭﻍ ﻭ ﺗﻬﻤﺖ ﻧﮕﻪ‌ﺩﺍﺭ ...🌼🍃

ﺍﮔﺮ ﻧﻌﻤﺘﻤﺎﻥ ﺑﺨﺸﯿﺪﯼ ﺷﺎﮐﺮﻣﺎﻥ
ﮐﻦ، ﺍﮔﺮ ﺑﻼ ﺍﻓﮑﻨﺪﯼ ﺻﺎﺑﺮﻣﺎﻥ ﮐﻦ
ﻭ ﺍﮔﺮ ﺁﺯﻣﻮﺩﯼ ﭘﯿﺮﻭﺯﻣﺎﻥ ﮐﻦ🌼🍃

"ﺁﻣﯿﻦ یارب العالمین"🙏

عید سعید فطر
بر شما و خانواده محترمتان مبـارک و تهنیت باد🌼🍃

طاعات و عباداتتون
قبول درگاه حق تعالی ....🌼🍃
🌿
🌾 عیدتان مبارک

💐🌾🍀🌼🍃

@TBDU_IR


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
نام این فیلم عالی و کوتاه تضاد است! "تضاد" ویدئویی 2 دقیقه و 30 ثانیه‌ای که برنده 11 جایزه بین‌المللی شد.

@TBDU_IR


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
تاثیر تفاوت ساختار مهندسی پل و زیرگذر در بزرگراه‌ها رو در این کلیپ ببینید!

@TBDU_IR


بازدید دکتر صالحی از روند پیشرفت ساخت مرکز فناوری و نوآوری صنعت هسته‌ای

روز دوشنبه 29/02/99 دکتر صالحی رییس سازمان انرژی اتمی ایران از محل در حال ساخت مرکز فناوری و نوآوری بازدید و ضمن دریافت گزارش از روند پیشرفت کار، رهنمودهای لازم را ارائه نمود.

در این بازدید که جمعی از معاونین و مدیران وی را همراهی می‌کردند، مراحل ساخت ساختمان مرکز فناوری و نوآوری که با مدیریت امور فناوری و تجاری‌سازی پژوهشگاه در حال انجام است، مورد بررسی قرار گرفت.

دکتر صالحی ضمن تأکید بر اهمیت موضوع تجاری‌سازی محصولات و خدمات فناورانه و لزوم توسعه ارتباط بین صنعت هسته‌ای با جامعه و دانشگاه‌ها و سایر صنایع با محوریت پژوهشگاه علوم و فنون هسته‌ای، ابراز امیدواری کرد با راه‌اندازی مرکز فناوری و نوآوری گامی مؤثر در این زمینه برداشته شود و افق‌های جدیدی در صنعت هسته‌ای گشوده شود.

رییس سازمان از پیشرفت‌های انجام شده در حوزه فناوری و تجاری‌سازی ابراز خرسندی نمود و از رییس پژوهشگاه و سایر دست‌اندرکاران مربوط تشکر و توصیه‌های لازم را برای ادامه کار ارائه و به‌علاوه بر لزوم هماهنگی سایر بخش‌های سازمان برای تسریع در انجام پروژه و رفع موانع احتمالی تأکید کرد. 

همچنین در این بازدید گزارشی از ایجاد و توسعه زیست‌بوم فناوری و نوآوری در صنعت هسته‌ای و روند پیشرفت موضوع در حوزه‌‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری و مدل طراحی شده برای ایجاد و توسعه زیست‌بوم و بخش‌های مربوط و کارکردهای آنها به رییس سازمان و همراهان ارائه شد.

تشکیل و ساخت این مرکز با دستور و حمایت رییس سازمان در راستای سیاست‌ها و برنامه‌های توسعه زیست‌بوم فناوری و نوآوری و جهش تولید و با حمایت و همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری آغاز شده است. 

هم‌اکنون بیش از 60 هسته فناور برای ورود به مرکز مذکور شکل گرفته است که این هستهها در حال بررسی و ارزیابی می‌باشند. ضمناً به‌زودی آموزش‌های مورد نیاز از طریق مدرسه کسب و کار دانش‌بنیان به اعضای هسته‌های فناور و سایر علاقمندان و فناوران جهت توانمندسازی آنها در حوزه فناوری وتجاری‌سازی ارائه خواهد شد. همچنین در آینده نزدیک فراخوان عمومی برای پذیرش واحدهای فناور از خارج مجموعه سازمان، در مرکز فناوری و نوآوری مزبور انجام می‌شود.  

@TBDU_IR


مدیران چگونه انگیزه را در کارمندان خود از بین می‌برند


تحقیقاتی که در دانشگاه کالیفرنیا انجام شده، نشان می‌دهد میزان بهره‌وری کارمندانی که دارای انگیزه هستند، تا 31 درصد بیشتر است، فروش آنها نیز به میزان 37 درصد بیشتر بوده و خلاقیت آنها سه برابر بیشتر است. همچنین احتمال استعفای آنها از کار نیز تا 87 درصد کمتر از کارمندان دیگر است.

آمار اعجاب‌انگیز Gallup نشان می‌دهد که 70 درصد از تاثیر حفظ روحیه یا از بین رفتن آن، به مدیران بستگی دارد. به همین دلیل است که کارمندان، از شغل خود استعفا نمی‌دهند، بلکه از مدیران خود فاصله می‌گیرند.

مدیران قبل از اینکه هرگونه تلاش در زمینه‌ی ایجاد انگیزه و تعامل کارمندان با کار را آغاز کنند، باید از انجام دادن چندین کار خودداری کنند. در ادامه با نمونه‌ای از رفتارهایی آشنا می‌شوید که مدیران باید آنها را از محیط‌های کاری حذف کنند:

1⃣ تعیین قانون‌های غیرمنطقی
قانون یکی از لازمه‌های هر شرکت به شمار می‌رود؛ اما این قانون‌ها نباید کوته‌نظرانه باشند و از روی تنبلی برای ایجاد نظم مورد استفاده قرار گیرد. فرقی نمی‌کند که این قانون‌ها درباره‌ی سیاست‌های حضور متعصبانه و یا کم کردن وقت آزاد کارمندان باشد، در هر صورت، تعداد زیاد قانون‌های غیرضروری می‌تواند کارمندان را کلافه کند.

2⃣ نادیده گرفتن دستاوردهای کوچک و بزرگ
تجلیل و پاداش دادن به دستاوردهای شخصی افراد به این معناست که به آنها اهمیت می‌دهید. مدیران باید با کارمندان خود در ارتباط باشند تا بدانند که چه چیزهایی حال آنها را خوب می‌کند (برای برخی افزایش حقوق و برخی دیگر، شناخته شدن در عموم) و سپس به خاطر کار خوبشان به آنها پاداش بدهند.

3⃣ استخدام افراد نامناسب یا ترفیع دادن به این‌گونه از کارمندان
زمانی که مدیران افراد مناسب را استخدام نمی‌کنند، در واقع باعث از بین رفتن انگیزه‌ی افرادی می‌شوند که در حال حاضر در شرکت فعالیت می‌کنند. تاثیری که ترفیع افراد نامناسب دارد، از این نیز بدتر است. به همین دلیل است که افراد خوب شرکت‌ها استعفا می‌دهند.

4⃣ با همه به‌طور مساوی رفتار کردن
اگر با همه‌ی کارمندان به‌طور مساوی رفتار کنید، در واقع به بهترین کارمندان خود نشان می‌دهید که عملکرد بالای آنها، هیچ ارزشی ندارد؛ نشان می‌دهید که با کارمندان تنبلی که تنها به ساعت نگاه می‌کنند و برای تمام شدن ساعت کاری لحظه شماری می‌کنند، هیچ تفاوتی ندارند.

5⃣ تحمل عملکرد ضعیف
زمانی که اجازه می‌دهید تا ضعیف‌ترین حلقه‌ی ارتباطی، بدون هیچ عواقبی به کار خود ادامه دهد، در واقع باعث می‌شوید که دیگران را نیز با خود به پایین‌ترین سطح بکشانند.

6⃣ عدم وفاداری به تعهدات
وعده دادن به کارمندان، شما را در جایگاهی میان خوشحال کردن و استعفای آنها قرار می‌دهد. زمانی که به وعده و تعهدات خود وفادار می‌مانید، به دیگران ثابت کرده‌اید که قابل اعتماد و محترم هستید. علاوه بر این، اگر مدیران به وعده‌های خود پایبند نباشند، کارمندان نیز دلیلی برای این کار نمی‌بینند.

7⃣ بی‌تفاوت بودن
مدیران در شرکت‌های هوشمند به خوبی می‌دانند که باید افرادی که در شرایط سخت هستند را درک کنند و کارمندان را به چالش بکشند. مدیرانی که به این‌گونه از مسائل بی‌توجه هستند، تعداد زیادی از کارمندان خود را از دست می‌دهند. نمی‌توان بیش از هشت ساعت را برای افرادی کار کرد که هیچ اهمیتی قائل نمی‌شوند و تنها به کار کردن شما فکر می‌کنند.


@TBDU_IR


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
آبفشان زیبا و شگفت انگیز بندر چابهار
آبفشان‌های چابهار بر اثر برخورد موج‌های دریا به صخره‌های ساحلی به‌وجود می‌آیند. به‌دلیل وجود حفره‌ها در این صخره‌ها و برخورد موج از زیر آب با فشار زیاد به سمت بالا تا بیش از ده متر فوران می‌کند.

@TBDU_IR

20 ta oxirgi post ko‘rsatilgan.

261

obunachilar
Kanal statistikasi