Thingify


Kanal geosi va tili: ko‘rsatilmagan, ko‘rsatilmagan
Toifa: ko‘rsatilmagan


حسین شمشادی
کارشناس ارشد IT و متخصص اینترنت اشیا
مشاوره و پیاده سازی راه‌حل‌های نوین و هوشمند
ارتباط با ادمین : @HosseinShemshadi
----------------------------
Let's vivify things

Связанные каналы

Kanal geosi va tili
ko‘rsatilmagan, ko‘rsatilmagan
Toifa
ko‘rsatilmagan
Statistika
Postlar filtri


Synthetic Sensors - [@Thingify].pdf
6.4Mb
این هم فایل مقاله ارائه شده در خصوص معرفی این سنسور
#paper

@Thingify
@Thingify


#معرفی #Synthetic_Sensor #ubiquitous
این روزها خبر هوشمند کردن خانه ها، خیلی به گوش میرسه. برای هوشمند کردن خونه خودمون سه تا راه زیر به نظر میرسه:
1️⃣ استفاده از یک تعداد گجت هوشمند مختلف که ممکنه بتونن باهم دیگه ارتباط برقرار کنن

2️⃣ به همه یا تعدادی از وسایل خونه تگهای هوشمندی اضافه کنیم و امکان اتصال و ارتباط این وسایل رو با هم دیگه ایجاد کنیم. در نتیجه یه شبکه مش خواهیم داشت که همه وسایل خونه بتونن با هم حرف بزنن و اطلاعاتشون رو به اشتراک بگذارن.

3️⃣ حالت سوم، سنسور هوشمند جدیدی هست که در دانشگاه کارنگی ملون درحال طراحی و ساخت هست و دموی اولیه اون رو در این ویدیو میبینید.این سنسور با اتصال به یکی از پریزهای برق اتاق، به تمامی وسایل اون اتاق متصل میشه. این نسل از سنسورها که به اسم Syntehtic Sensorها هم شناخته میشن، به خوبی قابلیت تشخیص اتفاقاتی که در محیط میفته رو خواهند داشت.
https://www.aparat.com/v/S9OAl

این سنسور در حقیقت ترکیبی از 10 سنسور زیر هست و تکنیکهای هوش مصنوعی که برای دسته بندی و تشخیص اتفاقات محیط اطراف استفاده می شن:
▪️GridEye AMG883
▪️Color/Illum. TCS34725
▪️Magnetometer MAG3110F
▪️Temp/Baro/Hum. BME280
▪️Accelerometer MPU6500
▪️2.4GHz WiFi (RSSI)
▪️PIR Motion AMN2111
▪️Microphone ADMP401
▪️100mH Inductor(EMI)
▪️6-Axis IMU MPU6500

با استفاده از داده های تولید شده توسط این مجموعه از سنسورها، تکنیک های هوش مصنوعی به کار گرفته شده، قادر به ترجمه این داده ها به اتفاقات محیط اتاق خواهند بود.

این نسل از سنسورها آغاز راه رسیدن به نسل بعدی سنسورهاست که تحت عنوان Ubiquitous sensing شناخته میشه. آینده ای که به اندازه جذابیتش 😍😍میتونه ترسناک هم باشه 😱😱




@Thingify
@Thingify


#معرفی_محصول #رباتیک #ناشنوایان
بازوی رباتیکی مترجم زبان اشاره!

یکی از مواردی که این روزها تو حوزه اسپیکرهای هوشمند خانگی مطرحه، بحث دستورها و فرامین صوتی و بعضا پاسخ های صوتی هست. این درحالیه که بخش قابل توجهی از جمعیت جهان با مشکل شنوایی روبرو هستن.

https://www.aparat.com/v/EIFcO

این بازوی رباتیک امکان ترجمه گفتار رو به زبان اشاره داره و میتونه تو خیلی ازجاها به صورت هوشمندانه به کمک این بخش از جامعه بیاد.
تصورش سخته ولی شاید یک روزی سیری اپل یا گوگل اسیستنت از همچین بازوی رباتیکی پشتیبانی کنن :)

به امید اون روز...



@Thingify
@Thingify


#معرفی_محصول
برق رو همه جا همراه داشته باشید!!
https://www.aparat.com/v/FuaMZ

استارت آپ JikoPower از دانشگاه واشنگتن دستگاهی رو تولید کرده که از هر منبع گرمایی مثل اجاق گاز خونتون یا حتی هیزمی که آتش زدید میتونه برق تولید کنه. اهمیت دسترسی به برق تو کشورهای کمتر توسعه یافته بیشتر احساس میشه.

برای مثال ۸۰ درصد مردم کنیا گوشی هوشمند دارن در حالی که فقط ۲۰ درصدشون دسترسی به برق برای استفاده مداوم از اون دارن! با این اوصاف درصد قابل توجهی از آدمهای روی زمین باید کلی هزینه و سختی رو متحمل بشن تا بتونن از مزایای تکنولوژی استفاده کنن.

البته این اولین محصول با این تکنولوژی نیست. تو پست های بعدی حتما در مورد نمونه های مشابه این تکنولوژی باز هم میگیم :)





@Thingify
@Thingify
برق رو همه جا همراه داشته باشید!!
استارت آپ JikoPower از دانشگاه واشنگتن دستگاهی رو تولید کرده که از هر منبع گرمایی مثل اجاق گاز خونتون یا حتی هیزمی که آتش زدید میتونه برق تولید کنه. اهمیت دسترسی به برق تو کشورهای کمتر توسعه یافته بیشتر احساس میشه. برای مثال ۸۰ درصد مردم کنیا گوشی هوشمند دارن در حالی که فقط ۲۰ درصدشون دسترسی به برق ...


تین_تک | تکنولوژی کودکان dan repost
Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
🔰 کفشی که به گوشی وصل می‌شود.
شما می‌توانید رنگ و دمای داخل کفشتان را خودتان تنظیم کنید.
Join 🔜 @teen_tech


#معرفی_محصول #آمازون_الکسا
الکسای آمازون، و این بار همکاری با نیسان

تا به حال در خصوص هاب های خانگی اینترنت اشیا مثل Google home و Apple homekit بسیار شنیدیم. عموما این هاب ها به اتصال دستگاه های ساخت خود این شرکت ها ختم می شن.
در بهترین حالت هم معمولا دستگاه های جانبی با کمک sdk این هاب ها، بهشون متصل میشن. این ویدیو اما نشان از یه گام بزرگ دیگه داره و اون همکاری بین دو شرکت بزرگ نیسان و آمازون هست.

https://www.aparat.com/v/hm1LX

همونطوری که توی ویدیو هم دیده میشه، این امکان وجود داره که دستوراتی رو از طریق فرمان های صوتی به اسئیکر هوشمند الکسای آمازون داد و نتایج اون رو روی ماشین نیسان خودتون ببینید.

کاش نیسان آبی های تو جاده های ما هم اینطوری بودن 😄😄😉😉🚙🚙



@Thingify
@Thingify


#معرفی_محصول
لباس هوشمند E-skin

شرکت xenoma از دانشگاه توکیو، در نمایشگاه CES2018، لباس هوشمندی رو معرفی کرده به نام E-skin که امکان این رو داره تا اطلاعات زیادی از بدن شما جمع آوری کنه. این اطلاعات به کمک فرستنده بلوتوثی که بر روی سینه نصب میشه، ارسال میشه. این فرستنده ها از لحاظ بصری هم زیبایی خاصی رو به لباس اضافه می کنند.
هرکدوم از خطهایی که روی این لباس دیده میشه سنسورهایی هست که اطلاعات رو در خصوص بدن شما جمع آوری میکنه. کاربرد این لباس از بازی های کامپیوتری تا پایش آنلاین وضعیت و شرایط بدن میتونه باشه.

https://www.aparat.com/v/mgtfA

به نظر شما این تکنولوژی و یا بهتر بگم محصول چه کاربری های دیگه ای داره؟



@Thingify
@Thingify


#تحلیل #رقابت #استارت_آپ
🖍🖍مدتی هست که پست هایی مبنی بر نظر مدیران کارخانه های بنز و BMW 🚙🚘در مورد رقبای واقعیشون در حال انتشاره. تو این پست ها اینطور نقل شده که این برندها اصلی ترین رقبای خودشون رو شرکتهایی مثل اوبر🚖🚕می بینند تا رقبای سنتی مثل فولکس واگن. چون برای استفاده از محصولات این شرکت ها مشتری باید سرمایه اولیه زیادی 💰💰💰(که البته برخلاف ایران 🇮🇷خیلی هم این اعداد نجومی نیستن) رو برای این کار کنار بگذاره. برای همین هست که مشتریان کمپانی های بنز و BMW ترجیح میدن نیازشون رو، که جا به جا شدن بین دو نقطه هست، با سرمایه گذاری کمتر و توسط اوبر انجام بدن.


🔰نکته جالب در این خصوص نحوه برخورد این کمپانی ها با این معضل هست. 🤔🤔
به جای اینکه مثل خیلی از نمونه های ناموفق داخلی 👿👹که هممون میشناسیم!! با کمک رانت و قدرت حکومتی به مقابله با این موج بپردازن، سعی در همراه شدن با این موج 🏄🏻🏄🏼‍♀️دارند. برای نمونه خدمت car sharing که امکان اجاره موقت یک ماشین رو به شما میده، در بسیاری از کشورهای دنیا راه افتاده. البته قدمت این خدمت خیلی هم کم نیست اما همراهی کمپانی های مطرح برای ارائه خدمات در این حوزه قابل توجه هست. یک نمونه از این همکاری، دو برند BMW و MINI هستن که همکاری با یه شرکت ارائه دهنده خدمات Car sharing به اسم sixt رو شروع کردن. با این کار بزرگترین مانع برای مشتری (یعنی سرمایه اولیه بالا😥) رو از سر راهش برمیدارن و عوامل جذبی مثل کیفیت خودرو و لذت رانندگی شخصی باعث میشه بتونن با اوبر رقابت کنند.
⚠️این فرآیند چیزیه که باعث رشد تو یه کشور میشه. چیزی که متاسفانه ما اون رو خیلی یاد نگرفتیم.


✅ چیزی که کاملا مشخصه و میشه از این بحث نتیجه گرفت اینه که موج جدیدی تو خیلی از کسب و کارها درحال پیدایش هست. این موج به دنبال رشد خدمات و محصولات براساس هزینه های پایین هست. به این معنا که بخش زیادی از کسب و کارها به دنبال این هستند تا بتونند هزینه های اولیه (یکی از مهمترین موانع مشتریانشون) رو کاهش بدن. با این کار میتونن مشتریان قدیمی خودشون رو حفظ کنن و مشتریای جدید هم به دست بیارن.
😎😎«البته همه اینا با فرض حفظ کیفیت خدماتشون هست!!»😎😎


اگر خارج از کشور و در یکی از کشورهای آلمان🇩🇪، اتریش🇦🇹، انگلیس🇬🇬، دانمارک🇩🇰، سوئد🇸🇪، بلژیک🇧🇪، ایتالیا🇮🇹، فنلاند 🇫🇮و یا پرتغال🇵🇹 زندگی میکنید، همین الآن میتونید از طریق این صفحه به صورت رایگان ثبت نام کنید و تا 1 ربع دیگه با کمترین هزینه ممکن، تجربه رانندگی پشت لوکس ترین ماشین های BMW رو داشته باشید.😊😊
https://www.drive-now.com/en/


راستی به نظرتون تو حوزه اینترنت اشیا که الآن برای کشور ما لوکس به حساب میاد چه کار مشابهی میشه انجام داد؟ با @HosseinShemshadi 😎نظراتتون رو به اشتراک بگذارید. نتیجه بحثهامون رو حتما تو کانال منتشر میکنم تا همه بتونیم استفاده کنیم.🙂🙂
.
.
@Thingify
@Thingify


🔸قابل توجه علاقه مندان و فعالان حوزه اینترنت اشیا🔸

با توجه به توسعه روزافزون فناوری اینترنت اشیا در ایران پرسشنامه ای با هدف سنجش نیازهای فعالان این حوزه گردآوری شده است. با تکمیل این پرسشنامه در راستای بهبود مستمر و هوشمندانه این حوزه با ما سهیم شوید. پیشاپیش از صرف وقت و توجه شما دوستان گرامی سپاسگزاریم.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScIDMvRC4e5KKuNGQnERS8Gy-CCSejhqTUIga45ecqh_PWNtQ/viewform


#معرفی_محصول
یک راه حل برای پشه سفید پایتخت

https://www.aparat.com/v/2mAwY

گجت Radius یک ابزار مناسب برای مقابله با انواع پشه به حساب میاد. نقطه قوت این ابزار به نسبت ابزارهای مشابه استفاده از ترکیب های طبیعی برای دفع پشه هست. این ماده موثره از روی روشهای دفع حشرات در زمان مصر باستان ساخته شده. در مصر باستان، گل داوودی رو به عنوان یک راه طبیعی برای حل مشکل حشرات می شناختن.
هرچند که می شد این ابزار رو کمی هوشمندتر کرد و تصمیم زمان پخش ماده موثره رو به جای دستی بودن به صورت هوشمند تنظیم کرد، اما به نظر میاد میتونه یک راه حل مناسب در ابعاد کوچک برای حل مشکلات پشه ها و به خصوص پشه های سفید معروف پایتخت باشن.
نظر شما چیه؟ آیا میشه نسخه بهبود یافته اون رو در این ساخت؟



@Thingify
@Thingify


#معرفی_محصول
دستبند Dristee، تلاشی برای امنیت بیشتر

https://www.aparat.com/v/Y6zvk

دستبند Dristee یک تلاش هوشمندانه برای مقابله با دغدغه امنیت کودکان و سالمندان هست. به کمک این دستبند میشه مکان حضور صاحب اون رو دائما نظارت کرد و درصورت خروج از محدوده امن به یک گوشی پیام خطر ارسال بشه. طراحی این دستبند به شکلی هست که خود بچه ها یا افراد غریبه امکان باز کردن اون رو نخواهند داشت. شاید این تلاش میتونست جون #بنیتا ها و #آتنا ها رو نجات بده.





@Thingify
@Thingify
Dristee، تلاشی برای امنیت بیشتر
دستبند Dristee یک تلاش هوشمندانه برای مقابله با دغدغه امنیت کودکان و سالمندان هست. به کمک این دستبند میشه مکان حضور صاحب اون رو دائما نظارت کرد و درصورت خروج از محدوده امن به یک گوشی پیام خطر ارسال بشه. طراحی این دستبند به شکلی هست که خود بچه ها یا افراد غریبه امکان باز کردن اون رو نخواهند داشت. شای...


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
هوشمند شدن رانندگی رو میشه به دو روش انجام داد. هوشمند کردن خودروها که خیلی از برندهای خودروسازی درگیرش شدن و هوشمند کردن خیابونها که نمونه ای از اون رو در ویدیوی بالا می بینید.

@Thingify
@Thingify


#شهر_هوشمند #هند
استارت آپ هندی IoTomotion، داستان هوشمندسازی شهرهای هند
.
هند یکی از کشورهای پیشرو تکنولوژی هست. یکی از برنامه هایی که این کشور داره، ساخت اولین شهر هوشمند خودش هست. استارت آپ IoTomotion با هدف ارائه راه حل های ساخت خانه های هوشمند و انرژی هوشمند با کمک آخرین تکنولوژی های پردازش ابری، آنالیز داده و هوش مصنوعی راه اندازی شده. حرفهای Dharmendra Rathore موسس این استارت آپ رو میبینید.
.
https://www.aparat.com/v/ZySu6
.
.
@Thingify
@Thingify


#خبری #ربات
امسال در المپیک زمستانی 2018 کره جنوبی، 85 ربات در 11 دسته متفاوت به کار گرفته خواهند شد. اولین ربات مورد استفاده Hubo نام داره که مشعل المپیک رو 150 متر حمل کرده. این ربات برنده مسابقات ربات های انسان نمای DARPA در سال 2015 بوده . این ربات اولین ربات واکنشی کره جنوبی هست و برای کمک رسانی در شرایط بحرانی طراحی و ساخته شده. همونطور که در ویدیو هم دیده میشه این ربات قادر به رانندگی، تخریب دیوار با یک دست و حرکت با سرعت 65 گام در دقیقه هست.
.
.
https://www.aparat.com/v/b9LRx
به نظر میرسه دوره هوشمند شدن دنیا نه تنها با هوشمند کردن وسایل موجود فعلی، اینترنت اشیا، که با ورود ربات های هوشمند نزدیک تر میشه.
.
.
@Thingify
@Thingify
المپیک زمستانی 2018 کره جنوبی و روبات های نسل آینده
امسال در المپیک زمستانی 2018 کره جنوبی، 85 ربات در 11 دسته متفاوت به کار گرفته خواهند شد. اولین ربات مورد استفاده Hubo نام داره که مشعل المپیک رو حمل کرده. به نظر میرسه دوره هوشمند شدن دنیا نه تنها با هوشمند کردن وسایل موجود فعلی، اینترنت اشیا، که با ورود ربات های هوشمند نزدیک تر میشه. از این موج ه...


سامسونگ هم به فکر تولید اسپیکر هوشمند افتاده برای رقابت با الکسا، گوگل هوم و هوم پاد اپل!
سال ۲۰۱۸ منتظر این محصول سامسونگ بعنوان هاب اصلی خانه هوشمند باید بود.


@thingify
@thingify


#خبری #خودرو_هوشمند #ایران
تلاش برای پارک بدون راننده در ایران
.
یکی از تکنولوژی هایی که در دنیا درحال توسعه هست، بحث خودروهای خودران هست که بدون نیاز به حضور راننده امکان رانندگی در خیابانها و حتی پارک کردن ماشین رو ایجاد میکنه.
.
https://www.aparat.com/v/TfRt3
.
حالا تعدادی از برنامه نویسهای تبریزی باحمایت فرش خورشید بخشی از فرآیند پارک اتوماتیک خودرو رو پیاده سازی کردن. البته چیزی که در ویدیو هست صرفا حرکت رو به جلوی خودرو هست. 
امیدواریم در آینده شاهد کارهای جدی تر و بزرگتر تو ایران باشیم.
.
.
@Thingify
@Thingify




مسلما یکی از دغدغه های امروز توسعه دهنده ها در حوزه اینترنت اشیا استفاده از بستر شبکه ای مناسب برای اتصال و انتقال داده ها هست.
.
بحثهای زیادی بین گزینه های تخصصی این حوزه مثل LoraWAN و sigfox وجود داره.
با این وجود با توجه به اینکه شبکه وب و اینترنت فعلی گسترده ترین و کم هزینه ترین گزینه موجود هست، خیلی ها به سراغ استفاده از اون میرن. بنابراین بهتره که تا زمان ارائه یه راه حل های بهینه که ناچارا از اینترنت استفاده میکنیم، از پروتوکل هایی استفاده کنیم که استفاده مناسب تری از منابع داشته باشند.
.
تز دکترای آقای Frank Matthias Kovatsc نشون میده که چطور میشه با استفاده از پروتوکل CoAP بر بستر اینترنت فعلی هم نتایج بهتری رو داشت.
.
خروجی کار ایشون که در سال ۲۰۱۵ دفاع شده به صورت open source و به اسم Erbium در دسترس هست و به عنوان پیاده سازی پیشفرض در سیستم عامل contiki OS مورد استفاده قرار گرفته.
.
فایل تز دکترای ایشون رو میتونید در ادامه دریافت و استفاده کنید.👇👇👇
.
.
@Thingify
@Thingify


#تلنگر
گریه هایی بخاطر کم فهمی بعضی مسئولان!!!
.
https://www.aparat.com/v/O2QzV
.
گریه های از سر کم فهمی بعضی مسئولان! دکتر علی اکبر جلالی، فارغ التحصیل دانشگاه ویرجینیای غربی و عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت، به خاطر تلاش های بسیار زیادی که برای افزایش نفوذ اینترنت و تکنولوژی در ایران داشته، به پدر فناوری اطلاعات ایران شهرت داره.
.
.
@Thingify
@Thingify
چرا ایران همیشه باید 10 سال عقب بماند؟
گریه های از سر کم فهمی بعضی مسئولان! دکتر علی اکبر جلالی، فارغ التحصیل دانشگاه ویرجینیای غربی و عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت، به خاطر تلاش های بسیار زیادی که برای افزایش نفوذ اینترنت و تکنولوژی در ایران داشته، به پدر فناوری اطلاعات ایران شهرت داره. برای ورود به حوزه اینترنت اشیا با ما همراه باش...


#معرفی_محصول
شرکت سامسونگ یک ردیاب مبتنی بر NB-IoT با نام Connect Tag معرفی کرد. این ردیاب هوشمند با کمک سنسورهای GPS Accelerometer، Wifi برج های مخابراتی اقدام به تعیین موقعیت می نماید. نهایتا امکان ارسال اطلاعات آن از طریق Wifi، Bluetooth و بستر NB-IoT در این تگ فراهم شده است.
.
https://www.aparat.com/v/ktKRE
.
نکته جالب در خصوص این تگ انتخاب های غیرمعمول در ساخت آن است. انتخاب سیستم عامل Tizen، بستر انتقال اطلاعات NB-IoT به جای دو بستر LoraWAN و Sigfox در کنار باتری 300 میلی آمپری برای یک تگ ردیاب هوشمند، نشان دهنده آن است که شرکت سامسونگ بیشتر به دنبال تست این موارد در بازار بوده تا تولید یک ابزار تجاری و پرفروش.
یکی از نمونه های موفق داخلی از این ابزارهای هوشمند، ابزار findima تولید استارت آپ Germinal است. به نظر شما در فضای بازار Findima جذاب تر خواهد بود یا Connect Tag ؟
.
@Thingify
@Thingify
تگ ردیاب Connect Tag
شرکت سامسونگ یک ردیاب مبتنی بر NB-IoT با نام Connect Tag معرفی کرد. این ردیاب هوشمند با کمک سنسورهای GPS Accelerometer، Wifi برج های مخابراتی اقدام به تعیین موقعیت می نماید. نهایتا امکان ارسال اطلاعات آن از طریق Wifi، Bluetooth و بستر NB-IoT در این تگ فراهم شده است. برای کسب اطلاعات بیشتر و ورود به ...

20 ta oxirgi post ko‘rsatilgan.

296

obunachilar
Kanal statistikasi