مجلّهٔ فرهنگی - حقوقی زنان


Kanal geosi va tili: ko‘rsatilmagan, ko‘rsatilmagan
Toifa: ko‘rsatilmagan


به کانال خودتان خوش آمدید :)
هدف ما حل کردن مشکل است نه دو برابر کردنش. بنابراین ما مرد‌ستیز نیستیم.

Связанные каналы

Kanal geosi va tili
ko‘rsatilmagan, ko‘rsatilmagan
Toifa
ko‘rsatilmagan
Statistika
Postlar filtri


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
فقط میخوام بگم حجاب محدودیت نیست!!!!! 😐

@Womens_Mag


🩸 پریود تابو نیست ❌

۲۸ می روز جهانی بهداشت قاعدگی نام گرفته است. قاعدگی یکی از مهم‌ترین مراحل رشد در دختران است. در فرهنگ شرقی برخورد با قاعدگی همچون سایر پدیده‌های زنانه، توام با شرم و سکوت است! باید و نبایدهای زیادی در این ‌باره به دختران القا می‌شود که بسیاری از آنها صرفا ایجاد محدودیت‌های بی‌اساس، بدون هرگونه پایهٔ علمی هستند.
هنوز در بسیاری از خانواده‌ها دختری که در دوران قاعدگی است ناپاک دانسته می‌شود و از انجام برخی کارها منع می‌شود و این منع دلیلی بر نقصان او دانسته می‌‌‌شود!
هنوز خرید نوار بهداشتی خجالت‌آور است و در کیسهٔ مشکی پنهانی به دست مشتری داده می‌شود!
هنوز دختران زیادی در ایام قاعدگی به ‌خاطر نبود سرویس بهداشتی تمیز و مناسب در مدارس از حضور در مدرسه باز می‌مانند!
از طرفی صحبت کردن دربارهٔ قاعدگی تابو است!
به همین دلیل آگاهی ‌بخشی و زدودن باورهای نادرست سنتی که ریشه‌ای عمیق در فرهنگ ما پیدا کرده‌اند کاری دشوار است.
اميدوارم با یادآوری برای همه، به خصوص پدر و مادرها که پریود تابو نیست، در این ‌باره با دختران خود صحبت کنید و آن‌ها را برای شروع این مرحله از زندگی‌شان آماده کنید.

پدیدهٔ بلوغ جنسی به طور طبیعی برای دختران نگران ‌کننده و ترسناک است و معمولا دختران به ‌خاطر نداشتن آگاهی‌های قبلی از تغییراتی که در بدنشان می‌افتد، نگران می‌شوند. معمولا کودک به دلیل نبود آموزش و شناخت از طبیعت بدنش به‌ شدت ترسیده و یا از وقوع امری مانند خون‌ریزی ماهیانه شرمسار می‌شود. می‌توان گفت که به‌ این ترتیب بسیاری از دختربچه‌ها نسبت به کودکان همسال خودشان اعتماد به ‌نفس و شادابی کمتری دارند.

"شیما ۱۳ ساله، به‌طور ناگهانی در مدرسه پریود شد. شیما تا حدودی در مورد عادت ماهیانه و این‌ که چرا این اتفاق برایش می‌افتد از مادرش شنیده، اما وقوع آن در مدرسه او را دچار اضطراب و ترس زیادی کرده بود. او نمی‌دانست از کجا و از چه کسی می‌بایست نواربهداشتی تهیه کند. او از این ‌که به یکی از مربیانش مراجعه و درخواست کمک کند، خجالت می‌کشید!"

زمان شروع آموزش به دختران دربارهٔ عادت ماهیانه دارای اهمیت فراوان است. با توجه به این ‌که دختران در این سنین مرحلهٔ حساسی را از نظر شکل‌گیری شخصیت اجتماعی‌شان تجربه می‌کنند، عدم دادن اطلاعات درست، صحیح و به ‌موقع می‌تواند آسیب و فشار روانی فراوانی را به کودک شما تحمیل کند و یا این که باعث شود کودک شما از منابع نادرست و یا از طریق همسالان اطلاعات ناقصی را دریافت کند.
بهتر است به ‌جای طفره ‌رفتن از صحبت در مورد بلوغ جنسی و قاعدگی، شروع به ایجاد فضای مناسبی با دخترتان و گفت‌وگوهای کوتاه در مورد این ‌که چطور بدن انسان کار می‌کند و زنان می‌بایست منتظر چه تغییراتی در بدن خود، بعد از وارد شدن به مرحلهٔ بلوغ باشند، کنید. زمانی که اولین تغییرات بدنی را در دخترتان مشاهد کردید، معمولا زمان ایده‌آلی برای صحبت و آموزش به او در مورد بلوغ جنسی و قاعدگی است.
"در خانوادهٔ ما از قدیم مرسوم است که با نزدیک شدن دورهٔ بلوغ و تغییرات بدنی در دختران، مادربزرگ و یا مادر و پدر برای دخترشان هدیه‌ای تهیه می‌کنند و به او زن شدن را تبریک می‌گویند. زمانی که من ۱۳ ساله بودم، مادرم برایم هدیه تهیه کرده بود و در مورد پریود و عادت ماهیانه به من آموزش داد. این رسم در خانوادهٔ ما باعث شده که دختران خانواده نسبت به تغییرات بدنی‌شان خجالت نکشند و با هیجان منتظر اولین روز قاعدگی باشند."
بسیار مهم است که آموزش در مورد بلوغ جنسی و عادت ماهیانه توسط والدین با رویکرد و نگرشی مثبت نسبت به زنانگی و این مرحله از زندگی همراه باشد. اگر شما به‌ عنوان مادر از این مرحله به‌ عنوان مرحله‌ای دردناک و یا دردسر آفرین برای زنان یاد کنید، احساس و نگرش فرزند شما نسبت به این مرحله از زندگی ممکن است به‌ صورت منفی شکل بگیرد. ارائهٔ یک تصویر ذهنی مثبت در مورد این مرحله از آغاز زنانگی باعث می‌شود که دختر خوش‌بینانه‌تر به جسم خود نگاه کرده و در نتیجه اعتماد به ‌نفس بیشتری در خود نسبت به بدنش احساس کند.
در کنار خانواده با ظهور نخستین نشانه‌های بلوغ جنسی، وظیفهٔ مهم معلمان مدارس دخترانه در آگاهی رسانی به دختران اهمیت زیادی پیدا می‌کند. رعایت مسائل بهداشتی در دوران عادت ماهیانه و توجه به نوع تغذیه در این دوران یکی از مهم‌ترین مسائلی است که می‌بایست در مدارس دخترانه آموزش داده شود. بسیاری از کارشناسان بر این باورند که معلمان و مسئولین امور بهداشتی مدارس دخترانه باید قبل از آن که دختران اطلاعات غلط و نادرست از دوران بلوغ را از دوستان خود بیامورند، با روشی صحیح در مورد بلوغ دختران، رعایت بهداشت در این دوران و نحوهٔ تغذیه آگاهی‌رسانی کنند.

|دکتر سحر سلطانی و مژگان میراشرفی|

@Womens_Mag




#معرفی_فیلم 🥂

سینمایی bombshell 2019 به کارگردانی جی روچ
سینمایی در ژانر درام_بیوگرافی

این سینمایی اقتباسیست از زندگی یکی از موسسانِ شبکه فاکس نیوز به نام راجر ایلرز

در این سینمایی داستان و ماجرای زنانی روایت میشود که توسط این فرد یعنی راجر ایلرز مورد تجاوز و ازار جنسی قرار گرفتند و روایت سقوط راجر از قله افتخارات و قدرت خود است توسط سه زنی که در خط مقدم جهت افشای بزهکاری های او شکایت و افشا گری به عمل آوردند

این سینمایی اینه تمام نما بخشی از کالا انگاری و شیء انگاری زن در عصر نوین و در محافل کاری است به گونه ای که به خوبی پرده از واقعیتی اسفناک در پشت صحنه یکی از خبرگذاری های بزرگ دنیا برمیدارد که.چگونه یکی از موسسان ان و مدیر اجرایی ان جهتِ اعطا نقش به زنان از انان سواستفاده میکند

همچنین به خوبی این واقعیت را منعکس میکند که حتی در پیشرفته ترین کشور ها نیز دیدگاهی به زن وجود دارد که تنها خریدار چهره و وجنات و آرایش و الت اوست !

این رویداد ها که پیش از پیروزی ترامپ برای ریاست جمهوری رخ داده اند به خوبی نشان.میدهند چگونه راجر به عنوان.مدیر اجراییِ یکی از ساختمان های مهمِ جهان که تقریبا نیمی از امریکا و سیاست و اخبار و اطلاعاتش را در دست دارد با اعطا شغل به یک همجنسگرا مبارزه میکند و انان را به تمسخر میگیرد و همچنین.چگونه زنان را مجبور میکند برای اخذ ترفیع در شغلِ.محبوبشان دامنِ کوتاه بپوشند و پشت میز های شیشه ای و شفاف مقابل زاویه ای از دوربین بنشینند که ران پایشان برای حضار جهتِ جذابیت برنامه مشخص باشد !
هرچند بخش هایی از فیلم (در ابتدا فیلم بدین امر اشاره میشود) که مربوط به پای زنان در برابر راجر است واقعیت خارجی ندارد و اضافاتِ سازنده سینمایی است اما واقعیت جز این سکانس های نمادین نیز نیست

در این سینمایی همچنین پدیده زن علیه زن به خوبی تشریح میشود که این عمل چه اسیب هایی به زنانِ.نسل بعد میزند !

پیشنهاد میشود برای اشنا شدن با بیوگرافی راجر ایلرز و حوادث پیرامون فاکس نیوز پیش از پیروزی ترامپ که توسط گرچن کارلسون (شجاع ترین زنِ فاکس) رقم خوردند و برای اگاه شدن از میزانِ خشونت های جنسی و جسمی و تبعیض های گرایشی و جنسیتی ؛ حتما این سینمایی را تماشا کنید
@Womens_Mag




زنان کشته شده از اندوه، فراوان‌تر از مردان کشته شده در جنگند!

#انیس_منصور

@Womens_Mag




زنان نیز مردم هستند
@Womens_Mag




فمینیسم هرگز جنگی به ‌راه نینداخته است،
هرگز مخالفی را نکشته است،
فمینیسم کمپ‌های کار اجباری تاسیس نکرده،
هیچ دشمنی را گرسنگی نداده،
هرگز خشونت نکرده،
مبارزه‌ٔ فمینیسم برای حق تحصیل بوده،
حق رأی زنان، برای شرایط بهتر و برابر کار،
فمینیسم برای خیابان‌های امنی که زنان مورد خشونت قرار نگیرند مبارزه کرده است،
برای حق حمایت دولت از بچه‌ها و تأسیس مهدکودک‌های دولتی،
برای خدمات اجتماعی مبارزه کرده است،
فمینیسم برای تأسیس مراکز دفاع از قربانیان تجاوز، خانه‌های امن زنان و اصلاحات در قوانین مبارزه می‌کند.

اگر کسی بگوید: اوه! نه من فمینیست نیستم، من می‌پرسم: برای چه نیستی؟ مشکلت چیست؟

#دیل_اسپندر

@Womens_Mag


باید برای ساختن نسل آینده قدم برداریم.
وقتی که دخترت تونست با طبیعتش کنار بیاد و پسرت از شنیدن پریود شدن یه دختر نخندید، باید بدونیم که موفق شدیم✌️

@Womens_Mag


دخترها زمان پریود دردهای جسمی و روحی شدیدی رو تحمل می‌کنن. گاهی حتی توان دست و پنجه نرم کردن با مشکلات روزمرهٔ خودشون رو هم ندارن، اما حرفی از این که پریود هستن نمی‌زنن!!!
چون به اونا گفتید شرم داشته باشید و سکوت کنید!

شرم و ننگ جلوه دادن مسائل طبیعی (مثل پریود) یعنی تبعیض!


گاهی در جامعه مسائلی مثل پریود برای یک دختر نه تنها امری معمولی و طبیعی به نظر نمیاد بلکه یک ننگ و شرم هست!


هیچ خجالتی وجود نداشت بلکه مایهٔ افتخار هم بود. به خانواده، دوستاش، حتی بقال سر کوچه هم راحت می‌گفت پریوده.


اگر پسری برای اولین بار پریود می‌شد، پدرش کلی قربانی می‌کرد و جشن پریودسوران می‌گرفتن و روی زبان همه خبر پریود شدن یک آقا پسر بود!


#پریود

این پست قصد توهین به هیچ مذکری را ندارد، فقط کمی با هم فکر کنیم.

اگر مردها پریود می‌شدند:


۲۲ اردیبهشت به مناسبت زادروز #مریم_میرزاخانی، پروفسور و نابغهٔ ریاضی، از طرف اتحادیهٔ بین‌المللی انجمن‌های ریاضی جهان به عنوان «روز زنان در ریاضیات» نام‌گذاری شده است 👩‍🎓👩‍🏫💪

یاد و خاطرش جاودان 💐

#زنان_موفق_ایرانی

@Womens_Mag


دولت جمهوری اسلامی ایران از امسال اخذ رضایت شوهر را برای پذیرفته شدن زنان متاهل در آزمون دستیاری رشته‌های تخصصی دندانپزشکی اجباری کرده و تعهدنامه‌ای را در این رابطه در راهنمای این آزمون گنجانده است!

#نقض_حقوق_زنان
#تبعیض_جنسیتی

@Womens_Mag


پرونده‌ی شنیداری:
نیمه پُر، نیمه خالی

فرنام: درباره سکس و رابطه جنسی میان زوج‌ها حرف زده‌ایم، زوج‌هایی که با گذشت چند سال از رابطه و ازدواج‌شان، حالا از خالی شدن رابطه از شور و شوق جنسی رنج می‌برند.

فهیمه خضر حیدری، روزنامه‌نگار در این برنامه میزبان دو مشاور روان‌شناس، شادی جواهری و شکیب نصرالله است.

@Womens_Mag


تبعیض جنسیتی رو خدا شروع کرد

که هیچ زنی رو پیامبر نکرد!

@Womens_Mag

20 ta oxirgi post ko‘rsatilgan.

64

obunachilar
Kanal statistikasi