ELSA


Channel's geo and language: not specified, not specified
Category: not specified


English Literature Students' Association
University of Kurdistan
@schohpen

Related channels

Channel's geo and language
not specified, not specified
Category
not specified
Statistics
Posts filter




اطلاعیه

تمدید زمان ارسال مطالب
نشریه بوطیقا

با توجه به غیر قابل پذیرش بودن و نیز کیفیت پایین مطالب ارسالی و همچنین محدود بودن آن ها، تاریخ نهایی ارسال مطالب تا پایان آبان ماه خواهد بود.
برای اطلاعات بیشتر لطفا با ای دی زیر در ارتباط باشید:
@poetics_elsa




💫 پڕفرۆشترین کتێبە کوردییەکانی نۆهەمین پیشانگای نێودەوڵەتی کتێبی کوردستان #سنە

📇 ئامیار

1️⃣ زیندە خەو، فەتاح ئەمیری
2️⃣ دیوانی ئەحمەد موختاری جاف
3️⃣ دیوانی حەقیقی

📇 ئایدیا

1️⃣ کوردەکانی سوریا، کەریم یڵدز
2️⃣ چەمکەکانی (یزم)، کۆمەڵە زنجیرە
3️⃣ ئاشنابوون بە فەیلەسوفان و بیرمەندان، کۆمەڵە زنجیرە

📇 ئەکادیمیا

1️⃣ گەنجی سەربەمۆر، ئەحمەد بەحری
2️⃣ لێکۆڵینەوەی ئەدەبی (وتارەکانی رادیۆ)، محەمەد سدیق موفتی¬زادە
3️⃣ دیوانی شێخ ئەحمەدێ فەقیر

📇 دەزگای ئەندیشە

1️⃣ سوبارتۆ، حەلیم یووسف، وەرگێڕانی وریا غەفووری
2️⃣ لە چ ئێستایەکدا دەژین، مەریوان وریا قانع
3️⃣ ئەی بەندەری دۆست، ئەی کەشتی دوژمن، بەختیار عەلی

📇 نشر افراز

1️⃣ آخرین انار دنیا، بختیار علی، آرش سنجابی
2️⃣ مرگ تک فرزند دوم، بختیار علی، سردار محمدی
3️⃣ قصر پرندگان غمگین، بختیار علی، رضا کریم مجاور

📇چوارچرا

1️⃣ فەرهەنگی کوردستان، گیوی موکریانی
2️⃣ پەتاتەخۆرەکان، فەرهاد پیرباڵ
3️⃣ مێژووی میرنشینە کوردیەکان له‌ چاخی نوێدا، پ.د ئاکۆ بەدرخان

📇 چاپەمەنی خانی

1️⃣ نەسری کوردی و گۆڕانی فۆڕم،سەید قادر هیدایەتی
2️⃣ ڕەوتی گەشەکردنی چیرۆک و گێڕانەوەی کوردی، عەزیز مەحموودپوور
3️⃣ چاوشارەکی، سراج بناگەر

📇ڕەهەند

1️⃣ ئایدۆلۆژیست، بەختیار عەلی
2️⃣ ناشوێن، بەختیار عەلی
3️⃣ دەریاس و لاشەکان، بەختیار عەلی

📇 چاپەمەنی کالج

1️⃣ هەوارگەی هاوار، عەباس کەمەندی
2️⃣ کارەسات،جەلال مەلەکشا
3️⃣ خوێندنەوە و نووسینی موردی ، جەبار خزری

📇 دانشگاه کردستان

1️⃣ فرهنگ دانشگاه کردستان ، ٤ جلد، ماجد مردوخ روحانی
2️⃣ خانەهای قدیمی شهر سنندج، د محمد ابراهیم زارعی
3️⃣ نیمرخ شهرهای کردنشین، هوشمند علیزادە، کسری آشوری

📇 انتشارات کردستان

1️⃣ دیوانی مەولەوی
2️⃣ ڕشتەی مرواری
3️⃣ دیوانی بێسارانی

📇 گوتار

1️⃣ زمان و وێژەی کوردی، د. بەختیار سەجادی، مەزهەر ئیبراهیمی
2️⃣ قامەتی نووشتاوەی ڕاوێستان، جەماڵ مەلایی
3️⃣ دفتر سرخ، منخب اشعار عبداللە پشیو، ترجمە د. منیژە میرمکری

📇 نشر مادیار

1️⃣ دۆنکیشوت، سێرڤانتس، وەرگێڕانی ئەحمەد قازی
2️⃣ گفتگۆی بن شوراکان، ئۆیا بایدار، وەرگێڕانی سەلاحەدین بایەزیدی
3️⃣ گاتاکانی زەردەشت، ئیدیت و وەرگێڕان هادی محەمەدی

📇 مانگ

1️⃣ کورد و کوردستان، ئەمین زەکی بەگ
2️⃣ هونەری داستان، دەیڤید لاچ، وەرگێڕانی هاشم ئەحمەدزادە
3️⃣ گرەوی بەختی هەڵاڵە، عه‌تا نه‌هایی

📇 نگاه

1️⃣ اینک دختری میهن من است، شیرکو بیکس، ترجمە رضا کریم مجاور
2️⃣ کرد و کردستان، درک کینان، ترجمە ابراهیم یونسی
3️⃣ تو اینجا نیستی اما، شیرکو بیکس، ترجمە مختار شکری پور

📇 هەژار موکریانی

1️⃣ فەرهەنگی خەم، حسین قەرەداغی
2️⃣ گەشتێک بۆ مۆسۆپۆتامیا و کوردستان لە بەرگی نادیاردا، مەیجەرسۆن، وەرگێڕانی مینە
3️⃣ ١٠١ ڕۆژ تەنیایی، هەڵۆ شێرکۆ بێکەس

📸 عکاس: کیوان فیروزی

🔻درێژەی بابەت...

🌐 http://kurdishbookhouse.com/ku/100-159/
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

❗️تێبینی: لیستی کتێبەکان لە لایەن بەرپرسانی دەزگا چاپەمەنییەکانەوە بە ماڵی کتێبی کوردی ڕاگەیندراون و جێی ئاماژەیە کە ڕیزی ناوی ناوەندەکانی بڵاوکردنەوەش بە پێی پیتی #ئەلفبێی ڕیزکراون.


#پرفروشترین_کتابهای_کردی_نهمین_نمایشگاە_بین_المللی_کتاب_کردستان

#اختصاصی_خانه_کتاب_کردی

■ بە کانال "خانە کتاب كُردی" بپیوندید:

▪️ @kurdishbookhouse

🌎 پایگاه خبری خانهٔ کتاب كُردی




بخش سوم

بوردیو و میدان دانشگاهی
دانش و دانشگاه
ترجمه و تالیف: ناصر فکوهی

به نظر می رسد مدل تقابلی یا دیالکتیکِ > در برابر رسانەای بودن انتخابی شخصی است، اما استدلال بوردیو آن است که این مدل ها انتخاب شخصی نیستند، بلکه تبعیت دنبالەروانه و سود جویانه از فردی ارتودکس است که به آن (doxa) می گوید: ی علمی در حقیقت مدلی جهان شمول است، دانشی که گویی به دور از جامعه و ساز و کارهای آن در خلوت می شود. نمونه آرمانی-باستانی دانشمند و از این نظر در زبان ما گویاست. دانشمند کسی است که کاری به ، به ، به ندارد، در حفرەای یا حبابی جای می گیرد (که شاید همان دانشگاه باشد) و را می کند.
اینجا حباب او، از جنس یا ی است که بر اساس ساز و کارهای قدرت برای او ساخته شده و او در درونش تعریف شدە است؛ اما به شدت اصرار باید بر آن باشد که این برساختەای از خود او و در خدمت علم و فرایندی جهان شمول و غیر اجتماعی است ولو آنکه به امر اجتماعی و مطاله آن اختصاص داشته باشد.

@ELSAUOK


بخش دوم

بوردیو و میدان دانشگاهی
دانش و دانشگاه
ترجمه و تالیف: ناصر فکوهی

در این نوشتار که مبتنی بر نظریه بوردیو است ما درصدد نفی و اثبات درستی و نادرستی این ادعاها نیستیم. بلکه در پی آن هستیم که با مدل زبان شناختی، ساز و کارهای این ادعاها و چالش ها را بررسی کنیم. بنابراین مسئله زبان در بحث های علمی را باید بسیار جدی گرفت زیرا همه چیز در آن منعکس می شود. فلسفه تحلیلی نیز بر این امر انگشت گذاشته است (تاگنهات 2016) . اما زبان به باور بوردیو در خود و در طرد و طبقەبندی کسانی کە نمی توانند به دانش دستیابی داشتە باشند یا به میزان شخصی می توانند به آن راه یابند چنین می کند. استفاده از زبان در اینجا به مثابه تاکتیک طرد انجام می گیرد که همراه با تاکتیک تمایز دانشگاهی (جایی که سخنی گفته می شود یا چیزی به نوشته در می آید) تکمیل می شود. در شرایط ما، با کشوری در حال توسعه و چشم به دست دانشگاەهای ، معنای این ساز و کار زبانی عموما خارج از زبان و ورود به زبان تعریف می شود و دانشگاەهای ما بدون کمترین تردیدی تاکید می کنند که باید نوشتەهای فرد دانشمند و دانشگاهی به زبان بین المللی و در مقالات و کتاب های معتبر انگلیسی زبان منتشر شده باشد که در ذهنیت (ولو اعلام نشدهٔ) آنها همواره ارزشی بسیار بالاتر از زبان ملی و حتی نظام دانشگاهی خود ما دارد. سیاستی که می دانیم نتیجهٔ آن تجاری شدن، خرید و فروش مقاله و تقلب های گستردەای بوده است کە وضعیت آنها در کشور ما وخیم است.(توکل و دیگران1395؛ فکوهی 1396).
@ELSAUOK

ادامه👇


بخش اول

بوردیو و میدان دانشگاهی
دانش و دانشگاه
ترجمه و تالیف: ناصر فکوهی

کار اساسی بوردیو عمدتا در کتاب انسان دانشگاهی(ِ1984) آن است که لایه سطحی گفتمان دانش را واکاوی و ساخت زدایی کند؛ گفتمانی که خود را به صورت غیر واقعی عمیق نشان می دهد، تا بتواند اثبات کند که دانش آن چیزی نیست که می نماید، بلکه آنی است که به صورت اجتماعی برساخته می شود و در کنش اجتماعی قرار می گیرد. یکی از مسائل گفتمان دانش این است که دانشمند کجا باید سخن بگوید و کجا نباید سخن بگوید. برای نمونه امروز می بینیم که در نظام های دانشگاهی تاکید بر آن است که استاد یا دانشجوی دکترا باید در مجلەهای علمی-پژوهشی بنویسد نه در روزنامەها. حضور او در نظام های رسانەای غیر دانشگاهی و با مخاطبانی خارج از مخاطبان تخصصی آن رشته، نوعی از حرفه و هستی شناسی علمی اش به حساب می آید.
اصولا بحث رسانەای شدن یا در معنی متون علمی دانشمند، در محیط دانشگاهی در ایران، چهرەای منفی بە خود گرفته است، صرفا به این دلیل یا با این استدلال بی پایه که رسانەای شدن مساوی غیر علمی بودن است.
حال چنان چه دانشمند ضمن انجام کار علمی دقیق و پژوهش های عمیق در محیط دانشگاهی، بخشی از یافتەهای خود را از طریق رسانەای همچون مطبوعات برای آگاهی و استفاده عموم در اختیار مردم قرار دهد، یا از این دانش و یافته ها به صورت غیر مستقیم برای تحلیل مسائل روز یا مشکلات جامعه استفاده کند، از سوی آن دسته از دانشگاهیانی که دیوار بلندی بین کار علمی دانشگاهی و کار رسانەای کشیدەاند، متهم به ژورنالیستی و غیر علمی بودن می شود؛ متهم به آنکه قصد دارند به شخصیت و نه دانش خود، با هیاهو و از طریق رسانەها اعتبار ببخشند. در مقابل این ادعا، مدلی مناسب برای دانشمند و دانشگاهی پیشنهاد می شود: اینکه در گوشەای خلوت کارهای خویش را انجام دهد، بدون سر و صدا و بدون رابطه با جهان غیر دانشگاهی.
@ELSAUOK
ادامه👇




Video is unavailable for watching
Show in Telegram
Postcolonial Criticism

Paul Fry, professor of English at Yale university

✅Join
@ELSAUOK


بهروز بوچانی جایزه ملی بیوگرافی استرالیا را هم برد

کتاب "هیچ دوستی جز کوه‌ها" نوشته بهروز بوچانی، نویسنده کرد ایرانی، جایزه ملی بیوگرافی استرالیا را هم به فهرست جوایز خود اضافه کرد.

آقای بوچانی بیش از شش سال است در بازداشتگاه پناهجویان در جزیره مانوس زندانی است. او کتاب را با پیامک‌هایی که با واتس‌اپ برای دوستش امید توفیقیان می‌فرستاد نوشته و آقای توفیقیان آن را از فارسی به انگلیسی ترجمه کرده است.

هیچ دوستی جز کوه‌ها، پیش از این جایزه "ویکتورین پرمیر" مهمترین جایزه ادبی استرالیا (١٢٥ هزار دلار)، جایزه ادبی نیو سات ویلز پرمیر (١٠ هزار دلار) و جایزه صنعت کتاب استرالیا را هم به دست آورده است.

این جایزه ٢٥ هزار دلاری دوشنبه ۱۲ اوت (۲۱ مرداد) در کتابخانه مرکزی ایالت نیو سات ویلز به آقای بوچانی اهدا شد. او جایزه را از طریق ارتباط با واتس‌اپ پذیرفت و گفت: "من نمی‌خواهم در باره ادبیات صحبت کنم، فقط می‌خواهم بگویم که فکر می‌کنم جامعه ادبی به عنوان جزئی از جامعه مدنی استرالیا، بخشی از مقاومت ما در قبال این سیستم است و من فکر می‌کنم این بسیار ارزشمند است و از همه برای انتخاب کارم تشکر می‌کنم."
هیچ دوستی جز کوه‌ها داستان زندگی خود آقای بوچانی است که مجبور به فرار از ایران می‌شود و به اندونزی می‌رود تا خود را به استرالیا برساند.

او دو بار سعی می‌کند با قایق از اندونزی به استرالیا برود، بار اول قایق غرق می‌شود و ماهیگیران اندونزیایی نجاتش می‌دهند. بار دوم نیروی دریایی استرالیا او و ٧٥ پناهجوی دیگر را دستگیر می‌کند و آنها را به بازداشتگاهی در جزیره مانوس می‌برد.

جزیره مانوس متعلق به پاپوآ گینه نو است اما استرالیا از سال ٢٠١٣ از آن به عنوان بازداشتگاه پناهجویانی استفاده می‌کند که سعی می‌کنند به استرالیا بروند.

شرحی که بهروز بوچانی از این بازداشتگاه می‌دهد مملو است از نقض حقوق انسانی، زیر نظر بودن مدام، بی‌رحمی و شکنجه سازمان‌یافته.

آقای بوچانی می‌گوید با نوشتن این کتاب تصویری از خود ارائه کرده که بتواند در شرایط این بازداشتگاه عزت و هویت انسانی‌اش را حفظ کند، تصوری که کاملا در تضاد با آن چیزی است که "سیستم" از او ارائه می‌کند.

دولت استرالیا به آقای بوچانی اجازه خروج از بازداشتگاه مانوس و ورود به خاک استرالیا را نمی‌دهد.

منبع: بی بی سی


Forward from: Dr Shahab Sadati
اوضاع اسف‌بار موضوعات و تایید پایان‌نامه‌های ارشد و دکتری رشته #ادبیات‌انگلیسی
👈 در تمام دنیا به دنبال تحلیل آثار ادبی هستند، اما برخی استادنماهای کشور ما تئوری‌زدگی را به اوج رسانده‌اند 😐
👈 متاسفانه برخی از به اصطلاح اساتید با اعمال نظریات شخصی بی‌پایه و اساس که در هیچ کتابی ذکر نشده است، سبب شده‌اند تا این رشته جذاب و زیبا به کام دانشجویان ایرانی تلخ شود. نظراتی شخصی و بی‌ارزش همانند: «این رویکرد / نظریه‌پرداز را با آن رویکرد / نظریه‌پرداز ترکیب کن!»، «بینارشته‌ای کار کن» (مگر مطالعه بینارشته‌ای اجباریه؟!)، «این نظریه‌پرداز را هم بگذار کنار آن یکی»، «دو نظریه‌پرداز را با یک فیلسوف قاطی کن!» (آش مگر هم می‌زنید؟!)، «حداقل بر روی سه رمان کار کن!» (مگر بقالیه یا کیلوییه؟!) 😂
👈 خودشان مثلاً بر روی سه نمایشنامه رساله دکتری نوشته‌اند (آن هم حدود 12 سال دوره دکترایش طول کشیده است!)، حال دانشجوی ارشد باید روی سه رمان کار کند! آیا حجم سه نمایشنامه به اندازه یک رمان هست؟! شما تحلیل می‌خواهید یا همانند بقالی به دنبال دانه‌ای و کیلویی هستید؟!
👈 در قرن 21 و آن هم در انگلستان و آمریکا بر روی یک رمان پایان‌نامه دکتری می‌نویسند، آن هم رمان‌هایی همانند «دل تاریکی» #کُنراد و «چهره هنرمند در جوانی» #جویس. حال اگر در ایران یک دانشجوی ارشد یا دکتری اسم این دو رمان را برای رساله نوشتن بیاورد مورد توهین و تحقیر قرار می‌گیرد.
👈 با نگاه کردن به سرفصل دروس و نحوه تدریس این استادنماها اوضاع خنده‌دارتر می‌شود. برخی از دروس در دوره ارشد و دکتری ادبیات انگلیسی: ادبیات دوره تجدید حیات، ادبیات قرن 17 و 18، تاریخ ادبیات انگلیسی، ادبیات دوران ویکتوریا، شکسپیر شناسی و... حال وقتی این استادنماها نقد ادبی تدریس می‌کنند، بیش از نیمی از طول ترم به فرمالیسم روسی، ساختگرایی فرانسوی و نقد نو آمریکایی می‌گذرد (دوره تحصیلی مهم نیست؛ در کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکتری یک چیز تدریس می‌شود!) و نهایتاً به فمینیسم ختم می‌شود! اما دانشجو باید بر روی آثار ادبی سال 1980 به بعد کار کند و اسپیواک و ادوارد سعید هم مثلاً قدیمی هستند! شما در درس نقد ادبی چه چیزی به آنها درس داده‌اید؟!
👈 طنز تلخ جامعه آکادمیک ما این است که برخی استادنماها که حتی در یک موسسه خصوصی (که دیگر نه بحث نمره و امتحان است و نه سخت‌گیری که بخواهند ژست استادی بگیرند و منفور بودن خود را توجیه کنند) نتوانسته‌اند رضایت دانشجویان را جلب کنند (برای مثال سال 1385 در موسسه کنکور «پارسه» با همکلاسی دوره دکترایش برای تدریس درس «تاریخ ادبیات انگلیسی» جایگزین می‌شود چون سوادی ندارد که منتقل کند!)، حال مدیر گروه شده و در دانشگاه مسئول تصمیم‌گیری شده‌اند!
👈 در برخی موارد آن قدر سطح سواد به اصطلاح استاد نازل است که با دیدن تنها دو کلمه مشابه در عنوان می‌گوید این موضوع کار شده است! ترو خدا کمی روش تحقیق بخوانید، هر چند که همیشه از تدریس آن در دانشگاه طفره رفته‌اید چون روش تحقیق برایتان جذاب نبوده است! به جای رد کردن موضوع بر پایه تفکر شخصی‌تان، به دانشجو بگویید آن رساله را در «پیشینه تحقیق» کار خودت ذکر کن و به تفاوت‌ها و شباهت‌های پژوهش خودت و آن تحقیق انجام شده اشاره کن...
👈 امیدوارم با خواندن این نوشته به جای خشم و کینه مضاعف، افکار و رفتارتان را اصلاح کنید و به چیزی به اسم «حق‌الناس» فکر کنید، بچه‌های مردم بازیچه شما نیستند که بخواهید امیال خودتان را با آزار آنها ارضا کنید... به جای کیلویی و دانه‌ای و قاطی کردن این با آن و فتنه و جاسوسی و دسیسه‌گری، تحلیل را به دانشجویان بیاموزید...
@DrShahabSadati


Forward from: @attachbot
Why Bob Dylan's Songs are considered literature?

✅JOIN
@ELSAUOK




فراخوان ارسال مطالب نشریه بوطیقا.pdf
1.2Mb
فراخوان
نشریـه بوطیقـا
دانشگاه کردستان
✅Join
@ELSAUOK


#فراخوان_همکاری

با سلام

نشـریە تخصصی دانشجویان زبان و ادبیـات انگلیسی، بـوطیقا، وابسته به انجمن علمی دانشجویان زبان و ادبیات انگلیسی، دانشگاه کردستان، در نظر دارد برای تکمیل هیئت تحریریه خود از میان دانشجویان ادبیات انگلیسی و زبانشناسی ترم سوم به بالا ثبت نام به عمل آورد.

از جمله وظایف هیئت تحریریه می توان به نگارش مطلب، ویرایش و تائید اولیه مطالب ارسالی و نظارت بر کیفیت چاپ و طراحی نشریه اشاره کرد.
فعالیت در نشریات دانشجویی ضمن ارتقاء سطح علمی دانشجویان، رزومه نیز محسوب خواهد شد.

جهت ثبت نام، لطفا نام و شماره دانشجویی خود را به ای دی زیر اعلام فرمائید.
@poetics_elsa

مراتب بعدی ثبت نام متعاقبا اعلام خواهد شد.

حوزه فعالیت این نشریه در زمینەهای زیر خواهد بود:

تحلیل ادبیات داستانی
شعر و تحلیل شعر
نقد ادبی
ترجمە و نقد ترجمە
نویسندگی خلاقانه داستان کوتاه
مقاله آموزشی مربوط به مفاهیم ادبیات و نقد ادبی
نقد محتوایی فیلم
زبانشناسی

از افرادی که در این زمینەها سر رشته دارند دعوت می شود با این نشریه همکاری کنند.

فایل مربوط به فراخوان ارسال مطالب به زودی و بعد از تکمیل هیئت تحریریه اعلام خواهد شد.


با تشـکر
عبـداللەنـژاد
سردبـیـر نشــریە بـوطیـقا


@OfficialBook عقل سلیم.pdf
1.2Mb
عقل سلیم

اثر: توماس پین

✅Join
@ELSAUOK


20120426164350-5161-19.pdf
581.4Kb
مقایسە تطبیقی اساطیر ملل مختلف
(ایران، چین، ژاپن، یونان، روم، هند، بین النهرین)

مریم رضابیگی
هیئت علمی دانشگاه آزاد، واحد کرمانشاه

✅Join
@ELSAUOK


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
The Eagle

BY ALFRED, LORD TENNYSON

He clasps the crag with crooked hands; 

Close to the sun in lonely lands,
 
Ring'd with the azure world, he stands. 

The wrinkled sea beneath him crawls;

He watches from his mountain walls, 

And like a thunderbolt he falls. 


هەڵفڕی ڕاوکەری زاڵی کەژ و کێو

لە چیای بەرزەوە ڕووی کردە نشێو

کەوتە ئەو دەشتە لە ترسا تەق و ڕەو

دەرپەڕی کوڕکوڕ و کڕ مایەوە کەو



✅Join
@ELSAUOK



20 last posts shown.

154

subscribers
Channel statistics