پاسخ به شبهات


Channel's geo and language: not specified, not specified
Category: not specified


پاسخ به شبهات ملحدین و اسلام ستیزان
اثبات حقانیت دین اسلام
ارسال شبهات و ارتباط با ادمین:
@MahdaviAmirhossein

Related channels

Channel's geo and language
not specified, not specified
Statistics
Posts filter


Forward from: کانال تبادلات لیستی شبانه
🌹 #گروه_تبادلات_لیستی_اهل_سنت 🌹
‎‌‌‎‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌http://t.me/tabadolat_ahle_sunat
─┅═༅𖣔‎‌‌‌‌🦋𖣔༅═┅─
تحول ناب با قرآن
@Quran_AZimoshan
─┅═༅𖣔‎‌‌‌‌🦋𖣔༅═┅─
بهترین سرودهای اسلامی
@sorodhay_eslami
─┅═༅𖣔‎‌‌‌‌🦋𖣔༅═┅─
نبض ایمان
@Nabz_iman
─┅═༅𖣔‎‌‌‌‌🦋𖣔༅═┅─
زندگی پیامبراکرم ﷺاز تولد تا وفات
@siratalrasool
─┅═༅𖣔‎‌‌‌‌🦋𖣔༅═┅─
آموزش تجويد و لحن قرآن کریم
@ostad_sediqi
─┅═༅𖣔‎‌‌‌‌🦋𖣔༅═┅─
تفسیر جامع مولانا بدری
@tafsirostadbadry
─┅═༅𖣔‎‌‌‌‌🦋𖣔༅═┅─
کانال بسوی بهشت
http://t.me/be_sooyeh_behesht
─┅═༅𖣔‎‌‌‌‌🦋𖣔༅═┅─
ڪــانــال راه اســلام
@rahe_eslamm
─┅═༅𖣔‎‌‌‌‌🦋𖣔༅═┅─
شاعر اهل سنت
@AshareFarouqPourhabib
─┅═༅𖣔‎‌‌‌‌🦋𖣔༅═┅─
کانال فضایل اعمال
@fazayelamale
─┅═༅𖣔‎‌‌‌‌🦋𖣔༅═┅─
اطیعواالله واطیعواالرسول
https://t.me/islam_haja
─┅═༅𖣔‎‌‌‌‌🦋𖣔༅═┅─
معرفت خداوند
@heejabb11
─┅═༅𖣔‎‌‌‌‌🦋𖣔༅═┅─
نـداے قلـღـبها
@Neda_Ghalbha
─┅═༅𖣔‎‌‌‌‌🦋𖣔༅═┅─
راه بهشت
@httpstmeinvitewardjust
─┅═༅𖣔‎‌‌‌‌🦋𖣔༅═┅─
(صحيح البخاري)
@zandge_emambukhare
─┅═༅𖣔‎‌‌‌‌🦋𖣔༅═┅─
قاری‌عبدالرحمن مسعـد
@im9li9_a_mosad
‌‌─┅═༅𖣔‎‌‌‌‌🦋𖣔༅═┅─
قاری رعـد محمد الکردی
@raad_alkuordy
─┅═༅𖣔‎‌‌‌‌🦋𖣔༅═┅─
قاری طارق محــمد
@qari_Tariq_Mohammad
─┅═༅𖣔‎‌‌‌‌🦋𖣔༅═┅─
قاری اسلام صبــحی
@qari_islam_sobhy
─┅═༅𖣔‎‌‌‌‌🦋𖣔༅═┅─
قاری رزگار الکــردی
@qari_rzgar_kurdi
─┅═༅𖣔‎‌‌‌‌🦋𖣔༅═┅─
مطالب دینی و آموزنده
https://t.me/mda73h
─┅═༅𖣔‎‌‌‌‌🦋𖣔༅═┅─
مطالب اسلامی
@matalbjalbe
─┅═༅𖣔‎‌‌‌‌🦋𖣔༅═┅─
کانال تلاوت قرآن با ترجمه صوتی و تصویری و تفسیری حکیم
@Zekr_Tv
─┅═༅𖣔‎‌‌‌‌🦋𖣔༅═┅─
کانال تلاوت قرآن با ترجمه صوتی فارسی
@Zekr_Tv_Audio
─┅═༅𖣔‎‌‌‌‌🦋𖣔༅═┅─
به سوی جنة فردوس
@ferdos_rzoan
─┅═༅𖣔‎‌‌‌‌🦋𖣔༅═┅─
تلاوت های ناب
@faghattt_allah
─┅═༅𖣔‎‌‌‌‌🦋𖣔༅═┅─
زندگی با الله زیباست
@zendegibaallahzibast
─┅═༅𖣔‎‌‌‌‌🦋𖣔༅═┅─
گروه به سوی بهشت
https://t.me/joinchat/fTgKLh9RBdowOWNk
─┅═༅𖣔‎‌‌‌‌🦋𖣔༅═┅─
کانال اشپزی
https://t.me/joinchat/12gaRnBQ-YljNGE0
─┅═༅𖣔‎‌‌‌‌🦋𖣔༅═┅─
پاسخ به شبهات اسلام ستیزان
@holy_quran560
─┅═༅𖣔‎‌‌‌‌🦋𖣔༅═┅─
کانالـ خداباماست
@KhodaBa_Mast
─┅═༅𖣔‎‌‌‌‌🦋𖣔༅═┅─
کانال همیشه راهی هست
@mehrebanmusafir
─┅═༅𖣔‎‌‌‌‌🦋𖣔༅═┅─
کانال عکس های اسلامی
@sobhanallah1997
─┅═༅𖣔‎‌‌‌‌🦋𖣔༅═┅─
سخنان بزرگان
@Abdollah1997
─┅═༅𖣔‎‌‌‌‌🦋𖣔༅═┅─
گالری اسلامی
@galeryeslami
─┅═༅𖣔‎‌‌‌‌🦋𖣔༅═┅─
یادخدا
@YadKhoda_M
─┅═༅𖣔‎‌‌‌‌🦋𖣔༅═┅─
کانال پیــــــــــام های دینی
@pyamhaedeni
─┅═༅𖣔‎‌‌‌‌🦋𖣔༅═┅─
کانال نــــــــــور مشکوة
@NORmoshkat
─┅═༅𖣔‎‌‌‌‌🦋𖣔༅═┅─
کانال عــــــــــبادالرحمان
@ebadarrahman
─┅═༅𖣔‎‌‌‌‌🦋𖣔༅═┅─
تغذیه سالم
@healthyfood19
─┅═༅𖣔‎‌‌‌‌🦋𖣔༅═┅─

أَلَا بِذِكْرِ الله تَطْمَئِنُّ الْقُلُوب 💚 ۲




🤔شبهه افکن: اینجاست که همان خدایی که چنین قانونی برای ازدواج مردان در قرآن وضع کرده (احتمالا منظور شبهه افکن شرط عدالت برای ازدواج مجدد است) در آیۀ ۱۲۸ همان سوره گفته است که: و شما هرگز نمیتوانید میان زنان عدالت کنید هر چند بر عدالت حریص باشید؛ پس اگر الله میدانسته که مردان نمی‌توانند عدالت را میان زنان رعایت کنند، چرا به آنها اجازه داده تا با چند زن ازدواج کنند؟ آیا واقعا گوینده این آیات خداى خالق تمام کهکشانهاست یا تنها یک شیاد؟

✅ پاسخ : البته آن آیه ۱۲۹ است نه ۱۲۸، اینجا لازم است ذکر کنیم شماره آیه در مصحف آن عددی است که بعد آیه می‌آید نه قبل آن 🙂.

🌺وَلَنْ تَسْتَطِيعُوا أَنْ تَعْدِلُوا بَيْنَ النِّسَاءِ وَلَوْ حَرَصْتُمْ ۖ فَلَا تَمِيلُوا كُلَّ الْمَيْلِ فَتَذَرُوهَا كَالْمُعَلَّقَةِ ۚ وَإِنْ تُصْلِحُوا وَتَتَّقُوا فَإِنَّ اللَّهَ كَانَ غَفُورًا رَحِيمًا🌺 ﴿نساء ١٢٩﴾
و شما هر چند حریص [بر عدالت] باشید، هرگز نمی توانید [از نظر علاقه و میل قلبی] میان زن ها [یی که در عقد خود دارید] عدالت ورزید، پس تمایل خود را به طور کامل متوجه یک طرف ننمایید تا دیگری را به صورت زنی سرگردان و بلاتکلیف رها کنید. و اگر توافق و سازش نمایید و تقوا را [در محیط خانواده] رعایت کنید [مورد آمرزش قرار می گیرید]؛ زیرا خدا همواره بسیار آمرزنده و مهربان است.

منظور از عدالت در این آیه عدالت قلبی و تمایل است همانطور که می‌گوید : "پس تمایل خود را به طور کامل متوجه یک طرف ننمایید تا دیگری را به صورت زنی سرگردان و بلاتکلیف رها کنید." اما منظور از عدالت در آیه ۳ سوره نساء مسائلی مثل خرجی و تقسیم زمان بین زنان است پس اینها اصلا ربطی به هم ندارند.

حالا شیاد کیست؟ الله متعال یا شما که ابتدایی ترین مسائل اسلام را هم نمی دانید و ادعای نقد اسلام سر داده اید.

پاسخ به شبهات اسلام ستیزان:
📎 @holy_quran560


🤔 شبهه افکن : حتی اگر شوهرش نتواند نتواند او را ارضاء کند و بنا به دلایلی نمیتواند از او طلاق گیرد.

✅ پاسخ: در اسلام زن تمام و کمال حق طلاق دارد اما به شرطی که مهریه اش را پس بدهد چون اگر چنین نبود بستری فراهم می‌آمد که زنان از مهریه مردان سوء استفاده کنند و پس از دریافت مهریه آنها را ترک کنند. به این طلاق خلع می‌گویند.

چنان که در حدیث ثابت بن قیس رَضِیَ اللَّهُ عَنْهُ آمده است که زنش نزد پیامبرصَلَّی اللَّهُ عَلَیْهِ وَآلِهِ وَسَلَّمَ آمد و گفت: ای رسول خدا ثابت بن قیس رَضِیَ اللَّهُ عَنْهُ از نظر دیانت و اخلاق عیبی ندارد، اما مشکل فقط این است که من از ناسپاسی شوهر و کفران می ترسم آنگاه پیامبرصَلَّی اللَّهُ عَلَیْهِ وَآلِهِ وَسَلَّمَ فرمود: :« أَتَرُدِّینَ عَلَیْهِ حَدِیقَتَهُ؟» «آیا باغی که او به تو داده باز می گردانی»
گفت: بله، و باغ را به ثابت باز پس داد، و پیامبرصَلَّی اللَّهُ عَلَیْهِ وَآلِهِ وَسَلَّمَ به ثابت بن قیس رَضِیَ اللَّهُ عَنْهُ فرمان داد که از او جدا شود. بخاری.

حتی در شرایطی زن می‌تواند بدون پس دادن مهریه نیز با مراجعه به قاضی جدا شود، از این شرایط می‌توان به بد اخلاقی همسر، عقیم بودن همسر یا ترک شدن توسط او اشاره کرد.

#زن_در_اسلام

پاسخ به شبهات اسلام ستیزان:
📎 @holy_quran560


🤔 شبهه افکن: شاید بد نباشد که بدانید بر اساس آیه ۳ سوره نساء یک مرد میتوانند تا چهار زن رسمی ،بینهایت زن صیغه ای و بینهایت کنیز داشته باشند. اما یک زن باید تنها به شوهر خود اکتفا کند.

✅ و اما پاسخ در تصویر :

وَإِنْ خِفْتُمْ أَلَّا تُقْسِطُوا فِي الْيَتَامَىٰ فَانْكِحُوا مَا طَابَ لَكُمْ مِنَ النِّسَاءِ مَثْنَىٰ وَثُلَاثَ وَرُبَاعَ ۖ فَإِنْ خِفْتُمْ أَلَّا تَعْدِلُوا فَوَاحِدَةً أَوْ مَا مَلَكَتْ أَيْمَانُكُمْ ۚ ذَٰلِكَ أَدْنَىٰ أَلَّا تَعُولُوا ﴿٣﴾
واگر می ترسید که نتوانید در مورد دختران یتیم [در صورت ازدواج با آنان] عدالت ورزید، بنابراین از [دیگر] زنانی که شما را خوش آید دو دو و سه سه و چهار چهار به همسری بگیرید. پس اگر می‌ترسید که با آنان به عدالت رفتار نکنید، به یک زن یا به کنیزانی که مالک شده اید [اکتفا کنید]؛ این [اکتفای به یک همسر عقدی] به اینکه ستم نورزید و از راه عدالت منحرف نشوید، نزدیک تر است.

#زن_در_اسلام

پاسخ به شبهات اسلام ستیزان:
📎 @holy_quran560




حتما برای پاسخ شبهات مربوط به آیه ۳۴ سوره نساء که شبهه افکن بیان کرده هر دو متن را مطالعه کنید. حکم تنبیه بدنی زنان در قرآن نیز تناقضی با اصل ۵ اعلامیه جهانی حقوق بشر ندارد چون آن اصل درباره شکنجه حرف میزند اما پیامبر میفرماید منظور در این آیه زدن بدون آزار است.

پاسخ به شبهات اسلام ستیزان:
📎 @holy_quran560


اما چنانچه هیچ‎کدام از این روش‌ها مؤثر واقع نشد، در حقیقت ما در مقابل سرکشی شدیدی قرار گرفته‌ایم که هیچ چیز جز یک برخورد خشونت‌آمیز یعنی تنبیه نمی‌تواند با آن مقابله کند. البته تنبیه باید نه با هدف آزار رساندن بلکه با قصد تأدیب [و بازگرداندن زن به مسیر عادی زندگی زناشویی] انجام شود. به همین دلیل در اسلام تصریح شده است که تنبیه زن نباید شدید یا آزاردهنده باشد.
در این‎جا شبهه‌ای مطرح می‌شود که اسلام با روا دانستن تنبیه بدنی زن در حقیقت به غرور زن اهانت کرده و با او به خشونت رفتار کرده است. اما باید متذکر شد که از یک طرف اسلحه‌ی پنهانی فقط زمانی به کار برده می‌شود که هیچ راه مسالمت‌آمیزی به نتیجه نرسد و از سوی دیگر در برخی موارد انحراف روحی روانی، هیچ ابزاری جز این روش مؤثر نخواهد بود.
اما در موارد عادی که شدت آن به درجه‌ی بیماری نمی‌رسد، نیازی به تنبیه نیست. این امر جز یک سلاح بازدارنده چیز دیگری نیست. و در موارد غیر ضروری نباید از آن استفاده کرد یا به عنوان اولین راه حل بدان اندیشید. زیرا ترتیب درجات و مراحل در آیه‌ی مورد بحث به صراحت به این امر اشاره می‌کند و رسول خدا صلی الله علیه وسلم مردان را از استفاده از این حق – جز در نیاز و ضرورت بسیار شدیدی که هیچ چیز جز آن مؤثر نخواهد بود – نهی می‌کند و در سرزنش آنان می‌فرماید: «لاَ یَجْلِدُ أَحَدُکُمُ امْرَأَتَهُ جَلْدَ الْعِیْرِ، ثُمَّ یُجَامِعُهَا فِی آخِرِ الْیَوْمِ». بخاری (5204).
یعنی : «شما نباید همسرتان را به شدت کتک بزنید. سپس شب هنگام با او هم‎بستر شوید»

پاسخ به شبهات اسلام ستیزان:
📎 @holy_quran560


و این هم پاسخ استاد محمد قطب :

✍ می دانیم که بنا به آیه 34 از سوره نساء، خدای متعال سرپرستی خانواده را به مرد سپرده است[ یکی از جزئیات سرپرستی مرد بر زن این است که در صورت تخلف زن از وظایف همسری‌اش مرد می‌تواند او را تأدیب کند. این حقی‎ست که در آیه‌ی زیر بدان پرداخته شده است. خداوند در قرآن کریم می‌فرماید: « فَالصَّالِحَاتُ قَانِتَاتٌ حَافِظَاتٌ لِّلْغَیْبِ بِمَا حَفِظَ اللّهُ وَاللاَّتِی تَخَافُونَ نُشُوزَهُنَّ فَعِظُوهُنَّ وَاهْجُرُوهُنَّ فِی الْمَضَاجِعِ وَاضْرِبُوهُنَّ فَإِنْ أَطَعْنَکُمْ فَلاَ تَبْغُواْ عَلَیْهِنَّ سَبِیلاً» [النساء: 34].
یعنی: « زنان صالح، زنانی هستند که متواضعند، و در غیاب (همسر خود،) اسرار و حقوق او را، در مقابل حقوقی که خدا برای آنان قرار داده، حفظ می‏کنند. اما آن دسته از زنانی را که از سرکشی و سرپیچی آن‌ها بیم دارید، پند و اندرز دهید. [اگر مؤثر واقع نشد] از همبستری با آنان خودداری کرده و بستر خویش را جدا کنید [و با آنان سخن نگویید و اگر بازهم مؤثر واقع نشد و راهی جز شدت عمل برای وادار کردن آنها به انجام وظایفشان نبود] آن‌ها را [تنبیه کنید و آرام] بزنید [چنان‌ زدنی‌ که‌ به ‌قصد تأدیب‌ و اصلاحشان ‌باشد، نه‌ زدنی‌ سخت‌ و گزنده‌ و آزاردهنده‌]، و اگر از شما پیروی کردند، راهی برای تعدّی بر آنها نجویید».
دریافتیم که این آیه ابزارهای تأدیب زن را به ترتیب بیان کرده تا در پایان به مسأله‌ی تنبیه ملایم زنان می‌رسد. در این‎جا ما در صدد سخن‌گفتن درباره‌ی مواردی نیستیم که از این حق سوء استفاده می‌شود و جز با تربیت اخلاقی و بالابردن شأن و جایگاه انسان‌ها نمی‌توان از آن جلوگیری کرد و این مسأله‌ای‎ست که اسلام نسبت به آن بی‌توجه نبوده است. بلکه می‌خواهیم درباره‌ی مشروع‌بودن این حق و ضرورت وجود آن برای حفظ کانون خانواده و جلوگیری از نابودی و از هم‌پاشیدن آن سخن بگوییم.
هر قانون یا نظامی در دنیا باید لزوماً دارای سلطه‌ای باشد که به وسیله‌ی آن افرادی را که برخلاف قانون رفتار می‌کنند تنبیه و مجازات کند در غیر این صورت فقط نوشته‌ی بی‌ارزشی خواهد بود و هدفی که برای آن وضع شده است تحقق نخواهد یافت.
نظام خانوادگی و زندگی زناشویی با هدف سودمندی برای جامعه و زوجین برپا شده است و انتظار می‌رود بیشترین منافع را برای همگان در بر داشته باشد. زمانی که دوستی و محبت بر کانون آن حکم‎فرما باشد؛ بدون دخالت قانون همه‌ی منافع و مزایای آن تحقق خواهد یافت. اما زمانی که اختلاف به وجود می‌آید زیان آن فقط به زوجین محدود نمی‌شود، بلکه فرزندان را نیز – که جوانه‌های فردای جامعه هستند و باید با بهترین ابزارهای تربیت و رشد از آن‌ها مراقبت کرد – در بر خواهد گرفت.
زمانی که زن عامل به وجودآمدن چنین زیانی باشد چه کسی باید او را به راه درست بازگرداند؟ آیا دادگاه می‌تواند چنین کاری کند؟ دخالت دادگاه در روابط خصوصی میان زوجین به گسترش دایره‌ی اختلافات – که ممکن است ساده و گذرا باشد – و نابودی این رابطه می‌انجامد. زیرا این امر باعث تحقیر یکی از طرفین می‌شود و غرورش باعث کشیده‌شدن او به سوی گناه شود و در نتیجه ممکن است بر موضعش پافشاری کند. بنابراین، صحیح آن است که دادگاه فقط در مسائل مهمی دخالت کند که هر تلاشی برای حل آن‌ها دچار شکست می‌شود.
علاوه بر این پناه‌بردن به دادگاه در رویدادهای کم‌اهمیتِ زندگی روزمره که هر لحظه تکرار می‌شود و پس از مدت کوتاهی پایان می‌یابد اشتباهی‎ست که خردمندان بدان دچار نخواهند شد. هم‎چنین این کار برپایی یک دادگاه در هر خانواده را می‌طلبد تا شبانه‌روز به فعالیت بپردازد!
بنابراین، باید یک نیروی داخلی برای این تأدیب وجود داشته باشد که همان سرپرستی و تسلط مرد بر زن است. زیرا در اصل او سرپرست اصلی خانواده است و مسئولیت تحمل پیامدهای این زندگی به عهده‌ی اوست. مرد به آرامی و با روشی پسندیده به‎گونه‌ای که طرف مقابل را به راه صواب بازگرداند و احساساتش را جریحه‌دار نکند خطاب به همسرش اقدام به نصیحت و اندرزهای خیرخواهانه می‌کند. چنانچه این امر نتیجه داد که بسیار مطلوب است. در غیر این صورت مرد از روش دیگر که کمی شدیدتر است استفاده می‌کند که همان خودداری از همبسترشدن با همسرش است. این عمل توجه روحی و عاطفی شدید اسلام به سرشت زن را نشان می‌دهد که همواره به زیبایی خودش می‌بالد به حدی که این امر گاهی به غرور زن و تخلف از وظایف همسری می‌انجامد. خودداری شوهر از همبسترشدن با زن در واقع به معنای سر فرود نیاوردن در برابر این، به خود بالیدن و فخرفروشی اوست و باعث می‌شود زن از این کار دست بردارد و به راه درست بازگردد.

پاسخ به شبهات اسلام ستیزان:
📎 @holy_quran560


در ادامه پاسخ من به استاد شبهه افکن:
پاسخ به شبهات آیه ۳۴ سوره نساء


شبهه افکن: مردان درصورتی که «بیم» نافرمانی (و نه حتی در حالتی که این نافرمانی واقعا رخ دهد، فقط شک کند که نافرمانی کرده است)

✅ پاسخ : تفسیر جالبی است اما منظور اصلی آیه این است که زن نافرمانی انجام دهد و مرد از آن بیم داشته باشد. امام ابن جریر طبری اجماع مفسرین را اینگونه بیان میکند که تفسیر آیه می‌شود هنگامی که آنچه از آن میترسید را از آنها دیدید که نافرمانی می‌کنند.

🤔 شبهه افکن : باید زنان را با سه روشی که آمده است تنبیه کنند، یکی از ین تنبیهات این است که باید آنها را کتک بزنند بعد از آن نباید به آنها ظلم کنند، یعنی در صورتی که زنان هنوز بیم نافرمانی دارند، مردها باید به آنها ظلم کنند، کتک زدن زنان مجازاتی ظالمانه است و در تضاد با اصل ۵ قانون اعلامیه جهانشمول حقوق بشر سازمان ملل متحد است.

✅ قبلا گفتم شبهه افکن نهایتا بتواند شیر تعزیه شود اما اینجا آیه را چنان ناشیانه تفسیر کرد که از همان هم نا امید شدم. قرار نیست زن را با هر سه روش تادیب کرد بلکه باید یک به یک پیش رفت و هر جا نشوز زن تمام شد دست از تنبیه کشید. خیلی فکر کردم که برای پاسخ به این سوال جواب خودم را ذکر کنم یا جواب استاد محمد قطب و بالاخره تصمیم گرفتم هر دو را ذکر کنم 👇👇

#زن_در_اسلام

پاسخ به شبهات اسلام ستیزان:
📎 @holy_quran560


🤔 شبهه افکن : رابطه زن و مرد رابطهای نابرابر است که به رابطه بین فرمانده و فرمانبردار تشبیه شده است و زنان مجبورند از مردان فرمانبرداری کنند؛

✅ پاسخ: دوست عزیز شما با این سطح اطلاعات فوق فوقش بتونید به عنوان شیر تعزیه نقش آفرینی کنید بعد اومدید اسلام رو نقد کنید؟ بفرمایید این آیه قرآن رو در خصوص ادعاتون درباره رابطه فرمانده و فرمانبرداری زن و مرد در اسلام رو تحویل بگیرید:

🌺وَمِنْ آيَاتِهِ أَنْ خَلَقَ لَكُمْ مِنْ أَنْفُسِكُمْ أَزْوَاجًا لِتَسْكُنُوا إِلَيْهَا وَجَعَلَ بَيْنَكُمْ مَوَدَّةً وَرَحْمَةً ۚ إِنَّ فِي ذَٰلِكَ لَآيَاتٍ لِقَوْمٍ يَتَفَكَّرُونَ🌺 ﴿روم ٢١﴾
و از نشانه های [قدرت و ربوبیت] او این است که برای شما از جنس خودتان همسرانی آفرید تا در کنارشان آرامش یابید و در میان شما دوستی و مهربانی قرار داد؛ یقیناً در این [کار شگفت انگیز] نشانه هایی است برای مردمی که می اندیشند

آری مرد مدیر خانواده است و خانواده باید از او در امور اطاعت کنند اما چرا ذکر نمیکنید که او باید این قدرت را در راه صلاح و خواسته خانواده خرج کند و حق ندارد دیکتاتوری راه بیاندازد؟ تا جایی که در حدیثی مشهور پیامبر فرموده اند: بهترین شما بهترین شما با خانواده اش است و من بهترین شما با خانواده ام هستم (حقوق النساء فی الاسلام ۴۱)

#زن_در_اسلام

پاسخ به شبهات اسلام ستیزان:
📎 @holy_quran560


🤔شبهه افکن: آیه ۳۴ سوره النساء آورده شده که مردان، از آن جهت که خدا بعضی را بر بعضی برتری داده است و از آن جهت که از مال خود نفقه میدهند، بر زنان تسلط دارند. پس زنان شایسته، فرمان بردارند و در غیبت همسرانشان عفیف اند و فرمان خدای را نگاه میدارند. و آن زنان را که از نافرمانی شان بیم دارید، اندرز دهید و از خوابگاهشان دوری کنید و کتکشان بزنید. اگر فرمانبرداری کردند، از آن پس دیگر راه بیداد پیش مگیرید و خدا بلند پایه و بزرگ است. نکات مهم این آیه: مردان برتر از زنان خوانده شده‌اند؛ یک دلیل برتری مردان به زنان برتری ذاتی آنها است که خداوند به آنها داده است؛ دلیل دیگر این برتری آن است که مردان به زنان نفقه میدهند.

✅ پاسخ : مساله تسلط نیست، کلمه عربی به کار برده قوام به معنی راست کننده میباشد یعنی مرد باید مایحتاج زندگی زن را برآورده کند و مثل چوبی که درخت را راست نگه می‌دارد او را راست کند. البته فقها در تفسیر این کلمه اطاعت زن از مرد را نیز ذکر کرده اند اما شبهه افکن فقط آن بخشی از معنی کلمه که دوست دارد را ذکر می‌کند. پس از آن هم نظرش را عوض کرده کلمه قوامون را به برتری تعریف کرده که تفسیر اشتباهی است، چون معنی قوامون را توضیح دادیم.

منظور آیه شریفه "بما فضل الله بعضهم علی بعض" نیز طبق عقیده مفسرین به برتری مطلق زن و مرد اشاره نمی‌کند بلکه به برخی برتری های محدود مردان بر زنان مثل تفکر منطقی تر اشاره می‌کند. آری، دو جنس متفاوت هستند و گاهی زن بر مرد در ویژگی‌ای برتری دارد و گاهی مرد بر زن در ویژگی هایی برتری دارد و آیه شریفه به همین اشاره دارد زیرا همانطور که گفتیم معیار برتری تنها تقواست.

دقت کردید که شبهه افکن مدام سعی میکند به زور هم که شده این حرف را در دهان قرآن بگذارد که "مردان از زنان برترند" اما تا کنون از پیدا کردن چنین عبارتی عاجز مانده 🙃

#زن_در_اسلام

پاسخ به شبهات اسلام ستیزان:
📎 @holy_quran560


🤔 شبهه افکن: در جایی از این آیه گفته شده که به کافران مهر و نفقه بدهید، در جایی دیگر از همین آیه گفته شده که از کافران مهر و نفقه بگیرید، کدام یک درست است؟

✅ اگر زنان کفار مسلمان شدند و به سمت مسلمانان مهاجرت کردند مسلمانان باید به آنان مهر و نفقه بدهند و اگر زنان مسلمانان کافر شدند و به سمت کفار رفتند آنها باید به مسلمانان مهر و نفقه بدهند.

🤔 شبهه افکن : ؟ در آیه بعدی میگوید: و اگر زنان شما به سوی کافران رفتند شما در مقام انتقام برآیید (یعنی چه کار کنید؟ یعنی زنان شما باید دین شما را کورکورانه بپذیرند؟)

✅ پاسخ: بحث انتقام نیست. فعل عربی  «عَاقَبْتُمْ» است یعنی به عقاب گرفتار کردید. یعنی اگر جنگیدید و کافران را به عقوبتِ شکست و اسارت مبتلا ساختید آنگاه از غنیمت های کسب شده به کسانی که همسرانشان کافر شده و به سمت کفار رفتند بدهید. درباره اصل کورکورانه پذیرفتن دین هم در ابتدای گفتار توضیح دادیم پس نیازی به تکرار مکررات نمیبینم.

🤔 شبهه افکن: مهر و مخارج زنان را از کافران بگیرید. یا زنی مؤمنه بگیرید و به همان قدر مهر و نفقه ای که خرج کردهاند به مردانی که این زنانشان رفته اند بدهید. (در اینجا روی سخن با کیست؟)

✅ پاسخ: روی سخن با امام است که هم وظیفه مدیریت بیت المال را دارد و هم غنائم را و با مسلمانان که اگر امام چنین کرد با او مخالفت نکنند.

🤔 شبهه افکن : و از خدایی که به او ایمان آوردهاید بترسید (نه عشق بورزید!) و پرهیزکار شوید.

✅ پاسخ : اتفاقا در قرآن رابطه خدا و بنده سراسر محبت است منتها کسی که قرآن را نخوانده از این حقیقت با خبر نیست.

🌺قُلْ إِنْ كُنْتُمْ تُحِبُّونَ اللَّهَ فَاتَّبِعُونِي يُحْبِبْكُمُ اللَّهُ وَيَغْفِرْ لَكُمْ ذُنُوبَكُمْ ۗ وَاللَّهُ غَفُورٌ رَحِيمٌ🌺﴿آل عمران ٣١﴾
بگو: اگر خدا را دوست دارید، پس مرا پیروی کنید تا خدا هم شما را دوست بدارد، و گناهانتان را بیامرزد؛ و خدا بسیار آمرزنده و مهربان است. 

🌺یا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا مَنْ يَرْتَدَّ مِنْكُمْ عَنْ دِينِهِ فَسَوْفَ يَأْتِي اللَّهُ بِقَوْمٍ يُحِبُّهُمْ وَيُحِبُّونَهُ أَذِلَّةٍ عَلَى الْمُؤْمِنِينَ أَعِزَّةٍ عَلَى الْكَافِرِينَ يُجَاهِدُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَلَا يَخَافُونَ لَوْمَةَ لَائِمٍ ۚ ذَٰلِكَ فَضْلُ اللَّهِ يُؤْتِيهِ مَنْ يَشَاءُ ۚ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ🌺 ﴿مائده ٥٤﴾
ای اهل ایمان! هر کس از شما از دینش برگردد [زیانی به خدا نمی‌رساند] خدا به زودی گروهی را می آورد که آنان را دوست دارد، و آنان هم خدا را دوست دارند؛ در برابر مؤمنان فروتن اند، و در برابر کافرانْ سرسخت و قدرتمندند، همواره در راه خدا جهاد می‌کنند، و از سرزنش هیچ سرزنش کننده ای نمی ترسند. این فضل خداست که به هر کس بخواهد می دهد؛ و خدا بسیار عطاکننده و داناست.

🌺وَهُوَ الْغَفُورُ الْوَدُودُ🌺 ﴿بروج ١٤﴾
و او بسیار آمرزنده و دوستدار و با محبت است.

🌺قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنْفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ اللَّهِ ۚ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا ۚ إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُ🌺 ﴿زمر ٥٣﴾
بگو: ای بندگان من که [با ارتکاب گناه] بر خود زیاده روی کردید! از رحمت خدا نومید نشوید، یقیناً خدا همه گناهان را می آمرزد؛ زیرا او بسیار آمرزنده و مهربان است؛

حالا آیا چیزی که از رابطه پر محبت خدا و بنده در قرآن ذکر شده با آیاتی که درباره پروا از خدا هستند تناقض دارد؟ خیر، زیرا ترس اونواع مختلفی دارد و از انواع آن ترس عاشقانه است مثل عاشقی که از انجام دادن کاری که مراد دل معشوقش نباشد ابا دارد یا فرزندی که می‌ترسد دیر به خانه برسد و باعث نارضایتی مادر شود.

پاسخ به شبهات اسلام ستیزان:
📎 @holy_quran560


ای پیامبر! هنگامی که زنان باایمان نزد تو آیند تا [بر پایه این شرایط] با تو بیعت کنند که چیزی را با خدا شریک نگیرند، و دزدی نکنند، و مرتکب زنا نشوند، و فرزندان خود را نکشند، و طفل حرام زاده خود را به دروغ و افترا به شوهرانشان نبندند، و در هیچ کار پسندیده ای از تو سرپیچی نکنند، با آنان بیعت کن و از خدا برای آنان آمرزش بخواه؛ زیرا خدا بسیار آمرزنده و مهربان است.

بسیار بیشتر از این می‌توانم در خصوص کرامت زن در اسلام صحبت کنم اما به همینقدر اکتفا می‌کنم. شان والای زن در اسلام قابل انکار نیست و جز فاسقان آن را کتمان نمی‌کنند.

#زن_در_اسلام

پاسخ به شبهات اسلام ستیزان:
📎 @holy_quran560


🤔شبهه افکن: مسلمانان ادعا میکنند که اسلام به زنان کرامت داده است که البته این ادعا مضحک و مسخره است.

✅ پاسخ : ابتدا او گفت کلمه درجه در سوره بقره به معنی برتری است و ما ثابت کردیم اشتباه می‌کند. سپس گفت تشبیه پرورش فرزند به کاشتن گیاه توهین به مادر است و باز هم ثابت کردیم اشتباه می‌کند. سپس گفت قانون سه طلاقه و محلل ظلم به زن است و باز هم ثابت کردیم اشتباه می‌کند، بعد از آن گفت نصف بودن حق ارث زن ظلم به او است و باز هم ثابت کردیم اشتباه می‌کند. در آخر گفت در سوره ممتحنه به زن ظلم شده و باز هم ثابت کردیم اشتباه می‌کند. حالا که دروغ های او را آشکار ساختیم دیگر چگونه و به چه استدلالی می‌خواهد حقوق زنان را در اسلام پایمال شده نشان دهد؟ باور کنید کرامت زن در اسلام بر هر خواننده حق طلب آشکار است، در ابتدا اسلام به شدت تفکرات مردسالارانه و زن ستیزانه را نقد می‌کند. در سوره نحل می‌خوانیم:

وَإِذَا بُشِّرَ أَحَدُهُمْ بِالْأُنْثَىٰ ظَلَّ وَجْهُهُ مُسْوَدًّا وَهُوَ كَظِيمٌ ﴿٥٨﴾
و چون یکی از آنان را به [ولادت] دختر مژده دهند [از شدت خشم] چهره اش سیاه گردد، ودرونش از غصه واندوه لبریز و آکنده شود!!

يَتَوَارَىٰ مِنَ الْقَوْمِ مِنْ سُوءِ مَا بُشِّرَ بِهِ ۚ أَيُمْسِكُهُ عَلَىٰ هُونٍ أَمْ يَدُسُّهُ فِي التُّرَابِ ۗ أَلَا سَاءَ مَا يَحْكُمُونَ ﴿٥٩﴾
به سبب مژده بدی که به او داده اند، از قوم و قبیله اش [در جایی که او را نبینند] پنهان می شود [و نسبت به این پیش آمد در اندیشه ای سخت فرو می رود که] آیا آن دختر را با خواری نگه دارد یا به زور، زنده به گورش کند؟! آگاه باشید! [نسبت به دختران] بد داوری می کنند. 

و سپس ظلم های که در جاهلیت به زن میشد (مثل ازدواج اجباری) را رد کرده و میفرماید:

🌺یا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا يَحِلُّ لَكُمْ أَنْ تَرِثُوا النِّسَاءَ كَرْهًا ۖ وَلَا تَعْضُلُوهُنَّ لِتَذْهَبُوا بِبَعْضِ مَا آتَيْتُمُوهُنَّ إِلَّا أَنْ يَأْتِينَ بِفَاحِشَةٍ مُبَيِّنَةٍ ۚ وَعَاشِرُوهُنَّ بِالْمَعْرُوفِ ۚ فَإِنْ كَرِهْتُمُوهُنَّ فَعَسَىٰ أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَيَجْعَلَ اللَّهُ فِيهِ خَيْرًا كَثِيرًا🌺 ﴿نساء ١٩﴾
ای اهل ایمان! برای شما ارث بردن زنان در حالی که راضی نیستند حلال نیست. و آنان را در تنگنا و فشار مگذارید تا بخشی از آنچه را [به عنوان مهریه] به آنان داده اید پس بگیرید، مگر آنکه کار زشت آشکاری مرتکب شوند. و با آنان به صورتی شایسته و پسندیده رفتار کنید. و اگر [به علتی] از آنان نفرت داشتید [باز هم با آنان به صورتی شایسته و پسندیده رفتار کنید] چه بسا چیزی خوشایند شما نیست و خدا در آن خیر فراوانی قرار می دهد.

کرامت زنان در اسلام تا جایی پیش رفته که پیامبر ما که درود خداوند بر او باد فرموده:

درباره زنان تقوای خدا را پیشه کنید زیرا شما آنان را به عنوان امانت از الله گرفته اید و رابطه با آنان بر شما به کلمه ای از الله حلال شده (تفسیر الطبری 3 /2 /392 )

و همچنین فرموده: کامل ترین مومنین از نظر ایمان خوش اخلاق ترین آنهاست و بهترین شما بهترینتان با زنانتان است (سنن ترمذی ۱۱۶۲)

و نیز می‌فرماید : بسیاری از زنان با شکایت از همسرانشان به نزد آل محمد رفته اند، آن مردان مردان خوب نیستند! (سنن ابی داود ۲۱۴۶)

شان زنان در اسلام آنقدر بالاست که قرآن کریم فرموده:

🌺وَالَّذِينَ يَرْمُونَ الْمُحْصَنَاتِ ثُمَّ لَمْ يَأْتُوا بِأَرْبَعَةِ شُهَدَاءَ فَاجْلِدُوهُمْ ثَمَانِينَ جَلْدَةً وَلَا تَقْبَلُوا لَهُمْ شَهَادَةً أَبَدًا ۚ وَأُولَٰئِكَ هُمُ الْفَاسِقُونَ🌺 ﴿نور ٤﴾
و کسانی که زنان عفیفه پاکدامن را به زنا متهم می کنند، سپس چهار شاهد نمی آورند، پس به آنان هشتاد تازیانه بزنید، و هرگز شهادتی را از آنان نپذیرید، و اینانند که در حقیقت فاسق اند.

در اسلام تنها زدن تهمت زنا به یک زن دارای مجازات هشتاد ضربه شلاق است در صورتی که دادن فحش هایی مثل فاحشه به زنان امروزه خیلی معمول است. ملحدین - هداهم الله - حتی در خواب هم نمی‌توانند چنین حفاظتی از زن را تصور کنند!

از ملحدین بپرسید در تاریخ شما چه زمان زنان دارای حق رای شدند؟ خواهند گفت حدود یک قرن پیش. اما قرآن کریم چهارده قرن پیش به زنان حق مشارکت سیاسی داده.

🌺یا أَيُّهَا النَّبِيُّ إِذَا جَاءَكَ الْمُؤْمِنَاتُ يُبَايِعْنَكَ عَلَىٰ أَنْ لَا يُشْرِكْنَ بِاللَّهِ شَيْئًا وَلَا يَسْرِقْنَ وَلَا يَزْنِينَ وَلَا يَقْتُلْنَ أَوْلَادَهُنَّ وَلَا يَأْتِينَ بِبُهْتَانٍ يَفْتَرِينَهُ بَيْنَ أَيْدِيهِنَّ وَأَرْجُلِهِنَّ وَلَا يَعْصِينَكَ فِي مَعْرُوفٍ ۙ فَبَايِعْهُنَّ وَاسْتَغْفِرْ لَهُنَّ اللَّهَ ۖ إِنَّ اللَّهَ غَفُورٌ رَحِيمٌ🌺 ﴿ممتحنه ١٢﴾


🤔 شبهه افکن: ادامه آیه: ولی مهر و نفقه ای که آن شوهران خرج این زنان کردند به آن مردان بدهید. (به عبارتی آن زنان را از شوهرانشان بخرید.)

✅ پاسخ: الان این "به عبارتی" را از کجایتان در آوردید؟ خرید و فروش تنها برای برده است در صورتی که در اسلام همه انسان ها آزاد زاده می‌شوند.

کسی که ازدواج می‌کند هزینه هایی را برای ساختن زندگی مشترک می‌پردازد و از جمله آنها مهریه و نفقه است. قرآن می‌گوید حالا که ازدواج شوهر سابق و کافر این زن مهاجر از هم پاشیده برای جبران خسارت او و برقراری عدالت هزینه هایی که برای ساختن این زندگی مشترک کرده بود را به او برگردانید. سبحان الله از دینی که با مخالفانش نیز چنین برخورد می‌کند.

🤔 شبهه افکن: و باکی نیست که شما با آنها نکاح کنید ولی مهر آنان را بدهید و هرگز متوسل به کافران نشوید و شما از کافران مهر و نفقه طلب کنید آنها هم از شما مهر و نفقه طلبند این حکم خداست میان شما بندگان و خدا به حقایق امور آگاه و حکیم است. در تمامی این دستورات مهمترین چیزى که وجود ندارد، اجازه و اراده خود زن است و الله براى این زن هیچ حق و حقوقی در نظر نگرفته.

✅ پاسخ: واقعا مطرح کردن این شبهه توهین به شعور کل بشریت است. جناب دکتر! مهندس! خردگرا! آن زن خود با اختیار خود از شر کافرین به مسلمانان پناه آورده پس برنگرداندن آن زن به شوهر کافرش با اختیار خودش انجام می‌شود. بعدا هم اگر یکی از مسلمانان خواست با او ازدواج کند باید با رضایت خود او باشد.

رسول الله صَلَّی اللَّهُ عَلَیْهِ وَآلِهِ وَسَلَّمَ می فرماید: «لَا تُنْکَحُ الْأَیِّمُ حَتَّی تُسْتَأْمَرَ وَلَا تُنْکَحُ الْبِکْرُ حَتَّی تُسْتَأْذَنَ قَالُوا یَا رَسُولَ اللَّهِ وَکَیْفَ إِذْنُهَا قَالَ أَنْ تَسْکُتَ»
«زن بیوه بدون مشورت با او، و دختر باکره بدون اجازه اش، به نکاح داده می شوند».
گفتند یا رسول الله: اجازه ی دختر باکره چگونه است؟ فرمود:«این که سکوت کند». (بخاری ۵۱۳۶)

آری قبل از اسلام همانطور که استاد شبهه افکن میفرماید اجازه زنان در ازدواج شرط نبود اما خداوند این حکم جاهلی را سرنگون کرد

#زن_در_اسلام

پاسخ به شبهات اسلام ستیزان:
📎 @holy_quran560


🤔 شبهه افکن: در آیه ۱۰ از سوره الممتحنه میخوانیم که: ای کسانی که ایمان آوردید، زنان مؤمنهای که هجرت کردهاند و به سوی شما آمدند، خدا به ایمانشان داناتر است. شما از آنها تحقیق کنید، اگر با ایمانشان شناختید دیگر آنان را به شوهران کافرشان بر مگردانید که هرگز این زنان مؤمن بر کفار و آن کفار به این زنان حلال نیستند. همانطور که دیدید در این جا الله به جاى تحکیم خانواده به از همپاشی نظام خانواده دامن میزند.

✅ پاسخ: اگر شبهه پرداز به چشم پزشکی نیاز دارد و بخشی از آیه را نمیبیند دیگر مشکل ما نیست. ابتدای آیه می‌گوید: "زنان مومنه ای که به سوی شما هجرت کردند." یعنی اختلافات آنها به حدی رسیده که آن زن از شوهر خود به مسلمانان پناه برده پس نظام خانواده خود از پیش از هم پاشیده!

پاسخ به شبهات اسلام ستیزان:
📎 @holy_quran560


🤔 شبهه افکن : بر اساس آیه ۱۱ سوره نساء سهم زن از ارث، نصف سهم مرد است. این حرف با اصل یکم اعلامیه جهانشمول حقوق بشر که حقوق تمامی افراد بشر را یکسان میداند در تضادى کاملا فاحش است.

✅ پاسخ: دیدن تنها یک بخش حقیقت و قیچی کردن آن طبیعتا منظور درستی را به مخاطب نمی رساند و این همان ترفند ملحدین است. چیزی که شبهه سازان ذکر نمیکنند و شما باید بدانید این است که مرد وظیفه تامین هزینه های زندگی زن و بچه خود و خواهر و مادر خود را دارد اما زن حتی به اندازه دانه خردلی وظیفه اقتصادی ندارد. چنانچه پیامبر فرموده و مردان وظیفه دارند روزی زنان به شایستگی تامین کنند (تفسیر طبری ٣/٢/٣٩٢)

حالا که مرد وظایف اقتصادی بسیار بیشتری دارد آیا شایسته است که با این وضعیت حقوق اقتصادیشان یکسان باشد؟ خداوند متعال از طرفی مردان را تحت فشار گذاشته اما برای اجرای عدالت از طرفی کمی به آنان از نظر اقتصادی کمک کرده که باز هم با وظایف سنگین مرد برابری نمیکند.

و حالا استاد شبهه افکن بحث اعلامیه جهانشمول حقوق بشر را مطرح کرده اند. هیچ کس بیش از خالق انسان ها به صلاح آنها آگاه تر نیست و کسی از او شایسته تر برای تعیین حقوق بشر نیست زیرا او خود به حال مخلوقات از هر طاغوتی دانا تر است.

🌺فَلَا وَرَبِّكَ لَا يُؤْمِنُونَ حَتَّىٰ يُحَكِّمُوكَ فِيمَا شَجَرَ بَيْنَهُمْ ثُمَّ لَا يَجِدُوا فِي أَنْفُسِهِمْ حَرَجًا مِمَّا قَضَيْتَ وَيُسَلِّمُوا تَسْلِيمًا🌺 ﴿نساء ٦٥﴾
به پروردگارت سوگند که آنان مؤمن حقیقی نخواهند بود، مگر آنکه تو را در آنچه میان خود نزاع واختلاف دارند به داوری بپذیرند؛ سپس از حکمی که کرده ای دروجودشان هیچ دل تنگی و ناخشنودی احساس نکنند، وبه طور کامل تسلیم شوند.

حالا نظر اسلام را درباره برابری زن و مرد نقل کنیم. از پيامبر خدا صلى الله عليه و آله و سلم سؤال شد : مردى رطوبتى مى بيند ؛ ولى به ياد نمى آوَرَد كه محتلم شده است وظيفه اش چيست؟ فرمود : »غسل كند« . پرسيده شد : مردى خواب مى بيند كه محتلم شده است ؛ ولى نمى بيند؟ فرمود : »غسل ، بر او نيست«. اُم سليم پرسيد : اگر براى زنى ، چنين وضعى پيش بيايد ، آيا غسل دارد؟ فرمود : »آرى . زنان ، همتاى مردان اند«. طبق این حدیث اصل در احکام زن و مرد مساوات است مگر موضوعی که شرع بین آنها تفاوت ایجاد کرده باشد اما چرا در موضوعاتی بین آنها تفاوت وجود دارد؟ چون همانطور که دو جنس در موارد زیادی مشترکند در موارد بسیاری نیز تفاوت دارند و حقوق متفاوتی درباره برخی موارد برای آنان لازم می‌شود به طور مثال لطافت زنان مناسب وظیفه سخت اشتغال نیست و کار کردن برای آنان اختیاری است اما وظیفه سخت اشتغال به عنوان یک واجب برای مردان در نظر گرفته شده. به راستی که حکم خداوند متعال از طاغوت بهتر است و تمام ویژگی های زن و مرد را لحاظ می‌کند نه فقط شباهت های آنها را.

#زن_در_اسلام

پاسخ به شبهات اسلام ستیزان:
📎 @holy_quran560


🤔شبهه افکن : قسمتی از آیه ۲۳۰ سوره بقره میخوانیم که و اگر شوهر برای بار سوم او را طلاق گفت پس از آن دیگر زن برای او حلال نیست تا اینکه با شوهری غیر از او ازدواج کند و با او همخوابگی نماید، پس اگر [شوهر دوم] وی را طلاق گفت اگر آن دو همسر سابقا پندارند که حدود خدا را برپا میدارند گناهی بر آن دو نیست که به یکدیگر بازگردند و اینها حدود احکام الهی است که آن را برای قومی دانا بیان میکند. یعنی اینکه، اگر مردی سه بار همسرش را طلاق دهد، و بخواهد برای بار چهارم با او ازدواج کند باید آن زن حتما با شخص سومی ازدواج کند و با او همبستر شود.

✅ پاسخ : بله و این حکمی بسیار حکیمانه است. امام رضا  رضی الله عنه فرمودند : لئلا یتلاعب بالطلاق فلا یستضعف المراة، قانون محلل وضع شده تا مردان با طلاق بازی نکنند ودر نتیجه زنان رامورد ظلم قرار ندهند. حالا میرسیم به بخش اصلی شبهه:

🤔شبهه افکن : در واقع این آیه برای تنبیه مرد مسلمان از بدن زن استفاده ابزارى کرده است! جالب اینجا است که این وظیفه سنگین را معمولا در طول تاریخ خود روحانیت (قشر آخوند و ملا) انجام میداده است.شما چه فکر میکنید؟ آیا موجودى که چنین تفکراتی را به جامعه القاء میکند میتواند خداى خالق تمام کهکشانها باشد؟

✅ پاسخ: چیزی که شبهه افکن می‌گوید به اصطلاح ازدواج محلل است یعنی ازدواجی که زن و مرد بدون هیچ رغبت قلبی و فقط برای کلاه شرعی و دور زدن قانون سه طلاقه با هم ازدواج می‌کنند و قصد زندگی مشترک ندارند. در پاسخ می‌گوییم ایشان کوچک ترین اطلاعی از اسلام ندارند زیرا پیامبر محلل و محلل له را لعنت کرده (تخریج زاد المعاد ۵/۵۹۷) این هم از سطح اطلاع به اصطلاح منتقدان اسلام! ایشان ازدواج محلل را نقد میکنند در صورتی که اسلام از چنین چیزی بری است.

#زن_در_اسلام

پاسخ به شبهات اسلام ستیزان:
📎 @holy_quran560

20 last posts shown.

65

subscribers
Channel statistics