"مجمع دیالکتیک اومانیسم" 🪽🤍


Channel's geo and language: not specified, not specified
Category: not specified


Similar channels

Channel's geo and language
not specified, not specified
Category
not specified
Statistics
Posts filter


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
«بہ کسی ندارم الفت، ز جهانیان بہ جز تو
اگرم تو هم برانی، سر بی‌ڪسی سلامت
»


رنج احساس ناراحتی‌های زندگی نه، بلکه خود زندگی است

❒زندگی سراسر رنج است و ما از این رنج خلاصی نداریم تا زمانی که به نیروانا(خاموش کردن اتش و مقصوداین بوده که همه پریشانی ها و نگرانی ها خاموش میشن و از بین میرن) برسیم ...اما آنچه مهم است نحوه تعامل ما با دردها و رنج های زندگی است.با این سبک زندگیِ بشرِ امروز، تصور اینکه روزی این دردها پایان می یابد، آرزوی محالی است.فقط؛از دردی به دردی دیگر واز رنجی کوچک به رنجی بزرگ و بالعکس...اما پایان ندارد؛

«قراریت از طلب قرار توست/طالب بی قرار شو تا که قرار آیدت»

❒این یک واقعیت است که جهان انسانی و حیات اجتماعی همواره در حال تغییر و تحول است و زندگی ما در گرو این تغییرات است، چرا که رکود و سکون در نهایت به فساد و تباهی انسان و اجتماع منجر می گردد.احتمالاً از خود پرسیده اید چرا برخی افراد با این تغییرات رشد می کنند و به تعالی می رسند، اما برخی دیگر خرد می شوند و خود را مانند قربانی، درمانده فرض می کنند.تفاوت این دو دسته افراد در یک ویژگی خاص، یعنی؛ «تاب آوری» نهفته است.رنج ها و عذاب ها همه از چسبندگی است.

❒محیط از ما نمی‌پرسد که چگونه باشد، بلکه این ما هستیم که چگونه زیستن در محیط را می‌آموزیم. دشوارترین گام در زندگی انسانِ طالبِ «فرزانگی» یا همان «انسان فرزی» حکمتِ انطباق است.انتخاب دقیقی است که بدانیم در چه چیزی باید با محیط انطباق یابیم و در چه چیزی باید در برابر محیط طغیان کنیم و راه خودمان را برویم.سرنوشت آدم‌ها در انتخاب میانِ این دو دسته دگرگون می‌شود.

آسوده‌سوار بودن بر بستر بی‌قرار، قابلیت است! مثل قابلیت سواری که اسب چموش را رام می‌کند.آسوده سواری را آموخته اید؟

#بودا #تاب_آوری #لوگوتراپی

┏━━━━━━━━━━━
🏛🎭📔📕
@Marham_Foundation
➖➖➖➖➖➖➖➖
@IranaPsychologicalAssociation
┗━━━━━━━━━━━━


👨‍⚕دوره سوپرویژنی تربیت روانشناس و مشاور👩‍⚕

💢 مراجعه محور
💢 با ساختار کارورزی
💢 توانمندسازی حرفه ای

💯 استخدام قطعی برگزیدگان دوره
🔥 تضمین کسب درآمد پس از اتمام دوره


‼️ با امکان پرداخت اقساطی ‼️
💯 یک جلسه معارفه و مشاوره ی رایگان

🚸 کوچ تخصصی ویزیت مراجع

📜 توضیحات تکمیلی در ویدئو 👆

☑️ خدمات ویژه شامل :
✔️ ۵۰ جلسه ویزیت مراجع واقعی
✔️ کلینیک هوشمند
✔️ دریافت ۱۰۰۰ ساعت محتوای تخصصی آموزشی
✔️ ۵۰ جلسه سوپرویژن تخصصی

🌐 از سراسر کشور

👩‍💻 مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام :

✅ سامانه ی پیامکی : ارسال واژه "سوپرویژنی" به ۳۰۰۰۴۹۹۹ 📨

❇️ ادمین ۱ :
❇️ شماره ی تماس : 09391587008 📞
❇️ ای دی تلگرام : @Mahzad_Teimory_Psychology 📲

✳️ ادمین ۲ :
✳️ شماره ی تماس : 09927458419 📞
✳️ ای دی تلگرام : @PsyProject_20 📲

🔐 پک هدیه ی ویژه، هزاران ساعت کارگاه و میلیون ها کتاب و جزوه و پاورپوینت رایگان 👈 🎁🎁🎁🎁 👉 ظرفیت فقط 78 نفر ، آموزش تخصصی تمامی رویکرد ها بصورت رایگان 🚀

╭─ɢʀᴏᴜᴘ ┈┈┈┈┈┈•✧𝑚𝑒𝑙𝑖𝑠𝑠𝑎
🏛@humanismpsychology
╰──┈•™


آنهدونیا (Anhedonia) و ارتباط آن با نیازهای روانشناختی

❒گاهی اوقات، برخی افراد دچار حالتی می‌شوند که دیگر نمی‌توانند از فعالیت‌هایی که قبلاً برایشان لذت‌بخش بوده است، لذت ببرند. این حالت که آنهدونیا نام دارد، به معنای "ناتوانی یا کاهش توانایی در تجربه لذت" است. برای مثال، فردی که قبلاً از گوش دادن به موسیقی، دیدن فیلم، یا وقت گذراندن با دوستان لذت می‌برده، ممکن است دیگر این احساسات را تجربه نکند.

سیستم پاداش مغز و نقش آن در لذت: در مغز ما، سیستمی به نام سیستم پاداش وجود دارد که مسئول ایجاد احساس لذت و انگیزه است. این سیستم با استفاده از مواد شیمیایی خاصی مثل دوپامین عمل می‌کند. وقتی کاری انجام دهیم که برایمان خوشایند است، مثل خوردن غذای موردعلاقه یا دیدن یک دوست، سیستم پاداش فعال می‌شود و احساس لذت را تجربه می‌کنیم.

اما در افرادی که آنهدونیا دارند، این سیستم به درستی کار نمی‌کند. به عبارت ساده‌تر، مغز آن‌ها نمی‌تواند به همان اندازه که باید، احساس لذت تولید کند. این مشکل معمولاً با بیماری‌هایی مثل افسردگی یا برخی اختلالات دیگر همراه است.

چرا آنهدونیا اهمیت دارد؟ آنهدونیا فقط به معنی از دست دادن لذت نیست؛ بلکه می‌تواند بر انگیزه و کیفیت زندگی فرد هم تأثیر بگذارد. وقتی فرد نتواند از فعالیت‌های روزمره لذت ببرد، ممکن است به تدریج انگیزه خود را برای انجام کارهای مختلف از دست بدهد. این موضوع می‌تواند زندگی اجتماعی، شغلی و حتی سلامت جسمانی او را تحت تأثیر قرار دهد.

چگونه می‌توان آنهدونیا را درک کرد؟ برای درک بهتر این حالت، می‌توان آن را با یک تجربه ساده مقایسه کرد: تصور کنید غذایی که همیشه دوست داشتید، ناگهان طعم خود را برای شما از دست بدهد. حتی اگر همان غذا را بخورید، دیگر از آن لذت نمی‌برید. آنهدونیا هم در سطح احساسی و روانی چنین تأثیری دارد.

توانایی لذت بردن از زندگی یکی از مهم‌ترین جنبه‌های سلامت روان است. آنهدونیا به ما نشان می‌دهد که چگونه مشکلات در سیستم پاداش مغز می‌تواند بر شادی و انگیزه ما تأثیر بگذارد. شناخت این حالت و توجه به آن می‌تواند به افراد کمک کند تا در صورت نیاز، به دنبال حمایت و کمک حرفه‌ای باشند.

#آنهدونیا #بهزیستی #روانشناسی


┏━━━━━━━━━━━
🏛🎭📔📕
@Marham_Foundation
➖➖➖➖➖➖➖➖
@IranaPsychologicalAssociation
┗━━━━━━━━━━━━


نیاز تو نیاز من نیست

❒مهربانی و لطف، زمانی معنای واقعی پیدا می‌کند که بر اساس شناخت عمیق نیازها و خواسته‌های طرف مقابل باشد، نه ابزاری برای برآوردن نیازهای پنهان و خودشیفته‌وار ما به تأیید، قدرت، یا احساس ارزشمندی.

❒گاهی اوقات، محبت‌هایی که به دیگران تحمیل می‌کنیم، نه به‌خاطر خود فرد، بلکه به‌دلیل نیازهای خودمان است. اینکه دیگران بخواهند چیزی را به ما تحمیل کنند و «محبت» را به زور وارد زندگی‌مان کنند، از درک نادرست استقلال و ناتوانی در پذیرش تفاوت‌ها ناشی می‌شود. در چنین شرایطی، به‌جای بهبود وضعیت، بیشتر وارد یک چرخه‌ای از خودسرزنش‌گری، اضطراب و نارضایتی می‌شویم.

❒این نوع محبت‌های تحمیلی، در حقیقت ناشی از نیازهای خودشیفته‌ای است که هدفشان جلب توجه و تأیید از سوی دیگران است. وقتی نمی‌خواهیم مسئولیت خواسته‌ها و آرزوهای خود را بپذیریم، آن‌ها را به دیگران تحمیل می‌کنیم و این می‌تواند باعث آسیب‌های احساسی عمیقی شود.

اراده انسان، همواره با یک نه، آغاز می شود، ما باید در برابر محیط بایستیم و بتوانیم نه بگوییم. این لازمه خودآگاهی است، به همین دلیل اگر کودک به پدر و مادر خود “نه” می گوید، مخالفت با والدین نیست، بلکه اعتراضی است به دنیایی که او نساخته و نیز تلاشی است برای دوباره شکل دادن به دنیا.

اگر شما این واقعیت را بپذیرید که نه هرکسی مجبور است شما را دوست داشته باشد و نه شما مجبورید همه را دوست داشته باشید، مواجهه با افراد سمی برای‌تان بسیار آسان‌تر خواهد شد.

📕 آدم های سمی /لیلیان گلاس

#عشق_مشروط #والد_نارسیست #عزت_نفس

┏━━━━━━━━━━━
🏛🎭📔📕
@Marham_Foundation
➖➖➖➖➖➖➖➖
@IranaPsychologicalAssociation
┗━━━━━━━━━━━━


وقتی از «من» بہ «ما» حرڪت می‌ڪنیم، نیاز بہ تعلق و ارتباط اجتماعی نہ تنها برآورده می‌شود، بلڪہ قدرت جمعی ما نیز شڪوفا می‌گردد.


Forward from: فدراسیون بین المللی اعتبار بخشی به گواهی (I.C.A.F) | International Certificate Accreditation Federation (ICAF)
Video is unavailable for watching
Show in Telegram
🎉 یلدا باستانی رو بر تمامی پارسی زبانان تبریک میگیم. 🍉

به مناسبت تاسیس شعبه پارسی ICAF ، یکی از معتبر ترین مجمامع صدور #گواهی های بین المللی #روانشناسی و #مشاوره در خاورمیانه با همکاری بنیاد کبیر پرشیا، دو هدیه برای روانشناسان و مشاوران عزیز در نظر گرفته شده است.

✅ یک هدیه برای همه
❇️ و یک هدیه متغیر به قید قرعه برای هر فرد



✔️ جهت دریافت هدیه و شرکت ❌رایگان❌ در قرعه کشی به ای دی زیر پیام دهید 👇
@RavanFoza 🌱

⚠️ لطفا تا دریافت پاسخ شکیبا باشید، حجم پیام ها بسیار زیاد است.


🔱 برترین مجامع حمایتی #روانشناسی برای عموم و متخصصین 👇
🏆 https://t.me/IranaPsychologicalAssociation/1234 🎓

📜 محبوب ترین صادر کننده ی گواهی های بین المللی روانشناسی در خاورمیانه 👈 @I_C_A_F 🎖


Forward from: بنیاد علمی فرهنگی هنری پرشیا
Video is unavailable for watching
Show in Telegram
#یلدا یعنی یادمون باشه که زندگی اونقدر کوتاهه،
که حتی یک دقیقه بیشتر با هم بودن رو باید جشن گرفت...


شب چلتون رو شادباش میگم 🍉

و دوستتون دارم. ♥️

♦️ اما آیا امروز، برای یک ایرانی، اصلا زندگی ارزش زیستن دارد؟ و یا آیا یک خاورمیانه ای ارزش زیستن در زندگی را دارد؟

🦁🌞 مجمع های تحت حمايت بنیاد علمی فرهنگی هنری پرشیا :
♥️ https://t.me/Persia_Foundation/181 🌹


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
انسانها را در زیستن بشناس


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
پول روی تمام حرامزادگی‌ها را می پوشاند

فقر مانع این شد که فکر کنم زیر آفتاب و در تاریخ، همه چیز خوب است. آفتاب به من آموخت که تاریخ، همه چیز نیست.

🎩آلبر کامو


همه حیوانات باهم برابرند، اما بعضی برابرترند

❒همیشه خوک‌ها تصمیم گرفته‌اند و سایر حیوانات هرگز نمی‌توانستند تصمیمی اتخاذ کنند اما رای دادن را یاد گرفته بودند، چرا که دون مایه، دونمایه‌تر از خود را می‌پرستدوطبق قانون سقوط همیشه میل به آنطرف خواهی داشت که تکیه داده‌ای؛

❒صحبت از پاکیزگی، یا «مکانیسم دفاعی جبران» است که فرد برای پنهان کردن حقایق تلخ درونی از آن استفاده می‌کند. تشویق مگس‌ها (نماد جامعه) این رفتار را بازتابی از ساختار روانی معیوب جمعی نشان می‌دهد که در آن ریا و دروغ پاداش می‌گیرد.

مکانیسم دفاعی جبران یا (Compensation ) : واکنش های جبرانی بر احساس حقارت و بی کفایتی مبتنی هستند و کوششی برای سرپوش گذاشتن بر نکات ضعف و عدم کفایت به شمار می آیند و این واکنشها از نقایص حقیقی یا خیالی و یا شکست های شخصی ناشی می شوند.واکنش های جبرانی وجه اشتراکی با مکانیسم والایش دارند. (شکست دانش آموزی در امتحان ممکن است او را به کوشش افراطی برای نیل به موفقیت بکشاند)

#فروید #جورج_اورول #مکانیسم_دفاعی_جبران

┏━━━━━━━━━━━
🏛🎭📔📕
@Marham_Foundation
➖➖➖➖➖➖➖➖
@IranaPsychologicalAssociation
┗━━━━━━━━━━━━


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
✍گر گردِ ڪسی بسیار گردے!
اگر چہ بس عزیزی
خوار گردے...!

#نیستی#خودڪشی


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
هرکس را نظری و هر نظری محترم،اما نه قابل قبول؛«باب علم مفتوح هست و مسیرِ آمد و شد زیاداست.»

گاهی موج های زندگانی طولانی تر، سخت تر و دردناک ترند اما در این مرحله هم قرار هست ما فقط دست پا نزنیم بلکه سوار بر موج ها شویم چرا که محکوم به جبر هستیم

#هر_قانونی_محترم_نیست


نه گفت ونه نشیندن

❒یاد بگیر گاهی آرام و متین در چشمای طرف نگاه کنی و بگویی نه نمی‌روم، نمی‌خواهم، نمی‌کنم، نمی‌خورم؛ حتی اگر آن چشم‌ها چشم‌های من یا پدرت باشد باز هم گاهی بگو «نه نگفتن محبت بزرگیست که جهانت را امن‌تر می‌کند و روانت را آسوده‌تر»

❒همان‌قدر که نه گفتن را یاد می‌گیری گوش‌هایت را برای نه شنیدن آماده کن. بگذار دیگران هم این «نه» خاموش و بدنام را بر زبان آورند. بگذار نه از بدنامی و بدیُمنی دربیاید.

👁‍🗨نه درحقیقت موجود خوب و سربه‌زیری است، اما اگر همین «نه سربه‌زیر، پشت آری‌های ساختگی‌مان پنهان شود بزودی از ما موجودی نقاب‌دار و بیمار می‌سازد که یک گُردان عصبانی از نه‌های سرکوب‌شده روانش را اشغال کرده است.»


یاد بگیر نه بگویی و نه بشنوی.کار سختی نیست، من توانستم.

📕 یادداشت‌های یک دیوانه

#نه_گفتن #مهرطلبی #گسلایت

┏━━━━━━━━━━━
🏛🎭📔📕
@Marham_Foundation
➖➖➖➖➖➖➖➖
@IranaPsychologicalAssociation
┗━━━━━━━━━━━━


«همیشہ یڪ نفر هست ڪہ در خفا واقعاً بہ تو اهمیت می‌دهد.»


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
«زشت باش ولی یه رنگ باش»


دوگانه یِ عشق ونفرت

❒همه چیز یک پارادوکس است. از وهم های حقیقی تا حقایقی مبهم. از سکوت های پر از حرف تا بغضِ خنده هایمان. از حرف های ناگفته تا گفته های شنیده نشده و از بغض های بی اشک تا اشک های بی دلیل.

وقتی پای عشقی در میان است نفرت خودنمایی می‌کند و جایی برای حضور حقیقت نمی ماند. در جدال عشق و نفرت است که نباید به دنبال حقیقت بود.«چرا که حقیقت خود زن است.»

❒«شادکامی مرد این است که من می‌خواهم و شادکامی زن همان است که اومی‌خواهد.»باید به انها فهماند که نباید از آن‌دست کسانی باشند که چون چنگال ندارند خود را خوب تصور کنند. باید بتوانیم ظالم باشیم و آن‌موقع ظلم نکنیم. ظالم نبودن هنگامی‌که توانایی آن را نداریم هنر نیست.

❒عشق مهم است اما مهارت درعشق ورزیدن مهم تر از خودِ عشق است از مهارت در عشق ورزیدن، عشق متولد میشود اما اگر عشق در دام ناعاشق یا نابلدِ عشق به بند کشیده شود،افسرده میشود، نام دیگر عشق افسرده، نفرت است کسانی که در عشق ورزی نابلد هستندعشق را افسرده میکنند و دل را پژمرده
عشق، عاشقِ حاذق میطلبد نه کاسبِ جاهل ...!

✍نه در دشت بمان و نه چندان صعود کن که از دید خارج شوی بهترین منظره گیتی در ارتفاعی میان این دو است.

«بشو آنکه هستی»

#دوسونگری #تعارض #پارادوکس #اریک_فروم

┏━━━━━━━━━━━
🏛🎭📔📕
@Marham_Foundation
➖➖➖➖➖➖➖➖
@IranaPsychologicalAssociation
┗━━━━━━━━━━━━


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
انسان گرگ انسان است. البتہ گرگ‌ها یڪدیگر را نمی‌خورند و این خود نشان می‌دهد ڪہ گرگ نسبت بہ گرگ، رفتار انسانی دارد.

«دوزخ خالیست همہ شیاطین همین جا روے زمینند»
🎩ویلیام شکسپیر


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
«دیوانہ نبود بلڪہ بی اندازه رنج ڪشیده بود🕊»


🎵 موسیقی متن فیلم

"اسب تورین"

کارگردان؛ بلا تار
آهنگساز؛ میهالی ویگ
نوسینده؛ لازلو کراژناهورکای

🖤 انجمن موسیقی فریدون فرخزاد 🦋
🍷 @Fereydoun_Farrokhzad_Music 🎶

20 last posts shown.